Új privát üzeneted érkezett!

Oxigen,
Szóval már csak a holnapban bízhatunk? Azért ha nincs semmi holnap, próbálj jelezni, hogy tudjuk mi van. Én is izgulok márKép! Remélem sikerül az arcocskaKép! Köszi a segítséged!
Vigyázz magatokra!

Monika

Sziasztok!

Monika! Közhelynek hangzik ugyan, de szerintem is teljesen mindegy milyen nemű a gyerek, csak egészséges legyen. Szerintem a kisfiúkkal is és a kislányokkal is vannak sajátos dolgok, problémák. Pl az egyik barátnőméknél a kislánynak 2 évesen vették észre, hogy a hüvelye össze van nőve és szét kellett nyitni. (na, de ez jóval ritkább, mint a fitymaszűkület). Még mikor Botival voltam pocakos, akkor valóban teljesen mindegy volt, hogy fiú lesz-e, vagy lány. Aztán mikor meglett Boti szinte beleszerelmesedtem, komolyan mondom szinte, mint egy igazi kis pasi. Annyira élveztem, hogy már kicsi korától teljesen fickósan viselkedik, olyan jó nézni most is, hogy mennyire hasonlítanak az Apjával. Jókat szoktam mosolyogni mostanában mikor fürdőgatyában kinnt mászkálnak és annyira, de annyira egyformák. Kép Meg bevallom az én temperamentumom közelebb áll egy kicsit a fiús dolgokhoz. Szívesen vonatozok, bírkózok, megyek repülőnapra. És nehezebben tudom elképzelni, hogy bababruhákat varrogassak, fodrászosat játsszunk és hasonlók. Persze gondolom, ha elsőre lányunk lett volna már rég rutinos coffozgató lennék, csak most ezt nehéz elképzelnem. MOst meg, hogy már van két fiam, kifejezetten klassz dolognak tartanám, ha a harmadik is az lenne. "a három haramia" Kép Na, majd 3 év múlva kiderül. Akkorra terveztük ugyanis a kistesót, ha minden úgy alakul, ahogy szeretnénk.

Oxigen! Kitartás!!!!

Mindekinek üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok Csajok, köszi a tippeket, sajna ezek a pattik mélyek és gyulladtak, ezért szenvedek tőlük ennyire. Gondolom bármit csinálhatok velük, majd a szülés helyrehozza. Csak az a baj hogy nem vehetek lengébb ruhát ha meleg van.
Kicsit én is tartok attól hogy fiam lesz, hogy el bírok-e majd vele, annyi mindent kellene tudni a fiúkról, amiket még meg kell tanulnom.
Na sziasztok megyek dolgozni
Betti
betti1977

Sziasztok!

Betti,
A szülés után tuti elmúlnak! Otthonra azért simán felvehetsz lengét, hátha addig is száradnak a levegő miatt!
Fentebb van Meskete, fiú ügyben biztos tud segíteniKép! Én épp ezért örülök a lányomnak, bár itt később lesznek gondok. Úgy 13 év múlvaKép!

Pussz mindenkinek!
Monika

Hahó lányok!
Már megint hol vagytok? Oxigennek felmentése van, azt tudom, de a többiek? ÍRJATOK!

Sziasztok!

Itt vagyunk! Hát nem volt valami fényes az elmúlt 3 napunk. Az egész család lebetegedett, mindenki náthás. Így itt ültem bennt a gyerekekkel egész nap, így még csak játszóházba se tudtam őket vinni, pedig esős időben oda szoktunk menni. Ráadásul a férjem két este is 9 után ért haza. Plusz szülés óta először megjött (pedig még csak szoptatok és előző alkalommal is 8 hónapra jött vissza), de úgy rendesen, éjjelre a maradék Tena betétet kellett használnom. Úgyhogy kicsit lefáradtunk. De sebaj, ma már jó kedvvel keltem, mert látom, hogy süt a nap. Kép

Én egyfolytában izgulhatok a fiúk miatt Kép Ha olyan dolgokat visznek véghez, amit az apjuk vitt gyerekkorában, akkor felköthetem a gatyaszárat Kép Kétszer rohant át az üvegen, egyszer a csuklóját vágta el vele, egyszer a homlokát, tejfölösdobozokat gyújtogatott és rácsöppent a karjára és még hasonló értelmes cselekedetek...
Meg majd kamaszkorukban és később is a haverokkal a virtuskodás, "na majd én megmutatom", meg a "na, nem mered, nyúl vagy?" stb típusú felindulások. A fiúk szerintem gázosabbak buli terén is. legalábbis még saját bulitapasztalataim alapján mondom, hogy sokkal jobban belemerülnek ám a sűrűjébe, mint a lányok. Bár erről meg az a véleményem, hogy megtiltani nem szeretnék semmit neki. Én is kipróbáltam a cigit, kipróbáltam milyen részegen és mégsem szoktam rá egyikre sem. Szerintem, ha nyíltan lehet majd mindenről itthon beszélni és kellő bizalommal leszünk egymás iránt, akkor talán nem lesznek nagyobb zűrök.

Remélem most már jobb idő lesz! Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Oxigen már biztos babázik Kép Kíváncsi vagyok már nagyon!

Üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Igen, Oxigenre én is már nagyon kíváncsi vagyok Kép! Mostmár lassan jön haza, nem?

Meskete Kép,
Bocs, hogy már megint reklamáltam, de olyan jó lenne veletek is írkálni, de ide olyan ritkán jövünk, nem?
Családnak jobbulást! Idő miatt kitartás, bár már talán javulgat. Holnap megyünk Állatkertbe, kíváncsi vagyok, milyen idő lesz. Ha olyan, mint ma, azt se bánnám! Ha éjjel esik, hadd essen, csak holnap ne!
Menstruáció Kép! Az nem jó! Olyan jó volt "nélküle" igaz? Most újra elkezdeni... A barátnőmnek az első lánynál nem jött meg, csak a szoptatás után vagy 2 hónappal, de most még ő is szoptat, és már megvan neki. Pedig a második csaj most lesz 6 hós. Nincs közte összefüggés szerintem. Vagy a második gyereknél már másképp mükődik minden!
Apuka, ahogy olvasom, nem volt kispályás Kép! Lehet, a skacok még rajta is túltesznek majd! Készülhetsz, az biztos. Pláne a mai gyerekek... Én sem vagyok túl idős, de ami mostanában megy a tinik közt, szerintem nagyon para. Némelyik úgy szívja a füvet, mint mi anno a cigit!Komolyan félek, hogy mi lesz a mi gyerekeinkkel! Jó, én a mai napig dohányzom, biztos nem fogom neki tiltani, de ami most megy... a cigi eltörpül mellette. Mindannyian felköthetjük a bugyinkat, az tuti! De majd erre visszatérünk egy pár év múlva. Hátha még akkor is itt leszünk Kép Kép!

Na pussz mindenkinek! És kéretik holnapra jó időt!

Monika

Sziasztok!

