Új privát üzeneted érkezett!

Panka Kép

ilyen géppel készülnek a képek

Gportalosok, mit tegyek, hogy látszodjanak a képeim????

delice

Gyöngyöske Kép
egyszerre írtunk kb. Itt nézd meg : ez a honlap a kérdéses
Milyen a szikszói uszi?

Ági

delice

Panka!
Én is kitöröltem! Majd megírom megint! Remélem! Kép
Bencét nem írattam még be egyik oviba sem! Lehet, hogy költözünk!!
Én is ma gondoltam Fényre, hogy merre járhat!

Ági!
Én is csak x-t látok!
Szikszói uszi nagyon jó és olcsó! A szikszóiak alig használják! Marika! Miért?

Magdi!
sikerült?
Vasárnap ünnepelted?

Hallotáttok a tegnapi esetet? Meghalt egy srác, itt az egyik tóban! 30 éves volt! Kép

Gyermekem nem hagy! Be akarja kenni a hátamat!
Ja! Egy ötlet: azt találtam ki, hogy a fertőtlenítő Mercurochrom-ot, ami piros úgy teszem a sebre, hogy fültisztító pálcikával odafestek egy mintát! Nagyon élvezi! Reggel úgy ébredt, hogy reklamált, hogy lekopott! Kép

Idő: itt is esett! Ahogy hallom Diósgyőrben jég is. Szóval Bencussal aludtunk úgy 3 órát! Este mit fogunk csinálni? Nem tudom!
k
kriszta13

Ági!
Olyan a gép, hogy el kell fogadtatni az elkészült képeket?
A tesóm esküvőjén is Fujival fotóztunk! Nagyon komoly a gép!

Magdi!
Már tudom, hogy sikerült! Kép
k
kriszta13

Kriszta!
Szted mit csináljak vele? Mármint az x-szel? Kép hogy kép legyen....
Gép: igen, el kell fogadtatni, illetve be lehet állítani rajta, hogy meg akarod-e nézni, vagy automatikusan eltárolja, plusz úgy emlékszem, hogy van még egy lehetőség. De nekünk az elfogadtatósra van beállítva. Így fele annyi kép marad rajta, a sok selejteset eleve töröljük Kép

delice

KrisztaKép
Ajánlom figyelmedbe a következő cikket: Telibe találta a kerítést és a hozzá kapcsolódó képeket. Olyan autó mint a tiétek és a srác egy karcolással megúszta, úgy hogy nem volt bekötve.

P.

panka

Sziasztok!

Tegnap nem volt netünk. Vagyis azt hittem.Kép
Ma sem volt és ez már feltünt, úgyhogy csináltam egy modem újraindítást. Azóta minden ok.
Sajna már késő van, de holnap jövök.

Addig is köszönjük a köszöntéseket.

Panka!
Boldog névnapot! KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kriszta!

Marci lába elég kicsi még, most jelenleg 21-es cipőt hord. Vonalzómat nem találom, lemértem volna mekkora a cipője. Ami most van neki, azt ott vettük a Bató házban amit írtál. A Tescóban lévőt még nem ismerem, de ha arra járunk majd benézek.
Jó ötlet ez a fertőtlenítős dolog. Mi történt Bencével hogy használni kellett?

De jó ez a kis hűvös idő. Sokkal jobban érzem magam.

De délben úgy eláztam, hogy csak na. Térdig vizes volt a gatyám. Pont a vihar kellős közepén voltam úton.

Marika!

A bilire szoktatás engen is érdekelne! Gratulálok Dorottyának, nagyon ügyes! NEkemsajna MArci nem szól egyáltalán, sőt még ha van is a pelusban valami azt is letagadja.

Delice!

Én is 6 képet látok!

Lányok!
A Rossmannban is lesz fénykép akció, állítólag 20 db kép lesz ingyen!Azt hiszem június 17-én, de majd még megnézem.

Niki
Vendég

Sziasztok!

Először lerendezem a köszöntéseket:Kép

KataKép
Dórikának nagyon boldog szülinapot!
Kép
Öt hétig sírt??Kép Szegény! Veronika "csak" két hétig, de az is borzasztó volt nekem!
Azzal nyugtattam magam, amit az ovónő mondott: hogy tulajdonképp az jó, ha a gyerek sír, mert azt jelenti, hogy jól érezte magát otthon, mert amelyik gyerek szivesebben van oviban, mint otthon, ott valami nem stimmel!

