Új privát üzeneted érkezett!

Na, visszaolvastam a nem kis termést...

DorkaKép

Köszi szépen, jól vagyunk, állandóan fekszem - vagyis amennyit csak tudok, de elég nehéz kibírni, hogy ne csináljon semmit az ember... A lányok sokat mozognak, viszont a dokik szerint nem híznak eleget, így hetente kell járnunk UH-ra. Hétfőn voltak 1,8 kg-ak 34+5 naposan. Rakok fel majd képeket is ígérem.
Nálatok mi a helyzet? Édesapád hogy van?

NárciszKép

Olvastam, hogy vasproblémaid vannak. Ha StellaKép által felsorolt zöldségekre odafigyelsz, tuti nem lesz problémád. Én az ikrek mellett se szedek plussz vasat csak odafigyelek arra hogy mit eszek, és minden egyes alkalommal el vannak ájulva, hogy milyen jó a vasam...

Gyöngyi

bgy

Seszi, Zita!

A Corvin moziban voltunk, mert az van hozzánk a legközelebb, és szeretjük is. A film egyébként nagyon tetszett, egyszerre volt lenyűgöző és eszméletlenül nyomasztó. Nagyon sokáig a hatása alatt voltam. Utoljára a Hetedik c. film után jöttem ki ilyen nyomottan a moziból. Feltétlenül nézzétek meg!!!

Wish!

Akkor ez most nem jött be... Neked hogy tetszett?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok!

Évi!

Mit néztél meg, ami iylen jó volt? Mi majd a Csillagok háborúja utolsót akarjuk. Remélem az is ilyen jó lesz.

Gyöngyi!
Ikreket vársz? Ez nagyon érdkelne engem.Hogy sikerült? A férjem engem s ezzel ijesztget, mert a nagyija iker volt, és öröklődik a dolog. Nem félsz a nagy megpróbáltatásoktól?

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

NárciszKép

Igen, minden jel szerint ket kislany lapul bent... Kép Azt nem tudom, hogy sikerult, mi voltunk a legjobban meglepodve, amikor 14 hetesen az UH-n mondtak, hogy itt bizony ketto van... Kép Azt nem mondom, hogy nem tartok a megprobaltatasoktol, de sok valasztasom nincs. Szerencsere Anyukam jon majd ki segiteni az elso honapban, utana pedig Anyosomek lesznek itt egy ideig.
Az egyebkent, hogy a ferjedeknel voltak ikrek a csaladban nem szamit (en ugy tudom), mert csak a ketpeteju ikrek oroklodnek, de azok anyai agon... bar ezt te biztos sokkal jobban tudod.
Aztan persze a genetikat is megfozhetjuk, mert nalunk meg se a paromeknal, se nalunk nincsenek ikrek... Kép

Gyöngyi

bgy

Juditb,

Sajna nem tudom hogy hol találsz ilyen naptárat, de esetleg próbáld meg a Jónás módszert, ez a horoszkópon alapul.

És mi az hogy bármilyen módszer jó? A teherbeeséssel van gond, vagy a lényeg az, hogy kislány legyen?

Kép
szdorka

Gyöngyi!
1,8 kg-ról még bőven tudnak hízni, illetve az ultrahang sem mindig pontos (legalábbis itthon, nálatok nem tudom mi a helyzet)

Timi apukája beteg, nem az enyém, de a múltkor írta, hogy már javulgat.

Nálunk egyébként továbrra sincs változás, a hőgörbéim jónak tűnnek (nekem mint laikusnak), a görbékből ítélve jókor is akciózunk, de sajna eredmény még nincs. Ma már a 25. cn-en vagyok, igy pár nap és kiderül hogy ez a hónap sikeres volt-e. Tünet semmi, igy bizodalmam nincs sok.
Viszont kiderült hogy november végén lesz 10 éves osztálytalálkozóm Amerikában (én ott érettségiztem), amire nagyon jó lenne kimenni, viszont ha most összejött a babó, akkor tuti nem tudok már menni (addigra a 30. hétnél járnék), igy legalább van valami "jó hír" akkor is, ha most nem jött össze.
Várom a képeket!

