Új privát üzeneted érkezett!

Tündi30 Kép
Persze, feltölthetném, ha valaki végre elárulja nekem, hogyan kell!!! Kép Vagy csak én vagyok ilyen lüke ehhez a témához?
Sőt, ígértem képeket Angliáról/Skóciáról is, de ahhoz is kellene némi technikai segítségnyújtás (legalább elméletben) Kép Köszi!

Wish Kép
Köszi, megtaláltam. Írtam is választ (meg egy jó csomó kérdést is hozzá) Kép Tudod, ha elindul a lavina... Kép Kép Kép

Szdorka Kép
Éljenek a közgázosok! Kép Főleg a számvitel tanszékra gondoltam, ha érted, miről beszélek... Kép Kép

A Dévai-s topicban kapok válaszokat a kérdéseimre (Wish nagyon szorgalmasan válaszol nekem, még 1x köszi Neki!), ott elolvashatod.
Tudom, hogy nehéz olyan dokihoz kerülni, aki tényleg odafigyel.
A mostani nődokim olyan. Rég járok hozzá, már fejből tudja, mikor mit csináltunk, mennyi ideje... Be van tréningezve rám...

LÁnyok Kép

Most viszont kiborított a nődokim. Felhívtam, hogy akkor most erre a hónapra kihagynám a Clostit (2 hónapja szedem, másodikban duplát), mire aszondja, milyen jó, meg hogy jót tesz ha kihagyom, stb-stb.
Erre kérdem, hogy kb. mennyi ideig szokták szedni és mikor érdemes már arra gondolni, hogy továbblépünk? Erre ő: kb. 0,5-1 évig szedik általában és hogy majd utána érdemes esetleg meddőségi kp-nál próbálkozni, addig nem is...
Szóval ősszel térjünk vissza arra a kérdésre. Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek... Én ősszel már egy tuti kisbabóval a pocimban szeretnék készülődni a télre... Kép Főleg, hogy ősszel már 2 (!) éve lesz, hogy próbálkozunk!
Tavaly arra gondoltam, hogy még adunk magunknak fél évet idén tavaszig, majd ha még mindig semmi, akkor szakemberhez fordulunk. Remek. Azt mondta, hogy még ezer féle kombináció van a gyógyszerekkel, amiket érdemes végigpróbálni, mielőtt továbblépnénk... Kép
Mi a véleményetek erről, lányok? Tényleg Closti min. 0,5 év????

Az elkenődött Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Albumok: Gyöngyiét is meg tudod nézni, ha kijelölöd a babanet-től és bemásolod a címsorba a www-től, ugyanis a w-k kimaradtak, ezért nem tudod rákattal megnézni.

Seszi!
A nyitott gerinc nem azt takarja, mint amit az ember tud róla. A csigolyatestek záródási rendellenessége. Születési rendellenesség. Csak nem foglalkoztak anno vele Kép. Most meg fájhat a hátam tőle Kép, meg a blokkcsigolyámtól és a gerincferdülésemtől Kép. Még jó, hogy időben (!) kiderült. Ja és túl vagyok már két gerincérzéstelenítésen Kép. Annól az egyik volt spinális (nem kelhettem fel 24 órán keresztül, még a fejemet sem emelhettem, bár nem is tudtam volna.)

[color=#119911]

Na megint milyen költői lettem!

Babus!
Édibédi Kristófka! Már nem akarod nekünk kölcsönadni? Még mindíg szívesen fogadnánk KépKépKép!

Edinka!
Meg a sírós Vikikét is KépKépKép! De sajna nem tudom, mitől sírhat. Nem kevés esetleg a délutáni szopi?

Innen messziről a kutyik is aranyosak. Lehet, hogy közelről is. Sajna, fenntartással vagyok minden állat iránt. Van, amelyikkel sikerül összehaverkodnom, de bevallom, nem is igazán keresem a haverkodást.
Anyósomnak volt két óriás snauzerja, vagyis a párom bátyjának, nappal náluk, estétől és hétvégén anyósnál voltak. Egész jól megbarátkoztam velük. Aztán elpusztult rövid időn belül mindkettő. Lett egy új, az is snauzer, de ki nem állhattuk egymást. Utáltam (bocs), ha rám ugrott, főleg akkor, ha rendesen fel voltam öltözve. És ilyenkor én voltam a hibás (miért öltözök fel rendesen). Csak bárhova mentünk, vagy jöttünk, meg kellett tartani a pofavizitet. Ja, és amikor anyós ment unokalátogatóba, nekem kellett a kölyök által készített alkotásoktól a konyhát feltakarítani. És olyankor dögivel alkotott, és bármit. Öt emelettel feljebb volt egy szobánk, anyósék házába. Aztán elköltöztünk. A kuty meg elpusztult. Sokáig fűzögette a fiamat anyós, hogy kell nekünk kutya, meg ő majd vesz neki, mert az a gyereket rendre szoktatja, meg sokkal jobban bízhat az ember a kutyában, mint a saját gyerekében, de ilyenkor kikeltem magamból. Leállította magát. Volt cicánk, kb. 6 hónapig, de azt sem bírtam, ő sem engem. Így megfogadtam, nem lesz állat a lakásban. Bár ezt amúgy is állatkínzásnak is tartom. Pláne a kislakásban tartott állatoknál. Hát ez az én állattörténetem.

Na, mára elég is volt.

