Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat és a rámgondolást!
Sajnos az egy hónappal ezelőtti eset megismétlődött, megint hazaküldtek. Nade kezdem az elején.
Múlt héten volt a bemutatás, ahol Siklósi prof indokoltnak tartotta a műtétet és ezt le is írta. Azokon a panaszokon kívül, amiket V doki elmondott neki, ő még tapintott egy "tojásnyi képletet" is. Kedden befeküdtem, ja nem, hétfőn este elvittem az autót beállításra, mondván, na most aztán tutira nem fog hiányozni a héten, Balázstól könnyes búcsút vettem, istenem, annyi puszit és simogatást tőle még sose kaptam...
Szóval kedden befeküdtem és csak arra gondoltam, hogy szerdán végre túl leszek az egész szarságon és nem fog többet fájni és hamarosan összehozunk egy kistesót Apával. 10 körül Demendi dr felvett és leküldött UH-ra, hogy megnézzék azt a cisztát (amit Siklósin kívül sem előtte, sem azóta, senki nem tapintott és nem látott), de szólt, hogy úgy készüljek, hogy az eredménytől függetlenül műtét lesz, mert nem ez az alap-probléma.
Az alagsorban az UH előtt ücsörögve gyorsan elröpült az a 2-3 óra, bent aztán kiderült, hogy a petefészkeimben nincs eltérés. Visszamentem és megebédeltem, de még be sem fejeztem, amikor hívtak bemutatásra. Na, akkor már kezdett görcsbe rándulni a gyomrom, szóltam, hogy én már voltam bemutatáson. Nem baj, mondák, most megint menni kell.
Bementem, ugyanaz a brigád fogadott, Melczer dr intett, hogy menjek vetkőzni, közben hallom, hogy Siklósi odadörmögi: lehet, hogy mázlija van. Fogalmam nem volt, kihez beszél, aztán kiderült, hogy hozzám. Elismételte, hogy mekkora mázlista vagyok, mert eltűnt a cisztám. Mondtam, igen, csak az a baj, hogy a hasfájásom nem tűnt el. Megvizsgált, közölte, hogy azért még érzékeny a bal petefészkem, és mivel annak semmi értelme, hogy minden hónapban befektessenek műtétre egy funkcionális ciszta miatt (?!), szedjek fogamzásgátlót. Annyi időm nem volt, hogy elmondjam, hogy az életben nem volt még cisztám (vagyis egyszer volt, de az ki is durrant magától) és múlt hónapban sem merült fel a ciszta gyanúja, már ült is le és diktálta a státuszt. Én felöltöztem és vártam, hátha én is megtudom, hogy mire volt jó ez a cirkusz, de a nővérke elég félreérthetetlen módon kitessékelt a szobából.
Visszamentem a kórterembe, első dolgom volt, hogy hívtam V dokit, elmondtam, mi van, és hogy most nem tudom, lesz-e műtét vagy mehetek haza. Azt mondta, utánajár és jön. Nemsokkal később jött is, nem lesz műtét, sajnálja. Elismételte, amit a prof mondott, felajánlotta, hogy ír fel fogamzásgátlót. Tudom, hogy ő nem tehet ennél többet, mert ilyen rohadt egy hierarchia van ott a kórházban, de basszus, amin napi 6 db Cataflam nem segít, azt majd a fogamzásgátló elmulasztja??? Szóval nagyvonalakban ennyi, klinika-korszak részemről lezárva, vérzik a szívem, mert 6 évig volt V doki az orvosom és nagyon meg voltam vele elégedve, de neki is vannak főnökei.
Már az előző storno műtétnél is nagyon ajánlgattak egy orvost a barátnőim, akkor azt mondtam, hogy nem hagyom félbe, biztos igaza van a prof-nak, muszáj megbíznom benne is, mostmár beszedem az antibiotikumot, aztán meglátjuk, mi lesz, de most, a második eset után már bejelentkeztem ahhoz a bizonyos orvoshoz, nem szeretném leírni a nevét, mert egy időben ő is dolgozott a klinikán. Tegnap fogadott is, elmondtam neki mindent, indulatok nélkül persze, hogy ne befolyásoljam. Megvizsgált és az alapján, amit tapintott, a műtétet abszolút indokoltnak tartja, és mivel minden kivizsgáláson túl vagyok (vérvétel, röntgen), jövő kedden meg is csinálja. 7-re kell bemennem éhgyomorra és másnap vagy harmadnap már haza is jöhetek.
Ehhez egy kedves kis adalék, hogy bementem ma a klinikára, hogy kikérjem a leleteimet, mert le kell adnom a másik helyen. Nőci kiadta a vérvétel lapot, de az UH és a mellkas-rtg leletre közölte, hogy nem adhatja ki. Mondom, ugyan miért nem, ezek ambulánsan készültek. Najó, akkor lefénymásolja. Basszus, a röntgen-leletem Ercsiben készült, ahol dolgozom, mi a bánatért lenne ez a klinika tulajdona?
Na mindegy, megkaptam, mostmár úgy-ahogy meg is nyugodtam, bár még tegnap este is elkapott a sírás, és gondolom, jövő kedd reggel sem leszek túl nyugodt, de mostmár valakiben tényleg meg kell bíznom és ha ez a doki is azt mondta, hogy kell a műtét (és ez is azt támasztja alá, hogy V dokinak volt igaza), akkor azt el kell hinnem és talán kedden mostmár tényleg túl leszek rajta.
A munkahelyemen már totál idiótának néznek, Balázstól el sem fogok búcsúzni azt hiszem, az autó meg itt marad a garázsban, nem viszem el szervízbe. Ha ennyit hezitálnak rajtam, az autóm jobb lesz, mint új korában, én viszont teljesen lerobbanok!
Titti!
Nem jött mail Tőled, elküldenéd újra?
panni888@freemail.hu Shine!
Megkaptam az sms-t, de nem ment át a válasz valamiért!
Lányok, én akkor búcsúzom Tőletek, mostmár nincs errefelé keresnivalóm, persze azért néha olvaslak Titeket, mert kíváncsi vagyok Rátok.
Puszi:
Annamari