Új privát üzeneted érkezett!

Ezvicc!Kép

KösziKép, megnéztem a Te albumodat is.
Nagyon szép a pocakod már és már lassan itt az idő!!!Kép
Izgulsz már nagyon???

Lányok!Kép

ez a hőség nagyon kemény így terhesen, legalábbis nekem.Mi lesz még nyáron?!?

Mea
mea

Jófi, Wish!
Még nincs meg gépen, de este otthon beírom és reggel feltöltöm, vagy elküldöm e-mailben mindenkinek aki kéri, jó?Kép
Nekem már letelt a munkaidöm, Férjecském vár, ugyhogy mennem kell!

Wish!
Sok sikert kívánok, remélem meghozza hatását ez a különleges beültetés!!!Teljes szívemböl kívánom!!!!Kép

Mindenkinek szép estét kívánok!!!

Kinga
Kinga79

Mea!
Melyik albumot nezted meg? En mar csak a zsamboki.sytes.netre teszek fel kepeket. A babaneteset majd valamikor ha "raerek" torlom. Hat tenyleg lassan itt az ido. Egyre nehezebb ebben a melegben, es foleg a vizesedes a rossz. Nagyon izgulok, de mar szeretnem a kis Attit a kezemben tartani, es megprobalok csak erre gondolni.

Vanda!
Segit a stabil oldalfekves?

Narcisz!
Kerlek segits ezzel a stabil oldalfekvessel, mert nekem eddig nem hasznalt, es nagyon dagad a bokam. Mennyire kell felpolcolni a labam, es csak a bokam rakom fel, vagy egesz terd ala tolom a paplanokat? Iszom is jo sokat, megsem jon ki, csak keves Kép Mit tegyek az ellen, hogy este neha arra ebredek, hogy haton fekszem, es ugye ugy nem szabad, mert elnyomom a picur oxigenjet? Tegyek sok parnat a hatam ala estere, hogy ne legyek teljesen vizszintben? Bocs a rengeteg kerdesert!

Olyan jo, hogy most ilyen sok embernek drukkolhatunk! Mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok Lányok! Kép

Először is üdv mindenkinek az új héten! És ezer bocsánat, amiért egy kicsit eltűntem, csakhát a gyönyörű időre való tekintettel a férjem minden nap korábban jött haza és hát ugye akkor sietni kellett a melóval is... Kép Kép Kép
Na meg még ezt a két napot éljem túl valahogyan (éves beszámolók határideje van holnap, ez elég érzékenyen érinti a mostani időbeosztásomat)..Kép Utána jövök gyakran!!! Ígérem!!! Kép

Csak pár szót,most csak beköszönök:

Tündi Kép
Olyan jó érzés benn lenni a táblában! Kép Még 1x köszi! Kép A képfeltöltés-projektemet áttolom a hét második felére, akkor újra jelentkezem a problémáimmal! Kép Köszi a segítséget előre is! Kép
A 2004. nyara egyébként 2004. július. Akkor kezdtem a gyógyszereket.

Stella Kép
Nagyon várom a fotókat a házatokról! A szobákról!!! Kép

LamiKép
Ez döfi! Valahogy én is így képzelem el álmaim nagy bejelentését! Kép És én is irigykedek! Kép

KingaKép
Köszi a képfeltöltős segítséget, a hét 2. felében újra visszatérek rá! Kép

SzdorkaKép
Nálunk is minden OK egyébként. Bár épp a hétvégén beszéltem egy jó barátnőmmel, akinek egy ismerőse azért nem tudott sokáig teherbe esni, mert magas volt az alaphőmérséklete (állítólag 37,2-37,3-t nem bírnak sem az ivarsejtek, sem az embrió). Na ezt majd megmondja a Krizsa doktor. Végül őt választottam, mert azt mondják, nagyon közvetlen ember (nekem most pont erre van szükségem), feltehetem neki a hülye kérdéseimet (amikre eddigi orvosom nem tudott felelni) és nagyon jó szakember, és nem kell rá órákat várni! (bocsi, Png Kép)
Meglátjuk. Képzeld, ma jelentkeztem be és jövő hét hétfőre adtak időpontot 13.00-ra. Valaki épp lemondta. Ez mázli, mert kb. pont a 16. napon leszek, akkor szokott repim is lenni.
Szerintem ha 8 hónapja próbálkoztok, nyugodtan elmehettek dokihoz,de szerintem ne mondjátok, hogy már 1 éve, mert a dokinak tényleg el lehet mindent mondani őszintén. Kép
De referálok jövő hétfőn!!! Kép

BabusKép
Mázli a clostis gyorsaság! És gratula Kristófhoz! Egyik barátnőm 2. hónapra a closti szedése közben lett terhes, előtte 7 hónapig nem sikerült nekik.
De azért nem bánom, hogy abbahagytam.Kép

Na jövök nemsokára, de olvaslak azért folyamatosan Benneteket! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lami Kép
Gratulálok ehhez a tuti bejelentéshez Kép
Kicsit irígy kutya lettem Kép
Annyira előttem van az egész jelenet Kép

Éva Kép
Iszogatok rendesen, már most egy liternél is többet ittam Kép Jól haladok, bár ebben a nagy melegben nem nehéz Kép

Most rohanok, holnap reggel jövök.
Puszi Mindenkinek és mannak a drukkok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Ezvicc! Kép
Sajnálom, hoyg nem segített olyan gyorsan, ahogy vártad. A lényeg az, hogy este így feküdj le, és ha észereveszed este,vagy éjjel, akkor fordulj ebbe a helyztbe. Az oedema oka, hogy a vena cava inferior nyomás alá helyeződik, és a kis vénák falán átpréseli a vizet. A lényeg, hoyg a nap többi részében nyomás alól fel elgyen szabadítva. Ahogy az oedema lassan jön elő, így lassan is szívódik fel. Csak a többszöri pisilés tűnhet fel, akár számolhatod is.
A bab ettől nem fog kevesebb vérhez jutni, mert az artériás ellátás, és máshonnan jön. E miatt szerintem ne aggódj.

