Új privát üzeneted érkezett!

Na itt vagyok én is mint szakavatottKép a témához hozzászóljak. Először is, hol a csudában van ez a 9%??? Tényleg a Vára vártban? Mondjuk olvastam, de erre nem emlékszem. Én bárhol, ahol utánanéztem eddig, semmilyen bizonyítása nincs annak, hogy akár az IVF, akár az ICSI eljárásnál nagyobb %-ban fordulnának elő rendellenességek. A legdurvább statisztika is a spontán terhességekhez képest kb 0,4, ill. 0,8% rendellenességet mutat ki. Ezt persze most nem tudom fejből, de hozzávetőlegesen. Amit meg a Hajnesz mond, totál igazat adok. Egy csomót utánaolvastam ennek, a kábé 30000 lehetséges betegségből, kb kilencet szűrnek, a legdurvább rendellenességeket. Ezeket meg talán a sok szakember kiszűri, de persze benne van így is a lehetősége a bajnak, az tény, hogy az amnio adja a legtutibb szakvéleményt. Persze ha ha egy évben nekünk is lenne tizenakárhány lehetőségünk teherbe esni és nem csak öt egész életünkben, talán bátrabbak lennénk, nem tudom. Az ikres topikban én egy ICSI-st sem ismerek aki megszúratta volna magát. Mert azért itt az ikrek miatt még nagyobb a kockázat. Azt hiszem a Gigi Olivérje is ICSI-s baba, nem hiszem, hogy megszúratta magát...
Nagy a dilemma és pár hónap múlva mindannyian ezen fogtok rágódni. Mi már döntöttünk, nálunk nem lesz amnio.
Tegnap ezt megmondtam a Dévainak is. Annyira cuki volt, jó kis vizit volt megintKép. Mi voltunk az uccsók, bent voltunk egy csomót. Mondtam, hogy már említeni sem merem, de a szív UH is mindent rendben talált és úgy döntöttünk nem lesz 2x szúrás. (Megjegyzem mondta, hogy volt már olyan várandósa aki jött a genetikai papírral, hogy kislánya lesz - ezt mindig megmondják bónuszként -ő meg végig fiút látott, hát az is lett. Ennyit a 99%-ról). Elfogadta és azt mondta, hogy akkor ő most a 99% helyett 90%ban nyugodt, persze a leletek ismeretében és abban amit ő is lát. Nagyon rendi volt, erről többet nem is beszéltünk. Viszont ezerrel kell nyomatnom a húst, mutatta a lapátKép tenyerét, hogy olyan nagyságból 2-3 szelet. Mondtam kizárt, mondta muszáj, meg kell előzni a toxémiát, ezt úgy egyem mint gyógyszer. Különben sem értette, hogy nem lehet szeretni a húsKép
Mivel a bébiket agyon UH-zták az elmúlt héten, Doplerrel próbálta befogni a szív hangokat. Jókat röhögtünk, recsegés ropogás, mondta is, hogy az egyetlen magyar szerkezet az egész intézetbenKép

Nikosz, szerintem járjátok végig azt az utat amit én, de legelőször is várd meg az AFP-t és majd utána nézelődnek. Ha tudsz, gyertek fel a SOTE-ra és egy jó 4D sem árt. Itt szinte mindenkinek ICSI-s babája lesz (?), nem hinném, hogy azonnal szúratni kellene, főleg ha semmi nem is utal rá. Nekem eszembe sem jutott, csak emiatt a vérvizsgálat miatt, amit már bánok is, de így legalább 100-an megnézték őket.
Na, bocsi ha hosszú voltam.

Wish, StellaKép Puszi a fájós hasatokra. A tábla szerintem továbbra is csúcsszupi.

Majd még jövök, de most itt az anyukám és főzünk. Puszi.

Ja, én tegnap megkérdeztem. Nekem azt mondta júliusban megy szabira. Ez már így érdekes kezd lenni.
enigma