Na voltunk tegnap Állatkertbe, és az idő is elég jó volt. Betti nagyon élvezte! Erre a Mi világunk újságtól küldtek a hétre meghívót az Állatkertbe, a Liberotól meg jövőhétre Kép Kép! Mehetnénk 3 hétig folyamatosan. Most szombaton megyünk Õrbottyánba esküvőre, de jövőhéten a Liberora megint elviszem. Mi bajunk lehet Kép?
Na hirtelen ennyi, majd még jövök, csak most eszem valamit. Pussz mindenkinek, és írjatok!

Sziasztok!

Végre megint nyár van és mindenki meggyógyult nálunk Kép Ennek örömére ma el is vittem a fiúkat a Medvemenhelyre. Egész jó volt, nem voltak sokan és annak ellenére, hogy meleg van, nem volt büdös (általában nagyon büdi tud lenni nyáron ott kinnt).
Mi megint hármasban voltunk, Apa külföldre ment két napra. Már kezdek egész jól belejönni az egyedül fürdetésbe, altatásba. Ha nem lenne teljesen elcsúszva a két gyerek napirendje, talán még élvezném is azt a kis egyedüllétet, ami ilyenkor lenne, egy kis olvasgatás, tévézés, vagy csak egy nagy kád fürdő úgy, hogy nem állnak a kád szélénél a gyerkőcök. (ha egyedül vagyok itthon, általában úgy tusolok, hogy Boti a fellépőjén ül és szóval tart, Csongi meg a babakocsiból figyel. Kép.

Az állatkertet Boti is nagyon élvezi, mi is többször ki szoktunk menni. Én hétköznap szeretek menni, mert akkor nincs nagy tömeg. Meg igazából tavasszal és ősszel, amikor hőség sincs, mert nyáron az állatok is általában el vannak bújva, vagy teljesen kinyúlva fekszenek valahol.

Na, megyek, Csongi alszik, Boti mesét néz, de ma nem fektetem le, mert 9 után kelt reggel. Ha most lefektetném aludni, megint 11-ig fennt lenne. Bár nem mindig van összefüggés a dolgok között. HIába nem alszik délután, az esti fürdés úgy felébreszti, hogy így is úgy is minimum 10 óra mire lefekszik.

Mindenkinek további kellemes napot!

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Kicsit be tudtam kukkantani, képzeljétek a szenyó munkahelyemen lekapcsolták az internetet mindannyiunk gépénél és van középen 1 gép, amihez oda lehet ülni ha valaki meg szeretne nézni valamit.....gondolhatjátok!
Szombat este voltam erdőkertesen a teleházban, ott amennyire tudtam visszaolvastam mindent, de írni már nem volt időm.....

A mult keddi vizsgám 3-as lett, tisztára örülök neki, most kedden viszont jön az ujabb írásbeli adótervezésből és ha ez is sikerül akkor juliusban 2 szóbeli, ha ez nem jön össze akkor csak az előzőből lesz szóbeli.....hái istennek munka már nincs annyi igy tudok tanulgatni bár nem sok kedvem van!Kép

Oxigenről tud valaki valamit?

A gyerekneveléstől én is parázom, bár még ugye csak azzal küszködöm, h ne rugkapáljon itt a hasamban a kiscsaj, de ha kijön sokkal több probléma lesz....van 1 14 éves hugom, mivel anyukám elég beteg, apu pedig meghalt, jószerivel én nevelgetném, de tiszta katasztrófa....pedig alapvetően nem rossz gyerek(lány), csak bazi sok odafigyelést igényelne, ezt meg így munka melett nem annyira könnyű megvalósítani....

Voltunk 4 ds UH-n, ott is kicsajnak nézte a dokinő a babukát, még ki is nagyította és valóban olyan formája volt mint nekem a lába közt.....azért még mindig motoszkál bennem, h hátha kisfiú lesz, de inkább lány cuccokat nézegetek...Kép

Figyeljetek! Veresen v a környékben tudtok használt baba-kismama ruha turkálót, ahová érdemes benézni?
Mivel van itt akinek már több csemetéje is van, ha valamelyikteknek volt légzésfigyelője, írja már meg, hogy ehhez kell-e tanfolyamot elvégezni arra az esetre ha netán jelez, vagy pedig a jelzés a baba részére szolgál, h felébressze az álomból....hallottam már ezt és azt a variációt is, csak nemtudom melyik áll közelebb az igazsághoz? vagy kétféle készülék lenne? nem gondolom.....

Igyekszem majd aktívabb lenni, de még keddig nem ígérek semmit.

Sziasztok.

Kép
hencsi

SZIASZTOK LÁNYOK!

DE JÓ, HOGY MÁR TÖBBES SZÁMBAN KÖSZÖNHETEK Kép ! BOCS A NAGY BETÛKÉRT, DE AZ EMBER ELÁLLÍTOTT VALAMIT, ÉS NEM TUDOM HELYRE RAKNI.

HENCSI,
ÖRÜLÖK, HOGY VÉGRE HALLANI FELÕLETEK Kép !
NETHIÁNY Kép .
VIZSGÁDHOZ GRATU, A KÖVETKEZÕHÖZ MEG MEGY EGY JÓ NAGY KALAPPAL!
OXIGENRÕL SEMMI HÍR, DE GONDOLOM, MOST LE VAN KÖTVE, SZOKJA AZ ÚJ HELYZETET Kép ! PEDIG MÁR ÉN IS NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK!
A KERESZTLÁNYOM 15 ÉVES, HÁT MIT MONDJAK... MI BIZTOS NEM ILYENEK VOLTUNK. NAGYON-NAGYON ODA KELL(ENE) RÁJUK FIGYELNI. KÍVÁNCSI LESZEK A MI UTÓDJAINKRA!
NÉVVÁLASZTÁSSAL HOGY ÁLLTOK? VAN MÁR VALAMI ELKÉPZELÉS?
TURIRÓL TUDOK, VAN EGY FICKÓ A SZERDAI PIACON, A GAZDABOLTTAL SZEMBE ÁRUL. NAGYON JÓ ÁRAKKAL DOLGOZIK, ÉS JÓK A CUCCAI IS. ÉN ONNAN ÖLTÖZTETEM TÖBBNYIRE A LÁNYOMAT Kép ! AZTÁN VAN EGY BABA-BIZOMÁNYI IS, ODA SZOKTAM BEVINNI ÉN IS RUHÁKAT ELADÁSRA. EZ A FÕ ÚTON VAN, A FORNETTIS ÉS AZ ELEKTRO CENTER KÖZT. ÕK MÁR KICSIT NAGYOBB ÁRAKKAL VANNAK, DE NEM DRÁGÁK. AZTÁN VAN MÉG EGY, AZ MOST KÖLTÖZÖTT EL A GYROSOS MELLÉ, AZ ÚJ SÁRGA ÉPÜLETBE. A NÕNÉL IS VANNAK HASZNÁLT RUHÁK, DE SZERINTEM Õ DRÁGÁN ÁRUL, BÁR EZT CSAK AZ ÉN PÉNZTÁRCÁM MONDJA Kép ! EGY CSEPP RUGIÉRT ELKÉRT EGY EZREST, HOLOTT ANNYIÉRT MÁR ÚJAT KAPOK. ÚGYHOGY OTT NEM IGAZÁN SZOKTAM VÁSÁROLNI. A LEGJOBBAN A FICEKET AJÁNLOM A PIACON, GYÖNYÖRÛ RUGIKAT SZOKOTT HOZNI. SAJNA, AZ NEKÜNK NEM KELL Kép !
LÉGZÉSFIGYELÕHÖZ NEM TUDOK HOZZÁ SZÓLNI, NEKÜNK NEM VOLT. DE HA GONDOLOD, MEGKÉRDEZEM A BARÁTNÕMET, NEKIK VAN. BÁR Õ NEM VÉGZETT EL SEMMILYEN TANFOLYAMOT. AZT GONDOLOM, HOGY A JELZÉS INKÁBB NEKED SZÓL, NEM A BABA ÉBRESZTÉSÉRE SZOLGÁL Kép . MERT HA BEJELEZ, AZÉRT VAN, MIVEL A BABA NEM VETT LEVEGÕT BIZONYOS IDÕN BELÜL. DE HÁTHA VALAKI TÖBBET TUD NEKED SEGÍTENI.

