Új privát üzeneted érkezett!

NAhát, bejelentkezhettem úgy látom!Kép
Dia, hogy vagytok?

Samantha nagyon durva volt, azt hittem 2 kőtömb van a mellkasomon, de nagyon rendes védőnő volt, és kimasszírozta, meg segített fejni, meg ilyenek. És az egész kórházban tök kellemesen csalódtam, mindenben segítettek és minden kérdésre válaszoltak, és nem azért mert ismertek.
Annyira nem vészesek eddig az éjszakák (mondjuk még csak 2 volt), 1/2 12, 2, 4 órakor kajcsi, 3 kor nézelődés-biztosan égett fent a lámpa az újszülött o-n, vagy akkor kezdtek rá a többiek, aztán 1/2 5-8 ig alvás, este meg átalussza a fürdést, ami 1/2 9-kor van. Szóval Édesbogár.

Kata, mikor jöttök haza?

Eszti, köszi az sms-eket, amint látod, nem mindig tudok rájuk válaszolni, de itt igyekszem majd gyakran bejelentkezni! Hajtsatok rá!KépKépKép

Kép
seriff
 
 


Sziasztok megint!
Orsi gratulálok, nagy munka lehetett, de megéri! (mondom én, aki már vagy tucat szülésen van túl...)Szóval ügyi vagy és hajrá együtt!

Bocs,hogy nem jelentkeztem, elutaztam ismét, de most nem privátban, hanm munkahelyi kiküldetés, és "csak" Lengyelországba. Regionális konferencia, csapatépítéssel egybekötve. Ennek nyomait viselem a bal combomon...paint-ball, gondolom, mindenkinek mond ez a kedves kis sport valamit. Nekem is mondott, azt, hogy SOHA TÖBBET! Úgy meglőttek, hogy lezsibbadt az egész lábam. Most meg jön ugye a színjátszós folt, így nyár előtt...igen gusztusos. Amúgy király volt minden. Utána pedig egy céges szülinapi parti foglalta le minden percemet, és utolsó energia cseppjeimet is. 20 éves a cégünk! 600 emberes parti, kész voltam teljesen. De rendben lezajlott, a ráncaim is kezdenek kisimulni.

Még régebben kérdeztétek, hogy mit is csinálok az SCA-nál (ami egy higiéniai termékeket forgalmazó multi, talán a Zewa, Libero, Libresse, Tork, Tena márkanevek ismerősek). A Tork márkanévvel ellátott termékekkel foglalkozom, regionális termék manager-ként (divatos duma, mi?). Ebből kifolyólag viszonylag sokat utazom mindenféle uncsi meeting-re. Hozzám tartozik a termékekkel kapcsolatos mindenféle nyavalya, akciók, hirdetések, reklamációk, termékbevezetések, stb. Nehéz így megfogalmazni, mert ezeket én sosem veszem sorra, csak csinálom. A főnököm Bécsben ül,neki tartozom beszámolási kötelezettséggel. Szerencsére magyar fickó, előnyben vagyok, tudunk magyarul értekezni. A Tork egyébként nem háztartási higiéniával foglalkozik, hanem intézményivel, tehát kéztörlők, folyékony szappanok, wc-papírok (de nagy kiszerelésben), ezekhez tartozó adagolók. Nnna. Ennyit rólam, mennyit írtam, Úristen!
Puszi, megyek virágokat öntözni a kertecskénkbe! És gyönyörködöm a petúniákban, virágoznak, mint a bolond!
anniecoe
 
 


Sziasztok, asszem majd tudok mostmár képeket felrakni, ha esetleg vki nem kapott volna, meg vannak újak is. Most alszik a Drága, 3 óta.
Hajnalban mondjuk elég sokat fent volt, de nappal olyan, mint egy Angyal. Imádom, pusz

Ancsa, én ismerem a Tork-ot (is), a férjemnek is kell a rendelőbe szappan, meg ilyenek.....Én még sosem paintballoztam, de most meggyőztél, nem is fogok!
Jó, hogy Te is ittvagy, mesélj még mindenfélét MAgatokról!
Seriff

Kép
seriff
 
 

 
 

Úgy látom, ezen a hétvégén egy legény van talpon a vidéken (vagy mi..)méghozzá a "legújabb" anyuka, aki pár napos csemetéje mellől is ír nekünk...gyerekek, én kérek elnézést!
Mindenképpen tegyél fel képeket, bár Eszti jóvoltából láttam már Hannát, de azért mégis! Annyira édi pofa!Kis szépség!

