Új privát üzeneted érkezett!

sziasztokKép

4 óta nem tudunk aludni, Balázs egyszerűen képtelen volt visszaaludni...kicseréltük a pelusát, kapott inni, de semmi...aztán láttuk, hogy nyulkál a szájába, és érzem, hogy már majdnem kijött a foga. Szegénykém, nagyon megszenved vele, nemrég sikerült neki visszaaludni.

BediKép Nagyon megható a szülésed története és újra átéltem én is az egészetKép Nagyon ügyes voltál és gyönyörű a kislányodKép Csapó nem mondta a végén, hogy "még egy perc és meg van a baba"?Kép Mert általában ezt szokta mondani, mondjuk, lehet, hogy 10xKép
Érdekes, hogy Réka, az egyik szülésznő is mondta, hogy mondják az okosok, hogy kevés gyerek születik, náluk általában mindig teltház van. Valószínű, azért is, mert szerintem nagyon jó orvosok dolgoznak abban a kórházban és a szülészet is megfelelően el van látva.
A csecsemősökkel milyen tapasztalataid voltak?
A talira meg szerintem nem gond, hogy elhozod a picilányt, legalább nosztalgiázunk egy picikétKép Egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor és hol legyen, a jóidő jöhetne már.
Múltkor láttam itt a felettünk lakó csajszinak a kisfiát, hát olyan furcsa volt, hogy nemrég még Balázs is ilyen picurka voltKép

DóriKép mi van veletek, már nagyon rég írtál!! Minden rendben?

KriszKép Jó, hogy Máté újra szopizikKép Bazsi is nagyon szeret, viszont nekem már egyre kevesebb a tejcsim, de naponta még kábé 3x szopizik ő isKép

Pussz
Lau
lau
 
 


Sziasztok!

Próbálok visszatérni a "való világba", ami elég nehezen megy, de szerencsére végre jó lett az internetem, így legalább titeket tudlak újra olvasgatni. (Nem tudom mikor lesz időm mindent visszaolvasni, de nem adom fel!)

Képzeljétek Bence 9-én lesz 1 éves!! El se hiszem! Nem tudtok valami jó kis torta receptet, olyat, amibe nincs tojás meg tej? Szeretnék sütni neki egy pici tortát, szóval ha van ötletetek légyszi írjatok!
Egyébként 11 hónapos volt amikor elindult és azóta szaladozik össze-vissza, na meg persze hatalmasakat esik. Mindent megeszik ami az útjába kerül, így egy pillanatra sem lehet szem elől téveszteni ha kint vagyunk a játszótéren, vagy a kertben.
Na, egyelőre ennyi, mostmár itt vagyok, mindenkinek puszi, az új babáknak és mamáknak pedig kívánok sok-sok szépet és jót!

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!
Kidobott az ágy.Persze,most hogy tudnék aludni,mert a törpe még mindig szundizik.Lekopogom,kopp-kopp-koppKép ,hogy már második éjjel alszik este fél8-tól 3/4 9-ig reggel és csak egyszer kell fel szopizni 5 órakor.Remélem így marad.Lassan ő is 1 éves lesz.
Almádi:
Én is sütök a törpinek tortát,de ebben van tojás is meg tej is.Picit ehet belőle.A tojással már megbarátkozott,hiszem már kap tésztát is.A tejjel viszont óvatos vagyok nagyon.Amikor sütök akkor is inkább csak egy pici piskótát kap.
Nézd meg itt a neten a kismama újság korábbi számait,nagyon jó kis torták vannak benne,amiben se tej se tojás nincsen.

Megyek zörgök egy kicsit ,muszáj lenne 8-ig odaérni az okmányirodába,mert 5 percel a nyitás után már nincsen sorszámKép Annyira szörnyűek ezek a hivatalok.Ma megyek 3-szorra.És eddig semmit nem intéztem,a párom meg forgalmi nélkül mászkálKép

Szép napot nektek/ végre nem esik az eső/ !
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is csak beköszönök, rohanok pszichológiából vizsgázni Kép

Bedi!
Nagyon szép a szüléstörténeted, remélem a második majd nekem is ilyen lesz (nem 10 óra vajúdás után altatásos császár) Kép

Krisz!
Örülök, hogy Máté újra szopizik!

Az én lurkóm már lassan egy hónapja átaludja végre az éjszakákat, igaz, ma 4 után felébredt, de nem hiszem, hogy ez általános lesz!

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Gabi: jó, hogy újra itt vagy! Gratulálok Bencéhez, igazán ügyes, hogy már szaladgál! KépA tortákkal kapcsolatban én is azt javasolnám, amit Anita, a Kismamában tényleg mindig szuper receptek vannak!

Lau: szegény Balázs, remélem, hamar túl lesz rajta! Múltkor akartam még írni, csak elmaradt, hogy igaz, hogy Máté szopizik, de mondhatni semmire nem elég neki, egy óra múlva ordít az éhségtől és úgy bevág egy hatalmas adag tápszert, hogy az csak na! A tápszert ugye akkor kezdtük el próbálni, amikor úgy volt, hogy abba kell hagynom a szoptatást, és nagyon megszerette, így most délelőtt még azt kap. Olyan érdekes, hogy a sztrájk előtt elégnek tűnt a tej, aztán jött ez a pár nap kavalkád, és minden megváltozott, még ha valamennyire vissza is állt. Na ezt jól megmondtam. Kép De biztos értitek. Már nem olyan a szoptatás, mint volt... Ti nem éreztek ilyesmit?

Csaju: szorítunk a vizsgához, biztos ügyes leszel! Kép Máté szopizik még, mesélted nemrég, hogy nehezen bírod, mert nagyon harapdál!?

Bedi: én valamiért nem tudtam megnyitni a szüléstörténetedet, de majd még próbálkozom, most rohannom kell.

