Új privát üzeneted érkezett!

Dorka Kép
Én sem akartam őszi babát pont a sulikezdés miatt. Ráadásul nekünk van is mi miatt aggódnunk Kép De most már csak a tavasziba reménykedem, jól is jönne, ki mert akkor pont hét év lenne a két gyerkőc között Kép Annamari is márciusi.

Jófi Kép
Olyan aranyos vagy Kép
Köszönöm neked a buksisimit!
Jól hangzik ez a hatosfogat, remélem a jóslatod beválik Kép
Addig is lassan másszunk a tábla tetejére Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Dorka Kép
Tizenhét évesen estem teherbe teljesen véletlenül életem első alkalmakor Kép
Na ennyit arról, hogy mikor nem akarjuk jön a baba Kép
Egy katolikus iskolába játram, ahonnan azonnal kicsaptak volna, ha megtudják és érettségizni sem engedtek volna, így is volt belőle gond utána bőven. Annamari biztos tudta, hogy jobb ha meghúzza magát, és komolyan semmi nem látszott a pocakomból. Hét és fél hónapos voltam a szalagavatón és farmerban táncoltam végig az osztálytáncot Kép
A második félévet és az érettségit magántanulóként csináltam végig, így "nyugodtan" tudtam otthon lenni a picilányommal.
Nem vagyok rá valami büszke, hogy ígyalakult a sorsunk, de kitartottam és nem dobtam el magamtól egy életet, aki 6 évvel később így néz ki
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska! Kép
Látod ez egy szép példa arra, hogy az életekkel nem szabad játszani, és jobb ha kitartunka nehézségek ellenére. Most megkockéztatom, amit írok, de ha nem születik meg neked ez a pici, akkor lehet, hoyg örök életedben sajnálnád. Főleg ebben a helyzetben nagyon nehéz az élet. De érdemes volt kitartani. Kép
A szobatársam fogantatott egy nagyon furcsa helyzetben. Ugyanis a szülei akkor még nem feküdtek le egymással, hanem pettingeltek. De az az egy sejt átverekedte magát. Szegényka aztán nem élt valami angyon jól, mert a szülei sokszor úgy kezelték mint egy nyűgöt, hiyzen falun laktak, és akkor még ez nagy szégyen volt. De azért mégiscsak egy csoda történt Kép

A próbálkozást még nem tudom, hoyg mikor kezdjük...
Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Majcs!

Nagy-nagy gratula neked!!!!! Kitaláltad már, milyen meglepit kap a férjed teszt mellé?

Lányok, bevesztek a márciusban babásodók közé? Ma reggel megjött... Annyira nem bánom, sejtettem már a lelkem mélyén, hogy nem jött össze. Akkor hajrá inszem! Szerintetek nem lehetne valahogy az elsőt kihagyni, és a másodikkal kezdeni? Kép Állítólag a másodiknál már nagyobb a siker esélye. Meglátjuk.

Pusza mindenkinek!
Évi
Tündi, javítanál a tábliban? Köszi szépen!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Micsoda történetek!!!

Annácska, hihetetlen a történeted!! De ezek szerint te még tényleg nagyon fiatal vagy (bocs, a táblában is biztos benne van, de még sosem néztem)
És ezek szerint te életed első szerelmével élsz együtt? Az biztos nagyon jó érzés lehet...

Fiatal vagy még, biztos hogy jönni fog a baba, amikor jönni akar.
Ha jól emlékszem sokszor volt fertőzésed, vagy egyéb dolog miatt igazából nem is tudtatok próbálkozni. Ha ezt leszámítod, lehet hogy nem is olyan borzasztó szám fog kijönni...

Kép
szdorka

Drága Annácska!
Annamari gyönyörű kislány, és nagyon örülök neki, hogy nem bántad meg, miért is tetted volna Kép Szeretnék kérdezni valamit, nem muszály rá válaszolnod, de megköszönöm, ha megteszed!
Ugye nem azért borulsz most ki ilyen nagyon a menzidkor, mert magadat vádolod, hoyg azért mert akkor megtartottad és felvállaltad a kislányt, most azért nem jön össze? Mert hidd el, az igenis jó döntés volt, a szivedre hallgattál és nem hagytad magad befolyásolni a körülmények által!
Hallgass a férjedre, tényleg lazíts egy kicsit a babaprojecten. Annyira jó hogy te még aztán pláne nem vagy elkésve a kistesóról, hagyj egy kis időt megnyugodni a lelkednek. Szerintem fontos lenne. Próbálkozzatok néhány hónapig, aztán ha végképp nem jön össze, akkor ülj le és beszéld meg a pároddal esetleg egy komlpett kivizsgálás lehetőségét. Addig is lesz időd összeszedni a kis lelkedet. Meg tudom hülyén hangzik hisz nincs gyerekem még és nem sok fogalmam van a gyereknevelésről, de talán az is segítene neked, ha Annamarival beszélnél, hoyg ne kérdezze olyan gyakran. Te olyan jókat tudsz kitalálni, biztos megértetnéd vele ha akarnád, hogy a baba nem mindig akkor jön amikor szeretnénk. Valami játékos formába lehet ezt önteni biztosan.
Kérlek nyugodj meg, olyan sok szép dolog van az életedben, figyelj azokra teljes gőzzel, és meglátod sokkal könnyebben tudod majd venni az egészet. Ott van a férjecskéd, a gyönyörű kislányod, végre van saját lakásotok is, ez mind csodálatos és fantasztikus dolog egy ember életében! Ne csüggedj, tényleg minden rendben lesz nálatok és lesz zebrád a táblába neked is, ez biztos!!!!!
Ez a kép olyan jóóóóóóó! Én is akarok egy ilyen nagy maci ölében ülni Kép Nem is, inkább a macit akarom KépKépKép