Naszóval. Nagyon nehéz csak úgy mesélni magunkról, mert nem tudom, hol kezdjem, meg mire vagytok kíváncsiak, érted. Az Ázsia szeretetünkről már tudtok, ez nagyon lényeges, életünk egyik fontos pontja, illetve szerencsére már pontjai. Megpróbálok majd valami képet beapplikálni, ha sikerül, csak találjam meg a legutóbbi CD-t. Most legutóbb Burmában jártunk, meg Thaiföldön, még februárban, olyan régen volt, talán igaz sem volt... imádjuk Dél-Kelet Ázsiát, még nem csalódtunk benne. Bár Thaiföldben most egy kicsit mégis, mert érezhetően business orientált lett az ország, és ez csak negatív dolgokat hoz magával. Na mindegy. Mielőtt kérdeznétek, nincs újabb cél, erre az évre semmiképpen, egy ilyen út évente elég, több nem fér bele, sem időben, sem anyagilag. A jövő meg ki tudja mit hoz?
Jó itt nekünk Pesterzsébeten, csivitelnek a madarak, süt a nap, zöld a fű...legalábbis most. Király volt a hétvége, nagyon élvezem már a napsütést, remélem nektek is jól telt, és akkor hajrá jövő hét!
Pusszantás!
anniecoe
 
 


Sziasztok Csajok!

Serfi, szerintem is az a legjobb, ha itt jelentkezel be, mert most még úgyis nagyon érzékeny minden napotok.
Tegnap voltunk Lajosmizsén, és Kecskeméten, gondoltam rátok, meg Katáékra is. Peti barátjánál voltunk lenn, akik epret termesztenek....gondolhatjátok!!! Hm, állat volt, annyit ettünk, hogy majdnem kidurrantunk. Meg persze hoztunk is egy csomót. Kép
Hogy van Hanna? Várjuk a képeket!!!! Kép
Edó, képzeld már be is fizettük az utunkat. Végül teljesen más irányba megyünk. A Baraka utazási irodával megyünk egy kéthetes montenegrói kalandnyaralásra. A kaland annyit jelent, hogy majdnem minden nap megyünk kirándulni, túrázni marha szép paradicsomi helyekre. Montengro még még nem turistásodott el, és eszméletlen gyönyörű tájvédelmi területei vannak. Megyünk Dubrovnikba is, és Albániába is átruccanunk - állítólag hihetetlen varázsa van a maga puritánságával együtt. Szóval ez lesz, júliusban, már nagyon várjuk!!!
Kata, megjöttetek már?
Ancsa, tök jó, hogy írtál és biztos állat a kis kertetek. (nekünk is van petúniánk, de csak erkélyládában....) Lehet napozni nagyokat! Kép

Na puszi mindenkinek
Vendég
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap késő este értünk haza, de persze azt nem bírtam ki, hogy meg ne nézzem Hanna képeit. Nagyon édes pici baba, persze ki is néztük a Petinek menyasszonynakKép
Serfi, várjuk ám a mindennapokról és a szülésről a beszámolót, szerintem mindenki kíváncsi nagyon Rátok!! És már alig várom, hogy láthassam igaziból isKép Kép

Mi megint egy klassz hetet töltöttünk Krken, sokat kirándultunk, pihiztünk. Fürdeni még nem lehetett, hideg a víz piszkosul, de a látvány kárpótól mindenért. Amikor reggeli közben a teraszon a tengert nézed, az azért egy hangulatKép

Kicsit utól érem magam és teszek fel képeket.

Diáról rég hallottam. Mi újság? Rossz a gépe?

Eszti, a nyaralás nagyon jól hangzik, pont mi is beszéltük, hogy Krkről le kellene kirándulni egyszer Dubrovnikba, mert állítólag nagyon-nagyon szép. Kíváncsi vagyok erre a Montenegróra, mert nekem annyira nincs elképzelésem róla. Igazából az atlaszt is elő kellene vennem megnézni merre is van pontosanKép

Burmát már megnéztemKép Ancsa, kertes házban laktok? Vagy társas házban a földszinten és van hozzá kert?

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok, Hanna épp a teraszon alszik, miközben ezerrel építkeznek a környéken, édes. HAjnalban azért nem volt annyira jó, de majd megszokja az éjjeleket és nappalokat, csak sztem mindig hajnal 3-kor indult a buli az újszülött o-n, mert a rooming inből, éjjlere felvitték.
Eddig aludt.

