Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyöske!Kép

Jajj Te is megvagy!Kép Már többször érdeklődtem férjedtől, de Te vizsgáztál, ő csak hazaugrott ebédelni ...ilyesmi. Kép Gondolom neked sem egyszerű ez az időszak... Kitartás. Remélem hamarosan talizhatunk.
Éva
neva

Sziasztok!

Olvasgattalak titeket, és olyan aranyosak vagytok.
Rólam annyit, h. 28 éves vagyok, Diósgyőrben élek, van egy 1 éves gyönyörű kislányom. Talán jövő ilyenkor belekezdünk egy öcsi projectbe is.
Van közületek vki, aki diósgyőri?
babómamó

Ditta!

Engem érdekel a recept, nagyon jól néz ki a sütid!

Niki
Vendég

Sziasztok!

Niki!
Jobb volt így!
Betegek vagytok még?
Ha nem akkor holnap szeretettel várlak Titeket! Kép
Ha igen akkor gyógyuljatok meg! Kép

Babómanó!
Légy üdvözölve itt!

Hihetetlen! Nincs időm a gép előtt ülni és írni, legalább pár sort, mert állandóan azt hallgatom: Annnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Most éppen a medence miatt! Szóval megyek és medencést játszani! Kép

Kata!
Érdemes jól szétnézni! Mondjuk neten, képes autó express.. stb. Tudom, hogy macera, de Pesten jobb akciók szokak lenni!

Ditta!
Szerinted? Persze, hogy kérjük a receptet!!! Kép

Akkor most ki fogyizik?

Ebba!
És mit kell tudni erről az italról?

Mennem kell! Elfogyott a türelem! Kép
k
kriszta13

Most jutott az eszembe!

Tudtok úszásoktatást 3 éves kortól?
Egy ovisat tudok a Diósgyőri usziba. 4 éves kortól. 7900 Ft / 10 óra /2hét.
Június 20-től és lúlius 4-től indul.
A diósgyőri fedett usziban.

Selyemréte vmi?
k
kriszta13

Sziasztok!

Megérkeztünk a kórházból és úgy tűnik, hogy Laura nem megy oviba.
Még 1 évet egész biztos velem maradhat. Én így sokkal nyugodtabb vagyok és 1 év alatt ő is remélem sokat fog erősödni.

Sok jót hallottam már Dr.Velkey Imréről, ma személyesen is megtapasztaltam. Viszont aki neurológiára készül, az vigyen magával enni-inni-játszani-valót, sőt talán még pizsamát is. Kép
Éva
neva

sziasztok!

Kriszta
Holnap?
Nekem jó

Mindenki
Volt egy kis időm, tettem fel új képeket, ha Valakit esetleg érdekel Kép
Szóval rózsákat a Virág menü alatt
Rebekáról pedig a Családunk képei alatt találtok
IDE KLIKKELJ !

Ági

delice

KataKép
A képen én vagyok a PrüntyővelKép
Ma nagyon jó napunk van, mert 6 óra óta aludt fél 11-ig. Porszívóztunk, ajtót csapkodtunk, jöttünk-mentünk, a mi pici lányunk füle botját sem mozdította. Utána kiderült, hogy leesett az a randa köldökcsonk, és mára visszanyertük a születési súlyunkat isKép
Most áttelepítettem a babakocsiba, és a teraszajtóban levegőzünk, ksőbb majd leviszem egy kicsit a bébihordozóba is. Sajna még nem emelgethetem a babakocsit, azt meg végképp nem vállalom, hogy egy emeletet hurcolásszam le fel.
Ami az éccakai műsort illeti, valóban a hasa fáj, taktikázunk a cseppekkel, teával, hogy mikor adjunk neki. Tegnap éjjel 10-től hajnal fél 2-ig sírt szegény kisebb-nagyobb szünetekkel.
Szóval így vagyunkKép
Kellemes napot mindenkinek!Kép
Fény
fény

Ági!
Na most volt időm mindent végigböngészni, és a következőre jutottam: Vagy frofi informatikus vagy,vagy baromira sok időd van Kép
Nem baj,nekem is lesz ilyenem,ha otthon leszek a leednő babámmal.Kép

Ditta!
A süti nagyon fincsi lehetett,nekem is kell a recept!

Babómanó!
Jó az ügyvédbojtárKép Hagy nézzem a kislányodról a képeket!!!!

zita

Kriszta!
A Diósgyőri állítólag nagyon jó, de a selyemréten is van. Ez biztos!!
ebba

Ja? Már csak egy nap és VAKÁCIÓÓÓÓ Idáig tartott a türelmem,na nem a gyerekek felé,hanem a kollégák felé..nem is részletezem!
ebba

Kata!
Alig vagyok dühös vagy minek is nevezzem ezt az állapotot!
Bazira nem sikerült a kenyér! Így még nem jártam! Kikelt és szétfolyt az edényen! KépKépKép A közepén egy nagy kráter !Szóval brrrrrrrrrrrrrr.....
Mindent úgy írtál ahogy csinálod? NEm sok az élesztő? Nem kell bele cukor?
Sebaj! Recepet egyenlőre delet! Kép

Ebba!
Édes vagy! Ezt én is tudtam! Mármint a Selyemrétről! Kép Gondoltam hátha valaki tud egy számot! Nekem közelebb lenne odavinni a gyerkőcöket, mint ki Diósgyőrbe! Kép
Kollégák Kép! Kitartás!!! AKÁCIÓ!