Enigma! Annyira örülök, hogy végre sikerült döntened, és hogy a doki is rábólintott! Most már tényleg teljesen problemamentes lesz a maradék pár hónapod, nem kell ilyen hülyeségeken agyalnod. Engem nagyon megnyugtatna, ha Dévai azt mondaná, hogy akkor nem kell amino!!!! Ügyesek vagytok!
A húsra reagálva. Nekem is ezt mondta a hasüregben összegyűlt folyadék miatt... Jól beijesztett, azt mondta, hogy ha nem vigyázok, pár nap, és kórház lesz a vége. Ott meg aztán megnézhetem, hogy mit kapok... A tenyerét nekem is nagyon bőszen mutogatta, de nekem nem három, hanem négy szelet húst mondott (három a főétkezés, egy-egy fél a tízórai-uzsi). Én is tiltakoztam, mert utálom a húst, ha ettem is, csak picit, baromi sok körettel. Viszont péntek óta odafigyelek (meg otthon is felügyelnek igen komolya Kép, és mivel ennyit nem is szoktam enni (alapból sincs mostanából túl sok étvágyam Kép, egész nap csak húst eszem, semmi köret, semmi egyéb, mert más már nem is férne belém... Remélem, pénteken azt mondja, hogy lazíthatok kicsit, már naggggggyon unom! De tényleg használ valamit Kép

Úgyhogy tényleg, a husis fehérje-bevitelre figyeljen mindenki oda a peteérés után!!!! A doki azt mondta, hogy ez benne van a tájékoztatókban is, meg hogy ő is el szokta mondani, de én egyikre sem emlékeztem Kép
png

EnigmaKépKép Örülök, hogy így döntöttetek! én sem mennék, nem zargatnám őket, ha nem muszáj.

PngKépNagyon izgi, vajon mit fog látni pénteken???

MÁr júliusban elmegy szabira??? Hát akkor ki érti eztKép?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Enigma,
A kaális párok fórumán ír az Icsilya, ugorj át és beszéld meg vele.

Kép
farkasok

EnigmaKép
Tényleg rendi volt! 90%-os nyugodtság nagyon jó!!!!Kép

Csak a husi jó, mint fehérjeforrás? Nem létezik, hogy nincs valami más is! Növényi fehérjék?? Ez már kezd nekem is ijesztően hangzani, pedig én (sajnos) nagy húsimádó vagyok! Hát, kitartás, LányokKép!!!
hajnesz

A doki azt mondta, hogy az elsődleges a hús, a másodlagos a tojás, a harmadlagos a hal. De a legjobb az elsődlegesből minél többet.... Én meg azt gondoltam az elején, hogy eszem egy csomó kefírt, azt se szeretem, de még mindig inkább, mint a hús, erre tessék Kép
png

Sziasztok Lányok

Én csak vendég vagyok itt Nálatok, és a segítségeteket kérem. (A Fogamzás/babaproject előtt állók, ide fórumba szoktam írni.)
Szeretnénk a férjemmel elmenni egy profi szakemberhez, aki tényleg tud segíteni (1,5 éve szeretnénk babát és az irányított Closti/Choragon nem jött be, 2 hónapig Clostiztam eddig, most vagyok a harmadikban, de most nem szedem), figyelmes és nem mond hülyeségeket (szeretném már látni a realitásainkat).
Szeretném hallani Tőletek, akik a Dévaiba jártok, hogy milyen dokik vannak ott, milyen árban és milyen felszereltséggel, TB támogatással működik, stb.

WishKép
Tündi30 javasolta, hogy esetleg Hozzád is fordulhatok direktbe... Kép

Köszönöm a segítségeteket előre is!
Unique

KépKép
unique

Elég durvincs...de a babákért mindent ugyebár!!!Kép
Na sziasztok lyányok, végre megyünk az urammal moziba!!!
Addig írjatok sokat!!!Kép
hajnesz

Hajnesz Kép
De kis béna vagyok, pedig vissza is kerestem, hogy hova jársz, de annyira arra koncentráltam, hogy nem tudom a dokid nevét, hogy Sotét írtam be. Bocsika Kép Kijavítottam.

Tündi Kép
Ha jól emlékszem akkor a férjed eredményei nagyjából rendben voltak, de még nem volt HSG-d. Dévai az inszem elött csinál HSG-t, hogy érdemes-e egyáltalán inszemezni, és talán katonákat is megnézik. Vagy már nézték többször?
Az inszem ha jól tudom 40e, plusz a gyógyszerek, de erről Enigma és Timi majd többet tud mondani.
Dévainál csak a lombikot támogatja a TB.

