Sziasztok!
Mindenki elhúzódott a géptől? Pedig az elmúlt napon és még most délelőtt is tök aktívak voltatok...
Edó! (Szerintem nyugodtan hívjál Ancsának, mert ez a választott név szörnyen hangzik még számomra is...)
Szóval Ázsia szeretet. Nem is tudom, miért alakult ez ki, talán az első thaiföldi és laoszi út során kaptunk olyan pozitív hatáskat és élményeket, hogy akkor eldöntöttük, hgy oda még vissza kell menni, legalábbis Ázsia ezen részére. És miért mentünk Thaiföldre anno? Egy barátnőnk járt ott előttünk pár hónappal, és telebeszélte a fejünket mindenféle jóval. Aztán kedvet kaptunk, fogtuk a hátizsákot, és irány Bangkok, aztán 3 hétig haza sem jöttünk. (Ami a viszontagságos hazaút miatt majdnem 4 lett)
Mi mindig hátizsákkal utazunk, úgyhogy ne úgy képzeljétek, hogy Rédeyék fogják magukat, befizetnek, oszt buszozgatnak a sok másik turistával. Az nem a mi világunk. Ezt az abszolut freedom-ot szeretjük benne a legjobban. Meg a kalandot. Persze Iván (a férjecském)nélkül sosem vágtam volna bele ilyesmibe. De tökre élvezem. (Azért mindig jó hazajönni, kádban fürödni, és ülve kakilni (bocs)!!!!
Orsi, édes kiscsaj Hanna! És sajnálkozva olvasom a viszontagságokat "MELLESLEG". Kitartás! Milyen jó, hogy ennyi anyuka tud már segíteni ezekben a problémákban is, nem? A Tescoba meg tudjuk, h.azért mentél, mert elfogyott a rúzs, meg a körömlakk
Gyerekek, nekem igyekeznem kell ha jövőre érettségi buli van, mert addig még szülni is kell, meg minden. Nem érünk rá! Megyek is!
Naaaaaaaa, nem oda, csak vacsorázni!!
Dia, no para! CSak pozitívan!!!!!
Kata, édes pofa a te Petid is, ő a legnagyobb, ugye? Mennyi idős pontosan?
Bogi! Remélem, még 1 éves szülinap előtt találkozom Balival. Gáz, de tényleg régóta tervezzük...bocsika. Egyszer majdnem sikerült.
JA, és nekem is tökre fáj a hátam. A sok ülés, és a rossz testtartás.Gáz.
Eszti, nem túl rossz helyen lakik a te párod. Ide öröm hazamenni! Kiránduljatok sokat! A balatoniakat pedig üdvözlöm! Erika néni, Ágiék, stb. Õk még ott laknak? Mármint nyáron?
Remélem, mindenkihez szóltam...
Pusz,
A.