Új privát üzeneted érkezett!

bocsi, de valami nem stimmel. Máskor megy rendesen, most nem tudom belinkelni.....talán most:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4299&page=3&image=137154

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Hú de sokan írtatok tegnaptól!

Panka!

Nagyon édi Molli baba! Beni hogy viszonyul hozzá?

Delice

A NOX a Diósgyőri starndon lesz. Eredetileg a várban lett volna, de állítólag olyan sokan vettek jegyet, hogy a strandon tartják.

Koda!

De aranyos Marcika!Látom a lábán a bibiket.Huncut kis lurkó lehet.Múltkor találkkoztam Gabival az Intersparba, kár hogy ti nem voltatok ott, úgy megnéztem volna Marcitokat. De majd hátha összefutunk egyszer.

A mi MArcinkanak szerencsére horzsolásokon kívül nem lett baja az ujjának. Csodálkoztam is hogy ennyivel megúszta. Az ő csontozatuk nagyon jól bírja az ütéseket szerencsére. A múltkor az előszoba falnak esett neki, de olyan erővel hogy csak lestem. Na mondtam is biztos betört az orra és semmi nem volt szerencsére csak a nagy ordítás.

Délután mi is visszük a Nagyiékhoz Marcuseket, majd csak holnap délután megyünk érte.

JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!

Niki
Vendég

Sziasztok!

Marcusz vagyok, Avason lakom, 2005 dec21-re várom első babámat, ha nem lesz gond, akkor a Semmelweisben Dr. Sólyomvária Máriánál.
Láttam Cat26 is nála fog szülni. Nem tudjátok véletlenül mikor jön vissza?
Már nem tudom, melyik archivumban olvastam, hogy két hétig nem lesz.

Olyan jó lenne többet tudni a dokinőről meg a szülészetről. Ha valakinek van tapasztalata szivesen olvasnám. Ha nincs kedvetek itt leírni, mert már írtátok ezerszer és uncsi lenne a többieknek , akkor a Marcusz2@freemail-re is lehet.

Kép
marcusz

Sziasztok!

PankaKép
Molli szerintem tiszta apukája!!KépKép Többiek mit mondanak? És jó baba? Fáj még a poci? Éjszakák milyenek? Amióta megszületett Molli, hogy alakul nálatok az alvás? Itt arra gondolok, hogy Beni veletek alszik, vagy van már külön szobája?
Amúgy észrevetted, hogy újraindult Kata blogja?

KodaKép
Marci is édi a képeken, látszik a "vadmotorozás" nyoma!Kép

Kisfiam újabb szóval bővítette "repertoárját":
HamubigeKép
Na, mi lehet ez? Aki a Hamupipőkére tippelt, eltalálta! Nem hiába, a tesójától tanul!Kép

NikiKép
Milyen volt a NOX?

MarcuszKép
Üdv.!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Na jó rég nem írtam,de azért olvastalak titeket ám!
Betti!
Képzeld el,eltetettem egy m.gépet én is,és tegnap mikor érte mentünk,eladták!!!De azt igérték,kerítenek egyet uo. áron.Na majd meglátjuk.
Panka!
Beteszel a táblázatba?
Zita,26 év, Onga, nincs még baba
pussz mindenkinek,remélem,hogy ti pihentek,mi kerítést csinálunk,csak gyorsan bekukkantottamKép
zita
ebba

Sziasztok Csajok!

Akinek kihagytam név-, vagy szülinapját, annak utólag is sok boldogságot kívánok!

Mi is voltunk a 2 éves státusz vizsgálaton, de Ádi olyan hisztit vágott le, hogy a doktornő jóformán hozzá sem tudott nyúlni.
Már 4 hte járunk bölcsibe, és az elmúlt hét eléggé rossz volt. Sajnos eddig délben haza kellett hoznom Ádit, és ilyenkor valószínűleg az álmosság miatt borzasztó hiszti rohamokat produkál (darabonként úgy 1-1,5 órásakat).
A doki után sem tudtam felöltöztetni, így csupaszon beszíjaztam a babakocsiba és úgy mentünk haza, hogy végig üvöltött és verte magát, meg engem. Remélem ez nem fog állandósulni, mert bekattanok tőle! Kép
Nem tudom, hogy ez a bölcsinek köszönhető, vagy az álmosságnak, vagy egyszerűen csak életkori sajátosság.

