Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Hát persze hogy most ébredt mind, szal én is távirati stílusban

Betti,
Mendi viselkedése teljesen okés, élettani jelenség. Egyébként pedig Orsinak sem árt ha néha egy korabeli is megrendszabályozza Kép Részemről semmi harag, és remélem holnap jöttök főzicskézni (mi tuti főzünk, akár jöttök, akár nem)

Kata,
szegény himlősök Kép viszont hamar túlestek rajta Kép Kitartás, lesz ez még jobb is, csak napok kérdése Kép
Egyébként te direkt "ráizgulsz" a babás műsorokra? De tényleg nagyon köszi a tippet, megpróbálom magam a tv elé programozni Kép

muszáj mennem, mert féle, hogy lelki sérült lesz a legfiatalabbam Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Betti!
Miért voltál sz@rul?Remélem már jobban vagy!Kép

Heppi!
Hétfőn átnézem a műsorújságot és bejelölöm azt,ami érdekel.Aztán általában nem tudom megnézni.Kép
De ezeket most szeretném!
Már várom mikor lesz jobb itt a helyzet,egyenlőre romlik...Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

babyonboard

Sziasztok!

Fúú, egy villám megint a nagy út előtt..

Heppi!
Örülök hogy nem haragszol. Én azért akkor is rosszul érzem magam miatta, mostmár nem merek vele sehova menni. Azt sem tom honnan lát ilyeneket, mert mi ugye nem verekszünk, mostanában meg nem is járunk gyerekek közé, szóval.. nemtudom Kép
Bocsi hogy nem mentünk, de tegnap még sz.rabbul voltam, ma meg.. egész nap köhögök..
de sort kerítünk rá előbb-utóbb ;)

Kata!
Úgy néz ki "beteg" vagyok , azért idézőjelben, mert nem tartom betegnek magam, csak megfáztam Kép
Most kicsit jobb már (az első két nap nem mertem elaludni, mert olyan hányingerem volt) most csak köhögök egész nap. Az már jó jel, legalább nem fáj a torkom.
Meg ami a legfontosabb, a gyerekek nem kapták el Kép

Ha nem kelnek fel addig a bébik ( Kevin az etetőszékben aludt el Kép ) akkor rakok róluk egy-két friss képetKép
Ha de, akkor pakolom tovább a cuccokat, ha jön anyósom akkor meg leviszem a pakkokat az autóba.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép
Kép
Kép

Na, és most rohanok bepakolni az autóba!
Bocsi hogy ilyen sok hsz-ban ment el, de jó darabig nem engedett csak 1 képet csatolni Kép
Meg azért is bocs, hogy ilyen sok van, dehát rég nem raktam, be kellett pótolni Kép
nagy kellemes hétvégét kívánok mindenkinek, remélem nekünk is simán megy majd mindenKép

sziasztok!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Betti,
Tok jok a kepek, olyan jo volt vegignezni oketKép
Remelem jo hetvegetek volt!Kép

Momo,
Koszi szepen a segitseget! Majd hivlakKép

Rolunk annyit, hogy mozgalmas hetvegenk volt, szombaton Szolnokon jartunk keresztlanyt koszonteni, 7 eves lettKép Kapott egy nagy bicajt a csaladtol. Zolika nagyon jol viselkedett, ugy latszik, hogy megszokja, hogy mindig idegen helyekre viszem, vagy Szolnokot mar megismeriKép A melegtol dol rola a viz, de egesz jol turi, nem nyugosebb az atlagnal. Fogacska meg nem bujt ki nala, de ugy erzem, hogy lassan csak attori az inyet.
Vasarnap anyukamek jottek hozzank egy rohamlatogatasra, nameg segitettek az uj ajtot berakni a helyere. Zolika ismet tunderi volt, mosolygott mindenkire, jol eljatszott a mamaval es papaval, jokat evett es aludt (a csatazaj ellenre..). Sot tegnap delutan meg jatszoterre is elvittem a nagyfiamat, es a pindur turte a babakocsizast (mostanaban utalja vmiert), sot el is aludt hazafele jovet.

Most hirtelen ennyi, melo van, Zolika meg lassan ebred, ugyhogy sietekKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Sziasztok!