PankaKép
Neked is boldog névnapot, igaz kicsit csúsztam!
Kép

MarikaKép
Nagyon ügyes nagy lányod van! Hidd el, hamarosan az éjszakai pelust is elhagyja! Már ez is haladás, hogy ilyen hamar szobatiszta!
Vizsgák??

Kisfiam megint beteg, illetve "csak" köhög, náthás, szerencsére láza nincs.

Ahogy közeleg a péntek, egyre idegesebb vagyok...
Ráadásul pénteken kéne megjönnie...Kép
Hát nem valami szerencsés egybeesés!

Jó éjt!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

GyöngyöskeKép
Jó eseménydús hétvégétek volt.Kép

ÁgiKép
Ezt a gépet én is néztem amikor a miénket vettük.
Gportal: esetleg nem képcserét csináltál és utána lett ilyen?

KrisztaKép
Válasz ment. UGye most megkaptad?
Hova költöztök ha költöztök? Heves megye?

KataKép
Várunk holnapKép

NikiKép
Kismamát megszoktad venni? Az e haviban pont a bilire szoktatásról van szó. A netre sajna nem tették még fel.

DittaKép
Pénteken majd szorítunk neked nagyon, meg egyébként is kisujjból kirázod majd az egészet.Kép

Panka

panka

Panka!
Igen, megérkezett! Már válaszoltam is!
Igen, oda szeretnénk!
Így közelebb is lehetek Pesthez! Kép

Ditta!
Nagyon szorítunk! Kép
Nyugika és lazaság! Kép

Niki!
Bence 1 éve szobatiszta. Anyukámék már 1 éves szülinapja környékén megvetették velünk a bilit. NEm erőltettük, csak itt volt. Néha bele, néha mellé pisilt.
Napközben, nyáron, nem volt rajta pelus. A foltok jelezték, hogy itt vagy egy kiskutya vagy egy gyerkőc van!
Aztán, nagyon jó fej volt a gyermekem, mert már csak 1 pelenka volt a 80 db-ból, hogy nem kéri. Még 3 este ráadtam a pelenkát, aztán nem erőltettem. Néha, néha még előfordul, hogy bepisil, de egyébként éjszaka is felébred, hogy pisilnie kell! Sőt! Nagyon oda kell figyelni, mert van, hogy elindul egyedül!Kép
Ami fontos, szerintem, hogy ha már szobatiszta akkor rá kell szoktatni, hogy mindenütt az legyen! Értem ez alatt, hogy bárhol is vagyunk, voltunk, nem vittem pelekát. Így megszokta, hogy a nagy WC-be pisil a rokonoknál, a bev.központban, a fűben Kép, és így megúsztam a bilicipelést!
Anyukám hordozta az én bilimet! Kép Mert csak abba voltam hajlandó! Kép
Bence itthon még bilibe, de máshol már rendes WC-be "noymta".Kép
Gyerkőcönként más és más a helyzet!KépMM-n van olyan anyukám aki cipelte a bilit, van olyan anyukám akinek a gyerkőce egyből wc-re üélt Szóval ki kell tapasztalni!
Ami a lényeg, hogy nem kell erőltetni! Nagyon okos emberek arra jöttek rá, hogy hajlamosabbak egyes gyagyára azok akiket az anyukája kényszerített a bilire!
Szóval Marci úgyis fogja jelezni, hogy elég volt a meleg pelusból!!!

Panka!
Milyen a textil pelusból a leszoktató???

Ági!
Sajna nem tudok segíteni gportal ügyben! Nekem is Panka segített!

Valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehet mosószódát kapni???

Niki!
Nem tudom, hogy hány centi a 21-es cipő! BEnce már 27-t hord! Kép

k
kriszta13

Ajánlom szíves figyelmetekbe a Micimackó magazint! Elemlámpa az ajándék! Bence nagyon élvezi! Ára: 500 Ft körül van! Kép
kriszta13

SziasztokKép

Sajna volt egy kis áramszünetünk, így a gépünk bekrepált..Most már rendben vanKép

PankaKép
Utólag is sok boldogságot! És nekem tökéletes, ha megrendeled nekem a krémetKép Sajnos kódot nem tudok. 30 faktoros gyerek fényvédő, de nem a spray-s változat, hanem a sima krémKép Nagyon köszönöm!

