Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Judit!
Kívánok Nektek minden szépet és jót, örömet, boldogságot, jó egészséget és sok tejcsit! Ügyi voltál!!

Köszönöm az együttérzéseket. Nem a babatéma miatt vesztünk össze, de ami tegnap történt, ill. nem történt, csak hab volt a tortán. Egész nap sírtam. Ma már jobb, de nem tudom mit csináljak. 12 éve vagyunk együtt, voltak nagyon rossz éveink, de kitartottunk egymás mellett, kitartottam mellette. De nincs több erőm. Majd meglátom. Most ő is emészt. Jelentkezem még.

Kriszta

mohácska

Jó reggelt mindenkinek!

Judit, gratulálok az új családtaghoz! Amennyire az SMS-ekből kiderült, talán nem is volt olyan hosszú! Azért majd várjuk a képeket, és a történetet!

Judit, javithatsz a táblában, ma reggel ahogy vártam meg is jött. Úgy látszik beállt a 3 napi barnázás, majd utána mensi. Az utóbbi 3 hónapban (sőt szerintem előtte is, csak akkor még nem jegyzeteletem) igy volt.

Mindenkinek jó hétvégét, nekem mennem is kell!

Dorka

Kép
szdorka

Tündi!
Az ő feladatuk kijavítani a kerítést. Mellesleg annyira bénák (vagy a kutya ennyire ügyes?), hogy már többször megjavították, megemelték, de nem ezek szerint nem eléggé....
Tényleg csinálnunk kell valamit, hogy ez a kutya ne zaklasson bennünket. Szegény kutyánk is ilyenkor mély depresszióba kerül. Ez olyan, mintha meg akarnák őt erőszakolni!!!! Ilyenkor egész nap csak fekszik és alig lehet elrángatni játszani...

Mohácska! Kívánok sok-sok erőt!!!
pilis

Sziasztok!

Tegnap este meg feljottem, hogy hatha mar kibukkant kis Atti, de akkor meg nem volt meg. Ma reggel viszont en is rohantam, hogy na mi ujsag?

Judit,
nagyon nagyon sok szeretettel gratulalok a kisbabadhoz. Remelem minel elobb egymasra talaltok es beindul a tejcsid is! A kepeket en is nagyon varom!

Errol jut eszembe, hogy en is tettem fel vegre pocakos kepeket az albumba mar kb 1 hete, csak elfelejtettem megirni. Vanda72 albuma Materol a cime, ha erdekel valakit...

Tundi,
Mate nem az a kapkodos tipus, nagyon ugy tunik. Bar meg nincs is itt az ideje, ha oszintek akarunk lenni, csak valami miatt ebben a topicban inkabb elobb jonnek a manok, mint idore vagy kesobb. Mateval demokraciaban elunk, akkor jon, amikor szeretne Kép

Seszi,
koszi a megnyugtatast, most viszont teljesen ossze vagyok keverve. Na mindegy, legjobb, ha pozitivan gondolkodva indulok neki ennek a dolognak.
Ma is megyunk a dokihoz, kivancsi leszek, mit mond, bar valoszinuleg megint a mehlepeny allapotat es a koldokzsinorban aramlo vert nezi majd meg.

Pilis,
Nem is tudtam, hogy te is epidural "rajongo" vagy. Engem is ez nyugtat, aztan majd meglatjuk, mi lesz?

Vanda
vanda72

Tündi!
Akkor az adataim:

lakhely: Budapest, Zugló,

életkor:26 még (júliustól 27),

hány naposak a ciklusaid: ált. 28 de van hogy +/- 2 nap (azért vagyok bizonytalan, mert többször előfordul, hogy nem jön meg nagyon erősen, hanem gyenge, de 6-8 napig tartó vézésem van. Ilyenkor fogalmam sincs a ciklus első napjáról. De legutóbb egyértelmű volt és akkor kereken 28 nap volt és LH-csúcs teszttel mérve is pont a 14 napon volt a tüszőrepedés. Remélem, tényleg volt, s remélem eredménye is lett....

mióta próbálkoztok: aktívan január óta,

és ma hányadik napon vagy a ciklusodban: 20.

