Új privát üzeneted érkezett!

Emese!

Most jöttem rá, hogy innen voltál nekem olyan ismerős hétfőn a Centrum előtt a szökőkútnál, illetve a villamoson.Kép
Annyira tetszett nekem a kisfiad, olyan édes volt, ahogy szaladgált ide - oda a vilin!

Niki
Vendég

Sziasztok!
Esik és esik és esik! Honnan ez a sok eső?

Most voltam kint nem a hőmérséklet nem gáz, de akkor is esik!

Off: voltam tegnap a Photo Hallban. Regisztrációnként lehet 30 képet rendeln. Mi ebben az üzlet? - kérdeztem! Megismerik a céget! Kép OK!
Ja! Minden regsztrációhoz kell egy e-mail cím is!
Ötlet: ha már több e-mail címünk van, többször, több gyerkőcre tudunk szavazni a boonon! Kép

Niki!
Hogy éreztétek magatokat?

Valaki nem jár Ukrajnába? Ott nem olcsóbb az Elevit?
Vásárolt már valaki kint gyógyszert? Én egyszer láttam a tv-ben, hogy valami vitamint vett egy hölgy és persze olcsóbb volt mint itt! Van valakinek tapasztalata?

Panka!
Gyönyörű a vers! Az utcsó versszak ufó betüti átírod magyarra??? Bizti csak én vagyok az ufó és nem értem! Kép

Tesztelem éjszakára a Photohallt! Kép
Egy kicsit lassú! Kép De ez biztos csak az én gépem!

Melinda!
Jó már a neted?

k
kriszta13

Sziasztok!

KrisztaKép
Õ=ÕKép

ZitaKép
Örülök, hogy jó lett a citológiád, én is mindig úgy izgulok mikor az eredményért telefonálok.

FényKép
A babanet albuma elég jó, várjuk a fotókat.Kép

DM-től rendelt már valaki képeket? Mennyi idő alatt lett kész?

Molli tegnap volt 2 hetes, már 4130g, egy hét alatt 1/2kg-t hízott.Kép Majd rakok fel új fotókat. Sajna úgy néz ki, hogy ő is hasfájós lesz, pedig reménykedtem, hogy nála megússzuk. De vettem tegnap Infacolt és úgy néz ki, hogy használ (kopp-kopp). Éjszaka egyáltalán nem volt semmi sírás, csak evett és aludt.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Halihó!

Itt is esik Kép

Kriszta Kép
Photo Hall akció melyik nap van?
Akkor én is ufó vagyok Kép

Fény Kép
http://www.babanet.hu/album/main.php?
innen indulj, regisztrálj, mert úgy emlékszem újra kell, aztán új album létrehozása, stb, stb :-)

Panka Kép
Mi már rendeltünk, 3 email címre a múlt héten, meg most 2-re, de még fogok Kép 2 vagy 3 nap.
A képek jók, de kisebbek mint a többi itthoni 10x13-as

Ebba Kép
Amikor terhes lettem, a vizsgálatkor nekem is csináltak citológiát, de nem is tudtam róla! Később, amikor kérdezte a védőnő, csak néztem, majd a leletemet vette észre, hogy P2. De én a mai napig nem tudom mit jelent ez a P2.

Lépek! Kép

delice

Adóbevallással hogy álltok??
Nálunk a szokásos helyzet! Mindent az utolsó pillanatra!
Lassan hozzákezdünk Kép mert jön a pánikhangulat...

Ági

delice

ÁgiKép
Photo Hall holnap van.
Akkor a DM-es lassan nekem is kész kéne, hogy legyen, vasárnap rendeltem.
Citológia: P1 a legjobb, de állítólag az csak a szűz lányoknak vanKép (nekem Beni előtt az voltKép), a P2 a leggyakoribb, a P3 már gáz.
Adóbevallást mi már leadtuk, már a pénzt is visszakaptukKép

P.

panka

Sziasztok!

Panka, a papírt vettem. Hol tudok én ilyet csinálni?Kép Mollika szépen gyarapszik, maholnap utóléri a bátyját. Tényleg, Beni hogy viszonyul a kislányhoz? Szüléstörténet?Kép

Kriszta, a receptekben a hozzávalók sorrendje egyben a sütőgépbe pakolás sorrendje is? Már nagyon viszket a tenyerem egy kis zsemlesütésre, csak nincs itthon rozslisztünk. Az gáz, ha a sima lisztnek lejárt a szavatossága?Kép

Én már leadtam az adóbevallásomat, de pénzt még nem láttam. Delice, igyekezzetek!Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Lányok!