Dorka
Juráról sajnos azért nem tudunk semmit, mert ő elég korán elment betegálloményba ha jól emlékszem, és akkor még csak alakult a topik, nem volt még telefonlánc, mint most. Sajnos az ő száma nincs meg senkinek tudtommal, különben már rég tudnánk róla. Csak remélhetjük, hogy lesz alkalma jelentkezni valahonnan a közeljövőben.

Tündi
Vendég

Nárcisz Kép
Régen tényleg nagyon nagy szégyen volt, de most sem bánnak valami kedvesen az egyedülállókkal. Ezt saját bőrömön is tapasztaltam.
Nálam is nagy szégyen volt még a családban is. Apám egy fél évig nem szólt hozzám, a nagyanyám meg lemondott mindennek Kép Elég rossz volt, de kiverekedtem magam ebből a helyzetből és most boldog vagyok az új párommal.

Dorka Kép
Aranyos vagy Kép Igen nagyon fiatal vagyok idén töltöttem a 24-et Kép Más ilyenkor szüli az elsőt én meg már a másodikért kepesztek Kép
Már nem élek együtt Annamari apjával, ő nem akarta a bábát és jobbnak láttuk külön menni.
A mostani párom imád minket, a lányom is elfogadta pótapának és nagyon szereti Kép

Annácska

annácska

Annácska!
Minden tiszteletem a Tiéd!
Úgy élj, hogy tudd, ezért a "hös" döntésedért az élet mellett még nagyon nagy jutalmat fogsz kapni Istentöl!!!Kép

Kinga
Kinga79

Tündi Kép
Ha egyszer lesz rá lehetőségem biztosan kapsz tőlem egy ilyen nagy macit Kép
Nem szó nincs róla, hogy Annamari miatt vádolnám magam! Baba jön mikor jönni akar! Na ezt jó lenne mostanra is átéreznem Kép
Csak az fáj, hogy neki nem lehett igazi kistestvére, mert a 7 év az nagyon sok!
Nem nagyon lehet már a lánykámat lebeszélni arról, hogy a kistesóról kérdezzen, mert 2 éve azt igértük neki, hogy ha lesz saját otthonunk és sulis lesz akkor lesz tesó. Szerintem már ezért is nagyon várj a szeptembert Kép

Annácska

annácska

Gyerekek itt ma kész dráma van úgy látomKép
Először is óriási gratula Majcsinak!!!!!

Remélem látszani fog a kép, amit ide tettemKép

Seszi, Annácska fel a fejjel. Annácska a te lányod tényleg egy tündérKép Ez a babmenyországos elszólás hihetetlen aranyos volt.Kép

Ezvicc
Úristen te már szülsz is? Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Narco
Szerintem nem kell megmondani, mert a 3. hónapig bármi is történhet és ez igazán nem a cégre tartozik. Amúgy, ha olyan alkat vagy, akár az 5 hónapig is lehet, hogy nem nagyon látszik és onnatól indul rohamos növekedésnek a pocak. Nekem nem egy ilyen ismerősöm voltKép

Évi
Én is veled vagyok, induljunk kéz a kézben a következő hónapnak, hogy mi is hozhassunk ilyen szép zebrákatKép

Örülök, hogy itt mindenkinek ilyen tündér férje vanKépmi tényleg mind nagyon szerencsések vagyunk.

Jófi, Éva
Érdekes, hogy én is ezt gondoltam most ebben a hónapban. Amúgy szerintem nálunk is tudat alatt történik, hogy nem akar jönni. Azt gondolja ez a gyerek " na hülyék ezek a szülők a franc sem akar ennyi doboz közé születni"Kép Most költöztünk új lakásban és még semmink sincs.

Stella
Nagyon sajnálom. Nem is tudom mit lehet ilyenkor mondani...Kitartást én sok pozítiv energiát küldök hátha ez segít+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Virag2

Jófi!
Igazad van! ELÖRE A JUNIUSI BABÁNKÉRT!!!Kép

Virág!
Sok boldogságot az új lakáshoz!!!

Kinga
Kinga79

Annácska, tényleg jó olyan esetekről is hallani, hogy valaki nem az abortusz mellett dönt. A lányod nagyon aranyos Kép Tényleg gondolj arra, hogy a többség 26-27 évesen jut el először odáig, hogy úristen, valami baj van, mert nem sikerül a baba - és akkor még keveset mondtam. Te a 24 éveddel még igazán ráérsz! A nagy korkülönbség szerintem nem baj, én például 9 éves voltam, amikor az unokatesóm született, gyakorlatilag mellettm nőtt fel, azóta is hihetetlenül jó a kapcsolatunk! (Jobb mint az öcsémmel, akivel "csak" négy év van közöttük). Ilyen idős korban a lányod sokkal jobban tud majd értéleni egy kistesót, többet is tud majd segíteni!
png

Lányok,
ezzel a képpel kívánok Nektek szép hétvégét,és képzeljétek Magatokat egy ilyen helyre Kép

Kivi,Tündi,

óriási drukkok mennek Nektek!

