Sziasztok!
Most van egy kis időm, gyermek alszik, ember még nem ért haza
Most már járóképes, bár még biceg, de azért vezetni is tud. Meg horgászni
. Köszöni különben mindenkinek a jókívánságokat!
Miksa már jól van, bár reggel megint köhögött egy kicsit, de kapott Rinathiol szirupot, ami bár nem hat 5 perce alatt, azóta mégse köhög
Újra visszajött a jó alvókája, reggel megint 9-ig durmol. Amíg beteg volt, elég sokat ébredt éjjel, és mellette is kellett maradnom. Mosott kaki-szindróma... Lehet, hogy ebben egy kicsit az új szoba is benne volt, bár a fene tudja. Mert nagyon szereti ám, csak hát az udvart meg még jobban! Elkészült a homokozója, csak még homok kéne bele, azt nem tudom, az ember mikor bír szerezni. Pedig nagyon jó lenne, mert elég nehéz csak úgy virágokkal, sétával meg toboz- és kavicsszedéssel meg labdázással lekötni. Leginkább sokkal jobban érdekli például a lépcső.
Egyesével most elég nehéz válaszolgatnom, kicsit össze-vissza is leszek, de azt muszáj megjegyeznem, hogy Vikó borzasztóan megnőtt, nagyon-nagyon sokat változott, igazi kislány!
Niki pedig nagyon szép, jó kis izmos, és hasonló plédje van, mint Miksának. Miksa imádja, most is azzal takarózik. Az övé macis
Alvás: Miksa egy légtérben aludt velünk, de egy kicsit olyan volt ez, mint ha külön szobája lenne. Amíg nagyon pici volt, simán égethettük a villanyt, dumálgathattunk, de néhány hónapos korától már nem, és eléggé csöndben kellett lenni. Viszont engem nagyon megnyugtatott, hogy hallottam a szuszogását és ahogy megfordul, szóval tudtam, hogy minden oksi. Most meg éjjelente minimum egyszer, de van hogy töbször is átmászkálok takargatni, meg megsimizni
Miksa egyszer-kétszer vendégségben aludt velünk mostanában, de akkor én se alszom szinte semmit. Akkor is odavettem mindig, ha éjjel belázasodott, mondjuk akkor kapott lázcsillapítót, betakargattam a mi takarónkkal és kapott szopit, már csak a folyadék miatt és biztonságérzet miatt is. Néhány hónapos koráig pedig az első reggeli szopi után maradt velem, és még aludtunk egyet. Ezt akkor szüntettem be, amikor már el tudott mászni, mert félő volt, hogy leesik a kisvillám.
Tegnap és ma taliztunk Hanziékkal, Marcus nagyon kis önálló, és nagyon tudja, mit szeretne
Miksa társaságban kicsit nyuszivá válik ilyenkor mindig azon gondokoldom, vajon mit hisz, aki látja, merthogy én meg folyton panaszkodtam, hogy mennyire eleven...
De hát tényleg az
Hanziék megnézték a kölyök locsolós videóját, azért az mutat valamit talán
Manó! Asszem én eléggé kiosztottam volna a bölcsis néniket a napozás után... Emma különben gyönyörű és milyen nagy!
Marycus! Miksa már le is tudja csapni a szúnyogot, volt alkalma gyakorolni, mert itt elég sok van. Darázstól, zümögő izéktől viszont kifejezetten fél, azonnal mozdulatlanná dermed.
Ildi! Gratula a kiscsajhoz! Neve van már? Segítsünk keresni?
Kriszta! Az ember focizott a kollégákkal, kiment a labda a kerítésen kívülre, ő utána, aztán amikor visszaugrott, nem látta a fűben a gödröt. Szervezéssel nem is tudom, hogy állunk, végülis most már elég jól, alig van valami. Ha tényleg érdekel
: kell még nekem menyecskecipő, az embernek ki kell nyomtatnia az ültető és menükártyákat, nem vettük még szalvétát, dobozt a sütiknek, mennünk kell az anyavezetőhöz tisztázni a szertartás részleteit, aztán nekem kozmi, pedikűr, köröm, meg mindkettőnknek ruhapróba, ki kell ródiumoztatni a gyűrűket, meg a zenekarnak még terepszemlét kell tartania. Ja, és ülésrend, szobabeosztás a szállodában. Biztos van még valami, de ezek tuti hátravannak. És nem egész 2 hetünk van
Nyuszi! Kipucoltam a freemailem!
Most jó sokat fecsegtem, megyek is készülődni, mert vendégeink lesznek. Mindenkinek minden jó!
szirom