Én is ki szeretném próbálni ezt a photohall-os holnapi akciót, valami extra kell hozzá, vagy csak elég a mail cím, és kövessem az utasításokat?

PankaKép
HasfájásKép
Nekem mindkét gyereknél volt, próbáltam úgy orvosolni, hogy amikor jött a fájós időszak (általában esti órákban) akkorra adagoltam a szert. (én Gripe Watert használtam). Így többé-kevésbe nyugi volt éjszaka.
Tényleg, Panka, ha már Dodus is kérdezte: szüléstörténet? Vagy keressem a honlapodon?

FényKép
Fényképek!!Kép

Sziasztok!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Panka!Kép
Köszi!
Akkor is kell adóbevallást csinálnom ha gyesen voltam?

Dodus!
Nem emlékszem, hogy hogy írtam!
Először a tej / víz, utána az olaj / vaj, liszt ,só, cukor / méz, élesztő.
Én inkább nem próbálnám meg! Kép

k
kriszta13

Sziasztok!

Mikor lesz vége ennek a rossz időnek?
Kép

Panka!

Én is rendeltem már, kb 3 nap alatt készen voltak.
De kis ügyes Molli baba!

Kriszta!

Jó volt, tetszett, csak ahogy Emese is mondta, sokan voltunk. Meg Marcit időnként lefoglalta a radiátor gombja és nemtudtam onnan elszedni.
Kép
Ha rendelek, az mikor jön meg?

Niki
Vendég

Niki!
A rendelés: 1 héten belül itt van.

A tömeg: remélem 1-2 héten belül letisztul a dolog! Bekavart az összevonás! Kép

k
kriszta13

milyen photo hall? Nem értek semmit!!!
Ma megvettem az Elevitet,holnaptól kezdem szedni,de úgy döntöttem,hogy csak két naponta szedem.

Adóbevallás: Ezért volt jó a pünkösdKép egy csomó pénzt kapok vissza,a fél mosogatógép már megvan Kép Kép
zita
ebba

Nem is gondoltam volna,hogy Ukrajnában vegyek gyógyszert,de nem hülyeség....Meg is kérdezem egy-két embertőlKép
ebba

Helló!

Az előbb ez volt nálunk:
Kép

És ilyen most a kertünk egy része:
Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Ebba Kép

A Photo Hall-nak akciója lesz, ingyen hívnak elő (talán 30????) db képet Kép

Dodus Kép
Gyönyörű a kertetek! KépAnyukám már csinálja a bevallást. Nekem nem megy.. Pedig megpróbáltam..
Megnéztem az albumotok, nagyon édes a Nagyfiú!! És milyen hosszú a haja Kép Rebeka már 9 hós múlt, de még feleekkora sincs Neki Kép

Nálunk még most is dörög és villámlik Kép , de nincs elborulva, olyan világos van, mintha mondjuk délelőtt lenne! Nagyon érdekes....

delice

De szép a kertetek,mikor lesz a mienk ilyen.Mi most ott tartunk,hogy végre az előző lakó melléképületeit elbontattuk,szombaton letúrt mindent a gép,most gondolom,tiszta sár!!
Most nagyon irigyellek!Kép
ebba

SziasztokKép

DodusKép
Tényleg gyönyörű a kertetek. Lóránt nagyon fogja élvezni, csak induljon el. Alig győzitek majd utólérniKép

ÁgiKép
Ne izgulj, Marci másfél éves vizsgálatán a doktornő kérdezte tőlünk, hogy hol van a gyerek haja?Kép Aztán csak kinőtt neki lassan.....

És nézd csak, ezt találtam a citológiai eredményekkel kapcsolatban. Hátha mást is érdekel:
"""A vizsgálat harmadik eleme a citológiai mintavétel: egy speciális kefével a nyakcsatornából mintát vesznek, majd a kenetet citológiai laborba küldik. A laboratóriumi lelet eredménye a Papanicolau-féle beosztás szerint P2-től P5-ig terjedhet. (Régen P1-es eredményt is adtak, de ezt már ritkán használják.)

P1-es vagy P2-es azt jelenti, hogy a sejtek egészségesek, nincs semmi teendő.