Annácska,
csodálatos Édesanyja vagy Annamarinak és nagyon bátor, hogy 17 évesen ilyen felelősségteljes döntést tudtál hozni!Hidd el, meg lesz ennek a jutalma.KépKép

Kép

Majcsi,
kíváncsian várom a beszámolót és most már majd arról is, hogyan montadt el a férjednek!KépKép Háát gyönyörű hétvégétek lesz, az biztos! Ja, és lőttek a fehér kárpitnak az autóban, no és persze szerintem hamarosan az új teniszütőt is elajándákozhatod...Kép Lehet, hogy én is beszerzek egy csomó olyan dolgot, amit tuti nem tudnék használni, ha végre bebabásodnék..... Kép

szép hétvégét,

Jófi
jófi

Köszönöm mindenkinek a gratulációt, meg azt is, hogy ennyire izgultatok értem.

Lányok
Olyan hihetetlen ez az egész. És bele gondolni abba, hogy nekem gyerekem lesz Kép Magammal hoztam a tesztet kb. fél óránként megnézem. Kép és vigyorgok, mint a vadalma.
Amikor április végén megjött elhatároztam, nem azon siránkozom, hogy miért nem jön össze, hanem elképzelem, hogy hogyan jutnak el a kiskatonák a célhoz. Aztán annyi izgi dolog történt velünk, hogy nem igazán tudtam a babára koncentrálni és arra gondoltam, hogy nem is baj, ha még nem sikerül. Azért nem koncentrálás ide vagy oda hőmérőztem is. Kép
Különben már a múlt héten sejtettem, hogy van ott valaki. Ez olyan női megérzés. Mensi előtt van amikor érzékeny a cicim, de most a csak a várható vérzés előtt 4 nappal kezdte. Ilyen sose volt még eddig és amikor éhes voltam émelyegtem néha egy kicsit, meg eszembe jutott amit ott Pécsett műveltünk khm...... Kép Voltak jellegzetes mensi előtti görcseim is, de ahogy távolodott a szombat ezek mások lettek.

A megérzésekről még: novemberben - decemberben, úgy éreztem, hogy valamikor tavasszal leszek babás és nyárra már tuti ott lesz a baba a pocimban. És bejött. Májusban megfogant és nyárra már tényleg ott van. Kép

Titkos receptem nincs Kép egyszerűen sikerült a 9. hónapban. Sokáig nagyon aggódtam, hogy valami bibi van, hiába nyugtatott mindenki, de ezek szerint mégis csak működik a rendszer, viszont nem gyertyáztam, nem volt párna a popsi alatt meg ilyesmi és tuti pózt se tudok. Ami számított szerintem, az az, hogy az a bizonyos hosszú hétvége jó időpontra esett és elutaztunk kikapcsolódni.

Szeszi
Én még bőven beleférek a melltartóimba. Kép

Szdorka Kép
Szerintem ne aggódj a hőd miatt. Hétfőn megpróbálom felrakni a görbémet (bár 6 nap hiányzik belőle, de akkor már fenn volt) és abban is van indokolatlanul magas hő, hülye időpontban.

Tündi Kép
Tök jó látni a zebrát a táblában. Remélem most Pécs felé jártak a gólyák és jövő héten jó hírekkel jössz.

Kivi
Neked is drukkolok, jó lenne ha sikerülne. Kép ++++++++++++++

Stella
Ne bánkódj. Hagyjátok az urológust és koncentráljatok csak a lombikra. Neked is lesz babád, hidd el.

Annácska Kép
Te még tényleg fiatal vagy és van egy tündéri, okos lányod, ne szomorkodj, mert az csak többet árt. Fogadd meg amit Tündi tanácsol.

Már egy egész regényt írtam. Most majd lehet új dolgok miatt aggódni.

Mindenkinek jó hétvégét!

Majcsi

Majcsi
majcsi

Annácska
Nagyon bölcs vagy ahogy gondolkodsz a múltaddal kapcsolatban Kép Örülök neked Kép

Jófi
Köszi ezt a képet, hát simán el tudnám magam képzelni ott Kép
Köszönöm a drukkot is! remélem nem lesz hiábavaló Kép
Most már kezdek kicsit bízni benne, bár igaziból elindult a fejfájásom, úgyhogy megint a kétségek: vajon a menzi vagy a hidegfront okozza...

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Jofi, Tundi,
koszonom viszonylag jol vagyok, bar ez a sz@r Canesten jol kimart odalent, ugyhogy ettol szenvedek, abba is kell hagynom a felenel a kurat. Most fajdogal a hasam is, meg a kimarodastol kicsit veres a dolog, ami jon belolem, ugyhogy mara pihenot rendeltem el magamnak, de valahogy nem vagyok 100%-os, pedig meg nem szeretnek szulni, minimum 2 het mulvara terveztem a dolgot.