MESKETE,
TEGNAP ÉJJEL NEM BÍRTAM ELALUDNI, MEGLESTELEK A VÁCI OLDALON Kép !ERRE MIT LÁTOK? OTT IS EGY MÓNIVAL VAGY AKTÍV FORMÁBAN? ÚGY LÁTSZIK, NEKED MÁR CSAK A MÓNIK JUTOTTAK Kép !
GYÓGYULÁSOTOKNAK ÖRÜLÖK, MOSTMÁR AKKOR BOTIVAL IS MINDEN OKÉ?
ÁLLATKERTI TÖMEGET ELÉG JÓL VISELTEM, PEDIG ÉN ELÉG IDEGBETEG TUDOK LENNI TÖMEGBEN. A VERESI PIACTÓL IS MINDIG KÉSZ VAGYOK! MEDVEFARMON ÜTKÖZHETNÉNK, MI IS SZOKTUNK MENNI.
FÜRDÉSED Kép ! ÉN IS JÁRTAM MÁR ÚGY, HOGY BETTI FELÉBREDT ÉJJEL, ÉS OTT ÁLLT AZ APJÁVAL A KÁD MELLETT, MÍG KÉSZ NEM LETTEM. DE AZÉRT REMÉLEM, ELÕBB-UTÓBB ELJÖN A TE IDÕD IS, ÉS VÉGRE NYUGODTAN TUDSZ FÜRDENI, VAGY CSAK EGY JÓT PIHIZNI Kép !
LÉPEK, MERT AZ EMBER TOPOROG A GÉPÉRT!

MONIKA

Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak így bejöttem, de
egy nagyon fontos felmérést végzek a Szoptatásért Magyar Egyesület megbízásából, az anyatejet helyettesítő termékek marketingjét szabályozó WHO-kódex betartásának magyarországi helyzetéről.
Lenne egy pár kérdésem a 6 hónapnál fiatalabb babák anyukáihoz:
-a csecsemő életkora?
-táplálja-e csecsemőjét valamilyen gyári élelmiszerrel?
-ha igen, milyen márkájú tápszert, teát, tejpépet, gabonakészítményt vagy egyéb élelmiszert használ, és miért?
-miért?:-A: az orvos javasolta B:a védőnő javasolta C: a dietetikus javasolta D: más egészségügyi dolgozó javasolta E: saját, előző gyermekével szerzett tapasztalata alapján F: reklám alapján választotta G: rokon vagy barát javasolta H: egyéb:....
- kapott-e ingyenes mintát csecsemőélelmiszert (és teát,cumit?) gyártó cégtől? (Nestlé, Milupa, Hipp, Kecskeméti, Humana, Mildi, Avent, Chicco, Mam stb.)
-hol?:A: egészségügyi intézményben B: gyógyszertárban C: otthon D: üzletben E: postai úton F: egyéb:...
-ki adta?: A: a cég üzletkötője B: egészségügyi dolgozó C: egyéb:...
- kapott-e bármiféle tájékoztató vagy reklámfüzetet, ajándékot?
- ajándékfajta: A: cumi- cumisüveg B: előke C: pelenka D: játék E: dísztárgy F: pelenka és cumisüveg együtt G: ajándékcsomag H: egyéb:...

Bármit amit kaptatok szülésnél, vásárlásnál, postán, bárhol, kérlek írjátok meg nekem, azt is amiben nem vagytok biztosak, hogy ide tartozik.
Melyik kórházban született a baba?

Köszönöm, hogy ídőt szakítottatok rám és elolvastátok.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Sziasztok, Petra
anyatigris2

Sziasztok!

2005.06.10-én 05:46-kor 3340 g-mal és 55 cm-rel megszületett Viktória Jól vagyunk, itthon vagyunk, szokjuk egymást és nyúzzuk egymás idegeit
Képek a www.henna.hu/viki/ oldalon
Indítottak, mert úgy nézett ki, lerúgta a lepényt, de szerencsére semmi baj nem volt. A köldökzsinór volt nyakán, azért nem akart elindulni, de szerencsére a dokim nagyon vigyázott ránk
Ha már lesz egy kis időm, jövögetek majd

KépKép
oxigen
Györköny

Hahó mindenkinek!

Oxy,
Nagy gratula a kiscsajhoz Kép Kép! Most lesem a képeket. Tünemény, ahogy kukucskál ki a takaró alól a nagy világra! Örülök, hogy túl vagy rajta végre. Köldökzsinór Kép . Sok-sok tejcsit és nyugodt napokat, na meg nyugodt, átaludt éjszakákat kívánok nektek! Azért ha tudsz, gyere, és küldj sok-sok képet!

Monika

Ja, és részletes kórházi beszámolót is írhatnál, kíváncsi vagyok mindenre Kép !

Sziasztok lányok!
Szia Oxy,
Gratulálok a kislányhoz nagyon tünemény. Főleg a zoknis megoldás állt jól neki. Jó egészséget, szép napokat kívánok nektek. Októberben én is követlek. Nagyon soká lesz még, és annyira várom már a kissrác érkezését.
Várjuk a kórházi beszámolót, minden jót nektek.
Gratula a papának is.
Sziasztok
Betti
betti1977

Sziasztok!

Én is gratulálok Vikihez, irigyellek, hogy már túl vagy rajta, de már nekünk is csak néhányat kell aludni október végéigKép

Még jelentkezem, sziasztok

Kép
hencsi

Sziasztok!

Bosszankodok, mert valamelyik este írtam egy jó hosszú hozzászólást és elszállt! Két napig meg egyszerűen nem volt időm leülni a gép elé. MOst is éppen az eperlekvárt kéne kavargatnom, miután első nekifutásra kifutott a lábosból. A férjem most takarította ki a 3 hónapos gázlap Wokos (5 rózsás gázlap, ez a legnagyobb és legzegzugosabb) rózsájából az odaégett lekvárt.

Szóval:

Oxigen! Szívből gratulálok itt is neked Vikihez, bár a váciban már lehet, hogy olvastad, oda már megírtam, de egy ilyen csodaszép tündérkének dupla gratula is kijár Kép
Reméelm azórta is rendben mennek a dolgok otthon. Hogy megy a szopi? Éjszakák?
A kórházi beszálomó engem is érdekel, kíváncsi vagyok 3 év alatt változott-e valami.