Ági!
Holnap nagy sok szeretettel! Rebekát is hozd magaddal! Tuti ő is élvezni fogja!!!

Ja!
Nagyon rákattantam most a licitálásra:
www.vater.hu
www.teszvesz.hu
Ma sikerült 3e Ft-t egy olyan felfújható játszóházat, vagy minek nevezzem, nyernem. A bótban 5e, de láttam már 10e is. Ha lehet kapni! Szóval nagyon büszek vagyok magamra! Itt állt az anyukám és együtt izgultunk, hogy nyerjünk! Kép
Mielőtt rákatt legyetek óvatosak! Nagyon "függő" lettem! Kép

Fény!
Kitartás! Mi 2 hónapig csináltuk! Mármint az éjszkázást!Kép Régi emlékek! Brh-brh-brh! De jó is volt! Most meg visszabeszél, saját akarata van és ...... Kép

Mikor talizunk?

Péntek, Népkert, de. 9.
Kinek jó?

k
kriszta13

Babómanó!
Dobnál egy mailt? krisztina.buda@freemail.hu
Köszönöm!
k
kriszta13

Még egy kicsit bénácska vagyok, h. hogyan is kell használni itt a dolgokat, gondolok it a kép feltöltésre, arcok beszúrására. Remélem hamar kitapasztalom.

Kriszta 13!
mit takar az, h. dodjak egy mailt? Bocs ha hülyeséget kérdeztem.
babómamó

Sziasztok!

Akkor a recept:

Barackos Clafoutis

Hozzávalók:
35 dkg nektarin (de lehet ő.barack, meggy, alma is, én barack-meggy kombinációt használtam)
1 evőkanál rum
kevés vaj a forma kikenéséhez
porcukor (tetejére)
A tésztához:
5 dkg liszt
2,5 dl tej
4 tojás, 1 tojás sárgája
5 dkg cukor
1 tk. vanilia aroma (vagy van. cukor)
1 citrom (reszelni)

Elkészítés:
Kivajazom a 24 cm átmérőjű, 31 cm mély, fodros szélű tortaformát, majd a félbevágott, kimagozott gyümölcsöket 1 cm-es darabkákba vágom. A tortaforma aljába beleszórom a gyümölcsdarabokat, meglocsolom őket rummal.
Ezután a gyüm.alapot félreteszem, elkészítem a tésztát. A lisztet beleteszem egy nagyobb tálba és apránként hozzácsurgatom a tejet úgy, hogy közben kézi habverővel folyamatosan kevergetem. A csomómentes eredményhez aztán hozzáadom a tojásokat, tojássárgáját, a cukrot és a vanilia aromát. A kézi habverővel jól összedolgozzuk, belereszelem a citrom héját is.
Óvatosan átöntöm a tortaformába, hogy a gyümölcsök a helyükön maradjanak, és 30 percre félreteszem.
Ez alatt a lisztszemcsék megduzzadnak, ettől a tészta kicsit sűrűbb lesz. Miután letelt a félórás pihenő, bekapcsolom a sütőt 190 fokra (gáz: 5-ös fokozat). Ha bemelegedett, beteszem, és 40-45 perc alatt megsül.
Ez a könnyű, nyárias édesség langyosan a legfinomabb, és ahogy kisül, rögtön meghintem porcukorral, hogy a vékony cukorréteg finom bevonatként ráolvadjon a tetejére.

Nálunk fél óra alatt elfogyott, legközelebb dupla adagot csinálok, nagyobb tepsiben.
KrisztaKép
Ennyit az én fogyókúrámról!KépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Babómamó!
Ez csak annyit tesz, hogy légyszíves írj egy e-mail nekem, mert nincs a profilodban az e-mail címed!Kép
Fényképek: vagy itt a babaneten a fotoalbumban http://www.babanet.hu/album/main.php tudsz készíteni egy albumot, vagy egy-két darabot fel tudsz tölteni a profilodba:
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-profile.cgi
Mindkettőhöz az szükséges, hogy legyenek a gépeden vagy cd-n képeid! Kép
Ezt most én írtam a nagy szőke aki alig konyítok a géphez! Kép

Ditta!
Elolvasva! Hamarosan ki is fogom próbálni! Kép
Fogyókúra? Most ettem egy kis tepsiben sült krumplit, rajta sült szalonnával! Kép Így soha nem fog sikerülni! Kép
k
kriszta13

Lányok!
Melyik nap van a DMnel a 20 ingyen kép???? vagy már megvolt?

delice

Ditta!

Leírtam a receptet, nem tűnik bonyolultnakKép
De a 31 centis mélység elírás gondolomKépKép

Kriszta!

Még beteg Marci sajnos, elég csúnyán köhög, meg nemgyőzöm szívni az orrát.