Puszi Kriszta

mohácska

Seszi!
Gyermekgyógyászatra nem gondoltam. Illetve nagyon jó volt agyakorlat, de nagyon bennfentes embereket vesznek fel oda. Így hát nem is próbálkoztam. Egyébként azért voltam a dékániban, mert ma kellett leadnom a jelentkezésemet rezidensi felvételire. Nagyon megalázó volt, hogy minden szigorlati jegyemet be kellett írni, és az alapján azámítanak egy pontot a felvételihez. Nem tudom, hoyg miért számít az, hogy ezelőtt 5 évvel 2-est kaptam anatómiából. Az persze senki nem érdekel, hogy örültem, hoyg egyáltalán tovább tudtam folytatni az egyetemet, hiszen a számomra egyik legkedvesebb embert veszítettem el akkor, az ÉDESAPÁMAT. Nagyon szerettem, nagyon közel állt hozzám. Hiába olvastam el bármennyit, nem maradt meg a fejemben semmi. Csak most 3 és fél év után tudodm azt mondani, hoyg feldolgoztam egy kicsit a dolgot. Addig nagyon sokta sírtam még miatta. És most olyan, mintha nem is lenne diplomám az orvosi kamara szempontjából. Nem az emberségemet nézik, hanem a jegyeimet. A többiről már nem is beszélek, hoyg ezekután hány helyet hirdettek meg, stb. Hagyjuk, már belefáradtam, csak sodródom az árral.
Nagyon szeretem a gyerekeket, de nem tudom, nézni, ahogy szenvednek. Lehet,hogy egy kicsit álszentnek tűnik ez a dolog, de még megszúrni sem tudom őket, egyzserűen nem megy. Hiába mondogatom magamnak, hoyg ez értük van, de nem megy...

Kriszta!
Én sem értek egyet a kis lakásban állattartással. Nekünk teknőseink, meg halaink vannak. Végülis mindenki az állatokkal példálózik, de mi a helyzet a gyerekekkel. Nekik is kell a hely, mint az állatkáknak. Ezzel szemben egyre kisebb lakásokat terveznek egyre több pénzért. Beszélgettem annakidején szíriaiakkal. Náluk egy lakás minimum 4 szobás, ez e legkisebb, és feleannyiba kerül, mint nálunk. Gardrób, fürdőszobák, nagy konyhák. Itthon ez van.
Az anyós ügy mindig jó téma. A haverok amikor lelkendeznek, hoyg milyen rendes az anyósuk, milyen aranyos, csak annyit szoktam mondani, hoyg nem vagytok még házasok, majd aztán meglátod.

Kedves elkenődött Unique!
Ha leírod a gyógyszer teljes nevét, akkor én szívesen megnézem neked a Pharmindexben, ha benne van, és leírom neked, amit írnak róla.

Kép
narco

Bucsuzom csajok, na nem kell megijedni, nem szulni megyek Kép Csak holnap reggel mar elmegyek itthonrol, nem leszek net kozelben, delutan meg indulunk Pecsre.

Tundi, Stella!
Majd jelentkezem penteken delelott. Remelem sikerul talalkoznunk.

Mindenkinek szep hetveget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unique!
Velem egy meddosegi speckos fel evig szedette a clostit+szteroidot(ez kesobb derult ki szamomra) Ennyi ideig nem szabad szedni!!! Max 3ho, utana kihagyas, ujra 3ho. Szigoru vizsgalatok mellett. Errol Babus is meselhetne. En itt tudtam meg, hogy felrekezelnek, sot nem vizsgalnak rendesen. A closti ha abbahagyod meg annyi honapot hat, ahanyat szedted. Teged rendesen vizsgaltak a closti alatt? uh, vervet?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Narco!
Megnezned nekem kerlek mit irnak a Medrolrol? Velem meg azt szedette a doki. Koszi elore is!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nárcisz Kép

Nagyon köszönöm, a gyógyszer neve a Clostylbegyt vagy Clostiblegyt (nem tudom, y vagy i az első).
Gondolod, hogy így explicite benne lesz a Pharmindex-ben, hogy meddig kell (érdemes) szedni?
Én is konyítok valamennyit ezekhez a gyógyszerészeti könyvekhez, mamám gyógyszerész (a legszebb az egészben, h gyógyszert tőle nem kérhetek, mert nem tudja a próbálkozásaink mibenlétét Kép ) én meg 1 évet elvégeztem a SOTE gyógyszerész karon.

Köszi!

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Gyöngyi Kép Én is szívből gratulálok és minden jót kívánok neked és a kislányoknak! Kép Kép Kép Mikor mehettek haza?

A nődokim engem is kiborított, úgyhogy valószínűleg ismét váltásra fogok kényszerülni... Kép Kép Kép

Puszi: Timi

KépKép

KépKép
timika

Az Esztereknek én is nagyon boldog névnapot kívánok, bár kicsit megkéstem vele.... Kép

KépKép

KépKép
timika

------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:17-kor.
seszi

Unique Kép
A Clostylbegytről: http://www.pharmachip.hu/main/ut/leiras_report?cikkszam=10720306
Itt is azt írják, hogy 3 hónap, utánna 3 hónap kihagyás.