Hencsi! Gratulálok a múltkori vizsgádhoz! Remélem az e heti is meglett.
Légzésfigyelő: Nekünk nincsen, de annak idején én is gondolkodtam rajta, hogy vegyünk-e. Igazából én egy szobában alszok a fiúkkal, mindkettőnek hallom a szuszogását, a mocorgását éjszaka. Olyan érdekes, mert az anyai ösztönök is nagyon tudnak működni. Annyira együtt "rezgek" már Csongival is, hogy szinte egy időben ébredek vele magamtól is, amikor szopzini akar. Pl, ha mellettem alszik bármelyik, soha nem feküdtem rá egyik gyerekre sem, pedig nem vagyok kis darab, de valahogy ez is ösztönből megy. Lehet, hogy elbizakodott vagyok ebben a témában, de azt hiszem, talán, ha valami baj lenne is rögtön fennt lennék. DE én jónak tartom amúgy a légzésfigyelőt. Mostanában a babavárás egy nagy üzlet, jó sok pénzt szednek ki az emberbőL egy csomó olyan dologra, amit aztán nem is használ. (pl sterilizálók, cumisüvegmelegítők, bébiőrzők, elemes fülhőmérők stb) Szóval, ha nem dől be az ember egy csomó agyonreklámozott feltétlenül szükségesnek vélt dolognak, akkor egy csomó pénzt meg tud spórolni az induláskor és akkor már nem is tűnik olyan vészesnek a légzésfigyelő árban sem.
A tanfolyamot amúgy mindenképpen elvágezném a helyedben. Ott szerintem csomó hasnzos dolgot tanítanak, amit aztán bármilyen szituációban, (bár ne adja a Sors) pl játszótéri balesetnél használni tudod.eszméletvesztés stb

Monika! Igen, váci topicban is egy Moncsival társalkodok a legtöbbet Kép A Mónik általában jó fejek Kép
Tényleg talizhatunk is akár a medvéknél, de, ha van Veresen jó árnyékos játszótér, akár ott is. Ez vonatkozik minden topictagra Kép

Betti! Vagy elkerülte a figyelmemet, vagy még nem írtad, de nem is tudtam, hogy te kisfiút vársz Kép Végre akkor nem én leszek az egyetlen fiús mama Kép

Na megyeka lekvárhoz!

Mindenkinek további kellemes estét!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Hencsi,
Ez a bőbeszédűség nehogy megártson Kép Kép ! Remélem, ti is jól vagytok! A regényemet a turikról meg sem dicsérted Kép !

Meskete,
Van a Tó-parton egy jó kis játszótér, állítólag elég igényes, bár én még nem voltam. De majd letesztelem, és akkor mehetünk. Bár elég sokan járnak oda, én nem szeretem a tömeget, de majd meglátjuk! Mi a Mozdony-parkba szoktunk menni, ez az állomás (veresi) utcájában van, bár itt nincs túl sok árnyék. De majd egyeztetünk.
Eperlekvár: NYAM-NYAm Kép !
Betti fentebb írja, hogy fia lesz, bár ezen én is meglepődtem, mert azt hittem, csak általánosságban írja, hogy tart attól, hogy hátha fia lesz. De azért gratulálok! És ezerrel irigykedek!

Monika

Sziasztok csajok!
A tisztán látás kedvéért valóban fiam lesz, okt.2. a hivatalos nagy nap, de már legutóbb szept. 28. ra lett jósolva.
Bocsi ha nem voltam egyértelmű, már egy ideje "biztosan" tudjuk hogy kukija van.
Jövő héten szabin vagyok, nagyon várom a pihit, csak akkor sajna nem tudom olvasgatni a fórumot.
Meskete!
Én már túl vagyok az eperlekváron a hétvégén jöhet a málnaszedés. Ezek a dolgok mostanában nem dobna úgy fel mint régebben, többre értékelek egy kis nyugalmat.
Délutánra szépen dagad a bokám, elfáradok stb. A pattik is tartják magukat sajna, szóval várom már az október elejét nagyon. Jó így együtt a kissráccal, de szívesebben lennék már külön tőle. Na nem panaszkodom nektek, egy hét pihi reményében sziasztok, jók legyetek.

Betti
betti1977

Helló Csajszik és gyerkőceik!Kép

Most igyekszem bőbeszédű lenni, de le kell írnom az előzményeket is!Képszeretek ám beszélni még ha ez eddig nem is jött le annyira...Kép

Szal lényeg h május 31-ig itt voltak a határidők megszakadtam jóformán annyi melóm volt, de elmúlt, juniusban eddig 2 vizsgám volt az adó tanfolyamon, így elég sokat otthon voltam és ott ugyebár még nincs internetünk....
Amikor itt vagyok épp tudnék irogatni, de az a szar helyzet történt, hogy letiltották a könyvelési osztályt az internetről, reggelent 8-ig működik, utána egész nap semmi oldalra nem tudunk rámenni...KépKépKép (persze már rég le voltunk tiltva, akár években is mérhető, de sutyiban megcsinálta a rendszergizda h rá lehessen kapcsolódni, de 1 sötét kolléganőm nem bírt diszkréten nyomulni és hát lebukott a főnöknőnk előtt, szóval most majd 1 hónapja megint teljes a tiltás és szerintem nem is fogják már visszacsinálni a dolgotKép nem mintha nagyon érintene engem, csak még azért bosszant, hogy ugy bánnak velünk, mint a dedósokkal....a fönöknöm szerint ettől többet dolgozunk, rendesen egyeztetünk majd meg hasonlók.......hát ez van.
Na és lényeg a lényeg, h mivel 3 topicba szoktam írni ezzel együtt meg ugye még vissza is kell olvasni néha napján, szal reggel 1/28-tól nincs olyan sok időm 8-ig, így csak 1-2 sort írok mindenhová alkalom adtán, aztán így mindenki tudja h még élek, csak technikai problémák vannak....Kép

Szoval szerdán is voltunk dokibámnál, 405 g-os már a nagylányom és hát elég eleven, ha belendül, szinte fáj, ahogy rugkapál, tiszta olyan, mintha a hüvelyemben mocorogna....mondta a dokibá, hogy biztos még a lábát érzem csak, ezért olyan mintha lenn mocorognaKép

Most 1,5 hete volt 3 alkalom, hogy hajnalban felébredtem és nem tudtam visszaaludni ,csak mikor már kelni kellett akkor szenderedtem elKép
Nektek volt ilyen? Azt mondják ez még csak fokozódni fog.....