Holnap kell mennünk a Pedagógiai Intézetbe vagy hová, 2 éves vizsgálatra a koraszülöttség miatt.
Szorítsatok nekünk, hogy ügyeskedjen Marcusek! Remélem nem pont akkor fog rájönni a hiszti!
És hajlandó lesz teljesíteni a feladatokat, amiket kérnek tőle.

Niki
Vendég

Kinéztem pár sport babakocsit, ide rakom várnék véleményeket, hátha használt vki ezek közül?????

Kép
CAM APOLLO, az INTERSTORE-nál 29990.- a BAMBINO-nál 26990.-

egyelőre internetes árakat tudok, élőben még egyiket ssem láttam Kép

Kép
CAM Pretty 29990.-

Kép
CAM Pretty CROss 39990.-

Kép
CHICCO 6WD - 44990.- Kép

Kép
MAXYTAXY CIty CX 46990.- Kép

Kép
Neonato Leggiero 28990.- (Ingyen házhozszállitás)

Kép
Chicco CT 0,5 21990.-

Kép
PP ARIA 42990.- Kép

hát ennyi

Ági

delice

Ági Drága!
Ezek nem semmi babakocsik!
Tapasztalatom szerint a legfőbb szempont, hogy könnyű legyen (súlya), könnyen kezelhető legyen (kinyitható, összecsukható) és nem minden az ár! Általában a márkát kell megfizetni!
A fentebb említett honlapokon vannak ilyen akciók is!
Egy kirándulás arra ahol árlják és már vettél is egy jó babakocsit!
A József A.-n van egy bababolt, nem az Fonoda udvarban, szóval ott nem a márkára és a bevételre mennek hanem a praktikusságra! PL. nekük egy Graco van. Olyan baby hordozós tipús. Na ezt mi akciósan vettül 85e-t. Ebben az üzletben a hölgy pikk-pakk összerakott egy babakocsit és egy hordozót, ami abszolút kompatilbis volt azaz kattanat,úgy kb 30e-t! Nem mindegy! Kép
Hát ennyi! Kép
Látlak holnap?
k
kriszta13

Szép jó estét!
Bocsánat ,nem emlékszem, hogy kiírta, hogy az utolsó évben eljött a Fabula oviból! Megtennéd, hogy megírod a miértet?
Előre is köszönöm!
k
kriszta13

Helló!

EBBA
Nincs ám baromi sok időm Kép Amikor alszik a gyerek, akkor bütykölöm a honlapot. Pár hete. És teljesen auto-didakta, az elején itt a lányoktól kérdeztem meg, hogy egyáltalán hogy fogjak hozzá Kép
aztán így összejött. Azóta már belevágtam egy másik honlapba is, majd szólok, ha valamire való lett az is! Kép

Babómanó
Üdv Neked itt Kép

Kriszta

Melyik a fonoda udvar?
Én Miskolc elején tudok egyet a shellnél, aztán a hidra felmenet jobbra (De ott nem szimpatizálok az eladónőkkel), ezen kívül a MegaToysban egyszer voltunk, atom nagy hassal, de az eladók ott meg közölték, hogy nekik már 5 perc múlva ebédidő, úgyhogy mondjuk meg mit akarunk, vagy húzzunk a ..... ! (ja ezt a végét nem mondták csak gondulták).
Egy ksi ésszel szembetűnő lehetett volna Nekik, hogy potenciális vevő lennék....
Ja és a Brendont.
készülünk, természetesen Rebeka is jön, amúgy soha nem hagyomn itthon Kép

Na lépek szunyálni! Fáradt vagyok

Ági

delice

Légyszi, világosítson fel valaki, mi a csoda az esernyőbabakocsi? Az összecsukhatók? Akkor miért nem lehet ezt mondani?
Bár így mindig tanulok vmit.
Amarla

Amarla
amarla

Sziasztok!

Ha sikerül töltök fel képeket!
Van köztetek vki, aki Diósgyőri?
Kriszta13!
Megy a mail!
babómamó

Babómamó!
A Kilián elég közeli? Miért érdekel?
Amarla

Amarla
amarla

Sziasztok!

Letudtuk a vizsgálatot.Nem akarok dicsekedni, de azt mondták hogy nagyon okos Marci! Annyira örültem neki. Csodálkoztak is rajta, hogy mi mindent tud! Szépen végigcsinálta a feladatokat, amiket mondtak neki, bár a vége felé már kezdett nyűgi lenni. A doktor néni is teljesen oda volt tőle, pláne mikor Marci puszit is adott neki a kérésére.Kép
Megis kérdezték, hogy tulajdonképpen nekünk minek is kellett oda menni hozzájuk? Teljesen korának megfelelő képességű a gyerek. Sőt ami 30 hónaposoknak van teszt, azt is jól megcsinálta.1-2 kivétellel.(pl. lépcsőn nem tud egyedül lefelé menni, nem szobatiszta, nem akart függőleges és vízszintes egyenes vonalat húzni) Végül is 28 hónapos de korrigáltan csak 25. Szóval nagyon ügyike volt.

