Új privát üzeneted érkezett!

Ja és az inszemet áttettük péntekre, holnap kapom a tüszőrepesztőt és pénteken 10-kor lesz az inszem.

Kép
móni23

Judyt!
Oltári nagy gratula!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép
Képeket azért majd láthatunk ugye?

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Annacska!
Ne viccelj, nem haragszom, csak egy kicsit Kép
A hulye holyagom miatt kestem le az ertesitesrol Kép

Meg mindig nem volt idom visszaolvasni, meg kell fozzek meg, es kitakaritsam a mikrot, fel kell porszivozzam a konyhat, es felmosnom. Ha ez megvan akkor jovok, es olvaslak Titeket. (utana meg vasalnom is kell Kép ) Neha ugy erzem nem birom, de muszaj, nem akarom elhagyni magam.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judyt
Gratulálok nektek, fantasztikus hírek! Nem is számítottunk erre ma Kép Sok boldogságot nektek! Kép Én is várok képeket majd ha lehetséges lesz Kép SZép súllyal születtek a fiúk, na és névváltozás is lett Kép A tiszteletedre jön ma egy újabb tábla Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Judyt!

SzívbQl gratulálok a fiaidhoz, pihenjetek sokat, és ismerkedjetek!!
Kép
Várjuk a képeket, és majd hamarosan az élménybeszámolót is!

Lányok!

Parázok, mert aki nem bírja a gusztustalan dolgokat off
tojásnyi alvadt vérdarabok jönnek belQlem. Ilyen még nem volt velem, orvos szabin. Lehet ez progeszteron túladagolástól, vagy mi? Most tényleg betojtam, mi a francot csináljak. Konkrétan érzem, hogy valami nem stimmel.
on

Juca

tjuca

Juca!
Szerintem irány az ambulancia. Azért ez nem normális dolog. Főleg, ha te is így érzed. Maximum azt mondják, hoyg semmi baj, és én ennek nagyon örülnék.
Szóval..

Nárcisz

Kép
narco

Szia Narco!

Aha, megyek. Inkább mondják azt, hogy egy hipochondri vagyok, bár ilyeneket nem szoktam produkálni.
Csak, hogy tetézzem, kb. egy hónapja elvesztettem a TAJ kártyámatKép

Na majd este írok, hogy mizu.

Juca

tjuca

Judyt!

Én is nagyon sok szeretettel gratulálok és sok boldogságot kívánok az egész családnak!Kép

Timi
szabotimi

Judyt!

Kép

Juca

tjuca

Judyt! Nagyon gratulálok nektek! Hihetetlen, hogy nem olyan régen izgultunk itt veled, hogy mit szólnak majd a szülők a bejelentéshez, most pedig a kezedben foghatod őket! Legyetek nagyon boldog család immáron 4-en Kép

Kép
szdorka

Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok megint! :-)
De nembaj, mert én ennek örülök! :-)

Judyt!
Először is Nektek szeretnék gratulálni!!! Jó egészséget, Sok boldogságot, és nagyon nagyon sok örömöt kívánok!!!

Lányok! Remélem hamarosan tőletek is ilyen és hasonló jó híreket fogok kapni!!! :-)

Tjuca!
Nekem is volt olyan, hogy nem volt tajkártyám! Én akkor azt csináltam, hogy szóltam, hogy elhagytam, az orruk alá nyomtam egy pár leletet meg orvosi papirt amin ott volt a tajszámom, meg a személyimet. És így elfogadták!
Majd mesélj mi volt!!! Drukkolok, hogy minden ok legyen!

Sziszka

szisszka

Húúú, mennyit írtatok!

<font color="ff0000">JUDYT,
gratulálok a fiúkhoz, és kívánok sok sok boldogságot velük!KépKép</font>

Majcsi,
úgy sajnálom.én úgy drukkoltam. De ahogyan Te is írtad, előre kell nézni. És hipphopp újra beköszönt Hozzád a gólya.KépKépKép

Juca,
irány a doki!!!Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!