Wish

wish

Unique!
Tudom, hoyg ez kicsit sok lesz, de az idevonatkozó részeket kimásolom neked, ami szerintem érdekes lehet számodra:

" Adagolás és az alkalmazás módja
Meddőség esetén adagja és a kezelés időtartama az ovarium érzékenységétől (reakcióképességétől) függ. Ha a beteg ciklusosan vérzik, a kezelést a ciklus 5. napján célszerű elkezdeni, (vagy a 3. ciklusnapon korai ovulációs tüszőfázis rövidebb 12 napnál/esetén). Amenorrhoeás betegeknél a kezelés bármikor elkezdhető.
I. kúrában: 50 mg /nap adagban 5 napig, közben klinikai és laboratóriumi vizsgálatokkal figyelve az ovulációs választ. Az ovulatio általában a ciklus 11. és 15. napja között következik be. Abban az esetben, ha a fenti kezelés hatására nincs ovulatio, akkorra II. kúrában a következő ciklus 5. napjától 5 napon át napi 100 mg-ot kell adagolni.
Ha ekkor sincs ovulatio, akkor ugyanezt a kúrát (100 mg/nap) még egyszer meg lehet ismételni.
Sikertelenség esetén 3 hónapos szünet utánmég egy 3 hónapos kúra ajánlható. További kezelésnek azonban nincs értelme. Az egy ciklusban adott gyógyszermennyiség a 750 mg-ot lehetőleg ne haladja meg."
Még annyit ír, hogy terhesség alatt nem alkalmazható. Szóval elvileg, ha nem védkeztek, akkor minden héten tesztelni kellene ha van 2 napos vérzéskésés. Legalábbis ez lenne a nyerő.Hiszen ezt a készítményt csak a ciklus meghatározott időpontjában kel szedni, hoyg legyen ovuláció. Viszont a terhességre meg káros hatással van. Az írja, hoyg csak kisebb dózisok nem okoztak mutációt.
Erre gondoltál? Vagy mire még?

Medrol:A szer a steroid gyulladásgátolók csoportjába tertozik. Az immunrendszer reakcióit csökkenti le. Mire stedted? Mit szeretnél tudni róla. A pharmindex elég sokat ír róla, így a szerint keresem, amit tudni szeretnél.
Elég gázos gyógyszer, csomó mellékhatással, és csak nagyon indokolt esetben szabad szedni.

Remélem segítettem. Nárcisz

Kép
narco

Narcisz!
Nekem ezt a gyogyit egy meddosegi speckos adta, babat szerettunk volna. A clostival egyutt irta fel. Fel evig szedette velem ugy, hogy nem vizsgalt. Ket ho alatt 15kg hiztam, es elkezdett hullni a hajam, de csomokban. Ehhez mit szolsz? Sajna csak vasarnap tudjuk megbeszelni, mert most indulunk itthonrol Kép

Mindenkinek jo hetveget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok! Többen írtatok dokiváltás kapcsán, gondoltam, leírom saját tapasztalataimat. Anno én is egy szimpla nődokihoz jártam, akit baromira nem érdekelte, hogy kivizsgáltasson, miért nem sikerül a baba. Én egy év próbálkozás után mentem el Dévaihoz, gondoltam megnézem, hogy mennyire szimpatikus, milyen lehetőségeket tud ajánlani. Odaadtam neki a régi dokim által már látott leleteket, és kiderült, hogy a régi orvosom mindent rosszul csinált (hormonszintet pl. nem akkor nézetett, amikor kellett volna), plusz nem vett észre egy cisztát (UH felvételem volt róla)... Ezen annyira kibuktam, hogy ott is ragadtam Dévainál Kép
Nálam is clostyval kezdtünk, emellé kaptam Puregon injekciót, estére folsavat, kétnaponta volt UH-ellenőrzés (5. napotól kellett szedni, amíg el nem fogyott egy dobozzal).
png

Ezvicc!
Azért válaszlok neked, mert nem szeretném elfelejteni.
Az indikációk között van egy csomó minden. Legfőképpen immunrendszeri csökkentő: így pl szervátültetésnél, autoimmun terápiában használják. Nem látom indikáltnak azt, hogy clomifennel együtt kellene szedni. A medrol egy nagyon gáz gyógyszer, mellékvesehormont tartalmaz. Semmi köze az ovulációindulkcióhoz. Egyébként is magzatkárosító. És mivel a clomifent 5 napig kell szedni 50 mg-ot, utána ovuláció, és lehet, hogy bekövetkezik a terhesség. A clomifen miatt ne aggódjatok, a clomifen 26 óra altt feleződik, addigra jórésze kiürül.
Megpróbáltam összeszedett lenni.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Jó reggelt Lányok,

Gyöngyi,
biztosan csodálatos érzés lesz ma reggel arra ébredned, hogy édesanya vagy!Ez lehet a legfelemelőbb érzés a világon!Majd ha gép közelbe kerülsz ugye látunk fotókat a csöppségekről?

Kinga,
ugye még fenn a hőd?Drukkdrukkdrukkdrukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciklus vége felé járókKépKép
Nálatok mi az ábra?Nektek is mennek megadrukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A hasam továbbra is puffadt, kb háromszor akkora mint normális valójában.nagyon kényelmetlen érzés.ez nálam máskor is szokott lenni mensi előtt, de nem ennyire és nem ennyi ideig.

Closty témához én is hozzászólnék. Én 2 hónapg szedtem napi 1 clostyt 5 napon át és 4 hónapon keresztül napi 2-t. És a 14-28 napig utrogestant.Uh ellenőrzés és vérvétel mellett. Legutóbb én mondtam, hogy nem szeretném tovább szedni a gyogyikat, mert nekem már ez is sok volt gyógyszerből. Minden hóban volt szépen érett tüszőm, meg is repedt és szép vastag méhnyálkahártyám (8 mm alatt sose).mégsem lett babám.viszont felszedtem pár kilót, ami ugyan nem feltünő, de én érzem és tudom, hogy a gyógyszerektől és ezt a legnehezebb leadni. és ki tudja mennyire mérgezte a sok gyogyi a szervezetemet.Na lényeg az, hogy így kerültünk a BMC-be, mert a dokim azt mondta, innen a köv lépés az inszem lehet, amit ő viszont nem szokott csinálni. én már nem szeretnék gyógyszereket szedni.bízom benne, most már nélkülük is összejön a babóca.KépKépKépKép

hú, kicsit hosszú lettem.bocsika.Kép

jó meleg van.és holnap PÉÉÉÉNTEEEK!!!Hurrráááá!!KépKépKép

Jófi
jófi

Jófi, azt tudod, hogy az inszem előtt is gyógyszereket kell szedned? Konkrétan clostyt.. Az szinte ugyanaz, mint az ovulációs indukció, csak az "akciózás" történik kicsit másképp...
png

GYöngyiKépKép
Gratulálok a lányokhoz!!! Remélem minden rendben lesz és gyorsan fognak gyarapodni!!!

Köszi, Lányok! Ma már nem fáj a pocakom!

TündiKép
Igazad lett. Feldobott a festés, illetve az előkészületek. Csak aztán elfelejtett elkapni és most teljesen hulla vagyok! Jól kifárasztottam magam, de jót fog tenni, az tuti!
Elfestegetek így még pár hétig, mert csak egymás után lehet csinálni a szobákat, aztán hipp-hopp kezdődik a szurizás!

SesziKép
Még nincs külön gyerekszoba, ed majd hamarosan lesz. És jobb most festeni, mint ikrekkel a pocakban Kép!
Két éve újítottuk fel a lakást és költöztünk be, de akkor mindent fehérre festettek, ami elég unalmas. Most egy kis színt viszek az életünkben Kép!

JófiKép
Hurrá-huurrá! Holnap péntek!!!!

Kinga???
Stella

Kép
stella9

Png,
tudom, tudom. de mi augusztus előtt nem szeretnénk inszemet, addig esélyt adunk a spontán babának.Kép és addig nem szedek semmilyen gyógyszert (csak folsavat).

Stella,
pont jókor jött ez a festés Nálatok!Hány nap van még a kivizsgálásokig??

Jófi (már most melegem van, a légkondit meg utálom, egészségtelen, és nem vagyok hajlandó bekapcsolni.így marad a szauna...)
jófi

JófiKép
Már túl vagyunk a kivizsgálásokon! Jövő szerdán megyek a dokihoz és megbeszéljük a részleteket! Az lesz a 9. cn. Majd meglátjuk most miket ír majd elő nekem!
A festést én időzítettem ígyKép! Különben lehet, hogy bekattantam volna!

Igazad van a légkondival, én sem vagyok oda érte (nincs isKép). Szerencsére nálunk nem is kell, mert csak délután süt ide a nap!
Hamar el fog telni a nap, majd meglátod!

Kép
stella9

Jófi, hajrá a spontán babásodásnak!!! Menjetek valahova nyaralni, és ne gondoljatok semmire Kép Mi is kihagytunk két hónapot, mielőtt kezelésre kezdtem volna járni, és ha ugyan kézzelfogható eredménye nem is lett, lelkileg nagyon jót tett Kép
png

Stella!Kép
Nagyon szurkolok, hoyg minden rendben legyen. Mit mondott a doki bácsi, hogy milyen sorrendben történnek majd a dolgok?

Jófi!
A szaunázás egy egészséges dolog Kép
Az a szerencse, hogy a mi lakásunkban(ami nem is a miénk) nincs akkora meleg, és a liftaknából lehet hűteni . Úgyhogy ventillátor sem kell. Kép
A haspuffadás nem túl jó. Nekem is szokott lenni előtte. És most előre rettegek, hoyg mi lesz így, hoyg abbahagytam a fogamzásgátlót, mivel fog meglepni az anyatermészet. Az első két héten annyira fájt a méhem, hoyg nem tudtam mit kezdeni magammal Kép De mára már elmúlt.

Nárcisz

Kép
narco

SZiasztok!

Kinga
Mizujs veled? Ugye fent van a hőd? Kép Giga drukkok mennek neked! Kép

Nekem a hőm ma reggel végre felment 36,9-re Kép Ez van megírva az én nagykönyvemben: 20. cn hő fel! Kép Hát most jól körbelövöldöztük a tüszőrepit az biztos Kép

Stella Kép
Örülök hoyg feldobódtál és hogy jobban vagyKép Nem baj ha most kicsit fáradt vagy, hamarosan kipihened magad és nagyon boldoggá fognak tenni a szinek Kép Pláne így gyorsabban telik az idő a szurizásig Kép

Tegnap este fél 7-kor mentem innen el Kép A kollegám akit vártam olyan bunkó, hoyg azt szavakba nem lehet önteni. Egy öntelt, hájas köcsög, iszonyú rosszindulatú, provokátor. Ja, és ezek a legjobb tulajdonságai Kép Kicsit mérges voltam rá, de próbáltam visszadobálni a labdáit, és megbeszéltem magammal, hoyg ez az ember nem érdemes arra, hoyg bármiféle érzést kihozzon belőlem, pl. méreg Kép Egyszerűen semleges marad, ez a legrosszabbb, amikro valaki iránt nem érzel semmit, se szeretete se gyűlöletet Kép Nem sok ilyet ismerek, ő a második röpke 30 évem alatt Kép Remélem több nem lesz! Kép Nem kívánok nektek ilyen kollegát!

Szép napot mindenkinek! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Reggel nem volt áramunk és csak mostanra sikerült visszaolvasnom. Rengeteget írtatok Kép

Nárcisz Kép
Látom megkaptad már a válaszokat a képekre Kép
Olyan jó olvsni, amiket írsz. Jó hogy van köztünk egy doki Kép Egyébként lehet, hogy én maradtam le, de most milyen szakirányba is indítod el az orvosi pályád?

Seszi Kép
Hát te aztán jól eltértél az eredeti elképzelésedtől képesedtől Kép Gondolom ma is nagyban szervezed a külföldi utakat Kép Hové indítottál kamiont?

Stella Kép
Milyen színűek lesznek a falaid? Nálunk csak nyáron lesz festés. A nappalit napsárgára tevezem, Annamari szobáját meg barackra vagy valami hasonlóra.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

TündiKép
Sajnálom, hogy a tegnap ilyen Kép lett!
Remélem ma szebb és rövidebb napod lesz!
Jön a hétvége, szép lesz az idő, remélem a párod hamar hazaér és nem leszel sokat szalma!

NarcoKép
A dolgok sorrendje, gondolom, mint eddig. A kérdés itt a mikor-on van.
A sorrend várhatóan:
Szurik-uh-szurik-vérvétel-szurik-újra uh, aztán még pár szuri, aztán leszívás, megtermékenyítés és beültetés. Aztán két hét várakozás- pozitív teszt- várva-várt uh-kép petezsákokkal és dobogó szivecskékkel!
Felébredni pedig ráérek a szülés utánKép!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Gyöngyi!
Gratulálok és sok-sok örömet és boldogságot kívánok Nektek!!!Kép

Tündi!
Sajnálom, hogy ilyen hülye kollégád van!Mondjuk tegnap velem is történt hasonló, csak azt nem tudom még, hogy ki volt!Évekkel ezelQtt kaptam egy barátnQmtQl egy méregdrága Estée Lauder alapozót, akkor volt vagy 10.000.- Ft, most nem is tudom, mennyi és már vagy 1 éve behoztam a céghez, a fürdQszobában tartom, hogy ha kell, legyen itt, ne kelljen mindig hurcolnom!Hát csodák csodájára jövök be tegnap és már nem volt a polcon...Annyira mérges lettem, azóta sem tudtam megemészteni, de a pláne az egészben, hogy kb 25 fiúval dolgozom együtt és 1 lánnyal!De tuti, hogy nem a lány vitte el, 100% biztos vagyok benne!Szerintem valaki a feleségének hazavitte, vagy az jött be...!Szóval sajnos soha többé nem lesz ilyen sminktermékem, mert én magamnak biztos nem veszek ilyen drága készítményt!

Ma is mértem höt 33. napon, 37.1 lett, ezen annyira felbuzdultam, hogy csináltam egy tesztet!Persze negatív lett, szóval most megint mega hosszú ciklusom lesz! Lányok, légyszi másnak drukkoljatok ezentúl, nem akarom fölöslegesen elnyelni a sok pozitív energiát!
Mondjuk Jófinak, aki közeledik a ciklus vége felé+++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép!

Kinga
Kinga79

Unique!
Kérdezted tölem, hogyan lehet képet feltölteni!
Amikor megírtad a hozzászólást, a nézet/küldés mellet találsz egy Melléklet feltöltése gombot. Erre rákattintva lehet képet feltölteni úgy, hogy a tallózás menüböl kiválasztod a gépedröl feltöltendö képet.
A kép mérete meghatározott, én 450X337-re szoktam lecsökkenteni, amit egy képszerkesztö programmal tehetsz meg!Van ilyen programod?pl photoshop!

Írd meg!

kinga
Kinga79

Annácska
Anyukáméknál is napsárga a nagyszoba, és barack a kisebb Kép A barack gyönyörű lett, a sárga nekem nagyon erős, és nehéz hozzá a bútort illeszteni színben Kép De a szín önmagában kellemes Kép

Stella
Biztos hogy ma szebb napom lesz, erre törekszem Kép Gyönyörű idő van, csak az a baj, hoyg én fagyoskodok itt az irodában Kép Nem jössz fagyizni? Kép Magdába pl Kép
A párom ma reggel cuccolt össze, "felköltözik" a hegyre a verseny miatt, talán csak holnap reggel látom legközelebb, vagy ki tudja mikor Kép Csak vigyázzon magára Kép Mondtam neki reggel hoyg már felment a hőm úgyhogy mehet a dolgára Kép

Kinga
Kép Nem is tudom mit írjak Kép Én azért még küldöm neked a drukkokat, van bőven, jut a többieknek is.

Tündi
Vendég

Unique
Ne tegyelek be a táblába? Kép

Nárcisz
Te hol is tartasz most a ciklusodban? És mikor kezditek a projectet? Júliusban?

Kép
Kép
Vendég

Tündi!
A szemét kollégáknál nincsen rosszabb. Most mondhatnám, hoyg ne foglalkozz vele, de az embert akkor is idegesíti egy ilyen ember. Úgyhogy csak kitartás. És vicc, vicc, vicc Kép

Stella!
Így legyen asorrend, azt kívánom Kép

Kinga!
Itt a csajok pozitív energiái sohasem fogynak el szerintem. Mert szeretetből és odafigyelésből fakadnak, ami tudvalevőleg végtelen és egyre erősödik. Szóval itt van még neked egy kicsi, ne add fel.++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

és Jófinak is, hogy pozitív legyen a ciklusa ++++++++++++++++++++++++++ Kép +++++++++++++++ Kép

Nárcisz

Kép
narco

Kinga Kép
Sajnálom, hogy negatív lett a teszted, de mi még attól nagyon szorítunk Kép
Amúgy a pozitív energia is ugyanolyan, mint a szeretet, sosem fogy el, jut mindenkinek Kép

Tündi Kép
Nekünk a nappali bútor nyers fa még az ülőgarnitúránk is, csak a huzatat nem Kép Az sötétszöld alapon leveles Kép
A barackba meg bele vagyok szeretve Kép
A hálónka még nem találtam ki semmit, de majd idővel jön az ihlet Kép
Olyan szép a táblánk Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Gyöngyi Kép
GRATULÁLOK A KÉT KISLÁNYHOZ!!! Kép
Ezek szerint kicsit nagyobb súllyal születtek mint ahogy az UH-n saccolták, ugye?

Unique
Ezek szerint ti most kb. 1,5 éve próbálkoztok. Szerintem ennyi idő után felkereshettek egy meddőségi központot. A Dévai honlapján pl: 1,5 - 2 év sikertelen próbálkozást írnak, a Kaáli honlapján pedig 1 -1,5 évet.

Virág
Még nem jött meg, de már elég rendesen görcsölget a hasam. Reggel 37,2 volt a hőm, így ez a nap még OK.

Majcsi

Majcsi
majcsi

AnnácskaKép
A háló (=gyerekszoba késöbb) sárga, nem napsárga, de azért remélem elég élénk sárga lesz!
A nappali vaníliasárga, kivéve az egyik falat, mert az bordó.
A konyha pedig narancssárga, az előszoba zöld lesz.
Nálunk fenyő bútorok vannak, vagyis mind natúr szin. Ezért is lesz bordó a nappali főfala, mert ez a kettő nagyon jól mutat együtt.
Én is nagyon imádom az élénk színeket!!
Én is két évet vártam az ihletre a falak színeit illetően. De szerintem megéri. Meg kell várni míg kialakulnak a szokások és a bútorok is megtalálják a helyüket!

TündiKép
Fagyizni mikor? Meló után rohanok haza festeni, de munkaidő alatt bármire kapható vagyok Kép!
Stella

Kép
stella9

Kinga,

a pozitív energia és a drukkok kifogyhatatlanok!!!!!!!!!!!!Szóvel mennek továbbra is, volt már rá példa, hogy az első teszt nem mutatta ki a babát.!!KépKép

Köszönöm én is a drukkot.Most aztán olyan energiahullámok lesznek a topicban, hiszne ha jól látom ÖTEN vagyunk finisben a napokban.....igazán befuthatna egy-két zebrácska!!!KépKépKép

Húúú lehet, hogy ebédidőben én is kiruccanok fagyizni egyet!KépKép

ez a színkavalkád a falakon nem semmi!!!Kép valahogy én tartok egy kicsit az ennyire színes falaktól, nálunk minden fal nagyonhalványsárga,vagy csontszín én nem tudoma hivatalos nevét.Kép és persze tele vannak a falak képekkelKép De egy nagy nyári takarítást, rendezgetést (esteleg lakásátrendezést Kép) én is bevállalok asszem,jól leköti az embert az tuti.Kép

Stella,
jövő szerda??,az már midnjárt itt van!hipphipphurrááá!!Kép szerintem fixáljuk l eelőre , hogy Te leszel az egyik júliusi zebrás,oké??Kép

Jófi
jófi

hú, bocsi a sok elütésért, de elvileg el vagyok havazva és gyorsan próbáltam írni.De annyira de annyira nincs ihletem a munkához!!Na jó, holnap már péntek!

És ma nézzük meg uracskámmal a Star Wars-t!!Már úgy várom, mint közületek sokan én is ezen nőttem fel, nem is merem megmondani hányszor láttam a régi részeket.(az újaktól annyire nem voltma elájulva, bár állítólag ez a rész nagyon jó)

Jófi
jófi

Annácska Kép
Bézs szín? Barackkal csodálatosan jól mutat Kép

Stella Kép
Húúúú micsoda szinek lesznek! Ez igen! Kép Nagyon merész, vidám lesz az egész lakás az tuti Kép Ez a drasztikus változás szerintem még jobban fel fog dobni Kép Alig várod majd hoyg lejárjon a meló és rohanj haza, aztán majd csak járkálsz a lakásba és eltölt a felhőtlen boldogság érzése Kép
Legszivesebben én is mennék munkaidőben fagyizni... KépKépKép De sajnos nem tehetem, úgyhogy majd máskor összehozzuk, jó? Kép

Jófi Kép
Nálunk is pont ugyanilyen színűek a falak, tapéta az egész lakásban, kivéve a fürdőt, mert az fehér a csempe fölött Kép Egyébként én bézsnek hívom Kép

Tündi
Vendég

Stella Kép
Még nem tudom, hogy a napsárga valójában mennyire lesz napsárga Kép
De a bordó nagyon tetszik Kép Majd kérek fényképet.

Annácska

annácska

Tündi Kép
A bézs is nagyon tetszik.
Azt hiszem az lesz az első, hogy szerzek minákat és megnézem melyik tetszik a legjobban.
Most a hálónk szürke színű és nekem nagyon nem tetszik, olyan komor. Pláne, hogy a tesót is oda fogjuk tenni és nehogymár szürkében lássa a világot Kép

Na akkor itt a mai termés Kép
Ha már tegnap a kirándulásról beszéltünk, akkor merre is induljunk?

Kép

Annácska

annácska

TündiKép
Gondolhatod, hogy tűkön ülök!!
A fagyizás, akkor majd máskor!