Enigma Kép
Örülök, hogy a dokink 90%-ban megnyugodott, amilyen paráztatós, szerintem akkor te megnyugodhatsz teljesen Kép
A húst egyed, ha azt mondta, bár stimu alatt már nekem is a fülemen jött ki. Szerintem annyi hústól amennyit ő mond még ő is jóllakna, nem hogy mi. Úgyhogy én arányítottam az én tenyeremhez Kép A végén már azt is úgy ettem hogy csak hús magába maximum egy kis paradicsommal vagy uborkával. És nem is minden étkezésre ettem húst.
Vizont hízni nem híztam tőle, úgyhogy lehet, hogy van valami az Atkins diétában, az ilyen húst-hússal diéta, nem? Kép

Png Kép
Holnapután kiderül a bűvös szám Kép

Wish

wish

Nálatok is megint vacakol a babanet? Kép

wish

Wish Kép
Azta.... Ilyen memóriád van! Majdnem tökéletes összefoglalót adtál rólunk!!! Kép Kép Kép
Egyébként köszönöm az információkat. Férjem eredményei 25Mio katona 50% gyors, 10% közepes, 10% lassú (ne kérdezd, mi van a többivel... Kép
Csak 1x nézték neki.
Nekem volt már HSG-m és tökéletes volt (csak utána egy napig alig tudtam lábra állni, de ez természetes.. Kép
Eleinte kaptam Bromocryptint meg Duphastont, majd mikor az nem vált be, jött egy idő után a Closti (2 hónapja) 1x plusz Choragon, majd múlt hónapban Closti 2x Choregon nélkül. Még semmi. Most "pihenős" hónapban vagyok.
Kikészülök a dokimtól egyébként...
Most hívtam, hogy akkor most pihiznék és szeretnénk majd továbblépni lassacskán (1,5 év hosszú idő...), majd jól leszúrt, hogy manapság mindenki milyen türelmetlen és hogy ehhez bizony türelem kell, a Closti-s kezelések 0,5-1 évig szoktak tartani... Teljesen kiborított. Már 29 éves vagyok, hova várjak.... És ráadásul 2-t szeretnénk... Kép

Na nem terhellek, csak kijött belőlem!
Mennyit kell várni a Dévaira a bejelentkezés után (napok, hetek, hónapok, stb.) és mennyibe kerül egy "sima" vizit? Kell hozzá beutaló vagy ajánlás vagy valami vagy elég ha felhívom?
Szokott sorbanállás lenni vagy lehet időre menni?

Egyelőre nem jut eszembe több. (ami késik, nem múlik Kép

És tényleg köszi!

Pusza

Unique (Tündi)

KépKép
unique

Szia! Én is besegítek, hogy jobban informálódj Kép
A Dévainál te döntöd el, hogy hány hónapig csinálod a Clostis kezelést, a minimum három, a maximum 12. Utána jöhet az inszem.
Ált. fél hónap kell, mire időpontot kapsz, néha több is, de ha most úgy is ki akartok hagyni egy kis időt, akkor ez bele is fér Kép Egy sima vizitért 7000-et kér (akkor is, ha megvizsgál, akkor is, ha UH). Ajánlás nem kell hívd fel nyugodtan. Időpontot adnak, de sjane ez semmit nem jelent, mindig ezren várunk nála, szóval ált. két órás várakozással számolhatsz.
Ha megvan a HSG papírod, meg a katona-eredmények, akkor még pár leletet biztos fog kérni (főleg vérvétel, tüdőszűrés, ilyenek), szóval arra is számolni kell legalább egy-két hetet.
Már a "saját" topicodba is akartam válaszolni, mert láttam, hogy dokit keresel, csak még nem volt rá időm, erre itt is megjelentél Kép
png

Tündi Kép
Azt hiszem Png megválaszolta a kérdéseidet. Olvastam a másik topikban, amit írtála Telkis árakról. Hát elég durva pénzt elkértek mindenéert.
Szerintem ennél Dévai csak olcsóbb lehet Kép
Szerintem nagyon jó szakember és örülök, hogy hozzá járok. A várakozás az egyetlen, amivel tényleg számolni kell. Bár én mindig úgy megyek, hogy viszem a laptopot és akkor tudok várakozás közben is dolgozni. Így tulajdonképpen nincs időkiesés, de persze szerencse, hogy nekem ilyen a munkám.

Lányok Kép
ha nekem június második felében kezdődik a stimu és így június végére, július elejére esik a punkció, akkor mi lesz ha közben július elején a doki elmegy szabira. Vass doki lesz helyette?
Ma bezéltem a dokival telefonon és mondtam hogy 28-a körül lesz esedékes a kezdés, de nem mondta, hogy gond lenne, mert szabin lesz.