Közös sétát nem terveztek mondjuk a Népkertbe?
Jó lenne már találkozni veletek!

Puszi: Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Már régen jelentkeztem, de mindig olvaslak Benneteket.

Először is Panka, Búzaszem Hannája BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!
KOda Marcijának és Emese Ádijának előre pár nappal, de nagyon BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Panka
Gyönygörű szép baba Molli. Látszik, hogy jó étvágya van.

Én is nagyon szeretnék személyesen találkozni Veletek, mondjuk a Népkertben valamelyik délelőtt én is ellógnék!

Mi most kínlódunk Benivel, mert egy hisztis időszakában van, éjszaka többször még mindig felébred és ettől mindannyian kivagyunk. Sajnos egy nagy próba a házasságunkban is, mert rettenetesen keveset vagyunk együtt és sajnos egyre többet veszekszünk. Anyukám állandóan azt mondogatja, hogy nem szabad nekem még egy babát szülnöm, pedig nagyon szeretnék és teljesen ki vagyom attól is, hogy mindig más akarja irányítani az életemet.................
Tehát most ez nem egy jó időszaka az életünknek, de reménykedem benne, hogy átvészeljük, és minden rendbejön.

Örülök, hogy mindenki jól van és hogy újabb babákkal bővülünk!!!

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Megszületett a kislányom, Hanna május 29-én hajnalban, 6.03-kor.
Előtte másfél héttel sajnos be kellett feküdnöm a kórházba, mert kiugrott a vérnyomásom.
Hanna babával sokáig vajúdtam, de sajnos nem tudtam 3 ujjnyiról 4-re tágulni, ezért megcsászároztak.
A babó 4.05 kg és 53 cm, és gyönyörűKép
Pénteken jöttük haza a kórházból, de még csak most érkeztem írni.
De már szaladok is, mert fürdetni kéne a kisasszonytKép
üdv mindenkinek!
FényKép
fény

Sziasztok!

FÉNY!

Gratulálok a kislányotokhoz és nagyon sok boldogságot kívánok és persze jó egészséget!
De édes kis csöppség! Nagyon szép súllyal született, szép nagy baba!
Már gondoltunk rátok, hogy mi lehet veletek. És te hogy vagy? A hasad? Én is császárral szültem úgyhogy tudom hogy az első pár hét nem valami kellemes.De a baba, feledteti az összes fájdalmat!

Kép

Kriszta!

MM-re hányra menjünk? Melyik időpont jobb?
Remélem elolvasod ezt még holnapig!

Ditta!

A Nox jó volt, bár inkább csak hallgattam, látni alig láttam valamit. Rengetegen voltak! 2órás volt a koncert, én kb ennyi ideig gebeszkedtem, lábujjhegyen álltam, hogy valamit lássak is belőle. Hazafelé viszont úgy fájt ezektől a mozdulatoktól a derekam, meg a lábam.
De azért jó volt kimozdulni.

Niki
Vendég

Fény!

Most számolgatom, hogy 7 napra hazaengedtek? Engem csak a 8. napon engedtek ki a szülészetről.

Niki
Vendég

Betti! Niki! Marika! Kép
Ugye jársz ma vagy holnap erre!
MM csak 9:30-tól lesz!

Fény!
Nagyon nagy gartula Hannához!
Sok-sok tejcsit és mosolygós perceket! Kép

Zsuzsa!
Mostanában én is hasonló cipőben járok! Nálunk annyi a különbség, hogy nem sír hanem egyfolytában beszél és a sarkunkban lóg! Nagyon nehéz pár percre "megszabadulni" Tőle! Kép
Mostanában azt érzem, hogy nagyon imádom a gyermekemet, csak egy kicsit hagyjon békén! Már azon gondolkodtam, hogy átviszem a szomszéd oviba, hogy délelőttönként legyen egy kicsit ott!
Sok türlemet és kitartást!
Gyertyafényes vacsi, fürdő együtt! Kép
Eper, pezsgő és a többi!
És a nagyszülők! Kép))

Janka!
Ha gondolof gyertek el egyszer MM-re! Szívesen vigyázok Mollira! Kép
Szódabikarbóna: csak a pelust mosod azzal?

