Drágáim!
Egy jelentősebb géplerohadás után ismét itt. Az elmúlt fél órában csak visszaolvastam, nem is tudom bírok e majd reagálni mindenre.
Először is, köszönöm a poci dícséretet. Most 2 hétig nem mérem, elhatároztam - bár szerintem nem olyan nagy, de én már nem emlékszem a tiétekre. Remélem minden rendben odabent, bár már rég nem láttam őket. Viszon jópár napja határozott boxmeccs van odabent, jó érzés
. Valaki kérdezte a Bazsát. Õ is nagyon jól van, érzi a picúrokat, szinte meghatódottan, könnyes szemmel, olyan édi...
A képen, igen, madarak vannak a háttérben. Nászajándékba kaptuk, 100 év szárnyaló boldogság. Egy kedves barátunk hajtogatta. Serfkó
Az én e-mail címemre is küldhetsz néha képeket ám. Mindig a Katus meg a Bogi küldi tovább. Pedig kíváncsi vagyok ám én is nagyon!!!
Szerintem picúrságban úgyis a mi bébijeim viszik majd a pálmát, bár remélem sok lesz bennük a pintér és akkor a fele is elég lesz egyre
.
A pénteki tali nagyon jó volt. A Peti szuperédes, mint mindig. Egy órán kersztül nem tudtuk leimádkozni a mocijáról, aztán anya elrakta aludni. Különben hihetetlenül jó kisfiú, fantasztikus természete van. Láthatólag hatalmas kedvvel játszózott, homokozott, stb, de mikor anya mondta, megyünk, akkor mentünk. Semmi hiszti. Csináltam pár képet is, majd rakok fel. Előadta pár szavas repertoárját, nagyokat mosolygott, huncutkodott.
Nagyon jó utat nektek ma!!! Hogy hogy nincs telek?? Nemá!!!
Fú, nagyon szeretnénk mi is menni Vászolyba, szerintem nem is lesz akadálya (remélem jól leszek). A doki ugyan jelentős pihire ítélt kedden, úgyhogy valszeg ott fogok tespedni felrakott lábbal egész nap, bár egy nagy séta biztos belefér. De fantasztikus társaságom jelen lesz és ez a lényeg
A bogrács jól hangzik, csak sok hússal, tudod Pussykám!!!
Szóval nyugágy, hús és estére az az ágy, amelyik legközelebb van a wc-hez
De jó lesz!!!
Jó szülinapi partizást Balinak! A tortát el ne felejtsétek!!!!! Meg gyertya, meg ilyenek.
Esztikém! Én a Boginál százszor hipóbb vagyok, úgyhogy légyszi most már álljatok le, mert ciki lesz a Balcsin megjelennünk így. Mondjuk a Katusnak is jó színe van. Apropó, nem is mondtam, hogy pénteken milyen irtó csini volt a Kata!!! Dögös farmernaci, piros pacsker, klassz frizurka, szóval le a kalappal.
Persze a Boguson sem látszik már semmi abból a 20 kilóból - amire én mondjuk nem is emlékszem és el sem hiszem. Szóval ő is olyan vékony mint volt. Már csak az egyik cickója van versenyben
Szóval Esztikém, a Bogiék elugranak hétfőn. Nincs kedved, kedvetek???? Nagyon szívesen látlak. Bármikor. Katus???
Edó
De jó, hogy ti is jöttök, végre talizunk, mégha már ismerjük is egymást, ez más lesz. A tökösök meg milyen jól ellesznek együtt!!!
Ancsám
Lehet, hogy nekünk is lakik ismerősünk tifelétek, csak az a nagy bibi, hogy én nem vágom annyira, hogy hol is van ez. De a lényeg, hogy jól érzitek magatokat. Azért ahogy látom van programotok mindig rendesen.
Na most ennyit.
Pusza