Wish

wish

Sziasztok! Bocs hogy csak most, de így is csak 1.30-ra értem vissza a munkába. Dolgoznom kellett.
Szóval azt mondta a tüszőnövekedésemre, hogy úgy nőnek, mint az álom. Melyre én azt válaszoltam, hogy csak folytatódjék az álom!! 6 nagy tüszőm van (14 mm felett) meg 1 db 6 mm-s.
Egyre inkább meg vagyok győződve a Maca jótékony hatásáról, mert eddig injekciókkal sem tudtam ilyen eredményeket produkálni, most meg csak a Clostit szedtem és tessék.
Az inszem vagy pénteken lesz vagy vasárnap. Már pénteken is férjjel felszerelkezve kell érkeznem.
Png! Te hányra jössz pénteken? 7.30-ra ott kell lennünk.Talán tudunk találkozni??KépKép

Enigma!!!Jaj de jó!!!Iszonyatosan nehéz lehetett dönteni, de azt hiszem, én is így döntöttem volna a helyetekben.
Ezzel az inszem dologgal megleptél.Azt gondoltam Nálad csak lombik volt. Hány inszem után váltottatok lombikra??És milyen indokkal??

Tündi! Szerintem Dévai a Te embered, ha tisztán akarsz látni. Az én számításaim szerint is kb 2 hónap, mire már tud valamit mondani. Kb 1 hónap a várakozás nála, és legalább annnyi a vérvételek eredménye, mert ugye a ciklus több pontján van hormonvizsgálat. Többen folyamodtak ahhozt a taktikához, hogy letöltötték a Dévai honlapjáról a szükséges vizsgálatokat, és amit csak lehetett előre megcsináltattak. Ha Dévai mellett döntesz, ezt javaslom Neked is.

Húzok aludni, mert ma is 5.15-kor keltemKép, hogy 8.30-ra ott tudjak lenni Doktorunknál.
lkt

Lkt, szegény, neked most elég húzós időszakod van a szinte mindennapi dokihoz járással Kép De az eredményeid tényleg nagyon szépek, vigyázz, nehogy hat baba csücsüljön hamarosan a pocakodban Kép Mi pénteken fél ötre megyünk, nem hiszem, hogy ti addig ott lennétek Kép Eredetileg 9-10 között kellett volna mennünk, de engem végül nem engedtek el a melóból, hogy hétfő-kedden sem voltam benn.
png

EnigmaKép
Jaj, de jó. hogy a doki is rábólintott a döntésetekre!!
Annyira jó, hogy végre szépen alakul minden!!
Most akkor husievés, vagy párolt zöldség?
Na ezen igazodjon ki az ember!!
Köszi, hogy megnyugtattál a %-okkal! Az nem lehet, hogy ennyi nehézség után, még nagyobb kockázatot is kelljen vállalnunk! Mi is megérdemeljük az egészséges porontyokat!!

KÖszi, Lányok, már nem fáj a hasam! Szerencsére nálam csak 1 napig tart a rámes rész, utána már elég light-os a menzi!

WishKép
Június 28-án kezdtek, vagy az már a pungi várható időpontja?
Én már úgy várom a szerdát, hogy tudjak valami biztosabbat!

Tegnap kipakoltam a hálószobánkat és kigletteltem a falakat! Ma végre festhetek, de olyan hulla vagyok, hogy csak na!
És ez még eltart majd pár hétig. Szerintem mire kész lesz az egész lakás kezdhetek is szúrkálni Kép!

Stella

Kép
stella9

Stella!

Nagyon jó elfoglaltság. S milyen vidám egy tiszta stép hálószoba.

Enigma!

Örülök a döntésednek, ez a hús dolog meg borzasztó...

Ki megy pénteken dokinkhoz, s mikor, mert egyre valószínűbb, hogy énis akkor. Tegnap már jöttek a foltok, ma meg már fáj a hasim, tehát holnapra úgy igazán el fog indulni. Asszem.

Png!

Még egy nap...

Eszter
Kép
roxal

Hajrá!
Várjuk a híreket!!!
LktKépKép szorítok!XXXXXXXXXXXXX
PngKép Juj, de izgi, most már fogtok látni valamit!
anna

madaran

Roxal, mi fél ötre megyünk, Lkt 7:30-ra.
Madaran, remélem, hogy most már fog látszani valami Kép Kép

Lkt! Most is kaptál/kapsz majd olyan pontos útmutatót, mint amit átjárhatósági előtt szokott adni a doki? Vagy ez tényleg egy picit sem vészes beavatkozás, és semmi megkötés nincs? Én annyira bízom benne, hogy talán csak valami pici dolog miatt nem jött nektek eddig össze, lehet, hogy most pont a popóalátámasztás fog segíteni, vagy valami ilyesmi! Kép Kép
png

Köszi mindenkinek a drukkokat!!!

