Új privát üzeneted érkezett!

Betti!
Írtam emailt!
ebba

Ebba!

Nem kaptam Tőled levelet! Kép
Átküldöd mégegyszer?

Ági

delice

Betti

Rizstej - A kicsi hugom rizstejet kap, tápszer helyett, Õ 14hós, szerinted akkor az enm jó?
Ezen az 5leten elindulva gondoltam, hogy én is adhatnék azt Rebekának...
Viszont jó drága - 6-700Ft-ért láttam 1 litert a drogériában.

Panka
Ma elhozta Anyukám a képeket Kép

Zab - szója - mandulatejet majd elküldöd nekem?

Mosogatógép
Mi a mosogató megkapása után kb másfél évvel üzemeltük be, és semmi gond nem lett.

Rohanok, fürdetünk Kép

delice

Sziasztok!

A múltkorában szó volt róla, hogy hol lehet Miskolcon bio élelmiszereket vásárolni. Ma olvastam az újságban, hogy lesz egy bio piac a Tudomány és Technika házában, vagy mellette. Valaki kipróbálja? Szombatonként lesz.

Irigylem a mosogatógépeseket, mert én most indulok mosogatni.Kép

Puszi, D.

Ui.: Remélem hamar megszülöd a születéstörténetet, Panka!KépKép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Fürdetést túléltük. Míg Mollit fürdettem Beni csak 2× akart fejjel beleesni a nagykádba.Kép Mostmár szerencsére alszanak mindketten. Előttem az éjszaka. Nem szeretek magam lenni, jobb ha van ember a háznál (csak ezt nehogy olvassa, mert még elbízza magát).Kép

Hátha érdekel valakit ez a cikk: Mitől bio a bio?

ÁgiKép
Akkor feldobom ide, hátha mást is érdekel.Kép
"SZÓJATEJkészítés: Szójapehely kell hozzá, amiből egy púpos kanállal beleteszel kb.3-4 dl. vízbe, egy egész éjszakára beáztatod, másnap egy kicsit felforralod és átturmixolod. Én natúran nem szoktam inni, csak főzök vele.
De a MANDULATEJ viszont egész jó. Köze nincs ahhoz, amit a dobozban lehet kapni, mert azt állítólag pasztőrözik vagy valami ilyesmi. Szóval kinyomkodod a leforrázott mandulát a héjából, ledarálod és beáztatod ezt is éjszakára. Főzni nem kell, csak botmixerrel jól átturmixolod, ja és leszűröd. A mandulapépet én müzlivel, reszelt almával reggelire megeszem.
Egyébként ZABTEJet is lehet a szójatejjel analóg módon, annak az illata jó, olyan igazi gabonás."

DodusKép
Hú, ez szupi. Melyik újságban olvastad? Melyik szombaton lesz először? Még több infót róla, plízzzKép

DittaKép
Már a jövő héten vizsga? Így rohan az idő? Majd szóljál, hogy mikor drukkoljunk.Kép

KrisztaKép
Szombat óta nem írtál, jól vagytok?

Töltöttem fel néhány új fotót Beniről és Molliról.

Valaki kérdezte a múltkor (talán Ági?), hogy mennyi hely van a gportálon, 50MB a tárhely.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

MegszültemKép))
Itt megtaláljátok Molli születésének történetét.

Megyek, elteszem magam mára.Kép

P.

panka

Sziasztok LányokKép

Egy vén csaj ír nektek maKép Ma lettem 30 évesKépKép
Elmentem tegnap fodrászhoz, hogy szép legyek. Ahogy kiléptem a fodrászat ajtaján, elkezdett ömleni az esőKép Hát gyönyörű lettem.

PankaKép
Csak gratulálni tudok a két remekbeszabott gyermekedhezKép Nagyon jól sikerültek! Molli gyönyörű és nem olyan, mint egy pár hetes bébi.
És a fejfájásom? Most elég jól megúsztam, csak egy kis tompa fejfáfásom volt.

