Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Aniko!Nálunk apa az elejétől fogva úgy gondolta,hogy be akar jönni.Én ennek nagyon örülök.De beszéltem olyanokkal itt akik azt mondták inkább ne legyenek bent.Erőltetni szerintem sem szabad,mert annál rosszabb lenne.Minden férfi eltudja dönteni,hogy bent akar-e lenni vagy nem.A szüléstől én is baromira féltem,de már nem.Már várom a fájásokat,hogy aztán mehessünk a kórházba.Ha persze így fog megindulni.
Ha majd te is olyan közel leszel hozzá mint én el fognak múlni a félelmeid.Tegnap voltam dokinál jó magas volt a vérnyomásom tegnap egész nap el is kértem az anyóstól a vérnyomásmérőjét,hogy többször tudjam mérni egy nap,de már este hál isten csak 139/80 volt.Talán nem lesz vele gond.Tegnap épp hülyültünk a dokinál a csajokkal,hogy most már tényleg rá lehetne kicsit segíteni a porontyok megszületésére.Pl."szex"Még van 12-napja,hogy megszülessen,hogy ne kelljen befeküdnöm túlhordás miatt.A cicimnek nekem is jót tett a terhesség.Legalább megnőttek és formás is maradt.Egyenlőre.Jó lenne ha így is maradna.

Szia Lili.Az alvás nálam már abszulult nem megy.1-órákat tudok már csak aludni.Nálam már egy ideje jelez a pici,hogy ő neki hogy nem kényelmes és akkor fordulnom kell.Fél óránál többet nem tudok egy oldalon feküdni,mert elzsibbad a lábam nyomja a bordámat és beszakad a hátam.Szóval ez már egy teher számomra.Csúnyán hangzik de ez az igazság.A babu még nem akar kijönni pedig azt hittem,hogy ez a hidegfront majd kicsalogatja,de nem.Pedig már nincs neki sok hátra.
Mikor lesz a vizsgád?Elhisze,hogy ilyenkor még nehezebb tanulni,mert az embernek teljesen máshol jár a kis agya.Pihenj közbe sokat biztos sikerülni fog.

Szia Ari!Úgy megnéznélek benneteket ahogy a kiscsaj ott fekszik a "bugyorba".Édi lehet.Csak gondolom neked annyira nem.Nehéz lehet így bármit is csinálni.Ügyi vagy,hogy ezeket így bírod.

Sziasztok! Gabi!
38+2
Vendég
 


Sziasztok,

Ari,
Kitartas! Eszembe jutott pici fiam, nalunk is ez volt. Szopi majd 1 orat, utana masfel ora mulva ujra, megint csak 1 orat es igy tovabb. Ket honap alatt kibuktamKép
De azert eldontottem, hogy most is szoptatok.Kép
Van valami segitseged?

En mar alog varom, hogy anyukam kijojjon.
Oriasira nott a pocimKép
Rossz nekem is fekve, bar ulve sem jobb.
De nem panaszkodom, hiszen meg van idomKép

Gabi, mar a celegyenesben!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemsokara kiujik majd meglatod!!!!

Aniko
28+2

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


sziasztok!
Anikó én pocakom is hatalmas már. Múltkor valamelyik ismerős meg is jegyezte.
Ari Domi is sokat szopizott a nagy melegben is szoptattam, akkor óránként. Nagyon fárasztó az biztos, pedig utána ő elvolt, úgyhogy neked még nehezebb.
Lili nem csodálom, hogy ilyen szép időben nincs kedved tanulni az álllamvizsgára. Mikor is lesz? De sajna muszáj, úgyhogy kitartást.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 

 
 

Megnéztem fotóalbumod Ari gyönyörűek a gyerkek lányodnak mondd meg, hogy ne fogyozzon, mert aki ilyen csinos annak semmi szüksége rá.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!

Minekután Zsófi az elmúlt egy órát a karomban szundikálta végig és most megunta eme tevékenységét és szopira adta a fejét,van időm írni.Előre is bocs a hibákért,de egy újjal pötyögök.
Gabi!
Sok mindent nem tudok csinálni,mert Zsófi nagyon ölbéli,de a legfontosabbakat igen.Elvan a bugyorban,de jobban szeret inkább az ölemben fekve rámcsatlakozni!
Most már nagyon izgalmas ez az időszakod,hiszen bármikor jöhet a pici.Nagyon drukkolok neked,hogy könnyű,gyors szülésed legyen és legalább olyan élménnyel emlékezz vissza rá,mint én az enyémekre.

Anikó!

Sajnos nincs segítségem,de megoldjuk a dolgokatKépAkkor tudod,milyen az,amikor a bébi állandóan szopizna!Kívánom,hogy a második kisfiad kicsit alvósabb legyen,de a legfontosabb,hogy egészséges.Amikor már nagyon fáradt vagyok mindig eszembe jut,hogy milyen jó nekem,hogy mindhárman egészségesek.

Orsi!Köszi!KépHa lesz időm töltök még fel képeket,mert vannak nagyon édesek.

Lili!Most te vagy nagyon csendben.Kép
Zsófi mosolya,ami azért is kuriózum,mert vagy szopizik vagy ordít és így ugye nehéz mosolyogni!
Kép
ari3
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, ám, csak olyan lusta voltam visszaolvasni... Kép

Gabócacica, egy kis szex sohasem árt..... Kép Kép Főlegha a babónak is a legjobb.... Kép

Ari, édes a kis Zsófi, fárasztó lehet, hogy mindig kézben van. Én sem fogom kibírni, hogy ne vegyem fel és dajkáljam... az anya mindig kell és az a jó, ha meg is kapja. éreznie kell, hoyg mindig számíthat rád, bármikor, bármi történjék...