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Hogy telt a hétvégétek? Nekünk 3 hét után végre levegőn KépNagyon élveztem, de a kislány is olyan jót aludt anyukánéknál a kertben. Sajnos itthon csak az erkélyre tudom kitenni, de oda se sokáig, mert hamar odasüt a nap. Lassan leviszem majd a parkba is!

Lau: Aranyos vagy, köszönöm. De igen, mondta a doki, hogy kitartást mindjár megszületik "Béla" Kép
Tényleg nagyon jó orvosok vannak az Uszokiba, szerencsénkre! A csecsemősök közül velünk a nagydarab Erzsike volt nagyon rendes, volt egy-két érdekes nővér is akik úgy dobálták a piciket, hogy csak lestünk.
Örülök, hogy így gondolod Képakkor, ha tudunk szívesen megyünk a talira akárhol lesz is Kép
Tényleg nagyon nőnek ezek a picurkák, a barátnőm Kata babája is már olyan nagynak tűnik Noémi mellett, pedig csak 2 hónap különbség van köztük!
Csaju: tényleg ilyen gyors szülést kívánok mindenkinek! Neked császár lett a vége? Nagyon sajnálom, én annyira paráztam ettől.
A vizsgád, hogy sikeült?
Tkrisz: köszönöm szépen a gratulációt és ha nem sikerül megnyitnod, de érdekel, akkor elküldöm privátként, csak szólj. És kitartok Kép

Puszi mindenkinek
Bedi

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok Lányok!
Mi is végre itt vagyunk, sajnos nincs időm visszaolvasni Benneteket, de úgy látom, Bedinek megszületett a kisbabája, gratulálok!!!
Túl vagyok a vizsgákon és utána 10 napra lementünk a szüleimhez a Balatonra kicsit regenerálódni, nagyon rám fért. A férjem új munkahelyen kezdett május 1-én, rögtön elutazott egy hétre, így kellett tanulnom és minden mást csinálnom nulla segítséggel, elég kemény volt. Minden tiszteletem az egyedülálló anyáké, én nem bírnám, pedig Vik eléggé együttműködő volt.
Ma megint elutazott a férjem 4 napra, de most könnyebb lesz, mert legalább tanulni nem kell.
Csaju hogy sikerült a vizsgád?
Marcell szépen fejlődik a pocakban,állítólag nagy baba lesz, hihetetlen, hogy már csak 8 hét van hátra.
Mikor lesz a következő találkozó?
Puszi
Dóri
tigris
 
 


Sziasztok!

Csajok teljesen kivagyok.10 napja megjött és még azóta is megvan.Szerintetek ez most baj?10 napja véletlenül megrúgta a manó a pocakomat az usziban és másnapra dőlt belőlem a vér.És még mindig elég rendesen.Volt már valakinek ilyen sokáig meg?

Manóm kidőlt rendesen .Reggel elmentünk a belvárosba a ruhámért és most jöttünk haza.Természetesen BKV-val voltunk.Lassan erőt veszek magamon és oda is bemerészkedem autóval.Elég nehéz már a feneke a kicsinekKép
Szép napot!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok lányok!
Hát megjöttünk... szuper volt minden,még esni is csak egy délelőtt esett.Nem voltam rosszul a repcsin Kép és Márk is csak nézett,meg sem mukkant,a végén jegyezte meg,hogy a "fülem",tehát valamit azért ő is érzett. A lábunk leszakadt,annyit mentünk,de megérte,minden gyönyörű volt.Márk már a 2.reggel tökéletesen mondta a felszolgálóknak,hogy thank you,halál vicces volt.
Hozzáteszem,ha nincsenek ott anyumék és a tesóm megőrültem volna,mert a "nagyfiam" alig akart a babakocsiban lenni és az ő tempójában még ma is csak félúton lennénk.Sajna visszafelé a repcsink 4 órát késett(még jó,hogy a koppenhágai reptéren szupi játszótér is van)de az kemény volt,még jó,hogy kajailag jól bekészültem.Így viszont lemaradtam a szülinapi vacsimról,demajd jövő hétvégén bepótoljuk!
teszek fel egy képet azért nektek:
Kép
Más: örülök,hogy mindenki jól van,én simán bennevagyok hogy nálunk legyen a tali.Sok jó ember kis helyen is elfér,ugye?!
Bedi:én is örülnék ha találkoznánk!
Anita:ne izgulj... 2év kihagyás után sok idő kell,hogy rendbejöjjön a menstruációd.Nekem sokáig tartott(de szerencsére most megint nincs meg) Kép
Dóri:hihetetlen,hogy mindjárt szülsz,tényleg! Addig még taliznunk kell!
Mindenkinek puszi,holnap írok még,és bocs ha kicsit hosszú lett az üzim!
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!
Köszi az érdeklődést, az egyik vizsgám 3-as, a másik 4-es lett Kép

Dóri!
Húúú, tényleg fura, hogy már csak két hónapod "van" hátra Kép
És hogy tetszik a férjednek az új munka? Mivel foglalkozik?

Annamari!
Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanásotok, nagyon jó a kép Kép Hanyadik héten is jársz? Olyan hihetetlen, hogy - ha minden jól megy - idén már megint baba lesz a pocakomban Kép

Na megyek tanulni addig is!

Kép

Kép
csaju
 
 


SziasztokKép

BediKép Erzsike tünemény a csecsemősök között, azon mosolyogtam mindig, ahogy kihozta a babákat, és a vállára tette őket, teljesen elvesztek rajtaKép Akármit kérdeztünk, mindig kedvesen és türelmesen válaszolt, persze a csecsemősök között is volt ilyen, 1-2 kivétellelKép

DóriKép Már nagyon hiányoltalak, épp ma akartam rákérdezni valakitől, hogy tudnak-e valamit róladKép Nemár! Ennyire gyorsan elment az idő??? Hu, nemsokára babáztok majdKép

AnitaKép Ákos születése után 6 hónappal jött meg először, már nem emlékszem, hogy milyen erősen vagy milyen volt. Most viszont még mindig semmi, bár, éjszaka is szoptatok, ritkán hagyom ki.
Azért, ha gondolod, hívd fel a dokit, hogy normális-e ez!