Kép
seriff
 
 


Serfi, ha a zajt szokja meg, akkor abban is fog tudni aludni, amíg építkeznek. Mi pár hetesen simán kipórszívóztunk a szobájában, és fel sem ébredt ráKép HihetetlenekKép Igen, az éjszakákat meg majd megszokja. Meg az otthon létet, hogy ott hajnal 3kor nincs buli, csak alvásKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Na, most megint van időm, talán. Ja, utáán délben még aludt, de inkább behoztam, lehet, h csak melege volt a hosszúujjú hálózsákban, merthogy a rugdalózókat nem lehet ráadni, mert beledugja mindkét lábát egynek a helyéreKép! Délután meg itthagytuk a Nagyikra, amíg elemntünk a Tescoba, akartunk venni kisebb ruhát (merthogy az 56-osakban, mind PacuHANNA). Aztán persze, hogy éreztem én, nem kéne itthagyni, sírdogált, jó tudom nem árt Neki, de akkor is. Aztán evett, és most másfél órája alszik. Az esti fürdetést jól tűri, ill. 2x nem is ébredt fel, na persze ha én esővízban fürödhetnék....(felforralt vízben kell feloldani a fürdetőkrémjét, és így olyan, mint az esővíz-mondá a dokinkKép)
Ja, holnap pizza lesz ebédre, vagy vacsira by my MumKép!

pusz S

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!
Kata, nem kertes házban lakunk sajnos, társasház ez a javából, csak fszt, és így kertkapcsolat van. Tehát közös tulajdon, de kizárólagos használat. Azért így is tök jó, mindennap kimenni a kertbe, mégha 3-at lépve már be is jártadKép
Most is megyek füvet nyírni még jóga előtt, mert a sok esőtől gyorsan nőtt.
Ja! Járok jógára! Marha jó, nagyon szeretem, nagyon megnyugtat. Sajnos már csak 2 lesz májusban, aztán nyári szünetet tartunk. Tavaly október óta járok. Sajnos csak hétfőnként tudok elmenni, de akkor rendszeresen, ha itthon vagyok. Kell ez a heti egy lelassulás és megtisztulás. Már megtanultam tisztességesen levegőt venni. És ez nagyon lényeges, tulajdonképpen a jóga alapja.

Tényleg mi is megyünk Dubrovnikba július elején de csak pár napra, már nagyon várom. Ha élőben is olyan szép, mint képeken...gyönyörű. Gondolom nem kevés ember van ott nyáron.
anniecoe
 
 


Ancsa, én is jártam jógázni és én is imádtam. Én kismama jógára jártam, hetente kétszer háromszor, és engem is annyira megnyugtatott, és mind a mai napig hiányzik nagyon, és vágyom oda vissza. Sajna itt nem tudom megoldani, mert akkor van mikor a párom még dolgozik, és nincs kire hagyni a Petit.
A társasházra meg akkor jól emlékeztem, mert mikor utoljára találkoztunk, talán akkoriban építették. Csak azt hittem váltottatokKép És a környéket is szereted, szeretsz ott lakni? Munkahelyre járás tűrhető?

Serfi, neked meg annyira nem kéne mászkálnod, mert még azé' majdnem egy hete szültél, az a hat hét gyerekágy rád IS vonatkozik!! Tessék legalább addig pihizni, és nyugton csücsülni!Kép Ezek szerint anyukád ott van még. Az jó. A pizza meg remek, nekem az mindig jó tejcsináló volt, meg az anyukám húslevese. Ez a kettő mindig bejöttKép

Bogi, merre vagy? És ti Edó? Egész nap sétáltok a nyárban?

Képzeld Serfi, a Malom elől leszedték az állványt az egyik oldalon, és olyan kafi, már látszik az üvegfelület. Kép

MIndjárt teszek fel képet....

Kép

Kép
tikata
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok!

Kata! Nagyon aranyos Peti!!! Olyan nagy már, főleg ahogy néz a kanapén. Volt játszópajtása is? Vkinek még ott a kis lábaKép

Seriff! Nagyon ari HannaKép Bogi küldött képeket. Írsz majd a szülésről, hogy milyen volt? (ha lesz időd) Jó, hogy ilyen segítőkészek voltak a kórházban. Igaza van Katusnak, neked most nincs más dolgod csak babázni meg pihenni. Mondjuk emlékszem volt a szobánkban egy nőci 3. gyerekét szülte, simán átjött a szülőszobáról a kórterembe és másnapra kimenőt kért a kórházból mert kicsit korábban jött a baba és még nem volt készen minden. Laza volt nagyon, és már rutinos Kép Én ilyet elképzelni se tudtam volna. A másodiknál biztos könnyebb lesz..