A Kamilla korai fejlesztő és tanácsadó szolgálatról tud valaki valamit bővebben?
Ajánlották nekünk az előzményeink miatt, mert ugye közösségbe nem jár még, meg mondták hogy ne is menjen a betegségek miatt, és ott foglakoznának vele heti 2 órában, ha úgy döntök, hogy akarjuk.
Hát ez történt velünk délelőtt.

Délután meg megyünk vissza a körzeti dokinkhoz.

Niki
Vendég

Niki!

Ez nagyon szuper! Kép Örülök!
Ha tudnád, hogy mikor Marci született folyamatosan nyomon követtem a fejlődését. Szegény férjem már meg se várta, hogy kérdezzek, hanem... tudom, igen, Marci jól van, most x gramm, most már y gramm.Kép

Kamilla itt van az Avason (Klapka u, a gyógyszertár mellett) Volt egy társunk itt, aki még mindig jár a kisfiával. Tőle jókat hallottam.

Éva
neva

Tényleg, találkoztam Zolival tegnapKép
Sajna sokat betegskedik Bendi és így Zoli ősztől otthon marad vele. Remélem nem haragszik, hogy tájékoztattalak titeket is.
neva

Sziasztok!

Már nem is emlékszem, hogy mikor írtam nektek.Kép De nagypapám majd´minden nap hozott valamit, amit el kellett tenni télire. Kidobni sajnálom, ha már szegénykém kínlódik vele, meg azért télen majd jól jönnek a dolgok.
Gyerkőcök jól vannak, Molli már 5330g, gyarapodik szépen.Kép Hasfájósság talán már kezd múlni, már nincs csak kb. minden 3. nap. Már kezd látszani az alagút vége.Kép

Koda, EmeseKép
Szánom bánom, hogy ennyire megkésve, de nagyon sok boldog szülinapot kívánok a fiúknak.Kép

Marcusz, Amarla, BabómanóKép
Üdv itt, gyertek gyakranKép Táblázatba nem szeretnétek bekerülni?

DittaKép
Most mind a 4-en egy szobában alszunk, szerencsére elég nagy a hálószoba, kb. 25m2. Beni már végigalussza az éjszakát a saját ágyában, csak olyan 6-8 óra körül mászik át hozzánk bújni egy kicsit és még alszik 9-1/2 10-ig. Molli is jól alszik éjszaka, volt már, hogy 6 órát is aludt egyben. Eddig 2 sírós éjszakája volt. Szerintem ez alatt a bő 1 hónap alatt többet használta már a kiságyat, mint Beni a 2 év alatt. Úgyhogy egy szavam sem lehet, egész jókat alszom éjszaka.
Ez a Stahl-os süti jól néz kiKép
Kata számát a magántáblázatban megtalálod, igaz elég rég küldtem már.

ZitaKép
Mosogatógéppel mi újság?
A dokidat hogy is hívják? Beírnám a nevét a táblázatba.
Gombából nekem az a fajta volt, amihez tejet kellett önteni, szerintem kefírgomba. Nagyon fini volt, csak sok volt vele a macera.
Meddig dolgozol még?

FényKép
Gratula Hanna babához.Kép Most nézem, hogy napra pontos baba.Kép Szép kis súllyal született.Kép

KrisztaKép
Igen, csak a pelusokat mosom szódabikarbónával.
Ecetes öblítés: pár csepp illóolajat (pl. levendula) ha teszel hozzá még illata is lesz.Kép
A mosódióról hallottál már?
Nikoszékkal minden ok.Kép
Úszásoktatás: selyemréti, annyit tudok, hogy Berci bácsinál hétfőn 10-től indult, de hogy mennyi és hogy hány éves kortól, passz. Majd este kifaggatom Lacit, hátha ő tudja. Futó utcán is van 3-4 éveseknek, a szülő is bent lehet velük, vas. 11-től.
Fabula ovit Cat írta, tudod a mail címét?
Vasárnap miatt ugye nem haragszol?

KataKép
Örülök, hogy mostanában gyakrabban írsz.Kép
Autószalonban nekem van közeli ismerősKép, de sajna nem ezekben. Ha más is szóbajöhet szóljál.

ÁgiKép
Igen, még kék a szeme Mollinak, de Beninek is nagyon sokáig kék volt, végül csak bebarnult neki.
Szerintem minden ok Rebeka súlyával. Végül adod neki a szert?
Fényképakció: rossmann 19.-én (ha jól emlékszem)
Sportkocsi: attól függ, hogy mire akarod használni. A fonoda udvar van a shellnél.

KodaKép
Kuszkuszt én is nagyon szeretem, a Corában is lehet kapni, igaz az nem bio.

DodusKép
Hogy rohan az idő, már 6 hónapos Lóri. Almát Beni nem szerette, csak az őszibarackot ette volna.Kép

NikiKép
Szegény kis beteg Marci, még nyáron sem kíméli a kór.Kép

NevaKép
Milyen nagylány már Laura.Kép
De ugye nincs semmi gond, hogy nem mehet oviba?