Tegnap voltunk mi is ctg-n, minden rendben, bar mar volt 1-2 nagyon pici mehosszehuzodasom. Kozel 1 orat voltam a gepre kotve, mert egyszer becsipodott a papir, utana meg Mate elaludt, mint kis Ati, csak o kicsit hamarabb magahoz tert, ahogy elkezdtem maszkalni vele. De szerencsere vele minden rendben van.

Majcsi,
oriasi gratula a zebradhoz, annyira orulok, hogy azert szepen lassan csopogtetitek itt a pozitiv teszteket!!! Csak igy tovabb lanyok!!! Kép

Stella,
sajnalom, hogy nem lathato pozitiv valtozas, de legalabb most mar ezt is a fiokba tehetitek mondvan, hogy ti ezt is megprobaltatok!

Akiknek megjott: Kép

Annacska,
az emil cimem: vandabanda@hotmail.com
koszonom, ha irsz nekem!

Meg nem sikerult vegigolvasnom mindent, ugyhogy bocs, ha valami fontosra nem reagaltam!

Ja, Judit!!!
Malnalevel tea: naponta 2 kiskanalnyi fuvet 10 percre 5 dl forro vizben aztatsz, majd leszurod es a nap folyaman fogyasztod! Minden nap kell inni es egyaltalan nem rossz az ize, ne felj!

Vanda
vanda72

Majcsi Kép
Gratulálok Kép Biztos nagyon fog örölni a férjed Kép
Remélem loholnak a zebráinka tiéd után Kép

Huh, jó sok munkám van ma is, már 10 ta próbálom ezt megüzenni, de nem volt időm...

TündiKép
Cérnák köszönik jól vannak, amit a halántkomhoz kaptam ez fáj egy kicsit, a többit nem is érzem.
Drukkolok neked a hétvégén Kép

Wish

wish

Majcsi
Jó volt olvasni nagyon! Kép Kíváncsi vagyok én is a párod reakciójára, majd meséljél ám nekünk Kép Meg hogy mikor mész dokihoz, UH-ra, stb Kép
De jó hogy nektek valszeg itt jött össze Pécsen Kép Ezek szerint mégis járnak itt gólyák, csak valahogy mindig bennünket kerülnek el Kép
Jó hétvégét nektek, bár azt hiszem ennél jobbat nem is lehet elképzelni Kép

Tündi
Vendég

Wish
A halántékodnál?????? Te jó ég! Kép És mit mondtak mikor nem fog már fájni? Azt mondta itt az épületben egy lombikos ismerősöm, hogy állítólag ez a kezelés 200 ezerbe kerül. Ez igaz? Ez valami iszonyat sok pénz. És gondolom ez sem tuti módszer mint bármelyik más is.
Neked is köszi a drukkot, elkel, nagyon parázok Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Te nem érzel valamit mint Majcsi?KépBármit...Úgy drukkolok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++!Kép

Kinga
Kinga79

Kinga
Jelenleg semmit a szakaszos enyhe fejfájásomon kívül Kép Most még azt se hogy van méhem Kép Pedig szokott néha fájdogálni Kép Nekem csak a hőm gyanús, hogy 37,1, nem szokott nekem ilyen lenni, még a 37-et is alig éri el általában. De az is lehet hogy csak a digi hőmérő pontosabb, ezzel meg csak most mérek először. Bizakodom azért, de messze nem anynira mintha beleélném magam Kép

Egyébként szereztem jó ajánlással egy bőrgyógyászt, és jövő héten be is jelentkezek hozzá (magánrendelő), ha kiderül, hogy alakult ez a hónap Kép Ráadásul 5 percre van a lakásunktól a rendelője Kép

Tündi
Vendég

Wish Kép
Nem irigyellek a cérnák miatt Kép

Majcsi Kép
Olyan jó volt olvasni Kép Elhiszem, hogy vigyorogsz mint a vadalma, szerintem mindenki ezt tenné a helyedben Kép
Akkor most már tudom a receptet a babához Kép
Elkezdek teniszezni Kép

Jófi Kép
Mindjárt elpirulok Kép
Nem kezdünk el együtt teniszezni? Mi alakíthatnánk meg az első 6 fős páros teniszcsapatot Kép

Tündi Kép
Majcsi javaslatára megfogadom a tanácsod és lazább leszek Kép Õ már csak tudja mi kell a babásodáshoz Kép

Vanda Kép
Írtam levelet.

Annácska

annácska

Tündi Kép
Gyanús vagy Te lány Kép
Annyira szorítok Neked, hogy már a vér is kiment a kezemből Kép

Annácska

annácska

Vanda
Örülök hogy Máté jól van, te meg pihenj sokat még a hátrelévő időben, hamarosan úgyis sokkal kevesebb időd lesz rá Kép Gondolom összepakoltál már rég Kép Mielőbbi jobbulást a kimaródást illetően!

Kinga
Ja még annyit hogy irtóra rügyezik a képem, bár egész hónapban, de most kinyomok egy patit és nő helyette 2 Kép Gondolom, Png is valami hasonlóra gondolt a tegnapi üzijében Kép Engem ez nagyon bosszant, mert régen nekem csak menzi előt jött ki 1-2 pattanás, most meg már állandósult. Remélem ez nem utal valami hormonális változásra, ráadásul negativ irányba, mert akkor megőrülök.