Kép
szdorka

DorkaKép

Ne haragudj, az ejszaka utana eszembe jutott, hogy TimiKép Apukaja beteg... Igyekeztem bepotolni a lemaradasom, de csak nagy kutyulas lett belole... Kép
Hat az osztalytalalkozorol annyit, hogy nekem most aprilis kozepen lett volna otthon, de hat ilyenkor ugyse az a fontos... Kép Szoval szerintem azert meg ne add fel, nalam se volt semmi tunet - azon kivul hogy tok hulye voltam... Kép Olyan hosszu repulest pedig meg 2x hetesen sem javasolnek, tehat inkabb jojjon a babo!!! Kép Kép Kép

Gyöngyi

bgy

Nárcisz!
És milyen doki leszel??? Nekem meg ez az első hónap,hogy mindent bele van...de van még kb.7 napom,hogy ez a fránya köhögőroham elmúljon,mert akkor nem lehet a hónapbanKép

Gyöngyi!
Én is úgy szertnék ikreket!

zita
ebba

ZitaKép

Hat furcsa az elet, nekem eszembe se jutott hogy ikreim lesznek/legyenek. Anno meg itt izgultam JudytKép-tal es a tobbiekkel, hogy hany babo is lesz naluk, utana meg kiderult, hogy nalunk is ket baba lapul odabent.Kép
Neha meg most is elgondolkozom azon, hogy is fordulhatott ez elo velem... Kép Kép Kép

Gyöngyi

bgy

Narco!

Mi is a Csillagok háborúját néztük. arról lelkendeztem!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szdorka,
Köszi az ötletet, tegnap már leírtam erről a Jónás módszerről pár dolgot. Nekünk szerencsére nincs gondunk a teherbeeséssel (van két fiunk). Talán tényleg jó lenne egy kislány is. Eddig nyálból néztem ovulációt, az bejött (akkor nem volt fontos a nem). Fiút talán könnyebb...Azért gondoltam a kínaira mert sokan dicsérték. A három fiú se rossz, csak amikor meglátom a rózsaszín cipőcskéket... Azért köszi,most nem akarok semmit se a véletlenre bízni.
Juditb
juditb

Mi is meg fogjuk nézni azt a filmet,Csabi nagyon szereti,de én nem annyira...de ha azt mondjátok,hogy jó...Kép

Gyöngyi!
Furcsa,mert nekem már nagyon rég mindig visszatérő álmom,hogy ikreim lesznek,de sajna nincs a családban..pedig ismerek egy-két most iskolás ikerpárt,és úgy szeretem őket!
ebba

Judit,
en nem akarlak lebeszelni semmirol, de en azt a hitet vallom, hogy hiaba probalkozol barmivel is, ha egyszer neked az a sorsod hogy 3 fiad legyen, akkor 3 lesz, ha pedig az, hogy 2 fiad es lanyod, akkor igy lesz. Szerintem felesleges ezert hajtani a dolgokat, csak lehet hogy egy nagy csalodas fog erni, amikor mar a tutira mentek, aztan a vegen megis kisfiu szuletik. Nem szabad igy befolyasolni a termeszetet, el kell fogadni azt, amit ad.
Persze ez az en nezetem, nem kell velem egyeterteni, rajtatok mulik hogy hogyan dontotok, csak sokszor nem vezet jora, ha valamit nagyon akar az ember.

En kivancsi voltam a Jonas modszerre, egy kedves baratnom ki is szamolta nekem az elkovetkezendo 1 evet, de kozosen megegyeztunk abban, hogy nem irja oda, hogy melyik honapban melyik nem az eselyesebb, mert jobb is ha az ember nem tudja, es nem az alapjan probalkozik. Visszauthet a dolog, es az nem jo.

Naszoval,ez az en velemenyem, lehet velem egyeterteni illetve nem, csak gondoltam leirom...

Dorka

Kép
szdorka

Judit, ezt neked találtam:

Befolyásolhatjuk-e a gyermek nemét?