Png! Igen, nekem is sok bizodalmam van ehhez az inszeminációhoz, mert így sok lehetséges problémaforrást (esetleges soha nem vizsgált összeférhetetlenségi, lusta spermucik már be sem kerülnek, a jók meg meg lesznek spékelve) kizárhatunk.Ráadásil nagyon kíváncsi leszek a férjem eredményeire, tudod a herevisszere miatt ott motoszkál a fejelmebn ez a kisördög.
Holnap, illetve vasárnap már okosabbak leszünk.

Roxál! Te mely napszakban tervezed Doktorunk meglátogatását?
lkt

Png, Lkt!

Még nem tudom. Most már barnázom. Tehát szerintem estére be fog indulni, tehát fel kell hívnom doktorunkat, hogy mikor menjek. Csak holnap 11-kor vizsgázom, nekem utána lenne jó, de nem én fogom eldönteni...

Eszter
Kép
roxal

Lányok, úgy tűnik, egész nap egyedül fogok ücsörögni az irodában. Ma valahogy senkinek sem volt kedve bejönnie, úgyhogy még a szokásosnál is jobban unatkozom. Ezzel az erővel én is maradhattam volna otthon, elvileg még úgyis táppénzen vagyok, meg melózni otthonról is tudtam volna...
png

Roxal! Ilyen mensis vizsgálatokra mindig estére szokott hívni, 18 óra utánra, tehát nyugodj meg, le fogsz tudni vizsgázni!!Hova jársz különben???
lkt

Png Kép

Köszi az infókat. Dévai elfogadja a máshol csinált leleteket? Úgy értem, hogy nekem van hormon mérésem, meg vérvételem (igaz az 1 éves is van már) meg HSG-m, meg egy csomó papírom a Closti-s UH-król meg a férjemnek van egy katonavizsgálat eredménye. Régebben csináltattam Chlamydiát is.
Ezek nem teljesen frissek, kivéve a katonavizsg és a HSG-t.

WishKép
Neked is köszi!Kép
Én is tudnék dolgozni a laptopomon, csak kicsit mindig be vagyok parázva amikor doki közelben vagyok, olyankor nehezebben megy a munka... Kép
A várakozás az ellenségem... Kép
És tényleg olcsóbb lehet cska, mint Telki... Annál minden azKép

LktKép
Szóval akkor szeptember előtt ne is reménykedjek semmiben? Kb. addigra lennének meg a vizsgálatok + szabik miatt? Kép

Unique

KépKép
unique

Nem számít, hogy mennyire friss a leleted sztem, csak hogy pl. a hormon-vérvétel-katonák egy éven belül legyenek. A HSG-t persz elfogadja. Akkor ha jól látom, neked hepatitis, szifilisz, AIDS, meg tüdőszűrés hiányzik - ez utóbbi két nap alatt megvan, a vérvételesek viszont legalább két hetesek. Sztem júliusban még nem megy szabira a doki, próbálj meg hozzá időpontot kérni!
png

PngKép
AIDS szűrésen voltam, de az sajna anonim volt, így papírt sem kaptam róla. Gondolom, ez kevés lesz neki... Kép
Tüdőszűrés minek? Van valami közvetlen oka?
Utálok szurikra járni... Kép

KépKép
unique

UniqueKép Üdv. közöttünk. Szerintem a legjobb kezekbe kerülsz, ha a Dévai mellett döntöttél.
Bár az én eredményeim nem ezt igazolják, de nem váltanék annak ellenére, hogy sokan mondják...
Szóval tüdőszüri azért kell, mert az altatáshoz, ha esetleg lesz, tutira menjenek.
A szurikat meg ki lehet bírni, megszokja az ember...-hú, de nagy a pofám. Szóval nem szokja meg, csak mindig az lebeg a szemünk előtt, hgoy a bébiért mindent!Kép

PngKép Nem is értelek: táppénzen vagy, akkor minek jársz be??? Herpeszkével mi a helyzet?

LktKépCsak tessék bízni az inszemben!!! Ilyen szép eredményekkel! Legyen előtted élő példa a Dia!Kép Bízni kell, különben nincsen értelme -és most megint nagy a pofám.

Tényleg, DiaKép Hol vannak a cuki mezitlábas képek?????KépKépKép

WishKép MI ez a bevarrás dolog,amiről "odaát" beszéltetek?? Nem teljesen világos számomra...
Hasid?