Móni,
szépek azoka tüszők!Tessék továbbra is joghurtozni, ásványvizezni...meglátod, lesz még ott vastag méhny és egy babóca benne!KépKép

Évi77,
mi volt az inszemen??Pihenj most sokat!!!

Húú a tábli: nagyon sokan haaldunk egymás mellett!!KépKépKépKépKép

még később benézek, mi van Jucával!!

Jófi
jófi

Judit én is gratulálokKép! Kiváncsian várom a képeket.

Én is tettem fel magamról, de csak egyet sikerült, mert a többi túl nagy volt.
Akartam esküvőset is, de akkor azt majd legközelebb.

Szerintetek miért lehet az, hogy most már kb. 2 hete olyan mintha a petefészkemnél szurkálódna, hol az egyik hol a másik oldalon és néha olyanokat szúr bele, hogy egy pillanatra össze is rogyom.
Remélem ez normális.

Nem mondom meg miért (nem baba téma) csak holnap, de megtennétek nekem, hogy 15:50 és 15:30 közt nagyon szorítotok nekem?
Köszönöm...
Virag2

Juca
Nem tudom mitől lehet, remélem semmi gond! Nem mentél be a TB-hez és kértél új kártyát?

Nárcisz
Nagyon sajnálom, hoyg mégsem akarsz doki lenni, de ez a te dolgod. Megértem, hogy mi a helyzet a faluban, minden faluban ezek a trendek vannak, vagy nem is tudom hoyg nevezzem. Mégiscsak azt mondom, hogy állj a sarkadra! A te életedet csak te irányíthatod, és ha nem azt teszed amihez szived szerint kedved lenne (és ha lehetőség is van hozzá), akkor egy életre bánni fogod, és utólag rájössz, hogy csak saját magadat hibáztathatod a rossz döntésért. Nagyon más világ van már mint a szüleink fiatalkorában volt, falu ide falu oda, a szülők előbb-utóbb elfogadják a te döntésed! Hisz nem hinném hoyg azt akarnák hoyg a gyermekük boldogtalan legyen ha orvos marad akarata ellenére! Biztosan nehéz napok, hetek elé nézel, ha így tudod előre a "forgatókönyvet", de amig van egy kis időd, kérlek gondolj át mindent, és ne hagyd magad! Mindenkinek joga van a saját boldogságához, és ebbe nem csak a szerelem tartozik bele, hanem a karrier, munka éppúgy! AZt tudod már, hoyg mihez kezdenél ha nem orvosként dolgozol?

Judit
Nagyon szép lett a babaszoba, annyira kedves, meleg, barátságos otthon Kép A plüssmacis forgótól és micimacis függönytől teljesen kész vagyok KépKép

Tündi
Vendég

Majcsi
ezt nem hiszem el!!!!! Annyira drukkoltam pedig!!! olyan jól gondolkozol és tiszta szívemből remélem hogy hamarosna jön a két kis lurkó!!!

Stella,
én most baromira le vagyok maradva és csak azt olvastam hogy 3szor elájultál!! de miért?!?! most már rendben vagy?!? Nem ütötted meg semmidet? remélem nem!!! Szegénykém, légyszíves ne ájuldozzál mert a frászt hozod rám!!! meg mindenkire!!!

Judyt,
gratulálok a fiúkákhoz!!! Sok-sok tejcsit kívánok!!!

Kinga,
hogy vagy?!? Hol vagy??! Izgulunk ám érted!!

Évi,
drukkolok az inszemhez!!!! Pihengessél!!!
Kivi
kivi2

Virág
Nagyon helyes leányzó vagy! Kép Szépen mosolyogsz Kép
A szúrkálás nekem is szokott lenni, azt hiszem hogy a peteérés (tüszőrepedés)folyamatát lehet így érezni. Olyan félidőtől kezdődik, és ciklus végéig is ki szokott tartani. Szerintem ez normális, vagy ha nem, akkor nálam sincsenek rendben a dolgok Kép Na de ugye erre nem gondolunk... Kép
Na mégegyszer az időpont: holnap 15.30-15.50, vagy 15.50-16.30? Kép Tudod mit? 15.30-16.30-ig szoritok neked Kép

KINGA
Ugye nincs semmi baj? Ne ijesztgess, írjál már valamit erről a HSG-ről!