Tündi
Vendég

Sziasztok,
azt hittem ez a napom jól indul, mert reggel másfél kilóval kevesebbet mutatott a mérleg, de aztán mégsem... Olyan hülyét csináltak belőlem itt a munkahelyen, hogy csuda és ezért sirtam is egy kicsikét. Írtam is a férjemnek,hogy készüljön, mert nem augusztusban kezdjük a baba projectet,hanem már jövő héten Kép Tudjátok, meséltem, hogy márciusban jöttem vissza dolgozni és ezért akartam csak augusztus után teherbe esni,hogy kb. másfél évet újra dolgozzak. De ez a mai dolog elgondolkoztatott, talán tényleg igazuk van azoknak, akik Narco-nak is azt írták, hogy ne a munkahelyre legyünk tekintettel, mert ők sem lesznek azok ránk nézve. Kép Nárcisz, csak arra figyelj, hogy Te jól járj anyagilag, szerintem próbaidő után már nem rughatnak ki. Egyébként 180 nap ledolgozott munkaidőnek kell lenni gyed/táppénz elött, hogy a fizetés alapján számolják a pénzed.

Olyan szomorú vagyok ma, csak jöttem itt kedvet rontani, és még olyan új vagyok, hogy nem is szép tőlem,hogy már elkeserítelek Titeket.

Majcsi: nagyon gratulálok és vigyázz nagyon a babára! Tudod már,hogy melyik kh-at választod?

Remélem, hogy azoknak a lányoknak is sikerül ebben a hónapban a baba, akiknek még nem jött meg!

Úgy döntöttem,hogy elkezdek hőmérőzni, mert kisfiam mellett úgyis lehetetlen lesz ezen kívül többet görcsölni a kistesón. Mire Õt letesszük este akkor az alváson kívül úgysem jut más az eszembe Kép)

Írtátok többen, hogy felteszitek valahova a görbéteket, hová??

Na, vesszenek a főnökök és a szenyó munkahelyek!

Puszi mindenkinek!

Nyuszmusz
nyuszmusz

Annácska
Jajj vigyázz a kezedre! Kép Nekem bőven elég ha hétvégén drukkolsz egy kicsit te is nekem Kép És ezt hálás szivvel megköszönöm! Kép

Tündi, aki nagyon menne már haza, így az uccsó fél órát lecsalja ha teheti, és lelép 4-kor Kép
Vendég

Lányok-lányok gyöngyvirágok Kép
Összepakolok és megyek a kislányom ballagására Kép Kép
Elég vegyes érzéseim vannak, de az tuti, hogy ma szontyizni fogok Kép
Mindenkinek kívánok nagyon sok szépet a hétvégére Kép
Puszi

Kép

Annácska

annácska

Nyuszmusz
Dorka ma fölrakta a hőgörbéjét ide a topikba, nézd vissza.
Örülök hogy elkezditek, és remélem a párod is egyetért veled Kép
Hőmérőzésnek is örülök hoyg elkezded Kép
Melóhely miatt ne idegeskedj, főleg ha project lesz, sokat árthat! Próbálj meg egy láthatatlan pajzsot vonni maagd köré, amin nem mennek át a bántó dolgok Kép Nem keserítettél el minket, itt egységben az erő, úgyhogy mindig van aki megvígasztalja a másikat Kép Hétvégén pihend ki magad, és ahoyg kilépsz az ajtón, hagyd a melóhelyen a butaságokat! Egy sokkal jobb és izgalmasabb feladat vár rád: megbeszélni a projectet és nekiállni a kistesó gyártásnak! Kép

Tündi
Vendég

Tündi, nekem sosem voltak pattanás gondjaim, csak amióta abbahagytam a fogigátlót. Úgyhogy a régi állapotomhoz képest télleg nagyon durva váltás volt. Nekem a doki azt mondta, hoyg egyértelmű hormonális, túl sok férfihormon alakul ki a szervezetemben, és valszeg attól. Voltam kozmetikusnál, bőrgyógyásznál, nem nagyon tudtak mit kezdeni velem. Állítólag még abban lehet bízni, hogy a gyógyszer után kb. két évvel van, akinek elmúlik... És hogy babavárás alatt is Kép

A gyednél arra figyeljetek, hogy az elmúlt két évben kell 180 nap munkaviszonynak lennie. Ha valaki legalább 31 napig munka nélkül van, és utána új helyre megy dolgozni, akkor az új fizuja alapján számolják csak a gyedet (amúgy mindig a szülést megelőző év számít), és az nem fontos, hogy az új helyen 180 napig dolgozz, mert arra jó az előző munkahely is Kép
png

Annácska
Én meg azt kívánom, hoyg Malacka egyszercak eldőljön ezzel a kancsóval, kifollyon belőle a víz, meglocsolva a szived virágait, és azok kinyíljanak, kiviruljanak, és boldoggá tegyék a szivedet! Kép
Szép hétvégét neked is és mindenki másnak!