Köszi szépen!
Vendég

Vanda!
Orvosomról köztudott, hogy szereti az érzéstelenítőt. Ráadásul engem elküldött szemészetre, ahol kitalálták, hogy vékony a szaruhártyám, ezért a husszú, megeröltető szülés nem javasolt. Tehát marad az epidurál és ha gáz van, akkor még vágnak is! Ez van... De legalább nem nekem kellett eldöntenem Kép Amúgy aki már kért érzéstelenítőt, az újra kér! Legalábbis kórházban ezt mondták...
pilis

Jó reggelt mindenkinek!

Bosszantó,hogy nem ment fel amit írtam!
Ma lusta dög voltam és 10ig aludtam!:-)

Judit!!!
Gratulálok a Kis Attihoz!!!
Nagyon ügyesek, bátrak voltatok!
Tegnap este nagyon sokat gondoltam rátok, küldtem a drukkot meg az energiát!!!

Réka!
Én nagyon sokat dohányoztam. Aztán amikor úgy döntöttünk, hogy akár már jöhet is a babó, minden egyes szál cigit lelkiismeretfurdalással szívtam el. Mert bennem volt azaz érzés, hogy mi van, ha baba van a pocimban, és persze, ő köszöni szépen, de nem kér anya hülyeségéből!Aztán egy szép nap megvilágosodva ébredtem, rájöttem, nekem nem is kell cigi! Azóta nem gyújtottam rá, és egész jól haladok,még akkor sem hiányzik, ha valaki rágyújt mellettem!

Évi79
Nagyon drukkolok ám!Ne légy elkeseredve, csak pozitiv hozzáállás!!!
Most nézem a táblát, Szigethalmon laksz? Én is!! :-)

Sziszka

szisszka

Judit Kép
Nagyon-nagy gratula a kisfiadhoz Kép
Sok boldogságot és sok-sok tejecskét kívánok.
Büszke lehetszt magadra, hogy fájdalom csillapítás nélkül szültél
Kép

Pilis Kép
De jó, hogy jelentkeztél Kép
Nagyon szép a kislányod Kép
Nekem is váltig állították, hogy fiam lesz és még is lányom lett Kép

Tündi Kép
Nem semmi volt az éjszakád Kép
Sajnos ez a munkámmal jár, hogy nyáron nincs nagyon szabink, de majd azért megpróbálok valamit szervezni magamnak Kép
A macid tünéri, én is kérek egyet Kép

Seszi Kép
Hidd el én sem értem, hogy mi lehet most velem, de a legrosszabb az, hogy a dokik sem tudják.
Bár nem akarom elkiabálni, de ma még nem vettem be fájdalomcsillapítot. Lehet, hogy lassan gyógyulgatok? Kép

Éva Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket ma az uh-n Kép Ne keseredj, tuti lesz nem sokára babád Kép

Henci Kép
Olyan ritkán jössz!
Képeket lehet tőled is kapni?

Vanda Kép
Most már semmi nem ment meg téged! Te vagy a követkő Kép
Nagyon várom az sms-t, hogy hiradózhassak Kép

JUDYT HIRADÓ!
Tegnap este beszéltem vele. Jól vannak a fiúk szobiznak, igaz még csak előtejet.
Infúziót kapnak még, de ettől függetlenül jól vannak Kép

Hű egy kicsit hosszú lettem Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Tündi!
Köszi a drukkot a leszokáshoz!
nagyon édes a Maci!!! Nekem is van egy hasonló! :-) Mondjuk nálunk a háló Micimackóval és Barátaival van tele, nagyon oda vagyok értük! :-)
A hajnali buli nem lehetett semmi!
Mondjuk mindenhol vannak zűrös szomszédok!
Nekünk is volt, több is!
Viszont én elhiszem, hogy a gyerek nem hallott semmit! Nekem az egyik öcsém olyan mélyen alszik, hogy akár üvöltözhetek is bele a fülébe, akkor sem ébred fel. Teljesen ki tudja zárni a külvilágot!!! Nagyon durva!