TALI: jó lenne találkozni! A gáz szerintem, hogy a jó öreg idősjósok rosszidőt mondanak! Sajna! Kép
A farsangi tali helyszíne még áll! Gáz, hogy nyáron fedett helyen taliznánk, de ... Egész hétre esőt mond! Kép

k
kriszta13

Sziasztok!

Ditta!
GratulálokKép!
Kép

Zita!
Éppen akartam kérdezni, hogy kipróbáltad-e...Kép! Mikorra igérték?

Marcusz!
Üdvözöllek ittKép!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kedves Fény!

Sok boldogságot kívánokKép!
Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Koda!

Marcinak Boldog szülinapot kívánunkKép!
Kép

Betti és családja

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Panka!
Képek vannak újak, csak idő kellene. Abban még mindig szűkölködöm.Kép
Pedi már lassan két hónapja dolgozom.

Kriszta!
Akkor is kész minipasi.Kép

Ditta!
Hatalmas gratula a vizsgához!
Azért az első napokban szólj merre jársz Miskolcon.Kép
Tudod, csak vicceltem.

Koda!
Marcinak Boldog szülinapot kívánunk!KépKép

Mi voltunk csütörtökön 3 éves vizsgálaton.
Paraméterek: 16 kg és 100 cm.Kép
Ja, és a haja már a derekáig ér apa szavaival: lassan nem baj ha kilátszik a feneke mert van ami eltakarja.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

KrisztaKép!
Bocs, hogy úgy elrohantam, csak egy telefon miatt muszáj volt.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
Akinek van oka bocsánatot kérni az én vagyok! Nagyon gáz, hogy ilyen sokan voltak!
Köv. héttől nem lesz már ez! Kép

Kata!
Köszi!
Dóri: jó nagy csajszi! HajaKép Könnyebb kezelni?

Koda!
Nagyon sok boldok szülinapot Marcinak!!!

Valaki!
Nem emlékszem, hogy kiírta, de valaki említette, hogy a nagyszülő a várban csinált valamit. Na ezt most jól megírtam! Kép
Nagymami az Adyban dolgozik esetleg????

k
kriszta13

Koda!

Mégegyszer itt is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MARCINAK!
Kép

Marcika, Niki és Viktor
Vendég

Sziasztok Kép
Hát akkor szépen sorban Kép

Panka Kép
Molli baba gyönyörű Kép Annyira édes...
Még kék szinű a szeme?
Már én is rég láttam sünit Kép

Koda Kép
Jó Neked, még 9 hónapos terhesen hajolgattál. Én akkor már járni is alig tudtam Kép

Marcinak BOLDOG SZÜLINAPOT

Kép

Ja, a képek nagyon jók Kép

Marcusz Kép
Kép

Zsuzsa Kép
Kitartás, szerintem ez mindeninél egyfajta "próba". Nálunk is.
Sokszor felkel Beni éjjel? És reggel hánykor ébred?

Fény Kép

Kép

Szeretettel gratulálunk, sok boldogságot , egészséget, és természetesen tejcsit kívánunk Kép !

Képzeljétek azt csinálja pár napja Rebeka, hogy egyáltalán nem hajlandó a pépesített ételt megenni. Csak a darabosat... Mondjuk eddig ez nem volna gond, csak így nem tudom, hogy mennyit eszik...
Szerintetek próbálkozzak még, vagy hagyjam?

(Biztos úgy gondolja, hogy akinek már 8 foga van...... KépKép )

Sziasztok

delice

Ja!
Szereti valaki a jó autókat?
Rengeteg van itt - tessék apának megmutatniKép
AUTÓ-MOTOR menüpont, a képek alatt.
a tegnapi Miskolcon tartott tuning kiállítás képei

Ági

delice

Sziasztok!

Koda, EmeseKép
Isten éltesse a nagy 2 éveseket!
Kép

FényKép
Gratula a nagy babához!
Kép

ZsuzsaKép
Szerintem ilyen-olyan "súrlódás" minden házasságban előfordul! Ahogy Kriszta is írta, jó volna néha egy kis lazítás (pezsgő, ...) miegymás! Én sokszor a spontaneitást hiányolom...
Ha érted, mire gondolok!
"Majd ha elaludtak a gyerekek..." kezdetű mondatok, és társai!Kép
Persze sokszor mi hamarabb elalszunk!Kép Szóval fő a leleményesség! És néha a nagyinak lepasszolás!

KataKép
Időben szólok!Kép
Nem baj, ha valami gubanc lenne, te úgyis tűzközelben vagy, majd kimentesz!Kép
Tudod, ez is csak vicc!Kép
Igen, kérünk képet a nagylányról!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Köszönjük szépen a gratulációkat!Kép

Igazság szerint 6. napon kiengedtek a kórházból, mert mindketten jól voltunk. Leszmáítva az én pocsékul alacsony hemoglobinomat, kicsit sápadt és étvágytalan vagyok, de szerencére itt van anyukám, és nagyon sokat segít. Ettől függetlenül alig pihenek, mindig van valami fontos teendőmKép
Tejcsi is van bőven, épp most ment el a gyerekorvos, és azt mondta, Hanna gyönyörű, egészséges kislányKép
Na megyek is pihenniKép
üdv, Fény
fény

Sziasztok!

Fény, én is szeretnék gratulálni a kislányotokhoz! Valóban szép kisbaba. Azért ne sokat szaladgálj, inkább pihizz!Kép Továbbra is jó sok tejecskét, jó egészséget Nektek!

Koda, Emese! A fiúknak boldog születésnapot kívánok!Kép Hogy szalad az idő, már milyen nagyok.
Emese, ez tényleg gáz, amit Ádi csinált.Kép Én nem is tudom mit csináltam volna a helyedben. Reméljük tényleg csak valami múló dolog.

Nzsuzsa, de jó, hogy Te is jelentkeztél!Kép Szerintem is minden család életében vannak nehezebb időszakok, amit át kell vészelni, meg kell oldani. Utána pedig gyorsan elfelejteni.Kép Ide jöhetsz ám nyugodtan panaszkodni.Kép

Delice, megnéztem a honlapotokat és meg kell mondjam, nagyon belejöttél a honlapszerkesztésbe! Ügyi vagy. Nekem nagyon tetszik.Kép

Ismét sütöttem, de megint nem lett jó a kenyér. Még jó, hogy nem mentem péknek.KépKép

Puszi, D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

SziasztokKép

Mindenkinek külön köszönöm a köszöntést Marci nevében isKép Olyan jó tortát csináltam neki, hogy szegény még meg sem tudta kóstolni, mivel nem akar összeállni, megdermedni tegnap dél óta.Kép Méd mindíg a hűtőben várom, hogy a zselatin összefogja a túrós-joghurtos epertortát.

FényKép
Gyönyörű a kislányod, nagyon ügyesek vagytokKép

DodusKép
majd írok kenyér ügybenKép

Ma megnéztem az új bioboltot. A Kossuth tér mellet van, a régi gyerekcipő bolt helyén. (majdnem a Pátriával szemben) Nekem nagyon tetszik. Van szójaital és mindenféle dolog a tejérzékenyeknek, a cukrosoknak, akik nem ehetnek élsztőt, a candidásoknak....van süti, kenyér, gabonafelvágott, szójás virsli,-felvágott és mindenféle por, gabona, pehely és amit csak el tudtok képzelni. Én vettem kuszkuszt és egy paprikás gabonafelvágottat. A kuszkuszt már fel is avattamKép Csirkés-almás-ananászos nyárs, ananászos kuszkusszalKép Majd megmuttizom, hogy milyen lett.

KrisztaKép
Én voltam az, aki írta, hogy az anyósa a várban lévő rendezvény szervezője. De ő a Molnár Bélában dolgozik.Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Itt az ananászos kuszkusz, csirkés nyárssal, ananász öntettel. Nagyon fincsi lett:

http://www.babanet.hu/album/albumimages/5209/138358.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

KodaKép!
Jól is néz ki! Még az illatát is érzem! (Igaz, nem ebédeltemKép.)
A tortát egyétek meg kanállal. Igy még mindig jobb, mint amilyet én csináltam Gerdának a szülinapjára. Szintén zselatinos, csak sokat tettem beleKép! Vagy nem tudom mitől lett olyan kemény, de egyedül ettem meg.

KrisztaKép!
Akkor hétfőn 9:45? Diósgyőrben Orsiékkal/nál csinálod?

ZsuzsaKép!
Tudod: ami nem öl meg, az megerősít!