Domi, nekem is nagyon nő most már a pocakom. Kép Egyre látványosabb... Kép

Aniko, már nekem is kényelmetlen az alvás, néha nem tudom, hogy aludjak. Pedig mér csak félidő. Nálatok is volt, hoyg hajnalban felkeltetek és nem tudtatok visszaaludni? nekem mostanában sűrűn előfordul. lehet, hogy a vizsgák miatti idegesség?

A vizsgáim: hétfőn és kedden védem a szakdolgozataimat, majd június 14-én lesz az államvizsga. Szorítsatok, jó? Utána csak Zsófi, Zsófi...
Mennyi esélye van annak, hogy elnézzék a nemét? Nem lehet buzi, ha kisfiú lesz és én állandóan Zsófizom? Kép

Minden szépet nektek, jó szombat estét!
birolili
 
 


Lili!
Nagyon szorítok neked,már nincs sok hátra,hogy csakis Zsófival foglalkozhass.
Nekem rendszeresen volt,hogy felébredtem és órákig nem tudtam aludni utána.Ez nagyon kellemetlen,de így hozzászoksz az éjszakázáshoz!Kép
Bár lekopogom(kop-kop,vagy ahogy Gergő mondja,ki-ka)nincs gondom az éjszakákkal.Zsófi ha felébred szopikázik és alszik tovább.Mondjuk ő is mellettem van,mint annak idején Gergő volt,de így nem kell felkelnem.Odaadom neki a cicit és azután alszunk mindketten.

Nem is lehet megállni,hogy ha sír ne vegye fel az ember.Azért teszi,mert valami baja van,vagy csak egyszerűen szüksége van rám.9 hónapig a pocakomban lakott,nem várhatjuk el tőle,hogy most csak úgy egyedűl létezzen.A legjobbakat akkor szokta aludni,ha a melkasomon van és hallja a szívdobogásomat.Kép
Élvezzétek ki minden pillanatát ezeknek az időszakoknak,mert olyan gyorsan elrepűl!!!
Sziasztok

Aranka
ari3
 
 


Sziasztok lányok Kép
Kicsit szégyenlem magam, hogy milyen régen nem voltam már erre. Múlt héten a párom szabit vett ki így jó sokat voltunk otthon Szolnokon.
Szerdán megyek majd ultrahangra. Remélem minden oké lesz.
Látom itt nemsokára mindenki a végére ér a babavárásnak. Én meg csak most kezdem. Kép
Gabi lehet, hogy a hétvégén beindut valami? Tudsz majd valahogy minket értesítei a babó érkezéséről ?

Kép

Kép
pkagi
 
 


Ari,

Pontosan, hiszen nem hisztiznek ok csak ugy. szuksege van rank. En annyira feltem az elso szulesnel, tok egyedul voltam, semmi segitseg, annyira pici volt es en annyira tudatlan. Bar az osztonok erosebbek voltakKép
De tudom, hogy ezt a masodikat jobban ki fogom elvezni. Mar nem fogok felni annyira mindentol mint az elsonel.

Felrakok egy kepet, ilyen vagyok most, a 30. het kuszobenKép
An kilok csak vandorolnak Kép

Ma eleg ramaty napom van. Faj a hasam. Megyek este a dokihoz a fiammal valoszinuleg megnezetem magam. Egyfolytaban gorcsol es a hatam is faj.
Lili,
En is igy vagyok, fel ejszakakat atvirrasztok. Erre mondjak, hogy a tested felkeszit az anyasagra. Szules utan mar tudnal aludni csak akkor meg nem lehetKép

Gabi,

Na milyen a celegyenes. Olyan kozelinek kezdem erezni mar en is. Gyorsan telik az ido.

Ari,
Zsofy aranyos kis tunemeny!!!!!!!!! Jezusom, belegondolsz, par hete meg a hasadat nezegettuk mekkora, most meg mar o nevet rank!

Elszomorito, gorcsol a hasaml es faj a derekeam. Haza fogok menni es pihenonapot veszek ki. Remelem nem kaptam el valami virusos nyavajat.

Van valami tippetek gyomoregesre. Valami eszmeletlenul elojott ez is. Az elso fiammal is ez volt, vartam valami hosszuhaju kis babat, hat semmi haja nem voltKép
Akkor mitol eg a gyomrom?

Egyeduli megnyugvas, hogy picurom aktiv igy legalabb tudom, hogy minden rendben.

na, nem panaszkodom tovabb,
Aniko
28+5

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


sziasztok!
ha gabócacicának meglesz baba é biztos értesítelek titeket mert rokonok vagyunk.
Pkagi nem lkesz semmi baj, csak egy gyönyörű kis embriót fogtok látni.
Anikoó csinos a pocid, az enyém is kb ekora pedig 4 héttel mögötted vagyok.
Gyomorégésre nkem semmi sem volt jó, pedig sok mindent próbáltam

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!
Ari!Gyönyörű Zsófi!Már nagyon várom,hogy átéljem a szülést és,hogy mehessünk végre a kórházba.De Levi baba nem még nem így gondolja.Pedig már nagyon jó lenne ha meggondolná magát.Egy órákat alszom éjszaka nem tudok lehajolni fogorvoshoz is jó lenne már elmenni.Meghát ugye már 3-hete csak üresen nézegetjük a kiságyat.Jó lenne ha már benne lenne a porontyunk.Jó lenne ha mi babánk nem lenne nagyon sírós,de ha ennek van valami genetikai lehetősége akkor nagyon megvan rá az esélyünk.Ugyanis én is meg az öcsém is éjjel-nappal boldogítottuk anyut.Azért csodállak,hogy segítség nélkül ilyen jól elboldogulsz.Biztos nagyon fáradt lehetsz,de ilyenkor az embert kárpótolja a picur jelenléte.Ugye?Éjszaka mennyit tudsz aludni?Apa segít otthon amibe tud?
Az éjszakázástól én sem félek,mert a baba előtt is egy éjjel fent voltam 3x-4x és nagyon nehezen tudtam akkor is vissza aludni.


Szia Lili!Drukkolok,hogy sikerüljön a viszgád.Biztos meglessz.Az államvizsga is biztos sikerül és utánna már csak Zsófizhatsz.Akkor már csak rá kell koncentrálnod semmi másra.Remélem mire államvizsgázol már meglessz a babám.Most már biztos,hogy iker horoszkópos lesz mint én meg apukája.A mi családunkban is így van.Anyu,apu meg én ikrek vagyunk.Elolvastam a baba horoszkópot és ha igaz amit írnak akkor olyan kis hiperaktív lesz mint a pocakba.Én legalábbis ilyen voltam.De majd meglátjuk.A nemét szerintem nem igazán tudják elnézni főleg ha minden ultrahangon megnézeted.Ha mégis valami csoda fojtán kukacos lenne akkor sem lesz belőle buzi baba.A barátnőmnek nem tudták egész végig megnézni,hogy mi lesz,mert soha nem mutatta magát.Õk fiút akartak és a családba mindenki egész végig Danikázta a pocakba.Ilyentől nem kell tartani.


Szia Pkagi!Sajnos még nem indult meg semmi pedig tegnap 3x 20-perces enyhe fájások voltak,de utánna mindha elvágták volna.Nem akar ez a kis poronty kijönni.Bár az is észrevehető,hogy tegnap reggel óta alig mocorog valamit.Éppen hogy csak megmutatja,hogy jól van.Ha esetleg lenne valami akkor Domicsenge tud majd üzenni nektek.Ha mész uh-ra feltétlenül írd meg,hogy mi volt.
Még pont egy hete van a babunak,hogy meggondolja magát,mert apának ugye jövő hétfőn lesz a szülinapja.Bár anyunak 25-én apunak pedig 28-án.De én úgy érzem,hogy rá fogok húzni valamennyit.

Szia Anikó!Nagyon ari pocakod van!A célegyenes baromi jó érzés.Neked sincs már sok hátra.Észte sem veszed és máőr a szülőszobán leszel te is.Én gyomorégésre nem tudok semmit,mert nekem nem volt ilyen jellegű gondom.Hál isten.Bár mellette volt jócskán más.Ahogy így elnézem a képedet csak pocakra hízol ugye?
Most elmegyek kiülök egy kicsit a kertbe,mert igen esőre áll az idő.


Sziasztok!Gabi!
38+5
Vendég
 


Sziasztok!

Ági,úgy örülök,hogy jól vagytok.Biztosan izgulsz az ultrahang miatt,hiszen látod majd a csöpp szivét verni!KépAz meg hogy lassan mindenki a végére ér a terhességének,semmit nem jelent,hiszen akkor kezdődik a babázás.Lám én is szeretek ide járni,pedig a pocaklakóm már rég(?)itt van az ölemben!Jó veletek megosztani a gondokat,az örömöket.Eléggé bezárttá teszi az embert a babázás,ez egy kis kikukkantást jelent a világba.KépÁltalában azonos dolgok foglalkoztatnak bennünket és jó erről beszélgetni!

Anikó!Nem tudom mi bajod van a súlyoddal,nagyon csinos vagy.A pocakod szép és most ugyan a tiédet nézegetjük,de nemsokára a pici fiadban gyönyörködhetünk.Meddig dolgozol még?Én a fiammal a 7.hónap végéig dolgoztam,de elég fárasztó volt már a végén.De csak így mehettem vizsgázni.Ne terheld túl magad!!!

Orsi!
Próbáltad a korpás kekszet?Ez be szokott válni.Hátha nálad is jótékony hatással bír!

Gabi!Gondolom,hogy nagyon izgatottak vagytok már így a finisben,de türelem.A kicsi tudja mikor kell jönnie,és már csak azt veszitek észre,hogy ott fekszik az ágyikójában!
Az éjszakák jól telnek,egy szavam sem lehet.Felébred a drágám,kap cicit azután elalszunk szopi közben mindketten.Ez már Gergőnél is bevállt,mert Zsófi is biztonságban érzi magát én is kipihenem magam.
Bár most kezd kijönni rajtam a fáradtság,de bízom benne,hogy hamar elmúlik.

Mi megint egy jó nagyot sétáltunk a ligetben.Gergő nagyon elfáradt,Zsófi végigaludta.Jaj hallanátok a kiscsaj hangját,amikor nem kap azonnal kaját.Az nem semmi.
Na megyek,hátha sikerűl még egyet aludni a szopi előtt!
Sziasztok

Aranka
ari3
 
 


Sziasztok!

Sikerült egy kicsit hozzátok is benéznem. Kép

Lili! Sok sikert a vizsgáidhoz, biztos nagyon ügyes leszel! Utána az egész nyár a tiétek és kedvedre foglalkozhatsz Zsófival! Kép
Gabi! Neked már tényleg nem sok van! Kép Kitartás! Gyors, könnyű szülést kívánok neked!
Anikó! Szerintem is nagyon csini pocid van!
Ari! Tüneményes a pici lányod! Kép
Pihenjetek sokat kismamák, használjátok ki a szép időt! Kép
zichy
 
 


Sziasztok,

Ma jobb napom vanKép. Jol aludtam az ejjel es egyszer sem keltem felKép. Ez nalam nagy szam. Ha nem, ugyanaz, mint Lilinel alszok ket orat utana pedig virrasztok!
A napocska is kisutott, lehet, hogy ezert jobb a kedvem?

Ari,
Mivel nekunk sajat cegunk van, nem konnyu a leallas; Sot! Elso fiammal egesz az utolso napig dolgoztam. Most meg szeretnek allni julius elejen. A 9. honapot mar otthon szeretnem tolteni. Most sokkal farasztobb a terhesseg, mint az elsonel.