Pilis!
Nagyon szép a babátok! Annyira édes, ahogy dörzsöli a szemét!!!
Nálunk is voltak egyébként hasonló problémák a kutyákkal. Nekünk két boxerünk van, nagyon édesek, imádom őket! Amikor ideköltöztünk ők is átszökdöstek a szomszédba,mert szinte nem is volt kerítés, de szerencsére ott nem sűrűn vannak, általában üresen áll a ház. Megerősitettük a keritést, de megoldották maguknak a kutyák, és újra átszöktek, úgyhogy újjáépítettük a kerítést! Mondjuk mi nagyon fétettük a kutyusokat, (nem úgy mint a te szomszédod) Szinte állandó felügyelet alatt álltak! Meg most is, mivel a boxerek nem bírják a meleget, és ilyenkor nem lehetnek sokat kint az udvaron.Egyébként is megy az állandó babusgatás! :-)

Sziszka

szisszka

Pilis
Remélem tudtok gyorsan valami jó kis kutyaálló kerítést alkotni, nehogy már szegény kutyusotok legyen depis a szomszéd balga dalmatájától Kép

Vanda
Jó nagy pocid van ám Kép Na várj csak, most nyugis, de majd ha kibújik, kitombolja magát Kép

Dorka
Sajnálom Kép

Annácska
Szoritok hogy pár napos pihenő azért összejöjjön nektek, jó? Kép Kislánykáddal mit tudtok kezdeni a nyáron?

Kriszta
Sejtettem hogy nem a babatéma miatt van a konfliktus Kép Vigyázz magadra és a csemetédre, azt hiszem most nagy szükséged lehet rá!

Réka
Beraktalak a táblába Kép Lassan lehet neked is drukkolni ezerrel Kép

Stella Kép
Már hazamentél? Kép

Bébi macinak megmondom hogy tetszik nektek Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Hú mennyit írtatok, alig győztem elolvasni.

Minden rendben volt az inszemnél, bár egy kicsit fájt, mert nem akart kinyílni a méhszájam, de a babáért mindent. Most valahogy biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, de olyan hosszú lesz ez a 2 hét.

Judit,
Gratulálok! Nagyon bátor lány vagy, hogy fájdalomcsillapító nélkül kibírtadKép

Pilis,
Nagyon szép a babód, szerintem is kislányos arca vanKép

Vanda,
Szép nagy hasad vanKép

Tündi,
Sajnálom a szomszédokat, de szerintem nincs olyan ház, ahol ne lenne legalább 1 ilyen szomszédKép

Kriszta,
Sajnálom, de remélem ezt is sikerül megoldanotok!

Dorka,
SajnálomKép

Móni

Kép
móni23

TündiKép
Nagyon aranyos vagy. Szívesen elmennék koncertre, de sajnos nem tudok.
Ha látnád, hogy közlekedek az utóbbi napokban...
Periódikusan igaz, de annyira tudnak fájni a combomba nyomott cérnák, hogy járni is alig tudok!
De legalább tuom, hogy hatnak.
A konyha festésének sem tudok nekiállni.
Olyan mozgásképtelen vagyok. Nem gondoltam, hogy ez ennyire kikészít, főleg ennyi időn keresztül.

Ja, Juditék hétfőn mehetnek haza, előreláthatólag!
Stella, akinek mindene fáj Kép, mert már benne van a korban/kórban

Kép
stella9

Pilis,
orulok, hogy ezt irad, mert en mindig kicsit renitensnek erzem magam az epidural miatt. Aztan lehet, hogy megbanom, ha nekem is 2 hetig fajni fog a fejem utana, de mindegy. Ha idoben beerunk, azt hiszem kerni fogom. Erdekes, hogy mekkora a kulonbseg doki es doki kozott ebben a temaban is. Az en dokim is epidural parti, egy pillanatra sem probalt meg lebeszelni, sot!

Tundi,
a masodik kepen tenyleg nagynak tunik a hasam, pedig allitolag meg mindig eleg pici ahhoz kepest, hogy mar szulni indulunk vele.
Mate egyebkent nem nyugis baba, rengeteget mocorog, nekem sosem volt azzal gondom, hogy orak ota nem erzem a mocorgasat.
Kivancsi leszek, milyen lesz, ha kint lesz?!

Annacska,
irok, ahogy tortenik valami, igerem. Es elore is koszi, hogy tudositod a tobbieket.
Egyebkent meg mindig van egy olyan gyanum, hogy nem en leszek a kovetkezo. Pontosabban szerintem mar Jura is nagy valoszinuseggel tul van a szulesen, csak nem tudunk rola.
Szerintetek?

Ahhoz kepest, hogy nekem volt a 3. poziciom a tablaban sokaig, mar jo sokan beeloztek. Vicces Kép

Vanda
vanda72

JuditKép
Óriási gratula! Te egy hős vagy!Kép Én is várom a képeket. Sok tejcsit és boldogságot!

Gyöngyi

bgy

Már nem emlékszem pontosan, kinek volt spina bifida problémja, talán KrisztaKép?
Szóval nekem a császár spinállal ment, semmi probléma nem volt, szerintem nem kizáró ok a spina bifida (kérdés persze hogy melyik csigolyákat érinti). Bocs, hogy kicsit nem témába vág, de most jutott eszembe, hogy ígértem jelentek a témában.Kép

bgy

Gyöngyi!
Hogy vagytok,de jó, hogy jelentkeztél! Ha lesz egy kis idöd írhatnál magatokról, olyan kiváncsi vagyok mi van veletek!!!!KépKép

Évi!
Lehet, hogy az a két tüszö még meg fog repedni, nem?Azért csak mérd a hödet, hátha megtudunk belöle valami!

Lányok!
Köszönöm a segítséget a kérdésemre (HSG utáni rizikó)!Bár még mindig nem tudom, hogy most majd minek örüljek majd, ha megjön vagy nem? Úgy félnék, nehogy baja legyen!Én nem tudom, nekem meddig tartott a röntgensugárzás,az egész vizsgálat úgy kb. 10 percig tartott mindennel együtt!Olyan tanácstalan vagyok, Henci is kihagyott 1 hónapot, nekünk is ki kellett volna...

Kinga
Kinga79

AnnácskaKép
Ígérem, hogy a hétvégén rendet rakok a babasarokban, ugyanis rendetlen szülők módjára telepakoltuk szegény Briós felállított kiságyát és pelenkázóját. Szóval hétvégén készítünk fotókat (rólam is), és most már csinálok végre egy albumot. (A profilomban lévő kép 2 hete készült.)

Henci
henci

KingaKép
Ne rágd magad, mondom, a doki szerint nyugodtan mehet a próbálkozás már a HSG-s ciklusban is! (Csak én vagyok mindenben olyan túl óvatos.)

Henci
henci

SziasztokKép

Írt Judit megint sms-tKép
Sikerült kikunyiznia egy alapítványi szobát, így ott kettesben és nyugiban vannak a kis AttivalKép(merthogy éjszaka a szobatársaitól alig tudott aludni)
Atti már szopizott is és most épp alszikKép

Pilis
Nagyon édes a kislányodKép

Móni
Nagyon-nagyon drukkolok!!!Kép

Kinga
Az én szülészőm a HSG utáni hónapban terhes lettKép

Olvastam, hogy milyen sokan mentek nyaralni, hát nekünk csak ez marad idén nyárra:
(a hájamat nem ér nézniKép)

Kép

Ma vettem (pelusos)fürdőgatyát is a kissrácnak, úgyhogy délután ismét csobbanunk egyetKép

És még 2 képKép Ilyen ügyesen fogja már egyedül a cumisüveget, akár perceken keresztül isKép

Kép
Kép

Na megyek, mert irtózatos kupi van nálunk.Mondjuk ez manapság nem újdonság. Sajnos.

