Panka!
Igen, megérkezett! Már válaszoltam is!
Igen, oda szeretnénk!
Így közelebb is lehetek Pesthez!
Ditta!
Nagyon szorítunk!
Nyugika és lazaság!
Niki!
Bence 1 éve szobatiszta. Anyukámék már 1 éves szülinapja környékén megvetették velünk a bilit. NEm erőltettük, csak itt volt. Néha bele, néha mellé pisilt.
Napközben, nyáron, nem volt rajta pelus. A foltok jelezték, hogy itt vagy egy kiskutya vagy egy gyerkőc van!
Aztán, nagyon jó fej volt a gyermekem, mert már csak 1 pelenka volt a 80 db-ból, hogy nem kéri. Még 3 este ráadtam a pelenkát, aztán nem erőltettem. Néha, néha még előfordul, hogy bepisil, de egyébként éjszaka is felébred, hogy pisilnie kell! Sőt! Nagyon oda kell figyelni, mert van, hogy elindul egyedül!
Ami fontos, szerintem, hogy ha már szobatiszta akkor rá kell szoktatni, hogy mindenütt az legyen! Értem ez alatt, hogy bárhol is vagyunk, voltunk, nem vittem pelekát. Így megszokta, hogy a nagy WC-be pisil a rokonoknál, a bev.központban, a fűben
, és így megúsztam a bilicipelést!
Anyukám hordozta az én bilimet!
Mert csak abba voltam hajlandó!
Bence itthon még bilibe, de máshol már rendes WC-be "noymta".
Gyerkőcönként más és más a helyzet!
MM-n van olyan anyukám aki cipelte a bilit, van olyan anyukám akinek a gyerkőce egyből wc-re üélt Szóval ki kell tapasztalni!
Ami a lényeg, hogy nem kell erőltetni! Nagyon okos emberek arra jöttek rá, hogy hajlamosabbak egyes gyagyára azok akiket az anyukája kényszerített a bilire!
Szóval Marci úgyis fogja jelezni, hogy elég volt a meleg pelusból!!!
Panka!
Milyen a textil pelusból a leszoktató???
Ági!
Sajna nem tudok segíteni gportal ügyben! Nekem is Panka segített!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehet mosószódát kapni???
Niki!
Nem tudom, hogy hány centi a 21-es cipő! BEnce már 27-t hord!
k