CsajuKép Gratulálok, most este hívott a barátnőm, hogy neki is sikerült a vizsgájaKép Õ is gyerkőc mellett tanul, ráadásul 3 van neki. Szerintem én képtelen lennék gyerek mellett még tanulni is, valószínűleg, elkényelmesedtemKép
Mindent bele, hajrá babaprojektKép

AnnamariKép nagyon aranyosak vagytok a képen, nemsemmi lehetett a több órás várakozás a reptéren. Akkor most nálatok lesz a tali? Mikor??

Pussz mindenkinek!

Lau
lau
 
 


Sziasztok!

Bedi: jó lenne, ha el tudnád küldeni nekem, hátha úgy el tudom olvasni Kép, a címem christoth@chello.hu, köszi előre is!

Dóri: örülök, hogy kipihented kicsit magad, rád fért! És tényleg hipp-hopp itt a július, akkor aztán dupla energiákra lesz szükséged! Férjed otthon tud majd maradni veletek, ha hazamentetek a kórházból, vagy lesz más segítséged? Remélem, látunk még téged és Marcipocit Kép szülés előtt!

Annamari: nagyon klassz a fotó, örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás! Lassan amúgy is múlnak a rosszullétek, nem?
Tőled és Lautól akartam kérdezni, hogy ki is a ti gyerekorvosotok? Tesóm nagyon nincs megelégedve az övékével, abszolút nem figyel oda, nem érdekli az egész, ezért váltani szeretnének. Azt tudjátok esetleg, hogy hogyan lehet orvost váltani, egyszerűen csak odamész a kiszemelthez, hogy fogad -e? Azt is írjátok meg légyszi, hogy hol és mikor rendelnek! Nagyon köszi!

Anita: én a helyedben már biztos elmentem volna nőgyógyászhoz!!!

Mi hétvégén a Margitszigeten voltunk, teszek fel két képet nektek:
KépKép

Tegnap meg dokinál, ahol megállapították, hogy Máté összement múlt hónap óta Kép. Biztos rosszul mérték valamelyik alkalommal. Már két hónapja nem nőtt semmit, a hízás is alig valami, pedig most le mertem volna fogadni, hogy jócskán híztt, olyan nehéznek tűnik Kép. Nálatok volt olyan, hogy ennyi ideig nem nőtt semmit?

Na megyek, mert sír a kisded, nem akar aludni, pedig már irtó nyűgös.

Kép

Kép
tkrisz
 
 


SziasztokKép

KriszKép Mailben megírom majd, hogy mi kihez járunk. Amúgy az egyetlen dokibácsi a dokinénik közöttKép Januártól kezdett itt, eddig maximálisan meg vagyunk vele elégedve.

Nem hiszed el, de most Balázsról kiderült, hogy 13 dekát fogyottKép Persze, én sem hittem el, bár, az utóbbi egy hétben elég sok minden összejött neki. Átestünk egy 3 napos lázon, étvágya is kisebb volt az elmúlt napokban, ráadásul rengeteget kakilt isKép
Mindössze 2 centit nőtt, pedig mi is úgy érezzük, hogy egyre nehezebb cipelni a popójátKép
Mindenesetre már állandóan feláll, egyszer sikerült felülnie, de ha ültetem, ül. Inkább egyelőre nem erőltetem. Ha fogjuk a kezét, már menni akarKép

Képzeljétek, ma beszéltem egy kollegával, most szült a felesége, úgy volt, hogy Csapóhoz mennek, de azért nem mentek, mert azt hallották róla, hogy 6számjegyű összeget kér szülésnél... hogy honnan szedték ezt, nem tudom, de ebben pl. Bedi most éppen szakértő, szerintem Ti sem fizettetek ekkora összeget, nem??
Mert mi szeptemberben azért meg sem közelítettükKép

Na, megyünk, mert gyereknapot tartanak az oviban, Ákos már nagyon készül. Aztán a héten szerdán elballag a nagyfiam az oviból, és már tiszteletbeli iskolás leszKép Olyan furcsaKép
Tényleg, ünneplőt is kell neki vennem, mindent kinőtt márKép

Pussz
Lau
lau
 
 


Sziasztok!
Most hívtam a dokimat,de 2 nap szabin van,így csak holna érhetem el.pedig már nagyon szeretnék Uh-ra menni,mert a múltkor még semmit sem láttam a piciből.
Most a 13.héttel végeztem,tehát már nagyon aktuális lenne a nyaki-redő,stb.méréseket elvégezni.

Krisz:majd én is leírom a dokink elérhetőségét mailban neked.
Lau: persze lehet nálunk a tali,szívesen,csak a férjemtől függ,hogy mikor nincs itthon délelőtt,mert ugye a délelőtt az mindenkinek jobb.ő is ma kezd dolgozni a szabi után,tehát majd holnap leírom,hogy mikor lenne jó nekünk.
Most megyek,mert Márki már nyűgösködik,egyfolytában az ölembe akar jönni,pedig tudja hogy nem bírom már. Kép

Puszi

Ui.:Csaju:hajrá nektek!!!
kismuki
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek azt hittem hogy Nimród mennyit hízott,mert olyan nehezebbnek tűnt erre csak 30 dekát hízott.Most 8630 gramm és 76 centi.Nem viszi túlzásba a hízást.
Kicsit jobban vagyok,a védőnő azt ondta,hogy előfordul hogy szülés után ennyi ideig jön meg.De ha csütörtökön se múlik el akkor meglátogatom a Csapót.Meg azt mondta,hogy nem szabadott volna fogamzásgátlót szednem,mert nagyban hozzájárult,hogy felborult a hormonháztartásom.Dehát én ezt nem tudtam és akkor még egy pancser dokihoz jártam.Na mind1,csak leírtam,kiadtam a dühömetKép
Szép napot nektek!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!
Lau!
Amikor vizsgára készülök vagy megyek, akkor elgondolkodom, hogy kell ez nekem? Aztán amikor jól szerepelek, megveregetem a vállam és természetessé válik, hogy tanulok Kép