Eszti! Biztos jó lesz a nyaralás. Én is kiváncsi vagyok Dubrovnikra. Én is azt hallottam hogy nagyon szép csak a háború nagyon megtépázta.. Nem tudom mennyire tudták helyre hozni?

Bogi! A kosras kép nagyon drága BalázsrólKép Hát a nyaralást illetően ez nálunk még csak elképzelés és olyan augusztus vége szeptember elejére gondoltunk. Lehet hogy tényleg ilyen henyés hely (tengerpart) a legjobb kicsi babával. Ebben Katáék már nagyon rutinosak Kép Nekünk meg eddig a leghosszabb utunk kb. 10km-es volt.

Anniecoe! Nektek honnan az Ázsia szeretet?

Dia?

Képzeljétek Peti már kapaszkodva feláll és mutatja hogy pápá. Na jó nem mindig akkor amikor kéne, de olyan édi ahogy próbálgatja a kis kezével.

puszi

Kép
edó75
 
 


Jó reggelt!

Kata, üdv itthon. Nagyon cukik a képek, látom Peti élvezte a strandolást. És kié az a másik kis lábacska?
Mi is elhatározásra jutottunk, elmegyünk tengerpartozni, mégpedig Olaszországba. Bár már lehet, hogy ilyenkor minden szállást lefoglaltak, azért próbálkozunk...Andris 3 hetet lesz szabinKép, ebből 2 hét Balcsi 1 hét tengerpart lesz. Jól hangzik, már nagyon várom!!

Serif, Katának igaza van, inkább csücsülj még otthon pár hetet, pihenj, használd ki, hogy van segítséged. Anyukád meddig marad? Küldhetnél még képeket, olyat is, amin te is rajta vagy.
Veletek alszik a pici? Vagy már külön a szobájában? Meséljél még a szülésről is!!

Szia Ancsa! Mikor jöttök már el meglátogatni minket. Bali lassan 1 éves, szóval 1 éve tervezzük, igaz?Kép

A jóga tényleg fajin, én is jártam egy picit oda, ahova Kata, de feladtam, mert nekem nagyon macerás volt oda eljutni. Most lehet, hogy jól jönne, mert nagyon fáj a hátam, be is jelentkeztem egy gerinc klinikára.

Többiek hol vagytok?

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok!
Serfi, én is csatlakoznék a többiekhez, irány otthon pihengetni!!! Nem kell most még a vásárlás, Győzőnek pedig igazi kihívás lesz Kép Kép
Kata, nagyon édi Peti, és milyen jó dolog ennyi kavics közt!! Kép
Dubrovnik eszméletlen gyönyörű, pár éve voltam már ott. Az óvárost teljesen felújították, ott alig látszik a háború nyoma. Amikor ott voltam, úgy éreztem, hogy ritkán jár az ember ilyen szép helyen. Szóval mindenkinek ajánlom. Kép
Egy kis jóga nekem is jól jönne, minden nap egy kínszenvedés már bejönni dolgozni.
Hétvégén Balaton!!! Kép Hú, de várom!
Remélem talán már a víz is jó lesz, ha egész héten ilyen meleg lesz, és lehet pancsolni, meg napozni. Imádom! Kép
Serfi, Edó, várjuk tőletek a friss gyerekképeket!!
Diane merre vagy???
Vendég
 


Esztipesztinek boldog névnapot kívánunk!!B+B

Kép

Kép
babszy
 
 


Boguska és Balika, köszönöm szépen! Kép Kép
Aranyosak vagytok, bár azért jól jött volna a köszöntés mellé egy fain kis nyálas Bali puszi! Kép
Vendég
 


Írtam az előbb egy hosszút és elb.szarintottamKép
Most meg mennem kell.