Mindenkinek koszonom a hozzaszolast a pocimhoz.Kép
Aranyosak vagytok!

Lili,
Jo vizsgazast. Sok sikert es foleg kitartast!!!

Zichy
Jo, hogy beneztel, mi van veletek?

Aniko
28+6

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!

Jó, hogy újra itt vagytok!

Tessék sűrűbben jönni! Igaz, én csak így délután felé tudok mindennap, mert tanulok most már folyamatosan, de azért írni fogok nektek!

Jó, hogy Zichy is és Pkagi is itt vagytok velünk! Kép

Aniko, tényleg nagyon aranyos a pocakod. nekem is hasonló. csak a combméret nem hasonlít... Kép

gabócacica, Te már tényleg a vége felé közeledsz... Kép De jó... Bár már gondolom, alig várod.

Ari, elhiszem, hogy nagyon fáradt vagy. Ez nem kis meló... Kép

ne haragudjatok, de most csak ennyit tudtam írni, fáradt vagyok egy kicsit.

Holnap jövök. Kép
birolili
 
 


sziasztok!
örömmel tudatom veletek hogy ma kb 15-50 kor megszületett gabócacica kisfia, ha jól értettem a sógoromtól 3650 g-mal 56 cm-rel császárral. Többet nem tudok, pontosítás majd holnap. fél 5 kor mentek be reggel de majd részlezttek holnap.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Óriási gratula Gabinak!!!!! Kép

Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar szül! Kép
zichy
 
 


Nagyon gratulálok gabócacicának!!!!!!! Kép
birolili
 
 


Jaj de jó!Gratulálok Gabinak és a picinek!!!
Remélem jól vannak!!!KépKépKép

Zichy!
Örülök,hogy jól vagytok,gyere gyakrabban!

Anikó!
Azért próbálj meg pihenni,amikor csak tudsz,bár ez gyerek mellett nem is olyan egyszerű!

Lili!
Igazából nem is vagyok fáradt.Amikor Gergő volt ilyen pici,sokkal jobban kivoltam mint most a két pici mellett.Igaz az,hogy amikor már azt hiszed nem megy tovább,valami láthatatlan erőből tud az ember meríteni!

Csodák csodájára mindkét törp alszik,így megyek én is egy kicsit lazítani!

Sziasztok

Aranka
ari3
 
 


sziasztok!
jól vannak mindketten. az adatok amiket leírtam jók. Majd holnap még mesélek.
Engemis phenésre utasítottak, de fogalmam sincs ez hogy kivitelezhető egy 14 hós örökmozgó melett. ne lépcsőtzzerk és ne emelgessek. Elsőn launk nem tudom ez hogy kerülhető ki.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Gratula Gabinak Kép
Szinte hihetetlen, hogy tegnap még arról írt, hogy valószínűleg túlhordja.
Ez fantasztikus. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Domi, miért kellett császárral szülnie Gabinak? Milyen kiszámíthatatlan ez a szülés, nem tudni, hogy mi jön közbe... Pedig mennyire apás szülést szeretett volna. Kép

Pkagi, írj magadról és a piciről egy kicsit, hogyan éled át ezt a csodát. Nagyon kíváncsi vagyok rá! Kép
birolili
 
 


apás szülés is volt a végéig. (kivélve császár része mert ott nem lehetett bent apuka)Csak nem fért ki baba legalábbis párja ezt mondta. De pontosan majd ő elmeséli, meg én is pár dolgot kérdezek tőle.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


sziasztok Kép
Megjöttem a dokitól. 19 mm-s élő babám van és a babának egy nagyon boldog anyukája.
15.-én megyek vissza hozzá, akkor adja ki a kiskönyvhöz a dolgokat és néznek már nyaki redőt.

Lili Kép
Én még mindig szkeptikus vagyok. Szerintem a 12. hét után egy kicsit megnyugszom, amint beszéltem a genetikussal is.
Egyébként jól vagyok, nagyon jó itthon lenni. Álomkórral küzdök, de pont ezért jó ha itthon van az ember, hiszen ledőlhet. A párom is nagyon partner a babavárásban. Igazi tündér velem.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Ági gratula, ha tudzs és van kép tegyél fel.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


sziasztok!
ma voltam Gabinál puszil mindenkit. Fia gyönyörű ha tudok majd rakok fel képet.
Lili azt mondta, hogy inkább nem meséljem el, hogy mi volt szülésnél mert nem akar megijeszteni. Én így is eléggé megijedtem mikor elmesélte. De most az alényeg hogy jól vannak gyönyörű a Levi és már Gabi is tudott kicsit pihenni.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Domi Kép
Nagyon jó, hogy hozol hírt Gabiról. Kép Biztosan nagyon boldog. Kép
Teszek fel képet csak a páromnak haza kell hoznia, mert elvitte "mutogatni" Kép :

Kép

Kép
pkagi
 
 


A kép Kép

Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!

Jaj, pkagi, nagyon szép!!!! Kép Én a miénket órákig néztem, nem is, napokig! Kép

Domicsenge, annyira borzasztó volt a szülése Gabónak? Ne féljek azért, igaz? De fel fog "épülni", igaz? Nem annyira gáz... Vagy annyira?????
birolili
 
 


szia!
persze nem kell félni nem szabad. Tudod most persze én könnyen beszélek, aki szintén nagyon megijedt, hogy mi van ha másodszorra én is hasonlóképp járok. De úgy vagyok vele, hogy nincs mese meg kell szülni a babócát akármi is lesz. Te is csak erre gondolj. Egyébként jól van, vidám vittem volna be neki kedvencét somlóit, denem mertem mert nem tudtam mikor ehetnek a császárosok.
Ági:
nagyon édi a babóca, büszkék lehettek rá.vigyázz magatokra.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek kibírtam egy egész gyümölcsnapot. annyira büszke vagyok magamra. Jól is esett, dél felé voltam egy kicsit éhesebb, biztosan pszichés is, hogy kibírod vagy nem... Kép Ma reggel pedig olyan jót reggeliztem. Férjem is velem gyóümölcsnapozott, neki is jól esett. Kép kell néha ilyen méregtelenítés... Kép

Remélem, hogy mindenki jól van. Kép
Szép napot nektek!

