Sziasztok!
Hú, de sokat kellett bepótolnom, pedig alig pár napot maradtam ki
Sajnos a kislánnyal nem egyszerű még az élet, gondolom nem is lesz az még egy darabig! Nagyon nyügős mostanában és legszívesebben mindig az anyján lógnak vagy a cicijén
Tigris: Nagyon szépen köszönöm a gratulációt! Ezek szerint nagyon nemsokára Te is átéled ezt újra
Olyan jó!
Milyen fura, tényleg van ilyen, hogy nem veszik fel a gyereket oviba, ha otthon vagy? Pedig elég
nehéz dolog lehet két gyerekkel egyszerre foglalkozni, főleg, hogy a nagyobb már igényli a társaságot, a pici meg a gondoskodást!
Lau: Nem tudom miről beszéltek az ismerősödnek, de a dokink nem kér pénzt a szülésért!!! A magánrendelésen a vizsgálatokért igen, de az természetes.
Amúgy, ha érdekel Titeket priviben szívesen megírom én mennyit adtam és kiknek.
A szüléstörténetemben is leírtam, hogy én nagyon meg voltam elégedve mindennel a kórházban. A dokim jó volt nagyon, a szülésznők rettentő aranyosak és segítőkészek és a csecsemősökkel se volt semmi gond. És Erzsike tényleg tűnemény volt a fél mellén egy gyerekkel
Kismuki: Nagyon jól tettétek, hogy elutaztatok még most amíg lehet! Mi is így tettünk
Még nem voltam 3 hónapos amikor egy utolsó "nyaralást" beiktattunk októberbe Cipruson. Jaj annyira jó volt, igaz este 9-kor már mindig aludtam
Hát igen én is nagyon szívesen talákoznék Veletek, remélem összejön!Mi az Ond vezéren lakunk így nincsenek messze azok a játszóterek
És igen mázlistának is érzem magam a szülésem miatt
Kívánom, hogy Neked ismét ilyen szerencsében legyen részed és kíváncsian várom, hogy mi volt az UH-n?!
Csaju, Tigris: csak irigykedni tudok, amiért gyerköcök mellett így tudtok vizsgára készülni és ilyen jó eredménnyel végezni, minden elismerésem a Tiétek!
Tkrisz: elküldtem priviben a doksit.
Nagyon aranyosak a kissrácok a képeken!
Puszi
Bedi