De örülök hogy mindenki (kivéve Dia, ejnye-bejnye) újra itt vanKép Na majd újra, ha lesz időm.
Bazsi cuki, Petiről meg képet szeretnékKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Igen igen, mi is
nagyon boldog névnapot kívánunk Esztinek!!!Kép Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Eszti, Boldog névnapot!
Küldök még képeket, talán vágre sikerül.Kép

Kép
seriff
 
 


Kép

Kép
seriff
 
 


még egyKép

Kép
seriff
 
 


mégKép

Kép
seriff
 
 


Kép

Kép
seriff
 
 


Kép

Kép
seriff
 
 


Ja csajok, a Tescoba nem azért mentem ám, mert hú de akartam, csak a Győző szerette volna, ha kimozdulok, ezért voltunk ott, meg egyiknap fagyizni bent a városban. Tudom, h pihenni kell, most ZSebi alszik, de ma még alig evett, na majd ha éhes felkel, csak közben folyik a tejKép. Nemrég keltem fel, mert reggeli után még visszabújtam az ágyikóba, hanyatt kirágott cicikkel.Kép
Most nincs még több kép fent a gépen, de majd lesz! Gondolom, ennyi is elég egyenlőre.
puszi
Kata, Peti nagyon cuki!
Babszy, BAzsika is!

Diane?

Kép
seriff
 
 


Seriff, büszke anyuka lehetsz, mert nagyon édes a kislányotok!!! Kép Kép
Csak olvadozom, hogy milyen kis szép! Kép
Köszi a köszöntést neked is! Kép
Vendég
 


Én meg azon gondolkodom kire hasonlít ez a gyerek?!Kép
Akik úgy igaziból Kép is látják mit mondanak?

Kép

Kép
tikata
 
 


Eszti! Én is nagyon boldog névnapot kívánok!!! Kép

Serif! Édes Hanna!! És neki is boldog névnapot ha ma ünneplitek!

Kép
edó75
 
 


Köszi Edó!! Kép
Vendég
 


Hello lányokKép

Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de az elmúlt 2 héten volt egy kis (nagy) para. Meglett a 4markeres vizsgálatom eredménye és annak alapján kaptam egy papírt amire kurva nagy betűkkel ráírták, hogy pozitív Down kockázat. Már ettől a szótól is kiráz a hideg. Ott azonnal elküldtek volna amniora... 4 nap mély depresszió, majd összeszedtem magam, hogy ez velünk egyszerűen nem történhet meg és ezek a kis bébik igenis tökéletesek. Szóval gondoltam mielőtt 2x megszúratnám magam azért még lássuk az egyéb lehetőségeket. Persze azt tudni kell, hogy ikrekre nincsen sehol normális referencia érték és ha csak a sima AFP-m lett volna, ami picit magasabb az átlagnál, akkor minden tökéletes. Na mindegy, voltunk 2 jónevű genetikusnál, genetikai tanácsadáson, 4d-n és tegnap magzati szív UH-n. Sehol nem találtak semmilyen eltérést csak 2 gyönyörű babócátKépKép, akik láthatólag teljesen rendben vannak. Sehol nem ajánlották az amniot, aminek úgy vélték nagyob a kockázata a leletek ellenére mint az, hogy esetleg betegek lennének. Hát, nem semmi amin túl vagyunk megint. Remélem most már vége, de ezt inkább ki sem mondom, mert akkor tuti megint lesz valami. Hogy ma se unatkozzak, már megjártam egy pajzsmirigy UH-t és rendelést, mert a múltkor volt némi eltérésem, de ezzel egyelőre békén hagynak.
Viszont!!!! Úgy tűnik teljesítjük a magyar ideális családmodellt, ugyanis 1 puncis és egy pöcsös van odabentKépKép Panna és Zsombor.

Serif mamaKép Olyan édi ez a lány!!! Hát így elsőre szerintem apukája, nem??? Úgy örülök nektek!!!

EsztikémKép Nagyon boldog neved napját!!! Jó lenne már talizni megint. A Katus tegnap megígérte, hogy jön látogatni, megint szervezhetnénk egy kis összejövetelt!!! De ha csak feligrotok a Petivel valamikor, nekem az is szupi. Ja, a Bogi nem jön hozzám soha, mindegy.....
PussykámKép Tudod, ha Mohamed nem... Különben szerintem tutira jó 5let a tengerpart. Én már most erről ábrándozom. Kafi lesz nektek.
EdóKép Nagyon ügyi már a te Petid is. Rakhatnál fel friss képeketKép

na pusza

Kép
diane
 
 


KatusKép
A Peti édes, mint mindig. Már úúúúgy látnám.....