HajneszKép ma is lestem a ládát, de semmi...SZerintem csak jövő hét lesz belőle. Fogy az idejük, kedden lejár a két hét!!!!!Kép NÁlatok??
pussz

StellusKép HOL vagy?????KépKépKép
anna

madaran

Jaj, most látom, StellaKép! HIszen festegetsz!!! REmek időtöltés! Lassan nálunk is aktuális lesz , de most már megvárjuk a huncutka érkezését...
ezek szerint szerdán mész....KépKép

madaran

AnnaKép
Itt vagyok! Csak kicsit kilógtam a melohelyről Kép!
Ha érdekel a bevarrás dolog: www.yamamoto.hu. És a beültetéses akupunktúrát keretsd. És olvass bele a páciensek írásaiba.
Szerintem egy próbát megér!
De majd Wish jön és mesél, remélem!
Stella

Kép
stella9

Te is voltál?? Első hallásra eléggé bizarr! A férjem tuti azt mondaná rá elsőre, hgoy baromság!
Festés hogy állKép Ebben a dögmelegben legalább gyorsan száradnak a falak!Kép
a
megnézem az oldalt

madaran

AnnaKép
Még nem voltam. szerdán beszéljük meg a reészleteket a dokimmal és utána jelentkezek be! Állítólag nincs hosszú várólista.
Alig várom, hogy mehessek festeni!
Sőt most már lassan indulhatok!
St

Kép
stella9

MOst már világos, köszi! KEveset írnak róla, inkább a fórum írásai meggyőzőek, nem?
a

madaran

Hát, akkor: Jó festést!!!!!!!
én meg elkullogok javítani. még mindig van... egyre lassabb vagyok. A suliban már nem is iratok, képtelen vagyok kijavítani.

madaran

Sziasztok Kép

Roxal Kép
Tuti estére hív be, remélem már fel is hívtad azóta.

Anna Kép
Gondolom akkor már elolvastad, mi ez a cérnabeültetés. Remélem használni fog Kép
30 tűszúrást kaptam, ami kibírható volt. Volt olyan, amit egyáltalán nem is éreztem, volt amit jobban és volt, ami eléggé fájt Kép. De olyan gyorsan történt mindig a szúrás, hogy mire megéreztem, hogy fáj, már készen is volt.
Szúrtak mindenhova hasba, hátba, karba, lábba, fejbe.
Három hét múlva megyünk ismétlésre, bár emlékszem, hogy közben arra gondoltam, hogy hogy lehetek ekkora marha , hogy így össze szúrkáltatom magam, ilyet soha többet, de most már utólag nem tűnik vészesnek a dolog.
A néni mondta, hogy idén már heten babásak lettek, akik előtte hiába próbálkoztak évekig. Hát reméljük a legjobbakat, ártani biztos nem árt. Kép

wish

Wish!

Nem hívtam fel, mert még nem jött meg. Azt mondta, csak akkor ha már zutty szerűen jön.

Lkt!
Pázmány jogon vagyok negyedéves...

Eszter
Kép
roxal

StellaKép
Hú, de ügyi vagy! Te glettelsz, festesz? Én is úgy várom már, hogy kipróbáljam, csak mi 2 éve újíttattuk fel a lakást, úgyhogy picit várnom kell még.Kép
AnnaKép
Mi tegnapelőtt jártuk meg az Istenhegyit, még korai lenne lesni a postást, de hozzátok már tényleg közel jár! Hétfőn már illene megkapjátok.Kép Még mindig javítanod kell??? Fogadd együttérzésemet!Kép
WishKép
Hú, én azt hittem, csak egy helyen varrnak. És most cérnák állnak ki belőled? Vagy mennyi látszik belőle? És mit mondanak, mennyire fog látszani a helye? Bocsi, hogy így faggatózom, csak barátkozni szeretnék a gondolattal. Kép
hajnesz

Hajni Kép
Nem áll ki belőlem semmi, csak kis tűszúrás nyomok látszódnak. Szerintem egyáltalán nem fog látszódni a helye.

Roxal Kép
Akkor holnap hívod majd csak fel?
Drukkolok holnap a vizsgádra.

Stella Kép
Kicsit elgépeltem amit írtam tegnap este. 18-ra
várható, hogy megjön a mensim ha 28 napos ciklusom lesz Kép

wish

Madaran, még próbaidős vagyok Kép így sem tudom, mit fognak hozzám szólni Kép
png

Halló,
MEgjöttünk, csak még elugrottunk a Tescoba, hogy vegyünk nekem egy Scholl papucsot (van ott valami bolt), naná hogy csak óriás méret volt, a cipőben meg lerohad a lábam.