Na, látom tényleg elnéptelenítettem a topikot Kép
Itt izgultam hogy mit írtok amíg nem vagyok (harmadik napja nincs net), de látom vagy nektek sincs, vagy ennyire ijesztőek a képekKép Kép

Mica!
Köszi a bókokatKép
Hétvége elég vegyes érzésekkel teli volt. Ha holnap lesz netem leírom, most egyedül vagyok a gyerekekkel, Ati valahol félúton van Pécs és Pest közt, onnan még mire hazaér majd..
Ráadásul eléggé befordultam most délután, elég sok dolog összejött megint..
na, nem rontom a levegőt!

jó éjt!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Betti!
Nagyon jók a képek,öröm nézni őket!KépKépKép
Én igyekszem utolérni magam,Patrik betegsége miatt eléggé elmaradtam több dologgal.
Mi a helyzet pajzsmirigy-ügyben?
Írj holnap a hétvégéről!!

Mica!
Jól emlékszem:Krisztinek hívják a keresztlányodat?Õ volt velünk a játszón,ugye?
Képzeld,Pilisen új játszótér van!!!A vasútállomás melletti parkban,úgyhogy csak ki kell sétálnunk.
Van babahinta is,Patrik nagyon jól érezte magát benne.
Remélem Zolikát már nem kínozza sokáig a fogacska!
Patriknak a második is kint lesz hamarosan,bár az ínyén most sem látszik semmi,de egyéb jelek(állandó rágcsálás,25 liter nyál/nap)erre utalnak.
Zolika is még mindig csak a hasán alszik?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Betti,
dehogy riasztod a topikot, csak sajna idom nincs neha, hogy irjak..Kép Ez az atka a melonak. Ha van egy szabad percem, akkor dolgozom, nem pedig irkalok. Most is igy van, de azert ott egye meg a fene a domainokat, varhatnak estigKép
Irj, ha van idod, olvasasra be szoktam nezni, mig tolti a gep a doksikatKép

Kata,
Igen, jol emlekszemKép Csak o a masik keresztlanyom, merthogy nekem ketto vanKép Neki 1 honapja volt a szulinapja, o rollert kapottKép
Ez a keresztlanyom Edua Reka, parom tesojanak a lanyaKép
Woww, jatszoterKép Hurra, hurraKép
Fogacska ugyben nincs fejlemeny, harap a lurko tovabbra is, de szerencsere a nyugosseg elmultKép
Kepzeld, tegnap megkostolta a bananpuret, es alig lehetett elvenni elole a kanalat, mert naaagyon kellett neki a kajaKép Olyan edes volt, kis szajtatogato kisfecskeKép Hehe, 10kg-os fecskeKépKép
Hajra Patrik, legyen 2 foguKép Aztan tobbKép
Alvas meg altalaban hason van, hatan alszik el, hasraforditomKép Viszont a hetvegen aludt az oldalan isKép

Nah, rohanokKép

Puszi mindenkinek
Mica
mica

Sziasztok!

a regélésből asszem nem lesz semmi, mert a kölkeim megint játsszák a hiperaktívot. Mendi éppen a teknősét keni be testápolóval (sajnos igazival),így jár aki elölhagyja a testápit..
Kevin meg csak simán gatyarángatós/hisztizős ma is!

Kata!
Jobban van Patrik?
bókokat neked is köszi!
Pajzsmirigy ügyben semmi változás, 13-án megyek az endokrinológiára, aztán meglátjuk mi lesz.

Mica!
Jaa, nem rinyálni akartam én, főleg nem számonkérni! Lehet ilyen hatása volt, mert megint elmebeteg vagyokKép Bocsánat érte!
Persze, megértem hogy nem az az egyetlen dolgotok hogy nekem irogassatok ;)!

Fog ügyben nálunk sincs változás, 8 van, bár most úgy látom jön a 9. is Kép
Alváspozíciók nálunk kimeríthetetlenek! Asszem raktam is egy ilyen képet Kép
De van mégKép
Hú, még annyit hogy felvették a lányomat oviba, jövő kedden megyek szülőire. Tök fura, én szülőire KépKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Csak gyorsan 2 kep a lurkorolKép

Alvas utani gazember az agyaban:
Kép

Oldalon alvas:
Kép

Betti,
Ne oszitsKép Dehogyis leszolni akartalakKép Csak sajnos ido tenyleg ritkan vanKép Azert probalok irniKép Nameg neha lusta is vagyok, ez is igazKép

Na puszaKép

Mica
mica

Betti,
én írtam volna, hogy milyen helyesek a lurkóid, csak nekem, mint maradi modemesnek alig akar letöltődni a sok kép, még most 5. nekifutásra is megállt félútonKépKépKép
Gyönyörűek a gyerekeid szemei, ezt mindíg megcsodálomKép
Nekünk is pont ilyen orbitrek edzőgépünk van, de nálunk is leginkább a gyerek használja mostanságKép
Heppi skacait vizsgáztatásunk végett rejtetted a képek közé?Kép
Hétvégén merre voltatok?...én lemaradtam.