Kép
diane
 
 


Hurrá a vegyespárosnakKép Örülök, hogy írtál. Jó lenne a jövőhéten felmenni hozzátok. Na majd megszervezemKép

Mi az előbb telket nézni voltunk, a szomszédban kisgyerekek vannak, a Peti zakózott egy akkorát, hogy tiszta plezúr az arcaKép Most meg jól bealudt. Mutattak nekünk egy telket az erdő közepén. Hát nem is tudom. Olyan érdekes, más. Lenne szomszéd, kisgyerekes anyuka, meg terhes anyuka, de azért egy elzárt világ. Most ezen agyalok.

Reggel még azt akartam írni, főleg a Boginak, a nyaralással kapcsolatosan, hogy a gyereknek, főleg egy ekkorának, az a jó ami nektek. Õ még nem válogat, hogy homokos tengerpart, vagy sziklás, nincsennek nyelvi akadályaik. Petit is leraktuk a kavicsos partra, és egy ültő helyében eljátszott egy vödör vízzel, meg a kavicsokkal fél órát. Aztán meg oda ment egy horvát kisfiúhoz és vele játszott. A víz tavaly még nem érdekelte, idén azért majd megpróbáljuk. Szóval szerintem a Bazsinak tökéletes Vászoly is, inkább magatok miatt menjetek a tengerpartra, vagy ahova vágytok. Ti tudtok majd felváltva egyí jót úszni a tengerben, hármasban sétálgatni a tengerparton. Tudnak ám ezek a kis lúrkók alkalmazkodni, ha érzik a szülői nyugalmat.

Hannus baba szerintem is még inkább az apukájára hasonlít. De ez állítólag így van a pár napos babákkal.

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok!

Kata, a légzésfigyelőt mindig ki kell kapcsolni, ha kiveszem az ágyból Hannát? Olyankor 2x meg kell nyomni, és ha visszarakom, akkor 1x? Mert csak első éjjel kapcsoltuk be, és ahányszor kivettem sípolt, aztán meguntam, és kikapcsoltam.
Ma(vagyis tegnap éjjel) 11től, fél 5 ig aludt, a saját ágyában! Aztán nappal volt egy kis visongás, asszem fájt vmije, mert enni nem igazán akart, csak az előbb, de akkor kiszivornyázta az egészetKép!
Nem tudom, kire hasonlít, mások sem tudják megmondani! De pont olyan kétésgbeesetten tud sírni, mint az Anyja!Kép

Edó, köszi a köszöntést, de majd márciusban ünnepeljük, nem akarjuk, h szülinap névnap gyereknap mind egy rakáson legyen! Kép

Oh, Dia, örülök, h minden rendben, gyanítottam, h van vmi amikor napokig nem ment el az sms-m, és sajnálom, h nem szóltam előbb, tesómat is el akarták küldeni erre a 4markeres vizsgálatra a kora (33) miatt, de nem ment el, és az azóta készült UH-kon is minden okés. Az én dokim, nagyon ellenezte ezt a vizsgálatot, mert szerinte ha tökéletes lenne, minden kismamánál elvégeznék szó nélkül, nem tarkóredőzgetnének, orrcsontoznának az UH-n! És ez meg tök szuper, h lesz egy fiú is meg egy lány is, és nagyon cuki nevük van! Most aztán mindenféle rucit kell venni!
Tényleg, küldjem a farmert?

Csajok, Anyukám most találta ki, hogy rendezzük meg az érettségi tal-t jövőre, és addig a Nagyik (vagyis Õk) vigyáznak a Csöppségekre!Kép
Bocs, most mennem kell bevásárlólistát írni!

Pusz S

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Dius, örülök, hogy végül jól alakulnak a dolgok a picikkel. Nagyon sokat gondolok ám rád, mert hihetetlen, amin át kell menned! Kép
De most már inkább Kép Kép, és remélem most már csak a jó jön. Panna és Zsombor? Nagyon klassz nevek. És kívánni sem lehetne többet egy kisfiúnál és egy kislánynál!
Jövő héten egyeztetünk, és most már tényleg felugrunk egy picit Petivel! Kép

Serfi, én nem látom pici Hannában se az apját, se téged egyelőre......Kép

Lassan megyek is haza, puszi minden gyereknek, anyukának!!!
Vendég
 


Igen Serfi, amikor kiveszed a Hannát ki kell kapcsolni, mert különben riaszt. 2x megnyomva, akkor talán kattan is egyet, amikor meg berakod 1x (talán mind a két gombot megnyomva), be kell kapcsolni, és ekkor zölden villognak a kijelzői.Hajrá-hajrá! Ez a 11-től fél5-ig alvás nagyon jól hangzik! Próbáljátok megtartani ezt a szokását. Te gondolom akkorra már majd ki durransz, és megváltás mikor el kezd szopizni a babaKép Kérdezni akartam már, h hol van az ágya? Nállatok, vagy a szobájában?