Hétfőn találkozunk! Kép

Tündi (a türelmetlen)
Vendég

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:14-kor.
seszi

-------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:14-kor.
seszi

Tündi Kép Annácska Kép
Nem pont a halántékomnál van, de ahhoz van legközelebb. Nem vészes egyáltalán. A 200e ft nagyon sok lenne, nem kerül annyiba, 9500 Ft egy alkalom és 3-4 hetente érdemes ismételni. A dokinéni megmondja hány alkalommal kell menni. Gondolom nem lesz 20 alkalom Kép
Azt mondta a doki, hogy idén már 7 párnak lett gyereke akik elötte hiába próbálkoztak. Voltak köztük lombikosok is és spontán is. Remélem használni fog Nekünk is. Nálunk Apa is kap, hogy igazsásgos legyen Kép, na meg hátha neki is jobb lesz a spermaképe, végül is nekünk emiatt nem jön össze spontán.

Annácska Kép
Nagyon büszke vagyok a 17 éves kordbeli döntésedre. Meglátod megjön az a kistesó is hamarosan Kép

Lányok, látom a hétvége sokaknak vízválasztó. Nagyon fogok drukkolni Nektek. Ti kövessétek Majcsit és nyugodtan küldjétek a mensiket nekem, most még átvállalom Kép

Wish

wish

-----------------
seszi

Seszi!
Mostanában minden nap állásinterjúkra járok. De nem hiszem, hoyg lesz valami, mert egy állásra van hoyg 10-en is jelentkezünk. És a gyakorlott kell nekik. Nem tudom, hoyg mi lesz, de sürgősen találnom kell valamit, mert a SOTE gyönyörűen elintézte az életünket. Most államvizsgázom, de csak október 1-től dologzhatnék orvosént. 3 hónapig pedig dolgoznom kell valamit, mert nem élünk megy 1 keresetből. Sajnos így állunk...

Ma egy unalmas fájós napnak indult. Aztán átjött a barátnőm a kisbabájával. berágtam, elmondta a véleményét. Sajnos igaza van, és most rajtam van a depi is. És még a babagyártásnak sem állhatunk neki, mert soha nem jó ahelyzet. Istenem, már 16 éves korom óta egy gyremekre vágyom, és nem lehet, mert suli, meg kollégium...A férjemmel 8 éve vagyunk együtt, ma volt a 8 éves évfordulónk. És még mindig ez a helyzet. Elegem van, hogy nem is tudok viselkedni már, mert minden az agyamra megy Kép

Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Majcsi!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Annácska!
Ne idegeskedj, a 7 év miatt! A tesóm meg énköztem 6 évv 11 hónap és 15 nap van! Apukám és a bátyja között 14 év. Anno én arra gondoltam, hogy 3 gyerekem lesz max 2-3 év különbséggel és az első kettő fiú ikerpár a harmadik lány.
Ezzel szemben: született egy fiam, aztán évekig nem akartam gyereket, mikoris kiderült, hiába is próbálkoztunk volna. Aztán műtét, spirál, mert akkor már lehet hogy akarunk... Amióta meg akarunk, nem jön. A fiam meg szeptemberben 11 éves lesz!

Stella!
Sajnálom a rossz eredményt. Az én uram meg még nem tudott elmenni. Talán két hét múlva...

Most ennyit, rohannom kell.

Puszi Kriszta

mohácska

Sziastok Lányok!

Majcsi! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
AAAnnyira örülök, pedig még csak pár napja kezdek ismerkedni a tássasággal. De mindenesetre azt nagyon-nagyon jó tudni, hogy a 9. hónapban sikerült, mert mi is ennyi ideje próbálkozunk.

Nekem jövő héten kellene (vagyis nem kellene) megjönnie. Remélem én is fogok már egy zebrát. Mostanában furán érzem magam, nem tudom, hogy összefügg-e bármivel is. Szakasosan fájdigál a fejem, néha megszédülök, amikor éhes vagyok, a rosszullét kerülget. Fáj a cicim is, de minden mensi előtt szokott legalább 2 héttel, és a peteérésem is akkortájt volt. Ma meg már a derekam is hasogat. Szerintetek jelent bármelyik tünet valamit?

Szép estét mindenkinek!
Adriana

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Tündi!

Igen elköltöztünk,ezért jelentkezem ritkán!
Szorítok neked a hétvégén ,hogyszép névnapi ajándékot kapjál!Kép

Stella,Tündi!

Köszi ,hogy biztok a sikerben én nem annyira.Nem igazán éreztem ,hogy lett volna tüszőrepedésem a szuritól.SÕT!Nem is ment fel a hőm.Mindegy majd kiderül.

Majcsinak gratula!
berni611

Sziasztok!

Bár mostanában nem írtam, azért szorgalmasan olvasom a topikot és képben vagyok, hogy kivel mi történik Kép Szorítok mindenkinek a mielőbbi babásodáshoz! Kép

Majcsi Kép Gratulálok a babához, minden jót és problémamentes várandósságot kívánok! Kép Kép Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Adriana! Kép
Te is nagyon gyanús vagy.
Előbb utóbbb lababázunk tavasszal, és MINDENKI veletek tart Kép.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Majcsi!
Nagy nagy gratula! De jo, ilyenkor ujra atelem a mi pozitiv tesztunket, es elcsodalkozom, hogy milyen hamar mulik az ido.