Kata,
na csak előkerültél te is végreKép
Új játszótérKép És volt hozzá valami köze a mozgalomnak, vagy csak meggondolták magukat a pilisi nagykutyák, és pottyantottak a népnek?Kép

Mica,
na az ilyen 10 kilós fiókákat nem igen bírná el a madárfészekKép Majd megpukkadok az irígységtől, hogy az én gyerekemen kívül mindegyik tátog a kajáraKép Nálunk a tápszer mellett napi 1/4 üvegnyi gyümi csúszik le és készKépKépKép...és már 1 hónapja ennyi...

Mesi 2 hetes tudományaKép
Kép

És a csajok új babakocsijaKép
Kép

Momo

Momo
momo

Sziasztok,
Gyors bekukk, aztán rohanok tovább, mert délután utazunk el anyukámékhoz Kép

Szal:
Betti,
Ha lemaradtam volna, gyermekeid gyönyörűek, és köszi, hogy "minket" is feltettél Kép

Momo,
A tied legalább elfogadja a tápot! Nekem mostmár mindkét srác bemondta az unalmasat. Ugyanis az történt, hogy tegnap (csüt) voltam a tanácsadáson, ráugrasztottam a fiúkat a mérlegre. És mivel Gábornál egy deka hízást sem mutatott, Viktornál pedig cirka 15 dekát (két hét alatt) nem volt lelki erőm bemenni a dokihoz. Nagy elkeseredésemben ebédszopi után próbáltam nekik tápot adni, de csak vigyorogtam rám, és lökték ki az üveget. Pontosabb Gábor érdeklődve tette a szájába meg rágicsálta, de nem szívta, szal egy csepp sem ment le a torkukon. Nemtom mihez kezdjek. Egyik részem örül, hogy anyatejesek, másik énem aggódik, hogy "nem híznak". Abba bele se merek gondolni, hogy 8-hós tanácsadáson mit fogok kapni dokibától, hogy határozott utasítása ellenére sem kapnak tápot a srácok Kép
Most éppen kétszer adok nekik szopi utáni kaját: délben egy zöldség-krumplit, és fürdés előtt egy tejpép-gyümit, aztán fürdés és aztán szopi. Gondolván, talán ettől lesz egy kis éjszakai nyugi --- hát mondanom sem kell, kétóránként ébredtek, és csak a cicin nyugodtak meg (de ott mondjuk kb 2perces szopi után).

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Hú, végre egy kis mozgásKép
Nálunk változatlanul marhasok meló van a kölkökkel, szal gyorsan kell írnom nagyon..

Mica!
Gyönyörű ez a legény!Kép

Momo!
Gondoltam rád mikor raktam a képeket, hogy szidsz majd rendesen. Részint ezért is raktam külön-külön hsz-ba hogy hamarabb archiválódjanak Kép
A te lányaid is csodaszépek! Micsoda járgány!Kép
Elgondolkodtam hogy milyen edzőgépről van szó, aztán rájöttem hogy anyuékéról írtál Kép náluk voltunk. Nekünk csak egy csenevész szobabicajunk van, az is kinn érlelődik már jó ideje az erkélyen Kép
Heppi képeit nem vizsgáztatásnak szántam, csak hogy Heppi is megnézhesseKép
Hétvégén Gyulán voltunk, Ati unokatesójának ballagásán, nagysikerű kirándulás volt Kép
Ha délután alszanak mostmár írok élménybeszámolót tényleg ;)