DittaKép
Nagyon drukkolok neked!!!!!! Atibabának jobbulást!
Amúgy én még elsős koromban is sírtam, minden reggel az iskolában. Biztos nagyon jól érezhettem magam otthonKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Kriszta!Kép

Hát nagyon remélem hogy előbb utóbb fog szólni. Csak az a gáz, hogy bérházban lakunk, így nehezebb lesz, ha pelus nélkül összepisil nekem mindent.

A Micimackós újsággal éppen tegnap szemeztem, de már zárva volt, csak kívülről nézegettem a kirakatban.De jó! Veszek is neki majd, mert Micimackóékat is imádja, az elemlámpáról meg nem is beszélve.Kép

Panka!Kép

Mostanában nem szoktam megvenni a kismamát, de majd belekukkantok, mit írnak róla. Köszi!

Niki
Vendég

Elnézést, megint elküldtem az üzenetet....

Koda

Kép

Kép
koda

Hahó!
Most az én gépem gáz, vagy tényeleg reggel óta nem írt senki?
k
kriszta13

Sziasztok!

Úgy látom még ma se írt senki, vagy az enyémmel is baj van!

Kriszta!
Én próbáltam 1-2 éve mosószódát venni. Szó szerint kiröhögtek, azt mondták ma már senki nem használ. Ez biobolt(ok)nak nevezett valami(k)ben történtKép, azóta úgy döntöttem, Miskolcon nincsen biobolt. Gondolom bp-i címeid vannak! Ha esetleg találsz valahol, engem is érdekelne.

A 21-es cipő nekem 15 cm (a talpa, a belseje kevesebb és Pablosky félcipő), ha Gerda megjön lemérem a szandiját is, az pontosabb.
Én különben nem vagyok gyógytornász (úgyhogy sokat nem jelent), de szerintem is a ruha lehet bármilyen, de a gyakran hordott cipő minőségi legyen! Tavasszal bementem egy kínaiba, megnéztem egy kiscipőt. Azt hittem elájulok, eddig ugye nem volt benne betét, hát most tettek beleKép! A bélés alatt egy kis négyszögletes, kemény fémdarab volt, persze nem ott, ahol a leendő boltozat lesz, hanem kicsit hátrébb. Hát nem tudom mi lesz a baba lábából, ha sokat van ilyen rajta. Na mindegy.
Az én taktikám különben a következő: egy jó minőségű cipőt veszek, ezt hordják a gyerekek általában. Persze a használat ezeken elég hamar látszik, ezért mellé veszek egy szép, de olcsó másikat, amit akkor adok rájuk, ha nem mindegy, hogy néz ki a cipő (pl. esküvő). Ez a pár óra nem számít. (De a fentebb említett torz betétest ennyi időre sem adnám rájuk!) A saját cipőimnél is körülbelül ugyanezt csinálom: amit gyakran hordok, az jó minőségű, a többi rossz(abb).

Neva!
Szerintem a csináltatott jobb, mint a márkás.

Panka!
Nem vettünk még sütőt, köszi a választ! nekem az egyik helyen a Fagort favorizálták nagyon. Még nézelődni fogok egy darabig, nem sürgős. Meg egyébként is még vitatkozunk, hogy mi hova kerüljön. Most úgy néz ki, nem is fér fentre a sütő, de valahogy beszorítom valahova. A Whirlpoolnak a főzőlapjai tetszenek, a többi olyan szögletes nekem. (Csak nálunk már így is minden WhirlpoolKép!)

Ditta!
Holnap szorítok. De hánykor? (Biztos írtad, csak nem emlékszem!)

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Kriszta!

A középszeren hol lehet átvenni a képeket? Középszer utca 1 szám? Mert nekem 1.ű-t ír a címbe.
Az ott a Fáy-val szemben van ugye?

Niki
Vendég

BettiKép
Köszi a szorítást, kb. olyan 12-13 óra közé iktasd be!Kép

D.

Kép

Kép
ditta76

Niki!
A fentieket már meg is beszéltük! Kép

Betti!
Szerinted én hogy jártam???
A Városház téren már majdnem azt kérdezte a hölgy, a háztartási boltban, hogy: Normális maga?
Szóval voltam egy drogária üzletben, a Rossmannban, a fent emített üzletben, még egy "vegyesboltban" és persze itt a helyi vidéki bótot is megkérdeztem és semmi!
De ugye én nem olyan fajta vagyok aki feladja!
Szóval a Corában van egy drogéria. Felvették a kívánságlistára és ha van akkor kedden már lesz is! Kép
Vegyek Neked is?

