Szasztok!
Dia, de jó, h megint találkozunk! Legalábbis remélem, h mi is el tudunk menni Vászolyba! Két héttel előtte lesz egy próbautunk Szolnokra, sztem az lesz az első! Jó, küldök Neked is képeket, csak nagyok, mert béna vagyok, de ezt már biztosan olvasrad! Képzeld az én hasam a szülés napján 97 cm volt, köldöknél, és van egy csajszi, aki szeptemberben fog szülni, és most 104 cm! Úgyhogy no para! Tényleg, és érzed, h melyikőjük melyik? De jó lesz,amikor dudorodik majd ez-az! aztán döntsd el, h melyik kié, és mi az!
Képzeljétek már, reggel úgy keltettük Hancipancit 3/4 7-kor, mert este 9óta nem evett, és még aludt! Biztosan az idő nyomta el! Na de délben meg 5x játszottuk el, az anya vállán jót alszom, de ha leteszel 10 perc múlva felkéreckedeket! Délután így szoktunk lenni, én nézem a tv-t, Õ a hasamon alszik. Profi leszek baseballból, mindig olyan családi filmet nyomnak a HBO-n. NA jó, ma extrém durva, űrös Eddie Murphys volt. A címét nem tom, mert nincs tvújságunk!
Ú, akkor Peti jó nehéz lehetett! Miért nem szóltál, odaadtam volna Hancit, h megfogd!
Na jó, mindenki súlyzózhat Vele Vászolyban!