megint itt, persze ahogy letettem felébredt
Panka!
Tényleg extra gyors szülésed volt
! Molli nagyot nőtt, egészen megváltozott. Beni semmit
!
Szerintem Molli nagyon gyorsan fogja tartani a fejét, ha ilyen ütemben fejlődik. A kendőbe valahogy úgy teszik az újszülöttet, hogy el is tűnik benne. Na, nekem ez Gerdával soha nem sikerült, akkor ezek szerint Molli sem szereti így! Gratulálok a fürdetéshez, jó kis jelenet lehetett
!
A számítógép asztalt is csináltattátok? Nagyon jól néz ki és használhatóbak is látszik!
Sütő: én is ilyen kombinációt szeretnék. Villanysütőt gázlappal. Beépíthetőt és a sütőt nem akarom a lap alá tenni, hanem magasabbra. Nekem is jobb és a gyerekek sem éreznének rá késztetést, hogy belemásszanak, nyúlkáljanak. Ugyan még a kerámialaposra is fogékony vagyok, de inkább a gáz felé hajlok. Nem tudom igazán, milyen a kerámialapos, de én a gázhoz szoktam hozzá. A sütőnél az egyik helyen azt bizonygatták, milyen jó a katalitikus fal. Erről tudsz valamit? Meg ahogy írtam, szeretném, ha tudna egyszerre grillt és légkeverést és úgy látom ez néhány gépről lemarad. Ja a pénz! Most azt költöm, ami arra van, hogy biztosan itthon maradhassak Gerdával GYES alatt is. Úgyhogy elég bonyolult kompromisszumokat kötök magammal
! Így lett mosogatógépem
!
Ezen a családtámogatási dolgon már én is rágódom két napja. Meglehetősen vegyesek az érzéseim. Egyrészt mi majdnem ugyanannyit fogunk kapni. Aztán van egy ismerősöm, akinek ez nagyon jól jön. Pár hete vált el, a fizetése kevesebb, mint az én GYED-em, két kisfia van. Az adókedvezményt nem tudja igénybe venni, a gyerektartással 3e Ft-tal lépik túl a határt, így nem kapja az egyéb támogatásokat. Lehet, hogy sokan vannak még ilyen helyzetben. Másrészt utálok olyan sok adót fizetni és legalább érzésre jó volt, hogy valamennyit visszakaptam belőle. Igazából nem a gyermektámogatással van bajom, hanem az adózással. Ha visszamennék dolgozni, tízszer annyi lenne az adóm, mint most, és alig kapnék többet. Hát ezért vannak vegyes érzéseim.
Zita!
Kettőt is küldtem, elég kapkodós napom van
!
Ditta!
Én szavaztam Attilára és Veronikára. Lehet többször is? Ti úgy döntöttetek, nem vesztek mosogatógépet? Szóljál, hogy mikor vizsgázol, majd megy a drukk
.
B.