Móni
Én is akartam írni, hogy jók a tüszőid, a mnyhártya meg még simán vastagodhat péntekig. Nyugi, ez miatt ne aggódj!

Tündi
Vendég

JudytKépKép
Óriási gratula Nektek!!!

Sajnos nem tudok most visszaolvasni, de holnap megpróbálom pótolni.

Köszi mindenkinek már jól vagyok, ez egyedi eset volt. Valószínű a kezelés miatt. Nem ütöttem meg magam, mert szerencsére velem volt a párom és elkapott és nagyon derekasan helyt állt! Pedig nagyon meg volt ijedve.
Lesz majd még egy kezelés 3 hét múlva, aztán utána nem sokkal már jön a pungi és a beültetés (remélem).

JucaKép
Aranyos vagy, de tuti nem baba miatt ájultam el. Mi lombikosok vagyunk és a spontán babának semmi esélye, sajnos.

JuditKép
Látom Te is el vagy foglalva mindenfélével! Azért remélem minden rendben.

AnnácskaKép
Tegnap sokszor eszembe jutottál, de ami szabadidőnk a vonat indulásáig volt, azt ájuldozással töltöttem Kép! De majd egyszer tutira talizunk!

Bocsi, Lányok, de most kicsit szétszórt vagyok!

MajcsiKép
Szívemből sajnálom, ami veled történt. Remélem tényleg hamar rendbe tudsz majd jönni és újra hozol nekünk zebrát!
Stella

Kép
stella9

Nekem csak a tüszőrepi után 2 napig szokott szúrkálni, akkor most Tündi egyikünknek nem jóKép

Már csak egy nap a suliban...és VAKÁCIÓÓÓÓ
zita
ebba

Stella Kép
Biztosan találkozunk majd egyszer, ha másképp nem megy majd mi megyünk Pécsre Kép

Lányok!
Mára végeztem, holnap ugyan itt Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Lányok,

Hú, tényleg jó sok minden történt tegnap óta...

Először is:

Judyt Kép
Gratulálok a picikhez! Nőjenek nagyra, és hozzanak sok-sok szép pillanatot anyukáéknak! Kép

SesziKép
Melyik "babanetes" képre gondoltál? Kimaradtam megint valamiből, úgy érzem Kép

JucaKép
Garantáltan alkoholmentes, cigimentes partyra gondoltam én is! Szerintem tuti lenne. Csak kéne 1-2 időpont meg hely. Lehet, hogy nyáron is lehetne tartani egyet (aki itt van és van kedve jön) meg talán ősszel, amikor már többen is leszünkKép

MóniKép
Szerintem ártani semmiképpen sem árt a Ginseng, főleg, hogy nem gyógyszer csak gyógytermék. Természetes. De mondom, hogy a férjemnél volt "előtte" vizsgálat, 25Mio katona 50% gyors, 10% közepes, 10% lassú (ne kérdezd, hol a maradék 30% mert kiborulok tőle), meg most szedi már a Ginsenget egy ideje és most lesz megint egy vizsg. 21-én "utána". Szóval utána tudok majd mondani tutit. Kép

LolitaKép
Üdvözöllek a topicban! Mielőbbi babásodást kívánok! Kép Dokit nem tudok sajna az én nődokimtól most iszkoltam el a Kaaliba (de ez már 1,5 évnyi sikertelenség után történt).
És még nem is hallottam jó nődokiról egyébként.

Apropó: Nárcisz, nem képeztetnéd át magad nődokivá? Akkor legalább lenne egy az ismerőseim közül, aki jó doki Kép

Örülök a munkahelyednek (persze szorítok hozzá)... folyt. köv...

KépKép
unique

Szia Stella!

Tudom, hogy lombikos vagy, csak vicc volt, de még bejöhet. Tudom, hogy a terhesség nem percek múlva érezhetQ, de fogjuk ezt fel valami isteni jelnek:-))))))

Szorítok, pihenj sokat!!

