Új privát üzeneted érkezett!

Unique
Szép lesz a házatok szine nagyon Kép
A képfeltöltésnél ha nagy a képméret akkor azt már csak akkor írja ki amikor megnyomod a nézet/küldés gombot. Néha kicsit lassú tényleg, és ha nagyobb a fájl mint 200 kb akkor nem is tölti fel. Szóval kép méret max 500x600 és 200 kb.
2004. nyár pontosan melyik hónapot takarja? Vagy most beírtam a 2003 októbert és megjegyzésbe beírtam a 2004 nyár és progi meg prolaktin gondot. Melyik megoldást szeretnéd?

Tündi
Vendég

UniqueKép
Tündi tényleg azért nem írt be semmit a táblába, mert én kértem így.
Nálam nincs értelme számolgatni a ciklusnapokat, ezért csak a lombikokat írjuk.
Majd ha lesz pontos időpont a kezdésre, akkor minden fontos infó benne lesz a tábliban.
A színekkel most úgy vagyok, hogy bátraké a szerencse. Amúgy nem szeretem a harsány színeket, mármint ruházatban. De most nagyon beindultam. Majd hozok fotókat!
Szerintem tényleg érdemes lenne szakemberhez menned. Dévainál úgy tudom, hogy az inszemre nincs szerződés a TB-vel (csak a lombikra), ezért kell fizetni érte.

TündiKép
Hamarosan eljön a fagyizás ideje, így érzem!
Nem tudom, most mennyire jók a megérzéseim, de remélem és nagyon optimista vagyok!
Tényleg feldobott az otthoni meló!

MóniKép
Lassan lejár a két hét, nem? Hogy vagy? Úgy drukkolok!!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Te még itt? Azt hittem már otthon vagy papírcsákóval a fejeden, festékpöttyös arccal kened a falat Kép Jó munkát egyébként! Kép
Móninak 13-án volt az inszem, úgyhogy holnap lesz 2 hete. Remélem jövő héten már tud írni valamit Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Mindannyian!Kép

Rég jártam felétek és milyen jó hírre jöttemKép

Gratulálok én is Gyöngyinek a két kis lánykájához!!!!Kép

Tündi!KépStella!Kép

Remélem jövő hétvégén talizunk és végre személyesen is megismerkedünkKép

Babus!Kép

Olyan édi KristófkaKép Még mindig ugyanolyan cukorfalatkaKép

Edinka!Kép

Megnéztem a képeket a babátokról.)
Olyan édiiiiiiiiiiiiiiiiiKép

Mi jól vagyunk, pocakom nő rendesenKép most nagyon megugrott, ha gondoljátok(Mea albuma) nézzétek meg a képeimet, tettem fel újakat.

Voltam a héten cukorterheléses vérvételen.
Hát az a lötty tényleg rohadt sűrű, de ki lehet bírni.Kép

Remélem minden ok lesz, most vették le TOXO-ra, Rubeolára, CMV-re, ált,vérképre és HepatitisreKép

Drukkoljatok légyszi, hogy rendben legyenek az eredményeim!!!

Pocaklakó ma 24 hét+4 napos már!!!!Kép

Puszillak Titeket!

Mihamarabbi zebrákat!!!Kép

Mea

Kép

Mea
mea

Mea
Szerezz be ebből a rózsából légyszi mégegyet és jövő héten hozd el nekünk Pécsre Kép
Talit megoldjuk, még egyezkedünk, oké? Kép
Örülök, hoyg jól vagytok, megyek pocaknézőbe az albumodba Kép

Tündi
Vendég

Mea!
SziaKép de jó, hogy jelentkeztél!Örülök, hogy jól vagytok, emlékszem mikor megtudtuk a nagy hírt, most pedig már a 24 hétben vagytok!!!KépDrukkolok, hogy minden rendben legyen!

Unique!
Kijelölöd a feltöltendö képet?Jó formátumban van?
Nem ír ki semmilyen hibaüzenetet?

Kinga
Kinga79

Mea
Hát tényleg hirtelen nőtt a pocid Kép És egész nagy már, 40. hétre neked is hatalmas lesz Kép Kis területfoglaló Livike Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Gyongyi lanykainak ezek a nevei, sajnos nem tudom az eredetuket, de angolosan hangzanak. Azota nincs ujabb hirem roluk, de amin lesz, azonnal megosztom veletek.Gondolom szegeny probalja a csaszar utan osszeszedni magat.

Judit,
en az Istvan korhazban szulok majd. Es te?