Heppi!
Nincs mit Kép!
/most szedtem ki Kevint a kukából, és ordít../
Én csak azt tudom mondani amit eddig is, hogy ha éhesek lennének, elfogadnák a tápot az biztos. Az orvostól hülye gondolat hogy majd a tápból többet eszik. Bár az az igazság, hogy ő nem ismeri a gyerekeket, meg ahogy leírod, a szoptatásról sem túl modernek az elképzelései. Te viszont tudod, hogy nem ordítanak egész nap az éhségtől, ha adsz nekik is maguktól abbahagyják, mind a szopit, mind a pépet. Egyszerűen kisebb étvágyú gyerekek. És azt meg végképp nem hiszem hogy ha eddig elég volt nekik most 1 hónap alatt sem növekedett a tejcsimennyiség, főleg mikor sűrűn szopiztak. Sztem ne foglalkozz ezzel, nem minden gyerek hízik normálisan. Tudod az én lányom is ilyen volt, a második félévben havi 10-20 dekákat hízott, pedig ő tápos volt!
Sztem semmi gond nincs a srácokkal, csak ők a te alkatodat fogják örökölni ;) Ha éheznének az tuti máshogy nézne ki.
Nemtom mit mondjak még hogy meggyőzzelek/megnyugtassalak Kép

Na, Kev kipakolta az összes cuccot amit vettünk a boltba, most épp papírostól eszi a felvágottat, úgyhogy megyek!Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
ahol a gyerek még a papírt is megeszi a felvágottal, az csak ne ossza itten nekünk, alultáplált csemeték aggódó anyáinak a tanácsokatKépKépKép
Kirándulás beszámolóját türelmetlenül várjukKép
Nehogy azt hidd, nekem nincs egész napos hoppáré a 3 csaj miatt, ma pl amíg Mesit etettem, Zsebi rápisilt a szőnyegre Timi meg megbotlott az erkélyajtó küszöbben és átrepült rajta, majd felsikálta hasmánt a betont a teraszonKép Bírni kell cérnával, ha nem akarok elmebuggyant lenniKép

Heppi,
az én gyerekem se fogadta el azonnal a tápot, kísérleteztem eleget, mire a Beba2 HA lecsúszott, csak arra meg allergiás voltKép És a többi csajhoz hasonlóan az üveg se mindegy neki, ő az aventes varázsitatóra szavazott normál cumisüveg véggelKép
Egyébiránt nálam a nagyobbak is lelassultak erősen a hízásban fél éves kor után, ez tök normális, csak hát a hülye anyjuk szeretné szép gömbölyűnek látni őketKép
Viszont én nem mondanám azt alapból, hogy akkor nem éhezik egy gyerek, ha nem üvölt egész nap, Mesi pl. ilyenkor csak nyűgösebb és többet alszikKép
De az étvágyuknál számold be a nagy meleget is, nálunk olyankor egész nap pár falaton vegetálnak mind, aztán ahogy hül az idő, hirtelen elkezdenek zabbantaniKép

Mica,
na mi volt? Betörtél a cukiba?Kép

Momo

Momo
momo

Sziasztok,

Heppi,
Szerintem nem kellene aggodni a fiuk sulya miatt, dehat mondom ezt en, akinek genetikailag elefantbebi lurkoi vannak. Tippem sincs, hogy mivel lehetne "hizatni" a gyerkocoket. Nem lehet a dokival megbeszelni, hogy miertis kene a konyv szerinti hizasi gorbenek megfelelni?

Betti,
Kev nem elveszett gyerek, azt latomKépKép

Momo,
Hat persze, hogy bezart az orrom elottKép Aztan ugy terveztem, hogy visszalepek hozzatok egy kis dumcsira, hat a lurko nem bealudt az autoban?Kép Ugyhogy leptem haza, torta nelkul. Viszont ma mar ugyi voltam, beszereztem a gyertya-ala-valotKép Es meg hetfore is rendeltem, persze holnap kell elhozni, mert tipikus irsai bolt, hetfon nincs nyitva.. csak el ne felejtsem holnapKép
Delelott tuleltuk az evzarot az oviban, Zolika nagyon jol viselkedett, meg kaja miatt se reklamalt, pedig igencsak belelogtunkKép Ugy latszik, hogy nagyon kedveli az uj kocsit, amit kapott, olyan jol viselkedik benne, es jokat is alszik benneKép Nekem is tetszik, kicsi, konnyu, bedobom a csomagtartoba, es mehetunk piac, bolt, vegre nem nekem kell a lurko feneket cipelnemKép

Na megyek, mert nyugoske tudomasomra hozta, hogy unja a helyzetetKép

Mica
mica

Sziasztok!