Lili
birolili
 
 


Lányok Kép
Adnátok tanácsot hova érdemes menni 4D uh-ra? Olyan helyre szeretnék, ahol nem csak látványra mennek, hanem a baba "hogyanlétjét" nézik. Anyunak született egy gyereke agy-koponya hiánnyal, szeretném ha ez az enyémmel még csak véletlenül sem fordulna elő. Illetve, hogy mennyibe kerül.
Köszi előre is a segítséget.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!Este,ha elalszanak a gyerkőcök jövök majd,most csak Áginak írom:A Praxis UH rendelő szerintem nagyon jó.Precízek,pontosak és a doki imádja a munkáját.10000 ft,de úgy tudom mindenhol ennyi.Ha telefonálás előtt itt a Babaneten regisztrálsz,akkor 1000 ft-al olcsóbb.Ezt viszont mármint,hogy regisztráltál mondd a telefonba,mert nem kérdeznek rá.
A többit este,ha érdekel!Kép
ari3
 
 


Köszi Ari. Mindenféleképpen érdekel. Pl. az hogy mennyivel előtte kell bejelentkezni. Én kb. 3 hét múlva szeretnék menni. És hol kell regisztrálni oda??? Sok kicsi sokra megy. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!
Úgy néz ki alszanak a csemetéim!Kép

Ági!Nagyon jó az Ultrahang kép!Már most hogy fel lehet ismerni a testét!Kép
Ahogy belépsz a Babanet honlapjára,jobb oldalon van az Ultrahang rész.Rákattintasz és a behozott ablakban leír mindent.Kitöltöd a regisztrációs oldalt,generál neked egy 4 számjegyű kódot.Az ott leírt telefonszámot felhívod és kérsz időpontot,majd bediktálod a kódot.Kb egy,másfél héttel érdemes előbb telefonálni,mint ahogy szeretnél menni.De általában több időpontot is felajánlanak.A rendelő a XI. ker.Bartók Béla úton van,egy lakásból átalakított helyen.Nagyon barátságos,én már háromszor voltam ott.A doki nagyon jópofa,teljesen belelkesűl a babáktól.Ha visztek kazettát akkor 10000 Ft,ebben benne van fekete fehér kép is.De lehet kérni állóképet CD-n vagy DVD-t is.A plusz CD 1000 Ft a DVD-t nem tudom.De a hölgy aki időpontot ad,mindent készségesen elmond,csak kérdezz.Ja szines képet is kérhettek.Remélem mindent elmondtam,ha eszedbe jut valami,kérdezz!Kép

Orsi!
Örülök,hogy Gabiék jól vannak,pusza nekik!Remélem hamar elfelejti a szülés rossz oldalát és csak a szépre fog emlékezni.
Ismerős a helyzet a pihenéssel kapcsolatban,de tényleg amikor csak tudsz,pihenj.Amíg a kicsi alszik te is tudsz lazítani!

Lili!Nagyon ügyes vagy a gyümölcsnappal,én nem tudtam volna megtenni.Pedig majd nem ártana,de szinte nem is eszem,csak tésztát,rizst,krumplit és húst.Zsófi mindenre rosszul reagál,ha tejet iszom attól is fáj a pocija.Így hogy nem eszem szinte semmi mást,elértük,hogy nem kell neki adnom semmilyen pótszert,ami csökkentené a hasfájósságot.Mondjuk elég egyhangú így az étrendem,de nem baj,ha ezzel tudok a babán segíteni.Persze szedem az Elevitet,meg vasat,meg Calciumot,hogy azért a vitamin is meglegyen.Kép

Képzeljétek Zsófi ma hajnalban a nyakamba büfizett egy jó adag tejcsit.Folyt a hátamon a hajamban,az ágyon.Jó buli volt félig kómásan takarítani,mosakodni.De ő legalább megkönnyebbültKép
Voltunk ma controlon,minden rendben van vele.Most 6 hetesen 4700 g.3280-al jöttünk haza a kórházból,azóta hízott 1400 g-ot.Mondjuk tesz is érte rendesen,már szép kis hurkái vannak a combján.
Na megyek lassan aludni!
Jó éjszakát,szép holnapot nektek!
Sziasztok

Aranka

Kép
ari3
 
 


Ari,

Gyonyoru a kicsi leanyod es a sulyaKép
En is szeretnek szoptatni, a fiamat majd 6 honapig sikerult, de remelem nem jon vissza a depressziom a szules utan. Bar most jon ki hozzam anyukam es nem leszek egyedul. Raadasul azota koltoztunk, kertes hazunk van, igy maskepp lesz biztosan.
Ugyanis szules utan nagyon bezarva erezte magam es en nem tudtam enni. Volt olyan nap, hogy nem ettem semmit. Vagyis ettem csak minden ki is jott utana.

De mondjuk meg van idom ezen gondoskodni.

Gabinak nagyon gyors felepulest es jo babazast kivanokKép

Aniko
29+2

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


sziasztok!
igen Gabiék jól vannak, majd talán vasárnap már hazta is engedik. sajna szülés rossz élményeit még nem tudta elfelejteni de remélem sikerül majd neki.
Ari: Zsófi gyönyörű és rengeteget hízott hát gratula neki, ügyes kis csaj.
Rámjött a depi ami nem túl jó senkinek sem, de több gond bánt és próbálom túltenni magam rajtuk de nme nagyon sikerül. Ilyenkor Csongi pocilakó jókedvűen megrúgdos, és akkor én sírva fakadok, hogy menniyre aranyos hogy törődik a rossz kedvemmel, és mondom neki hogy anya mostmár jókedvű lesz.
Domika is ha látja hogy bánt odajön és átölél és nem trudja anya szeme miért könnyes ilyenkor.
Anikó te írtad ugye hogy vizesedtél? Hogyan? Nekem csak a kezem dagad meg egy kicsit reggelre, (gyűrűn veszem észre), de védőnő azt mondta vigyázzak hogy ne igyakl sokat nyáron. de olyan szomjas vagyok, éhes nem. Szerintetek ha napi 2,5 liternél nem iszom többet az elég? mert én amúgy is sokat iszom, eddig sose volt gond vele.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!

Ari, nagyon édes Zsófi! Kép Már csak a cici hiányzik a szájából... Kép Azt szeretném tőled kérdezni, hogy hogyan tudod, hogy mit szabad enned, hogy ne fájjon a pocija? Kitapasztalod? De hogyan?

Aniko, én is szeretnék sokáig szoptatni, majd meglátjuk, hogy bejön-e. Semmit sem tudunk előre. Jó lenne tudni. Kép Majd minden jön magától... Én szerencsére még nem vizesedem, jól bírom, bár a nyár kemény meló lesz... Kép

Domi, üdvözlöm Gabit! Épüljön fel és tegyen fel képet, ha hazaérkeztek, mert nagyon kíváncsi vagyok rá! Kép
Miért voltál depressziós? Mi történt?

Pkagi, menjetek el 4d-re, megéri, mi is voltunk 12hét előtt is és 21hetesen is. Sokkal precízebben megvizsgálnak, mint a szalagon... Kép Majd írd meg, ha voltál, hogy mi volt. Mindjárt itt lesz a 12hét, és akkor már nem mondhatod, hogy szkeptikus vagy... akkor minden élményről tessék beszámolni... Kép

Szép napot nektek! Pihenjetek sokat a hűvös szobában, mert meleg lesz.
birolili
 
 


sziasztok!
hát ma nagyon meleg volt. Domit győztem benntartani 11 és 3 közt, illetve fél 4-ig húztam. Folyamatosan menne ha hagynám. Én meg loholok utána.
gabiék elvileg holnap hazjöhetnek. Remélem nem lesz semmi gond, picit sárgult be csak Levi. Gabi meg már nagyon unja a kórházat.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!
Ma jöttünk haza a babával.Mind a ketten jól vagyunk bár én még egy kicsit nehezen mozgok.Majd holnap több időm lesz aztán majd megírok mindent.

Puszi mindenkinek!
Gabi!
Vendég
 


Sziasztok!

Örülök Gabi, hogy jól vagytok! Kép Írj le mindent holnap, én nagyon kíváncsi vagyok mindenre! Kép A szülést se hagyd ki, fel kell készülnünk... vagyis nekem... Kép

Többiek írjatok!

Ari, Aniko jól vagytok?

Puszillak titeket! Mennem kell, apa vár rám, majd reggel írok többet. Kép

Lili (ma 24+0 Kép)
birolili
 
 


Sziasztok!

Gabi!Örülök,hogy jól vagytok és nagyon kiváncsi is vagyok a babádra és az élményeidre!Olvasni tudok,ha írni nem is!Kép

Orsi!Mi a baj,mi történt?Tudunk segíteni valahogy?

Lili!
Azt elhiszem,hogy kiváncsi vagyKép
Tudjátok mit vettem észre?Azoka kismamák,akik első gyereküket várják,tele vannak kétségekkel kérésekkel,ami normális.Mégis,amikor megszületik a baba,mintha kicserélték volna őket.Pedig csak az írásaikból ismerem őket,mégis,mintha ekkor nőttek volna fel igazán.A komoly anyaság süt az írásokból és ez nagyon jó!

Én egész hétvégére egyedűl maradtam a két kicsivel.Apának és Alexának is el kellett utaznia.Nem volt könnyű úgy fűrdetni Gergőt,hogy Zsófi üvöltött a karomban!Tegnap pl.letehetetlen volt a kiscsaj.Egész nap ölben ill.cicin volt.Ma viszont szinte az egész napot átaludta,ellenben Gergőbe belebújt az ott lévő 12 kisördög mellé még 12.Van egy kopott macis mamusza.Meleg is,de nem lehet tőle elszedni.Nem érdekli a másik amit ennek lecserélése miatt vettem.A talpa is lyukas.Erre ma azzal szórakozott,hogy a lyukba megpróbált mazsolát tömkörészni.Ordított,ha nem sikerűlt,ordított,ha nem tudta kiszedni,ordított ha sikerűlt.A másik,hogy pörög maga körűl és röhög azon hogy szédűl.Általában esik is egy nagyot,akkor jön az ordítás.
Olyan lökött!!!

Ági!Minden rendben?Sikerűlt 4D-srendelőt találnotok?
Anikó!
Te is rendben vagy?
Sziasztok,jó éjszakát,Levinek pedig édes álmokat első otthon töltött éjszakáján!

Aranka
ari3
 
 


Gabi Kép
Még egyszer gratula. Kép Várjuk a beszámolót.

Ari Kép
Nem lehetett könnyű neked , akkor most, de biztosan klasszul megoldottad.