Judit

tjuca

Stella
Eléggé ijedten olvastam amit írtál! Nagyon nagyon drukkolok!

Virág nem tudom pontosan mikor kell drukkolni, de már drukkolok! :-)

Tündi
Nekem is szokott szúrkálni, és elég sokáig tart, majdnem mindig ciklus végéig.

Ebba
Te tanítónéni vagy?

Sziszka

szisszka

Szóval

Bocsi lányok, nem muszáj végigolvasni!!! Ez olyan "long" lesz most... Kép

Nárcisz
Akkor elmesélem tőmondatokban az én sztorimat.
Elvégeztem a közgázt (hurrááá volt a családban, diplomás nő lett a lányunk!), majd a férjemmel közösen kezdtül el a két éves jogi posztgraduális képzést. Majd kipattant a szikra anyu fejében, hogy miért is ne végezhetném el a SOTE gyógyszerész karát (ha már egyszer ő is gyógyszerész ugye)... No comment. De mivel náluk laktunk és hát enyhén szólva terrorizált ezzel kapcsolatban, belevágtam. Egy év előkészítő (biosz, kémia, nem kell ecsetelnem, milyen távol áll ez egy közgazdász gondolkodásától), éjszakákon át tanulás, sokszor a férjem felé sem volt kedvem nézni, annyira fáradt voltam. Felvettek. 118 ponttal. Volt nagy hurráááá újra.
Majd elkezdtem az első évet. Közben ugye jogi diploma év. Szupik lettek az eredményeim. Na igen, tanulni azt tudok. Közben magánélet = 0. Hulla voltam. Többször kellett otthon maradnom, a szívem kipurcant. Utáltam, amit csinálok. Tudom és hiszem, hogy mindenkinek megvan, amit szeret és azt kell csinálnia.
Egy év elvégzése után abbahagytam. (4,8 lettem, nem a jegyek miatt)
És visszatértem az életem gyönyörűségéhez: a közgazdaságtanhoz. És úgy dolgozom napi 10-12 órát, hogy észre sem veszem. Se fáradtság, se semmi. Hétvégén is. És nagyon élvezem. És imádom a férjemet és helyén van az életem (úgy érzem).
Az már persze csak haba tortán, hogy ha a szüleimre hallgatok és folytatom a sulit, akkor ma nem lenne saját házunk saját élettel. Mert így megtanulták, hogy ne szóljanak bele mindenbe.
Meg kellett ezt lépnem hozzá. Volt nagy kiborulás. Fél évig mosolyszünet. Aztán mégis én vagyok az egyetlen lányuk. Nem lehet egy életen át haragban lenni.
És hidd el: máig áldom magam (és persze a férjem, aki maximálisan végig mellettem állt és bátorított a nehéz időkben és öntötte a lelket belém), hogy így döntöttem.
Remélem, tudok segíteni a saját példámmal. Azt a két évet borzasztóan sajnálom, amitígy "elvesztegettem".

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Majcsi, nagyon sajnálom. Kép Ez már egész biztos? Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek, de én még reménykedem bennetek!!!

Judyt!

Óriási gratula nektek!!! Alig várom már a képeket a két kis pöttömről!

Virág!

Akkor holnap nagyon drukkolok!!! De titokzatos vagy...Kép

Stella!

Ez nagyon ijesztő lehetett a férjednek! De hősként viselkedett ám!

Juca!

Mi van veled? Drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly. De hát miért is lenne?

Hát, jelentem túléltem az inszemet. Kb. 5 perc volt az egész, és abszolút semmit nem éreztem belőle. Még fél órát utána pihiznem kellett, aztán jöhettem haza. Kaptam egy tesztet is, amit két hét múlva kell megcsinálnom, ha addig nem jön meg. Kérdeztem is a nővérkétől, hogy ugye biztos pozitívat adott?! Azt mondta, ők mindenkinek pozitívat adnak. Azért ez megnyugtató.
Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, annyira aranyosak vagytok, és így félig-meddig ismeretlenül is így tudtok lelkesíteni!!!

Móni!

Szerintem egyébként jók a tüszőid, és a méhnyálkahártya is vastagodhat még. De ha nem, akkor is elég kell, hogy legyen. Gondold csak el, hogy méhen kívülinél is megtapad a baba (sajnos...), pedig ott egyáltalán nincs mnyh!!! Úgyhogy csak nyugi, majd mi izgulunk helyetted pénteken!!!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Stella Kép
Nagyon sajnálom, ami Veled történt. Lélekben persze Veled voltam, dehát látszik, ez kevés volt... Kép
Pihenj jó sokat és főleg felejtsd el a rosszat és koncentrálj csak a jóra!

Pusza a buksidraKép

Unique

KépKép
unique

Évi! Ez tök aranyos dolog, hogy adnak egy tesztet! Reméljük tényleg a pozitívat adták oda :-))))

Nekem úgy tűnik extra rövid ciklusom lesz, ma már elkezdtem barnázni. Bár ha azt nézem, hogy szerintem a 8. napon volt tüszőrepi, akkor épp itt az ideje. A másik variáció persze a beágyazódás miatti barnázgatás, de én az utóbbira túl sok esélyt nem látok.

Kép
szdorka

Lányok,

Tiszta ideg vagyok, muszáj kiadnom.
Most jövök a szervízből (kocsi). A cégnél, ahol dolgozom az egyik munkatársam okozott a kocsimon egy kárt (az enyém parkolt közben), megsérült a fényezése és lejött a díszléce. El is ismerte, van kötelezője, kitöltöttük a papírokat, stb.
Ma becsoszogtam a szervízbe, hogy akkor lássuk a medvét!
Mire közli velem a szervízes kárrendező, hogy ő ugyan elindíthatja az ügyet, de szerinte nem fogják kifizetni a kötelezőjére a kárt, mert az én autóm parkolt és így nem volt a forgalomban.
Na ehhez mit szóltok? Volt már ilyen / ehhez hasonló esetetek? Esetleg tapasztalat a Union Biztosítóval? (ez az ő biztosítója a kötelezőhöz)
Plusz még anyukámmal is összevertem a port, úgyhogy hawaii ez a nap... Alig várom, hogy a párom hazajöjjön... Kép Kép Kép

Unique

Köszi

KépKép
unique

SzdorkaKép

Húúúú.. ez tényleg rövid ciklus lenne. Én azért remélek és küldök drukkokat! Gondolok Rád! Hátha erősen gondolok, az segít... Kép

JucaKép
Na, hogy ment a dokinál? Sikerült TB kártya nélkül is? Remélem, minden rendben! Kép Írj minél előbb!

MóniKép
Nem szabad ám elkenődni, nagyon szépek a tüszőcskéid! Egy kis rásegítés és máris lesz pocaklakód! Kép

TündiKép
Szerinted is el kellene indítanom egy talis táblát, hátha lenne jelentkező? Kép Így akkor mindkét Tündi csinálna táblát! Kép

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Judytnak és a bébiknek kívánok minden szépet és jót! Boldogságot, békességet, egészséget és nyugalmat!
Kép

Puszi Kriszta

mohácska

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judyt, én is sok szeretettel gratulálok a fiúkhoz és minden jót kívánok nektek!!! KépKépKép

Majcsi, nagyon sajnálom KépKépKép

Ezvicc-Judit Kép Nálatok van vmi újság?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Judyt!!!Kép
HATALMAS GRATULÁCIÓ A FIÚKHOZ!!!!Kép
Nagyon édesekKép

Mea
mea

Sziasztok!

Először is csodálatosak a fiúk!!!

Orvos mondta, hogy hát utró után nem elképzelhetetlen, pláne, hogy abbahagytam. Lehet, hogy volt baba is, de nem biztos. Ha nem múlik, vagy 7 napig tartana a mensi, vagy láz, görcs, stb. irány vissza, de így is elküldött piros után az orvosomhoz. Ennyire azért általában nem szokott durva lenni szerinte sem.
Na remélem túl leszek pirin és elfelejtem jó sokáig. Kész van egy 3. napos vérvétel eredménye is, jónak tűnik, egyet nem találtam meg, hogy a 155 imU/l ha jól írtam jó-e prolaktinra, de szerintem jó.