DodusKép
Szuper az infód, mi most nagyon bión étkezünk. Egy kis fogyókúra, különösen apukánakKép

Nálunk már megint történt egy kis baleset. Mentünk Marcival a játszótérre. Én zártam be az ajtót, Marcit persze az egyik kezemmel odaszorítottam a lábamhoz, hogy ne menjen el. Tudni kell, hogy a lépcsőházunkban minden kő, a lépcsőkön nincs semmi gumi vagy csúszásgátló.....Szóval fogom Marcit, de a felső zárat is be kellet zárnom, ehhez 3 másodpercre elengettem Marcit. Ennyi elég is volt neki, hogy felpattanjon a motorra és nyíl egyenesen nekiment a kő lépcsősornak. Már nem tudtam elkapni, így végignéztem, hogy a gyerekem 10 lépcsőfokot zuhan a kőpadkón a motorral össze-vissza. mondanom sem kell, olyan rosszullét jött rám, hogy nem is igaz.... Az összes szomszéd kijött, aki itthon volt. Rohantak segíteni, a gyereket úgy szedtük össze a lépcsőfordulón. Szerintem valaki vigyázott ránk, mert egy nagy puklin kívül más baja nem lett. Igaz a pukli pont a bal szeme felett van, kicsit össze is nyomta a szemét, de jól van. 5 évet öregetem tegnap előtt.....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda!
KépKépKép! Nem csodálom, hogy öt évet öregedtél, ez iszonyú élmény lehetett! Én is mindig attól félek, hogy legurulnak a lépcsőn, nálunk is minden kő. (Ahova költözünk ott is.) Főleg mióta Gerda kedvenc mutatványa a lépcsőnjárás.
Marci gondolom szintén nagyon megijedt. Valaki tényleg vigyázhat mindannyiunkra, mi is már annyi mindent megyúsztunk.
Boldog szülinapot kívánokKép!
Kép
(Én is hamarosan követlekKép!)

Dodus!
Én a rádóban hallotta valami olyat, hogy egy szervezet egy 4 méteres szürkemarhával járja körbe az országot, hogy népszerűsítsék a bioélelmiszereket.

Ja, különben én valamikor elég sokat tudtam erről, mert Gábor biotermesztésből írta a diplomamunkáját, így elég sok embert megismertünk, aki ezzel foglalkozik és sok helyre jártunk, ami ezzel kapcsolatos stb.

Ági!
Jó a rizstej, csak még soha nem ittam és úgy látszik bizalmatlan vagyokKép! Én szójatejet ittam, amikor kitalálták, hogy Matyinak az általam fogyasztott tejtől van baja. Hát az nekem szörnyű volt. Az íze! De próbáljátok ki, kíváncsian várom a tapasztalatodat. Amiket Panka írt recepteket kb. nekem is az van. De az a gyanum, hogy tej helyett nem jó, ahogy Panka is írta!

Most Gerda elaludt az ölemben, de foly. köv. (Panka, Neked még sokat akartam írni, így nem fogok hozzá, mert kikészül a hátam.)

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Koda!

Isten éltessen szülinapod alkalmából!
Akkor most tulajdonképpen már 35 éves vagy?!Kép

Kép

Nagyon sajnálom Marcit, gondolom hogy megijedtél.De biztosan ő is. Szerintem ez jó lecke volt neki is.