Ma voltam az elso ctg-n, szerencsere Mate jol van bar mondtak, hogy milyen elenk kisbaba. Hat en ennek egyelore orulok, majd ha kint lesz, lehet, hogy durvabb lesz a helyzet. Szerencsere meg nincsenek mehosszehuzodasaim, ugyhogy nem valoszinu, hogy hamarosan ki szeretne bujni.
Nem is baj, mert en most kezdtem el igazan felni a szulestol. Foleg, hogy most hallottam valakit vizsgalat vagy szules kozben orditani, es ettol nem tudok szabadulni. Rettenetes volt!

Na mindegy. Egyebkent iszonyatosan dagad a labam, annyira felpuffed delutanra, hogy nem fer bele semmibe kenyelmesen. Szoval en nem orulok ennek a hosegnek, de orulok, hogy van, aki igen Kép

Edinka,
nagyon edes Viki, annyira kis nyugodt arcocskaja van. Te jol vagy mar?

Stella,
orulok, hogy oromedet leled a festesben, mi is 2 honapja pingaltuk szinesre a falainkat es nagyon feldobta a lakast!

Mea,
hihetetlen, hogy mar te is a 25. hetben vagy! Jol vagy teljsen?

Vanda
vanda72

Látom mindenki festési lázban ég. Mi kb. másfél éve költöztünk be a lakásunkba, amit előtte majdnem egy évig felújítottunk. Volt amit saját kezűleg csináltunk (főleg a szétverést), volt amit mesterek, mint pl. a festést is. A falak - a fürdő, a WC és a kamra kivételével - mindenhol halvány sárgák lettek, de a plafon és lefele még kb fél méter fehér.

Kivi Kép
Szurkolok, hogy ne legyen szükség az átjárhatóságira.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Én a héten már nem valószínű, hogy jövök, így mindenkinek jó hétvégét kívánok és sok csíkos tesztet hétfőre. (Ilyet én is szeretnék!)

MajcsiKép

Majcsi
majcsi

Bocsi: szóval nem jövök.

Majcsi
majcsi

Unique!

Kiváncsi leszek majd mire jutsz a dokikkal. Én is félek a hosszú sorbanállástól, meg igazából 8 hónap után már érdemes 1 évet mondani???

Ha legalább érezném hogy valami gond van (pl. összevissza ciklus vagy görbe), akkor jobban jogosnak érezném, de nálunk minden jónak tűnik (úgy látom, hogy Tündiéknél hasonló még a helyzet).
Ha nőgyógyászhoz megyek, mindig mondja hogy milyen szép egészséges a méhszáj, soha nem volt semmi nőgyógyászati problémám stb.

Viszont pont ez őrjít meg, hogy úgy tűnik semmi gond, jókor is akciózunk mindig, eredmény meg 0.
És persze lehet hogy egy egyszerű katonavizsgálattal, vagy egy átjárhatóságival kiderülne hogy mi is a gond. Vagy persze jön a szerencse, és 4 hét múlva van egy kétcsíkos tesztem... De ha nem jön be ez az utóbbi, akkor meg nem lenne érdemes elkezdeni kivizsgálatatni magunkat? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ utálom ezt a helyzetet!!!!!!!!!!!!!!!

Ma ráadásul 2 ismerősről derült ki hogy babát vár. A másodiknál küszködni kellett, hogy ne sírjak.. Pedig igazából tök jó hír volt, mert az egyik legjobb barátnőm várja a 2. babáját. Az első nekik is nagyon nehezen jött össze, ez a 2. meg szinte rögtön ahogy visszaállt a ciklusa (1 évig meg se jött neki szülés után). Szóval tök boldog voltam miattuk, ugyanakkor szar érzés volt, hogy én megint a 3. cn-en tartok Kép

Na, kisiránkoztam magam, talán holnap jobb kedvem lesz. De azért nagyon gondolkodom azon, hogy 1-2 héten belül bejelentkezek vagy a nőgyógyászomhoz, vagy valamelyik meddőségibe (csak tudni kéne hogy hova...), hogy a következő mensi után tudjak menni (addigra lesz 3 hőgörbém, szerintem annak már örülni fognak).