ÁgiKép!
Szerintem hagyd a pépeset, ha darabosat akar enni, akkor adjál Neki azt.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
Hát ez az,hogy mára ígérték,de ha holnapig nem hívnak,rácsörgök a srácramaki jól elintézte!!Kép
ebba

Sziasztok!
Alig vagyok ideges!
Ma licitáltam egy ágyra. Nagyon jó áron volt! Már Apát is ráállítottam a dologra! Erre 500 Ft-tal lemaradtam róla! Király!
Nem voltam itthon és nem tudtam követni! Kép

Szerintetek tudtam venni mosószódát? Telejesen jól tippeltetek. "Nem volt a nagykerben!". Köszi!

Vettem kenyérlisztet. Olyat amiben van kovászpor. Most sül a kenyér. Víz kellett hozzá. NEm tudom! Várom a végeredményt!

Koda!
Esetleg van ismerőse az Adyban?
Nagyon guszta! Milyen ízve van a kuszkusznak?

Betti!
Igen akkor! Kép
Diósgyőr: már nem bérlenek lakást, Orsi kolléganője (nem ugrik be a neve) ajánlotta a Diósgyőri Alapfokú Tánciskolát. Azt hiszem ez a neve. Szóval ott vagyunk! Jó a hely, csak 18-ig van. Utána nagyon drága lenne a "nyári" díj.

Dodus!
Hogy csinálod a kenyeret? Írd le légyszi a receptet!

Felrakom a g-portalra az én tortámat!
k
kriszta13

Reklám!
Ti hallotatok már, etettek már Patati Patatát?
Mi ma ettünk először!
Mi az?
Krumpli, aminek kislány és kisfiú feje.
Finom.
Aviko azt hiszem! Az a kék!
450 gr 350 ft az ára. Sütőben is süthető!
Keveset evő gyerekeknek is ajánlott! Bár Bencének inkább a neve jött be!
Kép
kriszta13

Panka!
Ezt most takáktam:
2005-ben, a Bika havában születő gyermekek

Energikus, akaratos babák születnek, akik a szülők teljes figyelmére igényt tartanak. Különben hajlamosak lesznek a féltékenységre, főleg a testvérükkel szemben. A most születő gyermekek később tanulnak meg írni és olvasni, viszont a memóriájuk fantasztikus lesz. Amit egyszer elolvastak, arra mindig emlékezni fognak.
kriszta13

Jól elírogatok itt egyedül!
Azért jobb lenne ha más is írna!
Textílpelus akció:
http://www.littlelamb.co.uk/itemlist.php?clasrefr=products
Egy angliában élő ismerősöm ajánlotta!
k
kriszta13

Szia Kriszta!

Én már itt vagyok!

Küldök neked egy emailt!

Niki
Vendég

Fény! Kép
Gratulálok kislányotok születése alkalmából! Pont a párom szülinapján született. Kép
A nagyobbik lányommal engem az 5. napon engedtek haza, igaz, akkor felszívódó varratom volt, így a varratszedést megúsztam. Kép

Emese!
Boldog szülinapot a kisfiadnak!

Koda!
Neked is nagyon boldog születésnapot! Volt nagy eszem-iszom, dínom-dánom az egy hetes ünneplés alatt?

Pamacs!
Hogy vagy? Írok mélt.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Halihó!

Képzeljétek, megtörni látszik a pechszériám, már a kenyérsütésben. A mai kalácsom ugyanis hibátlan lett. Megkelt, feljött, megsült és úgy is maradt. Jól néz ki és finom is. Szóval most szárnyalok.Kép

Kriszta, hát ez elég drága krumpli.Kép

Andi, Búzaszem, Beatron, hol vagytok? Olyan régen írtatok. Kíváncsi vagyok már a gyerkőceitekre. Tessék jönni és beszámolni róluk!Kép

Nem tudom írtam-e Nektek, de azt hiszem nem. Múlt szerdán voltunk 5 hónapos oltáson. Volt mérés is és a mi kis porontyunk 7710g volt. Alig hittem el. Nem gondoltam, hogy már ennyi a súlya. Jövő héten betölti a 6 hónapot, így elkezdünk ismerkedni az új ízekkel, ételekkel. Minden hasznos információt, tanácsot szívesen veszek ezzel kapcsolatban. (Nem ilyenekre gondolok, hogy fő a fokozatosság, egyszerre csak egy újat, stb., hanem saját tapasztalatokra.) Már elolvastam egy csomó cikket, újságot, könyvet, mindegyik mást ír és valószínűleg mindenki, aki azok szerint kezdte el a hozzátáplálást egyszer eljutott oda, hogy a gyereke már nem tejen/tápszeren él, hanem azokon az ételeken, amiken mi is. Szóval akárhogy is fogom csinálni, nekünk úgy lesz jó és a végén át fog szokni Lóri a mi ételeinkre. Legalábbis remélem.Kép