Szóval megvolt a varrás, a vietnámi dokinő csinálta, nekem elég jó a tűrőkém, kissé mahzohista vagyok. Nekem nincs 30 cérnám, ja és tényleg van egy a buksimban is, ezen egy kicsit meglepődtem, ezt még mindig érzem, olyan mintha valaki enyhén húzogatná a hajam. Van hátban is na ott egy ami a vegetatív idegrendszert nyomizza az nagyon fájt, na de nem sokáig, azt hiszem ez olyan amit nem kell az embernek nézni amikor csinálják. Egyet láttam valami vastag tűbe felszippantják a cérnát, beszívom a levegőt és kifújáskor benyomják. Kaptam 4-et hasba (minden égtájba), jobb kar 1, buksi 1, jobb láb 3, bal láb 5 ( egy lábfej plussz, 1 boka plussz)nyakszirt 1, hátközép 1, bal lapocka 1, 1 hát, 4 keresztcsont. Na ennyi. Nagyon jól tűrtem. Szóval beneveztem június 15. 15:40-re a következő kanyarra. Sajna azt nem kérdeztem meg, hogy lombik előtt mennyivel kell csináltatni, de nekem megkérdezték, hogy mikor lesz a következő lombik, és ők is mi is arra szavaztunk, hogy 2-4 varrászkodás belefér.

Ja először lerajzolja a doki a nyelved, mert hogy abból mindenre lehet következtetni, így kaptam én a szerinte is megállapított lábfájásra több varrást. Kaptam én is vérbőséget okozó igazi vietnámi balzsamot, nekem eddig is bejött a szimata, és kaptam articsóka bogyókat a belső szervek stimujára, napi 2x 15 bogyó, nagyon kicsi gyogyók.
Kellemes környezet, ja pont ott volt dr Hegyi Gabriella is. Jó dumás csajszi.
Szóval szerintem bármire érdemes kipróbálni, előttünk egy korábban alig járni bíró pasi volt, aki most nagyon fürge, de még jár, aztán egy túlzott étvággyal bíró nőci.

Png
Ez most nagyon izgi, reméljük ketten megbarátkoztak a pocidban.

Wish,
Bocs, de most akkor Lacinak hova varrtak és mennyit?

ui. nyílnak a saját magról növesztett búzavirágaim, az első lila színű. lila=kielégítetlen nemi vágyak színe, most Krisztiánra néztem aki szerint most tartja karitenciát, hogy péntek-szombat-vasárnap elég fickós legyen.

Farkasok J

Kép
farkasok

Stella,
Postarablás volt nálatok, most látom a TV-ben.
Krisztián megy hétfőn Pécsre (Aidinger utca) tudasd ha kell valamitvinni a nagy Budapestről vagy esetleg felhozni valamit valakinek. Megadnám Krisztián számát, de félek, hogyha egyszer meglátjátok élőben, akkor állandóan SMS-ezni fogtok. Na szóval vedd komolyan az ajánlatot, és ha vinni-hozni kell írj és megy.

FArkasok J

Kép
farkasok

Lányok, ez a cérnás tűszuris kezelés télleg elég ijesztően hangzik így elsőre, sőt, még a honlap megnézése után is Kép Fejbe cérna? Jujj. Amúgy hasonlót én is hallottam már, izületi panaszokat szoktak hasonló módon kezelni, de akkor csak az érintett testrészbe kapsz egy cérnát, és kész. Hát, hajrá, és le a kalappal előttetek!
png

Húúú WishKép JuditKép Ez iszonyúan hangzik. Egyáltalán nem vonz. Nem is értem a mechanizmusát. Attól is rosszul vagyok, ahogy leírtad Judit, hgoy hová kaptál cérnákat...
Majd leírom, mit szólt a zuram, este elmondom NekiKép
HajniKép Ugye jó hír lesz????Kép KICsit bé vagyok sz.va tőleKép
RoxiKép Akkor még rengeteg időd vanKép a vizsgáig! Megy a drukk... Piliscsabán van a jog is? Egyszer majd oda szeretnénk költözni, vagy valahová a Pilisbe. Tudjátok: kisház, tyúkok az udvaron, meg persze sok kis pulyaKépKépKép legalább három.
Ha belegondolok, hogy annak idején azt terveztük, hogy legalább négy gyerkőcünk lesz, akkor elszorul a szívem -jó, ha egyáltalán sikerül.
Na, pussz!
anna

madaran

Lkt!
Nagyon szorítok neked holnap!!!
A talákozóval kapcsolatban még nem tudok nyilatkozni, mert valószínű pont akkor jönnek vidéki rokonok, de ha sikerül elmegyek.
emi31

