Berni
Hát, ez tök érdekes!! Drukkolok nagyon!!
Ehhez az abortuszos dologhoz hozzá sem tudok szólni!
Isten tényleg nem ver bottal. 7 megszakítás után és nem csodálkoznék, ha nem sikerülne!
Mohácska
Az anyósod kritikán aluli (bocs), meg is értem, hogy nem nagyon tárgyalsz vele.
Sajnos nem vagyunk egyformák! Aki nem akar annak, úgy látszik tényleg jön. Ebbe nem szabad belegondolni! Nekünk meg pláne nem, mert akkor nagyon hamar eljutunk arra a szintre, hogy semmi értelme a küzdelemnek.
De nem szabad feladnunk, mert ránk is vár valahol egy-két pici baba!
Tündi
Nagyon szép napod lehetett!! A kisbabák nagyon érzékenyek az emberek kisugárzására!
Szívből kívánom, hogy a Te babócád is érezze ezt és nagy titokban ott lapuljon már a pocakodban!
Majcsi
De jó, hogy holnap már péntek!!! Jó régóta fent van a hőd! Remélem azért, amit mindannyian szeretnénk!!
Hát, Lányok, nekem a tegnapi nap nem tartozik a kedvenceim közé!
A párom még mindig nem tudta elérni az urológust:-(!
Aztán voltan a Sámánomnál (=Török doki).
Megjöttek a laboreredmények. van egy kis bacink, úgyhogy kaptunk Doxicyclint :-(.
Hát, ez nem hiányzott a párom gyomrának, de remélem nem lesz baj.
Aztán elkezdtünk számolgatni, hogy mikor kezdjük a stimut. Mondom, hogy 9. cnapon vagyok és általában 35 naposak a ciklusok.
A Sámán elkezdett somolyogni a nemlétező bajsza alatt.
Gondoltam ez nem jelent semmi jót. Nem is jelentett. Július 2. hetében külföldön lesz.
De nagyon rendes, mert azt mondta, hogy akkor is megoldjuk, mert majd másféle stimut csinálunk és kicsit (1 héttel) kitoljuk a menzimet.
Persze, tudom, hogy egy hét nem számít, de mivan, ha nem úgy reagálok a gyogyikra, ahogy kéne és megjön, amikor akar??? Vagy pont most nem 35 napos lenne, mert eddig ittam a ciklusbeállító teát???
Két hét múlva megyek hozzá megint, akkor megnéz uh-val és kiszámolgatjuk, hogy mikortól, milyen gyogyit, vagy szurit kell kapnom.
Most már csak reménykedni kell, hogy el tudjuk kezdeni a következő ciklusban. Mert ha nem, akkor nagyon-nagyon szomorú leszek és lehet, hogy átköltözöm a szomszéd épületbe (vagyis az Idegklinikára).
Bocsi, hogy panaszkodtam, de nem vagyok feldobva a tegnapi naptól.
Stella