Merre jártatok?
Már azt hittem gáz van a gépemmel!

Ja!
Niki és mindenki aki szereti ezt a fajta játékot:http://www.macibolt.hu/pag/micimacko_mahjong.html

holnap nagy kék, sárga???
Niki, Pamacs, Betti, Panka? És Ti többiek?
Olyan jó idő van!
k
kriszta13

Janka!
Nagyon-nagy árleszállítás van:
www.annegeddes.com

Kaptunk ma levelet! Milyen szerszámot vigyünk????
KépKépKép
kriszta13

Kedves Aniták!
Névnapotok alkalmával Isten éltessen Titeket nagyon sokáig!
Kép

Kriszta és a Család
kriszta13

A közléskényszer:
Homeos inmunerősítő:
Echinacea 5 CH napi 1*
20 napig szedjük utána 10 nap szünet és ez így megy az idők végezetéig! Kép
kriszta13

Kriszta!Kép

Köszi a Homeos dolgot!
A nagy kék sárga még holnap nem jön össze, de már mondtam a férjemnek. Majd írj már nekem részleteket róla emailben.Mit kell vinni stb... Bár nagyjából gondolom.Holnap megy ay kocsink vizsgázni.Ha már lesz könnyebben tudunk mozogni.

Marci itthon folytatta a hülyeséget, rányitotta az ujjára a cipősszekrényt és becsípte a hüvelyk ujját. Volt nagy ordítás. Teljesen meg van huzatva. Megijedtem rendesen hogy eltört a kis ujja. Már nem is győzöm számolni amit ma eddig csinált. Remélem holnapra kialussza ezt a viselkedést magából és kisangyal lesz!

Megyek kipróbálom a játékot!Kép

Niki
Vendég

Kriszta!

Nemtudom elindítani!Kép
Vendég

Niki!
Akkor most egy másik elérés:
www.macibolt.hu
Extra mackó
On-line mackós játékok
Lap alján, Micimackó MahJong
Most?

k
kriszta13

Kriszta!

Megyek nézem!

niki
Vendég

Kriszta!

Nem tudom megint, de lehet hogy én vagyok béna.
Ezt írja ki:

Maci Bolt >> Extra Mackó >> On-line macis játékok >> Micimackó MahJong
Micimackó MahJong
A Micimackó MahJongot a klasszikus
MahJong táblajáték szabályai
szerint kell játszani.

Niki
Vendég

Katt a MahJong felíratra.
Úgy sem megy?
k
kriszta13

Nem megy nem csinál semmit csak a kurzor vonalkája van, nem olyan kis kéz amivel megnyithatnám, de eggyel már játszottam a szuper mosómedvével, de elég idegesítő volt.

Kár hogy nem tudom behozni.

niki
Vendég

Nekem sem megy az a macis játék.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Miért? Nem értem!
Nekem sikerül!
Ezzel sem?
http://www.macibolt.hu/pag/micimacko_mahjong.html
Nekem sem indul el egyből! elég nehezen és lassan! De nekem egy nagyon régi gépem van! Kép
kriszta13

Kriszta!

A helyzet ugyanaz. Nem megy így sem sajnos. Kár.
Csak a játékszabály jön be, de nemtudok semmire rákattintani.

Niki
Vendég

Hahó!
Nagy kék, sárga!
Megy valaki?
k
kriszta13

Tegnap nem is meséltem, hogy még egy dolgot próbáltam vásárolni!
Nem volt ez más mint egy napszemüveg Bencének.
Két helyen jártam! Én vagyok a hibás! Nem mentem bababoltba! Kép Szóval ajánlottak gyerekeknek készült Ray Ben-t! 20e. Nem törésálló!
Mondtam a hölgynek, hogy tuti szívszédülést kapnék amikor a gyermekem, az áldott jó, egyhelyben álló, eltörné a 20e szemüveget!
Találtam egy nekik ajálottat, íme:http://www.dealtech.hu/index.htm
Jómagam szeretnék rendelni!
Ki tart velem?
10e fölött ingyenes a kiszállítás!
Várom a válaszokat!
k
kriszta13

Lányok!!!