AnnácskaKép
Majd próbálok valahogy képet feltenni, ha kész leszünk!
Szerintem kérjük ki Füles véleményét is, aztán mehetünk... bármerre!!
Stella

Kép
stella9

Lányok,

az elmúlt időben sokat beszélgettünk táplálkozásról. Találtam egy klassz honlapot, sok érdekes és okos info, tanács van benne:

www.fitnet.hu

mert ugye mint fitten szeretnénk a kismamaság mezejére lépni?KépKépKép

Jófi
jófi

Wish
Budapesten dolgozom. Csajok gyáva vagyok nem merem leírni hol dolgozomKép Mi van ha van itt egy kolleganőm esetlegKép

Tündi
Fel a fejjelKép A hülye kollegákról én is tudnék mesélni még az előző munkahelyemről. De látom ma már nagyon jó kedved vanKép

Kinga
Azért ne nagyon keseredj el a negatív teszt miattKépÉn még szorítok sosem lehet tudni. Más is volt már itt, akinek aztán mégis pozitív lett a tesztje.

Igaz én is közel járok én viszont már nem is merek semmire gondolni. Amúgy semmi különösebb tünet nincs, csak a szokásosak, ami menszesz előtt is normális. Na de majd egyszerKép
Amúgy is a hőgörbém szépen elkezdett lefelé vándorolni, sajnos...úgyhogy szerintem nekem is 1-2 napon belül (szerintem már megint hétvgén) megjön.
Amúgy biztos emlékeztek rá nekem volt egy kis hormon összekuszálódásom (persze nem emlékszem a hormonokra), úgyhogy, ha nem jön össze szerintem nekem azért van. Azért még egy pár hónap esélyt adok, hátha mégsem kellene semmilyen hormon gyógyszert beszedni, de aztán ha nem lesz semmi vissza megyek majd a nőgyógyászomhoz.

Tényleg amúgy én a SOTE I. számú Női Klinikára járok Dr. Csatlós Évához. Ti hallottatok róla már valamit?
Virag2

Annácska
Épp kérdezni akartam, hoyg ma milyen képpel teszel bennünket vidámabbá Kép Köszi, hálás vagyok érte Kép
Szerintem vegyünk elő egy térképet, jelöljük be mindenki lakhelyét és kössük össze, keressük meg az alakzat mértani közepét, és induljon el mindenki a középpont felé Kép Kicsit módosíthatunk, hogy legyen tó ahol lehet falevelet úsztatni KépKép

Tündi, akinek mára teljesen elfogyott a munkakedve Kép
Vendég

Nekem sincs kedvem dolgozni!!!!Én már csak a szombati baráti piknikezésre tudok koncentrálni!Kép
Virag2

Virág
Nem is kell ide leírni hogy hol dolgozol Kép
Emlékszem, hoyg hormonproblémád volt és nem szedted be a gyógyszereket legutóbb. Én továbbra is azt mondom, hogy ne sokáig halogasd ezt a dolgot. Persze a lényeg most az, hogy ne legyen rá szükséged, és ebben a ciklusban már baba legyen! Kép

A másik topikban a tábla tetején vagyok... érdekes érzés tud ez lenni Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Bocsi az előbb elfelejttem írni. A psróbálkozáunka ttól függ, hogy mikor kapok állást. Én most a 20.cn-on tartok.
Köszi: Nárcisz

Kép
narco

Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok!!!Köszi a drukkokat!Én már csak azt várom, hogy minél hamarabb kezdhessem az új hónapomat!!!Kép

Stella!
Nekünk is natúr fenyöbútorok vannak, minden fenyö, a falak pedig tejeskávé színüek. Nekem nagyon tetszik, hozzá pedig elefántcsontszínü függönyöket választottam. Olyan lágy lett töle a lakás, jó hazamenni, megnyugtató!Az emeleten lesz majd a hálószobánk, egyenlöre a földszinten a nappali egyik részében alszunk, azt pedig kb. bordós-téglavörös, nem tudom jobban leírni színüre szeretnénk festeni. A gyerekszoba egyenlöre nálunk fehér lesz, aztán majd kiderül...világoskék vagy rózsaszín!!!Kép

Annácska!
De aranyos a kép!!!Menjünk kirándulni!Én benne vagyok egy össznépi közös metszéspontos talibanKép!!!

Tündi!
Milyen versenyre megy a Férjed?Nagyon örülök, hogy felment a höd, így már csak türelem kell és semmi más!!!Kép

Kinga
Kinga79

Gratulálok az ici-pici kislányokhoz!!!! Annyira jó már lány ikreink is vannak!!

Gratulálok a névnaposoknak!! Eszti, Stella!!

Gratulálok Kristófnak, nagyon ügyesen csörgőzől!!!

bocsi lányok hogy de nagyon gyors leszek, mert most is rohanok vizsgázni, eddig szépen haladok!!
Hétfőn voltam a SOTE I. klininkán, hát nem volt kellemes de mondta doki hogy még ad egy hónapot utána megcsinálja az átjárhatóságit, ha rendben van minden akkor hagy egy kicsit próbálokzni, ha nem akkor lépünk tovább.

Virág,
én voltam miklósi!! :o)))

Nacro,
na nehogy már odébb állj, bolondság!! Látod én is írok neked!! :o)))

Jófi, Kinga, Majcsi, Virág
én bevállalom a menziteket mert nekem az a hónapom nem nagyon volt esélyes!!
Szorítok mint az örült Nektek!!

puszi
szorítsatok a vizsgára, félek!!
kivi2

Kivi
Kár, hogy már nem Miklósi vagyKép.Szorítok a vizsgádhoz.Kép
Neked mi a véleményed a SOTE I.-ről? És kihez jársz?
Virag2

Kivi!
Kinél voltál? Én ott voltam gyakorlaton...