Jó éjszakát!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Amarla vagyok, és még új itt. Bébi még pocakban, csak tájékozódom mindenféléről.
Kérdésem Dodushoz szólna, ha nem off.
Olvastam, hogy Arnóti vagy. Oda jártál terhestanácsadásra is? Milyen a védőnő? És úgy általában, milyen az ellátás? Pl. doktornéni?
Terhesen vsz oda fogok járni, bébivel még nem tudom.
Előre is köszi!
Amarla

Amarla
amarla

SziaszutokKép

AmarlaKép
Üdvözöllek! Mennyi idős terhes vagy? Kisfiú, kislány?

DodusKép
Hajrááááá kenyérsütés! Ugye mondtam neked, hogy fog menni?
A saját tapasztalat, vagy ahogy mi csináltuk: Marcit 3 hónaposan ismertettem meg a gyümikkel, de csak bébiétel formájában. Fél éves korában könnyű zöldségpüréket kapott, szintén bébiétel formában. Innen viszont egyre változatosabban kapta a főzelékeket, de csak üvegeset. Ez ment 1 éves koráig. Tejet este és reggel ivott. 1 évesen visztont megkóstoltattam a mi ételeinket is, és mivel ízlett neki és nem lett semmi baja, elkezdtük adni neki a saját főztünket. Ha nagyon nem neki való volt az itthonu kaja, akkor vettem üveges papit. Most 2 éves, és szinte csak a mi főztünket eszi. Tejet már fél éve nem iszik, mivel nem szereti sajnos.......

KrisztaKép
Anyósom biztos ismer onnan valakit, de mint munkatársat, nem mint barátot. Valamit esetleg megérdeklődjünk?
A kuszkusz a búzadarához hasonló, csak durvább és több benne a vitamin. Így az ízét is hozzá hasonlítanám. Éppen ezért lehet sósan és édesen is enni. Marcinak is nagyon ízlettKép

GyöngyöskeKép
Köszi a köszöntésKép Volt nagy evés-ivás, bár a családot fogyúkúrára fogtam. Főleg GabitKép

NikiKép
Nagyon örültem, hogy találkoztunk, én még szívesen beszélgettem volnaKép Anyukám el sem akarta hinni, hogy Marcitok volt az a kisbaba, aki ilyen kis súllyal születettKép Azt mondta, hogy nagyon jól néz ki!Kép

BettiKép
A tortát bizony kanállal ettük megKép

Képzeljétek: tegnap előtt sétáltunk a főutcán . Anyukám, Marci és én. Épp a tulipán tömb mellet jöttünk el, mikor Marci gondolt egyet és beszaladt a fehérnemű boltba, lekapott az alsó polcról egy harinyát és kiszaladt vele vissza a főutcáraKép Senki sem vette észre a boltban, úgy vittük vissza, sűrű bocsánatkérés közepetteKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda!Kép

Én is szívesen beszélgettem voln a még veletek! Majd egyszer ha ráértek eljöhetnétek hozzánk! Mit szólsz hozzá?KépKöszönjük a dícséretet a Marci nevében is!
Már sokszor én sem hiszem el, hogy mekkora volt.

Marcitok a kakaót sem issza meg? Nálunk se nyerő a tejcsi, de úgy megiszza.
Elképzelem a jelenetet ahogy Marci szalad ki a harisnyával!Kép

Amarla!Kép

Szia! Gyere máskor is és írjál magadról!

Dodus!Kép

Gratulálok a kalácshoz, csak így tovább!

Niki
Vendég

Sziasztok!
Nem is merem írni, hogy most jövünk a havi mérésről KépKép Kép
Rebeka 8510g. És bár mindenki megelégedésére szolgál ahogy kinéz, mégis felírt a Dokinéni valamit , hogy jó lenne beszedni, hátha jobban hízna tőle. Majd hozom a receptről a nevét, hátha Valaki hallott már róla.
Szóval Apa mérges, és azt mondja hü.. vagyok, ha odaadom Rebekának, ne bontsuk meg a természetes folyamatot.
De a Doktornő sem buta, biztos tudja, miért írta...