Krisz!
Nálunk csak utolsó mérésen fordult elő, hogy Máté nem hízott semmit, viszont az 1-2 cm mindig megvan Kép

Megyünk ma Anyuékhoz vidékre (sajnos temetés okán), és ott is maradunk vasárnapig, annyira örülök, hogy jó időt mond, bár nekem tanulnom is kell Kép

Teszek fel képet a hétvégi városligeti kiruccanásunkról Kép A háttérben én fetrengek... Kép


KépKép

Kép

Kép
csaju
 
 


Csaju, vizsgák után án is úgy érzem, hogy szupermen vagyok, de a felkészülés közben csak egy túlhajszolt anyuka :-)
Én is kíváncsi lennék, hogy Csapónál milyen tarifák vannak, bár megvan az elképzelésem, hogy mennyit tudunk rászánni. Hiába nagyon hálás az ember az orvosnak, a pénztárca korlátoz.
Képzeljétek nem vették fel a kisfiamat az oviba, mert itthon leszek a picivel. Ez nem jogalap a hivatkozásra, inkább diszkrimináció. Persze nem az ovi tehet róla, hanem az önkormányzat, hogy nem bővítik az óvodát. Most mehetek Újpalotára ovit keresni. Esetleg valami jó ötletetek van?

A képeken mindenki nagyon szép és a gyerekek hatalmasat nőttek!!!
Annamari, az is jó lenne, ha a tali csak simán a játszótéren lenne, és nem a lakásotokban. Úgyis olyan meleg van, és Újpalotán szuper játszóterek vannak.

Én is belelkesedtem és teszek fel képet. Jó kis bálna vagyok már!
A "friss" anyukák, ha lesz idejük, írjanak a kórház tapasztalatokról, jó?
tigris
 
 


Dóri!

ha nem itthon lenne a tali,hanem pl. a szerencs utcai játszón,akkor nekünk aztán édes mindegy, hogy mikor szervezzük.
De ma voltunk Márkkal a Vezér úti játszón (a Mogyoródinál) és az is nagyon szupi volt,szóval ha a többieknek az közelebb van,oda is mehetünk!
Szóval tiétek a döntés,mondjatok egy dátumot!
Dóri: hol vannak a képek????
Bedi: elfelejettem írni a múltkor,hogy te is nagyon-nagy mázlista vagy hogy így szültél.Én is kb. ilyen gyorsan intéztem!!! Remélem most is így fog sikerülni.
Gabi:ugye akkor mostmár te is eljössz a talira?
Nagyjából sikerül visszaállnod a hétköznapokra? Nem lehet könnyű,de kitartás!

Puszi mindenkinek!
Ui.:holnap 11-re vár a Tiba,majd írok utána,remélem minden oké lesz!
kismuki
 
 


Sziasztok!

Hú, de sokat kellett bepótolnom, pedig alig pár napot maradtam ki Kép
Sajnos a kislánnyal nem egyszerű még az élet, gondolom nem is lesz az még egy darabig! Nagyon nyügős mostanában és legszívesebben mindig az anyján lógnak vagy a cicijén Kép

Tigris: Nagyon szépen köszönöm a gratulációt! Ezek szerint nagyon nemsokára Te is átéled ezt újra Kép Olyan jó!
Milyen fura, tényleg van ilyen, hogy nem veszik fel a gyereket oviba, ha otthon vagy? Pedig elég
nehéz dolog lehet két gyerekkel egyszerre foglalkozni, főleg, hogy a nagyobb már igényli a társaságot, a pici meg a gondoskodást!
Lau: Nem tudom miről beszéltek az ismerősödnek, de a dokink nem kér pénzt a szülésért!!! A magánrendelésen a vizsgálatokért igen, de az természetes.
Amúgy, ha érdekel Titeket priviben szívesen megírom én mennyit adtam és kiknek.
A szüléstörténetemben is leírtam, hogy én nagyon meg voltam elégedve mindennel a kórházban. A dokim jó volt nagyon, a szülésznők rettentő aranyosak és segítőkészek és a csecsemősökkel se volt semmi gond. És Erzsike tényleg tűnemény volt a fél mellén egy gyerekkel Kép
Kismuki: Nagyon jól tettétek, hogy elutaztatok még most amíg lehet! Mi is így tettünk Kép Még nem voltam 3 hónapos amikor egy utolsó "nyaralást" beiktattunk októberbe Cipruson. Jaj annyira jó volt, igaz este 9-kor már mindig aludtam Kép
Hát igen én is nagyon szívesen talákoznék Veletek, remélem összejön!Mi az Ond vezéren lakunk így nincsenek messze azok a játszóterek Kép És igen mázlistának is érzem magam a szülésem miatt KépKívánom, hogy Neked ismét ilyen szerencsében legyen részed és kíváncsian várom, hogy mi volt az UH-n?!
Csaju, Tigris: csak irigykedni tudok, amiért gyerköcök mellett így tudtok vizsgára készülni és ilyen jó eredménnyel végezni, minden elismerésem a Tiétek!
Tkrisz: elküldtem priviben a doksit.

Nagyon aranyosak a kissrácok a képeken!

Puszi
Bedi

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Hello lányok!