Niki
Vendég

megint itt, persze ahogy letettem felébredt

Panka!
Tényleg extra gyors szülésed voltKép! Molli nagyot nőtt, egészen megváltozott. Beni semmitKép!
Szerintem Molli nagyon gyorsan fogja tartani a fejét, ha ilyen ütemben fejlődik. A kendőbe valahogy úgy teszik az újszülöttet, hogy el is tűnik benne. Na, nekem ez Gerdával soha nem sikerült, akkor ezek szerint Molli sem szereti így! Gratulálok a fürdetéshez, jó kis jelenet lehetettKép!
A számítógép asztalt is csináltattátok? Nagyon jól néz ki és használhatóbak is látszik!
Sütő: én is ilyen kombinációt szeretnék. Villanysütőt gázlappal. Beépíthetőt és a sütőt nem akarom a lap alá tenni, hanem magasabbra. Nekem is jobb és a gyerekek sem éreznének rá késztetést, hogy belemásszanak, nyúlkáljanak. Ugyan még a kerámialaposra is fogékony vagyok, de inkább a gáz felé hajlok. Nem tudom igazán, milyen a kerámialapos, de én a gázhoz szoktam hozzá. A sütőnél az egyik helyen azt bizonygatták, milyen jó a katalitikus fal. Erről tudsz valamit? Meg ahogy írtam, szeretném, ha tudna egyszerre grillt és légkeverést és úgy látom ez néhány gépről lemarad. Ja a pénz! Most azt költöm, ami arra van, hogy biztosan itthon maradhassak Gerdával GYES alatt is. Úgyhogy elég bonyolult kompromisszumokat kötök magammalKép! Így lett mosogatógépemKép!
Ezen a családtámogatási dolgon már én is rágódom két napja. Meglehetősen vegyesek az érzéseim. Egyrészt mi majdnem ugyanannyit fogunk kapni. Aztán van egy ismerősöm, akinek ez nagyon jól jön. Pár hete vált el, a fizetése kevesebb, mint az én GYED-em, két kisfia van. Az adókedvezményt nem tudja igénybe venni, a gyerektartással 3e Ft-tal lépik túl a határt, így nem kapja az egyéb támogatásokat. Lehet, hogy sokan vannak még ilyen helyzetben. Másrészt utálok olyan sok adót fizetni és legalább érzésre jó volt, hogy valamennyit visszakaptam belőle. Igazából nem a gyermektámogatással van bajom, hanem az adózással. Ha visszamennék dolgozni, tízszer annyi lenne az adóm, mint most, és alig kapnék többet. Hát ezért vannak vegyes érzéseim.

Zita!
Kép
Kettőt is küldtem, elég kapkodós napom vanKép!

Ditta!
Én szavaztam Attilára és Veronikára. Lehet többször is? Ti úgy döntöttetek, nem vesztek mosogatógépet? Szóljál, hogy mikor vizsgázol, majd megy a drukkKép.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok:9

köszönöm a köszöntéseketKép Írok még többet is, Most csak gyorsan annyit, hogy a városháztéren BIO áruk vására van ma! most pakoltak ki! Anyukám volt is Marcivl. Csak szólok gyorsan, akit érdekelKép

puszi, most rohanás van......de még jövökKép

Koda

Kép

Kép
koda

Betti!

Te hol tudsz szavazni a boon.hu-n vagy az izgi.hu-n, mert én csak a boonos szavazáson tudok szavazni.

Ditta!

Ma már szerda van, vasárnapig tart az izgi.hu-n a verseny szerinted igazságos lesz a helyezés?

Magdi
lilien_csenge

Magdi!
Mindkettőn szavaztam, de még a múlt héten. Rátok is. Rögtön akkor, amikor feltetted. Dittáékra pedig a boon-on.

Jó híreim vannak a bioélelmiszerekről. Elmentem én is erre kóstolósdira. Összeértek a szálakKép! Volt négy méteres szürkemarha, aláírásgyűjtés (támogassák a biotermesztést is úgy, mint az intenzív gazdálkodást) és akik itt kipakoltak, azok fognak a szombatonkénti biopiacon is árulni. Júliustól lesz minden héten szombaton a biopiac a Tudomány és Technika Házában. Úgy tervezik, hogy egész évben. Zöldség, tej, tejtermékek és feldolgozott termékek mindig lesznek, hús, tojás, szalonna stb. pedig amennyi van illetve rendelésre. Most zöldségeket és feldolgozott termékeket árulnak és ez utóbbiakat kóstoltatják. Vannak lekvárok, ivólevek, kenyérre kenhető dolgok stb. Úgy láttam Gömörszőlősről is jöttek a gyapjúból készült dolgokkal, de ezt nem néztem meg, mert siettem (meg tömeg volt). Ötig tart.
Én biztos, hogy meg fogom nézni, ha elkezdődik. De hogy mibe fog kerülni?