Babus

Kép
babus2005

Kinga Kép
Nem könnyű! Én is hasonlókon dilemmázom. A hétvégén még együtt voltunk a párommal és hétfőn mindta azt a doki, hogy inkább hanyagoljuk most a baba témát. De hát mi van, ha már megfogant, csak még nem tudok róla?
Elvileg, ha olyan nagy gond lenne, akkor nem is ágyazodik be, a természet tudja a dolgát Kép
És Henci dokija szerint sem okoz problémát. Az én dokim is azt mondta, hogy pont ezért végzik a ciklus elején, hogy biztosan nem legyen beágyazódva a baba, mert az nem tenne jót.

Henci Kép
Nagyon fogom várni a képeket hétfőn Kép

Tündi Kép
Annamarinak két lehetősége van a szünidőben: vagy jön velem dolgozik Kép vagy a nagymamánál van napközben és este érte megyek. Tavaly így oldottuk meg, de nekem sem nagyon tetszett a helyzet Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Pilis
MI asszem 10000 Ft-ért vettük a kerítést, a párom felrakta nem is volt bonyolult, és legalább megoldódott a dolog.

Stella
Küldöm az energiát, hogy jobban legyél!!!!

Évi79
Mi kb. fél éve lakunk itt.
Én Kelenföldre járok dokihoz... te hova jársz? Nem tudsz valami közelebbit? Mert nekem másfél óra míg odaérek, és az néha rohadt soknak tűnik...

Babus!
Kristóf nagyon szép!!! és nagyon ügyes! Annyira édi!

Sziszka

szisszka

Sziasztok Lányok!

Judit, minden elismerésem a Tiéd, de pihenj, mert most évekig nem nagyon fogszKép

Babus, olyan jól néztek ki, sárga vagyok az irigységtQl a vakciódra
Kép

Szegény Stella, nagyon rád jár a rúd, kb. így képzellek el, de ne add felKép
Kép

Na most mennem kell, nem is tudok többet írni, mert vár a munka:-(

Juca

tjuca

Babus Kép
Nagyon édesek vagytok a fiaddal Kép
Irígy disznó vagyok Kép

Annácska

annácska

Ma még nem is kaptatok képet Kép
Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Ilyen szuper hírekre érkezni!

Judit Kép
Hatalmas gratula Attihoz! Kép Kép Kép Aztán várjuk ám a fotókat nagyon! Kép

Babus
Milyen ügyes már Kristóf! Kép Én is, én is.....
(Azért a hajadat is megnéztem. Mi bajod vele? Tök aranyosak vagytok.)

Kinga Kép
Ha azt mondják, hogy lehet próbálkozni, akkor ne izgulj. Bár persze mindig könnyű az észt osztani. Azt hiszem a helyedben én is aggódnék.

Évi
Ne aggódj. Sok reménytelennek tartott hónapból lett már baba. Kép

Pilis
Édes a babód. Kép

Tündi
Gázos szomszédunk nekünk is van. Kép Most épp a sitten ül (remélem jó sokáig).

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kinga,

szerintem ne izgulj,és azt várd, hogy NE jöjjön meg!!Kép Nekem februárban volt a HSG, akkor a doki azt mondta, az elköv hónapokban nagy az esélye a babának. Mint tudjuk nálunk ez nem jött be, de én drukkolok, hogy 2 hét múlva hozzad a zebrás tesztet!!!!Kép

Évi,
szerintem még nincs veszve semmi.Kérlek, ne görcsölj ennyire a babán, meg a hónapokon.Biztosan amiatt amin keresztül mentél, még jobban szeretnéd, hogy most gyorsan összejöjjön, de hidd el, a túlzott akarás is árthat a megfoganáésnak. sajnos ezt taapsztaalodból tudjuk itt sokan.Mi nagyon drukkolunk Neked és hidd el még a reménytelen hónap is lehet sikeres. Nyugi és hidd el amíg nem jön meg,addig van esély a babára!!Kép

Ezt Neked küldöm:

Kép

Babus,
ezt a kissrác egyre ennivalóbb!El lehet tőle ájulni!!KépKépKép

Stella,
küldök Neked fájdaloműzöket+++++

Dorka,
sajnálomKép Kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!!!