Most értünk haza a kórházból és minden a legnagyobb rendben van. 14 dkg a kis bébim!!! Kép
Minden mérés tökéletes lett,már a Violettával is lebeszéltem a vérvételt,mondta,hogy már hiányoltak,mert megjött egy csomó leletem( a műtét miatt)erre kiderül,hogy nem lesz műtét!
természetesen az Uh-n látszott,hogy a cisztám már most felére összezsugorodott,tehát eddig minden nagyon jól halad.Ha még esetleg az is kiderülne majd,hogy kislány,akkor dobnék még vagy 3 szaltót is.Ez már csak vicc volt.
Szóval,most hogy hallottam a kis szivét,és láttam hogy már kalimpál a kezeivel olyan jó kedvem van.Márknak mutattam a képet,hogy az a pici baba van anya hasában,de valószínüleg ő semmit sem értett belőle.

Na egyelőre most ennyit,megyek pihenni mert Márk is kidőlt már.Amíg én a dokinál voltam,addig ő anyunál az oviban,ahol kint játszott a többi gyerekkel az udvaron,így szegénykémnek már ebédelni sem volt ereje,úgy kifáradt.

Dóri:nem is értem ezt az ovi-dolgot,elvileg a körzetes ovitoknak fel kell vennie Viktort,ha csak fél napra(ott alvás nélkül)de akkor is.Szerintem nincs olyan hogy nem viheted,igaz ők mondhatják,hogy inkább ne,de nem kötelezhetnek rá.
Majd anyut kifaggatom erről.

Sziasztok
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!
Képzekjétek most reggel Nimród annyira odavágta a buksiját a számhoz ,hogy felrepedt teljesen és tiszta véraláfutás.Nagyon meg is dagadt.Szépen nézek most kiKép Mint akit agyonvertek.Tud valaki gyors praktikát amitől hamar elmúlik?
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Anita: nekem 10. hónapra jött meg (anyukám hajnalba halt meg, aznap este pedig meg is jött...) és baromi erős volt, de 5 napnál nem tartott tovább. Én is szedtem a fogamzásgátlót és semmi probléma nem volt vele, nem tudom neked miért mondták azt, hogy nem kellett volna.
Részvétem a véraláfutásért... Nekem Bencus egyszer szó szerint kiszívta az államat. Na az sem volt semmi! Nagyon az utcára se mentem ki, olyan ronda volt.

Dóri: Nem tehetik meg, hogy nem veszik fel a gyereket!! Nemrégen volt erről szó a Nők lapjában (ha jól emlékszem Vekerdy Tamás írt róla), hogy felháborító, amit egyes ovik/bölcsik csinálnak, mivel nincs joguk elutasítani ilyen alapon a gyereket. Semmi közük hozzá, hogy te mit csinálsz, amíg a kicsi az oviban van.
Ha ráérek meg is keresem neked ezt a cikket.

Természetesen szeretnénk már mi is menni a talira. Van már időpont? Nekünk jó a Vezér úti játszótér is, ahogy gondoljátok.

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget, nem viseli meg nagyon a csemetéket?
Máté megint kezdi a hisztis korszakát, szerintem befolyásolja a hőség, tavaly nyáron is csak akkor lehetett vele könnyen bírni, amikor hűvösebb idő volt.
Képzeljétek, tegnap este óta megint nem hajlandó szopizni, én nem tudom, mi van ezzel a gyerekkel... A lefejt tejet viszont megint megissza. Pedig extra örültem, hogy még most is szopizik, minden rendbejött, legalább több folyadék jut neki ebben a melegben, mert amúgy nem viszi túlzásba az ivást. Most megint fejhetek, borogathatok, stb. jó szórakozás. Kép

Gabi: sikerült már tortát találnod Bencus szülinapjára?

Dóri: tényleg, hol vannak rólad nézhető képek? Én is kíváncsi vagyok! Kép

Anita: jobb már a kinézeted? Kép Máté is közel áll néha hozzá, hogy maradandót alkosson az arcomon, pofozkodik, rúg, karmol, stb. Ilyenek ezek a gyerekek... Kép

Annamari: gratula a 14 dekás csöppséghez, klassz, hogy minden rendben van! Közelebb jutottatok már azóta a névválasztáshoz?

Ciao, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Ja, akartam még írni, hogy unalmas óráimban megcsináltam tesóm kisfiának albumát is, aki most 3 és fél hónapos, itt kukkanthattok bele:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5770

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Na, megint én Kép. Az előbb az albumokat nézegettem és onnan jött egy ötlet, mi lenne, ha a Városligetben futnánk össze egyszer, ha szép idő van, le lehet heveredni plédekre a gyerkőcökkel, játszótér is van, sétálni is lehet, stb. Olyan édesek voltak az említett fotókon a babák, ahogy ott heverésztek! Mit szóltok?

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Látom senki sincs a hétvégén,bár nem is csodálom. Nagon durva hogy mennyire meleg volt ma.
Délelőtt én kiugrottam Márkkal a ligetbe,kaptunk lufikat,bement 1-2 várba meg szaladgált,de másfél óra múlva már hazajöttünk,mert olyan piros volt szegénykém,hogy azt hittem szétrobban a feje.Persze délután már erőnk sem volt kimozdulni,meg kedvem sem.(miután nagy Raikönnen drukker vagyok és szerencsétlen az utolsó körben esett ki az első helyről Kép ) Szörnyű volt.

Krisz: nevekkel még mindig sehogy sem állunk.Azaz a lánynévnek már elég valószínű a Petra,de fiú ügyileg teljesen tanácstalanok vagyunk.
Nekem a talira tényleg bármi jó.A többiek döntsék el,hogy kinek mi van közelebb,meg hogy 1-2 órára érdemes-e kimenni a ligetbe?!
Sus:mi van veled?Elástad magad a hitelpapírok és a lekapart tapéta közé? Hol vagy?!