Stella!
Koszi a drukkot, ramfer. Egyre jobban felek.
Ugy dontottem, hogy mind a harmotoknak kuldok sms-t, nem tudok donteni. Majd amelyikotok hamarabb jon a babanetre, az majd megirja. Remelem igy jo, nekem nagyon. Remelem olyan konnyn megy majd, hogy sms-getunk egymassal.
Sajnalom az eredmenyeket. Kerlek ne add fel! Nem szabad! Jonni fognak a babak, en erzem!

Tundi, Stella, Mea!
Remelem jol sikerul a talalkozo. Kar, hogy kimaradok. Szeretem Orfut nagyon.

Annacska!
Tunderi kislanyod van. Jegyzeteled a beszolasait? En fogom, mert neha olyan edeseket mondanak, es az ember hamar elfelejti. Anyum irta, hogy mi miket mondtunk a tesommal. Aztan egy par eve megkaptuk kis fuzetekbe, es jokat mulattunk rajta.
Gratula a lanyodnak a ballagashoz!

Virag!
Azert szulni meg nem szulok, csak nagyon kozel jarunk mar.

Vanda!
Koszi a receptet, holnaptol iszom majd. Orulok, hogy jo lett a CTG, es Matet sikerult felebreszteni. Remelem kis Atti ide kint is ilyen lusti lesz, es szeret majd sokaig aludni

Mindenkinek jo hetveget kivanok! Drukkolok csajok a zebrakhoz!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:15-kor.
seszi

Seszi!
Aranyos lehet hugi gyereke. Hidd el, nemsokara Te is atfogod ezeket a dolgokat elni. En ezt kivanom Neked!En hiszek benne, hogy mindennek megvan a miertje. Biztos, hogy annak is volt, hogy mi is egy evig probalkoztunk. Talan nem ertekeltem volna ezt a kis "szaroskat" Kép a pocakomba. Nem tudom. Kellett ez az ido nekunk ugy erzem. Amikor elkezdek felni a szulestol mindig eszembe jut, hogy milyen nehezen is "jutottunk" hozza, es megprobalok nem felni.
Jo, hogy hazajott a ferjed. Mindjart itt a holnap

Neked is kellemes hetveget!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Gondolom most nem sokan olvastok ugysem, de azert leirom, hogy milyen kis riadalmunk volt tegnap.

Egesz nap rosszul voltam, pihentem rengeteget. Aztan ugy lattuk jobbnak, hogy bemegyunk a dokimhoz a rendelojebe, nezzen meg biztos ami biztos. Szerencsere a ctg teljesen normalis volt, es a belso vizsgalat sem fajt egyaltalan. Mondta, hogy kb 1 ujjnyira mar nyitva van a mehszaj, de meg nincs megrovidulve igazan a mehnyak (asszem), ugyhogy nyugi.

Utana egy rovid vendegsegben vettunk reszt es mire hazaertunk 10 korul, mar elazott egy betetem, csupa ver volt. Na rohanas a korhazba, ahol szerencsere eppen szult a dokim es az en szulesznom volt bent, ugyhogy megvizsgaltak, ctg, de ismet minden rendben volt, csak a vizsgalat miatt van ez a verzes. Azert megijedtunk rendesen, rossz volt ilyen hirtelen es megijedve elindulni itthonrol. Persze gondolom ilyen lesz, amikor szulni megyunk majd.

Most pihenek, amennyit csak tudok, mert azert fajdogal meg a hasam es verzek is kicsit.
Viszont lattunk egy ujszulottet is, nagyon edes volt es 2 ora alatt megszuletett a kislany.

Hat ennyi, tovabbi jo hetveget mindenkinek!

Vanda
vanda72

Vanda!
Nem semmi ami tortent. En is ettol a hirtelen indulastol tartok. Nekem ma reggelre allt el igazabol a verzes, csutortok ota. Erdekes, hogy Te is vereztel, de neked nem fajt a vizsgalat. Arra tudok gondolni, hogy nekem azert fajt, mert a mehnyak eltunt, legalabbis valami koze van hozza, a szulesznom szerint. Amikor elkezdtem verezni, azt hittem a nyakdugo, de allitolag az mas milyen, es nem is kell meg akkor berohanni a korhazba, mert akar tobb nap is eltelhet a szulesig.

Jaj, csajok! Ezt muszaj megirnom Nektek.
Ma bablevest foztem, fustolt csulokbol. Tettem repat, +husit meg, nokit, berantottam. Kimegyek a kertbe a ferjemhez, es mondom, hogy ilyen finom bablevest meg sosem foztem. Erre gyerekek leesett, hogy a babot kifelejtettem. Hat erre olyan rohogo gorcsot kaptunk, hogy nem birtuk abbahagyni. Na ehhez mit szoltok? Bableves bab nelkul :-) :-) :-)
Kicsit szetszort vagyok mar

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok lányok!

Most már kicsit izgulok én is! Elkezdem a hőmérőzést, de szeretnék kérdezni pár dolgot: Ugyanúgy reggel kell mérni, ébredéskor, mint amikor a tüszőrepit mérjük? Hónajban, szájban, vagy hüvelyben? Mennyinek kell lennie, hogy jó legyen?? Aki tudja, légyszi segítsen!

