Sziasztok Depik!
Mi bezzeg jól vagyunk! Reggel megjött Anya, Apa hozta-és végre készült Nagypapás kép Hannáról, de ez nem digi, így ne teszem fel. Persze délelőtt ma nem akart nagyon aludni, nézelődött,megmutattuk Neki a kismadarat a kertben aki kukakckákat eszik, így nem kukackázott tovább
.
Babszy, mi kb a 2. itthon töltött napon rájöttünk, h a hasonfekvés jön be Neki a legjobban, és a gyerekdoki is azt mondta, ha nem bűfizik kaja után (mivel rögvest beájul) akkor fektessük így, és ha beindula kukacka, akkor 5 perc vállon és kész. És állítólag én is mindig így aludtam. Teraszos kép nincs lekicsinyítve, küldjem el emailben? Akkora anitalentum vagyok számítógép terén, h azt el sem hiszitek (de látjátok)
.Cicifájás, csak mikor bekapja, vsz nem jól, de nem tudok mit tenni, nem tudom bentebb tenni, nem érdekes, csak egy pillanatig fáj. Neked, hogyhogy még mindig fáj? Jelenleg újságokat olvasok,csak, de ma rájöttem, hogy szoptatás közben milyen jókat lehet olvasni, így nem nézem az órát sem
.
Ancsa, az egyik barátunk is ott fog lakni, a Boglárka házban, már ha egyszer elkészül
, szegények marha mérgesek, "csak" 15 millió Ft-juk áll benne, + a saját lakásukat bérlik vissza miközben már be kellett volna költözniük!
Tegnap iszonyú idő volt, itt nem lehetett ablakot nyitni a huzat miatt, bent meg áll a levegő, meg sem moccant, légkondink meg nincs, de asszem most nem indítanám be. Eper-tejföl-cukor, jól hangzik, majd jövőre kipróbálom Babszyval!
VAgy még a télen!
Diane, ülj ki az erkélyre, h süssön kicsit a Nap, és mindjárt jobb kedved lesz, nehogy már bekattanj, mikor két porontyod ott csücsül-úszkál-bent vidáman! Gondolj Rájuk, mosolyogj, és gondolatban puszilgasd Õket!
Kata, pelenkázás közben többnyire sír Hannácska, ezért amilyen gyorsan csak lehet csináljuk, nem pózolunk a fotókhoz
! Fürdeni imád, de törölközni, meg öltözni azt nem csippantja!
pusszantás S