Sziasztok!
Már nem is emlékszem, hogy mikor írtam nektek.
De nagypapám majd´minden nap hozott valamit, amit el kellett tenni télire. Kidobni sajnálom, ha már szegénykém kínlódik vele, meg azért télen majd jól jönnek a dolgok.
Gyerkőcök jól vannak, Molli már 5330g, gyarapodik szépen.
Hasfájósság talán már kezd múlni, már nincs csak kb. minden 3. nap. Már kezd látszani az alagút vége.
Koda, Emese
Szánom bánom, hogy ennyire megkésve, de nagyon sok boldog szülinapot kívánok a fiúknak.
Marcusz, Amarla, Babómanó
Üdv itt, gyertek gyakran
Táblázatba nem szeretnétek bekerülni?
Ditta
Most mind a 4-en egy szobában alszunk, szerencsére elég nagy a hálószoba, kb. 25m2. Beni már végigalussza az éjszakát a saját ágyában, csak olyan 6-8 óra körül mászik át hozzánk bújni egy kicsit és még alszik 9-1/2 10-ig. Molli is jól alszik éjszaka, volt már, hogy 6 órát is aludt egyben. Eddig 2 sírós éjszakája volt. Szerintem ez alatt a bő 1 hónap alatt többet használta már a kiságyat, mint Beni a 2 év alatt. Úgyhogy egy szavam sem lehet, egész jókat alszom éjszaka.
Ez a Stahl-os süti jól néz ki
Kata számát a magántáblázatban megtalálod, igaz elég rég küldtem már.
Zita
Mosogatógéppel mi újság?
A dokidat hogy is hívják? Beírnám a nevét a táblázatba.
Gombából nekem az a fajta volt, amihez tejet kellett önteni, szerintem kefírgomba. Nagyon fini volt, csak sok volt vele a macera.
Meddig dolgozol még?
Fény
Gratula Hanna babához.
Most nézem, hogy napra pontos baba.
Szép kis súllyal született.
Kriszta
Igen, csak a pelusokat mosom szódabikarbónával.
Ecetes öblítés: pár csepp illóolajat (pl. levendula) ha teszel hozzá még illata is lesz.
A
mosódióról hallottál már?
Nikoszékkal minden ok.
Úszásoktatás: selyemréti, annyit tudok, hogy Berci bácsinál hétfőn 10-től indult, de hogy mennyi és hogy hány éves kortól, passz. Majd este kifaggatom Lacit, hátha ő tudja. Futó utcán is van 3-4 éveseknek, a szülő is bent lehet velük, vas. 11-től.
Fabula ovit Cat írta, tudod a mail címét?
Vasárnap miatt ugye nem haragszol?
Kata
Örülök, hogy mostanában gyakrabban írsz.
Autószalonban nekem van közeli ismerős
, de sajna nem ezekben. Ha más is szóbajöhet szóljál.
Ági
Igen, még kék a szeme Mollinak, de Beninek is nagyon sokáig kék volt, végül csak bebarnult neki.
Szerintem minden ok Rebeka súlyával. Végül adod neki a szert?
Fényképakció: rossmann 19.-én (ha jól emlékszem)
Sportkocsi: attól függ, hogy mire akarod használni. A fonoda udvar van a shellnél.
Koda
Kuszkuszt én is nagyon szeretem, a Corában is lehet kapni, igaz az nem bio.
Dodus
Hogy rohan az idő, már 6 hónapos Lóri. Almát Beni nem szerette, csak az őszibarackot ette volna.
Niki
Szegény kis beteg Marci, még nyáron sem kíméli a kór.
Neva
Milyen nagylány már Laura.
De ugye nincs semmi gond, hogy nem mehet oviba?
Fény
Sajna ismerős a szitu, amit leírtál. Ez biza a hasfájás.
Nálunk is megy a műsor esténként. Most pl. hajnal 2-1/2 4 között nem aludtunk. Tenni nem sokat lehet, majd kinövi. 1 hónapos kora előtt nekünk az infacol jött be, sab simplex nem nagyon használt. Most, hogy elmúlt 1 hónapos gripe watert használunk és homeós bogyót.
Terpeszpelus így teljesen ok.
Nekem is olyan ismerősnek tűnsz, így profilból.
Gyöngyöske
Ti milyen autót szeretnétek?
Amarla
Szerintem minden babakocsi összecsukható.
Az esernyőkocsi ált-ban nagyobb babáknak jó, kicsi, könnyű, és nagyon kicsire össze lehet csukni, úgy, mint egy esernyőt. Talán
ezen a képen elég jól látszik.
Biztos hülye kérdés, de a terpeszbetétes pelus azért kell, hogy széttartsa a baba lábát? Mert ha igen, Mollinak a sima pelus jobban széttartja (Beninél is így volt). Azért ilyenkor használ valamit?
Megkérdeztem öcsémet az új játszótérről (selyemrét, jubileumi játszótér). Azt mondja, hogy olyan, mint a máltai, csak kisebb, körbe van kerítve, játszóház nincs.
És a végére egy fotó Molliról, amin igencsak bendőcske.
:
Puszi mindenkinek, Panka