A Shettles-módszer

A különféle technikák és praktikák közül talán az egyik legismertebb az ún. Shettles-módszer. Ez a következő elgondoláson alapul: az Y-kromoszómát hordozó hímivarsejtek (melyek közül ha egy megtermékenyíti a petesejtet a baba fiú lesz) kisebbek és gyorsabbak, s csak lúgos környezetben maradnak hosszabb távon is életképesek. Az X-kromoszómás (női) spermiumsejtek bár lomhábbak, de jóval kitartóbbak, s jól tűrik a savas kémhatás kedvezőtlen hatásait. Azoknak a párok tehát, akik fiú gyermekre vágynak, javasolt, hogy az együttlétet az ovuláció idejére időzítsék. Fürgeségük miatt ugyanis az Y-spermiumsejteknek van nagyobb esélyük arra, hogy megtermékenyítsék a petesejtet. (Várakozni maximum 2 napot tudnak, utána elpusztulnak.) Számukra ajánlottak még azok a pózok, melyek során a férfi mélyebbre tud hatolni a hüvelyben, így a spermiumok közelebb kerülnek a méhnyakhoz, s kevesebb időt kell eltölteniük a számukra igen kedvezőtlen savas kémhatású hüvelyben. Javítja az esélyeket, ha az aktus során a nőnek is van orgazmusa, mivel az ilyenkor termelődő váladék fokozza a méhnyak lúgosságát.

Azok számára, akik kislányt szeretnének, a Shettles-módszer leginkább a misszionárius pózt ajánlja: a kevésbé mély behatolás következtében ugyanis az Y-spermiumok java része a savas kémhatású hüvelyben elhal, s főként a női kromoszómákat hordozó spermiumsejtek maradnak életben és jutnak tovább a petesejt felé. Az is fontos, hogy a szeretkezés 2 nappal megelőzze az ovulációt, így a peteérés időpontjára többnyire már csak az ellenállóbb, X-kromoszómás spermiumok maradnak tettre készek.

E módszer hívei azt állítják, hogy az estek 75-95%-ában beváltja a hozzá fűzött reményeket, ugyanakkor a szakma véleménye igencsak megosztott e téren. Egyes orvosok tapasztalatai azt támasztják alá, hogy a fentiekben állítottaknak épp az ellenkezője igaz, vagyis nagyobb eséllyel fogan lány, ha a szeretkezés ideje egybeesik az ovulációval, és nagyobb a valószínűsége fiúgyermek születésének, ha kicsivel a tüszőrepedés előtt vagy után bújunk ágyba kedvesünkkel.

Kínai fogamzásnaptár

A táblázat adatai egy XIII. századi kínai tudós megfigyelésein nyugszanak. Szerinte egy tetszőlegesen kiválasztott női ciklus során csupán az egyik nemű magzat fogantatása lehetséges.

Például: Ha az anya 22 éves, szeptemberben csakis lány gyermeke foganhat.

A táblázat találati arányát 67 és 99% közé teszik.
Kép

Kép
szdorka

Szdorka,
Köszi a naptárat.Megnéztük a Jónást is.Egyébként a naptár szerint a kisebbik fiam lány.
A párom folyamatosan mondja, hogy a harmadik is fiú lesz. Nem lennék csalódott, de ha van egy kis esély akkor mért ne próbáljuk meg. A naptárakban nem is hiszek, csak az ovuláció idejében meg a spermiumok gyorsaságában.
(Most olvasom vissza, mi az, hogy kis esély? 50% az nem kicsi.)
Két fiú után amúgy is azt gondolom, hogy fiús lenne a lányunk is.
Egyébként a fiúk legalább olyan szépek, mintha lányok lennének. (nem akarok elfogult lenni)
Köszi, hogy segítettél, tulajdonképpen a lehetőségek érdekeltek ebben a témában.
Ha megfogant és tudok valamit azért majd megírom.
Juditb
juditb

Sziasztok!

Gyöngyi!
Sok sikert az ikrekhez. Én biztos nem tudnám bevállalni, mert a szüleink nem nagyon tudnak segíteni, bár nagyon szeretnének, csak messze laknak. A férjem nagyon szeretné. Naná, hiszen nem neki kellene bajlödni velük... Kép

Ebba!
Nem tudom még. Fentebb részleteztem, hoyg a pszichiátria csábított, de nem bírom már az emberek reakcióit ezzel kapcsolatban. "Cilidoki és egyebek." Mostmár annyir aorvos sem szeretnék lenni. Szeretnék inkább másfelé pályázni, csak még nem tudom, hoyg merre. De azért tanulni ilyen dolgokat nagyon jó volt, nagyon érdekelt az egész.

Dorka!
Ezt a táblázatot már én is láttam, de nem nagyon tudom, hoyg bejönne-e...

Egyébként én kislányt szeretnék. Láttam a Tescoban egy tündéri könyvet. Balettiskola a neve. Ha rátaláltok mindenképpen nézzetek bele Kép gyönyörű.