FényKép
Sajna ismerős a szitu, amit leírtál. Ez biza a hasfájás.Kép Nálunk is megy a műsor esténként. Most pl. hajnal 2-1/2 4 között nem aludtunk. Tenni nem sokat lehet, majd kinövi. 1 hónapos kora előtt nekünk az infacol jött be, sab simplex nem nagyon használt. Most, hogy elmúlt 1 hónapos gripe watert használunk és homeós bogyót.
Terpeszpelus így teljesen ok.Kép
Nekem is olyan ismerősnek tűnsz, így profilból.Kép

GyöngyöskeKép
Ti milyen autót szeretnétek?

AmarlaKép
Szerintem minden babakocsi összecsukható.Kép Az esernyőkocsi ált-ban nagyobb babáknak jó, kicsi, könnyű, és nagyon kicsire össze lehet csukni, úgy, mint egy esernyőt. Talán ezen a képen elég jól látszik.Kép

Biztos hülye kérdés, de a terpeszbetétes pelus azért kell, hogy széttartsa a baba lábát? Mert ha igen, Mollinak a sima pelus jobban széttartja (Beninél is így volt). Azért ilyenkor használ valamit?

Megkérdeztem öcsémet az új játszótérről (selyemrét, jubileumi játszótér). Azt mondja, hogy olyan, mint a máltai, csak kisebb, körbe van kerítve, játszóház nincs.

És a végére egy fotó Molliról, amin igencsak bendőcske.Kép: Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

PankaKép

Mint egy török császárné! Kép Nagyon édi!

D.

Kép

Kép
ditta76

Nem sikerült egyenlőre képeket feltennem, mert túl nagy méretűnek vélte a program, majd megpróbálok kicsinyíteni rajta.

Amarla
Csak kiváncsiságból kérdeztem, és egy későbbi esetleges találka miatt.
babómamó

Sziasztok!
Végre itthon!
Reggel 8-tól, nemrégen értünk haza! Kép

Panka!
Dehogy!!!! Kép
Molli édes pofa! Tele van a poci!
Nikoszról mit tudsz?
JÁtszótér merre van? MÁr régen tervezem, hogy megnézem!
Uszi: köszönöm előre is az infókat! Kovács Berci?
Mutatom a gyermekemnek Mollit.Mit kérdez? Na mit? Laci? M..Laci?

Ági!
Arra gondoltam ott a felüljárónál. Velem nagyon jó fejek voltak!
Megatoys: nem írom le, hogy mit gondolok! Panaszkönyv! Ez minden ami most még elviselhető! Kép
Én ma úgy jártam, hogy MM előtt szerettem volna vásárolni egy zoknit. Egy csupa kínai bótban. Először vittem egy 10e-t. NEm tudtak visszaadni! Na jó! Igaz ami igaz! 175 Ft a zokni. Elmentem, két gyerekkel és felváltottam! 500ft. És? Abból sem tudott visszaadni! Félretette és ott hagyott! Még vissza fogok én menni oda! És jól megfogom írni a magamét! Vagy még most szétnézek itt a hálón, hátha van oldaluk! Kép

Autóvásárlók:
nekünk egy Chevrolet Lacettink van! Bazi jó! Csak jókat tudok mondani! Nagyobb mint az Opel Astra G. Apukámnak az van, szóval tapasztalat! Jól megy, jól fogyaszt, kényelmes elöl-hátul.Szóval csak jót tudok írni, mondani róla!
Amikor megvettük, az ügyintézés gyors és pontos volt. Azóta is minden "hülyeségünket" jól vesznek és válaszolnak! Problámánk nem volt! Ja! Már lassan 14e km van benne és minden ok!
Felszereltség: mindent tud amit egy autónak kell! Kép
Apa annyit mondott: JÓ! Kép
Ja! Lehet, hogy nem egy "jó, ismer" márka, de a páromat már jópárszor megállították és megbámulták! Kép

Babómamó!
Mailt ment! Kép

Ja!
Akkor senki nem jön talira???

Melinda!
Hol vagy???????

Cat!
Ha van egy kis időd írsz az oviról?
Most lehet, hogy mennénk!

Megyek fürdetni!

Holnap de. megyünk Tapolcára. Ha valaki gondolja.....

Szép jó estét!
k
kriszta13

19-es lábú lánykás anyukák!
Érdekel valakit egy 19-es siesta cipő?
5e. Nem használt! Előre meg lett véve és kicsi lett!
k
kriszta13

szép jó reggelt!
Alább található a fenti cipő "leírása"! Kép
Légyszi holnap reggelig reagáljatok rája valamit, mert már nagyon felhúznám a gyerkőcre a szandit!
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=118983&post=556664#POST556664

k
kriszta13

SziasztokKép

Tegnap este találkoztam Pankáékkal. Molli életben még édesebb mint a képeken. Gyönyörű és majdnem hazavittem magammalKép Beni evett, így nem nagyon kommunikált velünkKép

PankaKép
nagyon köszönjük a köszöntésKép

NikiKép
Szuper híreket hoztál marcirólKép Milyen jó is ezt hallani!
Beteg még? már nagyon mennénk hozzátok látogatóbaKépKép

ÁgiKép
Én is csak azt tudom mondani, mint Kriszta. A babakocsi választásnál ügyelj rá, hogy könnyű és irányítható legyen. TapasztalatKép

DittaKép
Szuper a sütid:9

BettiKép
Nem akarlak zaklatni, de érdeklődék, hogy értesz a vér laboreredményeihez? Kellene egy kis segítség, mert igen rámijesztettek.......