Lkt Kép Png Kép Roxal Kép
Holnapra megy mindenkinek a drukk. Remélem mindenki vidáman és jó hírekkel jön majd este.
Holnap csak este leszek, de mennek drukkok Nektek egész nap Kép

Anna Kép
Nem olyan vészes a dolog. És ha használ....
A stimu alatt legalább ennyi szúrást kaptál. Különben is aki végigcsinálja ébren a punkciót, annek szerintem meg sem kottyanna a dolog Kép

Emi Kép
Mondd le a vidéki rokonokat, velünk ritkábban találkozhatsz Kép

Wish

wish

Köszi mindenkinek!!! KépKép

Emi! Gyereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

HajneszKép
Nálunk is két éve volt lakásfelújítás. Sietni kellett, hogy be tudjunk költözni és ezért minden fal fehér lett. Én meg fél év alatt meguntam.
De most tök baró lett a háló!!!
Látnotok kéne. Olyan, mintha mindíg sütne bent a nap.
Párom mikor este hazajött alig hitt a szemének Kép!
Nem hitte el, hogy én csináltam, egyedül egy fél délután alatt.

WishKép JuditKép
Hát ez a varroda elég szörnyen hangzik, de azért is kipróbálom. Nehogymá ezen múljon!
Rendesen megvizsgáltak titeket és aszerint varrtak, hogy mire van szükségetek? Vagy eleve úgy mentetek oda, hogy "lombik és HELP"!!??

JuditKép
Köszi, a futárszolgálatot: Most nem vesszük igénybe, mert nincs miért, de azért köszi, nagyon rendi vagy!

AnnaKép
Na, mit szólt a párod? Gondolom jót derült rajta!
Elég vicces szerintem is, de ha használ, akkor megéri!
Kitartás a javításhoz! Remélem most már hamar elfogynak!

Png:
Várom a híreket!!
Stella

Kép
stella9

Stella, ügyi vagy, hogy egy délután alatt ki is festettél Kép Ez lett most akkor a sárga szoba, ugye? Majd a barackszínnel vigyázz, nem tudom, hogy házilag kevered-e, vagy előre kikeverteted a festéket, mindenesetre egyszer mi is szerettünk volt igazi, szép barackszínű falakat, kevertünk festéket, tök jól nézett ki a színe, felkentük, és másnapra az egész szoba babarózsaszín lett Kép Nagyon durván nézett ki, nem lehetett otthagyni Kép Ugyan mi az egész napos meló után már hajlamosak voltunk egész baracknak látni, de akkor átjöttek az ismerőseink, és igencsak szörnyülködtek Kép Úgyhogy utána mi is halványsárgát alkottunk, azt nem lehet elrontani Kép Kép

Lkt, szorítok neked! ++++++
Jé, most látom, hogy pont hat plusz-jelet sikerült véletlenül leütnöm Kép Azért ne hatosikrek legyenek Kép
png

png

AnnaKép
Naggyon remélem, hogy nem fog minket meglepetés érni!!!
A dokim egyébként nem is erőltette a vizsgálatot, én szerettem volna megnyugtatni magam, ha már van ilyen lehetőség, így hát odatolta elém a telcsijét, hogy írjam le a számokat.Kép Azt mondta, még senki (akit ismer) nem kapott rossz híreket onnan. De teccett, hogy azért megvan neki a számuk.Kép
Én is négy gyerkőcöt szerettem volna, most már ott tartok, hogy legalább egy legyen!!!
StellaKép
Képet! Képet!Kép Hát nagyon ügyi vagy, büszke lehetsz magadra! Tényleg nagyon sokat tudnak jelenteni a színek, nem is tudjuk mennyire hatnak ránk! Vagyis ilyenkor jövünk rá! Kép
hajnesz

Lányok!

Vizsgáról megérkeztem, kétséges, háromkor lesz biztos eredményem. Még mindig barnázok csak, tehát nem indult be. Nem lesz ebből ma már semmi... Úgy útálnám, ha szombaton kellene hívni szegény Dévait...

Anna!
Pázmány jog a Szentkirályi utcában van a VIII kerben. Piliscsabán a bölcsészek vannak, nekem messze lenne.

Eszter
Kép
roxal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?