Más. Csináltam valamit a honlapomon a képekkel, lécci nézzetek már rá, hogy a nyitóoldalon műxik-e a két kép, a csigás és az, ahol Rebekával ketten vagyunk! IDE KLIKK
Előre is köszi szépen!!

Betti
De mit csináljak, mert darabosból nagyon keveset eszik csak meg. Lehet, hogy elunja a rágást??

Dodus
Gratula! Nagyon ügyi vagy Kép
A Kriszta féle kalácsot csináltad?

Amarla
Üdvözlet! Írj még magatokról!

Ági

delice

nálunk már megint...Kép

delice

Sziasztok!
Mit szóltok a téli időhöz? Itt fúj a szél, sik az eső és nincs 10 fok sem! Kép
BEnce úgy reagálja le az időt, hogy reggel megivott 3*2,5 dl kakakót és még most is alszik! Kép

Ági!
Szerintem semmi gond a súlyával! Igaz én nem vagyok orvos, de... Már régen rájöttem, hogy könnyű a dokiknak és a védőnőknek beparáztatni az elsőgyermekes anyákat! Jómagam úgy vélekedek erről a dologről, hogy semmiképpen nem adnk gyógyszert ,inkább valami étvágynövelő vitamint.
Kaja: amikor olvastam akkor ugrottbe, hogy próbáld úgy etetni, hogy a szilárda falatok kisebbek és a kanálon van mellette darált is. Érted?
Rám szólt a fiacskám, hogy kapcsoljam ki a gépet! Gyorsan írok!Kép

Amarla!
Légy üdvözölve! Mikorra várod a bébit?

Niki!
Amit írtál nem tudom kipróbálni, mert nincs hangfalam! Majd megírom a számomat! Próbálj meg engem felhívni!
Marcin én sem láttam egyébkét semmi "eltérőt"! Én nem is tudtam, hogy korábban jött! Kép Jómunkát végeztél csaj! Kép Kép Kép

Koda!
Majd megírom magánban, hogy mire megy ki ez a nagy puhatolodzás! Kép

Dodus!

Nem olcsó, de... Egyet-egyet megsütve sokáig eláll és a formája miatt gyorsan el is fogy, szerintem még a nehezen evő gyerkőcöknél is! Kép
Kalács Kép nagy gratula!
Írtam fentebb, hogy vettem kenyérlisztet. Jó lett a kenyér. Nincs benne adalákanyag. Csak víz kell hozzá.
Árban kiszámoltam a mi fajta kenyerünk és ennek az árát. Egyforma. Viszont abban van pár E. Szóval víz+ez a liszt és nem kell paráznom az élesztőn, a liszten és minden egyéb dolgon!Kép
Megpróbáltam tejjel is keverni, úgy nem lett jó! Kép
Bence 6 hónaposan kapott először szilárd kaját. Doki nénink javaslatára: krumplit virslivel, ananász konzervet, babnánt.Ennyi jött elő! Kép Minden emlékem a pesti lakásban van! Kép Tejet csak 1 éves kora után kapott. Azóta imádja! Mint fentebb is olvasható!
Kakaó, tej, turmix minden jöhet!
Megyek mert takarítanom kell. Állva pisil és direkt mellé is pisil!

Ja!
Valaki rendelne velem diafilmet? 20 db és olcsóbb.

Szép napot!
k

U.i.: Ági! Nálam minden rendben az oldaladon! Kép
kriszta13

Köszi a fogadtatást, még csak 9 hetes, tehát van bőven időm. Várható szülés: jan. 7.
Aranyosak vagytok, bár nagyon úgy tűnik, itt már mindenki túl van ezen a szakaszon.

Amarla
amarla

Kép
marcusz

Delice!Kép

Működik nálam is! Megyek szét is nézek rajta!
Szerintem félre beszél a doktornő! Nem kérdezted hgy szerinte mekkora súlyúnak kellene lennie?
A súlygörbét néztétek a múltkor, az alapján nem volt probléma nem?

Kriszta!

Nem semmi ez a fiú, "kialussza a baltából e nyelet!"Kép
Vendég

Hahó!
Honap nagy kék, sárga???
k
kriszta13

Helló,
örülök, hogy akik eddig benéztek, megtalálták a képeket. Eddig csak az én gépemen voltak láthatóak.