A P3-as leletnél még nincs rosszindulatú elváltozásra utaló gyanú, de már találtak a mintában olyan sejteket, melyek normál esetben nem szoktak ott lenni. Ilyenkor két-három hónappal később megismétlik a vizsgálatot, s ha ismét P3-as az eredmény, akkor elvégzik az úgynevezett konizációt, azaz a szövettani tisztázást. (A műtét során kis kimetszéssel mintát vesznek a méhszájból a szövettani vizsgálathoz.)
Ha az első P3-as lelet miatti ismételt vizsgálatnak már P2-es az eredménye, akkor újabb három hónap múlva újfent mintát vesznek, s ha annak is P2-es az eredménye, akkor fellélegezhetünk. Így két P2-es lelet annulálja az eredeti P3-ast.

A P4-es vizsgálati eredmény azt jelenti, hogy a mintában rákra gyanús sejteket, a P5-ös eredménynél pedig egyértelműen ráksejteket találtak. Mindkét esetben azonnal elvégzik a konizációt, ami egzakt szövettani eredményt biztosít.

Előfordulhat, hogy leletünkön P0-ás jelzést találunk, ez azt jelenti, hogy valamilyen technikai hiba miatt egyáltalán nem tudták elvégezni a vizsgálatot. """

NikiKép
Ez a gombszeretet nálunk is ismerős. Marci képes fél órákat eljátszni bármilyen víz, gáz és egyéb gombokkal, csapokkal, kallanytúkkal....

EbbaKép
Én is pont kedden mentem vissza a citológia eredményemért...Szerencsére nekem is P2-es lettKép és én is izgultam, de nagyon.

PankaKép
Nagyon ügyes kislányod van.Kép A pocira pedig egy nagy puszi, hogy ne legyen vele gondja! szerencsére ez nálunk kimaradt..persze volt helyette más, ami miatt sírt és nem aludt.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Köszi a dicséretet, továbbítom a páromnak.Kép

Lányok, Nektek bejön a Photo Hall honlapja? Nekem nem.Kép Ennyit az akcióról.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

A Photo Hall-ról én is le fogok maradniKép!
De holnap két vizsgám lesz, időm meg egyáltalán nincs.
Ráadásul még az adóbevallás is itt hever. Máskor mindig megcsináltam már februárban, de most ez az időpontváltozás teljesen bezavart. Mikor csináltam volna még nem voltam meg a papírok, mire meglettek a papírok, kiment a fejemből. A Gáborét el is rontottam, most el kellene menni új csomagért. Persze mit rontottam el?! A nevét. Miután mindent gondosan kitöltöttem.

Panka!
Köszönjük szépen a meghívástKép. Majd élünk is vele, csak legyek túl ezen az idegbajos időszakon. Meg Molli még elég picike, mi pedig mindig elkapunk valamit, nem akarok fertőzni.
Nagyon szép a vers! Jaj, mindig akarom Neked küldeni az email-t, de most is rohanok.

Dodus!
A szivárványt én is lefényképeztem.

Igazából nem is tudom örüljek az esőnek vagy ne! Így tegnap Gábor nem tudott menni dolgozni, együtt voltunk majdnem egész nap. De ilyenkor meg ideges, mert el van maradva az eső miatt. Én meg nem tanultam.

Ja, a citológiához még annyit tennék hozzá, hogy a P1 esetén általában ismételnek, de ez betegfüggő. Ilyenkor nem biztos, hogy jó volt a mintavétel

Ebba!
Tudod, mi is benne vagyunk egy lakásfelújításban. Még véletlenül sem fordul elő, hogy ugyanaz tetszene. De összeveszni már nem szoktunk, csak hetek óta egyeztetünk. Tegnap is ezzel telt a délután, nem sokra mentünk.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ja, Kriszta, mégsem jó a péntek! Matyi beteg megint.

Még írnék, de vár a biztosítás, meg a humán erőforrás.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

HiKép

Betti!
Tanuljunk együttKép Én is humánozokKép

Kriszta!
Tudtommal mindenkinek kell beadni adóbevallást.

Dodus!
Kert nagyon jó lettKép PhotoHall szerintem nagyon-nagyon le van terhelve. Nagyon döcög de próbálkozni kell, engem is kivágott már egy csomószorKép

Megyek vissza tanulni (legalábbis úgy csinálok)
Puszika, Marik

marika

Lányok!