Én is szeretném megnézni a Star Warsot, ezen nőttem fel. Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

NárciszKép

Nekem is csak kb. 1-1,5 hónapig lesz segítségem, mert utána hazamegy Anyukám és max. lelki támaszt fog tudni nyújtani...
Most is az a legnagyobb dilemma, hogy mikorra foglalja a repülőjegyet, hogy ne túl későn és ne túl korán legyen itt...
Na, de megoldjuk valahogy.

JuditbKép

Én az ovulációs idő és a spermák mozgása alapján "készültem" és lettem lány... Anyukám mesélte, amikor nálunk is aktuális volt a dolog... Kép Kép Kép

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi!
És te most repülni akarsz?

Kép
narco

Gyöngyi,
A fiamnál bejött, olyan kütyüm van ami nyálból mutatja ki. Páfrányt látsz ha ovulálsz. Most is figyelem majd, de végül is tényleg mindegy. A tavasz talán fontosabb, mert akkor elkerüljük a bundazsákos nehézségeket.
Juditb
juditb

NárciszKép

Nem, nem. Anyukám repül ki hozzánk. Nem is repülhetek már...

Gyöngyi

bgy

Hmoncsi Kép
SZia itt. Csak megerősíteni tudoma többieket. Nekm is van eg ismerősőm akinek nem volt valami rendben apajzsmirigyével, de azóta már van egy fél éves fia Kép

Gyöngyi Kép
De jó, hogy jelentkeztél, és hogy mostár leszel is Kép A lányok majd meghíznak, végül is még van idejük megnőni. Reméjük nem sietnek kibújni Kép
Két kislány..., vigyorok ha rágondolok. Persze akár egy bármilyen nemű csecsemőre gondolva is vigyorgok Kép

SesziKép
Az origo filmklubon minidg lehet jegyet nyerni valami premier vetítésre 1-2 kérdés megválaszolásával. Nem ez volt az első eset, már máskor is sikerült nyernem Kép

Évi Kép
Nekem tetszett a film. Kerek lett tőle a hat rész.
Majd megyünk megint megnézni, mert szeretnénk eredeti nyelven is megnézni, amit most láttunk szinkronos volt.

Nárcisz Kép
Te is a Star Warson nőttél fel? Akkor kötelező darab Kép

Tündi Kép
Vicces az élet, szombaton megjött Kép, beírhatod hétfőre a 3. cn-ot.

Wish

wish

sziasztok!

Wish!
Tegnap megnéztük a párommal. A 23.45-ösre kaptunk jegyet. És nagyon jó helyet kaptunk. Hát elég furcsá érintett a dolog. Igazából csak azt nem értékeltem, hoyg olyan gyorsan történtek a dolgok, hoyg nem is tudtam felfogni. Úgy értem a harcok el voltak kapva és nem tudtam követni a szememmel. Aztán már nem is próbálkoztam. Másrészt most vagy drámának, vagy ha poénosra akarja, akkor több poént beletenni. valahogy nem volt meg az összhang. De lehet, hogy csak többször meg kellene néznem. Nem tudom.

Sajnálom, hogy megjött Kép . Nem örülök. Kaptam a barátnőmtől néhány könyvet. Földre szült angyalok a címe. El kell olvasni. Bár én még csak keveset értettem belőle. Hiszen nincs tapasztalatom. Csk a felét tudtam átérezni...

Ma megyünk kirándulni végre. Kép

Szép vasárnapot mindenkinek.

Nárcisz

Kép
narco

Gyöngyi!
De jó hogy újra itt! Már nagyon hiányoltunk. Kitartás a lánykákhoz, nagyon megéri.

Dobok egy képet, ez a kedvencem:
Kép

Nicol

Kép
nicol

Whis!
Ha nem emlékszem nagyon az előzőekre,akkor is tudni fogom,illetve értem majd? Most még nem megyünk,mert szerintem,ha rámjön egy köhögő roham,a többiek lefejeznekKép

Gyöngyi!
Lemaradtam! Te holélsz? Anyukád hol él?? Annyira,de annyira jó neked!! Tudod,én iker párti vagyok!
Annyira jó az idő! Megyek is ki,kicsit megnapoztatom fehér bőröm. Remélem nemsokára megint "fekete" leszek,olyan jó időt akarokKép
ebba

De jó,megvolt a 100. üzim!!!megnézm,mi történt
ebba

WishKép

Én is örülök, hogy megint itt lehetek... Kép Sajnálom, hogy megjött... Ti hogy álltok a vizsgálatokkal?