Annyira bírom, hogy én minden negatívból kiveszem a részemet, az elején hányás és társai, az a 16. héten elmúlt, azóta ez a tágulásos csipő-farok-szemérem csont fájdalom van, mostmeg bejön a nem alvás.....hát mind1, mire szülni fogok oly edzett leszek, hogy szülés után csak nevetek majd, h ettől voltam ennyire berezelve....Kép

Kaptunk 1 babakocsit a munkatársnőmtől, végülis teljesen jó a célnak s zerintem, az az 1 probléma van, h nincs a lábrészénél semmi, szóval nem mélykocsis, a kolléganőm mondta h kb a 6. hónaptól fogom tudni használni majd, akkorra pont március április lesz majd és jobb idők is, szóval ha betakargatom Ajsát nem fog fázni majd biztosan. Addig arra gondoltam, h veszünk ilyen hordozós csecsemő autóülést és azzal hurcibálom, ha megyünk valahová.....
Ti akik már gyakorló anyukák vagytok mi a véleményetek?? kéne mégis mélykocsi??? okt 30-ra vagyok kiirva, mikor kicsi épp tél lesz szerintem ugysem tologatnám az udvaron...NEM???

A málna már nálunk is érik a kertben, csak nincs tul sok bokrunk, ezért az épp aktuálisakat mindig lelegelem, mielőtt beérnék velük a házbaKép
A cseresznyénk sajna már leért és nem is volt sok a fán, az is a tetején és senki nem mászott fel nekemKép

Betti!

Mint hasonló idős terhes! Nálad nincs farkaséhség?
Én annyit tudnék zabálni mint 1 viziló! Éjjel-nappal, szinte bármit....egyetlen pozitivum, hogy van 1 barátnőm, Õ 75 ről indult és 109 volt szüléskor, még nem tudott lefogyni azóta sem (tavaly márc 1-n szült), szóval őt idézem elrettentő példaként magam elé. ha nagyon belelendülnék......

Valaki másnál esetleg hasonló volt? Mit tettetek???

Július 5-n megyek terheléses cukorra, kicsit izgulok, mert ha nagyon nem birok magammal mindig megeszem 1 fél dinnyét, lévén zömében viz, meg jól eltelek tőle 1 időre, de azért nyilván van benne cukor is meg ilyesmi, nehogy megártson.....

Most szerintem zárom soraim, lehet még később visszanézek majd.

Sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!

Kép
hencsi

Hencsi:
Mélykocsi: Szerintem mindenképpen kell, a hordozóban nem fekszik teljesen a ded, terheled a gerincét. meg aztán kényelmetlen neked is, ugyanis ki kell tartani, ami már egy 4 kilós gyereknél sem egyszerű. És azért mert tél lesz, hidd el, fogod levegőztetni a babát Kép
Hízás: Én több, mint 30 kilót szedtem fel, ennek nagy része víz volt. Most, 2 héttel a szülés után ebből van még 14, de olyan 2 naponta 1 kiló megy le még mindig. Alkat kérdése. Én nem tettem semmit, azt ettem, amit kívántam (nagyjából). Ritkán fogtam vissza magam. És nagyon sok gyümölccsel fogtam vissza a farkaséhséget. Abban ugyanis jobban bomló cukor van, mint a csokikban.

Betti: Meg fogod még bánni Kép Én már raknám vissza néha a Vikit a pocimba Kép

Meskete: Kórházi beszámoló nem lesz, mert elég horror volt. Nem a doki, nem a H miatt, hanem úgy egyáltalán. Oxival indítottak 0-ról, szűk 1 ujjnyinál repesztették a burkot, mert nem haladunk akkor már 5 órája, elromlott az infúzióadagoló és még sorolhatnám. 13 óra volt. EDA-t nem kaphattam, a többi nem használt. De megérte Kép
A csecsmősök aranyosak voltak, és más minden rendben volt Kép
A szopi jól megy, az éjszakák változatosak, de egyre jobban bírjuk... Viki is kezd éjjel 5 órákat aludni, ami már nagyonjó, csak én durranok szét néha, nagyon sok tejem lett szerencsére Kép

Légzésfigyelő: Nekünk van, mert külön szobában alszik a kisasszony. Apának volt fontos, találtam olcsón használtat, megvettem, mindenki nyugodtabb. Ez is egyéni döntés, de ha veszel, akkor mindenképpen végezd el az újraélesztési tanfolyamot is, anélkül kutyafülét sem ér az egész!

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Hencsi,
Szerintem is kéne mélykocsi, mert kell a levegő a babának télen is, hiába, hogy hideg van. Nekem Bettim nagyon bírta a téli sétákat, meg ez szerintem az anyukáknak is jól esik. Úgyhogy szerintem Neked sem ártana beszerezni, használtan is tök jókat lehet venni Kép .
Mi lesz, ha már nem dolgozol? Nem tudsz majd netelni?
Nekem az utsó két hétben volt ilyen nemalvós időszakom, mert már annyira nagy volt Betti, alig fért el bennem, és sehogy nem volt kényelmes. Volt, hogy ülve aludtam Kép !
Farkaséhségre szerintem is gyümölcsöket nyomjál, én is kilószámra ettem az akkori idénygyümiket. Bár télen nem volt túl nagy választék...

Oxi,
Nem semmi szülésed volt Kép .
Örülök, hogy kezd beállni a rendszer nálatok! Sok tejcsi Kép . Vigyázz Magatokra!

Betti,
Kisfiadhoz gratula, legalább Meskete nem lesz egyedül Kép ! És ő már amúgy is tapasztalt "fiúmama", úgyhogy ő biztos segít majd sokmindenben. Legalábbis nekem biztos kéne Kép.
Pihenj sokat szabid alatt, és pihentesd a lábidat is felpolcolva, állítólag az jót tesz.

Monika

Sziasztok!

Már tegnap reggel óta olyan kinzó köhögés gyötör, hogy majd kiszakad a tüdőm, ma reggel pedig már a torkom is szikrázik...Kép 1-től van doki, így most kicsit bejöttem, haladok amivel tudok, aztán remélem a hétre felvesz...Kép

Netezni otthonról is tudok majd, mert ha már dolgozni nem jövök bevezettetjük az otthoni cégeim miatt, de míg bejárok, felesleges otthon ilyenekre költeniKép

A mélykocsi ügyben akkor nézelődöm majd, valszinűleg a használt mellett fogok dönteni, mert még nagyon sok kiadás lesz és sajna nem fizet minden ügyelem rendesenKép

A telcsimen is beállítottam, h wappal rá tudjak kapcsolódni erre az oldalra, de sajnos szombaton is írtam 1 jó hosszú levelet és mire küldtem volna elszállt...Kép

Most befejezem, de majd tudósítok, h megmaradunk-e....szegény gyereknek sem tetszik, h az anyja így krákog....az a rossz h fel sem szakad......

sziasztok

Kép
hencsi

Hahó Mindenkinek!

Ismét jól befűtöttek kint, nagyon nem bírom ezt a meleget!
Tegnap voltunk megint az Állatkertbe, most Libero-napon. Jó volt nagyon, Betti élvezte, pláne a sok játékot. Na meg hazafelé a McDonalds-t.
Hencsi,
Neked jobbulást! Gondolom, majd valami köptetőt kapsz, általában ilyenkor azt írják fel.
Itt a Babaneten is vannak babakocsik, és ki lehet fogni elfogadható árakat is. Megéri, hidd el. És szerintem egy gyereknek sokkal kényelmesebb egy mélykocsi. Legalábbis nekünk ez vált be.
Na pussz mindenkinek!
Apropó! Meskete????