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Köszi a tanácsokat Kép Majd ha lesz kép megmutizom milyet is vettünk Kép

Kriszta Kép
Email ment.

Lányok Kép
Raktam fel linkeket az oldalamra,
pl.: önismereti teszt, stressz teszt, stb. teszt...

Nézzetek be, balra alul, tesztek menüpont

i t t

Ági

delice

Panka!
A suliba még jövő szerdáig kell mennünk,de utána rögtön megyek táboroztatni 2turnustKép.DE JÓ LESZ!
Ma közölte a főnököm,hogy sürgősen menjek szülni,mert januártól jön vissza egy gyeses,és így nem kell embert elküldeni. Mert 4-en vagyunk szerződéssel.Elég szar ügyKép
A mosogatógépről még mindig semmit sem tudnak mondani,de várólistán vagyok.Kép
A dokim Meskó László.De mivel még nincs a pocimban senki,nem tudom,hogy a Diósgyőriben,vagy a Szikstóiban fogok szülni. Majd azt eldöntjükKép
pussz zita
ebba

Sziasztok!

Lányok!

A szomszéd asszonyom 1-1,5 hónap múlva szül, és beszélgetünk a homeopátiáról.
Tud valaki olyanról amit szülés előtt illetev szülés után közvetlen kell szedni?

Puszi
Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!
Nézzétek meg a fehérvári kismamáknál, mert ott most szinte ez a fő téma!én magam is a caullophyllum 9 ch-t szedtem, egy hónappal a szülés elött napi 5 golyócskát. És nekem bevált, mert nagyon gyors szülésem volt!Megér egy próbát!
SZIA
kriszti
bencze

Magdi!
Sikerül valamit megtudni?
Egy másik topicban ezeket találtam:
caulophyllum 5Ch-t
- szülés előtt 3 héttel kezdte a hölgy, napi 1x5 golyót,az első fájástól a megszületésig 2 óra 40 perc telt el. A kórházban csak 40 percet töltöttek. Mármint szüléskor.

A Belladonna arra jó, hogy megfelelő legyen a magzat pozíciója a szüléshez.

Keressetek rá:
google: homeopátia szülés
Ezt is így találtam:
http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Homeopatia/homeop_patol.htm

Sok sikert!
Most aludtam el!
5-kor keltem!
Kész vagyok!
k
kriszta13

Ági!
Most tették fel:
Cam apollo 20 e
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=54833224
k
kriszta13

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az autós hozzászólásokat!Kép

Kriszta!Kép
Megnéztem, nem írtam el semmit. Nekem még sosem folyt ki. Sőt mostanában Anita csinálja és tökéletes. Szerintem sok élesztőt tettél bele. Másra nem tudok gondolni.

Gyöngyöske!
Igen, jutottunk valamire. Peugeot 307 Riviera. Szombaton vagy hétfőn rendeljük.Kép
Ti milyet akartok?

Ditta!
Számom elküldöm emilben!

Panka!
Peugeot?Kép
Mollibaba édes!KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Hozzátáplálás: tegnap kipróbáltuk a Hipp almapürét. Lóri megevett belőle 3 púpos kanállal, apránként. Ma már 5-tel. Bezzeg, amit én reszeltem neki, az nem fogyott így.Kép Úgyhogy haladunk, csak két probléma merült fel:
1) Mivel jön ki a ruhából az alma? Vanishsel nem, azt már próbáltam.
2) Hogyan tudom megakadályozni, hogy a ruhára kerüljön az alma? A szakálka nem elég, azt használunk, az is almás. Lóri belenyúl néha a kanálba, vagy a szájába, utána pedig mindenfelé kapálózik. Így lett olyan a nadrágja is. Ma már rafkósabb voltam, levettem a nacit evés előtt.Kép Csak a bébihordozót sajnálnám nagyon, ha azt is összekenné.
Ötletek???
Másik gondunk a széklete. Vagyis az lenne, ha lenne. De nincs. Valami tuti ötlet arra is jöhet!

Egyébként tegnap volt pont fél éves a mi kis Manókánk. Úgy repül az idő. A kezdeti nehézségek idején ez a dátum nagyon-nagyon messzinek tűnt és most mégis itt van, elértük. Hurrá! Történt is két apró baleset. Először én rányomtam a kis kezére a bébihordozó karját, aztán pedig a párom ráfektette egy plédre és hátulról megemelte a plédet, mintha ülne, de Lóri még dűl jobbra-balra, és persze előre, így egy kicsit orra esett, de csak egy kicsit, mert menet közben el tudtam kapni és tompítani az esést.Kép Hát ezek vannak nálunk.

Kata, gratulálok az autóhoz! Sok-sok balesetmentes kilométert kívánok hozzá! A kenyérrecepttel kapcsolatban kérdezném, hogy pontosan mennyi élesztőport is teszel bele? Egy zacskó Tescosat?