Vigyázzatok a napon!KépKépKépKép

Kép

Jófi
jófi

Sziasztok!

Nem volt időm netezni egy pár napja és micsoda hírekre bukkanok! Kép

Judyt, Judit!
Mindkettőtöknek szívből gratulálok! Sok boldogságot, türelmet és tejcsit kivánok nektek! Kép Nagyon várom majd a képeket is.

Nicika!
Gratula a két csikocskához. Kép

Tündi!
Még nem is volt időm megköszönni a multkori beszámolódat. Nagyon jó volt újra képben lenni.

Vanda!
Úgylátom te vagy a következő. Neked is nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen majd! Kép

Üdv az újaknak!

Rólunk:
Mostanában Vivike nagyon nyűgös napjait éli, eszik és utána 1.5-2 órába tellik elaltatni. Persze így megint csak max 1 órát alszik és már megint éhes. Így sajnos nem marad időm semmire, a ház szalad, én egyre fáradtabb vagyok és a tejcsim is kevesebb.
Nameg amilyen pechem van, múlt héten a gátsebem is begyulladt, tiszta geny volt. Leülni sem tudtam 3 napig. A doki szerint valamelyik mélyvarrat gyulladt be és ezzel nem tud mit kezdeni, mert nem akarja a sebet újra felvágni. Így csak kamillázhatom és hetente járhatok kontrolra. Kép
Mostmár mondjuk egész istenes, már nem sajog ha leülök.

itt egy kép a csajsziról:
Kép

Nicol + Vivi

Kép
nicol

A vadiúj fürdőgatyájában még édibb:
(ezt most csináltam róla, kicsit tokás a srác a képen, de jobb most nem sikerült róla, ugyanis koncentrálnia kellett a lubickolásraKép)

Kép
Kép

Majcsi
Nem a hajammal, hanem a hÁjammal van bajomKép

És nyugi, jövő nyáron ti is mind így fogtok majd vakációzni!Kép

Babus

Kép
babus2005

Nicol

Naggggyon édiKépKépKép
Sajnállak a seb miatt, de a lényeg, hogy már jobbKép

Kép
babus2005

Babus!
Annyira aranyosak vagytok vagytok a képeken!!!KépKristóf pedig olyan de olyan szép baba!KépA hájad pedig nem is létezik!!!

Köszönöm a nyugtatgatásokat, megpróbálok nem ezen agyalniKép!

Nicol!
Nagyon szép a kislányod!Kép
Sajnálom, hogy így fáj, remélem most már végleg rendbe jön a seb!KépGondolom gyulladáscsökkentöt a szopiztatás miatt nem akarsz szedni!

Kinga
Kinga79

Babus
De jó fejek vagytok! Kép Különben meg neked a legjobb, mert ez a vakáció nem csak 1-2 hétig tart, hanem egész nyáron, sőt, még ősszel is Kép
Behalok Judittól, éjjel szült, és egész nap nyomja az sms-eket. Én is kaptam tőle ma egy csomót Kép

Henci
Én is nagyon várok ám albumot tőled! Kép

Kinga
Kérlek ne aggódj hogy esteleg ki kellett volna hagyni a hónapot! Én nem hagytam volna ki a helyetekben, az biztos. És ha a doki nem mondta ezt neked külön, akkor meg tényleg nincs miért aggódnod! Oké? Kép

Annácska
Amikor én ált.isk.-ba jártam, nagyon sokat mentem az anyukám melóhelyére az áruházba (játék és sportosztályon dolgozott). Rengeteget segítettem nekik, pakolásztam ha új áru jött, beárazni, stb., közben jókat dumáltam meg hülyültem a kolleganőivel. Annamari neked tudna segíteni a munkádban? Bár szerintem simán csak annak is nagyon örülne ha egész nap veled lehetne Kép
Mellesleg nekem nagyon mesefigurának kellett volna születnem, nekik többnyire olyan jó dolguk van, persze nem a gonosz mostoháknak meg ilyesmik. Bár párom szerint néha beillenék boszinak is Kép