Monika

Sziasztok! Lándzsás utifü szirup,hársfa tea, meg 1 antibiotikum amit felirt dokink, remélem hamar rendbe jövök,mert szombathoz 1 hétre esküvö,az áfabevallásokról nem is beszélve.Kép ma elég szar a közérzetem,pedig gondoltam h holnap leugrom megnézni a piacon a babaruhást,de az vigasztal h biztos csak nyári holmi van nála. Sziasztok megyek mert itt apa!Kép

Kép
hencsi

Sziasztok!

Kicsit el vagyok havazva a héten, de azért itt vagyok Kép Elég sűrű hetünk volt. Kétszer is voltak egész napos vendégeink. Most hétvégére meg a tesómék jönnek hozzánk (jó messze laknak, ritkán találkozunk), úgyhogy előtte nagybevásárlás, takarítás stb, szóval nem nagyon volt időm gép elé ülni.

Oxigen! : Sajnálom, hogy ilyen nehéz vajúdásod volt, de ahogy látom végülis nem bánod Kép Ezek a kellemetlen emlékek amúgy is gyorsan halványulnak, szinte törlődnek és majd csak azon kapod magad, hogy máris áhítozol a kistesó után Kép
A kórházról azért érdeklődtem ennyire, mert én nagyon meg voltam vele elégedve és a mai napig nagyon bánom, hogy át kellett jöjjek a MÁV-ba. Ez sem volt rossz, sőt a szülőszobák itt profibbak voltak, mint annak idején a Szent Imrében, de a gyerekágyas osztály, a csecsemősök, az orvosok és nem utolsó sorban maga a kóház, a szobák, fürdőszobák állapota viszont sokkal jobb volt. Bár a két szülésem eléggé hasonlított egymáshoz, kb egyforma hosszúak is voltak, az első mégis nehezebb volt valamivel, holott a gyerek majd egy kilóval kisebb volt, mint másodjára. Csak éppen arctartásos volt és egy órán át tartott a kitolási szak, és a doki végig a gyomromban könyökölt és nyomta kifelé szegényt. Ennek ellenére kellemesebb emlékként él bennem az első szülésem. Talán ezért is látom utólag a kórházat is olyan szupernek.

Hencsi! Remélem már jobban vagy! A saját esküvőtök lesz szombaton?
Babakocsi: Egyáltalán nem lehet lábzsákot felrakni a babakocsira, amit kaptatok? Mert lábzsákot pl árulnak külön is, A Brendonban van Abc Design márkájú, szerintem más tipusú sprot babkociskra is fel lehet húzni. Vagy pl lehet kapni olyan mózeskosár szerűséget, nekünk is ilyen van, ami lágy falú, így több tipúsú babakocsiba is bele lehet rakni. Ez szintén ABC Design. Amúgy nekünk most két babakocsink van. Van egy terep kocsi, nagy fújható kerekekkel, mert egyenlőre az udvaron még csak homokbuckák vannak, az utcán meg nicns aszfalt, járda stb. Meg vettünk egy majdnem vízszintesig dönthető sport babakocsit, ami kicsire összecsukható és az az utazós kocsink. A nagy babakocsit Vácon vettük egy olyan babakocsi boltban, ahol németországi kifutó modelleket, vagy kirakati darabokat árulnak, egész jó áron. (és a két babakocsi még így is kevesebbe került mint a Boti babakocsija,amit még Pestre vettünk a lakótelepi viszonyokra. Szóval nem mindig a drágább megoldás a jó megoldás)

Betti! Remélem jól telik a szabid! Hát, nem akarlak elkeseríteni, Írod, hogy szívesen lennél már kettőben. Hát a java még most jön Kép

Remélem Monikáék is jól vannak, most ő is csöndben van!

Megyek is, hallom, hogy ébredeznek a fiúk!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok csajok!

Vagyok én is, csak tegnapelőtt is írtam tök sokat, erre kiírta a gép, hogy "Társalgó hibaüzenet", és elszállt az egész. Jól felidegesítettem magam, és azóta nem is jöttem.
Mi jól vagyunk, semmi para. Bár most megint fogytam, és már kezd nagyon idegesíteni. Csajom is jól van, sőt, néha túl jól Kép .

Hencsi,
Remélem, már javulóban vagy!
Turiban vannak ici-pici rugik is, olyan, amit Te is pont tudsz majd használni. Érdemes lenne lenézned Kép !

Meskete,
Nem irigylem az első szülésed! Nekem mindenki azt mondta, hogy milyen nehéz lesz. Végül este nyolckor elfolyt a magzatvíz, és 22:55-kor megszületett a csajom. Pikk-pakk Kép! Pedig nagy volt (3920gr) pláne az én méreteimhez képest.
Jó kis heted volt, nem mondhatod, hogy unatkoztál!
Majd jövőhéten hátha tudsz pihenni...persze ha a skaccok hagynak.

Na lépek, majd érkezem!

Monika

Sziasztok!

Sajna nem sokat javulok, hétfőn megyek vissza a dokihoz, remélem kiir egész hétre, mert kedden terheléses cukor lesz, csütörtökön vizsgám van, szombat pedig a mi esküvőnk! Nem nagy, csak 12-en v 14-en leszünk, semmi felhajtás meg hasonlók....

A lábzyákos story azért nem jó sztem a kocsira, mert maga a kocsi is olyan h nem lehet vizszintig dönteni a támlát, majdnem az, de mégsem, igy nem ujszülöttnek találták ki...Kép

A turiba lenézek mindenképp, de azt irtam, csak nem volt értelmes biztosan, h ilyenkor 50 fokban nem hiszem h pl hosszú újjú bodykat hoz magával az eladó, mert ugye nem annak van most szezonja, gondolatom szerint tele van mosz nyári rugikkal. ha télit akarok majd, ami ugye nekem kell, akkor később kell lenéznem....tévedek?

Most mennem kell, sziasztok.jo hétvégét

Kép
hencsi

Sziasztok!

Rég nem jártam itt, de úgy látom, nem maradtam le semmiről.

Engem is elkapott valami kórság, tegnap volt a tetőpont, mostmár csak köhögök. Remélem, Bettim nem kapja el tőlem.
Az előbb majdnem infarktust kaptam! Épp mosok, de a falban valami gáz van a kivezető csővel, így a kádba nyomatom a vizet. Erre nem kiugrott a cső, és az egész lakást elöntötte a víz? Most végeztem a felmosással, nagyon kész vagyok Kép !

Hencsi,
Turiba már elkezdte hozni a fickó az őszi ruhákat, ha majd jönnek a vastagabbak, szólok, én úgyis ott vagyok minden szerdán Kép .

Na megyek teregetni, majd jövök!

Monika

Sziasztok lányok!