Na most pihengetek szigorú orvosi utasításra:-), gondolom, hogy legyen erőm a babagyártáshoz;-)

Mindenkinek nagyon nyugis éjszakát kívánok!

Juca

tjuca

SziasztokKép

Most olvasom csak:
Judyt, hatalmas gratula a fiúkhozKép
Szép nagy súlyuk vanKép
Kristófom egykeként nem volt akkora, mint ÁkoskaKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Juca!
Taj kártya nem mindig kell, ha tudod a számát valahonnan, pl régi papír, és a neved is rajta van, akkor azt el szokták fogadni. Egyébként a Teve utcában jó fejek, és nagyon gyorsan dolgoznak. Nekem kb fél óra volt a névváltozás bejelentés. Érdemes elnézni oda. Kép

Tündi!Kép
Mindenki ezt tanácsolja, de sajnos nagyon gyenge vagyok az ilyen dologkhoz. Na majd meglátjuk. Dologzni fogok, Jövő héten vbesznek állományba. Igazából még el sem híreszteltem nektek, de van állásom, és ez nagyon jó.Kép

Unique! Kép
nem köszi, én nem tudnék ott nyúlkálni, akármilyen nemes a cél...
De az államvizsga eredmény kihirdetése után a nőgyógyász bizottságtag odajött hozzám, és megkérdezte, hoyg nem akarok-e nőgyógyász lenni. Gondolom úgy értette, hogy nála. De én a megdöbbenéstől csak annyit tudtam kinyögni, hoyg nem. Õ meg elhúzott...

A biztosítós dolog szerintünk is hülyeség...

Judit!
Még egyszer gratula. Megnéztük a képeidet a férjemmel, nagyon aranyosak.

Jó éjszakát.
Szép álmokat,
rózsás csókokat,
bajuszos angyalokat! Kép

Nárcisz

Kép
narco

----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:44-kor.
seszi

Sziasztok Kép
Sokat dolgoztam ma és nem tudtam jönni, tegnap meg délelött fogorvosnál voltunk, délután meg yamamotoeknál varratunk mi is. Sajnos Stelláékkal elkerültük egymást.
De nagyjából már visszaolvastalak benneteket.

Majcsi Kép
Nagyon sajnálomKép

NárciszKép
Tök jó, hogy van állásod Kép Mit fogsz dolgozni?

Unique Kép
Én nem nagyon értek hozzá, de ha parkolsz és valaki belédmegy azért még ő a hibás szerintem. Remélem fizet azért majd a biztosító.

Juca Kép
Ez durván hangzikKép Remélem nincs semmi komoly.

Judyt Kép
Isten éltesse a fiúkat! Nagyon aranyosak a képeken. Sok boldogságot kívánok mind a a négyeteknek Kép

Judit Kép
Nagyon jó lett a babsarok és a ruhácskák is nagyon édesek. Nem is csodálom, hogy a múltkor Atti nekindult, hogy végre birtokba vehesse Kép
De azért még biztos jobb neki benn, ha maradt.

Puszi mindenkinek, bocsi h nem írtam mindenkinek. Húzok aludni, mert nagyon fáradt vagyok.

Wish

wish

Sziasztok!

Judyt!
Hatalmas gratuláció!!!!!!!!!!!!
Gyönyörüek a Fiaid megnéztem a képeket, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!KépKép

Lányok!
Azért nem írtam eddig, mert csak most jöttem dolgozni, tegnap még otthon pihentem! Háááááááát nem volt valami leányálom a HSG!
A lényeg, hogy MINDEN RENDBEN!!!A méhem megfelelö nagyságú,mindkét petevezeték átjárható!

