Évi79
Szerda péntek hétfő szerintem is jó
Progit néznek?
Dorka
Tök jó a görbéd szerintem! És nem kevés az a 36,9, ha általáben nem is nagyon megy fel 37 fölé. A pöttyözés az más, de amig ilyen jó a hőd és nem jön meg rendesen a menzid,addig nincs gond!
Ne add fel jó?
Lamika
Semmi mással ne törődj, cask hogy rendben vagytok!
A hülye UH-s doki meg tehet egy szivességet! Megvan a pöttyöd, jó helyen van, dobog a babaszív, számít még valami ebben a néha igen nyamvadt életben?
Dehogy számít!
Stella
Sajnálom hoyg nem sikerült jól a hétvégétek
Gondolom mennyire utálod már az esküvőszezont
Nem nagyon tudlak vígasztalni, csak hogy remélhetőleg gyorsan elmegy ez az 1-2 hónap és lehet újra startolni. Addig tarts ki valahogy!
Kinga
Tényleg nem kell ilyeneken gondolkoznod, pláne most néhány nappal a végkifejlet előtt
Kérdésedre egyébként csak a PCT eredményből lehet választ kapni, de bízzunk benne hogy nem lesz rá szükség
Utólag is gratulálok a házassági évfordulótokhoz!
Annácska
Én örülnék a képeknek
Mondjuk minden napra 1 kép kedvcsinálónak?
Mesélj hoyg vagy? Fáj még ami fájt? Remélem nem!
Jajj, el is felejtettem nektek mesélni, hogy péntek éjjel azt álmodtam, hogy teszteltem
Még mielőtt megkérdezitek, eredmény nem volt, mert elakadtam ott hoyg tesztelhettem
Egyáltalán a tény, hogy hosszú hónapok óta eljutottam a ciklusomban odáig, hogy kibonthattam a tesztemet, és pont ugyanolyan remegő kézzel és lábbal álltam neki mint az elsőnél
Jó volt
Öürlnék ha bejönne ez az álmom is, a zebrásodás bejött amikro Lamika lett zebrás
Tündi