Kriszta
Próbáltam úgy is, de amikor nem akarja, akkor úgy sem. Viszont érdekes, a levest szivesen eszi. Dehát az meg nem valami tápláló...
Milyen diafilm?
Nem féltél, hogy a tejtől "baja" lesz? Én azt olvastam, hogy 3 éves korig jobb, ha tápiót kap.. ?
Ezek szerint ananászkonzit már Rebeka is kaphatna? Szerinted?

Niki
Nézelődj csak! Szoktál esetleg matricafesteni? Mert akkor a rengeteg sablon jól jöhet Kép
Igen, a BSZ-es súlygörbét néztem, azon rendben van, csak a növekedés üteme lassult le.

Ági

delice

Ági!
www.diafilm.hu
Na most megfogtál! Nem emlékszem, hogy mikor kezdtük a tejet! Van egy nagyon jó fej ismerősöm, aki néhány cifrát üzent a dokinak, mert még mindig nem adtam tejet Bencének! Lehet, hogy nagyobb volt mint 1? Ez olyan gáz! Felejtek mint állat!
A kor! Kép
Vissza-visszaolvastam magamat és néha nagyon ufó dolgokat írok! Gyorsan akarok írni és ezért olyan hülyeségek jönnek ki, hogy csak na! Bocsi!
Szóval ananász: azt mondta a dokink, aki egy idősebb nőci, szóval tapasztalt, hogy az ananász könnyen emészthető és a konzerv már kezelt. Ez most miért jött elő egy az egyben? A többi meg miért nem???
A tejet mi úgy oldottuk meg, hogy este is, reggel is vagy tápszert kapott, erre is azt mondta a doki, hogy ha elfogadja akkor hajrá! HA nem tpszert kapott, kakaóval, akkor a tejpépet csináltuk meg úgy, hogy tudja inni a csőriből.
A növekedési görbe: felejtő!!! Minden gyerek más és más! Nemrégiben hallottam egy "bölcs" anyukámtól, hogy ezek a kimutások mindenkiből készültek. Majd akkor kezdj el parázni ha már fogyni kezd! Nálunk is van olyan, hogy egyik nap folyamatosan kajálunk, máskor meg alig! Nyugi! Kép
Most mondja a rádió, hogy ez a nap a nyár leghidegebb napja! Hurrá!!!!
Utálom ezt az időt!
Nem merek kimenni! Nagyon fúj!
Nagyon hideg van!
k
kriszta13

Sziasztok!

Bocsi mindenkitől, de most csak KrisztánakKép
A fiúk ott lesznek holnap.

Remélem holnap már lesz egy kis időm írni nektek. Ez a hét a befőzés jegyében telt.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Kriszta!
Assszta! 660Ft egy darab, nem semmi, hogy felment az ára Kép
Rengeteg van, szét kellene néznem, hogy mik azok, amik megvannak itthon, hogy ugyanazt ha lehet ne vegyem meg még egyszer. De hogy hol vannak? Passz! Lehetséges, hogy a költözés óta még a dobozokban Kép
Lassan Rebeka is nézhet diafilmet. Mármint úgy értem, hogy lassan le is köti majd. (A TV az lekötné, de azt ugye nem nézhet)
Itt is hideg van. Anyukám mindjárt indul Miskolcra. Fogorvoshoz megy Kép Már egy hónapja küszködik.
Bevinne minket is, de Rebeka még alszik. Pedig már nagyon kellene menni a Corába pelót, tápiót venni.
Ági

delice

Panka
Egyszerre írtunk Kép
Te befőztél?? Nem semmi! Hogy bírod az "iramot"?

Na Miskolcról - Coráról lemaradtunk, kicsi Királylány még mindig alszik Kép
Most látom Kriszta, hogy Miskolcon is lehet megvenni a diákat

delice

Ági!
Próbáltad már a Babylove-os pleust? Nagyon jó! Olyan mint a Huggies csak olcsóbb!
Diafilm: ettől a bótban csak drágábban tudsz vásárolni!
Már néztem! Játékboltban, nagykerben, szuper-, hipermarketekben!
Szóval ez itt a legolcsóbb.
Bence tegnap jutott el, magától oda, hogy diázzunk. Mondjuk ő, sajnos, nagyon sokat néz tv-t! Kép
k
kriszta13

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?