Puszi mindenkinek
kismuki
 
 


Hali, még élek, bár már nem nagyon.
A lakás félig kész (még a járólapok lerakása hátravan, de a szobák szépek). Tegnap kellett kiköltözni (reggel 9-től éjjel 3-ig tartott), mert ma már jöttek az albérlők. Most még kb egy hétig anyunál vagyunk, utána meg megint a dobozolás, csak kifelé, de az már könnyebb lesz.
Mi is mennénk talira, nekem mindegy hova. Az Örs környékére most könnyebben megyek Kőbányáról, de a Ligetbe is eljutunk, ha arra szavaztok.
A meleg borzasztó, Misi egész nap csak pelusban rohangál, én meg fagyin élek Kép
sus1
 
 


Sziasztok!
Végre megint emberi külsőm van.
Mi egész jól bírjuk a meleget.A kicsit bekenem vastagon 50-es krémmel,és ki a medencébe,én meg amúgy is bírom a meleget,én néha bemegyek én is kicsit pancsolniKép Nimród ma éjjel nem engedte betakarni magát,pedig csak egy pelust rakok a derekára.Na meg egész éjjel ugatott a szomszéd kutyájaKép Én nem aludtam jóformán semmit,de a pasik aludtak minta bunda.
A ligatbe mi is kimennénk.Az az ugye ahol az 1-es villamos megy?Vagy amelyik itt van a Népligetnél?Kicsit nem vagyok képbeKép
Múlt héten nézegettem a gyerekruhákat,hát majd hanyatt estem a rövignadrágok meg a pólók áraitól.Így gyorsan elrohantam és vettem egy csomó anyagot.Varrok inkább,mint megvegyem az elég gyenge minőségű rucikat egy vagyonér.Lehet hogy kérdeztem már,de ti hol veszitek a gyerekruhákat?
Megyek,a gyerek szétpakolja a lakástKép
Sziasztok!
Anita

J,tegnap elindul a manó,ment egy pár lépést magától és tegnapelőtt felállt egyedül.Remélem gyakorolni fogja.

Kép

Kép
anita23
 
 


Jó reggelt!

Máté azóta sem szopizik, én meg nem bírtam el a felgyülemlett tejjel, hiába fejtem kicsit, aztán borogattam, nagyon bedurvult. Tegnap este be is lázasodtam. Kezdek kétségbeesni, mert ma sem sokat javul a helyzet. Apuci vesz ma nekem homeopátiás tejapasztó gyógyszert, elhatároztam, hogy én ezt nem csinálom tovább, nem küzdök és teszem ki magam a mellgyulladásnak minden hónapban. Nagyon érzékeny a mellem, hamar eldugul, begyullad. Majdcsak felnő a gyerek tápszer és kaja segítségével is... Kép Kép Azért szomorú vagyok, de azt hiszem, ez a legjobb megoldás.

Anita: én a Tesco-ban szoktam olcsóbban vásárolni, persze relatív, mi az olcsó. Vagy időnként babaruhabörzén használtan. Varrni sajnos nem tudok.
Tényleg nem tudod, melyik a Városliget? Hogyhogy?
Persze, az 1-es vili vonala mellett. Ott van a Hősök tere, Vajdahunyad vár, na meg az állatkert is, többek között. Látom, nem nagyon nyerő az ötlet, de nem baj, ahogy a többség akarja. Nekem csak annyi a bajom a játszótérrel, hogy Máté még nem nagyon tud ott mit kezdeni, csak hintázni szoktunk egy kicsit, különben meg nem szívesen teszem ki még mászni a koszba, menni meg ugye még nem tud. De legfeljebb kihagyjuk vagy csak rövid időre elszaladunk.

Na megyek, mert elkóborolt a kis gézengúz.

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk Anyuéktól, nagyon jól éreztük magunkat, sokat csavarogtunk, tegnap Apával rallyn voltunk Kép
Viszont a tanulással nem nagyon haladtam, így most alig várom, hogy Mátét letehessem aludni Kép

Annamari!
Én is Raikönnen-nek drukkoltam Kép

Örülök, hogy minden mama és baba jól van, na meg a pocaklakók is Kép

Hogy bírjátok ezt a meleget? Mi most jöttünk ki a kádból, de máris mennék vissza...

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Ma még melegebb lesz mint tegnap...
Mi tegnap du. kimerészkedtünk a Paskál strandra, mert idebenn már szétfőtt a fejünk. És bár eléggé strandellenes vagyok, de kellemesen csalódtam. Szuper kis pancsoló medencéjük van, Bencét ki sem lehetett húzni a vízből, sikongatott annyira tetszett neki. Lehet, hogy ma délután is kimegyünk - már amennyiben apa el tud lógni a munkahelyéről egy kicsit előbb...
Sus: átérzem a dobozolási helyzetet, úgy néz ki ugyanis, hogy mi is költözünk július végén. (Már előre félek, hogy mi lesz itt!)
Anita: én is a Kismama börzén szoktam bevásárolni évente kétszer. Otthon szépen összeírom, hogy kb. mire lesz szüksége a manónak és aztán a bolti ár töredékért megkapom a börzén. (A mostanin például szinte tiszta új body-kat vettem 100-200 Ft-ért).
Ezenkívül nagyon szép, minőségi babaholmikat lehet kapni a C&A-ban, időnként nagy leárazások vannak és ha kifogod, akkor 50-70%-kal tudsz olcsóbban vásárolni. De azért nagyon jó neked, hogy meg tudod varrni a kicsinek a rucikat!
Nekünk a Városliget is jó. Valaki találjon ki egy időpontot! Jövő hét hétfő vagy kedd esetleg?

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Almadi!
Na, ezt jó hallani, akkor mi is célba vesszük majd a Paskált Kép Mennyi a belépő? A pancsolóba csak a gyerekek mehetnek?

Kép

Kép
csaju
 
 


Ja és én benne vagyok a játszótérben, a Vezér útit már többen dicsérték...

Kép

Kép
csaju
 
 


SzisztokKép

Kint voltunk mi is a telken, gyorsan csak egy-két szóKép
Van egy jó kis link itt a babaneten is, a börzefigyelő:
http://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php
érdemes figyelni, mert mindegyik kerületben szokott lenni börze évközben is, és nincs akkora tumultus, mint a kismamabörzén.