Érettségi taliban benne vagyok, és egy nagyit is fel tudok ajánlani a közösbe én is, szerintemKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Serif, nagyon édi a baba. Néztem, néztem, de valahogy még én sem látom benne a szülőket, bár a füle mintha a tiéd lenne. Nagyszülők biztos büszkék!

Kata, persze nem Bali miatt megyünk tengerpartra, de azért nálunk nem annyira igaz amit írtál, mert azért többnyire még mi alkalmazkodunk hozzá, és a hosszú utat is nehezen fogja viselni, ezért is tanakodtunk sokáig, hogy menjünk-e. Ahogy nézegetem a szállásokat egyre jobban beleélem magam. Igazából mi sose mentünk ilyen pihizős, döglődős utakra, de Balival csak nem lehet hegyet mászni, meg várost nézni.Kép

Diane, no comment a látogatós megjegyzésedre. Szóval szombaton várjuk a Hegyet és a párját.

Eszti, hogy ünnepeltetek, Peti főzött valami finomat?

Kata, hol volt az a telek, amin gondolkoztok?

Kép

Kép
babszy
 
 


Gutten morrrgen.
Mára beígértek 25 fokot, én meg kis lenge nyári szoknyában pirítok....azért még kicsit hüvi van. Remélem napközben azért tényleg feljebb csúszik a higanyszál.
Nem vittük túlzásba az ünneplést, azért a névnap nem annyira hatalmas nagy ünnep. Boroztunk egy picikét, vacsi, ennyi. De állítólag péntek estére szervezett Peti valami ünneplést, de az titok, hogy kik jönnek....

Osztálytalálkozóban én is benne vagyok, segítek szervezni!

Teszek egy képet Belecskáról, Peti szülőhelyéről, erre felé szoktunk mindig kirándulni, annyira gyönyörű. És mindig ennyi szarvas van....

Kép
Vendég
 


Ez nem olyan érdekes, mint a gyönyörű gyerekek, de azért szép...Kép

Kép
Vendég
 


Hello!!!

Kata! BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Kép
edó75
 
 


Kata, bevallom, nem tudtam, hogy ma van a szülinapod, de most, hogy már tudom, én is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok! Kép Kép
Vendég
 


Kata

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most megyek, picit alszom, bár panaszra nincs okom, este 1/4 10- 1/2 4-ig egyfolytában aludt ZSebi, akkor mondjuk egy óráig fent volt, és hol evett, hol aludt közben, de utána is bírta a szundit 3/4 7-ig, és most is alszikKép.

CSajok, mikorra edződnek meg a bimbók?

Eszti, nagyon szép hely, végtelen nyugalom árad belőle!

Kép
seriff
 
 


Serif, hamarosan megedződnek, még pár nap.Kép

Kata, boldog szülinapot!!!

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, kedvesek vagytok nagyon!Kép

Eszti, az az első kép az már szinte giccsesen szép.Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Serfi, az jutott az eszembe, hogy szopi után kenjél szét egy kis tejet rajta, így száradjon meg, és legyél sokat fedetlen keblekkel, az a legjobbKép Az idő csodás hozzáKép Győző legalább hadd gyönyörködjön, ha már mást nem tehet, egyenlőre....Kép Kép (de szóval ez komoly, mármint tényleg segítKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Próbálom én, de majd besz..rok, mikor rákapKép!

Most alszik a teraszon.Kép

Kép
seriff
 
 


Dia! Remélem most már nem lesz ilyen para több! 1 kisfiú + 1 kislány tényleg klasszKép és a Panna név nekem annyira tetszik. Most hányadik hétben is vagy pontosan?

Seriff! Én úgy emlékszem, hogy pár hétbe telt amíg hozzászokott a cicim az extra igénybevételhez és Garmastan kenőcsöt használtam. A tej is jó és úgy hallottam a baba nyála isKép szóval hagyni kell megszáradni ahogy elengedi a cicit.

Eszti! Tényleg fantasztikus lehet az a táj!