Kép
szdorka

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, pár napja találtalak benneteket...
22 éves vagyok, párom 28, szeptember 10-én lesz az esküvőnk, én nagyon-nagyon várunk már a kis utódra, aki Kedvesem szerint csakis kishercegnő lehet...KépSzeretnénk azonban megvárni az esküvőt, de gondoltam nem árt, ha előtte tájékozódom, és tanácsokat kérek nálamnál sokkal tapasztaltabb babára váróktól...Kép
Igazából nem is tudom mire kell figyelni, nem nagyon tudok még seemit, csak hogy nagyon vágyunk egy kis babócára...Kép (vagy kettőre..hmmm...Kép )
Bevesztek?Kép)))
Pussz
Évi

Ui.: Sok-sok gratula Gyöngyinek ismeretlenül is a két pici lánykához...KépMegkönnyeztem őket...Kép
gézengúzÉvi

Tündi! Kép
Várnám én örömteljesen Kép De már alig várom, és csak várom, és csak várom... Kép
A táblázatba, ha be szeretnéd írni: 24 éves vagyok, a ciklushosszt még nem tudom, mert ez az első fogamzásgátoló nélküli. Még nincs gyermekem.

Mea! Kép
Megnéztem a képeidet. Új vagyok itt, így hát gratula. Biztos jók lesznek az eredményeid Kép

Dorka!
Éppen erről sírtam már egy csomót, hoyg ugyanez van velem is. Kép
De annál szebb lesz a miénk Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

GézengúzÉvi! Üdv a csapatban! Remélhetőleg nem maradsz túl soká, bár ezek szerint szeptemberig biztosan.

Narco! Mire gondolsz, hogy " ugyanez van velem is"? Ha jól tudom, nálatok ez az első próbálkozós ciklus... Valamiről lemaradtam?

Mea, nagyon édes a pocakod. Szörnyű milyen gyorsan múlik az idő. Itt izgultunk veled, hogy tesztelj vagy ne tesztelj, aztán már a 24. hétnél tartasz.

Kép
szdorka

Dorka!
Arra gondoltam, hoyg évek óta azt nézem, hallom, hogy másoknak gyereke lesz. Mi még azért nem kezdhetünk próbálkozni, mert bár csak 1 hónapig, de még mindig egyetemre járok. Azt kell megvárnom, amíg lesz munkám. Viszont ez még sok idő. Így még mindig várnom kell. Az a gáz, hoyg a leghoszabb suliba járok. Az évfolyamtársaim már rég végeztek, vagy el sem kezdtek semmit. Sokan már az egytem alatt is próbálkozhattak, mert volt lakásuk, vagy pénzes szüleik. Nekem minderre még várnom kell. És még itt van az az esély is, hogy nem lehet egyből.
Szóval ez a nagy problémám, és már sok barátnőmet végignéztem, hogy babája lett.

Nárcisz

Kép
narco

sziasztok

köszi mindenkinek a bátorítást (pajzsmirigy ügyileg), kedvesek vagytok

Szdorka
köszönöm a felajánlásodat doki telszámmal kapcsolatban. Bp-n lakom, és úgy néz ki sikerült találni egy normális dokit - persze nem rögtön először egy idiótához kerültem. Tiszta szerencse, hogy itt ennyi klinika van.

sajnos nem tudok túl sűrűn benézni hozzátok, mert a munkahelyemen nincs internet hozzáférésem - egy nagy multi cég, annak is a könyvelése......
csak itthonról megy a dolog elég nezézkesen, mert nem széles sávú, de azért "jövök", ha befogadtok

visszatérve a baba projectre ikreknek örülnék a legjobban:
egyszerre megvan kettő, és nincs probléma a korkülönbséggel
- igaz a családban nem volt, így túl sok esélyem nincs rá

üdv mindenkinek
hmoncsi

Szép reggelt Mindenkinek!
Pééééééééénteeeeek vaaaaaaaaaan!KépMindejárat itt a hétvége, hurráááá!!!!!
Lányok, nem tudjátok véletlenül, hogy a Bécs melletti Pandorf Outlet vasárnap nyitva van-e?Kérlek, ha valaki tudja, szóljon!!!!Köszönöm szépen!Kép

Szdorka!
Szerintem velem is egy cipöben jársz!Nálam is minden rendben, legalábbis úgy tünik, nekünk már voltak vizsgálatok is , ráadásul Férjem "átlagon felüli" szuper mintát produkált, nálam a hormonvizsgálat eredménye tökéletes lett, uh-n minden ok, eltérés nem látható, högörbém jó, kenetet tökéletesek, cytologia is, szóval ennél jobb nem is lehet, ennek ellenére lassan egy éve semmi!!!!KépKi érti ezt????????????????????
Szeretnék még csináltatni egy átjárhatóságit, az még nem volt, de ha az is rendben, én már nem tudom mit csináljak!
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem vagy EGYEDÜL!!!Kép

Tündi!
Ma reggel is 37.1, ma vagyok a 34. napon!

Szerintetek mitöl nyulhat meg a ciklus így, ha nincs baba?

Jófi,Kivi,Majcsi, Virág!
Mi ujság veletek?Hö?Tünet?Megérzés?Írjatok!!!Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok!

Szép jó reggelt, bár nekem inkább szorongással teli. Kép
Nem akarok senkit megbántani, és bocsi, ha valakinek a lelkébe gázolok. De sokan panaszkodtok arra, hogy teljesen egészségesek vagytok, de nem jön össze a baba. Pszichológiai irányba nem orientálódtatok? Én erről olvastam pár közleményt, könyvet. Csak van erre valami megoldás.

Nárcisz

Kép
narco

Unique! Dévainál ki lehet védeni a sorbanállást - pl. ha odamész háromnegyed hét-hét körül, akkor tutira te vagy az első, és nyolcra már végzel is - így csak egy órát kell rá várni Kép Meg most amúgy is lazább, múltkor is délután mentem, és nem volt ott senki Kép Gondolom, szeptembertől lesznek megint sokan.
Szdorka, én is sokat filóztam, hogy érdemes-e kivárni az egy évet. Engem azzal győztek meg, hogy nagyon sok ismerősöm a 11.hónapban esett teherbe. És úgy álltam hozzá, hogy a fogantatás azért sokkal jobb, ha spontán módon történik. azért katonavizsgálatra kérhettek beutalót, azt általában ilyen tájt fel is szokták ajánlani.
png

Szép Péntek Reggelt Mindenkinek!KépKép

Hurrráááá, annyira szupi hogy péntek van!!!

Kinga,
először is: vasárnap Ausztriában az összes üzlet zárva van, így Pandorf is. Szombaton kb 5-6-.ig vannak nyitva az üzletek.

37,1???Húúú, nagyon drukkolok!!!!!!!Lehet, hogy tegnap korán teszteltél???De jó lenne, ha------Kép
Azt nem tudom, mitől nyúlik meg a ciklus.

SzDorka,Kinga,
a helyzet nálunk is hasonló most már. A férjem szintén "átlagon felüli" KépKép, átjárható vagyok, hormonszintek oké, cytologia oké,és bár nekem voltak ciklus gondjaim, 5 hüónapig, amiíg a clostyt szedtem voltak szép tüszőim, meg is repedtek, vastag méhnyálkah.

Épp minap beszélgette, egy barátnőmmel, akinek már van két babója, az első nehezen jött össze, a második éppen miután újra megjött a ciklusa. Nagyon szeretek velük lenni, engem jó érzéssel tölt el, amiko rlátom őt a gyermekeivel (már 16 éve ismerjük egymást így tényleg új érzés őt mamaként látni)Szóval ő is ismer párokat ahol minden oké, de 1-1,5 éve nem jön a baba. Kiokoskodtuk, hogy 99%-ban ez az egész pszichés dolog. Egyébként hogyan lehet magyarázni, hogy teljesen reménytelennek tűnő helyzetekben, amikor feladják és beletörődnek párok, hogy lehet babájuk, jön a baba?Vagy amikor örökbe fogadnak, hirtelen állapotos lesz a nő? Szóval szerintem nálunk is pszichés......de erre csak az élet adhatja a megoldást, szerintem...

Nálam semmi tünet, illetve a haspuffadás nem múlik és elég szétszórt vagyok ma. asszem jönni fog a mensi.kicsit izgulok, mert ez az első gyogyi mentes hó, és előtte elég kusza volt a ciklusom, kíváncsian várom, mint produkál most.

Kivi, Majcsi, Virág!!!
DRUKKDRUKKDRUKKDRUKK!!!

MÓNIIIII!
teszteltél??drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!

Valaki(k) hozzon má' hétfőn egy (két-há-négy Kép ) zebrát!!KépKépKép

szép napot, mindjárt HÉTVÉGEEEE!!!!KépKép

Jófi
ps: megint szómenésem volt...Kép
jófi

KingaKép
Nagyon jó a hőd!!!
Remélem csak korai volt a tegnapi teszt!!!

MeaKép
Mindjárt meglesem én is a pocakod, de az igazi majd jövő héten lesz!
Már nagyon várom a talit!!

TündiKép
Azért a munkaidőt ki kellett tölteni, legalábbis látszólag!!
De most már kész a hálószoba!!! És naggyon jóóóóó lett!
Igaz a papírcsákó elmaradt, de végre lehettem újra rossz kislány, aki nyakig összemaszatolja magát Kép!
Hulla fáradt vagyok, de tök jó a kedvem és tele vagyok energiával!! És holnap megyünk talpmasszőrhöz is! És remélem jön Judit és minden tök jóóóóóóóó!

GézengúzÉviKép
Üdv közöttünk!!
Szeptemberben indul a babproject? Szedsz vagy szedtél valamit (fogigátlót)?
In úgy kezdtem, hogy elkezdtem mérni az ébredési hőt, hogy tudjam, mikor is van a tüszőrepi és mikor érdemes ezerrel próbálkozni.
De én nagyon türelmetlen voltam és vagyok, úgyhogy nem kell követni a páldámat!!
Szerintem próbálkozzatok egy-két hónapot akkor amikor jól esik! Reméljük hamar összejön a trónörökös, vagy a kishercegnő!!

Hurrráááááááááá Péntek!!!!

Stella

Kép
stella9

Gézengúz Évi!
Ha szedsz fogigátlót, három hónapot érdemes kihagyni, mielőtt próbálkoztok. Egy hónappal az akciózás elkezdése előtt pedig Elkezdhetsz Elevitet szedni. Szerintem az első pár hónapban minden hőmérőzés, számolgatás nélkül legyetek együtt, úgyis úgy a legszebb, ha sikerül Kép
Amire érdemes figyelni: nincs cigi, alkohol egyikőtöknek sem, nincs túl forró fürdő, szoros alsónaci Kép, mobiltelefon nadrágzsebben. Kb. ennyi, asszem Kép
png

Ezt elfelejtettem írni az előbb:

Mea, Kép
olyan csinos kismama vagy!!!KépNagyon szép a pocid!!!És már 24 hét???húhha,nagyon megy az idő!!

Jófi
jófi

Ja tényleg:
Megtaláltam az albumaitokat végre. Mea ténylag nagyon jól nézel ki.

Nárcisz

Kép
narco

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:19-kor.
seszi

Szia GézengúzÉvi sok sok kisherceget és kishercegnőt kívánok neked mihamarabb!!!

Kinga
Semmi különöset nem érzek. Csak annyit, hogy nagyon fáradt vagyok mint mindig menszesz előtt és kb két hete nagyon fájnak a cicijeim. Még a párom is érzete, hogy meg vannak duzzadva a kis nyirokcsomók vagy micsodák. Még ráfeküdni sem nagyon tudok.
A hőm ma még fent volt 37,1, de lassan már megy lefelé.Én úgy érzem nem jött össze. De azért köszönöm a drukkokat.

Hát igen Narconak biztos igaza van a pszichológia érdekes dolog ám. Én ismerek is olyat, akik örökbe fogadtak egy kisbabát, mert nem akart nekik összejönni és teljesen biztosak voltak nekik már nem lehet baba. Aztán nem sokra rá kismama lett a hölgyKép
Virag2

Sziasztok!

Dorka
Jól látod, mi is hasolnó helyzetben vagyunk. Látszólag minden rendben, és nagy a dilemma részemről hoyg mikor is lenne jó dokihoz menni. Egyenlőre asszem rábízom az időre Kép Sokszor jut eszembe hoyg az egészséges pároknak is csak a kb. 30 %-a esik teherbe egy ciklusban.

Nárcisz
Mi már orientálódtunk mindenfelé Kép Én részemről erre a szóra már ugrok hoyg görcsölés, dührohamot kapok ha valaki ezt mondja. Stresszt le kell csökkenteni minimálisra, a babaprojectre nem figyelni egyáltalán meg már lehetetlen ha egyszer elkezdted. Ezen felül szerintem pszichológiailag nem nagyon van mit tenni.

GÉvi
Üdvözöllek köztünk! Kép
Hát mit érdemes tenni? Gondolom gyógyszert már nem szedsz, mármint fogigátlót ha szedtél. Érdemes elkezdeni szedni vitamint, elevit magzatvédőt és/vagy folsavat, ez rád van bízva. Oda kell figyelni a folyadékfogyasztásra, bizony a napi 2 liter kötelező. Le kellene mondani a kávéról, cigiről, és alkoholról ha elkezditek a babagyártást. Addig is elkezdhetsz hőmérőzni, hoyg meglásd, hoyg működik a ciklusod, ebből sokat meg lehet tudni. Ezek a legfontosabbak.
Png tilalmait bátorkodom kiegészíteni a szaunával Kép

Kinga
Ma is nagyon jó a hőd! Kép Szerinted mikor lehetett a tüszőrepid? Reméljük csak korai volt a tesztelés. Egy kis stressz is elég ahhoz hogy a ciklusod hosszabb legyen, bár szerintem nektek most nagyon jó hónapotok volt Kép

Stella
Olyan jó olvasni ezeket a vidám sorokat tőled Kép Tali összejön mindenképpen, várom Judit jelentkezését Kép

Seszi
Nagyon szép lesz a ti lakásotok is, szinte látom magam előtt a szines falakat Kép

Vanda
A lényeg hoyg Mátéval minden rendben odabent! Jó hoyg nem akar még megszületni, várjon is még Kép Sajnálom hogy dagad a lábad, a sok pihenéssel talán javíthatsz a helyzeten, nem? Esetleg egy langyos lábfürdő nem segit? Bocs ha hülyeséget kérdeztem!