A vizsgálat nem volt olyan vészes, kellemtetlen volt az igaz, de kibírtam!Az utána következö idöszak egész tegnap estig viszont borzalmas volt!Nem tudtam kiegyenesedni, annyira görcsölt a hasam!Mikor jöttünk a kórházból, még a cipömet is Norbi kötötte be, nem bírtam lehajolni!
A kórházban nagyon kedvesek voltak, de azért elég siralmas a helyzet, a mosdók borzalmasak voltak, az ágynemqhuzat össze-vissza volt már szakadva, tele pecséttel, bár tiszta volt. A zárójelentésemet másnapra állították ki, gondolom így még több pénzt kapnak értem, hiszen plusz 1 nap, ezen kívül még fizessünk, mert azt ugye kell!Na, szóval csak beteg ne legyen az ember...

Ígérem visszaolvasok majd mindent és jelentkezem, de most be kell hoznom a lemaradásomat...

Mindenkinek szép napot kívánok!!!

Kinga
Kinga79

Sziasztok!Kép

Tudom nem a hirdetés helye ez itt, de van egy könyvem ami nekünk már nem kell, de hátha valamelyikőtök szívesen forgatná.

A címe: Gyereket akarok, Szülőjelöltek kézikönyve.
Teljesen új, gyönyörű állapotú, múlt év őszén vettem, mikor már eléggé el voltunk keseredve.

Témái:
Hogyan történik a szaporodás
A gyermeknemzés időpontjának módjának meghatározása
Természetes családtervezés
Mi befolyásolja a termékenységet
Betegség és gyerek
Öröklődés
Nem jön össze!Mi segíthet?
Állítsuk helyre a szaporodásképességünket!
Várandós vagyok?
Segítségül: naptár és kérdőív
Fogalommagyarázatok

Hát ezek vannak benne.
Újonnan 3295

Odaadnám 2300Ft-ért.

Ha valakit érdekel a bbb@vipmail.hu-ra írjon nekem.

Sziasztok és remélem nem haragszotok hogy beírtam ide, de hátha valakinek jól jönne!

Mea
mea

Sziasztok!

Unique
Táblát döntsd el te, bár szerintem előbb a helyszint és időpontot kellene megbeszélni, aztán lehet táblába foglalni a konkrétumokat. De ahogy gondolod... Kép

Judyt Kép
El vagyok képedve a képektől! Hihetetlen, milyen közel éreztem magam az újszülöttekhez. Annyira érdekes látvány a számomra amikor még a köldökzsinór is rajtuk van, meg milyen kis gyűröttek, pirosak meg minden Kép Drágák nagyon!

Juca
Prolaktinra tök jó az a 155. Akkor úgy tűnik nincs baj szerencsére.

Nárcisz
Szuper hogy van munkád! Hidd el ez önbizalmat fog adni, és képes leszel idővel a saját sorsodat irányítani! Ehhez kívánok neked erőt és kitartást!

Kinga Kép
Na végre! Annyit izgultam érted tegnap! Örülök hogy minden rendben nálad, hát ez nagyon jó hír! Na most akkor akciózni ám rendesen Kép

Lányok
Én július elejétől nem nagyon fogok tudni netezni a szabim előtt sem, mert be kell tanítanom azt a ki majd helyettesít. Ezért keresek valakit aki júliustól aug.8-ig át tudná venni a táblát. Kell tudni picit hozzá az excelt, képméretezést, és naponta tudja követni a topikban történteket Kép Előre is köszi!

Tündi
Vendég

Seszi!Kép
Sajnálom a lelkesedésedet, de nem kórházba megyek dologzni, hanem egy gyógyszercéghez. Kórházba legközelebb október elsején lehet belépni. De azon gondolkodom, hoyg ezt talán nem kellene megtennem.

Kép
narco

Kép a könyvről:<!--attachment: k_nyv_2300_002-232887.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*86.4**k%f6nyv+2300+002%2ejpg+kicsi --><center><pre>
Kép
könyv 2300 002.jpg kicsi (86.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Mea
mea

Sziasztok!

JUDYT,
NAGYON NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULALOK A CSODASZEP NAGYFIAIDHOZ! REMELEM TE IS HAMAR FELEPULSZ ES MIELOBB MEHETTEK HAZA! Kép

Stella,
Remelem most mar teljesen rendben vagy. Szornyu dolog ez az ajulas, meg korhazi korulmenyek kozott is, nemhogy utcan. En rendszeresen tesztelem mindket verziot, nem valami kellemes erzes, de ebben az iszonyat melegben nem csoda, hogy te sem birtad a kikepzest!

