Sziasztok!
Mit szóltok a téli időhöz? Itt fúj a szél, sik az eső és nincs 10 fok sem!
BEnce úgy reagálja le az időt, hogy reggel megivott 3*2,5 dl kakakót és még most is alszik!
Ági!
Szerintem semmi gond a súlyával! Igaz én nem vagyok orvos, de... Már régen rájöttem, hogy könnyű a dokiknak és a védőnőknek beparáztatni az elsőgyermekes anyákat! Jómagam úgy vélekedek erről a dologről, hogy semmiképpen nem adnk gyógyszert ,inkább valami étvágynövelő vitamint.
Kaja: amikor olvastam akkor ugrottbe, hogy próbáld úgy etetni, hogy a szilárda falatok kisebbek és a kanálon van mellette darált is. Érted?
Rám szólt a fiacskám, hogy kapcsoljam ki a gépet! Gyorsan írok!
Amarla!
Légy üdvözölve! Mikorra várod a bébit?
Niki!
Amit írtál nem tudom kipróbálni, mert nincs hangfalam! Majd megírom a számomat! Próbálj meg engem felhívni!
Marcin én sem láttam egyébkét semmi "eltérőt"! Én nem is tudtam, hogy korábban jött!
Jómunkát végeztél csaj!
Koda!
Majd megírom magánban, hogy mire megy ki ez a nagy puhatolodzás!
Dodus!
Nem olcsó, de... Egyet-egyet megsütve sokáig eláll és a formája miatt gyorsan el is fogy, szerintem még a nehezen evő gyerkőcöknél is!
Kalács
nagy gratula!
Írtam fentebb, hogy vettem kenyérlisztet. Jó lett a kenyér. Nincs benne adalákanyag. Csak víz kell hozzá.
Árban kiszámoltam a mi fajta kenyerünk és ennek az árát. Egyforma. Viszont abban van pár E. Szóval víz+ez a liszt és nem kell paráznom az élesztőn, a liszten és minden egyéb dolgon!
Megpróbáltam tejjel is keverni, úgy nem lett jó!
Bence 6 hónaposan kapott először szilárd kaját. Doki nénink javaslatára: krumplit virslivel, ananász konzervet, babnánt.Ennyi jött elő!
Minden emlékem a pesti lakásban van!
Tejet csak 1 éves kora után kapott. Azóta imádja! Mint fentebb is olvasható!
Kakaó, tej, turmix minden jöhet!
Megyek mert takarítanom kell. Állva pisil és direkt mellé is pisil!
Ja!
Valaki rendelne velem diafilmet? 20 db és olcsóbb.
Szép napot!
k
U.i.: Ági! Nálam minden rendben az oldaladon!