A Photo Hall nagyon lessú! De ne adjátok fel, sokszor kell rákattogni egymás után, egyszer csak sikerül.
Én már 2 adagot elküldtem.Kép

Niki
Vendég

Sziasztok!
Reggel simán elküldtem egy adagot!
Nem merem megírni, hogy mennyit állítottam össze! Kép
Jól el leszek itt!
Keresek valami jó kis tortát Apának. Ma lett 29 éves a szentem! Kép

Hogy álltok a sütéssel?

Betti!
NEkem nem gond a péntek! Kép Egy kalappal a vizsgákhoz!

Marika!
Neked is!
Jól rá fogok fázni erre az adóbevallás dologra.
Mi a határidő?

Niki!
Köszi a bíztatát! A Te biztató szavaidra nem adtam fel az egészet! Kép

Idő:
reggel: Mályi, orkán erejű szél; dél: Diósgyőr szitáló eső, délután Mályi, szél..... a hajam.... húúúú az gáz!!! De csak azért mert nem azt a bizonyos zselét használom! Kép

Kidobott a ph! Kép
k
kriszta13

Sziasztok!

Megint itt. Engem is kodobott a PH.
De nem adom fel este biztos jobb lesz és beeenged!
Engem már a DM-es sem akar beengedni. Illetve nem küldi a kódot.Kép

Kriszta:Kép
Ez tetszett!
Vendég

Sziasztok!

Hát, nekem sem jön össze ez a photohall dolog! Gondolhatták volna, hogy ez lesz!Kép

KrisztaKép
Párodat Isten éltesse!Kép Milyen fiatal!Kép
Én pedig azt a bizonyosat használom, a hajamra mégis jobb nem ránézni!Kép

Mi 2 napja nem mozdultunk kia a lakásból, tegnap egész nap szakadt, ma meg olyan szél van...Kép
Utálom! Eddig csak estére kellett fűteni, de ma már nappal is ment a fűtés!
Két hete legyantáztattam a lábam, várva, hogy majd térdnadrágot veszek fel, ha jön a jó idő! Jelzem, erre még nem volt alkalom, viszont megint szőrösödöm...Kép

DodusKép
Kert nem rossz! A sok eső hatására a miénk is szép zöld, csak hát nem győzzük nyírni, olyan gyorsan nő a fű!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Most csak azért írok, hogy meglegyen a 400. üzenetem is!Kép

Kép

Kép
ditta76

Ditta!
Éljen-éljen a 400.!
Szörtelenetíés: brrrrr... Nem! Egyszer voltam ilyen gyantabizén, de soha többet! Inkább naponta Kép a borotva vagy a krém! Kép
Köszönöm a köszöntést! Még nincs itthon! Kép

Itt is tombol a szél,de kispasim nem bír magával! Tiszta lázban van, hogy ma van az ő apukájának a szülinapja!
Torta sül! Majd leírom a receptet ha sikerül!
Persze a tésztát a géppel "nyurattam" össze!

PH: szenvedek!30 sikerült eddig!
Valaki nem tudja, hogy hogyan lehet töröltetni? Én balga nem vettem észre, hogy be kell írni, hogy akcio és így számlázta! Kép
Hajrá!!!
kriszta13

Kriszta!
Az SZJA bevallás határideje május 20. Ha gyesen kívül más jövedelmed nem volt, akkor nem kell beadni. (Ha még voltál tavaly gyeden pár hónapot, akkor kell)
Ph-hoz gratu, nekem is sikerült már leadniKép Volt a megrendelés vége felé vissza, vagy megr. törlése. Ha már kiléptél belőle, akkor írj nekik egy mélt (szerintem)
Apának Boldog Szülinapot.
A szél tombol, a szomszéd házáról a vakolatot mind a mi udvarunkra veri le, két házzal arréb pedig a téglák potyognak a gyanútlan járókelőkreKép

Ditta!
Grat a 400-hozKép

Ph-t próbáljátok még, gyakran kell a címre enterezni akkor sikerülni fogKép

Pá, Marika

marika

Helló Lányok!
Sajna most legalább két hétig nem tudok jönni, mert a terhességem ismétli az előzőt, megint feküdnöm kell felpolcolt ágyvéggel. (kedden 2100 volt a méhszájam, tud valaki valami biztatót?) 31.-én nézi megint újra a doki. Hát remélem most is visszaalakul,valamennyire, bár most ugye itt van Vivi is, tehát annyira pihizni nem lehet.

Emese!
Így sajna nem tudunk talizni. Tegnap voltam Pestem magzati szívultrahangon, szerencsére minden rendben, és újra megerősítették, hogy fiú.

Niki!
Szandra a Herman Ottó ált.isk-be jár ide az avasra.(régen 42 számu.)Szeret suliba járni, és remélem nem hangzik beképzeltnek, de pár hete volt egy tudáspróba a suliban, és az osztályából ő volt a legjobb.

Na puszi, és szorítsatok légyszi!!!
Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

bocsi, Niki helyett Zita!

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok!

KrisztaKép
A visszaigazoló mail végén ez van:
Ha a rendeléssel kapcsolatban probléma merül fel, kérjük, jelezze munkaidőben a 06-1-238-0717-es kék telefonszámunkon, vagy az ugyfelszolgalat@photohall.hu e-mail címen.
Talán itt le lehet mondani.

P.

panka

Sziasztok!

Engem ez az üzenet fogadott:"Kedves Látogatónk!

Az akciónk iránti érdeklődés pillanatnyi túlterheltséget okozott szerverünkön. A hibát igyekszünk minél előbb orvosolni.
Kérjük, mindenképpen próbálkozzon újra kicsit később. "
Kb. 4 órája próbálkozom... de feladomKép

MAgdi
lilien_csenge

gyors bekukk. holnap még ovlasok. még mindig hsiztisek vagyunk,d e már a végén a megfázásnak. hiszti viszont marad. Kép
Photohall nekem sikerült 30-at 2,5 óra altt. hajnalban még jó volt.

www.rtlklub.hu-n is van 10 ingyen kép június 12-ig. miskolcon 2 helyen vehető át: középszer vagy kandó.

jó éjt mindenkinek: pamacs
pamacs

EbbaKép
Te érdeklődtél Meskó után? Barátnőm nála szűlt, tegnap kikérdeztem. ha még aktuális, mesélemKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szép jó reggelt!
Mint a mosott kaki... Kb. úgy nézek ki!
Fél éjfélig próbálgattam.
Nem ment! Amiket el tudtam küldeni azt úgy kb. 8-ig, sikerült!Kép Kép

Most megyek megnézem az RTL-es oldalt! Még van pár kép amit nem küldtem el! Kép

NÓRI!!! Ha olvasgatsz minket kérlek dobj egy sms-t, egy mailt! Mennék már nagyon, csak mindig van valami! Kép

k
kriszta13

Sziasztok!

DodusKép
Az egyik Praktikában le volt írva, hogy hogy lehet mártott papírt csinálni és nem nagyon bonyolult, azért kérdeztem.Kép
Beni eddig nagyon jól viseli a dolgokat, nincs semmi féltékenység. Mondjuk biztos az is sokat számít, hogy Mollival nem sokat kell még most foglalkozni, nappal nagyon jól elvan, eszik, alszik, ha felvan csendben elnézelődik az ágyában, így Benivel szinte ugyanannyit tudok foglalkozni, mint szülés előtt.

DittaKép
Beninél én is G.W.-t használtam, és jó volt, de azt csak 1 hónapos kortól lehet, ezért próbáltuk ki most az Infacolt.
Mi is beszéltük, hogy lassan máj. vége és még mindig fűteni kell. Nem is tudom mi lenne velünk ha gázzal fűtenénk, a gatyánk rámenne.

KrisztaKép
Látom a bevallásra már Marika válaszolt.Kép
Apának utólag sok boldog szülinapot. Milyen lett a torta?
A DM-est már kihasználtad?

ZitaKép
Mosogatógép szuper találmány, nem is tudom, hogy mi lenne velem most nélküleKép (vagyis tudom, ugyanaz mint mikor Beni született, mosatlan edényhalmok, elmosva az amiből éppen enni akarunkKép)

ÁgiKép
Nyugi, Beninek még tavaly nyáron is csak ekkora haja volt, most meg már nő neki szépen, havonta vágni kell. Igaz ő fiú.Kép

KodaKép
Pocira puszit köszönjük, remélem használni fog.Kép

BettiKép
Hibajavítóval lehet javítani.Kép
Hány vizsgád van még?
Matyinak gyors gyógyulást kívánok.Kép

NikiKép
DM-es tegnap nekem küldött kódot. De a fotókat elég sokára készítik el. Vasárnap töltöttem fel és holnap du. 4 után mehetek érte. Látom a PH-hoz te is több adagot töltöttél felKép

CatKép
MéhszájKép Mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen. Azért néha írjál, hogy mi újság veletek.

Úgy látszik nekem a PH-val szerencsém volt, 6 után sikerült belépnem, gyorsan töltötte fel (kb. 15 perc), el sem merem árulni, hogy hány adagot töltöttem fel.

Hurrá, süt a nap.Kép Csak itt már kora du. annyi a szúnyog, hogy nem lehet kint megmaradni.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Hurrá, sikerült 2× elküldeni, mert olyan lassú volt. Így a 2.-at töröltemKép
P.

panka

Koda!!!
Na mondd minden érdekel!!

Panka!
Nálunk is van,és én nem értem,miért nem hódít úgy,mint a mosógép.pedig uo.jó és uo. drága. Nem? Csak nekünk csak 8 személyes fér be(de lehet hogy már ezt írtam)
pussz zita
ebba

Sziasztok!

Nekem se megy a PH.

Borzasztó, ami a városban van. Majdnem lekéstem a vizsgámat. Háromnegyed óra alatt értem ki délelőtt az egyetemre (máskor negyedóra), előtte még feladtam az adóbevallást is. Hazafelé még nagyobb volt a dugó, persze péntek délután... Egyébként is van, most meg hogy lezártak mindent...

Marika!
Én ezennel befejeztem a humánt. Szigorlat volt, ötöst kaptam. Te délelőtt voltál?

Panka!
Nem mertem javítani, kitöltöttem még egyet. Szerencsére az Apósomét megkaptam. Neki megcsinálta a munkahelye, de kapott csomagot. Még jó, hogy volt, mert az APEH-nál a csomaghoz is sorszámot kellett kérni. Bár, ha odamegyek két gyerekkelKép!
Ha a délelőtti vizsgám is megvan (úgy veszem, hogy igen), már csak egy lesz, az is jún. 16-án.
Jó, hogy ilyen jól viseli Beni a testvékét. Meg persze az is, hogy sokat tudsz foglalkozni Vele.

Pamacs!
Te mit csinálsz, hogy ma MÉG olvasol?

Cat!
Szorítok NekedKép, remélem nem lesz nagyobb baj!

Panka, Ági, Zita!
Meg akinek még van mosogatógépe! Én nemrég döntöttem úgy, hogy nem kell, mert ne vegye el a helyet! Lehet, hogy rosszul döntöttem? Tényleg annyira jó? Tudtok róla többet írni? Milyet érdemes venni, mire kell figyelni stb. Most eléggé elbizonytalanodtam. Még meggondolhatom magam pár hétig, utána már nem lenne jó bolygatni a vizet és a konyhabútort is másképp kell tervezni.

Na, el kell indulnom a gyerekekért. Még egyszer át kell verekednem magam a városon, utána meg vissza.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
Én csak rábeszélni tudlak!
csúcs jó, hogy mosogat helyetted! Kép Egy másik topicban olvastam, hogy valami gond miatt egy csajszi kimérte a vizet és nem használ sokat!
Szóval ha rám hallgatsz vegyetek!
Mire kell figyelni? Nem tudom! Gondolom,hogy ármatak. legyen, hogy halk legyen, hogy sok program legyen rajta.
Nekem egy Zanussim van. Elég hangos. Meg az is gond volt vele, hogy leverte a biztosítékot! De ezt lehet orvosolni! Kép

Újra kell indítani a gépet!
Lassú mint a csiga!
k
kriszta13

Panka!
10-vel rendeled meg a DMen?
Na mennyit küldtél el a Phon? Nekem 182 sikerült.
Na! Kivele!