Fú, most láttam a Tv-ben hogy Pilisen "elhagytak" egy babát. Annyi ilyet hall az ember mostanság Kép

Momo!
Igaz, nem vagyok túl hiteles, ha Kevint vesszük alapul. Viszont Mendi baromi rossz evő volt, úgyhogy azért átérzem Heppi gondolatait ;)
Meg persze nem állítottam hogy mindenttudó vagyok Kép
Viszont sztem Heppi tudja leginkább megítélni hogy éheznek e a gyerekek vagy sem, hisz ő van velük egész nap. Nehéz helyzet az tuti Kép
Nem semmi a sztori. Persze tudom én hogy mindenkinél vannak ilyen napok (vagy inkább vannak olyan napok mikor nem történnek ilyenek? Kép )

Mica!
Milyen torta? hol mikor és hogyan? valamit nem tudok úgy érzem Kép
Na meg a babakocsiról sem mondtál ám semmit Kép Pedig tudod hogy babakocsimániás vagyok enyhén KépKép
Ha lesz időd írj egy kicsit.

Nah, próbálom leírni a kirándulást..
szóval már az indulás ugye tuti volt, merthogy két napja nem aludtam a torokfájás miatti hányinger végett. Aztán szépen mindent bepakoltam, örültem hogy sikerült mindent bepasszírozni az autóba (babakocsit is Kép ) már csak ez zuhany volt hátra, meg fél óra míg Ati hazaér. Persze hogy akkor jött meg épp. Nagyon örültem. Az út azzal telt hogy chamomillával tömtem magam, hogy ne fájjon a fejem, sajna hányingerre semmit sem vittem Kép. Aztán ahogy eltelt fél óra (a két és fél órás útból) Mendi elkezdte a hisztijét : "apa főőől apa főőől, anya légyszíí főől, ne vezessél apa, vegyél főől, nem megyek a dédihez, menjünk haza..." és ezt ordítva persze, hogy Kev is felkeljen, akkor sztereóba ment az előbbi monológ + a " vááááá babababaaaaaaaaaa ááááááááá háááááá"
De végre megérkeztünk. Némi hidegvizes kezelés után elértük hogy Mendi hajlandó legyen lefeküdni az ágyra, Kev be is aludt, aztán szavam nem lehet mert 6 (!!!) órát le is nyomott egyhuzamban. Mendivel és velem ellentétben persze Kép
Szal reggel felkeltünk, lázas készülés, virágért a piacra, aztán be a 70°C-os konyhába ebédet rittyenteni 25 főre. Persze mindenki boldogan elterült a székén, csak mama, anyósom, meg én sürögtünk erre-arra, meg hát mosogatás is ránk maradt. De sebaj, túléltük. A néhány órás mosogatás alatt legalább elbeszélgettem Ati unokatesójával, vele volt közös témánk, ugye nemsokára szül Kép borzasztó nagy pocija van ám!
Aztán elvoltunk (volt néhány zavaró tényező is, de ezt az oldal publikusságára való tekintettel nem szeretném leírni Kép )
Szombat este a várba mentünk, de marha sok szúnyog volt, így rövidre zártuk a dolgot.
Vasnap reggel Ati átment Romániába tankolni, aztán elmentünk egy "ruhaparkba" (ilyen nagy áruházféle, ahol csak ruha van, jó cuccok főleg olcsón, na nem fillérekért, de ... )
Persze magamnak nem találtam semmit, Atinak viszont vettem 3 tuti pólót. Gyerekruhák is nagyon szépek voltak, de korlátozottak voltak a lehetőségeim sajna Kép .
Aztán haza ebédelni, majd indultunk, először közeli rokonlátogatásra, majd végre haza. 9 volt mire beestünk az ajtón. Azt persze meg sem említem hogy hazafele is uaz volt az utiprogram az autóban mint oda, csak pepitában..
Hétfőn persze az összes ruhát mosni, elpakolni..

MOst meg megint egyedül vagyok ám, Ati Ákos koncerten ismét, majd hajnalban hazatér a drága.
Ebédelni sem mentünk mert apósék osztálytalin, szóval tök egyedül vok velük.
Kicsit rossz érzés az is, hogy senki se köszöntötte fel a fiamat tegnap, dehát sokkal jobbra nem is számítottam.
Egy tortát azér bevágtam volna Kép.
Megyek mert kedvenc lányom megint hisztizik a hülye hálózsákjáért..