Egy kicsithosszú leszek, de ezt is le kell írnom.
Nem tudom, hoyg hallottatok-e a TOXAEMIÁRÓL, másnéven PREECCLAMPSIA. Röviden: magasvérnyomás miatt a placenta erei összeszűkülnek és ilyenkor a magzat kevesebb oxigénhez jut- Így nagyon fontos, hogy a vérnyomást rendszeresen ellenőrizzétek, Ennek egyik előjele lehet az oedema, ilyenkor a többi testrészen is megjelenik. A vizeletben ilyenkor fehérjét találnak, és más egyéb vizsgálatot is elvégeznek. Ez a veszélyeztetett terhesség. Vigyázzatok.

Bocsi a sok tudományos dologért, de szerintem nem eléggé hívják fel az anyák figyelmét erre.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Narcisz!

Csutortokon elhozza anyum a vernyomasmerojet, addig talan nem lesz baj remelem! Inkabb csak a bokamon van odema, es az is csak pentek ota.
A stabil oldalfekvest szigoruan be kell tartani, vagy eleg csak derektol lefele Kép
Nem irtad mennyire pocoljam fel a labaimat.
Nagyon koszi a sok segitseget!
Csutortokon megyek vedonenihez, o szokta a feherjet ellenorizni. CTG-re meg nem kaptam idopontot, de az is a heten lesz, utana talalkozom a dokival.

Irod, hogy: "A lényeg, hoyg a nap többi részében nyomás alól fel elgyen szabadítva"
ez azt jelenti ugye, hogy a jobb oldalamra ne fekudjek? A bal oldalam mar nagyon zsibbad am, mindig azon fekudni Kép

Koszi megegyszer!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

SziasztokKép

Húúú, nagyon meleg volt maKép
De holnaptól már lehülés várható, jobb is
lesz mert Viki nagyon nyűgös ebben a melegbenKép

Tündi:Kép
Most nézem a táblát, te hogy számolod a heteket??
Mert én úgy számolom mivel Viki,Április 21 én született, csütörtökön ő mindig ezen a napon tölti az egész heteket!!!
Szóval, most nem 5 hetes és 4 napos???
Most csütörtökön lesz 6 hetes?!!!
A tábliban meg 6 hetes 4 naposat írtál!!!!

Csajok: Hogy kell ide képet fel tölteni????
Nem engedi, azt írja hogy túl nagyKép
És igy csak az albumombe tudok képekt tenniKép
Ha valaki tud segítsen!!!!

Kép

Kép
edinka

Ezvicc! Kép
Szegényke. Csak annyi időre csináld, amíg jól esik. Sajnos a dolgodat az is nehezíti, hogy a méhnek van egy fiziológiás jobbra dőlése, ez terhességben a növés folyamán kifejezett lesz. A felpolcolásról annyit, hoyg van akinek az tesz jót, ha a falnak dönti magasan a lábát, másnak az, ha csak egy párnát tesz alá. Hangsúklyozom, hoyg a folyamat mindenképpen lassú. Sokszor csak annyira elég, hoyg a dagadás ne fejlődjön tovább. Terhestornára jársz? Az is szokott segíteni, vagy egy kis torna, csak szelíden. Erről biztosan van fent a neten, vagy füzetecskéket kiadnak. A fontos, hogyha szívhibád van, akkor ne erőltetsd túl magad. Sokan rászoknak egy kis kocogásra, vagy egy enyhe lábemelgetésre. Tudom, hoyg nehéz mindig azon feküdni. Szegényke. Csak amíg jól esik :9

A szőlőmagos dolgot ki fogom próbálni. Köszönöm a tippet.

Kép
narco

Edinka!
Paintbe töltsd át, és kicsinyítsd le 30X30-%-kalérdemes lehetkísérletezni

Puszi

Kép
narco

Sziasztok!

Vegre vannak uj hireim Gyongyiekrol! Szoval jol vannak, az egyik babo 1 napot, a masik 2 napot volt inkubatorban. Gyongyi a heten hazamehet, de a csajokat meg 1-2 hetre biztosan bent tartjak. Jol vannak egyebkent, teje is van Gyongyinek rendesen.

Sajnos sms-ben nem tudok eleget kerdezni tole, de remelem ha hazamehet a heten, beszamol nekunk majd rendesen!

Judit,
nem mondanam, hogy jobb a labam, de igyekszem viszonylag sok idot itthon tolteni es akkor is felteszem a tappancsaimat, hogy ne logjanak. Sajnos Narcisznak igaza van, valoszinuleg nem fog teljesen lemenni a dagadas a labamrol, legalabbis egyelore igy nez ki. Talan ha kicsit visszaterne a huvosebb ido, lenne ra remeny, de a legtobben azt mondjak, hogy ez bizony mar csak a szulessel fog javulni. En be szoktam borogatni, akkor legalabb nem erzem ugy, hogy szetreped a borom.

Lamika,
nagyon szep lehetett a bejelentesetek, kicsit konnyes is lett a szemem, ahogy leirtad! Kép

Tundi,
Gyongyi babanak a hossza miert pont 7 cm a tablazatban?

Vanda
vanda72

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:21-kor.
seszi

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:22-kor.
seszi

----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:22-kor.
seszi

Seszi! Kép
Az tök jó, mert Méra a 3. falu tőlünk. Göncön nem jártatok véletlenül? Én onnan származom. Nagyon szerettem ott lakni. Minden van. A férjemmel 6 km-re laktunk egymástól. Nyáron a Hernádra jártunk, meg a bányatavakra fürödni, meg romantikázni Kép. És ott még hegy is van, szép patakokkal. egyszóval minden Kép.
remélem jól éreztétek magatokat.

Kép
narco

Sziasztok lányok!

Köszi mondenkinek, hogy ilyen kedvesen fogadtok a csapatban. Nagyon aranyosak vagytok!! :-))

Kinga, Majcsi, naaaagyon nagyon megy a drukk!!!! Remélem hó elején én is belépek ebbe az izgalomba!

Seszi!
Üdvözöllek én is, druszám, nagyon szépek vagytok az esküvői képen. Mikor volt az esküvőtök?

Más...

Egyébként mikor érdemes a legkorábban tesztelni? Hány nappal a mensi elmaradása után?? Már annyira várom, hogy teljen az idő, alig bírom kivárni. Tegnap este a párocskám amikor lefeküdt mellém megsimogatta a pocimat, és azt súgta: "Remélem ott vagy picikém, kapaszkodj meg szorosan!" Lehet, hogy ő már tud valamit? A férfiak megérezhetik ezt a hatodik érzékükkel?? :-/

Kép

Kép
adriana

-------------
seszi

Sziasztok!
Én vétkem én vétkem..... Otthon hagytam a diéta receptjét!!!Kérlek ne haragudjatok!!!Mentségemre legyen mondva, hogy hétfön kell elkezdeni, így ha holnap elhozom, az még csak szerda.Mégegyszer bocs!!!
De az elejét le tudom írni:

1. nap hétfö:
Reggeli: kávé cukor nélkül, 1 db zsemle
Ebéd: spenót, 2 db fött tojás
Vacsi: egy nagy szelet sertéshús, só,bors,mustár

2. nap kedd
Reggeli: kávé cukor nélkül, 1 db zsemle
Ebéd: egy nagy szelet sertéshús, zöldsaláta
Vacsi: gépsonka mennyiségi korlát nélkül, mustár, torma

Ezt most fejböl írtam, ha nem szó szerint idéztem, bocsánat!!!Ígérem, holnap elhozom!!!

Nekem ma már csak 36.9 a höm,így már bármikorra várható a dolog a 38. napon!Soha életemben nem volt ilyen hosszú!!!!!!!Mi bajom lehet????????

Én továbbra is mindenkinek DRUKKOLOK!

Kinga
Kinga79

Sziasztok, szép reggelt Mindenkinek Kép

Seszi Kép
Tudom, hogy nem annyira sok az 1 liter, de mentségemre legyen, hogy az irodánk nagyon hideg és egyátalán nincs melegem. Sőt! Most is fűtöm a lábamat Kép
Már ittam egy nagy pohár teát Kép

Nárcisz Kép
Olyan jó olvasni Téged!

Vanda Kép
A 7 cm, az nem 7, hanem ? csak nem jól látszik Kép
Hogy vagytok? Szived hogy bírja ezt a nagy meleget, mert a pocakosodással járó gondokat?
Remélem nem vizesedsz nagyon.
Most már Te is bármikor megszühetsz, nagyon szorítok. Tényleg, tudsz valakit értesíteni? Ha gondolod szívesen megadom a számom.

Kinga Kép
Jól hangzik ez a diéta,de valószínüleg éhen halnék tőle Kép
Szerintem mindenképp menj el dokihoz, ez nem jó, hogy ennyire hosszú a ciklusod Kép

Lányok!
Tegnap voltam dokinál. Kaptam beutalót, ha legközelebb gondom lesz akkor egyből mehessek laborba és ultrahangra. A párom is kapott beutalót andrológiára, biztos ami biztos alapon.
A dokim sajna azt mondta, ha mindent rendben találnak a páromnál is akkor jöhet a hsg. Hát szó ami szó nem sok kedvnem van hozzá.
Mindenesetre nem keserede és bírzom benne, hogy megússzuk a következő vizsgálatokat és jövő héten már csak azért megyek a dokihoz, hogy megnézhesse jó helyen tapad-e meg a baba Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Mai meseKép
Malacka! Ma amúgy sincs olyan strandoló idő, mit szólnál ahhoz, ha virágokat szednénk?
Jó ötlet, induljunk máris Kép
Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Edina
Én is úgy számolom mint te, csak véletlenül egyszer amikor váltot a hét nálad, 1-el többet ütöttem be. De már javítottam ám! Ne haragudj! Kép
A feltölthető kép mérete 500x600 pixel lehet, és 200 kb. Képszerkesztő progiban tudod változtatni a méretét, akár paint, vagy photoshop, stb.

Vanda
Az nem 7 cm, hanem kérdőjel, hogy hány cm Kép A pici tábla miatt látszik 7-esnek.
Köszi a híreket Gyöngyiékről, remélem hamarosan ő maga is tud majd írni nekünk, már nagyon várom!

Lamika Kép
Én is szinte látom magam előtt a szitut, nagyon szép kis családi összejövetel alakult ki, szép lehetett a bejelentés. Én biztos nem bírtam volna könnyek nélkül a meghatódottságtól Kép

Seszi
Öntapadóssal betapétázni szekrényt nem egyszerű dolog (én egyszer íróasztallal csináltam ugyanezt). Amivel könnyebbé teheted az az, hogy a tapéta ragadós felületét egy nagyon!!!! enyhe mosogatószeres vízzel bespricceled (pl. virágpermetező kézi-készülékkel), és így helyezed rá a már méretre vágott tapétát a szekrényre. Ugyanis így még tudod csúsztatni a szekrényen, ha netán elsőre nem sikerülne pontosan ráhelyezni. Ha már pontosan a helyén van, akkor pedig fogsz egy ablak lehúzót, és óvatosan felülről lefelé végighúzód a tapétán, ezáltal kipréseled alóla a vizet és levegőt. Ezt addig ismételd, amig víz- és buborékmentes lesz a tapéta. Kis idő kell neki amig teljesen megszárad és tapad a felületre.

Kinga Kép
Ez az első 2 nap nekem már eleve gyanús a méregtelenítő kúrában. Kávé?????? Pláne neked ciklus végén és lehet hoyg babás vagy? A sertéshús sem éppen méregtelen szerintem, inkább csirkehús szokott lenni ilyen receptekben is. Annyira nem értek hozzá ugyan, ne haragudj, csak azt hiszem én óvatosabb lennék a ciklus végén....
Nem teszteltél újra ma reggel? Továbbra is drukkolok nagyon!

Unique
Örülök, hoyg jól érzed magad a táblában Kép

Adriana
Nem hiszem hoyg a férfiak megérzik ha baba van Kép A most forgalomban lévő tesztek legtöbbje már nagyon megbízható, a menzi elmaradása napján már biztonsággal kimutatják a terhességet. Persze kivételek mindig vannak Kép Ha tesztelsz érdemes a reggeli első vizeletből megcsinálni.

Lányok
Ha bármi javítanivaló van a táblában, szóljatok ám! Kép Bár leginkább zebrákat szeretnék tenni és kék sorokat csinálni Kép
Itt iszonyú viharos szél van, de hideg nincs Kép
Szép napot mindenkinek!

Tündi, aki nagyon álmos és rengeteg a munkája Kép
Vendég

Jó reggelt Kép

Kinga,
semmi gond, holnap is bőven ráér a diéta.Kép Én mondjuk nem szoktam ennél töbet enni, sőt. én a többször keveset híve vagyok, napi 4-5 étkezés, mindig valami (egy joghurt, vagy gyümölcs két étkezés között)

Nem tudom mi lehet a ciklusoddal.Én azért még drukkolok.Tudod, amíg nem jön meg, van remény!!!!Kép

Virág,Kivi,Majcsi,Kép
Mi a helyzet?????????????Drukkkkkokkkk!!!

SesziKép
na, melyik hónapot érzed a Tiédnek??Én drukkolok, hogy minél hamarabb bekövetkezzen!!!Kép

Én élvezem ezt a szelet, mert felfrissít. Ha nem fújna, szép meleg napos idő lenne ma, normális hőmérséklettel.persze az erkélyről a virágjaimat biztonságos helyre tettem reggel..Kép

Annácska,
ez a beszéd!!Nem fog kelleni az a hsg, és kész!KépKép

Egyébként nem azért kell inni, mert meleged van, hanem mert a szervezetednek szüksége van a folyadékre. Napi 2-3 liter nyáron. Szükséges a jó anyagcseréhez, a szép bőrhöz és még sorolhatnám...Narco jobban meg tudja mondnai Kép És ilyen szempontból folyadéknak az ásványvíz, limonádé (cukor nélkül), tea számít. sem a kávé, sem a cukrozott üdítők nem jók, pontosan a cukor miatt. Kb így van, nem vagyok teljesen szofisztikált a témában.A lényeg,INNI INNI INNI!!!!KépKépKépKépKépKép

Nálam a helyzet:még nem jött meg, de már kicsit görcsölget a hasam. de sebaj, mindjárt itt a június!!!!!Kép

szép napot!!!

Jófi
jófi

Kép
Kép
Vendég

Aztán történt egyszercsak, hogy Malacka egy olyan virággal akadt össze, amit sehogysem bírt leszedni
Kép

Minden erejét összeszedve a végén sikerült Kép
Kép

Annácska

annácska

Jófi!
Köszi, akkor holnap hozom!Kép
Drukkolok Neked!Remélem a hasad mégsem a menzi miatt görcsöl!

Annácska!
Én úgy mennék virágot szedni!Majd küldöm az energiákat, hogy jövö héten tényleg babanézöbe mehessetek!!!Kép

Tündi!
Igen, ez inkább anyagcsere változtató mint méregtelenítö, de nekem egy ilyen diéta méregtelenítö is, mert most nem iszom cukros üditöket, csak ásványvizet, ami már eleve egy plusz pont, nem eszem zsírosat,nem eszem csokit,chipset,tartósított dolgokat, E-s ételeket, szóval ezért írtam, hogy nálam ez méregtelenítésnek számít!Szerintem a kávénak is megvan a magyarázata, de én nem vagyok szakértö, majd megkérdezem barátnöm Anyukáját aki orvos, töle kaptam a diétát, hogy a kávénak mi a szerepe a kúra alatt!
Baba sajnos biztos nincs, mivel már leesett a höm 36.9-re, így nem is teszteltem!

Kinga
Kinga79

Kinga,
egyetértek Tündivel, nekem is kicsit gyanús ez a kúra.Kávé tiszító kúrában?ilyet még nem hallottam..és hát a sertéshús kimondottan nem egészséges....nem lehet, hogy ez valami fogyókúra???Annak inkább elmegy, mert vannak "húsevő" diéták....ha tisztulni szeretnél, tarts inkább gyümölcsnapokat, vagy igyál tisztítóteát.De a sok ásványvíz is tiszítja a szervezetünket.

Persze, ha orvostól kaptad, akkor lehet, hogy mi tévedünk.

Éviiii,
most látom, hogy Te is már a 29.napon vagy!!!!!DRUKKDRUKKDRUKKDRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annácska,
Malacka olyan édi!!KépKép

Jófi
jófi

Sziasztok!

Azért sok mindenhez én sem értek. De ha van valami problémátok, akkor csak kérdezzetek. Ilyenkor kinyitom a könyvet. A szülészet esetében a könyv csak 3-4 kg, és 1000 oldal... és megtínulhatatlan.Kérdezzetek.

Mondjuk én meg szoktam inni 2,5 litert, de én nagyon szeretem vedelni. Ilyenkor lelkiismeret furdalás nélkül lehet felállni a tanulás mellől.

Adriana! Kép
Tesztelni 2 nappal a várható menstruáció elmaradása után lehet, mert akkor lesz elég magas a HCG. Van akinek a 10. napon már kimutatja. A lényeg az, hogy a beágyazódás után 1 nappal már emelkedik a HCG szintje, mert azt azok a sejtek termelik, ami a zygóta szélén van. Trophoblastoknak hívják őket, és a placentát fogják majd később létrehozni. Azért nem érdemes előbb, mert a vándoró zygóta még nem termeli.

Na megnéztétek a képeket a www.fw.hu/flogi címen?

puszi: Nárcisz

Kép
narco

Malacka háta mögött a többiek igyekeztek. Micimackó csak győjtötte, győjtötte a sok virágot
Kép

Micimackó! Nem gondolod, hogy már elég virágot szedtünk - kérdezte Füles
Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Még nem jött meg. 37,1-t mértem reggel. Kép Viszont be vagyok tojva rendesen, hogy mi van, ha csak késik. Föl is ébredtem reggel jó korán és nem tudtam utána elaludni, annyira izgatott voltam.

Adriana Kép
Mi is szeptember óta próbálkozunk. Ha most sikerül (és remélem igen), akkor azt mondom, hogy nem is volt sok, de ha nem akkor persze már más. Minden viszonyítás kérdése. Különben rám is majdnem egy évet kellet várni, a húgom meg hamar összejött.

Kinga Kép
Ne add fel! Még bármi lehet.

Virág, Kivi, Jófi Kép
Mi a helyzet????

Majcsi

Majcsi
majcsi

Jófi!
Nem tudom kinek van igaza, én nem vagyok szakember!Majd leírom az egész heti menüt és akkor jobban látszik miböl áll!

Nárcisz!
Akkor én most élnék a lehetöséggel és megkérdezném, hogy mi lehet az oka, ha nekem 28-29 napos ciklusaim voltak és 4 hónapja kb. 36 naposra ugrott fel,söt egyre csak hosszabbodik, mert a mostani hónapomban ma már a 38. napon vagyok!Egyre növekvö tendenciát mutat, lehet, hogy most elérem a 40. napot????
Utána tudnál nézni?Nagyon szépen köszönöm elöre is!

Annácska!
Te vagy a fény a napomban ezekkel a képekkel!!!(Na meg persze a Férjem, aki elöbb hívott fel!Kép)

Kinga
Kinga79

Majcsi!
Ez szuper hö!!!!Remélem Neked sikerül ebben a hónapban!!!!Kép

Kinga
Kinga79

Kinga! Kép

A 38 napnál ritkábban, de 90 napon belül jelentkező menstruációt Raromenorrhoeának nevezik. A ciklu mindig több fázisból áll, de számunkra most scak 2 fontos. A felépüléses fázis, ezt az ösztrogén okozza, majd a második, az állandósuló fázis (follicularis fázis) ez alkalmas a zygota befogadására. Általában az első szokott megnyúlni, azaz a peteérés történik a 14. cn után. A folliculáris általában nem nyúlik, mindig 14 napos. Norm esetben 28. napra így lesz menstruáció. Így a ciklus bifázisos.
Probléma lehet, ha monofázisos, azaz nincs ovuláció. Ilyenkor ovulációindukciót alkalmaznak, pl Clostylbegyt. Ciklusfelépítést szoktak még kombinált fogamzásgátolóval végezni. Én azt szeretném, ha rendelkezésünkre bocsátanál egy minél pontosabban kivitelezett hőmérős táblázatot, azaz fenékben vagy hüvelyben mért, azonos időpontosat. Így meg lehetne állapítani, hoyg van-e peteérésed, másrészt neked is jobb, ha már így mégy a dokihoz, ha már menni kell.
Bocsi, ha elfelejtettem volna, hoyg raktál fel táblázatot.

Kép
narco

Csak még egy kicsit Kép
Micimackó a nagy igyekezetében rátalált egy kis fészekre.
Kép

És ettől mindenki nagyon boldog lett.
Kép

Hát így lett vége a kirándulásnak Kép

Mára ennyi!
Micimackóék búcsúznak, de holnap egy újabb történettel örvendeztetnek meg minket Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Eloszor is bocs a 7cm-s "eszrevetelert", ugy latszik nem csak a bokam vizesedik, hanem a szemem is Kép

Annacska,
koszi az ajanlatot telefonszam ugyben, elfogadom. Bar Gyongyivel mar lepaktaltam, de szegenyt nem szeretnem ilyennel traktalni, ki tudja, hogyan fognak boldogulni a csajokkal otthon. Foleg, hogy kb addigra mehetnek majd haza, mire Mate is kibukkan valoszinuleg.

A szivem a melegfrontokra erzekeny, a hidegre szerencsere (kopp-kopp) nem reagal a szervezetem rosszul, sot! Imadom, hogy viharos szel fuj es vegre kapok levegot!

Teszteles:
en az elmaradt mensim masnapjan mar pozitivat teszteltem, de hozzateszem, hogy nekem tenyleg pontosan 28 napos ciklusaim voltak, igy nem volt nehez kitalalni, mikor is kell egy jol iranyzott Clearblue!!!

Egyebkent minden nalam kisebb pocakosnak uzenem, hogy vigyazzanak a kilokkal, mert az utlso 2 honapban szinte naponta rakodik az emberre 1/2 kg. Nagyon ijeszto!!! Persze a babaert mindent, de azert lelkileg nem valami felemelo. Remelem azert a vizesedes is ludas a dologban...

Kave:
en ugy tudom, hogy a vizhajto hatasa miatt szoktak ajanlani a kavet, mert napi 1 azert nem roncsolja igazan a szervezetet. A disznohussal en sem tudok mit kezdeni...

Remelem nem hagytam ki semmit!

Drukkolok mindenkinek, akinek most vagy hamarosan aktualis a teszt!!! Kép

Vanda
vanda72

Évi!
Megy a drukk neked is. Kép
Ez a 26 nap így nem igaz teljesen. Inkább 26-28. Az utóbbi időben 28 naposak voltak, de azért volt már nekem 30 vagy 31 napos ciklusom is, ami egy évben kb. egyszer szokott előfordulni. (Különben egyszer nagy buzgalmamban visszanéztem a tavalyi évet és 27 napos átlag jött ki.)

Vanda Kép
Hidegfrontban melléd állok. És én is szeretem a szelet.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Seszi!
Koszonom neked a nyugtato szavakat. Nagyon jo, hogy Te mindig biztatsz!

A dietarol. A ferjem szerintem ugyanezt csinalta az eskuvonk elott, O ki is birta. Sok embertol hallottunk rola. Neki 9kg sikerult leadnia, de el kell mindenkit keseritsek. Visszajon, kamatostul. Egy egesz eletmod valtas kell. Azt nem lehet, hogy csak par hetig csinalod (neki ugy mondtak 2het, utana szunet, aztan meg egy het) Utana meg visszaallsz a regi kajakra. Mar 3szor probalkozott vele. Mindig jo sokat leadott, de aztan lassan visszakusztak a kilok Kép Kulonben megint el akarja kezdeni. Hiaba mondom, hogy inkabb estenkent egyen kevesebbet, es nem kell ez a dieta, de ferfibol van, miert is hallgatna ram.

NARCISZ!
Millio koszonet a tanacsert. Nalam nagyon bevalt a vizesedesre a tanacsod. Tegnap egesz nap fekudtem, felrakott labakkal, ahogy mondtad, meg este is ugy aludtam. Feltunoen sokat jartam wc-re, es lam csodat reggelre nagyon szep lett a bokam, sot a merleg is kb 1,5-2kg kevesebbet mutatott. KOSZONOM NEKED!
Azt megmondanad nekem, hogy a Kismamak nagykonyveben azt irjak, hogy a 36.hettol a kismama szulesig tartja a sulyat, sot meg fogyhat is. Ez, hogyan lehetseges, ha a gyerek hetente 250g hizik. Nem ertem. En most tartok kb 10kg szerintem Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nárcisz!
Köszönöm a segítséget!!!Sajnos táblázatot a hömröl nem tudok felrakni, mert a doki javaslatára, hogy ne agyaljak a babatémán annyit, már nem mérem, csak menzi elött, hogy tudjam, mikor jön meg!A következö ciklusban mérni fogom végig, de szerintem nekem a 2. fázis jóval hosszabb mint 14 nap!!!Ilyenkor m van?Általában a 17-19. nap körül "Billings"-es és elötte szurkál a hasam, tehát szerintem a 19-20.nap körül lehet peteérésem!Ami azt jelenti, hogy nekem a 2. fázis kb. 20 napos!?

Kinga
Kinga79

STELLA Kép
Már csak 1-et kell aludni!!!! Kép Húú de gyorsan eltelt az elmúlt 3 hét, pedig akkor még olyan távolinak tűnt ez a nap Kép

Annácska
Nagyon köszi a mai mesét, újra gyerek lettem Kép Vágyom virágot szedni egy szép nagy réten Kép

Tündi
Vendég

JuditKép
Örülök, hogy használt Nárcisz módszere és lement rólad a víz!

MajcsiKép
Nagyon bíztatóan állsz!
Remélem zebra lesz a vége!

ÉviKép
Neke sem kell már sokat várnod péntekig! Remélem minden szépen alakul majd, úgy, ahogy mindannyian szeretnénk és kívánjuk neked!

Képzeljétek mit csinált tegnap a főnököm!!!
3/4 2-kor azt mondja, hogy 10 perc múlva már annyira besüt a nap az ablakon, hogy hazamegyünk.
Nekünk meg nem kellett kétszer mondani, úgyhogy 2-kor leléptünk.
De ma tutira nem fog besütni, pedig el tudnám viselni, hogy nyáron csak 2-ig dolgozunk Kép!

AnnácskaKép
Köszi szépen a mesét, nagyon jó volt!

KingaKép
Sajnálom, hogy esett a hőd.
Tényleg mérd egyszer végig a ciklust. Talán úgy okosabbak leszünk!!

NárciszKép
Próbálkoztam a képekkel, de nem tudtam mire kattintani, hogy megnyíljon. Nagyon béna vagyok?

TündiKép
Robi szombaton délutános, úgyhogy elvileg ki tudunk menni Orfűre. De lehet, hogy a szüleihez kell mennünk ebédre Kép. Még dolgozom az optimális megoldáson. Úgy szeretnék Orfűre menni és Meáékkal talizni!!!

Stella

Kép
stella9

Ezvicc!Kép
Hát szerintem ez nem igaz, vagy nagyon kevés nő esetében van ennek jelentősége. Sokra rárakódika víz, ez még plusz súlyt is jelent. A csökkenés ha van, valüszínűleg csak digitális mérővel kimutatható. megnézetm én is a könyvet, néhol nagyon sántít.

Kinga!Kép
A Billimgs módszer nem beállt ciklus esetében nem használható. Az csak olyan nőknek való, akik nagyon ismerik a testüket. Írtam, hogy a 2. fázis elhanyagolhatóan kevés esetben nőhet meg, hiszen a sárgates élettartama meghatározott, 14 nap. Illetve tehesrbeesés esetén él még 6-8. hétig él a megtermékenyülés után.

Stella!Kép
az oldal alján vannak a menüsorok. Pl: Tunézia, esküvő, Gutin. Arra kell kattintani. Kép

Kép
narco

----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:20-kor.
seszi

Seszi, Stella!
Koszonom! Tenyleg jo, hogy lement a viz.

Narcisz!
Neharagudj, de ki kell javitsalak. Nekem sosem volt szabalyos ciklusom, es nalunk a kis Atti a Billings alapjan jott ossze. A 19.napot toltottem, amikor tapasztaltam a jeleit. Nalunk hala Istennek elsore osszejott. Ugy elsore, hogy egy ev utan, de elso Billingsen honap utan. En akkor hallottam eloszor rola. Lehet, sot biztos ez kivetel volt. Egesz vegig mondjuk bizonytalan voltam, mert ugye a 19.napon volt, es gondoltam elneztem valamit. mi innen tudjuk mikor fogant a kicsi, de a barataink mindig azzal piszkalnak, hogy azert tudjuk ilyen pontosan, mert olyan ritkan probalkoztunk Kép
Orulok, hogy nem igaz akkor amit a konyv irt Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Seszi Kép
Öntapadó tapétát mi úgy csináltuk (két emberes módszer), hogy a papírtcsak egy kicsit húztuk le (10-20cm hosszan), és a szabad csíkot felragasztottuk ponosan (!!!). Utáána az egyik ember szép lassan húuua ki a papírt a tapéta alól, a másik meg egy rongyal simítja a tapétát, hogy ragadjon a felűletre. Ezzel a módszerrel el lehet kerülni, hogy buborékos legyen, de az elején nagyon kell figyelni, hogy egyesen ragaszd fel, mert utólag nem lehet rajta egyenesíteni.

Kinga Kép
nekem a fűszerek (torma, mustár) volt fura egy tisztító kúrában, de végül is van ilyen hatásuk is. A torma pl vízhajtó. A mustár meg jó hatásal van a keringésre és a hormonháztartásra.
Egyébként nekem most 44 napos ciklusom volt, de én ezt a lombikra kapott hormonoknak tudom be.
Viszont ha jól emlékszem a 29 nap körül barbáztam, mait akkor beszéltünk is Stellával, hogy lehet, hogy csak a tüszőrepi volt. Ezek szerint arra tényleg 14 napra jött meg.
Nagyon remélem, hogy ez a ciklusom már normális, 28 napos lesz Kép

Judit Kép
Nekem volt egy ismerősöm, aki az utolsó hónapban 8 kilót hízott. Szegény a végén már levegőt venni sem mert, hogy ne hízzon. Szóval szerintem ez egyénfüggő. A nagykönyvben meg szokás szerint az átlag van benne.

Ma pozsonyi kockát ettem ebédre, amit a konyhásnéni nagy megrökönyödére első körben le mákostésztáztam. De tulképp az vol. Mákostészta megsütve lekvárral a tetején Kép De a tegapi mákos beírások után nagyon jól jött. Viszont most opiát lesz a pisimben, remélem nem rúgnak ki narkózásért Kép

(Közben elrángattak kétórás meetingre, nem lehet igy nyugodtan bababnetezni Kép Biztos azóta megint írtatatok egy csomót. De ezt már azért elküldöm. Kép)

Wish

wish

Stella Kép
Lehet hogy ez optimális lesz: ha reggel 9-re odamegyek a házatok elé, fél 10-re kint vagyunk Orfün.1-1,5 óra múltán vissza tudunk indulni, így max fél 12-re visszaérünk Pécsre, engem kidobtok a házatok előtt, és délre odaértek ebédelni, engem meg hazaszállít a jó öreg tömegközlekedés Kép Nem leszek időhöz kötve Kép
Na mit szólsz? Kép

LÁnyok
Segítségetekre van szükségem! Van egy nagy anyajegy a hátam közepén, illetve a gerincem mellett közvetlen, olyan melltartó magasságban. Jó ideig úgy nézett ki mint egy nulla, most meg nőtt neki feje, és már olyan mint egy 8-as Kép Ez kb. az elmúlt 0,5-1 évben történhetett, és nyomásra érzékeny. Korábban nem volt az, nem festékes, viszont olyan 2-3 mm-es búbok Kép Már jó ideje rábeszélem magam hogy el kéne mennem vele a bőrgyógyászati klinikára, tudom hogy le fogják venni, de rohadtul félek a műtéttől, mert a gerincem fölött van, vagy mellette talán 1 cm-re. És ha a helyi érzéstelenítőt rosszul szúrják???? Olyan '97 táján már levettek 2-t a hátamról, egyik vállon másik derékon, azokkal nem volt gond. Ez meg elkezdett itt nekem nőni, és hát az eredménytől is fosok... Kép Győzzetek meg hogy nem lehet baj! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok,
annyi levelet írtatok, hogy végig sem bírtam még olvasni!

Nagyon drukkolok azoknak, akiknek még nem jött meg és már esedékes lenne. Nálam az ellenkezője a kívánatos, ugyanis pénteken kellett volna megjönnie, de ma kezdeget, amit már nagyon vártam. Betegeskedem 3 napja és nem mertem semmit bevenni, de mára már kezdek túlleni rajta.

Van egyébként valakinek ebben tapasztalata, hogy normális-e ez szülés után lassan 3 évvel, hogy néha (3-4 havonta) kicsit késik a menstruáció? Talán nem kellene augusztusig várnunk a próbálkozással, hátha nem jön össze egyből és akkor elvesztegetünk 2 hónapot Kép

Egy jó fogyókúra engem is érdekelne, bár olyat már hallottam, hogy egy hirtelen fogyás hátráltathatja a teherbeesést.

Ti szedtek magzatvédő vitamint a próbálkozás ideje alatt is?

Na megyek vissza olvasgatni.

Sziasztok és mégegyszer szorítok ezerrel a "majdnem kismamáknak"!

Nyuszmusz
nyuszmusz

Ezvicc!
A Billings módszer egy családtervezési módszer, egy fogamzásgátlási módszer, a baba fogantatásának elkerülése végett. Cak akkor hasznos, ha a nő tudja a peteérése időpntját. Állandóan változó ciklus alapján hoygan határozod mega peteérés időpontját?

Tündi!
Inkább nem írok semmit...................

Kép
narco

Tundi!
Szerintem is menj el, es nezesd meg. Nekem is van a gerincem menten, kb a melltartom alatt, de nem mertem elmenni, most meg ugye nem lehet. Utana meg gyerek mellett nehez lesz elintezni. Van ismerosod? Kerdezzem meg anyumat, hatha tud valakit ajanlani? A sogornomnek ambulansan most vagtak ki egy anyajegyet, bent sem kellett maradnia. Ne izgulj, mi ez a szuleshez kepest Kép Regen nekem mindig ilyesmit mondtak Kép Hat most majd kiderul, es neked is nemsokara.

Belekezdtem a nagytakaritasba. Ugy erzem kicsattanok az erotol, a tegnapi pihenes jot tett.

Ugye Te is emlekszel, hogy annak idejen mondtam, hogy szerintem Billingses tunetet fedeztem fel, es meg hulyeskedtunk is, hogy el kell kapnom a paromat. Fogalmam sem volt, hogy mikor van a peteeresem, csak ugy fajt meg, mintha meg akarna jonni, es olyan volt a folyasom, mint a tojasfeherje. Ugye Te emlekszel? es pedig allandoan valtozo ciklusom volt

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia Mindenkinek!

Narco!
Megnéztem a képeket, nagyon szépek a Tunéziáról készültek. Mi is ott voltunk nászúton, Sousse mellett, Mahdiaban. Amúgy a mi fürdőszobánk pontosan ugyanolyan volt mint a tiétek, a szoba is majdnem. Ezek az arabok minden szállodát egyformára építenek?

Majcsi!
Köszike a bíztatást! Neked biztosan sikerülni fog most, annyian drukkolunk már! Hajrá hajrá!!

Évi! Neked is megy ám a drukk ezerrel!

Annácska! Nagyon édibédik a képek, rögtön jobb kedvem lett tőle ezen a szeles napon.

Szeszi!
Mi pont most szombaton ragacstapétáztunk le két ajtót. Mi is úgy csináltuk mint Wish, apránként haladva. Maradt ugyan egy-két pukli alatta, de azokat tűvel ki lehet szúrkálni, nem marad nyoma.

Mindenkinek további szép napot!

Adri

Kép

Kép
adriana

EzviccKép

A nyári babásoknál (most a www.csaladinet.hu-n vagyunk) hiányolják jelentkezésed. Már javában érkeznek a babák, de a nem jelentkezőkről nem tudjuk, hogy hogyan is állnak, nincsen róluk valós információink, őket szeretnénk törölni a táblázatból, mert így feleslegesen szerepelnek benne.

Henci
henci

Sziasztok! Ebben a hónapban kipróbáltam az Evidence ovulációs tesztet! Kiváncsi voltam hogy tényleg van a peteérésem. Mivel 28 napos a ciklusom, a 11. napon kellett elkezdeni. Tegnap, azaz a 14cn pozitív is lett! Úgy örültem neki!
Azt írja hogy a pozitív jelzést követő 24-36 órán belül történik meg a tüszőrepedés! Mi nem is tétlenkedtünk tegnap este, és ma sem fogunk! Kérek drukkokat!

KépKép
nicika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?