Pamacs!
Az RTLen mi a rendszer? Csak leadod és hajrá! NEkem nem sikerül megnyitni az oldalt rendesen.Csak a feltöltés oldalt nyitja meg! Kép
k
kriszta13

EbbaKép
A barátnőm személy szerint meg volt elégedve vele. Igazából rosszat nem tudott mondani. Császáros volt, a gericérzéstelenítést neki a doki elsőre, szuperül beadta, de a másik ágyon szülő nőnek pl. nem tudta beadni 3 próbálkozásra sem......A szülést jól levezette, ahogy ígérte bement a szülésre. Pénzileg annyit tudok, hogy menet közben nem kért semmit, a végén adtak neki 25 e forintot, amit elfogadott. Az jó viszont, hogy ő Uh-os orvos is, de a genetikai 18-hetes UH-ot nem ő csinálja. Erre 2 doki jogosult ott. Szóval a barátnőm annyit mondott, hogy ő hallot jót és rosszat is róla, pont úgy, mint a többi dokiról általában. De neki megfelelt, igazából a rosszakból nem tapasztalt semmit.Kép Remélem tudtam segíteni egy picit.

Most ennyi telt tőlem, mert épp benne vagyok egy migrén közepén. Már 2 napja nem alszom, a gyógyszerek csak ideig-óráig hatnak.....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Nagyon köszi az onfot,ami eddig az egyetlen ilyen szempontból Kép
Egy kicsit megnyugodtam,de ha lesz kérdésem,még zargatlak!

Betti!
Nekünk itthon indesit van,ami 9terítékes(8+1) én ötünknek nagyon megfelelőKép,de a barátnőméknek is Indesit van,csak 12 terítékes,majd megkérdem,hogy üzemel,mert vagy két hetes nekikKép
Nekem egy 2.90X1.40-es kicsi fülkém van,és azt mondtam,ha csak egyes mosogató lesz,nekem akkkor is kell a gép is. Nagyon gondold meg! Szuper,cak a tojásrántottát nem szereti,de vannak dolgok,amiket nem tudunk mi oly szépen elmosni,mint a gépKép
ebba

Koda! Gyógyulj meg minnél hamarabb. Mitől lett? Én sajnos már több mint egy hete úgy köhögök,mint egy tüdőbeteg(és ez nem viccKép). Így kénytelen vagyok gyógyit szedni,így gondolkodok a mostani babán...
mi erről a véleményetek??????
ebba

Ebba!
Ajánlom szíves figyelmedbe a homeopátiás Stodal szirupot!
Köhögésre van! Na! Ez most elég sarkított ifó! Kép
Hétfőn de ráérsz? A Szinva park mögött tudnánk találkozni és akkor oda tudnám adni a minket! Ki is próbálhatod!
A homeos cuccokat kismamák és szoptatós anyukák és pici babák és mindenki szedheti! Kép

Koda!
Megint előjött???? Kép
Millió gyógy-gyógy pusza!
Van egy anyukám aki szakterületen dolgozik és nagyon jó fej! Ha gondolod átküldöm az elérhetőségét!

Na! Válaszoljon már valaki DM és RTL ügyben!

k
kriszta13

Koda!
Gondolom a melegfrontKép. Nekem a térdem fáj, de az semmi a migrénhez képest. Még jól is jön, én vagyok itthon a szamárKép. Vagy béka? Már itt is van a meleg. Most jöttünk meg, jobb az idő, mint délben volt.

Zita, Kriszta!
Sejtettem, hogy nem beszéltek leKép! Csak sajnálom a helyet. Most kitaláltuk, hogy a mosógépet is kitesszük a konyhába. Majd átgondolom az egész koncepciómat megint. Századszor.

Nekem az RTL-en nem megy a regisztráció. Azt mondja, már van ilyen felhasználónév. Pedig felhasználónevet nem is kér. A PH-t meg próbálgatom, de az se jön be. Igaz csak délutántól, úgyhogy még sok próbálgatás nem volt.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Kriszta!

Én rendeltem az RTL-es oldalról! Itt nincsen kód, automatikusan nulla forint. A középszeren illetve a KAndó Kálmán úton lehet átvenni a képeket. Regisztrálni kell és ennyi.
DM ügyben mi volt a kérdés?

Niki
Vendég

Betti!
Mekkora a konyhád?? A 12-es 60cm széles,a 9-es 45 cm. Az tényleg nem sok! Egy elemnyi!!
ebba

Kriszta!

Nézd meg itt:
https://asp01.photoprintit.de/microsite/index.php?activex=1&customerid=3272&stag ing=1
Állítólag itt is 3 munkanap alatt kész van.

Én ide kértem:
Rekord Kft.
Kandó K. U. 13-15.
3534 Miskolc

Niki
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?