Sziasztok,
Vége a délelőtti hajrának, újra itt!
Túléltem a tegnapi hasgörcs-rohamomat (4.cn volt) 1 db Algopyrinnel, így most újult erővel vetem magam az írásba!
Wish, Nárcisz
Köszi az infókat. Elolvastam a linket. A gondom csak az (és most megint jön a Unique-féle kifakadás
), hogy a dokim a 2. naptól szedette velem a Clostit... No comment. Mindenhol 5. naptól írják. És én sem láttam benne semmi logikát olyan korán elkezdeni. És nem is nőtt olyan gyorsan a petém, mint szerettem (és kellett) volna, a 12. cn még csak 10 mm-es volt... No comment...
Félre vagyok kezelve, egyre inkább az az érzésem...
Nárcisz
Nagyonis sokat segítettél, köszönöm!
Mindig jól jön egy privi doki kéznél
Png
Én is nagyon gondolkozom a Dévai-n, mert ugye közelebb lenne, mint a Kaali (Dr. Krizsa), de a hosszú sorban állás kicsit elriaszt. Valamint a Kaali-t jobban támogatja a TB, vagy tévednék? (több mindenre van ott támogatás)
Kinga
Na én ott akadok el a képfeltöltéssel, hogy amikor ráklikkelek a file-ra, hogy na, akkor csatold, akkor nem csinál semmit. Vagy türelmetlen vagyok? Vagy csak azért nem csinál semmit, mert túl nagy a kép? Szerinted?
Jófi
Éljen az egészséges táplálkozás! Én nagyon mellette vagyok. A Clostitól (és a Choragontól) egy kicsit felszedtem magamra én is, most azt próbálom legyűrni... Este már csak zöldség és gyümi. No nasi...
Tündi
Az 5let nem rossz!
Szóval: 29 év, 5.cn van ma, 2003.októbere óta próbálkozunk (de isten igazából kb. 2004. nyarán derült ki, hogy magas a prolaktinom és alacsony a progim, akkor kaptam rá gyógyszert, tehát mondjuk, hogy normális ciklussal azóta)...
És szeretnék elenni végre egy szakemberhez!
Biatorbágyon lakom és a ciklushosszam általában kb. 30-32 napos (múlt hónapban ez 28 lett de ez életemben az első eset volt!
)
Tudom, hogy ha rajta leszek a táblicskun, akkor jön a zebra is vele együtt! Csak ezért jó 5let!
És fel a fejjel! Frissítsd a táblát, válaszolj nekünk, fagyizz MUNKA HELYETT!!!
Stella
Komoly a festési láz!
Mi is most festünk, de mi a házunkat kívülről színezzük (színeztetjük), jövő héten jönnek a kőművesek. Még új a ház (2003. októberében költöztünk) és még csak vakolva van. Olyan halvány barackszín festéket vettem. Ez úgy megy a lelkivilágomhoz. Belül egyébként nálunk is minden pasztell, de mindig irigykedve és szívesen megyek olyan helyre, ahol szép vidámak a szobák!
Ja, és csatlakozom az előttem szólóhoz: a sorrend tekintetében abszolúte egyetértek!
Harcra fel!
Apropó:
Tündi
Miért nem írod bele a táblába Stella köv. lombikját? Õ kérte?
Majcsi
Köszi, én is azon vagyok. 1,5 év hosszú idő... És szerintem a dokim csak azt szeretné, ha minél tovább őhozzá járnék és ne is menjek senki máshoz, mert akkor nem neki fizetek... Én ezt látom a dolog mögött... És még azt is mondta, hogy ma milyen türelmetlenek a lányok, ha babáról van szó.... Elszállok tőle, komolyan! 1,5 év után ilyet mondani... Nem komplett, az tuti!
Na ezt olvassátok el!
Pusza
Unique