Szia Dori!
Leirnam, hogy mit is csinaltam, hatha ezt szurtam el. Kinyitottam a sterilizalot, kivettem a szurot, beontottem a 2dl vizet, aztan vissza a szurot, es bepakoltam a cumisuvegeket, lezartam es beraktam a mikroba. Mivel 800W a mienk, igy 5percre. Utana hagytam 2percet allni, utana kinyitottam a mikrot, kivettem a sterilizalot, es kinyitottam. Kivettem a cumikat, de mind parasak, vizesek voltak, igy kiborogattam oket papirtorlore. Csak egy a gond, ezek meg egy ora mulva is ilyen parasak voltak. Normalis ez? Nem mertem osszerakni a cumikat, es ugy eltenni, nehogy befulledjenek. A sterilizalot vegul eloblitettem, es elraktam. Mit szurtam el?
Ma voltunk vizsgalaton. Hat valami borzalom volt. A multkori smafu volt ehhez kepest. Mindig azt hiszem, hogy ettol jobban mar nem fajhat, de rajovok, hogy tevedtem. Annyira el voltam, vagyok keseredve. Ezzel az eles, szuro fajdalommal nem tudok megbaratkozni.
Aztan jott a CTG, es ismet kiderult, hogy van humorerzeke a fiamnak. Megint sunyitott, alig mozgott. Aztan hazajottunk, es azota meg sem all. Mondtam, hogy hozzank hazhoz kell jonni a CTG-re. A hasam ket napja olyan, mint a beton, este szinte alig tudtam aludni, na mara ez is elmult
Ilyen puha hasam mar regen nem volt. A ferjem le volt dobbenve. Szerinte nekem a szulesi fajasok is leallnak majd, ha beerunk a korhazba
Viszont volt egy 60%fajasom. Na ehhez hasonlo itthon allandoan van. Kivancsi vagyok itthon milyen eredmenyek lennenek. Szerintem a dokim is meglepodne.
Vizsgalatnal kulonben valami olyat mondott a dokim, hogy a mehszaj hatracsuszott vagy micsoda. Nem ertek hozza.
Viszont a heten nem lesz baba, ha csak az ido be nem inditja (vagy a vizsgalat)