NicolKép

Gratulálok még 1x!!! Tündéri Vivi! Kép Hogy vagytok?

ZitaKép

Irországban élek, Anyukám otthon van Magyaro-n és szerencsére ki tud jönni segíteni egy kicsit. Azt hiszem szükségem lesz rá.Kép

Raktam fel két képet az albumomba, igaz azóta már nőtt a pocim (tegnap 103 cm voltam), de ezek a "legfrissebbek".

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi!
Akkor biztosan tényleg kétszeresen,sőt háromszorosan is hiányzik anyukádKép
Hogy kerültél olyan messze itthonról?
Hatalmas a pocakodKép de nagyon aranyosak vagytokKép
ebba

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:01-kor.
seszi

Bizony!! Nagyon sokat fogott a NapocskaKép Rendesen meglátszik a vállpántKép
ebba

WishKép
A fenébe!!
Mást nem tudok mondani! Akkor nálatok is marad a július?
Én ma, vagy holnap várom a menzimet!
Még a végén tényleg egyszerre fogunk lombikolni!

GyöngyiKép
De jó, hogy jelentkeztél!
Örülök, hogy minden rendben a csajokkal is!

TündiKép
Hogy telt a hétvége? Remélem eredményesen!

ÉviKép
Mi volt a mai uh-n? Ugye már megrepedtek???

Évi77Kép
Bízz az inszemben! Mostanában tényleg nagyon sok lánynak sikerült így!!!

MóniKép
Hogy vagy? Remélem bírod még a várakozást?
Mikor lesz eredmény?
Olyan jó lenne zebrát látni a neved mellett!!!
Stella

Kép
stella9

ÉvaKép
A hasüri folyadék túlstimura utalhat (meg biztos még sok másra is).
Egyél sok fehérjét, husit-husival!!!!!!!!
A méhnyálka szerintem jó, és még nőhet is!
Nagyon drukkolok!
Örülök, hogy nem lett ciszta!
Látod, hogy mégis kisüt a nap!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Csajok Kép

Húú, a termés most is jó bő volt, remélem ez a plusz energia idevonza a zebracsordátKép

Gyöngyi,
de jó, hogy jelentkeztél!Nagyon csinos kismama vagy!Örülök, hogy a lányokkal minden rendben van!

Kinga
mi a helyzet????Drukkdrukkdrukkk!!És Brunóka hogy viselkedik?Kép

MÓNI!!
Hogy vagy??Tünetek?Mennek a megadrukkok!!!

Évi,
ugye megrepedtek azok a tüszők???!!!!!Kép

Wish,Stella,
a július tuti a Ti hónapotok!Addigra úgyis lesz több zebra is és így a Ti zebráitok könnyen csatlakozhatnak majd a csordáhozKép

Lamika,
hogy vagy?Hányinger?

Húú, egyelőre ennyire bírok reagálni, majd a nap folyamán biztosan sikerül a többiekre is.

Nálam vannak események.Annak ellenére, hogy mi most kikapcsoltuk a projektet, mára vissza kell kapcsolnunk. Ugyanis múlt héten hívott a dokim, hogy mára tudott konzultációs időpontot szerezni a Budai Meddőségi Centrumba és jó lenne, ha elmennénk és megbeszélnénk Konc doktorral a továbbiakat.(mikor inszem stb.)Ez nekem derült égből villámcsapás volt, de örülök is, mert álíltólag nehéz ide ilyen hamar időpontot kapni.hallottatok a BMC-ről bármit is? Az inszemet csak nyár végén szeretnénk, addig adunk még esélyt a spontán babásodásnak, majd meglátjuk, hogy Konc dr mit gondol erről....

Szóval ma megyünk oda férjecskémmel, leletekkel felszerelkezve...és holnaptól megpróbáljuk újra kikapcsolni, amennyire tudjuk...(mert ugye közeledik a ciklus vége...)

megyek dógozni.Kép

szép meleg napsütéses napot mindenkinek,

Jófi
jófi

Sziasztok!

