Helló Csajszik és gyerkőceik!
Most igyekszem bőbeszédű lenni, de le kell írnom az előzményeket is!
szeretek ám beszélni még ha ez eddig nem is jött le annyira...
Szal lényeg h május 31-ig itt voltak a határidők megszakadtam jóformán annyi melóm volt, de elmúlt, juniusban eddig 2 vizsgám volt az adó tanfolyamon, így elég sokat otthon voltam és ott ugyebár még nincs internetünk....
Amikor itt vagyok épp tudnék irogatni, de az a szar helyzet történt, hogy letiltották a könyvelési osztályt az internetről, reggelent 8-ig működik, utána egész nap semmi oldalra nem tudunk rámenni...
(persze már rég le voltunk tiltva, akár években is mérhető, de sutyiban megcsinálta a rendszergizda h rá lehessen kapcsolódni, de 1 sötét kolléganőm nem bírt diszkréten nyomulni és hát lebukott a főnöknőnk előtt, szóval most majd 1 hónapja megint teljes a tiltás és szerintem nem is fogják már visszacsinálni a dolgot
nem mintha nagyon érintene engem, csak még azért bosszant, hogy ugy bánnak velünk, mint a dedósokkal....a fönöknöm szerint ettől többet dolgozunk, rendesen egyeztetünk majd meg hasonlók.......hát ez van.
Na és lényeg a lényeg, h mivel 3 topicba szoktam írni ezzel együtt meg ugye még vissza is kell olvasni néha napján, szal reggel 1/28-tól nincs olyan sok időm 8-ig, így csak 1-2 sort írok mindenhová alkalom adtán, aztán így mindenki tudja h még élek, csak technikai problémák vannak....
Szoval szerdán is voltunk dokibámnál, 405 g-os már a nagylányom és hát elég eleven, ha belendül, szinte fáj, ahogy rugkapál, tiszta olyan, mintha a hüvelyemben mocorogna....mondta a dokibá, hogy biztos még a lábát érzem csak, ezért olyan mintha lenn mocorogna
Most 1,5 hete volt 3 alkalom, hogy hajnalban felébredtem és nem tudtam visszaaludni ,csak mikor már kelni kellett akkor szenderedtem el
Nektek volt ilyen? Azt mondják ez még csak fokozódni fog.....
Annyira bírom, hogy én minden negatívból kiveszem a részemet, az elején hányás és társai, az a 16. héten elmúlt, azóta ez a tágulásos csipő-farok-szemérem csont fájdalom van, mostmeg bejön a nem alvás.....hát mind1, mire szülni fogok oly edzett leszek, hogy szülés után csak nevetek majd, h ettől voltam ennyire berezelve....
Kaptunk 1 babakocsit a munkatársnőmtől, végülis teljesen jó a célnak s zerintem, az az 1 probléma van, h nincs a lábrészénél semmi, szóval nem mélykocsis, a kolléganőm mondta h kb a 6. hónaptól fogom tudni használni majd, akkorra pont március április lesz majd és jobb idők is, szóval ha betakargatom Ajsát nem fog fázni majd biztosan. Addig arra gondoltam, h veszünk ilyen hordozós csecsemő autóülést és azzal hurcibálom, ha megyünk valahová.....
Ti akik már gyakorló anyukák vagytok mi a véleményetek?? kéne mégis mélykocsi??? okt 30-ra vagyok kiirva, mikor kicsi épp tél lesz szerintem ugysem tologatnám az udvaron...NEM???
A málna már nálunk is érik a kertben, csak nincs tul sok bokrunk, ezért az épp aktuálisakat mindig lelegelem, mielőtt beérnék velük a házba
A cseresznyénk sajna már leért és nem is volt sok a fán, az is a tetején és senki nem mászott fel nekem
Betti!
Mint hasonló idős terhes! Nálad nincs farkaséhség?
Én annyit tudnék zabálni mint 1 viziló! Éjjel-nappal, szinte bármit....egyetlen pozitivum, hogy van 1 barátnőm, Õ 75 ről indult és 109 volt szüléskor, még nem tudott lefogyni azóta sem (tavaly márc 1-n szült), szóval őt idézem elrettentő példaként magam elé. ha nagyon belelendülnék......
Valaki másnál esetleg hasonló volt? Mit tettetek???
Július 5-n megyek terheléses cukorra, kicsit izgulok, mert ha nagyon nem birok magammal mindig megeszem 1 fél dinnyét, lévén zömében viz, meg jól eltelek tőle 1 időre, de azért nyilván van benne cukor is meg ilyesmi, nehogy megártson.....
Most szerintem zárom soraim, lehet még később visszanézek majd.
Sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!