Betti (aki ma sem fejezi be a vasalástKép)

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Koda! Kép

Isten éltessen sokáig! Kép

Kép

Ági

delice

Sziasztok!

Én is voltam bent a városban. Vásároltam is a bio dolgokból.
Vettem egy üveg piros paprikát és egy üveg alma ízt. Mindkettő 250.- volt.
Megkóstoltam a zöldséges-répás... ivólevet, gondoltam veszek Marcinak, de semmi íze nem volt, az nekem nagyon nem jött be. A szörpök is biztos jók lehettek de elég drágák voltak szerintem.A gyümölcsízek viszont finomak!

Na most csak ennyit. Én is rohanok.

Sziasztok!
Niki
Vendég

Sziasztok!

Az előbb írtam egy csomót, és elszállt...Kép
Szétrobbanok!
Kép

KodaKép
Te vén csaj!!KépKép
Az Isten éltessen!
Kép
MarciKép
Gondolom, hogy megijedtetek! Nálunk is szoktak ilyen akciók lenni, bár nagy sérülés még nem történt, itt is nagyon megy a motorozás, eszeveszettül. Nem győzök rohanni utána.

PankaKép
Milyen szép fejlett Molli!
Ahogy a olvastam a történetet, szinte magam előtt láttam mindent, ismerős volt minden. Ezért szeretem a megyeis sztorikat.
Nagyon mazochista vagyok, ha azt mondom, én szerettem szülni?? (Pedig veszettül fájt, főleg a második!) Éredeks módon te is azt írtad, hogy jobban fájt most. Időben sokkal gyorsabb volt, mint az első, de intenzívebb volt a fájás.

MagdiKép
Még mindig nem lehet az izgi.hu-ra menni??
Nekünk a nullával egyenlő az esélyünk a nyerésre (mindenhol van protekció), nekm akkor is a legszebbek a gyerekeim.
De gondolom, ezzel mindenki így van.

BettiKép
Látom, vasalás terén hasonló gondokkal küzdünk!Kép
Pedig hetente 2-3x is nekifogok, de sosem érek a végére!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Csak gyorsan fürdetés előtt.
Most volt a miskolc tv-ben a biopiacról. Ott azt mondták, hogy június közepétől lesz a Tudomány és Technika háza mögötti parkolóban.

P.

panka

Ja, azt elfelejtettem, hogy jún. elején nyílik egy bio és diétás élelmiszerbolt is. Itt a hirdetésük.
P.

panka

Sziasztok!

Panka, hüp-hüp!Kép Szép volt Molli születése (is). Olyan jó volt olvasni. Köszi, hogy leírtad. És én is láttam magam előtt, mint Ditta. Molli már csuda nagy, és szép is. Beni nem szokott szopit kérni?

Koda, boldog születésnapot!!!Kép Marci balesete:Kép

Tettem fel egy új képet a profilomba. Nem vagyok egy fotós zseni, de ahhoz képest jó, hogy én magam csináltam.Kép

Jó éjt!
Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Elnézést kérek hogy ismeretlnül betörök ebbe a topicba de én is miskolci KISMAMA vagyok. Igaz a nevem nem ezt mutatja, mivel Bulgáriából származom de kb.: 12 éve élek Magyarországon és 3 éve itt Miskolcon.
Jelenleg a 10. hétben járok és ha a minden renden lesz karácsonykor 3 pici babával többen várjuk a Jézuskát.
Mivel az én és férjem szülei is több száz km-re vannak így sajnos mindenben magamra vagyok utalva.
Remélem, hogy néha zavarhatlak Titeket.

Jó éjt Mindenkinek: Tamara
tamara_valicsevcsev

Sziasztok!

TamaraKép!
Üdvözöllek itt! Gratulálok a babákhoz! Megkérdezhetem: lombik vagy hárman akartak jönni? Gyere gyakran! Egyáltalán nem zavarsz!

DodusKép!
De jó a kép! Ne mondd hogy Te csináltad?! Lehet, hogy mégis fotós zseni vagy!