Olyan boldog vagyok!!! KépKépKép
Sikerült az utolsó vizsgám is!!Kép
Pár nap, és "száguldozhatok"!
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Kép
Hajrá!
Nagyon nagy gratula!
k
kriszta13

Ditta, gratulálok!Kép Látod, mi megmondtuk.KépKép
Az enyémet sem ártana már meghosszabbítani, mert még novemberben lejárt.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Ditta! Kép Gratuláció! Kép
Ügyes voltál.
Azért ne száguldozz nagyon (mint én KépKép )

Panka Kép
És aztán milyen gépet vettetek?

Kriszta Kép
Rebekának még nem kell napszemcsi.. úgyhogy mi nem társulunk Kép

Macis játék Kép Mahjongg Kép
Nálunk megy, de olyan bonyolultak a figurák, hogy hamar feladtam, persze az idő hiánya is közrejátszott.
Viszont megvan a gépen a Kyodai Mahjongg, az tuti jó Kép

Pusssssz,

Ági

delice

Sziasztok!

Kriszta!

Nekünk sem kell még napszemüveg, szerintem el sem viselné magán Marci.De jópofák a képen a gyerkőcök.

Ditta!
Szintén gratulálok! Nincs olyan ember aki engem megtudna tanítani vezetni, én nem is merek belevágni.

Képzeljétek holnap megyünk a NOX koncertre a férjemmel.
Kép
Remélem nem fog esni az eső. Jön valaki közületek? Bár ha mi elindulunk valahova, abból jó nem sül ki. Olyankor mindig sz.. idő van.

A játék továbbra sem jön be.

Niki
Vendég

sziasztok.
megint én Kép

Niki Kép
Hol lesz a NOX?