Vettünk a Corában egy felfújható medencét 4990 Ft-ért, ott pancsolt az Ákos egész hétvégén szinte, Bazsival ma próbáltuk ki, hát sikkantgatott, úgy tetszett nekiKép Kint ki lehet bírni, mert kőház van és a házban jó hűvös voltKép
Ma bejöttünk, mert egy-két dolgot el kell intézni, de valószínű, csütörtökön megint megyünk ki.
Jövő héten meg megy Ákos táborba, kíváncsi vagyok, hogy fogja bírni, én már előre tudom, hogy nagyon fog hiányozniKép
Na, megyek, mert csobbanok egyet a kádbanKép

Pussz
Lau
lau
 
 


Sziasztok !

Ma végre már tűrhetőbb az idő,mint az elmúlt 2 napban volt.Gondolom mindenki elmenekült a városból.
Pont szombaton voltam a könyvtárban ott az Ond vezér útnál,ott volt most babaruha börze,és két tök jó sortot vettem Márknak 700ft-ért.
Mi is szoktunk egy csomó jó dolgot kifogni a C&A-ben is,érdemes oda is mindig benézni ha arra jártok.
Anita,neked nagy szerencséd van ,ha tudsz varrni,tuti ezerszer olcsóbban megcsinálsz mindent.Csak időd legyen rá!!!
Gabi: mi tavaly voltunk a Paskálon,és nekem annyira nem jött be,mert mindenkire rászólt az úszómester,hogy nem léphetünk bele a kismedencébe,csak a szélén lehet ülni.Hát egy éppen megtanult járni gyerekkel ez igen érdekes.
Legjobb lenne egy saját kert kis medencével!!! (de persze ez csak egy szép álom) Kép
Nekünk jó most hétfő és kedd is,apa pont szabad így bárhová el tudunk menni,mert lesz kocsink.
Persze kérdezzük meg a tanulóinkat hogy nekik mi lenne jó?! Vannak még vizsgák?

mennem kell,mert Márk kel!

Puszi
A
kismuki
 
 


Visszaaludt nekem pedig még eszembe jutott két dolog: Hová tűnt az Eszty? Ezer éve nem írt,pedig kíváncsi lennék mi van már velük!

Dóri:el tudnád küldeni mégegyszer azt a linket arról a lovas/vidéki házakról vagy panzióról,amit már egyszer itt felraktál.Égen-földön kerestem,de nem találtam meg!!!
Köszike
kismuki
 
 


Sziasztok!

Csaju: 800 Ft a belépő (17 óra után 700) és 19 óráig vannak nyitva.
Kismuki: Nem tudom milyen úszómester volt tavaly, de most minden szülő nyugodtan bemehetett a babával. (Bevallom mi is ott dagonyáztunk apával :-)) De máshogy nem is lehetett volna, mert Manócska mint a szélvész úgy jött ment, a medence széléről esélyünk sem lett volna utolérni...

Képzeljétek Bence teljesen rákattant a salátafőzelékre. Eddig nem készítettem neki, mert megvártam még lesz "igazi" saláta, de most vettem a piacon, megpároltam, kis krumplit főztem hozzá, majd egy pici margarinon "összerottyantottam" és esküszöm még nekem is ízlett. (Apácskát nem tudtam rávenni, hogy megkóstolja, de tényleg nagyon finom.) Bence úgy falta, mint a gép.

Na, megyek mert betöltötte a gépem mind az 506 olvasatlan levelem, mivel mostanra sikerült az e-mail-emet helyreállítanom. Szóval az éjjelt olvasással töltöm!

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok,

Gabi: jó hír, hogy a Paskálra lehet menni ilyen pici gyerekkel is, majd mi is kipróbáljuk. Régebben voltunk már még kettesben apával, akkor sem volt rossz benyomásunk róla, olcsó is a többi strandhoz képest és egy fokkal nyugisabb is. Persze akkor még nem figyeltem, hogy milyen lehetőség van gyerkőcöknek, lehettem volna előrelátóbb Kép.
Nálunk a salifőzelék nem jött be, ez volt eddig az egyetlen főzi, amit tálkástól kilökött a kezemből és szétpacsmagolta az etetőszék tálcáján. Kép A spenótért sem rajong, lehet, hogy a zöld színű kajával van baja? Kép

Annamari: mi is voltunk szombaton a börzén, kár, hogy nem futottunk össze. Én is egy sortot vettem Máténak, plusz az első kisszandálját olcsón, ami tiszta újnak néz ki.

Lau: jó pancsolást, klassz, hogy van ilyen lehetőségetek!

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!
Gabi! Köszi az infókat, ki fogjuk próbálni Kép

Krisz!
Én is vettem már egy-két jó cuccot börzén, bár inkább régebben jártam. De sztem szandált nem érdemes ott venni, lehet már kapni szuper szandikat jó áron és nem taposta előtt senki!

Lau!
Milyen táborba megy Ákos és hova?

Kép

Kép
csaju
 
 


Csaju: relatív, hogy mi a jó ár, és tényleg olyan, mintha nem taposta volna senki! Szerintem az a jó ár is drága (legalábbis nekünk), főleg nyári cuccért, ami igen szezonális és irtó hamar kinövi. Máté meg még egy darabig úgysem jár, így nem hiszem, hogy ez igazán gond lenne...

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Hali,

Nekünk attól tartok a jövő hét nem nagyon jó, de miattunk nyugodtan talizzatok, mert a költözés miatt még mindig kiszámíthatatlanok vagyunk. Ha éppen úgy adódik, úgyis megyünk (én nagyon szertnék menni Kép).
Én turikban szoktam vásárolni gyerek (és felnőtt Kép) rucikat.
sus1
 
 


Krisz!
Nem rosszindulatból mondtam, csak tudom, hogy ezreket elkérnek használt cipőért is!