Sajna letelt a szabi rövid volt, de szuper. Rengeteg melóm volt eddig, nem volt időm rátok. Rengeteget ficánkol a kissrác, majd kiugrik a hasamból. Viszont szerintem mostanában nem nagyon nől a pocakom. Ez normális?
Hencsi!
Mi lett a vércukorral? Nekem kétszer csinálták, az első picit magas lett, a második már normális 4,6. Mostanában nem eszek olyan sokat és sokszor mint eddig, nem is híztam az utóbbi hetekben. Lassan be kellene indulni a növekedésnek szerintem, de az is lehet hogy ez most normális. Kérdeztem a dokimat, hogy mekkora most a babám, azt mondta, hogy pont akkora amekkorának lennie kell. Nem baj nemsokára megyünk 4dre már nagyon várom, ott minden méretet megkapunk.
Oxi!
Sajna hogy nem volt könnyebb szülésed, remélem már jól vagytok a megpróbáltatások után. Azért én már nagyon várom, hogy itt legyen velünk, de biztos lesz olyan, hogy inkább visszakívánom majd a pocakba. De addig jó lenne már eljutni.

Betti
betti1977

Az előbb elfelejtettem megkérdezni, hogy volt valakinél több magzatvíz a kelleténél? Ezzel mit lehet kezdeni, vagy mit jelent?

Köszi
Betti
betti1977

Sziasztok!

Magasabb lett a cukrom picivel(részleteket nem tudok még), ezért diétáznom kell, majd 1/2 1 és 1 közt kell a dokit hivnom h ez mit is jelent pontosan.....

Mi lesz ha nem ehetek sok-sok finomságot??

Betti neked mitől állt vissza normálisra???

Sziasztok!

Ja! Hétvégén férjhez mentem, van kép a fotoalbumokban, majd nézzétek meg ha gondoljátok, kissé béna fejünk van rajta, de végülis ez van....meg kistesóm készitette videokamerával így a felbontás sem tökéletes...Kép

Puszi

Kép
hencsi

Szia Hencsi!

Hál Istennek én nem vagyon nagyon édesszájú, szóval nem nehéz megállnom, hogy ne egyek cukros dolgokat. De tanácsként azt kaptam, hogy ne egyek fehérkenyeret, tésztát, cukros kávét, teát, üdítőt, sütit stb.
Én mostanában csak barnakenyeret eszek, teljes kiörlésű, vagy durumlisztből készült péksüteményt, kenyeret. Tésztát bioboltban szoktam venni olyat ami szénhidrátszegény diétához jó. Édesség helyett meg jöhetnek a gyümölcsök, mert a bennük lévő gyümölcscukor másként épül be mint a többi szénhidrát. Cukor helyett édesítőszert teszek a teába. De ha csak picivel magasabb az biztos nem olyan vészes. Kicsit vissza kell fogni magunkat, ez van.
Remélem nem mond rosszakat a dokid.

Betti
betti1977

Sziasztok!

Hencsi! Gratulálok az esküvőhöz! Hol lehet elérni a képeket, amit feltettetek?

Betti! Én az első terhességemnél terhességi cukorbeteg lettem, és rendesen diétáznom kellett. Szóval, ha bármi kérdésed van, kérdezz csak, remélem tudok segíteni Kép Egyébként a diéta lényege az az, hogy egyenletes szénhidráteloszlást kell biztosítani egész napra a szervezetednek. Vagyis többször kell enni keveset. A szigorú diétánál 3 óránként kellett enni, meghatározott mennyiségű szénhidrátot. Reggel és délelőtt olyan dolgokat lehetett enni, aminek a cukortartalma lassabban szívódik fel, pl barna kenyér, mert éjjel úgymond "éhezik" a szervezeted és olyankor nem szabad hirtelen fellökni a cukorszintet. GYümölcs csak délután mehetett, mert az nagyon gyorsan fellöki a cukorszintet. Tilos volt a banán, szőlő, szilva, sárgadinnye (a görögre nem emlékszem) De itt a Babaneten a Fogamzás, várandósság, szülés topicoc között van egy kifejezetten terhességi cukorbetegséggel foglalkozó topic is, ahol egy dokibácsi válaszolgat akérdésekre is. Bár, ha neked csak kicsit magasabb a cukorszinted, akkor valószínű nem kellmajd a diéta, de az alapelveket nem árt betartani. Nekem a belgyógyász azt mondta, hogy ezek az alapelvek tulajdonképpen az egészséges kismamáknak is jót tennének.

Monika! Remélem meggyógyultál már! Kép

MOst mennem kell, Csongi nem bír magával, itt nyűglődik a babakocsiban. Még majd megpróbálok írni!

Mindenkinek üdv:
Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Az esküvőről a képeket úgy tudod megnézni, h belépsz a babanet főoldalára, a jobb felső sarokban van a pampers-ös reklám felett 1 maci, oda van írva h fotoalbum és ha arra klikkeltek, akkor már értelemszerűen tovább, hencsi albumát kell keresni....

Skacok!

Ma bűnöztem! Reggel annyira kacsintgatott 1 túróstáska rám, h meg kellett vennem.....kb 3 harapással el is tüntettem...Kép

Mi lesz velem ha huzamosabb ideig kell ezt az önmegtartóztatást gyakorolnom....most kipróbálom azt a taktikát, h 3 óránként próbálok enni, mert azt is el tudom képzelni h esetleg az okozza a problémát, h ha belefeledkezem a munkába van h egész délelőtt nem eszem semmit......Kép

Sziasztok

Kép
hencsi

Sziasztok!

Köszönöm, már jobban vagyok, bár ez a köhögési görcs nem akar múlni Kép !

Hencsi,
Gratula az esküvődhöz, képekre én is kíváncsi vagyok!

Betti,
A növekedés miatt ne izgulj szerintem, Annyira más mindenkinél. Nálam 5 hónaposan kezdett el nőni a hasam, legjobban az utsó hónapban nőtt. Úgyhogy no para. Leszel Te még görögdinnye hasú Kép !

Lépek, mert piacozunk.

Monika

Újra én Kép !

Böngésztem a Galériában, és megtaláltalak!
Nem tudom, miért írod, hogy "bénák" vagytok rajta, szerintem nagyon is jó képek, és nagyon csini vagy rajtuk. Mégegyszer nagy gratula Kép !
Túrós táska Kép Kép . Szerintem ez nem bűn. Simán edd meg, ami jól esik, de azért ezt a három óránkénti evést bevezethetnéd. Mi az, hogy nem is reggelizel? Szegény bébit éhezteted Kép ?

Na pussz: Monika

Hellósztok!

Móni! Tudod, én is krákogtam mostanában, nagyon gáz volt, de kb 2,5 hét után mondhatom h majdnem elmúlt, naponta csak 1*-2* jön rám és nem olyan erős, mint az elején....

puszka

Kép
hencsi

Jó reggelt mindenkinek!

Szerda óta nem volt jó a gépünk, vírust kaptunk. Közbe még a viharok is rátettek egy lapáttal, akkor meg netünk nem volt. Apánk meg számítógépes "partyn" volt tegnap, tegnapelőtt, úgyhogy ma végre kiélhetem magam Kép !

Hencsi,
Csütörtökön már nem bírtam tovább, vettem Robitussint, direkt száraz, erőltetős köhögésre. Hát mit mondjak, most meg majd be hányok ( már bocsánat ), de annyira erőltet. Azért iszom ezerrel, hátha mégis segít. Csoda, hogy a Lány még mindig nem kapta el.

Pussz: Monika

Szia Móni!

A lándzsás ütifű nem használna??? Én azt vedeltem és kb 2 hét után érezhető javulás volt, de addig mint valami tüdőbeteg......
Kitartás, múló állapotról van szó!