Kép
narco

Sziasztok,

Vége a délelőtti hajrának, újra itt! Kép
Túléltem a tegnapi hasgörcs-rohamomat (4.cn volt) 1 db Algopyrinnel, így most újult erővel vetem magam az írásba! Kép

Wish, Nárcisz Kép
Köszi az infókat. Elolvastam a linket. A gondom csak az (és most megint jön a Unique-féle kifakadásKép), hogy a dokim a 2. naptól szedette velem a Clostit... No comment. Mindenhol 5. naptól írják. És én sem láttam benne semmi logikát olyan korán elkezdeni. És nem is nőtt olyan gyorsan a petém, mint szerettem (és kellett) volna, a 12. cn még csak 10 mm-es volt... No comment... Kép Félre vagyok kezelve, egyre inkább az az érzésem... Kép

Nárcisz Kép
Nagyonis sokat segítettél, köszönöm! Kép Mindig jól jön egy privi doki kéznél Kép

Png Kép
Én is nagyon gondolkozom a Dévai-n, mert ugye közelebb lenne, mint a Kaali (Dr. Krizsa), de a hosszú sorban állás kicsit elriaszt. Valamint a Kaali-t jobban támogatja a TB, vagy tévednék? (több mindenre van ott támogatás) Kép

KingaKép
Na én ott akadok el a képfeltöltéssel, hogy amikor ráklikkelek a file-ra, hogy na, akkor csatold, akkor nem csinál semmit. Vagy türelmetlen vagyok? Vagy csak azért nem csinál semmit, mert túl nagy a kép? Szerinted? Kép

Jófi Kép
Éljen az egészséges táplálkozás! Én nagyon mellette vagyok. A Clostitól (és a Choragontól) egy kicsit felszedtem magamra én is, most azt próbálom legyűrni... Este már csak zöldség és gyümi. No nasi... Kép Kép

TündiKép
Az 5let nem rossz! Kép
Szóval: 29 év, 5.cn van ma, 2003.októbere óta próbálkozunk (de isten igazából kb. 2004. nyarán derült ki, hogy magas a prolaktinom és alacsony a progim, akkor kaptam rá gyógyszert, tehát mondjuk, hogy normális ciklussal azóta)... Kép
És szeretnék elenni végre egy szakemberhez! Kép
Biatorbágyon lakom és a ciklushosszam általában kb. 30-32 napos (múlt hónapban ez 28 lett de ez életemben az első eset volt!Kép )

Tudom, hogy ha rajta leszek a táblicskun, akkor jön a zebra is vele együtt! Csak ezért jó 5let! Kép Kép
És fel a fejjel! Frissítsd a táblát, válaszolj nekünk, fagyizz MUNKA HELYETT!!! Kép Kép

StellaKép
Komoly a festési láz! Kép Mi is most festünk, de mi a házunkat kívülről színezzük (színeztetjük), jövő héten jönnek a kőművesek. Még új a ház (2003. októberében költöztünk) és még csak vakolva van. Olyan halvány barackszín festéket vettem. Ez úgy megy a lelkivilágomhoz. Belül egyébként nálunk is minden pasztell, de mindig irigykedve és szívesen megyek olyan helyre, ahol szép vidámak a szobák! Kép
Ja, és csatlakozom az előttem szólóhoz: a sorrend tekintetében abszolúte egyetértek! Kép Harcra fel! Kép

Apropó:
TündiKép
Miért nem írod bele a táblába Stella köv. lombikját? Õ kérte? Kép

MajcsiKép
Köszi, én is azon vagyok. 1,5 év hosszú idő... És szerintem a dokim csak azt szeretné, ha minél tovább őhozzá járnék és ne is menjek senki máshoz, mert akkor nem neki fizetek... Én ezt látom a dolog mögött... És még azt is mondta, hogy ma milyen türelmetlenek a lányok, ha babáról van szó.... Elszállok tőle, komolyan! 1,5 év után ilyet mondani... Nem komplett, az tuti! Kép

Na ezt olvassátok el! Kép Kép Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Nárcisz
Azért kérdeztem, mert szeretnélek beleírni a táblába. Tudom, hoyg ezzel kicsit ellentmondok a korábbi levelemnek ezzel kapcsolatban (hoyg a táblába akkor érdemes bekerülni amikor megy a project), de fontosabb az, hoyg úgy érezd közénk tartozol, eljön a te időd is, és akkor itt lesz egy rakás kismama és leendő kismama aki veled együtt drukkol azon a reggelen, amikor tesztelsz... Kép
Egyébként Nárcisz doktor néni, akinek ilyen szép neve van, az legyen kicsit lelkesebb vidámabb, és várja örömteljesen a kismamaság idejét Kép

Kinga
Autós hegyiverseny lesz most a Mecseken hétvégén Kép Tüelmesen várni, ja, majd kb. jövő hét csütörtökig menni is fog Kép

Kivi
Szoritok a vizsgádhoz! Ügyes vagy menni fog! Ne féljél! Kép

Unique
A holnapi táblában már te is benne leszel Kép Jó lenne a fagyizás de a munkát sajnos nem kerülhetem ki Kép NA majd ha pocakosok leszünk Stellával és már nem dolgozunk akkor elmegyünk biztos fagyizni együtt Kép Az meg már nemsokára lesz úgyhogy kivárjuk szépen Kép
Stella saját kérésére van a tábla alján, a következő lombikját még nem írom be, csak majd ha biztos lesz az időpont, és megkonzultáltam Stellával hogy milyen módon szeretné látni Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?