Ditta!
Hát igen, a vasalás is tiszta cirkusz. Amit levasalok rögtön a szekrénybe kell tenni, mert különben Gerda "szétválogatja". Ezt tőlem tanulta a mosásnál, csak még azt nem tudja, mi a különbség a mosandó és levasalt ruha között. Persze amíg a szekrényekig elmegy, félek, hogy most rántja magára a vasalót. Így csak akkor vasalok, ha alszik, az meg nem sok idő már. Így sose érek a végére.

Niki!
Én a csipkelekvárt kóstoltam, a szamócalevet és a sütőtökös-csicsókás levet.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

SziasztokKép

Itt a meleg, fáj a fejemKép

TamaraKép
Üdvözöllek én isKép És a 3 picikétKép Írnál magatokról, ha lehetséges? Szerintem mindenkit érdekelneKép Melyik kórházba jársz?
Ha tudunk segíteni valamiben, szólj.

DodusKép
Kösziiiiiiiiiiii!

Betti, DittaKép
Nálam nem probléma a vasalás, mivel Marci elrontotta a vasalótKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

babyonboard

Sziasztok!
Itt vagyok! Olvasgatlak ám Titeket, csak kétoldali sázmítógép undorom van! Kép
Belefogtam a fényképrendelésbe és .... Nagyon lassú a gép!Kép

Tamara!
Isten hozott Titeket körünkben! Mesélj magadról!

Megnéztem a "Babyonboard" oldalt. Rendeltem egyet! Meglátjuk! Majd beszámolok!

Zita!
Írtam mailt!

Panka!
Szintén!
Nagyon édesek!

Koda!
Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot! Kép
Marci! Kép
Mostanában érzem azt úgy nagyon, hogy anya lettem! A féltés nagyon beszökött a szívembe!

Bio: az Észak is ír róla, hogy lesz. Panka már minden részletet megírt!

Ha még nem szólok későn akkor ma 10-től kézművedfoglalkozás lesz a Megyei Könyvtárban.

Betti!
Vasalás? Én már régen nem vasalok! Kép Lusta dög lettem! Apa reggel kivasalja az ingét. Mi meg úgy száíritjuk, hogy ne kelljen vasalni!
Lakberendezés: http://www.lakberendezes.hu
Hirtelen ezt találtam!

Na most megyek!
k
kriszta13

Sziasztok!

Panka!Kép

Én is ezért jöttem, hogy szóljak.

Voltam ma bent a PH-nál a képekér és mondták, hogy mivel sokan lemaradtak az akcióról, holnap is lesz megint!!!!!

De csak május 27-én!!!

Most már állítólag nem lesz probléma!

Ügyesek legyetek!

Niki
Vendég

Szia Tamara!

Hú hát nem lehet könnyű dolgod 3 csöppséggel a pocakodban!
Szerintem nem zavarsz senkit közülünk!
Gyere máskor is!

Niki
Vendég

Szia Tamara!Írj magadról!

Kriszta! Nem kaptam!!!!

Koda! Isten éltessen nagyon sokáig!!!

Betti! Én meg válaszoltam!
Most nincs időm visszaolvasni,csak annyit még,hogy DAVALLIA, ha olvasod, örülök,hogy lány lesz,és hogy egészséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pusszantalak mindkettőtöket!

zita
ebba

Sziasztok!

Panka!
Kicsit, nagyonKép megkésve:
Gratulálunk Mollihoz!Kép
Sok boldogságot Nektek! Gyönyörű a kislányod! Olyan édesek a Benivel közös képen is.
Irigyellek, hogy újra babázol.

OFF
Olvastad ezt?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Gyorsabbak vagytok!
Én is ma voltam a képekért.
Holnap megint hajrá!!!

A DM-en nem tudok már régen rendelni! Nektek megy?
Az Uitzon kértek tőlem fényképes igazolványt. Bencére való tekintettel elengedték annak felmutatását! Kép

Niki!
MEgoldódott az autó? Beszéltem az ismerősömmel. Megadjam a számát?

Zita!
Az volt a kérdés, hogy dolgozol most? Lgszi írj egy mail, hogy tudjunk magánban "beszélgetni".