Stella
Sajnálom hogy nem vagy olyan jól, remélem mielőbb rendbejössz, majd akkor rendeztetünk magunknak egy koncertet Kép

Juca Kép
Nagyon tetszenek a mozgó figuráid amiket gyártasz. Ha lesz egy kis időd, lenne kedved csináli nekem egy macisat? Nagyon boldoggá tennél Kép

Majcsi
Szerintem Babus a hájára gondolt, nem a hajára KépKépKép

Nicol Kép
Nincs mit, nagyon szivesen, de ha most nem olvasol vissza, akkor megint lemaradtál volna, olyan gyorsan történnek itt a dolgok Kép Vivien gyönyörű! Jobbulást kívánok neked, remélem mielőbb rendbejön a sebed, nagyon nehéz lehet így helyt állni a kiscsaj mellett.

Vanda
Sokat gondolkoztam rajta hogy Jurát hogy lehetne előkeríteni, de nem sok mindenre jutottam. Van egy ötletem, még megpróbálom ha lesz időm...

Köszi az együttérzést a szomszédokkal kapcsolatban, tudom hogy mindenhol van ilyen, de szerencsére ez egyenlőre egyedi eset volt, mert 10 emeletes ellenére nagyon nyugis csendes. Ez csak egy kivételes rossz éjszaka volt. Remélem persze hogy nem lesz több, de ki tudja.

Ha már nem jövök, jó hétvégét mindenkinek!

Tündi
Vendég

Babus
Tényleg elnéztem azt a betűt. Kép Látod, az meg sem fordult a fejemben hogy a hájaddal lenne gond.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Babus
Mivel eteted a kiskölyköt Kép? Szumót nevelsz belőle? Irtó jó húsban van, kis haspók Kép Mekkora puszikat lehet rá nyomni, igaz? Kép

Tündi
Vendég

Babus!
Kristófka még mindig édi. Jól áll neki a fürdőnaci. Kép

Nicol

Kép
nicol

Tündi

Pedig napi összesítésben nem eszik sokat a srác. Egy ilyen korú babának elvileg 800-900gr lenne a napi átlag, ő pedig átlag 750-800gr-ot eszik naponta, 4 étkezésre lebontva. És még mindig csak anyatejet.
A dokinéni szerint jól hasznosítja a kaját, ezt gondolom finoman annyit jelent, hogy hízékonyKép
Már 7200grKép

Babus

Kép
babus2005

Tündi!
Köszi, picit kezdek megnyugodni!
De jó Neked, hogy ilyen "jó dolgod" volt Anyud munkahelyén!Nem csodálom, hogy egész nap el tudtad foglalni magadKép!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok, pihenjetek sokat!!!!Kép

Kinga
Kinga79

----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:47-kor.
seszi

-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:48-kor.
seszi

Sziazstok Lányok!

Kicsit rég írtam, nem volt időm élni sem. Hú, micsoda hírekre jövök!
Judit! Nagyon gratulálok!! De boldogok lehettek most!

Babus! Kristóf nagyon édi, irigyellek a vakációdért!

Nicol! Sajnálom, hgy így jártál a sebeddel, és hogy Vivike is nyűgi mostanság. Remélem hamar nyugisabb lesz a helyzet.

Valamennyire sikerült visszaoolvasnom, de rengeteget írtatok!!!
Üdv az újaknak! Kívánok mihamarabbi babásodást!
Megpróbálok sűrűbben jönni, de rengeteg az intéznivaló, félig én szervezem a nővérem esküvőjét, és már csak 2 hét van hátra... Annyira várom már! Én koszorúslány leszek Kép
További szép napot mindenkinek!
Kép
Adri

Kép

Kép
adriana

---------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:49-kor.
seszi

Szép volt a mai termés Kép
Köszi a kutyás és kerítéses ötleteket. Tuti, hogy mire meglesz a baba, csinálni kell valamit. Ez így nem állapot...
Végre készített párom néhány pocakos képet:
http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=10113&alkid=22795
Szerintem itt full kövérnek látszom, pedig még csak 7 kilónál tartok. És az sem látszik, hogy mennyire energikus maradtam Kép De Ti biztosan elhiszitek Kép

