Új privát üzeneted érkezett!

Sziaztok!
Évi és Jófi!
Ngyon szomorú dolgok ezek. Én bármennyikor estem volna teherbe, nem lett volna szívem lvetteni. Mondjuk a szomorú sz, hoyg egyes primitív emberek még mindig ezt tekintik fogamzásgátlási módszernek Kép. De könyörgöm, hol élnek ezek? Ez már a huszadik század, tonnaszám óvszerekkel.
Orvosi részről: a méhnyálkahártya 2 rétegű. Van egy bazális, ami alul van, ez termeli ki a felső réteget, ami menstruációkor leválik. Az abortusszal ezt a bazalis réteget sérthetik meg, amely így nem tudja létrehozni a baba befogadására a felső réteget.
Ha tudnátok, hogy mennyit láttam ilyet. Sok nőt, akiknek több abortuszuk volt, és éppen spontán vetélnek. Akkor folytak a könnyeik, de nem tudtak volna egy nyamvadt óvszert megvenni a boltban. Vallásos vagyok, de ez már feszegeti a jóérzésemet. Nem tudom, hoyg közületek ki a keresztény, de " Isten nem ver bottal".
Sajnálom...Kép

Nárcisz

Kép
narco

Jófi Kép
Õszintén szólva a múlt héten még én is azért szurkoltam, hogy megjöjjön. Úgy gondoltam, ha eddig nem jött össze, akkor ráér majd ősszel, és akkor elmegyünk dokihoz is. Már elterveztük a nyarat, autót vettünk világos kárpittal (mert úgyse akar összejönni a baba), teniszpályát béreltünk és kaptam egy szupi ütőt is stb. Persze mostanra már abban reménykedek, hogy nem is látom a mensimet kb. egy évig.

Stella
A 13. és 14. napon 36,6 volt a hőm a 15. napon meg már 37,1 , aztán mértem még kb. 4-5 napig, de ezt követően abbahagytam és csak a múlt hét közepén kezdtem újra mérni. (Így a lustaságnak köszönhetően megint van egy hatnapos kihagyás benne.)

Kinga
Sajnálom. Kép de azt hiszem már érezted.
A kutya képet várjuk nagyon. Kép Különben egy kölyök kutya gyakorlatilag annyit eszik mint felnőtt korában, csak több részletben. Ez különben a kutyatápos zacsikról ki is derül. Ha megnézed a kölöktápon, hogy az X hónapos Y kilós kutyának mennyit kell adni és azt összehasonlítod a felnőtt tápon feltüntetett, a kutyád felnőtt korában várható súlyára ajánlott mennyiséggel rögtön látszik.
Az én kutyám is tépázott, mindjárt a kutya nevelésével foglalkozó könyvel kezdte. Kép

Tündi
Látom te is közeledsz a ciklus végéhez. Küldök egy kis drukkot: +++++++++++++++++++++++++++

TÜNDIK
Akkor az összes Tündének BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok Kép

Boldog névnapot a Tündéknek Kép

Ez az Albert Gy.-s dolog nagyon durva. Nárcisz én Veled értek egyet. Isten nem ver bottal.

Évi Kép
Nekem is 10 korty az adag Kép

Wish

wish

Lányok!

Mára végeztem Kép
Mindenkinek drukkolok, amiért kell Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Az osszes Tundinknek BOLDOG NEVNAPOT KIVANUNK kis Attival!!!

Kinga!
Nagyon sajnalom, pedig annyira drukkoltam. Lehet ez volt a baj.

Albert Gyorgyit amugy sosem birtam, de most aztan meg plane. Borzaszto, amit muvelt. Azert felnott fejjel vedekezhettek volna.

Errol az esetrol az jutott eszembe, hogy ismerosom 7hetig fekudt a korhazba, hogy megmaradjon a babaja. A szobatarsa is szinten ezzel kuzdott. Erre a dokik befektettek mellejuk egy abortuszos csajt. Mondanom sem kell, hogy ki voltak borulva. Nincs igazsag!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

LÁnyok
Ez a 7 abortusz elképesztő, hát van szive meg lelke egy ilyen nőnek????? Nincs, az tuti! Akihez ennyiszer be akart költözni a baba és elutasította, az tényleg nem érdemli meg, hoyg valaha az életben anya legyen Kép

Nárcisz, Wish
Csatlakozom a vallásos nézethez!

Milyen szép virágokat küldtetek Lamikának is Kép

Majcsi
Köszi a drukkot, remélem nem hiába jönnek Kép Aranyos lehetett a kutyusod Kép