Gyöngyi
Üdv újra itt, nagyon örülök, hogy tudsz már írni rendszeresen! Kép Képeket még nem volt időm megnézni, de ma mindenképpen megteszem! Kép

Wish KépKépKép

Kriszta
Sajnálom Kép Talán a párod tényleg elmegy dokihoz hamarosan, és nyugodtabbak lesztek hogy minden rendben! Kép

KINGA
Mizujs veled??????? Kép Lehet még drukkolni, ugye? Kép

Évi77
A ma megint megjött topikba mostanában legalább 3 inszemesnek sikerült a baba. Igenis van remény, ne aggódj! Kép Örülök, hoyg megit írtál Kép

Stella
Köszönöm a kérdést, remek volt a hétvége, eredményességről még nem beszélhetünk Kép Csak a szokásos hitetlenkedésemről tudnék beszámolni Kép Most figyeltünk a 2 naponkéntira 10. naptól, még holnap tudunk tenni az ügy érdekében bármit is Kép Jövő hétvége megint érdekes lesz, talán izgalmas is, márcsak azért, mert kivételesen nem szombat lesz a 30. nap hanem vasárnap Kép
Amúgy szombat du. kerti partin voltunk barátainknál, bográcsgulyást ettünk, irtó jó volt Kép

Tündi
Vendég

Évi79
Nagyon jó, végre megrepedt a tüsződ! Kép A mnyhártya miatt ne aggódj, valóban nőhet még, és az a 8 mm nem is olyan kicsi már Kép Nagyon szoritok nektek! Kép

Jófi
BMC-be Móni jár, de szerintem ő még nem dolgozik inszem óta, otthon meg még nincs netjük. Remélem, hamarosan jelentkezik, és tud neked segíteni BMC ügyben Kép Szoritok a délutánhoz, majd mesélj holnap mindenképpen! Kép

Nicol
Viven nagyon drága Kép

Dorka
A kínai naptár szerint akkro nekem szinte egész évben csak lányom lehet?!!!?!? KépKépKép Én kisfiút szeretnék elsősorban, másodiknak jöhet a kiscsaj is Kép Egyébként a Jónásomba minden 2. hónapra ír kislányt és kisfiút. Na akkor most melyiknek higyjen az ember? Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Hát, igen. Az ember ennyi idő után nem hiszi el, hogy most bármi másképp lehet, de azért mégis próbálkozik!
Eljön a mi időnk is!
Jó lehetett a hétvége!
A jövő hét vége, amúgy is jó lesz, mert akkor jönnek Meáék Orfűre!

JófiKép
A BMC-ről jókat hallottam. Azt hiszem Móni jár oda!
Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek!
Stella

Kép
stella9

Évi,
nagyon jó, hogy megrepedt a tüsző!!A méhnyálkah nem is olyan vékony, Babusnak ha jól emlékszem 9 mm volt amikor Kristófka megfogant. Drukkolok nagyon!Ásványvíz,joghurt és fehérje dömping!!

Tündi,
köszi a BMC infot.Holnap mindneképpen megírom mi volt. Kérlek, próbálj bízni a sikerben, inkább úgy állj hozzá, na most ebben a hóban igenis összejön!Ha mi nem bízunk benne, akkor a babóca hogyan is bízhatna benne?

Nicol,
Vivike gyönyörűűűűű!!Kép

A Jónás szerint nekem is egyik hó lány másik fiú.Nekem végül is lényeg, hogy egészséges legyne és már a karjaimban tarthassam..Kép egyébként én kislányt szeretnék először, ha ez lehetne kívánságműsor. Nálam az az érdekes, hogy a tüszőrepik tényleg akkor voltak ált, mint a Jónás naptárban.Persze, mint tudjuk, esetemben ez sem hozta MÉG meg a sikert.De ami késik, nem múlik.már mindjárt lesz nekünk is babánk,TUTI!!!!KépKépKép

Jófi
jófi

Sziasztok!

Évi 79!
A Douglas üreg a méh mögött van, a hasüreg legmélyeb pontja. Folyadék a tüszőrepi miatt van benne, semmi aggodalom Kép

Kép
narco

Sziasztok mindenki!

Gyongyi,
de orulok, hogy ujra tudsz irogatni! Nagyon varom az e-mailt, de a hotmail-re irj mar, ne a munkahelyire!!! En valami miatt nem tudom megnezni a kepeidet, mi az albumod neve, hogy az elbumok kozul ki tudjam keresni?

Tundi,
ne eld bele magad ebbe a naptar dologba, elvileg nekem is lanynak kellett volna keszulnie, ehhez kepest allitolag fiu lesz!!!

