Babus
De jó fejek vagytok!
Különben meg neked a legjobb, mert ez a vakáció nem csak 1-2 hétig tart, hanem egész nyáron, sőt, még ősszel is
Behalok Judittól, éjjel szült, és egész nap nyomja az sms-eket. Én is kaptam tőle ma egy csomót
Henci
Én is nagyon várok ám albumot tőled!
Kinga
Kérlek ne aggódj hogy esteleg ki kellett volna hagyni a hónapot! Én nem hagytam volna ki a helyetekben, az biztos. És ha a doki nem mondta ezt neked külön, akkor meg tényleg nincs miért aggódnod! Oké?
Annácska
Amikor én ált.isk.-ba jártam, nagyon sokat mentem az anyukám melóhelyére az áruházba (játék és sportosztályon dolgozott). Rengeteget segítettem nekik, pakolásztam ha új áru jött, beárazni, stb., közben jókat dumáltam meg hülyültem a kolleganőivel. Annamari neked tudna segíteni a munkádban? Bár szerintem simán csak annak is nagyon örülne ha egész nap veled lehetne
Mellesleg nekem nagyon mesefigurának kellett volna születnem, nekik többnyire olyan jó dolguk van, persze nem a gonosz mostoháknak meg ilyesmik. Bár párom szerint néha beillenék boszinak is
Stella
Sajnálom hogy nem vagy olyan jól, remélem mielőbb rendbejössz, majd akkor rendeztetünk magunknak egy koncertet
Juca
Nagyon tetszenek a mozgó figuráid amiket gyártasz. Ha lesz egy kis időd, lenne kedved csináli nekem egy macisat? Nagyon boldoggá tennél
Majcsi
Szerintem Babus a hájára gondolt, nem a hajára
Nicol
Nincs mit, nagyon szivesen, de ha most nem olvasol vissza, akkor megint lemaradtál volna, olyan gyorsan történnek itt a dolgok
Vivien gyönyörű! Jobbulást kívánok neked, remélem mielőbb rendbejön a sebed, nagyon nehéz lehet így helyt állni a kiscsaj mellett.
Vanda
Sokat gondolkoztam rajta hogy Jurát hogy lehetne előkeríteni, de nem sok mindenre jutottam. Van egy ötletem, még megpróbálom ha lesz időm...
Köszi az együttérzést a szomszédokkal kapcsolatban, tudom hogy mindenhol van ilyen, de szerencsére ez egyenlőre egyedi eset volt, mert 10 emeletes ellenére nagyon nyugis csendes. Ez csak egy kivételes rossz éjszaka volt. Remélem persze hogy nem lesz több, de ki tudja.
Ha már nem jövök, jó hétvégét mindenkinek!
Tündi