Babus! Tündérek vagytok! Kép
pilis

Nikol Kép
Nagyon sajnálom a sebedet Kép Vigyázz magadra!
A lányod meg valami tünemény Kép Nem bírok betelni vele Kép

Pilis Kép
Hatalmas a pocid Kép És még van hátra madj két hónap Kép
Hogy bírjátok ki, hogy nem kérdezitek meg a nemét? Én tuti nem bírnám ki Kép

Seszi Kép
Ha tudsz írj nekem egy mailt és megírom Babus email címét. Ott biztos válaszol a kédéseidre Kép

Tündi Kép
Nem igazán tud segíteni, inkább feltart Kép De a lényeg, hogy együtt vagyunk.

Lányok!
Mindenkinek nagyon szép hétvégét. Használjátok ki ragyogó napsütés lesz Kép
Puszi

Annácska

annácska

Judit Kép
Gratulálok, nagyon ügyes voltál. Atti Kép Isten hozott idekkint Kép

Nicol Kép
Szegénykém, remélem hamar begyógyul a sebed. Vivi nagyon édes Kép

Babus Kép
De jó dolga van ennek a Kristófnak... Saját medence Kép De rendes gyerek, hogy Anyát is beleengedi.

Lányok, köszönöm a mensiket, ideértek rendben, úgyhogy remélem jó páran zebrás teszttel jöttök legközelebb Kép
Voltam is a dokimnál délután, megbeszéltük a gyógyszerezést, fel is írta az első adagot. Kedden kell majd elkezdeni a szurikat és pénteken megyek elöször ultrahangra. Innen már gyorsan fog telni az idő Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek.

Wish

wish

Sziasztok csajok!

Tündi!Stella!

Hétfőn megjött a mensim,ugyhogy elhatároztam szeptemberig nem akarok dokit látni.Bizam ebben a szuriban.Egyszóval kidobtam az ablakon 12000Ft-ot.
Pihenés és pihenés se hőmérő semmi.Levittem a lázmérőnket a garázsba nehogy kisértésbe esek.

Mindenkinek kellemes nyarat jó pihenést és sok zebrát kívánok!
Sziasztok!

Ui.:azért néha benézek.
berni613

Seszi

Bocsi, ha nem vettem eddig észre kérdésed, de manapság csak futólag olvasom végig a leveleket. Amin megakad a szemem, azt elolvasom, amin nem, azt szégyenszemre nem, de sajna nincs többre időm.
De ez jó ötlet volt, hogy színessel írtad a nevem, így feltűntKép
Tedd máskor is így!Kép

Ha adsz egy e-mail címet, akkor megírom szívesen a dokim nevétKép
Így nyilvánosan nem szeretném leírni a nevét, mert én ott dolgozom, így adódhatnának belőle kellemetlenségekKép Noha csak jót tudnék írni rólaKép

Judit azt írta, hogy a zsamboki.sytes.net oldalon vannak fent képek a kis Attiról, éshogy minden este tesznek majd fel friss képeketKép
De én sajna eddig még nem jöttem rá, hogy hogy tudnám megnézniKép Sehogy se sikerül.

Babus

Kép
babus2005

De sikerült!!!!!
A http://zsamboki.sytes.net/gallery/kis_Atti oldalonKép
Gyönyörű kisfiú!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Üdv a legújabb ikerjegyű lurkóknak, ahogy elnézegeteme a képeket csodálatosak!!
Anyának is babának is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!Kép

Juca, aki momentán sárga, de lesz ez még így seKép

tjuca

Judit!
Megnéztem a képeket. Nagyon szép baba, nagyon jól néztek ki együtt Kép

Nicol

Kép
nicol

Judit!

Sok szeretettel gratulálok az egész kis családnak! Nagyon szépek vagytok mindannyian!Kép

Timi
szabotimi

Judit!

Én is sok szeretettel gratulálok a kis Attihoz és minden jót kívánok Nektek! KépKépKép (És persze jó sok tejcsit) KépKépKép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?