Nicol,
Vivien tenyleg nagyon nagyon helyes! Azert ha van idod, ird le, hogy mi hogy mi hogy tortent, mennyire volt csodalatos vagy kevesbe az? Minden reszlet erdekel Kép

Vanda
vanda72

Sziasztok!

Kicsit kilógok a sorból, de úgy néz ki ma végre vége az első ciklusnak!
Tündi!
ha minden igaz, ma van cn1! KépKépKépKép

De légyszi be ne írd a táblázatba átlag ciklusnak! Nem szeretnék ilyen hosszúakat! Majd ha megvan a tesó utána már lehet. Kép

Mindenkinek NAGGGGGYON szép napot!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vanda Kép
Neked nem kell menned ettől a héttől ctg-re? Kép Hát nagyon finisben vagy már Kép
Naptár egyáltalán nem izgat, csak érdekességképpen írtam le Kép

Stella
Igen, az idő az oka mindennek Kép Húúú de jó hoyg írtad Meát, még mindig elfelejtettem neki megírni a telszámomat Kép Addig összehozom mindenképpen Kép
Nektek hétvége? Robi sokat dolgozott?

Jófi
Nekem is az a fontos mint mindennki másnak, hogy meglegyen mindene és egészséges legyen, de ha már van két lehetőség, akkor nekem a fiú felé húz a szivem, de ha kislány lesz, úgyanúgy hazaviszem a kórházból KépKépKép
Jól van, elkezdem megbeszélni magammal, hogy ebben a hónapban akár másképp is történhet mint eddig Kép De összeszedtek, ha beleélem magam és mégsem sikerül! KépKép

Gyöngyi
Nekem is az lenne a kérdésem mint Vandának, mert én sem tudom megnyitni az albumodat a profilodból.

</font> Kép

Lamika
A héten betöltöd a 8. hetet Kép Készültök a szülőknek bejelenteni? Hétvégére tervezitek? Kép

Tündi
Vendég

Eszti
Nem akartam beírni átlag ciklusnak Kép Azt nem szoktuk javítani, csak ha külön kéri valaki Kép A cilkusnapot viszont javítottam, reméljük, ez már sokkal rövidebb lesz! Kép

DOrka Kép
Te is a vége fél jársz már, hőd? Kép
Neked is mennek a drukkok nagyon! Kép

Tündi
Vendég

SziasztokKép

Most csak egy gyors bejelentkezés, mert most jöttem a dokitól! Minden Ok. 9 mm-es éa már dobog a kis szive is csak sajna nem láthattamKép. Nagyon bunkó ultrahangos doki volt, percekig csak komoran nézte a monitort, mintha nem találta volna a picit, azt hittem meghalok, és egyszer csak megszólala hogy normális szívhang én meg ujjongok hogy dobog a szive ő meg egy szót sem szólt és nem fordította felém a monitort, rám sem nézett. Diktált tovább az asszisztensnek aztán csörgött a mobilja és az ágyra dobta a papírom hogy készKép
A nőgyógyász doki szerencsére rendes volt és hát minden rendbeKép
Rosszullétre demalgon kúpot meg gyógyszert írt fel , egy kicsit félek, nem árt a babónak.....

Lami

Kép
Kép
lamika

Sziasztok,

Sajna hőm csak 36.9, ráadásul ebben a hónapban csak egyszer volt 37.0, a múltkor pedig kétszer is volt 37.1 Kép
A mellem is mintha kicsit már eresztene, lefele, ráadásul szombat óta a pötyögés is beindult, igy aztán ma reggel már hőt sem mértem.
Egyébként ez az ehavai görbém Kép

Kép

Lamika! Gratulálok a dobogó szívhez!!!!

Kép
szdorka

Sziasztok Jányok!

Tündi!
Nagyon aranyos vagy!!!KépMég semmi hírem nincs, már a 30. napon vagyok, de nem élem bele magam, mert csak nagyobb lesz a zuhanás!Azon gondolkozom, hogy mivel a férjem "átlagon felüli" és ha van valami, csak velem lehet, ezért elképzelhetö,hogy ellenanyagot termel a szervezetem?Tudom, hogy nem kéne ilyeneken gondolkodnom, csak tegnap voltunk 1 éves házasok és most vettem észre, hogy mennyire telik az idö és már nagyon várnánk az "eredményt"!Kép

Nicol!
Csodaszép a lánykád!!!Kép

Évi79!
Örülök, hogy megrepedt a repednivaló!!!Drukkolok ám Neked!!!