Szerintem a mindenki által ajánlott Praxisba fogunk menni, de mivel 1-1,5 héttel előtte kell bejelentkezni így majd 2 hét múlva. Köszi a tippeket Kép

Én pénteken otthon voltam Szolnokon elintézni a táppénzespapírt. Egész napom ráment, de így találkoztam anyuval, meg természetesen kimozdultam Pestről.
Szombat délelőtt a Mamut-ban voltunk, délután pedig a barátainknál, akiknek kertes házuk van. A párom fürdött a medencéjükben. Én még egyenlőre nem mertem belemenni. Majd a 12. hét után. Akkor különösen is ajánlják az úszást.
Ma pedig Ford Focus nagy találkozón voltunk Kiskunlacházán. Hál istennek jött velünk egy baráti pár is így okés volt. Egy repülőtéren volt tartva. Gyursulási és ügyességi versenyekkel. Jól éreztem magam. Sokat sétáltam és persze sokat hűsöltem az árnyékban is.
Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


sziasztok!
örülök hogy mindenki jelen van már csak anikó és zichy ír ritkábban.
A depressziós hangulatommal kapcsolatban:Igazán pénzügyileg meg lekileg is minden összejött és ez borított ki pénteken. Nem szoktam depis lenni de most nagyon rossznak láttam mindent. Úgy látszik a kismamaság néha ilyet is előhoz belőlem. Azóta nagyrésze megoldódott a dolgoknak most sokkal nyugodtabb is lettem. Nagyon jó érzés, hogy ennyien gondoltok rám. Ez meg pláne feldob.
Pocilakóm ma megint forgolászott nagyon befeszítve az egész hasam. és ez a meleg is egyre rosszabb de gondolom ti is így vagytok veel.
Ari hát nem lehetett a hétvége könnyű neked főleg ez a meleg a piciket nagyon megviseli. Biztos Zsófika is nagyon szomjas volt a melegbe meg nyűgös i, nem csodálom minket is megvisel. Le a kalappal előtted nagyon ügyin megoldottál mindent. bár gondolom lesz még pár ilyen helyzet. Ezektől én is előre tartok már.
Pkagui írj majd ám mikor mentek uh-ra. Nagyon jó lesz majd meglátod.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!
Köszi a gratulákat.Most van időm,mert a picur már 1/4 10-kor beájult szopi után.Eddig jó baba bár a kórházban sem volt vele gond.Az első éjszakánk jól telt.Éjjel 1-kor szopizott utánna fél 5-ig aludt majd 6-tól 1/2 9-ig.Ugyhogy a szokásos adagomat tudtam aludni.Eddig!!!!Majd ha apa hazaér rakatok vele fel képeket,mert én béna vagyok és nem tudok.
Nos az élmények!Nem valami jók.Sőt!!!!!!!!!!!!!!
Fél 5-kor elkezdett folyni a magzatvíz.Kb. 2-órán át folydogált mire elfolyt a nyákdugóval együtt.
5-kor megvizsgált az ügyeletes doki akkor voltam szűk egy újnyira.8-kor jött a dokim akkor voltam 1-újnyira,de már rég voltak fájásaim ami mind 10-perc alatti volt már az elejétől kezdve.
9-kor voltam szűk 2-újnyira mégcsak.A lényeg,hogy nem tágultam és a dikom tágított rajta 2-újnyit fájások között.az elején ez még oké volt,de amikor a tólófájások között tágított azt hittem ott halok meg.11-körül mekötötték a tágítót.Ekkor már 1-2 perce fájásaim voltak,de nem tágultam ezzel meg egyfolytába jöttek,de ezzel sem tágultam.A dokim tágított ki.Baromi fáradt voltam azt éreztem nem tudom végig csinálni.Apa 10-órától bent volt velem.Senkinek nem kívánom amit átéltem.Bennem iszonyú élmények maradtak.Az volt a baj,hogy a baba nem akart bemenni a szülőcsatornába.A párom azt mondta,hogy a dokim könyékig bennem volt,hogy letudja a babát húzni,de így sem ment.Aztán 3/4 3-körül azt vettem észre,hogy ott volt a főorvos is próbálták lenyomni a babát,de ez sem ment.Aztán nekiáltak kapkodni,hogy beérjenek a műtőbe,mert már gyengült a szívhangja meg a köldökzsinór rá volt tekeredve a feje bubjára.Úgyhogy császár lett a vége.15:10-kor meglett a baba.Ezek az élményeim.Nem túl fényesek,de ez a drága gyönyöürűség kezdi velem feledtetni.Megtudnám zabálni.Majd elolvasgatlak benneteket.
Most megyek!!

Sziasztok!Gabi!
Vendég
 


Szisztok!
Ari!Lenne egy kérdésem.Milyen gyümölcsöt és zöldséget nem lehet most enni?

Sziasztok! Gabi!
Vendég
 


Sziasztok!

Ari, nem irigyellek... A két kicsi jól lefáraszthatott... Ez a meleg minden élő embert megvisel, felnőtteket is, nemhogy pici babákat... Kép Én ki sem merészkedem csak este 8után. akkor már jó idő van. addig bent a hűvös szobában tanulás... Kép

ma voltunk védőnéninél és képzeljétek a 21.hét óta nem híztam semmit. Most a 24.- nél járunk. Úgy örültem! Kép Kép Kép Kép Ennyire! Kép Szóval jó lesz ez a gyümölcsnap, beválik... Kép
És képzeljétek, hogy ellpoták a bicimet az sztk elől... Már Kecskeméten is így lopnak??? Sajnálom, hogy ilyenek az emberek... Kép Olyan rosszul esett, majdnem elsírtam magam... Kép Nahát, ennyit az emberekről... mindig csalódom. Persze szerncsére többször pozitívan, de az rosszul tud esni, hogy negatívan is kell csalódnom. Kép