Panka, ez a Molli! Csuda nagy pocakja van és már mekkora a súlya! Szereti a hasát, igaz? De mindig csak Molli, Te mikor mutatod meg Magad? Ja, és mi a csudát teszel el télire, amikor még alig érik valami?Kép

Magdi, én is szedtem ezt a homeobogyót, a caulophyllumot, de kétszeri nekifutás után császár lett a vége. Úgyhogy nálam ez nem jött be. De azért próbálja meg a szomszédasszony, mert itt a BN-en sokan dicsérték. Nekem ez a kúraleírás van meg, szintén innen:
CAULOPHYLLUM D12
A méhszájat készíti elő, lazulásra, tágulásra, a szülésre
Adagolás:
36. héttől 3 napig 3x5 golyó
utána 3 napig 2x5 golyó
utána 5 napig 1x5 golyó
utána 2 nap szünet
utána 5 napig 1x5 golyó
utána 2 nap szünet
és ugyanígy tovább (5 nap golyó, 2 nap szünet) a szülésig.
És van még jó pár szülésindító fortélyom, ha érdekel, de nálam azok sem jöttek be.Kép

Ditta, a sütid istenien néz ki! Elmentem és ha érik az őszibarackunk, akkor megcsinálom. Köszi! Vezetés hogy megy?

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Kata!
A Pegueot nekem tetszik nagyon, csak apus idegenkedik a francia autóktól. (De a Chrysler egyterű nálam a favorit.) Most még a Toyota Corolla merült fel.
Suzuki, Daveo (most már Chevroletnak álcázva)kizárva.
Gondolkozunk használtban is, pl. Oper Zafira.
De még a mostani autónkat is el kellene adni...vagy beszámíttatni, de azt nem éri meg, viszont nincs macera vele.
A lényeg, hogy az 5 személyesbe tényleg elférjen 5 személy, mert a legtöbben csak 4 ember fér el kényelmesen.

Dodus!
Már 1/2 éves! Hogy repül az idő!

Kriszta!
Úszás: Mi tavaly és tavalyelőtt Berci bácsihoz jártunk úszni Gyönggyel, még anno a párom is nála tanult úszni. Szóval már 3 éves korában fogadta Gyöngyöt, aki meglepő módon mindent ügyesen megcsinált! Sajnos tavaly a víz állapota minősíthetetlen volt(többen, a lányok is szájfertőzést kaptak) és a medencében iszonyatos tömeg volt. Sok idős áztatta magát a dögönyözőnél, volt hogy egyszerre 4-5 úszócsoport is volt a medencében, Berci bácsinál pedig 15-20 gyerkőc egyszerre. Mire a lányomra került a sor elúnta magát. Ezért úgy döntöttünk, hogy idén nyáron a Diósgyőri uszodába visszük. Csak a tanfolyamra járók mehetnek nyáron oda úszni, és csoportonként csak max. 8 fő lesz. Így több értelmét látom.

Tegnap kicsit megfodrászkodtam a lányok haját, nagyon édesek lettek.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

KrisztaKép
Szuper, hogy említetted ezt a kocsis témát! Mi is szeretnénk egy Lacettit, most D. Lanos van, ez az elődje. Nézelődtünk is a múltkor, Panka férje nagyon készséges volt!Kép
Külsőleg nekem nagyon tetszik (ugye, nő vagyok!Kép), de ha a párod is meg van vele elégedve... Majd ha aktuális lesz, mailben teszek fel pár kérdést!

KataKép
307?? Az nagyon jó kocsi! Én P.206-on tanultam vezetni, imádtam!

DodusKép
Megyeget, ma pl. a Corába mentünk, végig én vezettem, igaz a párom ott ült mellettem.

Na, most kb. mintha egy autós fórumba írtam volna!Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Már ezer éve nem jártam erre. Mostanában sokat csavargunk van hogy este 8ra érünk haza. Hanna baba már 4 hónapos és 7500g Vasárnap lesz a keresztelője. Ma Kibújt az első fogacskája alul. Kicsit korai még nem? De gondoltam hogy az lesz mert nagyon nyáladzott meg ezerrel szopta 3 ujját egyszerre.
Jó éjt mindenkinek!
Nemsokára Rossmannos akció! Én mindig éjfélkor ülök neki az ingyenképek feltöltéséhez, le ne maradjak!
Babómanó!
Én diósgyőri vagyok a Kuruc utcán lakunk. Ti hol laktok?

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Még mindig nem megy a képek feltöltése, de hétvégén remélem a férjem is segít és akkor majd sikerül!