Most nagyon világvége hangulatom van!
Kép
k
kriszta13

Sziasztok!

Kata!
De jó, hogy bekukkantottál.Kép
Lina férjéről van szó? Te "tűzközelben" sem tudsz semmit?

Dodus!
Megnéztem a profilod, és gyönyörűek vagytok! Nekem tetszik a fotó!

Panka!
Molli szép kishölgy, aranyosak a gyerkőcök a közös fotón.

Koda!
Utólag is nagyon boldolg szülinapot!
Sajnos a fejfájás engem sem kerül el, az utóbbi egy hónapban szinte 1-2 naponta, hol erősebben, hol csak tompán, de fáj...

Neva!
Merre jársz? Hogy vagytok?

Telianról tud valaki? Ma elautóztunk Kisgyőrbe, szép kis falu a hegyek között.

Kaptunk levelet a bölcsiből (de már tudtuk),hogy Hangát szeptembertől felveszik az oviba, és abba a csoportba, ahova szerettük volna.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség! Délután Marcit beengedtem a homokozóba, kb 10 perc múlva megcsinálta a bajt, homok ment a szemébe.
Ahogy tudtam rögtön megtörölgettem az arcát törlőkendővel, de ő egyből dörzsölni kezdte a szintén homokos kezével a szemét. Hazajöttünk, egyből fejest a kádba és alaposan megmostam neki. Sírni nem sírt. De most azon izgulok, hogy nehogy legyen valami baja. Mit kell ilyenkor csinálni?
Járt már valaki így?
Azt hallottam, hogy ettől meg is lehet vakulni, mert valami bacik lehetnek a homokban (kutyától, macskától...)
Remélem reggelre nem lesz bedagadva a szeme.
Még fürdés után a papírzsepi sarkával is szedegedtem ki egy picit, ami ott maradt.

Kriszta!Kép

Köszi a segítséget, azt mondja a férjem megoldódott a probléma.
A DM-es nekem tökéletes!Mi nem megy? Hol akadsz el? Én a Bükk Áruházba viszem, ott semmit sem kérnek. Hát nem semmi hogy még személyi is kell nekik. Miért azt gondolják más képeit akarjuk itthon nézegetni?

Niki
Vendég

Kata,
ledöbbentem ahogy elolvastam a cikket, de gyorsan utánakerestem és Kata azt írta az egyik fórumban, hogy tegnap du. előkerült Marcell.Kép
P.

panka

Pnakám!
Nem alszol?
k
kriszta13

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda!

Elolvastam, de most még idegesebb lettem!!!!
Nemtudom mit csináljak.
Egyébként szerencsére nem piros a szeme, nem látszik rajta semmi.

Majd felhívom a dokit délután.

Az biztos a gyerekem nem fog többet homokozni.

Megy nektek a PH?

Nekem nem akar beindulni. Nemtudok regisztrálni.

Fúúú, tiszta ideg vagyok Marci miatt.

Niki.
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm a kedves fogadtatást!!!
Hát mit is meséljek magamról? 12 éve jöttem Magyarországra Varnáról mivel felvettek ösztöndíjjal az ELTE régész szakára, harmadik évben vettem fel a történelem szakot. Hat teljes nyarat végig dolgoztam Egyiptomban illetve egy nyarat Peruban. Imádtam ezt a munkát de már nagyon akartam családot, mert úgy éreztem, hogy ha tovább várok akkor lekettyeg az a bizonyos óra. Minnél jobban és görcsösebben akartam bébit, annál nehezebben jött össze, így orvosi segítséget kellett kérni és hála Istennek elsőre sikerült. Most élvezem az áldott állapot minden csodálatos percét.
Anyukám majd kiugrott a böréből. Rögtön jönni akart hogy velem legyen, de közjegyző és nem tud eljönni, így csak mail és telefon marad. Õk lesznek az első unokák is.
Most befejezem, mert fájdogál a hátam és olyan jó lenne egy jót aludni....(8.20-kor keltem).

Nagyon sok kérdésem van felétek, így még fogok jönni!
tamara_valicsevcsev

Niki!
Nyugi! Nem lehet mindentől megóvni! Kép
Nem szabad ilyeneket olvasni, de még gondolni sem! Komolyan!
Mindentől beteg lehet! Kép
Nyugi! Nyugi! Nyugi!

PH: hajnal 3-ig ültem a gép előtt és így sikerült 10 adagot elküldeni! Persze nem a sajátjaimat!
Mikor tanulom már meg végre,hogy én azaz mi vagyunk az elsők? Kép Kép
k
kriszta13

Tamara!

De szép helyeken járhattál. Nagyon érdekes lehet a régészet. És miket találtatok a régészkedés során?

Mégis csak sikerül a PH!

Niki
Vendég

Panka!
Írtam Neked mailt! Megkaptad????
k
kriszta13

Kriszta!Kép

Köszi a nyugtatást, de én már mindentől parázok.
Már kezd lelkiismeret furdalásom lenni, hogy minek vittem oda a gyereket. Dehát játszani csak kell valamivel.

Kép

Szánjál magatokra is egy kis időt!!!Kép
Akkor gondolom elég fáradt lehetsz, ha ilyen sokáig felvoltál!Hú a 10 adag az rengeteg!!! Ügyi vagy!

Niki
Vendég

Niki!
Nincs felétek zárt játszótér?
Ami most eszembe jutott az elég messze van Tőletek! Kép
Most nyílt egy új a Selyemréten. Írta az újság!
Járt már ott valaki???

PH: még nem sikerült elküldeni egyetlen adagot sem! Kép
Pedig még lenne úgy 9! Kép
k
kriszta13

Kriszta!

Nincs sajnos olyan ami zárt lenne.
Hát igen az meg elég messze van. Még nem voltunk ott.

Én még délután fényképezek, hogy összejöjjön megint 30 kép.

Most jöttünk haza a városból, borzasztóan meleg van. Õrület. Alig vártam, hogy hazaérjünk.

Niki
Vendég

Ezt olvastátok már? Mit jelent a tojásokon lévő jelölés.

http://www.boon.hu/borsod/Borsod-164261.shtm
Vendég

Niki!
Jól ellevelezünk itt! Kép
Most jön az, hogy menne a gyerek ki, de nem lehet, mert nagyon meleg van!
Képke: egy sikerült! nem tudom megnyitni!
k
kriszta13

SziasztokKép

Niki!
nem akartam ám a frászt rád hozni! Már régen olvastam ezt, de Marci ugyan úgy jár a játszótérre és sajnos eszi is a homokot.......persze próbálunk azért tiszta helyre menni, meg megakadályozni a homokevést, de ahogy Kriszta is mondja, nem lehet mindentől óvi. Akkor bizony bezárhatnánk őket a szobájukba..

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Betti, KrisztaKép
Nagy kékbe jön ma valaki? Laci és Beni kb. 6-tól ott lesz. Remélem nem raktak be azóta valami szervezett foglalkozást ma estére.

KrisztaKép
Megkaptam és válaszoltam is.

TamaraKép
Én még nem is üdvözöltelek itt. Isten hozott nálunk, gyere gyakranKép Gratula a 3 picihez, nem irigyellek.

Panka

panka

Kriszta!
Hol lelm meg a címed? Az enyém ebba@freemail.hu
Egyébként Alsózsolcán tanítok
Tamara! De jó lehetett neked!!

Ismeri valaki ezt az ügyvédet?
zita
ebba

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Vagyogatok, köszi érdeklődésedet.
Kolléganőm kórházban volt, így borult minden tervem a munkát illetően. Kép
Most loholok, hogy utólérjem magam, de nem megy.
Szóval az irodában lakom már 3 hete.Kép
Pár napon belül az is kiderül, hogy elkaptam-e a bárányhimlőt. Izgalmas lesz...
A jún.4-i pénzügy vizsgámat eltoltam egy héttel, mert ez már sok lenne a jóból.Kép
Ti hogy vagytok? Gáborral összefutottam, de mindketten rohantunk.
Szoritok a vizsgákhoz!
Pussz a lányoknak.
Neva
neva

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?