Nárcisz!
Gratulálok a 8 évetekhez! Szép hosszú idő. Mi 7 évesek leszünk az idén a férjemmel, úgyhogy tudom mit beszélek! Kép
A depit pedig tessék gyorsan elfelejteni!! Soha, de SOHA nem szabad megtorpanni az akadályok előtt amiket az élet gördít elénk. Azok azért vannak, hogy megerősítsenek, még ha sokszor kilátástalannak is tűnik minden. Próbáld meg a jót keresni mindenben, ha másért nem, hát azért, hogy TE magad jobban érezd magad a bőrödben.Hidd el, minden történésnek meg van a miértje, csak lehet, később derül ki... Hú, ez kicsit csöpögősre sikerült, bocsika! Kép
Mindenesetre itt egy kis rosszkedvűzó-jókedvhozó napocska Neked:
Kép
Ezvicc! Ez tényleg vicc!! Jót röhögtem rajta én is! Kép

További jó hétvégét mindenkinek!
Adriana

Kép

Kép
adriana

Sziasztok lányok!Kép

Köszönjük mindenkinek a gratulációt!Kép
Már két napja próbálok bejelentkezni, de a Babanet nem kegyes hozzám...
Csütörtökön jöttem haza a kórházból, persze azóta is minden időmet ott töltöm.
A lányok jól vannak, szerencsére egy kis sárgaságon kívül semmi gond nem volt velük. Úgy néz ki, hogy Emese már haza is jöhetne, de jobb lenne ha 1xre tudnának jönni... Réka is elkezdett hízni, ha nem lesz helyhiány, akkor együtt jöhetnek haza.
Sajnos a kezdeti tejcsárda megnyilvánulásom hirtelen drasztikus változáson ment át, és a mai napra elapadt a tejem... Kaptam rá gyógyszert, remélem segít.

Puszi,

Gyöngyi

bgy

Sziasztok!

Végre Gyöngyi!
Szia: Gartulálok. Gondolom most nem nagyon tudtad visszaolvasni, mert nagyon produktívak voltunk, de mindenki sokat gondolt rátok, és nagyon aggódtunk. Tök szupi, hoyg lassacskán együtt lehettek mindennyian. Nagy -nagy gond lesz gondolom a két baba. Amolyan édes gond. Van aki segítsen neked ellátni őket a férjeden kívül. Õ otthon lehet majd veled egy kicsit? Kép

Ezvicc! Fincsi leves, nyam.nyam...Kép

Adriana!
HÜvelyben kell hőmérőzni mindig.Egyéb alternatíva a végbél, de szerintem ez nem sok mindenkinek jön be.
Tudod egy kicsit herótom van már az akadályokból. Hisszú leszek, de leírom. A dékáni nagyon szeret játszani a határidőkkel, és az agyamra megy ezzel. 2004 augusztusban nyiltakoznunk kellett arról, hoyg mikor fogunk államviszgázni, június, vagy augusztus. Októberben arról, hogy a végzés után külföldre megyünk-e (szerződéskötés általában júliusban van). Addig milliónyi papír... Októberben aláírattak velünk kötelezően egy papírt, hogy tudomásul veszem, hoyg a júniusi államvizsga után okt 1-el tudok, csak dologzni. Ha nem írom, alá, akkor nem folytathatom az egyetemet. És most az van, ha nyáron dologom, akkor nem vesznek gfel rezidensire...
Éredekes nem?

Nárcisz

Kép
narco

Gyöngyi! Kép

Sajnos nem sok időm van jönni, így utólag is nagyon gratulálok, és sok erőt, kitartást, boldogságot kívánok nektek. Biztosan nem lesz egyszerű egyszerre két kicsivel foglalkozni, nekem az egy is rengeteg időmet leköti.

Tündi!
Hálás lennék neked ha e-mailben vagy akár itt kaphatnék egy kis összefoglalót kivel mi van, mert nagyon kevés időt tudok netezéssel tölteni. Kép

Vanda!
Te vagy a következő??? Nagyon drukkolok!

Íme néhány kép Vivikémről:

Kép
Kép
Kép
Kép

Nicol

Kép
nicol

Gyongyi,
de jo, hogy jelentkeztel! Orulok, hogy minden renden van veletek! Kepet is tudsz esetleg feltenni?

Nicol,
ez a kisbaba gyonyoru! Annyira szep kis vonasai vannak es ez az oriasi mamusz rajta nagyon helyes! Neked van tejed?

Judit,
fincsi lehetett ez a leves, de ha megnyugtat en is rengeteg mindent elfelejtek, ha meg nem felejtem el, leejtem, elsozom, stb.
Egyebkent tok normalis ez a verzes allitolag, csak mivel nekem sem fajt egyaltalan a vizsgalat, ellenben egesz nap hulyen ereztem magam, meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg ez lehetett az oka. De mara mar nincs verzes, viszon biztosan helyezkedik Mate, mert 2 napja terpeszallasban kozlekedem olyan tempoban mint egy lajhar es olyan kecsesen, mint egy mammut...

Vanda
vanda72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?