Köszönöm mindenkinek a gratulációt, meg azt is, hogy ennyire izgultatok értem.
Lányok
Olyan hihetetlen ez az egész. És bele gondolni abba, hogy nekem gyerekem lesz
Magammal hoztam a tesztet kb. fél óránként megnézem.
és vigyorgok, mint a vadalma.
Amikor április végén megjött elhatároztam, nem azon siránkozom, hogy miért nem jön össze, hanem elképzelem, hogy hogyan jutnak el a kiskatonák a célhoz. Aztán annyi izgi dolog történt velünk, hogy nem igazán tudtam a babára koncentrálni és arra gondoltam, hogy nem is baj, ha még nem sikerül. Azért nem koncentrálás ide vagy oda hőmérőztem is.
Különben már a múlt héten sejtettem, hogy van ott valaki. Ez olyan női megérzés. Mensi előtt van amikor érzékeny a cicim, de most a csak a várható vérzés előtt 4 nappal kezdte. Ilyen sose volt még eddig és amikor éhes voltam émelyegtem néha egy kicsit, meg eszembe jutott amit ott Pécsett műveltünk khm......
Voltak jellegzetes mensi előtti görcseim is, de ahogy távolodott a szombat ezek mások lettek.
A megérzésekről még: novemberben - decemberben, úgy éreztem, hogy valamikor tavasszal leszek babás és nyárra már tuti ott lesz a baba a pocimban. És bejött. Májusban megfogant és nyárra már tényleg ott van.
Titkos receptem nincs
egyszerűen sikerült a 9. hónapban. Sokáig nagyon aggódtam, hogy valami bibi van, hiába nyugtatott mindenki, de ezek szerint mégis csak működik a rendszer, viszont nem gyertyáztam, nem volt párna a popsi alatt meg ilyesmi és tuti pózt se tudok. Ami számított szerintem, az az, hogy az a bizonyos hosszú hétvége jó időpontra esett és elutaztunk kikapcsolódni.
Szeszi
Én még bőven beleférek a melltartóimba.
Szdorka
Szerintem ne aggódj a hőd miatt. Hétfőn megpróbálom felrakni a görbémet (bár 6 nap hiányzik belőle, de akkor már fenn volt) és abban is van indokolatlanul magas hő, hülye időpontban.
Tündi
Tök jó látni a zebrát a táblában. Remélem most Pécs felé jártak a gólyák és jövő héten jó hírekkel jössz.
Kivi
Neked is drukkolok, jó lenne ha sikerülne.
++++++++++++++
Stella
Ne bánkódj. Hagyjátok az urológust és koncentráljatok csak a lombikra. Neked is lesz babád, hidd el.
Annácska
Te még tényleg fiatal vagy és van egy tündéri, okos lányod, ne szomorkodj, mert az csak többet árt. Fogadd meg amit Tündi tanácsol.
Már egy egész regényt írtam. Most majd lehet új dolgok miatt aggódni.
Mindenkinek jó hétvégét!
Majcsi