Sziasztok!
Ari, nem irigyellek... A két kicsi jól lefáraszthatott... Ez a meleg minden élő embert megvisel, felnőtteket is, nemhogy pici babákat...
Én ki sem merészkedem csak este 8után. akkor már jó idő van. addig bent a hűvös szobában tanulás...
ma voltunk védőnéninél és képzeljétek a 21.hét óta nem híztam semmit. Most a 24.- nél járunk. Úgy örültem!
Ennyire!
Szóval jó lesz ez a gyümölcsnap, beválik...
És képzeljétek, hogy ellpoták a bicimet az sztk elől... Már Kecskeméten is így lopnak??? Sajnálom, hogy ilyenek az emberek...
Olyan rosszul esett, majdnem elsírtam magam...
Nahát, ennyit az emberekről... mindig csalódom. Persze szerncsére többször pozitívan, de az rosszul tud esni, hogy negatívan is kell csalódnom.
Gabi, köszönöm, hogy leírtad, igen, Ari, nagyon kíváncsi vagyok.
Fogalmam sincs, hogy milyen lesz minden...
Hát,.... nem lehetett könnyű, de most már itthon vagytok és az a lényeg. A sógornőm azt mondta, hogy arra kell gondolni, hogy a fájdalomba nem lehet belehalni, azok meg elmúlnak a szülés utáni pár napon. Hát, majd meglátjuk.... Majd ha én is írom, hogy úúúúúúúúúúúúú, lányok......
Hamar el fog jönni. nagyon gyorsan telnek a napok.
Zsófi is egyre jobban mocorog... annyira szeretm, amikor mindenhol látszik, hullámzik a pocak.
Pkagi, örülök, hogy jól vagytok! Én nem merek még most sem fürdeni menni, uszodába sem, mert nagyon ha,mar el tudok kapni bármilyen fertőzést.
Kádba sem fürödhetek, mert ha egymás utáni napokon fürdök, akkor már baj van... De én is szívesen járnék usziba, ha tisztább lenne. De itt nem olyan tiszta Kecskeméten. Inkább nem kockáztatok... De az úszás tényleg nagyon jó.
Domi, sajállak, hogy ilyen problémáid vannak, remélem, hogy hamarosan megoldódnak.
nyugodtan írj le mindent, azzal könnyebb lesz Neked is és szívesen segítünk.
Én ma nagyon fáradt vagyok! Nem tudom, hoyg mitől. Ilyenkor megint jön az aluszékonyság?
Puszilok mindenkit! Gabi, tegyél képeket, ha tudsz. Nagyon kíváncsi vagyok a babádra.
Van segítséged a mostani időkre? hogyan boldogulsz? Tényleg olyan ösztönösen jön minden, amikor megszületik? Bocsánat, ha sokat kérdezek...
Lili