Kata! Hol lenne az az erdő közepi telek?

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!
Mindenki elhúzódott a géptől? Pedig az elmúlt napon és még most délelőtt is tök aktívak voltatok...

Edó! (Szerintem nyugodtan hívjál Ancsának, mert ez a választott név szörnyen hangzik még számomra is...)
Szóval Ázsia szeretet. Nem is tudom, miért alakult ez ki, talán az első thaiföldi és laoszi út során kaptunk olyan pozitív hatáskat és élményeket, hogy akkor eldöntöttük, hgy oda még vissza kell menni, legalábbis Ázsia ezen részére. És miért mentünk Thaiföldre anno? Egy barátnőnk járt ott előttünk pár hónappal, és telebeszélte a fejünket mindenféle jóval. Aztán kedvet kaptunk, fogtuk a hátizsákot, és irány Bangkok, aztán 3 hétig haza sem jöttünk. (Ami a viszontagságos hazaút miatt majdnem 4 lett)
Mi mindig hátizsákkal utazunk, úgyhogy ne úgy képzeljétek, hogy Rédeyék fogják magukat, befizetnek, oszt buszozgatnak a sok másik turistával. Az nem a mi világunk. Ezt az abszolut freedom-ot szeretjük benne a legjobban. Meg a kalandot. Persze Iván (a férjecském)nélkül sosem vágtam volna bele ilyesmibe. De tökre élvezem. (Azért mindig jó hazajönni, kádban fürödni, és ülve kakilni (bocs)!!!!

Orsi, édes kiscsaj Hanna! És sajnálkozva olvasom a viszontagságokat "MELLESLEG". Kitartás! Milyen jó, hogy ennyi anyuka tud már segíteni ezekben a problémákban is, nem? A Tescoba meg tudjuk, h.azért mentél, mert elfogyott a rúzs, meg a körömlakkKép

Gyerekek, nekem igyekeznem kell ha jövőre érettségi buli van, mert addig még szülni is kell, meg minden. Nem érünk rá! Megyek is!
Naaaaaaaa, nem oda, csak vacsorázni!!

Dia, no para! CSak pozitívan!!!!!

Kata, édes pofa a te Petid is, ő a legnagyobb, ugye? Mennyi idős pontosan?

Bogi! Remélem, még 1 éves szülinap előtt találkozom Balival. Gáz, de tényleg régóta tervezzük...bocsika. Egyszer majdnem sikerült.
JA, és nekem is tökre fáj a hátam. A sok ülés, és a rossz testtartás.Gáz.

Eszti, nem túl rossz helyen lakik a te párod. Ide öröm hazamenni! Kiránduljatok sokat! A balatoniakat pedig üdvözlöm! Erika néni, Ágiék, stb. Õk még ott laknak? Mármint nyáron?

Remélem, mindenkihez szóltam...
Pusz,
A.
anniecoe
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

AncsaKép Kép Nem féltek abban az ismeretlen világban hátizsákozni? Mert az tény, hogy nagyon szép és izgi lehet, én nagyon szeretem az ezekről a tájakról szóló ismeretterjesztő filmeket. De valahogy félnék ott neki vágni a világnak. Lehet csak egy olyan férj kellene aki vinne.Kép (Hááát ez a hajó már elmentKép) És még jó, hogy így a gyerek előtt megtettétek, megtehettétek ezeket, mert utána azért várni kell pár évet egy igazi kalandtúrához. (mondja ezt paramamaKép) És mi volt az a hely ami a legjobban tetszett? Ha van egyáltalán ilyen.

Csajok! Lenne egy kérdésem. Van néhány ruha, amit hiába mosok ki, mikor kezdeném vasalni érzem, hogy nem lett tiszta illatúKép És ezt minden mosáskor eljátsza. Más ruhák, amit velük együtt mosok, meg jók. Mit csináljak ezekkel szerintetek?

Kép

Kép
tikata
 
 


Edó!

Ma meg a Naunak van szülinapja. Isten éltesse innen is! Te tartod még vele a kapcsolatot?

Az erdő közepi telek Kecskemét külterületén lett volna, de tegnap elvetettük. Megbeszéltem magammal, hogy bizony félnék én ott, meg lehet jól be is csavarodnék a sok egyedül léttőlKép És tegnap "beugrottunk" Börsre,(potom 75 km innen) és kinéztük magunknak azt a telket amivel már régóta szemezgetünkKép

Kép

Kép
tikata
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: