Sziasztok
Először is, HATALMAS GRATULA GYÖNGYINEK ÉS A KÉT LEÁNYZÓNAK!!!
SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKIK
Unique
Az én dokim is azt mondta (még mikor aktuális volt), hogy teljeskörű hormonlabor és UH, utána fél év Closty. Ha ez nem segít, akkor apucinak kiskatona-vizsgálat, nekem pedig petevezető-átjárhatósági vizsgálat. Szerencsére idáig nem jutottunk el, mert a 3.Clostys hónapban összejött Kristófka
Kriszta
Már nem adom Kristófkát
Legalábbis most nem
, Majd ha hisztis napjai lesznek, akkor, oké??
Bár mostanság se valami tündér, még mindig ébren van egész nap, folyton igényelné a játékot, a szórakoztatást, azt, hogy nevessek rá és ő visszanevet, meghogy babakocsizzunk, szóval mindent
Ha 10 percnél tovább magára hagyom, már pityereg, így viszem magammal mindenhová a babahordozóval, a konyhába, ha mosogatok vagy eszek, a fürdőszobába, ha fürdök. néha már megváltás, amikor este fél 8-kor elalszik. Bár nekem még csak ezután jön a "nemtudomhányadik" műszak, mint pl. kutyaséta, vacsora, mosogatás, a nappal kimosott, de már órák óta a mosógépben várakozó ruhák kiteregetése, sokszor még hasmosás, fürdés. Fél 11 mire kész vagyok, akkor pedig már irány az ágy, ahol persze én, mint a világ legrosszabb alvója, nem tudok elaludni, órákig forgolódok álmatlanul, ha elalszok is, folyton felébredek. Másnap pedig jó nyomottan ébredek
De mit panaszkodok?!
Van egy tündéri Kristófom
Amúgy köszönjük a dícséreteket Kristófkáról
, szerintem is nagyon helyes kispasi
Tegnap nagybevásárláson voltunk, vettem neki egy "pár" nyári ruhácskát, rövidujjú kisbody-kat, napozókat, kisgatyákat pólóval. (a plüssrugikat azt hiszem összecsomagolom a kistesónak, teljesen használhatatlanok ilyen melegben. Miért is vettem belőlük anno ennyit?!)
Apucinak kicsit hazudtam az árakat illetően
, nem kell mindenről tudnia
Hiába na, nem tudok ellenállni a sok szép babaholminak. Más magára költi a pénzét, én a kisfiamra
Na befogom a csőröm, ritkán jövök erre, akkor is csak magunkról írok
Babus