Tündi
Vendég

Lamika
Gratulálok a 8. héthez! Kép

Kép
Kép
Vendég

Tündi,
abban igazad van, hogy ez a ne görcsölj, ne stresszelj rajta a legnehezebb.Én is kb. 70%-osan bírtam kikapcsolni a babaprojektet,vagy tán még ennyire sem. Lényegesen jobb a helyzet mint 1-2 hónapja, lelkileg sokkal erősebben és kiegyensúlyozottabban állunk hozzá,de azt nem mondhatnám, hogy nem gondolok sose a babaprojektre..Önmagunknak úgysme hazudhatunk.

Tegnap megnéztük a Star Wars 3-t.Nekem nagyon tetszett,de szinte már fájt, annyira negatív, depressziós volt ez a rész. a két baba a végén annnyira tündéri volt (na tessék, lám lám mi ragadott meg még ebben a filmben is Kép ). Nagyon hatásosan játszotta szerintem ez a fiú az Anakinből Darth Vader-ré változást. Így most már tényleg teljes a kép. Most úgy megnézném az eredeti három részt......

Jófi
jófi

SesziKép
A képekre várni kell, mert nincs digitális fényképezőnk, de megoldjuk valahogy, végül is a falak nem futnak elKép!

VandaKép
NEm tudom lehet-e tenni valamit a lábdagadás ellen.
Szülés elött sokan vizesednek, nem lehet, hogy nálad is ez a helyzet. Dokid vagy védőnőd nem mondott erre valami okosságot?
Stella

Kép
stella9

Kinga, meg tudom erősíteni amit Jófi írt, vasárnap tényleg zárva Parndorf, viszont szombaton ha jól tudom 6-ig vannak a boltok.

Ha jól emlékszem a webcime: www.mcarthurglen.at

Én nagyon szeretek ott vásárolgatni Kép

Kép
szdorka

Helló, csak egy pillanatra!

Szdorka!
Tegnapi üzeneted olvastam, ahol írod elvileg minden ok, mégsem jön a baba.
Ne haragudj a hasonlatért, de ha már az emberhez való hasonlatosságuk miatt kisérletezünk rajtuk, talán e téren is elfogadható az összehasonlítás.
Afrikában a bonobo csimpánzok minden nézeteltérést szexszel oldanak meg. ez azt jelenti minden nap többször, néha a nemek azonossága sem akadály. Szóval szerelmes fajta! Kép
De! Semmivel sem nagyobb a szaporulat, mint más csimpánz fajoknál!
Ezzel csak arra szeretnék utalni, bármennyire is igyekszünk tervezgetni, nem mi döntünk. Számomra további megerősítést jelentenek azok a párok, ahol az orvosok már mindenről lemondtak és végül spontán mégis sikerült!
Ne haragudj tényleg nem molesztálásnak szántam, csak érdekességképp!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Először is, HATALMAS GRATULA GYÖNGYINEK ÉS A KÉT LEÁNYZÓNAK!!!KépKépKép
SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKIKKépKépKép

Unique
Az én dokim is azt mondta (még mikor aktuális volt), hogy teljeskörű hormonlabor és UH, utána fél év Closty. Ha ez nem segít, akkor apucinak kiskatona-vizsgálat, nekem pedig petevezető-átjárhatósági vizsgálat. Szerencsére idáig nem jutottunk el, mert a 3.Clostys hónapban összejött KristófkaKép

Kriszta
Már nem adom KristófkátKép Legalábbis most nemKép, Majd ha hisztis napjai lesznek, akkor, oké??
Bár mostanság se valami tündér, még mindig ébren van egész nap, folyton igényelné a játékot, a szórakoztatást, azt, hogy nevessek rá és ő visszanevet, meghogy babakocsizzunk, szóval mindentKépHa 10 percnél tovább magára hagyom, már pityereg, így viszem magammal mindenhová a babahordozóval, a konyhába, ha mosogatok vagy eszek, a fürdőszobába, ha fürdök. néha már megváltás, amikor este fél 8-kor elalszik. Bár nekem még csak ezután jön a "nemtudomhányadik" műszak, mint pl. kutyaséta, vacsora, mosogatás, a nappal kimosott, de már órák óta a mosógépben várakozó ruhák kiteregetése, sokszor még hasmosás, fürdés. Fél 11 mire kész vagyok, akkor pedig már irány az ágy, ahol persze én, mint a világ legrosszabb alvója, nem tudok elaludni, órákig forgolódok álmatlanul, ha elalszok is, folyton felébredek. Másnap pedig jó nyomottan ébredekKép De mit panaszkodok?!Kép Van egy tündéri KristófomKépKépKép

Amúgy köszönjük a dícséreteket KristófkárólKép, szerintem is nagyon helyes kispasiKépKépKép
Tegnap nagybevásárláson voltunk, vettem neki egy "pár" nyári ruhácskát, rövidujjú kisbody-kat, napozókat, kisgatyákat pólóval. (a plüssrugikat azt hiszem összecsomagolom a kistesónak, teljesen használhatatlanok ilyen melegben. Miért is vettem belőlük anno ennyit?!)
Apucinak kicsit hazudtam az árakat illetőenKép, nem kell mindenről tudniaKép Hiába na, nem tudok ellenállni a sok szép babaholminak. Más magára költi a pénzét, én a kisfiamraKép

Na befogom a csőröm, ritkán jövök erre, akkor is csak magunkról írokKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok Kép
Sajnos ma sem volt egész délelőtt áramunk és így nagyon besűsűsödtek a dolgok.

Stella Kép
Ha tudsz kérj valakitől kölcsön digigépet.

Kinga Kép
Nagyon szupi a hőd Kép Drukkolok ezerrel Kép

Mea Kép
Nagyon szép kismama vagy Kép
Simizd meg a nevemben Livikét Kép

Na tegnap a végén nem kérdeztük meg Fülest az útiránnyal kapcsolatban és Tigris döntött.
Tigris biztos vagy benne, hogy ez a jó út?
Kép

Puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Tündi! Kép
Köszönöm a táblázatot, végre én is benne vagyok, mégha nem is tervezek semmit
Azért szorongtam, mert ma voltam felvételi elbeszélgetésen egy nagy-nagy cégnél. Aztán feloldódtam és lebeszéltem a pasit. 3 fordulós lesz. Eredményt nem tudok, majd lesz...

Vanda! Kép
A lábdagadás azért van, mert a nagyobbodó (és biztosan nagyon helyes) pocika egyre nő, és leszorítja a nagy fő vénát, ami a szívbe viszi a vért. Ijedtségre semmi ok, csak a te és a baba védelmében többször kezd el mérni a vérnyomásodat, akár egy nap többször is, ha megteheted, mert ez akár egy veszélyesebb állapot előrejelzője is lehet (nem ijesztegetés képpen). Sajnos a tanácsadáson nem mindig fektenek erre külön hangsúlyt. Viszont van ey jó póz: próbálj meg oldalt, kicsot stabil oldalfekvésben feküdni lehetőleg a bal oldaladra, mert a nagy véna a jobb oldalon fut a gerinc mellett közvetlenül. A lábadat egy kicsit polcold fel. A szívednek így könnyebb lesz egy kicsit. Meglátod, hoyg pár órán belül az eddiginél is többet fogsz pisilni, ekkor az oedema megy le.

Annácska! Kép
Remélem, hoyg egy tóhoz mennek Kép

Remélem segíteni fog.
Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Lányok!
Köszi a drukkokat!
És köszönöm a Pandorfos infokat, akkor nem megyünk, csak vasárnap tudtunk volna menni!Na nem baj, legalább megmarad a pénzünkKép!!!

Nárcisz!
Hogy Te miket tudsz!Nagyon jó hogy vagy nekünk!

Mea!
TÉnyleg jól megnött a pocid, de nagyon jól áll!!!Kép

Babus!
Örülök, hogy jelentkeztél, hogy jól vagytok!
Puszilom Kristófkát!!!

Eszter!
Érdekes amit írtál a csimpánzokról!Kép

kinga
Kinga79

Annácska
Olyan édes vagy ahogy kommentálod ezeket a Micimacis képeket! Kép Teljesen kész vagyok tőled KépKépKép Én is ilyen anyuka szeretnék lenni! Kép

Aki már hazafelé veszi az útirányt lassan, annak nagyon jó hétvégét kívánok! Kép
Én szokás szerint maradok még egy kicsit Kép De aztán siketek haza, mert úgy néz ki ma du. összehozzuk a talit a Stella és a Judit családdal Kép

Kinga
Neked mennek a megadrukkok továbbra is ám!!! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok,
szeretnék csatlakozni hozzátok. Már van egy kisfiam, aki szeptemberben lesz 3 éves, de lassan szeretnénk kistesót. Nyár vége felé kezdjük a próbálkozást, de természetesen minden gondolatom már most ekörül forog. Kép

Szóval már olvasni is jólesik Titeket!

Sziasztok:
Nyuszmusz
nyuszmusz

Narco,
koszonom szepen a tippet, hamar befejezem az irast es mar vagom is magam stabil oldalfekvesbe. Remelem segit, mert ma is voltam mar csavarogni 1-2 orat es bizony meglett az eredmenye...

Stella, Tundi,
koszonom nektek is az odafigyelest a dagadek labamra. Igazatok van, tenyleg az a legfontosabb, hogy Mateval minden rendben van! Ma megyunk megint a doktor bacsihoz, remelem o is megerosit ebben Kép

Seszi,
koszi a megnyugtatast es a tanacsokat, pontosan igy probalok en is tenni, ahogy tanacsoltad. Nem fogok tobbet megijedni az ilyesmitol, szerintem is agyban kell ott lenni a szulesnel es akkor talan simabban mennek a dolgok, csak azert felek az ismeretlentol, de a szuleszno szerint ez teljesen normalis is.

Nagyon drukkolok mindenkinek, akinek lassan aktualis a teszteles! Jo hetveget mindenkinek, aki mar nem jon ma es menjetek napozni, vizpartra, stb! Itt a nyar!!! Kép

Vanda
vanda72

Szia Nyuszmusz?
Üdv köztünk Kép
Remélem majd jól érzed magad, és eléred, amit szeretnél Kép

Nárcisz

Kép
narco

SZia Nyuszmusz!
Ha már most minden gondolatod a baba körül forog, akkor bizony hosszú lesz nyár végéig az idő Kép Miért csak akkor álltok neki a kistesónak? Kép

Vanda
Örülök hogy sikerült megnyugodnod, és kívánom hoyg ez a stabil oldalfekvés tényleg használjon neked, hogy jobban érezd magad és kevésbé fájjon a lábad! Kép Amúgy kitartás, már csak pár hét, és aztán megszűnnek ezek a gondok, kapsz helyette egy eleven Mátét Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok,
köszönöm az üdvözléseket.

Tündi: azért nyár végén, mert márciusban jöttem vissza dolgozni (titok, de csak azért,hogy újra normális gyes-t kapjak) és ha nyár végén összejönne a baba, akkor kb. 1 évet ledolgoznék. Nagyon tisztességes vagyok, igaz? Kép) Emiatt egyébként tényleg bűntudatom van, de nem szabadott kihagyni ezt a lehetőséget.

Régen volt fent egy táblázat, amit ki lehetett nyomtatni és abban vezetni a hőmérőzés adatait? Fent van még, nem tudjátok?

Kik várnak most arra, hogy ne jöjjön meg?

Nyuszmusz
nyuszmusz

Na ,eljött az én időm, mehetek haza Kép
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok, jó pihenést, kikapcsolódást, vigyázzatok magatokra!

Puszi

Tündi Kép
Vendég

Sziasztok, én is megyek haza lassan, ezért Mindenkinek gyönyörü hétvégét kívánok!!!KépRemélem hétfön lesz új zebrásunk!Jófi,Virág,Kivi,Majcsi!!!!KépKépKépKép
Drukkolok!

Kinga
Kinga79

Nyuszmusz, szerintem a többség vezeti magának Excelben, vagy a fertilityfrienden.
A múlkor valaki felrakott egy táblát is (sajna már nem emlékszem ki volt), az is jónak tűnt, és az legalább magyarul volt.

Csak pár hozzászólással feljebb van a táblink, ott látod ki hogyan áll.

Üdv a csapatban!

Kép
szdorka

Sziasztok!Kép

Nagyon köszönöm a bókokatKép
Aranyosak vagytok nagyon!Kép

Majd írok valamikor többet, csak most megyünk szalonnát sütni.

Sziasztok!Kép

Mea(24+5)

Mea
mea

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:19-kor.
seszi

Seszi!
Ténylge. De én most örülök neki, ha megjön 28 napra, mert az azt jelentené, hoyg beállta ciklusom, és normálisan működik a hormonrendszerem segítség nélkül is Kép

Kép
narco

Mindenhol nagyon meleg volt ma?? Mindenhol nagyon sok a szúnyog???
Ma páfrányosat nyaltam,így lassan megyek isKép
pussz zita
ebba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?