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!
Tanácstalan vagyok,Nimród nem hajlandó az ágyában aludni.Sírva teszem le,sírva kel fel.Nálatok nincsenek ilyen időszakok?
Szandál:én már a 4.-et veszem Nimródnak.Olyan hamar szétmennek a lábán,hogy sokat mászik még,lekopik az eleje.De szerencsére találtam elég olcsó cipőboltot,a Kispesti áruházban.
Turkálóban szoktam én is vásárolni,magamnak is meg a gyereknek is,sőt szoktam be is adni.Most is van egy csomó alig használ pulcsim meg nagrágom,amit helyhiány miatt kell eladnom.
Bezzeg most alszik a gyerekem mikor vásárolnunk kellene menniKép)

Szép napot mindenkinek!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


SziasztokKép

Csaju: Ákos ovis táborba megy, Bernecebarátiba, ez a XV. kerület tábora. Egy hetet lesznek ott, nagyon kíváncsi vagyok, hogy bírja, mert nagyon anyás. Remélem, nem hívnak fel a második napon, hogy menjek érte, mert sír a gyerek utánam.....Kép

AnitaKép Boldog Névnapot Kívánok!!Kép
Nekünk régebben volt ilyen időszakok, főleg az volt, hogy napközben egyáltalán nem akart aludni az ágyában, csak úgy, ha ringattam a fenekét. Kb. 2-3 hete már ott is elalszik, igaz, nyűglődik egy kicsitKép
Nemsokára 1 éves lesz Nimród!!Kép Úgy elment az idő, hihetetlenKép

KriszKép Máté is hamarosan bulizik majd, nem?Kép

Képzeljétek, tegnap felállt egyedül a kádban is BalázsKép Mászni már mint a villám, úgy mászik, ha lerakom a szobájában, biztos lehetek benne, hogy 5 perc múlva már kimászik hozzámKép

Pussz
Lau
lau
 
 


Sziasztok,

Lau: hát, igen egy jó hónap múlva nálunk is buli lesz! Kép Tényleg hihetetlen, hogy ennyi sok idő eltelt már! Sztem vidéken a szüleimnél tartunk majd kerti partit!
Nem tudtok vmi klassz tortareceptet? Most még nincs kedvem nekiállni böngészni, pedig biztos az lesz majd!

Csaju: hát azt gondoltam, hogy nem rosszindulatból mondtad! Kép

Anita: ti merre laktok, hogy Kispesten vásárolsz?
Máté dettó ugyanúgy nem hajlandó még egy pillanatot sem eltölteni éber tudatállapotban a kiságyában, ordít, hisztizik, amíg ki nem vesszük. Régebben nem volt ez így, nem tudom, mi történt vele. De azért este, ha elaludt és beletesszük, azzal nincs gond, alszik reggelig!

Sus: hajrá a költözéshez, csak vége lesz egyszer! Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Lányok a taliról nem ír senki,így azt javaslom halasszuk el még egy kicsit amíg mindenkinél nyugi lesz.
Nálunk elég gázosak a napok,Márk ugyanis egy percig nem nyugszik le.Tudtam,hogy mindig is hiperaktív gyerek volt,de az utóbbi napokban még ráadásul hisztizik is és kegyetlenül akaratos.Gondolom most veszi kezdetét a dackorszak. Kép Meg fogok őrülni. Még jó hogy ebéd után van másfél-két óra alvás,azalatt van időm nekem is feltöltődni.
Lányok,nálunk Márk sohasem bírt ki egy percet sem ébren a kiságyban,viszont amióta nem rácsos ágy van,hanem bármikor ki tud jönni,azóta napközben is többször befekszik oda.Hátha majd nálatok is beválik ez.
Sus:kitartás,előbb utóbb vége lesz a költözésnek és legalább tök szép lakásotok lesz. Kép
Megyek megpróbálom lerakni a gyereket,mert még nem tudtunk egy dvd-t befejezni,pedig nagyon izgi.

Még egy vicces történet a végére: Márk ezt mondta valamelyik nap:
-Anyuci tündér(kérdezem és a mama?) mamuci is tündér,papa is,
-kérdezem és apuci?
ő erre közli:- apuci Tóth András Kép))
Szétröhögtük magunkat gondolhatjátok!

Na puszi mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


Krisz!
Akkor jó Kép

Annamari!
Nagyon helyes a sztoriKép Hány hónapos is Márk?

Nálunk nincs gond a kisággyal, napközben és este is ébren teszem bele, szó nélkül elalszik. Igaz, amikor pár hónapos volt, megküzdöttünk ezért a jóért Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Kismuki: nagyon okos kisfiad van!! :-))

Nálunk sincs gond alvás ügyben: este 8-kor leteszem reggel 6-ig alszik. Napközben is szépen alszik a kiságyában, bár az igaz, hogy még mindig szopira alszik el, úgy hogy berakom a kiságyba, hogy no akkor alszunk, nekem még sosem aludt el... Nem tudom mi lesz, ha már nem szopizik?

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Lau:köszi.

Na,nálunk is szopira alszik el és úgy teszem az ágyába.Tök jó,a napokban ráállt arra hogy 10-11-től alszik1-2-ig.3 órákat.Most is alszik.Elmentünk venni neki babakocsit amivel udok közlekedni a bkv-n is.Nagyon örülök neki.Olyan rossz volt cipelni,ha el kellett mennünk gyalog valahova.

Krisz:
Mi 23.kerületben lakunk ,Soroksáron,így elég közel van hozzánk Kispest.Én olyan vagyok ha valamit meg akarok venni a világ végére is elmegyek érteKép)

Szép napot mindekinek!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Lányok, iszonyúan nincs időm, de egy fontos hírt megosztok Veletek: Viktor két nap alatt szobatiszta lett teljesen magától. Hurrá!
Jövp héten jön anyu, akkorlesz időm írni.
Anita boldog névnapot!!!
tigris
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?