Búzaszem
Mi az Előhegy utcában lakunk és gyaqkran járunk a lakótelepi játszótérre.
babómamó

Sziasztok!
Akkor offoljuk szét a babanetet! Kép
Hajrá autók!
Nos! Francia autót mégegyszer nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmm!
Soha többet! Nem éri meg!
Sajnos a legtöbbet veszít az árából! Nem csak én írom ,hanem a szaklapok! Nemrégiben a Haszon nevű is ezzel foglalkozott! Vezetnek! sajnos! Imádtam a 206 kat! Csak annyit buktunkrajta mint az állat! Kép
Jómagam is Daeewo, vagy hogy is írják, ellenes volta. Most viszont! Nagyon megváltozott a véleményem! benne ülni totál más! Mint fentebb is írtam semmi gondom nincs vele!
Mostanában elég sok a reklám! Nyomják az árakat! Ha megnézitek akkor egy ilyen nagy autót nagyon jó áron kapsz a Chevrolénél míg egy "nevesebb" márka esetén már 1 misivel több van az árcédulán!
Volt nekünk egy Peugeot 206unk (full extrás volt és mit értünk vele? semmit! csak jó drága volt az autó!) Opel Astra G, és most a Lacetti. Árában, kinézetben, kényelemben az utcsó vezet! Na és persze nem elhanyagolható a vásárlás körüléménye! Ott is az utóbbi vezet! Kép
Ja! Van egy utószerelő ismerősöm, aki azt is mondja és milyen igaza van, hogy ha autót veszel előtt enézd meg, hogy mennyibe kerül az alkatrész! Kép
Ennyit erről! Jómagam elfogul vagyok! Kép

Gyöngyöske!
Uszi témát köszi! Lehet, hogy elkezdjük hétfőtől! A diósgyőriben szerinted le fog érni a Bence lába? 102 cm. Uncsitesóm szerint van olyan nagy mint egy 4 éves! Kép

Mos trohanok, mert jól elaludtam és még csak 1 adag kép ment el!
gyermekem pedig már kint pancsol!
k
kriszta13

Sziasztok!

Sajnos van néhány gondunk, ezért jelentkezem ritkábban.

Koda!
Ahhoz értek! Mi baj? Küldjél egy mailt! Vagy találkozzunk?
Képzeld, Gerda elírígyelte a Marci foltjait. Akkorát esett!!! Nem vagyok egy ijedős típus, de majdnem berohantam Vele a GYEK-be. Csak azért nem, mert mire Matyit összeszedtem a homokozóból, lehiggadtam. Nem kell nekem, hogy bent tartsák megfigyelésen.

Babómamó!
ÜdvözöllekKép! Gyere gyakran!

Dodus!
Az én biztos tippem az almafoltra: Ilyenkor melegben a legegyszerűbb pelenkában etetniKép. A gyermek bőréről egyszerűen le lehet mosni, a ruhából elég nehezen jön ki. Egyébként a fehérből úgy jön ki, hogy nyakon öntöd a foltot Flórasepttel, áll egy kicsit, öblítés, majd mosás. Nekem ez bevált, de a színessel nem boldogulok.
A Hipp almában nincsen cukor? Ha van benne, akkor lehet, hogy azért nem eszi meg az általad reszeltet.
Mikor Matyinál elkezdtem a hozzátáplálást, Neki is szorulása lett, de később megoldódott magától. (Akkor öt nap után kapott egy kúpot, később inkább kivártam. Most is evésfüggő a dolog.) Próbálkozhatsz barackkal, az egy kicsit hajt.
Remélem nem haragszol, de nekem egy kicsit megkönnyebbülés, hogy Te szedted a homeós bogyót és Lóri mégsem akart kibújni. Sokat rágódtam rajta, hogy: bezzeg ha szedtem volna... Hát úgy látszik ez sem megoldás mindig.

Gyöngyöske!
Kép az eredményről? Mi nem megyünk úszni, majd talán később. De azért kíváncsi leszek az idei tapasztalataidraKép!

Panka!
Szépen növögettekKép!

Ági!
Nekem Cam van. Nem tudom pontosan milyen típus, majd próbálok róla képet keresni. Ha másképp nem, hát a sajátunkat megmutatom. Nagyon szeretem, könnyen kezelhető, dönteni lehet az ülést, könnyű, van napfényvédője és már a második gyerekkel nyúzzuk.

Ditta!
Nekem is tetszik a sütid. Én szeretem azt a műsort, csak mindig elfelejtem, olyan rossz időpontban van. Az a nő olyan lendülettel és lelkesedéssel főz, hogy az embernek rögtön megjön a kedve, bármit csinál. Legalábbis én így vagyok vele.

Ebba!
Hát akkor Te jót fogsz pihenniKép!
Én nem tudom használt-e a gomba, nem volt semmi bajom. Iszod már?
Jó, hogy a padlóburkolatot próbálgatjátok, akkor ezek szerint már megvan. Mi még elvitatkozgatunk pár hetet a színén.

Tegnap voltunk 15 hónapos oltáson (két hónapot csúsztunk). Az én kismadaram 9130! gr. 17 hónaposanKép. Viszont a doki megjegyezte, hogy milyen jó kis combjai vannak, az asszisztens pedig, hogy nagyon jó erőben van. (A születési súlya 3400 gr. volt.)

Kriszta!
Az én fiam lassan négy éves és Õ is ilyen magas. Akkor mentek? Nem találkozunk hétfőn???

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ági!

Szerintem nekünk ennek az elődje van:
http://www.matti.hu/cam_babakocsik.php?menu=Speedy
A miénknek egy kicsit más a váza, 3 éves, a papírjait nem találom, így nem tudom a nevét
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?