Oxigénről tud valaki valamit?

Kép
hencsi

Hencsi Kép ,
Úgy tűnik, megint csak ketten vagyunk. Nem tudom, mi lehet a többiekkel. Pedig múltkor elég szépen beindultunk!
Vettem ma útifű szirupot, remélem, ez mostmár hatni fog. Jó kis ára van!

Monika

MóniKép

Nekem használt, de légy türelmes és szorgosan idd, mert vagy 2 hét után éreztem mondom én is javulást, aki már volt ebben a betegségben mondta h a köhögés elég nehezen múlik.....

Jobbulást neked!

Szerintem mindenki nyaral meg ilyesmi, csak én szenvedek a hülye áfabevallásokkalKép

Szép napot!

Kép
hencsi

Sziasztok lányok!

Eltűntem mostanában, mert nem bírom ezt a negyven fokot. Képzeljétek, hétvégén esküvőn voltunk a férjemmel és egész éjszaka hideg narancslevet ittam. Azóta én is köhögök. Nem bírom abbahagyni borzalmas.
Szia Vera szívesen látunk csatlakozz hozzánk.
Hencsi! Te hogy bírod a meleget? Te is dolgozol még? Mit mondott a dokid a cukorral kapcsolatban? Diétáznod kell?

Betti
betti1977

Sziasztok!

Hencsi,
Köszönöm a biztatást, csak túl élem! De az biztos, hogy nehezen múlik, pont ma két hete kezdődött.

Vera,
Üdv itt! Többet Magatokról?

Betti,
Esetleg lándzsás útifű szirup Kép ?
Hűsölj bent a szobába, ha van rá lehetőséged. Én nem várok babát, de én se bírom ezt a hőséget. Hál' Istennek, Csajom is megérti, hogy csak a délutáni, kora esti órákban lehet kimenni az udvarra.
Ezért aztán egy nap min. 3x nézzük meg a Madagaszkárt, most épp ez a sztár nála Kép .

Na pussz: Monika

Most jöttem meg a gyógyszertárból, mert az éjszaka horror volt, mindketten virrasztottunk. Én a köhögés miatt, a férjem miattam nem tudott aludni. Kaptam utifű teát és valamilyen homeopátiás köhögés csillapítót. Mindenkit utolér ez a kórság? Uncsitesóm szülés előtt egy hónappal ugyanígy volt.
Na beveszem a csodaszert
Betti
betti1977

Hahó Kép !

Hát Betti, úgy tűnik, igen, Te is beálltál a sorba. Nem lehet, hogy a neten keresztül terjed a sok baci Kép ?
Jobbulást!

Monika

Sziasztok!

Kicsit kész vagyok, most leginkább csak hergelem magam, szerdán voltunk a dokibánál és megkaptam a leletet, 3,7-6,6-ig
jó a cukor, az enyém 9,1 lettKép((((( ez még nem is lenne baj, de csütörtökön kellett mennem a
mester u-i rendelőbe vérvételre, ott megnézik, h az elmult 3 hónapban volt-e
magátol is ilyen kiugrás v csak a terhelésre, ha előfordult máskor is, akkor 1-2 nap
kórház, ahol óránként megcsapolnak majd, ha ott is mutatkozik ez a magas
érték akkor pedig lévén a terhesek nem ehetnek tablettás gyógyszert a
cukrosságra marad az inzulin......ez persze a legrosszabb lehetőség, de hát
ki tudja....a családunkban nem volt ilyen cukorbetegség senkinél, csak
reménykedem, h ez a szar terhelés ugrasztotta meg és ha odafigyelek arra h
mit kajálok akkor jó lesz.....a mester u-i vérvételnek mához 1 hétre lesz eredménye....Kép
Szurkoljatok, h ne kelljen szurkálni magam!Tegnap már beszereztem 1 csomó canderel terméket, meg figyelek arra h mit eszem(igyekszem figyelni), eléggé kétségbe vagyok esve, de azért bizakodom.

Remélem a köhögősök jobban érzik magukat, tényleg el fog mulni, ne aggódjatok, csak türelem kell hozzá! Én is elég nehezen viseltem a dolgot, de most a tapasztalat beszél belőlem, fel a fejjel!Kép

Betti!

Nekem a meleggel nincs különösebb problémám, nem megyek ki a napra, ha mégis kinn vagyok igyekszem árnyékban maradni és van nálam ásványviz, így teljesen jól elvagyok, nálam a hidegfront okoz problémát, igy ma pl fáj a fejem és a gyerkőc is nagyon sokat rugkapál, minden alakalommal ez van, szerintem ő sem szereti a hidegfrontot....tuti 1 ilyen alkalommal fog megszületni majd...Kép

Most zárom soraim, vigyázzatok magatokra és a bébikre is!Kép

Kép
hencsi

Sziasztok!

Kissé eltűntem mostanában, valóban nyaraltunk, igaz csak a Nagyiéknál, de az idén babával én nem vállalok be többet.

Látom a fél társaság köhög! Kép A férjem a hagymalevél teára esküszik köhögés ellen és általában segít is neki. A vöröshagyma héját kell pár percig főzni. Ízesíteni is lehet cukorral. Egyáltalán nem rémes

Hencsi! Sajnálom, hogy ilyen magas a cukrod. De ne ess kétségbe, ez még nem vészes. Nekem kicsit alacsonyabb volt, 8,4, és diétával gyönyörűen rendben lehetett tartani. Nem kellett inzulin. Most akkor komolyan tanácsolom, hogy nézz át itt a Babaneten a Terhesség és cukorbetegség topicba, mert az a doki, aki ott osztogatja a tanácsokat az Magyarország legprofibb dokija ezügyben, 30 éve foglalkozik a témával, a Szabolcs utcában praktizált, ami ma a központja a diabeteses kismamáknak. Egyébként nem értem, hogy miért kell rögtön kórház emiatt. Én a Szent Imrébe jártam és ott az volt a gyakorlat, hogy először mindenképpen a szigorú diétát próbálták ki és ha az nem állította be a cukrot, akkor jött az inzulin. Egyébként volt előnye is annak, hogy diétáznom kellett. A terhesség második felében össz-vissz 2 kilót híztam Kép Nagyon drukkolok, hogy rendeződjenek a dolgok!

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Bocsánat, hogy közbe szólók (kerepesi lévén), de én két terhességet hordtam ki cukrosan. Ha jól olvastam beteg voltál, attól nekem mindig felment a cukrom, és utána visszaállt. Inzulinos voltam, és semmi gond nem volt vele hamar meg lehet szokni, a szúrást, és a diétát is. De nagyon fontos, hogy betartsd a diétát, és a cukrod minél jobb legyen. Nekem az első terhességem jól kezelhető volt, és egy gyönyörű tejesen egészséges fiam lett (3400 gr. 38.hétre) a lányom más tészta, de ott későn vettük észre a cukrot, de vele sincs nagy baj, és ő is tündéri. A lényeg tartani a diétát!!! Hányadik héten vagy??? Mikor kezdődött??? A sok idegeskedés is emeli a cukrot (legalább is nálam)

Csilla
csilla74

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: