Sziasztok Lányok!
Először is üdv mindenkinek az új héten! És ezer bocsánat, amiért egy kicsit eltűntem, csakhát a gyönyörű időre való tekintettel a férjem minden nap korábban jött haza és hát ugye akkor sietni kellett a melóval is...
Na meg még ezt a két napot éljem túl valahogyan (éves beszámolók határideje van holnap, ez elég érzékenyen érinti a mostani időbeosztásomat)..
Utána jövök gyakran!!! Ígérem!!!
Csak pár szót,most csak beköszönök:
Tündi
Olyan jó érzés benn lenni a táblában!
Még 1x köszi!
A képfeltöltés-projektemet áttolom a hét második felére, akkor újra jelentkezem a problémáimmal!
Köszi a segítséget előre is!
A 2004. nyara egyébként 2004. július. Akkor kezdtem a gyógyszereket.
Stella
Nagyon várom a fotókat a házatokról! A szobákról!!!
Lami
Ez döfi! Valahogy én is így képzelem el álmaim nagy bejelentését!
És én is irigykedek!
Kinga
Köszi a képfeltöltős segítséget, a hét 2. felében újra visszatérek rá!
Szdorka
Nálunk is minden OK egyébként. Bár épp a hétvégén beszéltem egy jó barátnőmmel, akinek egy ismerőse azért nem tudott sokáig teherbe esni, mert magas volt az alaphőmérséklete (állítólag 37,2-37,3-t nem bírnak sem az ivarsejtek, sem az embrió). Na ezt majd megmondja a Krizsa doktor. Végül őt választottam, mert azt mondják, nagyon közvetlen ember (nekem most pont erre van szükségem), feltehetem neki a hülye kérdéseimet (amikre eddigi orvosom nem tudott felelni) és nagyon jó szakember, és nem kell rá órákat várni! (bocsi, Png
)
Meglátjuk. Képzeld, ma jelentkeztem be és jövő hét hétfőre adtak időpontot 13.00-ra. Valaki épp lemondta. Ez mázli, mert kb. pont a 16. napon leszek, akkor szokott repim is lenni.
Szerintem ha 8 hónapja próbálkoztok, nyugodtan elmehettek dokihoz,de szerintem ne mondjátok, hogy már 1 éve, mert a dokinak tényleg el lehet mindent mondani őszintén.
De referálok jövő hétfőn!!!
Babus
Mázli a clostis gyorsaság! És gratula Kristófhoz! Egyik barátnőm 2. hónapra a closti szedése közben lett terhes, előtte 7 hónapig nem sikerült nekik.
De azért nem bánom, hogy abbahagytam.
Na jövök nemsokára, de olvaslak azért folyamatosan Benneteket!
Pusza
Unique