(alig 5 perce hagyta abba az ajtó előtt ordítást az apja után)

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Jelentem,nem én voltam a pilisi babaelhagyó,az enyém megvan!Kép

Betti!
Isten éltesse Kevint!Kép
Majd mesélj a szülőiről!Jó lesz majd,ha Mendi már beszokik az oviba!KépDe biztos nagyon furcsa is lesz először nélküle.
Kalandos volt látom a kirándulás!Kép
Ati ennyire Ákos rajongó?Én jobban jártam,Ruszlán lovagolni lép le hetente 2x.Kép

Heppi!
Elég vaskalapos a dokitok.Kép
Tejpépet próbáltál adni a fiúknak?Én Sinlacot adok.Glutén-,és mindenmentes,receptre kapható.Patrik főleg gyümivel nagyon szereti.

Momo!
Előkerültem,riossz pénz nem vész el!Kép
Tejpépet Neked(vagyis Mesinek.Kép)is ajánlom.Hátha.
Játszóba valamennyit az önkormi is pótolt(na,nem erőltette túl magát,a nagykutyák pottyantanak a népnek rendszeresen,csak nem pénztKépKép),meg nagy pénzgyűjtő rendezvények voltak.

Ágyba dobom Rault.Holnap lesz az évzáró "buli".

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Jajj, gondoltam hogy nem te voltál KépKép
Köszike, átadom a srácnak Kép
Rendben, majd mesélek!
Igen, eléggé az. Bár tényleg egy szavam sem lehet, mert Ákoson kívül semmi egyéb káros szenvedélye nincs KépKép
Néha sz.r hogy itthagy egyedül, de nem akarom neki megtiltani hogy kikapcsolódjon. Örülök hogy legalább ő el tud menni szórakozni. Na meg hát azért nem hetente megy Kép.
Lovaglás jól hangzik, bár én hogy őszinte legyen nem vagyok nagy lóbarát, naponta többször látok egy lovat, azt is utálom, úgyhogy próbálok nem tükörbe nézni Kép
Na, megyek nézem tovább ezt a fantasztikus meccset. Kínszenvedés, dehát számítottam rá, hisz magyarok játszanak..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
meg ne orrolj arra, amit írtam, most látom csak, hogy a hülye babanet egy rakás vigyorifejemet lehagyta a hozzád írtakrólKép
Hát én nem igazán mentem volna bele egy ilyen hétvégi túrábaKép Nálunk le van fektetve törvénybe már Timi születése óta, hogy pici gyerekkel én nem autózok 1,5 óránál többet (nekem Timi üvöltött végig minden autózást 1,5 évigKép) és nem vagyok hajlandó 20-30 emberre főzőcskézni semKép Aki mostanában kíváncsi ránk vagy a kölkeinkre, itthon mindíg szívesen látomKép
Inkább úgy fogalmaznék, hogy öröm, amikor egy nap nem történik semmi, az meg ünnep, ha angyalkák mind a hármanKép

Mica,
azt hittem, te is vagy olyan elszánt, mint tavaly a férjem, aki kicsi terhes feleségének 5 után 5 perccel is képes volt a cuki ajtaján kiimádkozni 4 szelet dobostortátKépKépKép
Kár, hog nem jöttél dumcsizniKép

Kata,
nem is tudom, a Sinlac is, gondolom, olyan se íze se bűze, mint a HA tejpép...én ahhoz kevertem gyümit és Mesi utáltaKép
Nálunk most egészen fellendült az élet, ma pl gyereknap volt a főtéren, Timi meg rájött a vursli ízére, miután elvittem két kör dodzsemreKép Na ezután már mindenen akart menni, üres bukszával értünk haza...(én is tök lehidaltam az árakon, a zseton a kocsiba 500 pénz volt és alig 2 percet adtak érteKép) Kár, hogy arra nem volt lehetőségem 3 pici kölökkel, hogy a Bojtorján koncertet is végighallgassamKép

Mennem kell még rendet rakni, mert holnap gyerekes buli lesz nálunkKép

Momo

Momo
momo

Betti,
azt elfelejtettem reklámozni, hogy ma is volt kőre pisilés Zsebi részéről, Mesi meg belenégykézlábazott, mire a felmosófával visszarobogtam, ezért Zsebike igyekezett érkezésemig kimenteni a fuldokló hugicát, minek következtében seggen csúszott a pisiben...Timi meg üvöltve irányította az összegabalyodott csoportot a tócsa szélérőlKépKépKép
Aztán eltakarítottam a romokat, gyereket fürösztöttem...és 10 perc múlva rejtélyes csoda folytán egy pohár kubu borult szét az ebédlőbenKép
Hát ezek az átlagos napokKép

Momo

Momo
momo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?