Gabi, köszönöm, hogy leírtad, igen, Ari, nagyon kíváncsi vagyok. Kép Fogalmam sincs, hogy milyen lesz minden... Kép Hát,.... nem lehetett könnyű, de most már itthon vagytok és az a lényeg. A sógornőm azt mondta, hogy arra kell gondolni, hogy a fájdalomba nem lehet belehalni, azok meg elmúlnak a szülés utáni pár napon. Hát, majd meglátjuk.... Majd ha én is írom, hogy úúúúúúúúúúúúú, lányok...... Kép Hamar el fog jönni. nagyon gyorsan telnek a napok. Kép Zsófi is egyre jobban mocorog... annyira szeretm, amikor mindenhol látszik, hullámzik a pocak. Kép

Pkagi, örülök, hogy jól vagytok! Én nem merek még most sem fürdeni menni, uszodába sem, mert nagyon ha,mar el tudok kapni bármilyen fertőzést. Kép Kádba sem fürödhetek, mert ha egymás utáni napokon fürdök, akkor már baj van... De én is szívesen járnék usziba, ha tisztább lenne. De itt nem olyan tiszta Kecskeméten. Inkább nem kockáztatok... De az úszás tényleg nagyon jó. Kép

Domi, sajállak, hogy ilyen problémáid vannak, remélem, hogy hamarosan megoldódnak. Kép nyugodtan írj le mindent, azzal könnyebb lesz Neked is és szívesen segítünk.

Én ma nagyon fáradt vagyok! Nem tudom, hoyg mitől. Ilyenkor megint jön az aluszékonyság?

Puszilok mindenkit! Gabi, tegyél képeket, ha tudsz. Nagyon kíváncsi vagyok a babádra. Kép Van segítséged a mostani időkre? hogyan boldogulsz? Tényleg olyan ösztönösen jön minden, amikor megszületik? Bocsánat, ha sokat kérdezek... Kép

Lili
birolili
 
 


Gabi,

Hat! Valhol mindenkiben benn evan ez, mielott megszulne, mindannyian azt szeretnenk, ha jol sikerulne, ennek ellennere sajnos neha egeszen maskepp alakulnak a dolgok.
sajnalom, hogy igy kellett atelned ezt, de majd az ido feledtetni fogja. Meg a babad is.
Irom ezt en, akinek szinten nagyon rossz elmenyei voltak, igy most amikor kezdek kozeledni a szuleshez, eszembe jut es valahol nagyon felek.
De!!! Ha ranezek a fiamra, mindent meger!!!!!
Egy par honap kell, azutan mar nem is fogsz emlekezni!!!!!!!
Mindenesetre nagyon jo babazast kivanok!!!!!!!!
De jo mar nektek, uuuuuuuuuuuuugy szeretnek mar en is tul lenni rajta!!!!!!!!!

Domicsenge, nyugodtan irj ha problemad van, szivesen meghallgatunk.
Vizesedeskor is kell inni. Egyel sok zellert-zeller tartalmu etelt es epret. Vizhajto.

Mi jol vagyunk, bar ezzel a meleggel, egyre nehezebben mozgok. Meg mindig dolgozok, bar egyre nehezebben viselem az ulest.
Hetvegen usztam, van medencenk, egyebkent bele nem mennek a vizbe, ha nincs legalabb 26-27C°, most pedig meg csak 23-24C°, de nagy eroltetes utan, megis belementem. Es nem bantam meg!!! Nem faj a hatam, bar az izomlazzal nem szamoltam.
Igy pentek ota minden este uszok, bar tegnap ejjel ota zuhog az eso, igy szerintem megint csak nagy akaratero kell, hogy belemenjek.

Udv,
Aniko
29+6

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!Elaludt a picur most van időm.Ebbe a melegbe óránként kell szoptatnom.
Pkagi!Ari a kép amit feltettél.Ugye milyen jó látni,hogy szépen gyarapodik?

Szia Lili!Nem biztos,hogy mindenkinek ilyen sz.... volt mint nekem.Én sem erre számítottam,de engem k....-ra megkínoztak.Lehet,hogy neked baromi könnyen fog menni.Előttem szült egy csaj 7-körül tették fel az infúzióra 8-ra megvolt a baba.én velem pont k.....-szott a sors.Úgyhogy ne félj.

Szia Ari!Milyen ari Zsófi ahogy alszik.Jó szopókája van ha ennyit hízott.De lényeg,hogy minden oké.Jópofa fiad lehet.Magam elé képzelem ahogy dugdossa kis mazsola szemeket.Haláli!Nehéz lehet,hogy egyedül maradtál velük.De kitartás.

Szia Anikó!Egy kertes házban telkjesen más.Itt biztos nem lesz bezártság érzésed.Nem hiszem,hogy most elő fog jönni a depresszió.Teljesen más egy kertesházban.Én is mindjárt kiviszema picit egy 5-percre.A segítség az jó ha van.Az anyós itt van ma meg holnap aztán szerdán jön anyukám egy hétre utánna meg apa lesz itthon egy hétig.

Lili!A fürdetést leszámítva minden megy mint a karika csapás.Ez az elején egy kicsit gáz ahogy a pici kis teste elveszik akezedbe,de majd belejövünk.Azonkívül minden megy magától ahogy a nagykönyvben meg van írva.Annyira élvezem.megtudnám zabálni.

Köszi mindenkinek a gratulát.Most mennem kell!

Sziasztok!Gabi!
Vendég
 


Gabi, milyen érzés szoptatni? Volt olyan dolog, amit elképzeltél, és másként alakult, vagy azt kaptad amire számítottál? Kíváncsi lennél ezekre is, ha nem baj, mert ugye az első babánál az ember csak képzelődni tud, nem nagyon tud mást tenni. Kép A férjed is bent volt Veled? Õ hogy élte át?
Anyós segítségét hogy bírod? Mert én ettől félek a legjobban...

Puszi nektek!
birolili
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?