Fényképelőhívató lányok Kép

http://asp06.photoprintit.de/microsite/customers/1659/live/images/custom/e1fa82f cdffb350d6be76745c1a8fcfd
~~~KLIKK~~~
20db kép ingyen KépKépKép

Jó éjt!

delice

Köszi nektek a gratulációkat!
Nem hittem volna, hogy elsőre sikerül!

NikiKép
Nyugi, én is azt gondoltam, hogy ezt lehetetlen megtanulni! Az elején nagy mumus volt a kuplung, de a végére egész jól összebarátkoztunk!Kép

De azért, hogy ne örüljek annyira,délután letört a kb. fél éve betömött, gyök.kezelt fogam! Jövő héten mehetek fogdokihoz is!Kép
Meg a hasam is fááááj! De legalább a vizsgát még kibírta!

KrisztaKép
Napszemüveg 20 ezerért, háát én kicsit túlzásnak tartom! Szerintem a gyerekeim nem is tűrnék meg magukon! Legalábbis a kicsi még a sapkát is állandóan leszedi magáról, azt sem bírná, ha valami az arcába lógna!

D.

Kép

Kép
ditta76

és megint!!! KépKép

ide nézzetek, tegnap különös látogatónk volt : ~~~KLIKK~~~

Kép

Kép

delice

Sziasztok!

Molli ma 1 hónapos, 4880g és 57cm.Kép
Itt egy mai fotó róla:
Kép

KrisztaKép
És tudod már hogy Heves megyén belül merre?
Leszoktató pelus nem rossz, de Benit egyáltalán nem zavarja, hogy nedves. Meg egy kicsit vágja a combját, pedig még nincs annyi a súlya, mint az alsó határ.
Mosószódára én is vadásztam, de nem járta sikerrel, szódabikarbonát használok helyette. Ha találsz valahol rám is gondoljál, jó?
Uszi: a fiúk ma is voltak, csak már későn láttam, hogy kérdezed. Õk minden pénteken mennek 6 körül. Már úgy várom az aug-t és akkor már mi is megyünk.
Árleszállítás én is nézegettem. Lehet, hogy a végén beadom a derekam. Akkor majd szólok.Kép
Lehet, hogy már késő van, de ezt most nem értem: "Kaptunk ma levelet! Milyen szerszámot vigyünk???? "
Napszemüveg: én is ezt a Kids Banzt néztem ki, de Lacit még nem sikerült meggyőznöm, hogy kell egy ilyen Beninek, így még hezitálok rajta egy kicsit. Itt a 4500-ben már a postaktg is benne van. Van egy másik hely ahol 3900+postaktg, nem tudom melyik jön ki kevesebből.

KodaKép
Ok, akkor jövőhéten megrendelem.

BettiKép
Cipővel én is így vagyok, itthonra Siesta, kimenősnek jó más is (ált-ban Nike), ruhák pedig a turibólKép
Fagort nem ismerem, én még a Pelgrimet szeretem. Mostani tűzhelyem és elszívóm az és meg vagyok vele elégedve.

AnitaKép
Sok-sok boldog névnapot kívánunk! Milyen volt London? Gyere és mesélj.

DittaKép
De jó, nagyon ügyes voltál, gratula. És lesz saját kocsid?
FogadKép

DodusKép
Akkor gyakran vezethetsz.Kép

ÁgiKép
Egy HP-t vettünk. Köszi a rosmannos linket. Nekünk most jól jön ez a sok ingyen fotó, így Molliról tudunk képet adni a rokonságnak.Kép
SüniKép gyerekkoromban viszonylag sok volt nálunk, de már nagyon régen láttam itt.

NikiKép
Nox koncertért irigyellek.

Magdi, MelindaKép
Régen írtatok, jól vagytok?

Jó éjt mindenkinek, Panka

panka

SziasztokKép

PankaKép
Molli egyszerűen egy kistündér! Gabi csak nézegette a képet és percekig gügyögött nekiKép De ennek ellenére köti az ebet a karóhoz, csak 1 év múlva jöhet a kistesóKép
Amúgy Emese Ádija sem tudja hordani a nadrágot, mert neki annyira szorítja a lábát, hogy csak na....
A krémet nagyon köszi, majd szólj, ha rendezni kell az anyagiakt. De akkor én is megyek, hátha megleshetem MOllitKépKép

ÁgiKép
Tündéri a sünikeKép Én egyszer 9 hónapos terhesen szaladgáltam az Avason utána, mert betévedt az útra. megálltunk kocsival, én meg visszavittem a zöldreKép Jó mutatvány volt, alig tudtam már hajolgatniKép

DittaKép
Nagyon ügyes vagy!

NikiKép
Marci ujja rendben van? Mi most voltunk a 2 éves vizsgálaton. Tök ciki volt, mert a dokinő sorba megkérdezte, hogy Marcin micsoda ez a sok sérülés. A feje búbjától a kislába ujjáig tele van kék-zöld folttal és horzsolással. Minden sebet végigkérdezett, hogy hogy szerezte. Tuti azt hitte, verem a gyereket....

Most megyünk Nyékre. Ma tartjuk az én és Marci szülinapjátKép Grillsütés lesz meg minden. Szegény apukám lesz a szakács ebben a nagy melegben.....Kép Marcit már tegnap kivittük, úgyhogy volt egy szabad esténk. Mindenki szabadprogramot csinált magának. Én DVD-t néztem, Gabi meg ment a haverokkal sörözni. Engem is csábított, de örültem, hogy ülhetek a fenekemenKépKép

Szép napot: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

SZiasztok!

Ditta!
Vizsgádhoz gratula, ügyes vagy!

Anita!
Boldog névnapot!
London, beszámoló személyesen mikor?

Koda!
Boldog szülinapot Marcinak is előre (ha addig nem jönnék), hihetetlen, hogy már 2 éveske!

Panka!
Nagyon édes, kis mosolygós baba Molli.
Én a minap láttam egy két napos babát, mivel megszületett a barátnőm kisfia. Annyira édes és kis ártatlanság látszott rajta!

Marika!
Köszi az infót Telianékról. Kép
Gyöngy is járt hetente angolra, és Mókatárra az oviba, és a Zrínyibe tornázni, de sajnos minden szünetel nyáron.

Betti!
Úgy emlékszem Te kérdezted, hova jártunk úszni és mikortól. Az Selyemréti strandra, Kovács Bercihez. Gyöngy 3 éves volt, mikor kezdtük, azon a nyáron majd a következő nyáron is. Tavaly sajnos elkaptak a lányok egy csúnya szájfertőzést, és sajnos nagyon sok gyerkőc volt egy foglalkozás alatt, így idén még hezitálunk, hogy hogy is legyen. Pedig nagyon ügyeske volt.

Nekünk is szabad esténk volt, a lányok a dédinél és a nagyinál vannak Putnokon. Elmentünk a párommal a St. Martin koncertre, nagyon klasz volt élőben hallgatni. Jó kis kikapcsolódás volt a szigorlataim között. Lemezt is dedikáltattunk a lányok nevére.

Gyöngyöske
gyöngyöske

namégegyszer...

Koda

Kép

Kép
koda

Akit érdekel, itt van pár kép Marciról.
lapozzatokKép /tudom, tudom, a cumi mindíg a szájában lóg......KépKép /

http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=4299&page=3&image=137154

koda

Koda