Szép ajándékot kaptam reggel névnapomra az élettől: a buszon utazott egy fiatal anyuka a kb. 1-1,5 éves kislányával. Gyönyörű volt a kiscsaj, úgy megszeretgettem volna... Õk ültek, én álltam mellettük. Anyukája folyamatosan puszilgatta és simogatta a kislányt, olyan szépek voltak! A baba nézelődött, egyszercask felnézett rám a nagy kék szemeivel, és mosolyogni kezdett a cumija mögött Kép Aztán kiköpte a cumit, és még jobban mosolygott rám, hát gondolhatjátok, teljesen kész voltam tőle. Megsimiztem a kis kezét, elhúzta, de aztán megint nyújtotta felém. Ez így ment 3 megállón át, amig le nem szálltam. Aztán amikor elfordultam mert jeleztem, akkor integettem neki, de ő csak nézett tovább és mosolygott rám. Közben megszűnt a világ körülöttem, néha felnéztem és hirtelen azt sem tudtam hol jár a busz. Most is csorognak a könnyeim, akkor is nehezen tartottam vissza. És hányszor eszembe jutott ez alatt a 10 perc alatt, hogy vajon hamarosan én is örülhetek a ténynek, hoyg már nem egyedül járok dolgozni? Vajon menynit kell még várni, mert már egyre nehezebb? És lehet hoyg ez a fiatal kedves anyuka is nagyon sokat várt a babájára, és most méltón megérdemelte hoyg már a kezében tarthatja és mások csodálják?!?!??! Õszintén irigyeltem.
A másik: apukám sms-e volt (telefonon is beszéltünk Kép): "névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot és egy bébit kívánunk!". Hát ezen se kicsit hatódtam meg.
Bocs hoyg hosszú lett, csak leírtam hogy ma tényleg nagyon boldog napom volt hála nektek és a rengeteg baráti, családi sms-nek és hívásnak! Azt hiszem, ma újra ráébredtem arra, amit már hetek, hónapok óta próbálok valamelyest kerülni gondolatilag: hoyg igenis már én is nagyon vágyom egy kisbabára, és talán már érettnek is találom magam a feladathoz. Úgyhogy figyelem az égi jeleket, hátha most már meghallják, és ők is így gondolják ott fenn...

Na, elzárom a csapot amiből jönnek a könnyek, és lassan hazaindulok.

Szép estét mindenkinek!

Tündi
Vendég

Elolvastam az Albert Gy. cikket. Én sem csíptem soha a nőt. Amúgy nem csak ez a baja. Kb. 10 éve láttam vele egy TV interjút, ott a szüleit szapulta és őket okolta minden nyomoráért, mert túl korán született, a szülők több helyen dolgoztak külföldön és ezért költözni kellett az egész családnak + szerinte a tesóját jobban szeretik mint Õt és különben is, őt sosem értették meg. Akkor, ha jól emlékszem azt mondta, hogy soha nem akar gyereket.

Én is találkoztam már olyan csajszival akinek volt abortusza, de nem okult és másodszor is véletlenül terhes lett. Még azt sem tudta, hogy a terhességet az utolsó mensitől számolják, így már az utolsó pillanatban vették el a babát, mert ő azt hitte, hogy még van ideje.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Tündi!Kép

BOLDOG NÉVNAPOT!!!Kép

Jó nekem szombat délelőttKép
A fiúk pecázni fognak, de én ráérekKép

Mea
mea

Sziasztok lányok!

A Tündiknek én is sok szépet kívánok!!

Nagyon kiszúrtak velem a munkahelyemen, úgyhogy nagyon rossz lett a kedvem...Nem is tudnék most semmi pozitívat írni, ezért inkább csak szép estét kívánok mindenkinek, és akinek aktuális, zebrásodást!

Pusz: Adri

Kép

Kép
adriana

7 abortusz? Tényleg nincs szíve annak a nőnek...

KépKép
nicika

Sziasztok lányok!

Tündi!
Névnapod alkalmából sok erőt és egészséget és minimum két pocaklakót kívánok neked!!!!!

Stella!
akkor van remény.Én szurkolok neked!!!!

Nálam remélem most siker lesz ,már kaptam egy szép nagy adag tüszőrepesztő szurit.Olyat mesélek csajok lehídaltok!

Máj.23-án megjött a mensim és nagyon fájt a derekam .Elmentem Máj.27-én a dokimhoz és megvizsgált ,de még barnáztam.Õ azért megnéz UH-án is.Jó, gondoltam magamban.És láss csodát még mensiztem és egy 28mm-es tüsző volt a jobbpetefészkemben ,ezért fájt a derekam.Erre közli velem a doki,hogy bead nekem egy tüszőrepesztő szurit a neve: Ovitrelle.Ja csekély 12000 Ft-ba került és marhára fájt ,mert hasfalba kaptam.Úgyhogy várom a fejleményeket Jún.14-re

A prolaktin szintem 700-ról szépen lecsökkent ,hála a Bromocriptin-nek két hónap alatt 111-re.

Izgatottan várom ,hogy nálad mi újság?Remélem sikerül egy zebrát befognod!!!!!

Sziasztok!
berni611

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:10-kor.
seszi

Sziasztok Lányok!

Kicsit jobb lett a kedvem így estére. Visszaolvastam a fórumon jó sokat, és úgy örülök, hogy ilyen jófej társaságba csöppentem! Együtt izgultok és drukkoltok, ha valakinek nem sikerül, együtt vigasztalódtok. Na de ennyit a bókokból, nehogy elbízzátok magatokat! :-))
Egyébként hogy kell beilleszteni azokat az édi kis mosolygós meg szomorgós arc jeleket? Én is szeretném ilyenekkel metölteni a mondanivalóimat.

Tündi!
Fölvennél engem is a táblába??
25 éves vagyok, Budapesten lakom.
2004 szeptember óta próbálkozunk. 37-38 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 29 cn-on.
Előre is köszi.

Jó éjt mindenkinek!
Adriana

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

MINDEN TÜNDINEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Milyen szomorú történetek, legalábbis a mi szemszögünkből! Én is megtoldom eggyel: Az én anyósom arra nagyon büszke, hogy a kisebbik fiát (férjemet) nem akarta, csak a férje, utánna pedig volt 13!!! abortusza 4 év alatt (aztán a férje beteg lett és nemzőképtelen!). Nem is egyszer mondtam neki akkor, én meg arra vagyok büszke, hogy az x évem alatt nekem 1 sem volt. És a mai napig sem (már nem beszélünk)... Amikor még mondtuk neki a babaprojektet, azt mondta, hogy előbb lesz neked gyereked, mint új cipőd. Az gyorsan jön! - mindezt merő gúnnyal. Azóta már van két új cipőm is, új mosógép, vasaló, tűzhely, stb, csak új baba nincs Kép.

Na megyek vasalni

Puszi Kriszta

mohácska

Fúú, ezek az abortuszos történetek kiakasztóak Kép

Berni Kép
Hét ez nem semmi Kép Mondtam én mindig, hogy a könyvek az átlagról szólnak, de én már hallottam mindenféle verziót. Van pl egy kollegám, aki feleségével a sikeres hónapban pont a mensi elötti napon tudott csak együtt lenni és hát baba lett belőle Kép Szóval megy drukk Nektek nagyon Kép

Wish

wish

Koszi szepen Narco, hogy utana neztel a Canestennek, tegnap este mar nem is volt semmi gorcsom, ugyhogy biztosan csak veletlen egybeeses volt!

Judit,
te iszod a malnalevel teat? Ma mentek dokihoz, ha jol emlekszem? Es ctg-re?

Vanda
vanda72

BerniKép
Hát, ez tök érdekes!! Drukkolok nagyon!!

Ehhez az abortuszos dologhoz hozzá sem tudok szólni!
Isten tényleg nem ver bottal. 7 megszakítás után és nem csodálkoznék, ha nem sikerülne!

MohácskaKép
Az anyósod kritikán aluli (bocs), meg is értem, hogy nem nagyon tárgyalsz vele.
Sajnos nem vagyunk egyformák! Aki nem akar annak, úgy látszik tényleg jön. Ebbe nem szabad belegondolni! Nekünk meg pláne nem, mert akkor nagyon hamar eljutunk arra a szintre, hogy semmi értelme a küzdelemnek.
De nem szabad feladnunk, mert ránk is vár valahol egy-két pici baba!

TündiKép
Nagyon szép napod lehetett!! A kisbabák nagyon érzékenyek az emberek kisugárzására!
Szívből kívánom, hogy a Te babócád is érezze ezt és nagy titokban ott lapuljon már a pocakodban!

MajcsiKép
De jó, hogy holnap már péntek!!! Jó régóta fent van a hőd! Remélem azért, amit mindannyian szeretnénk!!

Hát, Lányok, nekem a tegnapi nap nem tartozik a kedvenceim közé!
A párom még mindig nem tudta elérni az urológust:-(!
Aztán voltan a Sámánomnál (=Török doki).
Megjöttek a laboreredmények. van egy kis bacink, úgyhogy kaptunk Doxicyclint :-(.
Hát, ez nem hiányzott a párom gyomrának, de remélem nem lesz baj.
Aztán elkezdtünk számolgatni, hogy mikor kezdjük a stimut. Mondom, hogy 9. cnapon vagyok és általában 35 naposak a ciklusok.
A Sámán elkezdett somolyogni a nemlétező bajsza alatt.
Gondoltam ez nem jelent semmi jót. Nem is jelentett. Július 2. hetében külföldön lesz.
De nagyon rendes, mert azt mondta, hogy akkor is megoldjuk, mert majd másféle stimut csinálunk és kicsit (1 héttel) kitoljuk a menzimet.
Persze, tudom, hogy egy hét nem számít, de mivan, ha nem úgy reagálok a gyogyikra, ahogy kéne és megjön, amikor akar??? Vagy pont most nem 35 napos lenne, mert eddig ittam a ciklusbeállító teát???

Két hét múlva megyek hozzá megint, akkor megnéz uh-val és kiszámolgatjuk, hogy mikortól, milyen gyogyit, vagy szurit kell kapnom.
Most már csak reménykedni kell, hogy el tudjuk kezdeni a következő ciklusban. Mert ha nem, akkor nagyon-nagyon szomorú leszek és lehet, hogy átköltözöm a szomszéd épületbe (vagyis az Idegklinikára).
Bocsi, hogy panaszkodtam, de nem vagyok feldobva a tegnapi naptól.
Stella

Kép
stella9

sziasztok! Kép

Bár ennek nem sokan örülétek, de nekem meg fog jönni valamelyik nap. Gondoltam, hogy nem lesz egy leányálom fogamzásgátló után menstruálni. Azok a boldog napok: 4 nap, kis fájdalom. Ma már előre rettegek. De öröm benne, hogy beállt magától a ciklusom. Ez azért csak poztív Kép

Nárcisz

Kép
narco

Szegény Stella!
Azért ez igazán borzasztó. Szegényke. A csomó gyógyszr, meg kúra, meg furcsa emberek. És bevallani azt, még egy orvosnak is, hoyg próbálkoztok, és még mindig nem megy. Elkeserítő.
Ne haragudjatok, de nagyon nyers leszek: ajándékért könyörögni kellene??? Furcsa.
Bocsi....

Mohácska!
Szörnyű történetek újabb gyöngyszeme...
Hát kik a földön a gyilkosok?

Seszi!
Azért szörnyű. hoyg egyes emberek, hoyg el tudják cseszni az életüket... Félelmetes.

Kép
narco

Jó reggelt Lányok,

már sajnálom, hogy leírtam az AGY történetet,mert eléggé szomorú hangulat lett utána a topicban!Na de új nap és Stellának igaza van!Az ilyen történeteket nekünk megsem szabadna hallanunk, hanem csakis pozitívan gondolkodnunk a babákról és a nagy napról, amikor megtudjuk, hogy bennünk is lakozik valaki!Kép

Még mielőtt kérdeznétek, tehgnap este megjött, így ma 1.cn. Nem vagyok elkenődve, mert vaalhogy éreztem, hogy nincs baba, inkább azon izgultam, működök e gyogyik nélkül. És IGEN!!!Tudom, még benne van a szervezetembe a closty, de azért biztos kellett természetes ráhatás is, hogy megjött 1 nap késéssel.Kimondottan örültem neki, mert így nőtt az esélye annak, hogy elkerülhetjük az inszemet, és lehet ebből még spontán baba!!!!!!

És amúgy meg tegnap nem is tudatosult bennem: JÚNIUS VAN!!!!!AZ ÉN HÓNAPOM Kép - hát most kiderül mennyit érnek a megérzések.KépKép

Éva,
kérlek ne légy szomorú!!!!Egyrész még nem jött meg, másrészt meg biztosan még időre van szüksége a szervezetednek!!!Hidd el a nyáron Te is bebabásodsz!!!!!!Kérlek kérlek kérlek ne sírj!!!

Küldök egy egész mezőnyi levendulát Neked:

Kép

Stella,
én drukkolok Nektek nagyon!!!!ÖSSZE KELL HOGY JÖJJÖN MOST MÁR!!!!!!

MAJCSI,
mindjárt péntek!!!!!!!Hogy áll a hőd?????MEGAGIGADRUKKOK MENNEK++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

szép napot Mindenkinek!!Ígérem ma nem dobok be, csakis vidámító témákat!!!!!
KépKépKépKépKép

Jófi
jófi

NárciszKép
Igen, én is sokszor feltettem már ezt és sok más kérdést is, de nincs rá válasz, csak fájdalom és újabb küzdelmek sora.
Nem jó, hogy ennyit kell küzdeni és szenvedni azért, ami másnak simán megadatik és jogosan érezzük, hogy nekünk is járna.
De ebbe jobb nem belegondolni!!

Örülök, hogy beállt a ciklusod, bár a fogigátló utáni pár hónap még nem az igazi.
Mikor én abbahagytam akkor 5 hónapig 28 napos volt.
Aztán jött egy 30 napos (ekkor már próbálkoztunk) és úgy örültem, de csak két napig.
Aztán lassan beállt 35 naposra.
Reméljük neked nagyobb szerencséd lesz és nem kell ennyit várnodKép!
Stella

Kép
stella9

Tündi Kép
Tényleg gyönyörű lehetett a tagnapod Kép
Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen klassz emberkének mint Neked hamarosan lesz kisbabája Kép
Nagyon sztorítok Neked!!!

Stella Kép
Sajnálom, hogy nem tudtatok dűlőre jutni az urológussal Kép
Bízz benne, hogy az új gyógyikra jól fog reagálni a szervezeted és pocakos maradsz Kép
Drukkolok ezerrel Kép

Vanda Kép
Add majd meg kérlek az email címed, hogy telcsiszámot cserélhessünk.

Éva Kép
Sajnálom, hogy leesett a hőd, de kérlek ne keseredj, ez nem biztos, hogy rosszat jelent!
Dokihoz mikor mész vissza?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Jófi Kép
Úgy sajnálom, hogy megjött Kép Pedig annyira... Még nevet is változtattál Kép
De annak nagyon örülök, hogy nem vagy magad alatt és előre nézel! Igen ez lesz a TE hónapod Kép

Stella Kép
Szerintem a fogigátló kb. 4-5 hónap alatt ürül ki a szervezetből, azért szabályozza addig a ciklust. Nekem is az 5. hónaptól kezdett el ugrálni, de aztán szépen beállt Kép

Nárcisz Kép
Akkor most Te gyűjtsd be az összes többi mensit Kép Kép Kép

Adriana Kép
Doki mi mondott arra, hogy ilyen hosszú ciklussaid vannak?

Annácska

annácska

Jaj Lányok kívánok minél hamarabb babásodást Nektek!

Olyan rossz érzés olvasni, milyen rossz, hogy csak vártok vártok és semmi.

Igaz mi csak fél éven át vártunk és akkor is kis Clostilbegyttel sikerült a csodánk, de tudom milyen elkeserítő hónapról hónapra várni, csalódni és újrakezdeni.

Nálam akkor jött be, mikor abszólút nem gondoltam rá, igaz hogy szedtem a gyógyit, de karácsony előtt álltunk, Mátrába utaztunk közben akkorára nőtt a tüszőm a gyógyitól, hogy visszarendeltek Uh-ra a szépséges mátrai hétvége után, hogy ellenőrizzék a tüszit, hogy egyáltalán megreped e vagy ciszta lesz belőleKép

Teljesen para voltam, annyira fájt is a hasam.
Szegény páromat ezezl zaklattam végig, hogy tuti ciszta lesz!!!

ÉS LETT BELÕLE BABA!!!!Kép

Első tesztem igen haloványka második csíkot produkált és el sem hittem(ill. el sem mertem hinni, hogy az vagyok!!!)

Fel a fejjel Lányok, kívánom, hogy ez a csoda Titeket is elérjen hamarosan!!!!

Szívből kívánom!!!Kép

Mea(25+4)

Ilyen kis édi csomagot szeretnék minél hamarabb mindenkinek!!!

Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Stella Kép
Remélem a dokid, addig bűvészkedik a gyogyikkal amíg el nem éri, hogy a kívánt időben jöjjön meg, és ha ez sikerült, akkor a baba is meglesz.
Az idegklinika nem lehet valami tuti hely, inkább ne akarj oda költözni.

Jófi Kép
Örülök, hogy nem vagy elkenődve. Kép Ha jól emlékszem Ezvicc is szedett clostyt és akkor jött össze a baba, amikor már nem szedte, és ha azt mondod, hogy a július a te hónapod...... akkor hajrá!
Küldök júniusi drukkot: ++++++++++++

Éva
Ne sírj kérlek, ha egyszer már sikerült, akkor sikerülni fog megint. Kép A babának is jobb, ha a szervezetednek van ideje összekapni magát. Tudom a türelmetlenség nagy úr.

Berni Kép
Remélem elkaptátok azt a kis galád petét, aki nem olvasta a "nagy könyvet".

Kivi Kép
Veled mi a helyzet?

A hőm még OK. Már nagyon várom a pénteket és remélem, hogy nem fogok csalódni. Azért parázok rendesen.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Annácska!
Szeretném összegyűjteni, de sajnos már most is nagyon szenvedek, pedig ez még csak az előszele a dolognek. Nagyon fáj a pocakom, és a derekam majd leszeked. Ha ez a szülés lenne, akkor sokkal könnyebben viselném. Kép

Kép
narco

Adriana

A jeleket így kell csinálni:
Kép Először : utána rögtön szóköz nélkül egy ) jel
Kép Először : utána szóköz nélkül ez a ( jel
Kép Először : utána szóköz nélkül nagy O betű

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi Kép
Nagyon drukkolok!
Mennek a hőfenntartó ++++++++++++++++++++++++ energiák Kép Nagyon izgi Kép

Mea Kép
Aranyos vagy, hogy így gondolsz ránk Kép Muszály csinálni, várni és reménykedni, mert van miért! Erre Te is élő példa vagy Kép

Kinga Kép
Hogy vészelted át a tegnapot?
Mi van Brúnó kutyussal, megvígasztaltak a pároddal?

Szella Kép
Hová lett a képed???

Annácska

annácska

Évi

A március szuper hónap. Én is akkor születtem, ráadásul akkor az egész ország engem ünnepel és nem kell dolgozni se. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi Kép
A lányom meg március 16.-ai, úgy mit Nikol Kép
Tényleg nagyon jó ez a március Kép

Éva Kép
Remélem, hogy nem azért kell menned hétfőn a dokihoz, hogy a gyógyít elkezdhessed Kép

Tündike Kép
Merre vagy? Már nagyon hiányzol!

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Leszedtem, majd teszek fel újat.
Csak igazából, már uh képet raknék fel!

ÉviKép
Sajnálom, hogy leesett a hőd. De örülök, hogy újra bizakodó vagy!
Hamar össze fog jönni nálatok!!!

NárciszKép
Küldök neked buksisimit, hogy kevésbé szenvedj a menzi miatt:
Kép
Stella

Kép
stella9

Tündiéknél nem működik a net, de amint megjavul jönni fog!

Kép
stella9

Stella,
elhiszem hogy rossz napod volt, de tényleg nagyon rendinek tűnik a dokid, remélem hogy sikerül jól beállítani a gyógyszered, hogy jól jöjjön ki a ciklus!! Drukkolok ezerrel!!

Tündi,
olyan szépen leírtad a buszos jelenetet hogy én is elkámpicsorotdam, de tudod ám, hogy a te öledben is ül majd hamarosan egy kis csöppség, aki lehet hogy már a pocidban van. Tiszta szívemből kívánom!!

Jófi,
sajnálom, de örülök hogy ilyen optimista vagy, a júniusi megérzésed remélem hogy be jön!!

Majcsi,
a holnap reggeli teszthez egy millóval szorítok!!!

Durvák voltak az abortuszos sztorik!! Albert Gy.-vel én sem szimpatizáltam soha, de ezek után meg hihetetlen egonak és primitívnek találom.
Mohácska,
a Te anyósod sem semmi!!

Én most vagyok a 35 cn.on de majd csak a 40 után gondolkodok teszten, nálam a 38 a kritikus. Amúgy 32.cn-on a PG páfrányt mutatott, most meg mintha Billings-es tüneteim lennénk. A mellem sem olyan érzékeny mint szokott. De könyörgöm a 35 cn.-napon peteérés!!! úgy vágyok 28 napos ciklusokra!!!
Kivi

Kinga,
hova tűntél, tegyél fel légyszi Brunos képeket!!
kivi2

Sziasztok,
Majcsi: nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a baba Nektek!!!

Kinyomtattam újra azt a táblázatot, amibe a napi hő alakulását be lehet jegyezni, de jár az agyam, hogy elkezdjem-e mérni magam. Nem kezdem-e nagyon figyelni magam, ha minden reggel ezzel kelek?

Mindig arra gondolok, mikor a fentiekhez hasonló leveleket olvasok, hogy hány értékes emberke van ezen a földön! Tudjuk, tudjátok hogy egy gyerek áldozatokkal, egyesek szerint lemondással jár, mégis mennyi áldozatot hoztok azért, hogy megszülessen az a pici baba. És ne haragudjatok, hogy ha ez okoskodásnak tűnik, de higgyétek el, hogy ennek a sok szenvedésnek utólag valóban meglesz az eredménye. Velem számtalanszor előfordult, hogy már szakadt volna az a bizonyos cérna, mikor kisfiam 20-adszorra pakolt szét valamit, de ilyenkor eszembe jut,hogy mennyire vágytam rá és egy egézséges gyerekre csak úgy szabad tekinteni, mint a legnagyobb ajándékra az élettől. Én úgy érzem,hogy a várakozás időszaka segített abban, hogy legyűrjek az önzőségemből és valóban megértsem az értékét annak,hogy anya lehetek.

Bocs, ha nagyon drámaszakosra sikeredtem, de olyan jó olvasni Titeket egy olyan környezetben, ahol minden fiatal lány körülöttem úgy beszél a gyerekvállalásról, mint egy bibircsókról az orrukon, ami csak kellemetlenséget tud okozni. Kép

Sok puszi mindenkinek!

Nyuszmusz
nyuszmusz

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:10-kor.
seszi

sziasztok!

Majcsi! Kép
Én is márciusban születtem..Kép

Stella!
Köszönöm, máris jobb. Kép
De mi lesz ezek után?

Évi!
A rendszeres igazi fájások a magzatburok megrepedésétől jönnek igazán. Ha problémamentes volt a terhessége és első szülő, akkor szerintem még vsn ideje. Próbáljon meg szerintem otthon maradni minél tovább, mert nem túl jó vajúdni a kórházban. Nyugodtan pakoljon össze, rendezzen el mindent. Ez később neki is fontos, hoyg nem kapkodva vonult be. Amint elfojt a magzatvíz, rendszereződnek a fájások, akkor kész lesz az indulásra. Még egyszer hangsúlyozom, hoyg ez csak akkor érvényes, ha nem észlel nagyobb, vagy szivárgó vérzést, és problémamentes volt a terhessége. remélem bejön....Kép

Kép
narco

Sziasztok!

Nem tudtam meg visszaolvasni, de igyekszem majd este.

Voltunk ma CTG-n, de a kis Atti nem akart mocorogni. Nyomkodtak a hasam ossze vissza, de semmi. Aztan bringaznom kellett, de akkor sem kelt fel. Termeszetesen, amikor mindent lecsatoltak, akkor ebredt fel, sot meg a hasam is kemenyedett rendesen.Aztan jott egy uh, amin teljesen kiakadt a dokim, olyan nagy a kis Atti: BPD 98mm, Th 102mm, Fl 78mm
A vizsgalat meg valami katasztrofa volt. A csillagokat lattam, komolyan. Olyan eles fajdalom volt, hogy nem is gondoltam ilyenre. A mehnyak teljesen elsimult, ez allitolag nagyon jo, mert rovidul a vajudasi ido. A mehszaj meg egy ujjbegynyire nyitott. Hamarabb lesz meg, mint 26.a. Kulonben most meg verzem, de ez allitolag normalis egy ilyen vizsgalat utan. Este meg irok, csak rohanok a vedonenihez, utana meg a hazidokihoz.

Judit
36het+5nap

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Seszi,
iiigen, a márciusi baba szuper lenne!!KépKép Mire virágbaborul a természet már nagyokat sétálhatunk!KépKépKép És édes kis nyári rugdalozókba lehet öltöztetniKépKép igen, igen IGEN!!!IDE NEKEM A MÁRCIUSI BABAS SZEREPET!!KépKép

Persze júniusban csoportosan fognak beköszönteni hozzánk a zebrák.uKépKéptána meg júliusban Stella, Wish....KépKépKép

<font color="aa00aa">MAJCSI!!
egész reggel Neked fogok drukkolni!!!Annyira de annyira kívánom hogy reggel ideszáguldjon egy zebra a Te neved mellé!!!!!!</font>

Kép

És utána jön Kivi mellé egy zebrácska!!!Kép

Kinga,
ma még nem írtálKép Kérlek jelentkezz!Remélem Brúnó megvígasztalt tegnap (na meg a férjed is tuti Kép )

MÓNI!
mi újság?????jó lenne, ha tudnál jelentkezni!!

Mea,

aranyos, amit írtál!KépHidd el, nekünk sokat jelent az, hogy Ti "már babátvárok" és "már babások" is itt vagytok velünk.Ti mutatjátok nekünk a jó példát, hogy nekünk is sikerülhet!Kép

már délután van.nemskára vége a munkánakKép

Jófi
jófi

Lányok!
Teljesen kész vagyok KépKépKép
Mostanáig bőgtem Kép Én ezt Isten bizony nem értem! Sajnos megjött a mensim, 25!!!! napra!
Pedig mindent megtettünk ebben a hónapban.
Ne haragúdjatok!

Annácska Kép

annácska

Sziasztok lányok!
Már rég nem jelentkeztem,most pedig egy nagy kérdésem lenne:
5 napja nem megy le a hőm 37.0-ról,illetve egyszer lement36.9-re,de az a második nap volt,így összesen 6 napja van magasan. Jelent ez valamit??????
köszi puszi zita
ebba

Annyira sajnálom, hogy ilyen ritkán tudlak olvasni titeket, de ez azzal is együtt jár, hogy mostanában ritkábban foglalkozom a babaprojekttel...de annyira sok minden van.
Örülök, hogy megint vannak új emberek isKép mindenkit üdvözlök és ne maradjatok sokáig.

Nárcisz
Köszi a választa a BillingreKép kielégítő volt. Amúgy tudom, hogy önmagában nem hatékony.
Ami a menzit illeti fel a fejjel, ha nem idegeskedsz rajta nem fog annyira fájni...
Amúgy nekem is úgy volt a fogigátló után, hogy 4 hónapig teljesen szépek (28 napos) ciklusaim voltak..nekem aztán jött a feketeleves az augusztusi 42-vel, már teljesen beleéltük magunkat abba, hogy jön a baba.
De ha ilyenkor sportolok akkor kevésbbé fáj. Futás, bicizés vagy aerobic. Nem tudom miért de ez segített....
Tényleg te tudsz valamit a visszahajló méhről?? nekem mindig csak azt mondják így nehezebb lesz a baba összehozás és a szülés is....

Jófi
Örülök, hogy nem keseredtél el. Én talán egy picit igen. Bár most olyan semlegesek voltak az érzéseim.

Nyuszmusz
Szerintem, ha nem akarod, hogy sokat járjon az eszedben a baba program, akkor inkább csak szeressétek egymást gyakran pár hónapig.....
Kép)

Na majd még jelentkezem...ha lesz időm

Ja és a cikk azaz amit itt olvastam belőle, engem is felháborított! Főleg az, hogy 7X. Nekem 22 évesen volt először olyan, hogy azt hittük terhes vagyok és akkor még javában főiskolás voltam, de akkor is megtartottam volna!!!!!
Virag2

Én is kicsit rég jelentkeztem Kép

Először is, Annácska, nagyon sajnálom! Fel a fejjel, és teljes hittel újra elkezdeni!

Iszonyú sokat irtatók az AGY cikk kapcsán. A sztori tényleg elég felháborító. Ugyan volt egy olyan mondata, hogy védekezés mellett is teherbe esett, azért hagyta abba, de gondolom, ezt okosabban is meg lehetett volna oldani....

Fogigátló után nekem is azonnal szépen beállt a ciklusom, a mensis napok sem lettek olyan hosszúak, mint régen voltak. Egyszer volt csak egy egy hetes csúszásom, de annak egy ciszta volt az oka. Gyakorlatilag a mensiből nem is venném észre, hogy már nem szedem a gyogyit. Viszont az arcom cserébe totál kár lett...
png

Annácska!

Nagyon sajnálom, de kitartás!!!
Ne add fel, engedjed ki a gőzt és utána hajrá új hónap új remény!!!!!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Bocsi csajok, tényleg nem működött a net nálunk, meg aztán határidős teendőim is csak lassan fogynak... Kép

Adriana
Táblában vagy Kép

Berni Kép
Nagyon drukkolok nektek, remélem ez a csintalan petesejtecske azért nőtt ilyen szép nagyra hogy látszódjon az UH-n és jelezze, hogy én még várok a kiskatonákra!!!!!
Elköltözött a clostys topik? Múltkor átnéztem és &#8222;kihaltatok&#8221;. Visszajöhettek, most már műxik a babanet is szuperül! Kép

Stella
Csak 1 hetet lesz a dokid távol? Mert a szurikat ha felírja előre te úgyis be tudod adni magadnak, UH-n meg tud nézni más doki is addig, aztán majd referál a Töröknek. Ezen nem szabad hogy múljon bármi is. Jó lenne ha nem kéne friss lombik előtt más gyógyikat szedned. Sajnálom, hoyg urológus ügyben megint nem jutottatok előre.

Jófi
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült most nektek! Kép A június jó hónap lesz neked rmeélem!
(ha küldesz energiát megtennéd hoyg nyomsz néha közbe egy szóközt vagy entert? Így fél méter széles üzit kicsit nehéz olvasni. Köszönöm szépen! Kép)

Évi
Mondanám hogy amíg nem jött meg... de nem látom értelmét. Sajnos alacsony hővel szerintem nem lehet baba. Drukkolok hoyg ez a hónap sikeresebb legyen!

Judit
Remélem nem ráztad a pocid mint nálunk Kép, azt borzasztó volt látni. A biciklizés persze más, de a lényeg hoyg továbbra is minden oké veletek. Látod vannak bíztató jelek hogy nem lesz hosszú vajúdásod! Én ehhez drukkolok neked most elsősorban!

Nárcisz
Azt hiszem neked is elkel a drukk, na nem a ciklusod vége miatt, hanem ahhoz, hoyg mielőbb kezdhessétek a parojectet! Jobbulást kívánok neked!

Zita
Az egyenlőre &#8222;csak&#8221; jó hoyg már 6 napja fenn van a hőd, de még nem lehet következtetni belőle semmire. Mérjél tovább kitartóan.

Annácska
Nagyon sajnálom!!!!! Nem is tudom mivel vígasztalhatnálak. Tényleg, őszintén sajnálom! Kép

MEA
Holnap felhívlak hoyg megebszéljük a részleteket! Jó utat nektek! Kép

Köszönöm a drukkokat! Nekem a hőm 3. napja 37, illetve tegnap előtt 37,1 volt Kép Hát ebből se lehet következtetni semmire, majd hétvégén...

Hoztam egyébként nektek macis képeket, a névnapos macikat akartam megmutatni, de lehet hoyg holnap fogom tudni csak Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!
Köszönöm, hogy hiányoltatok, nem tudtam jönni, de most már megint itt vagyok!
Az estém nem telt valami vidáman, végre elereszthettem magam és kicsit kiszomorkodtam magamból a bánatom!Persze azért a két Fiú megvigasztalt picikét!Kép
Nem értem mi van velem, olyan tanácstalan vagyok, hogy lesz így baba?????
Szerencsére egész hamar kaptam idöpontot a dokinál, jövö hét szerdán megyek, elöbb nem is akartam, mert ugye megvan. Szerda este megyünk, majd jövö hét csütörtökön talán már okosabb leszek.

Annácska,Jófi!
Annyira sajnálom, azt hittem, ha nekem nem sikerült, legalább nektek fog, de csak azzal tudlak nyugtatni, amivel magamat is, hogy még nem készült fel a szervezetünk a kis jövevényre, de mindent megteszünk és elöbb-utóbb sikerülni fog, ugye????Kép

Majcsi!
Nagyon drukkolok!!!Kép

Kinga
Kinga79

Mégiscsak jönnek azok a macis képek Kép
Az elsőn a világosabb színűt a kollegáimtól kaptam tegnapelőtt, a barna macit pedig a páromtól tegnap Kép Õk már azóta egy szerelmes pár lettek, úgyhoyg bizakodom, hátha sok foltos mackót hoznak össze nekünk Kép Az alsó képen a macis képkeretet szintén a párom választotta, és mindjárt rakott is bele egy esküvőset Kép
Hátha felvidultok egy kis vidám mackó-nézéstől Kép

Tündi

Kép
Kép
Vendég

Tündi!
Nagyon aranyosak a mackók és nagyon szépek vagytok az esküvöi képen!!!Kép

Lányok, nekem mennem kell, vár az otthonom,holnap remélem jó híreket kapunk!!!Zebrát akarunk!!!!!!!Kép

Sziasztok!

Kinga
Kinga79

Kinga
Köszi Kép

Majcsi
Holnap reggelre rengeteg drukk neked, nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!!!

Szép délutánt és estét mindenkinek!

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Annácska,Jófi nagyon nagyon sajnálom! Lehet, hogy ez most nem vígasztal, de gondoljatok arra, milyen jó dolog is a babagyártás...Kép

Majcsi! Hú de izgulok! Megy a hiperszuper drukk!! +++++++++++++++++++++++++++++++
Általában csak este munka után szoktam netezni, de holnap reggel munkába menet előtt is megnézem, hátha lesz valami jó híred... Kép Kép Kép
És köszi a jeleket!!

Tündi! Köszi, hogy felvettél a táblába! Kép
Nagyon aranyosak a macijaid!

Képzeljétek, nővéremnek júli 2-án lesz az esküvője, és koszorúslány leszek( bár inkább koszorús asszony, de nem izgat, testvérként erre is jogosult vagyok.Kép ), és azt mondta, nem bánná, ha már ketten kísérnénk őt. Õk is bőszen próbálkoznak, együtt szeretnénk babásodni. Nekik már összejött nemrég, de a 6. héten elment.Kép Nem keseredett el nagyon, rögtön elkezdett egészségesebben élni, feltölteni a szervezetét vitaminokkal, és most újult erővel álltak rá a témára. Hát ennyi, csak el akartam mondani ezt.

Pusza mindenkinek, szép estét!
Adriana

Kép

Kép
adriana

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:11-kor.
seszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?