Tjuca,
jobban vagy? Otthon tudsz maradni pihengetni?

Narco,
teljesen megertem a gondolataidat, viszont helyetted senki sem fogja meghozni a dontest. Inkabb gyujts erot es ne hagyd magad befolyasolni. Tenyleg fontos, hogy az ember legalabb egy kicsit szeresse a munkajat, ha mar muszaly dolgozni!

Mi jol vagyunk, bar tegnap este megint eleg kemeny fajdalmaim voltak. Nem mensi szeru gorcsok, hanem megint olyan volt, mintha a gyomrom fajna, de megis a koldokom magassagaban ereztem oldalt a fajdalmakat. Meg szurkalt az egesz hasam tobb helyen es annyira lent ereztem mozgasokat, hogy azt hittem, mindjart kiinteget egy kezecske.

Csajok,
hallottatok valami olyasmirol, hogy aki szoke, feher boru es kicsit nagyobb darab, az nehezebben szul, mint egy sotet haju es boru no? Tok betojtam ezen hir hallatan!

Vanda
vanda72

Hát ez nem jött össze .Bocsika

Mea
mea

Kép
Kép
Vendég

Vanda
Én ilyet nem hallottam, de nem hiszem Kép Ezen ne izgulj, jó? Mert tényleg akkor mindjárt kiinteget neked az a kezecske Kép Végülis most már bármikor megteheti Kép

Judit
Remélem nem erőltetted magad túl a tegnapi munkálatok során, és minden rendben van, és ma már csak pihengetsz Kép

Annyira nyomaszt ez a semmilyen idő Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Kinga Kép

nagyon örülök, hogy minden rendben van!!Annak idején nekem is nagyon görcsölt utána a hasam, de másnap már csak arra emlékeztem, hogy jó az eredmény!KépKépKép

Tündi,
azért fogunk arról értesülni, ha nyáron beköszönt Hozzátok egy ZEBRA????KépKépKép

Judyt,
fantasztikusak a képek!!!!!!!!!!teljesen meghatódtam rajtuk, annyira életszerűek, annyira csodálatosak!!!Reméelm jól vagytok minda3-an!!!KépKép

Juca,
ugye ma még tudsz pihenni?Elmúlt a vérzés??

Dorka,
mi a helyzet?Megjött végül vagy nem??Én drukkolok, hogy az utóbbi és hozzál nekünk napokon belül egy zebrát!!!Kép

Stella,
jobban vagy?Hány nap is van hátra az action-ig??

Évi77,
olyan édes, hogy adtak egy pozitív tesztet!ÚGY LEGYEN!!!!!!!!!!Kép

Szép Napot KívánokKépKépKép

Jófi
jófi

TündiKép
Jaj, nagyon fogsz hiányozni.
Én átvenném a táblit, de nekem is kinéz egy hosszabb babanetes-elvonókúra Kép!

JuditKép
Hogy vagy? Dokihoz mikor kell mennetek?

JudytKép
Nagyon szépek a fiúk és jó nagynak is látszanak!!!
Pihizzetek sokat és örüljetek egymásnak! Tök jó lehet!!!
Stella

Kép
stella9

Kinga,
remélem már jobban vagy, olyan jó hogy rendben van minden odabenn!!! Nem tudom mennyi a tényleges gyógyulási idő, de úgy hallottam hogy HSG utáni hónapban nagyon nagy esély a babásodásra. Pihengessél, gyógyulgassál!!

Juca,
szerintem is a prolaktinod rendben van!!

Tündi,
gonolkoztam a táblavezetésen de én is valahogy úgy leszek szabin.

Stella,
remélem a köv. kezelés nem visel meg ennyire, még szerencse hogy a párod ott volt és volt lélekjelenléte és el tudott kapni!! Annyira tudatlan vagyok de mi az amit most neked csináltak? Meg Wischnek is. "yamamotoeknál varratunk " ?!?!

Kivi
kivi2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?