Gyöngyi!
Örülök, hgoy már tudsz jönni hozzánk, írj bármikor!!!Kép

Bocs, hogy ilyen rövid voltam most, de megyek dolgozni, mert nagyon sok a munkám!!!Majd még megpróbálok ma jönni!!!!Kép

Kinga
Kinga79

TündiKép
A hétvége nálunk elég off volt.
Robiéknál szombaton esküvő volt és vasárnap reggel 1/2 7-re ért haza. Vasárnap délelőtt aludt, ebédre a szüleinél voltunk. Mire hazaértünk jól elfáradtunk, én hisztiztem és tele volt a hócipőm.

MeaKép
Jöttök ugye?

ÉviKép
Hát erre nincs ötletem. Kérdezd meg a dokidat, hogy vesznek-e vért vasárnap, vagy mi van ilyenkor.
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Éva Kép
De jó, hogy megrepedt a tüsző Kép Nyugodtan mehetsz hétfőn vérvételre. Nekem is így jött ki a múltkor és nem volt semmi gond Kép

Gyöngyi Kép
Olyan jó, hogy jelentkeztél! Már nagyon hiányoltunk Kép
Örülök, hogy a lányok jól vannak Kép

Nikol Kép
Gyönyörűűűűűű a lánykád Kép

Lami Kép
Gratula a kis dobogóhoz Kép A dokit, megsajnálom Kép Bízzunk benne, hogy lehközelebb egy normálisabbat fogsz ki Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Éva Kép
Küldjek még ilyen édes micimacis képeket?
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lamika!

Hát ez csodálatos dolog. Kár, hogy az UH-s bunkó volt, én fel tudok fordulni az ilyen emberektől. Arra nincsenek tekintettel, hogy számodra ez a legfontosabb dolog a világon... Kép

Grat.

Évi 79!
Szívesen. Bár ez nem az én dolgom lenne, hanem az orvosodé. Na ezért nem akarom ezt az egészet...

Kép
narco

Nem Évi, nem veled van bajom! Az orvosokkal, hogy ilyenek, és csak a pénz érdekli őket. Bocsi, hoyg nem írtam le részletesebben, csak főztem éppen. Finomat Kép

Kép
narco

Évi79
Szerda péntek hétfő szerintem is jó Kép Progit néznek?

Dorka
Tök jó a görbéd szerintem! És nem kevés az a 36,9, ha általáben nem is nagyon megy fel 37 fölé. A pöttyözés az más, de amig ilyen jó a hőd és nem jön meg rendesen a menzid,addig nincs gond! Kép Ne add fel jó? Kép

Lamika
Semmi mással ne törődj, cask hogy rendben vagytok! Kép A hülye UH-s doki meg tehet egy szivességet! Megvan a pöttyöd, jó helyen van, dobog a babaszív, számít még valami ebben a néha igen nyamvadt életben? Kép Dehogy számít! Kép

Stella
Sajnálom hoyg nem sikerült jól a hétvégétek Kép Gondolom mennyire utálod már az esküvőszezont Kép Nem nagyon tudlak vígasztalni, csak hogy remélhetőleg gyorsan elmegy ez az 1-2 hónap és lehet újra startolni. Addig tarts ki valahogy!

Kinga
Tényleg nem kell ilyeneken gondolkoznod, pláne most néhány nappal a végkifejlet előtt Kép Kérdésedre egyébként csak a PCT eredményből lehet választ kapni, de bízzunk benne hogy nem lesz rá szükség Kép
Utólag is gratulálok a házassági évfordulótokhoz! Kép

Annácska
Én örülnék a képeknek Kép Mondjuk minden napra 1 kép kedvcsinálónak? Kép Mesélj hoyg vagy? Fáj még ami fájt? Remélem nem! Kép

Jajj, el is felejtettem nektek mesélni, hogy péntek éjjel azt álmodtam, hogy teszteltem Kép Még mielőtt megkérdezitek, eredmény nem volt, mert elakadtam ott hoyg tesztelhettem Kép Egyáltalán a tény, hogy hosszú hónapok óta eljutottam a ciklusomban odáig, hogy kibonthattam a tesztemet, és pont ugyanolyan remegő kézzel és lábbal álltam neki mint az elsőnél Kép Jó volt Kép Öürlnék ha bejönne ez az álmom is, a zebrásodás bejött amikro Lamika lett zebrás Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?