Sziasztok!
Dodus
Az egyik Praktikában le volt írva, hogy hogy lehet mártott papírt csinálni és nem nagyon bonyolult, azért kérdeztem.
Beni eddig nagyon jól viseli a dolgokat, nincs semmi féltékenység. Mondjuk biztos az is sokat számít, hogy Mollival nem sokat kell még most foglalkozni, nappal nagyon jól elvan, eszik, alszik, ha felvan csendben elnézelődik az ágyában, így Benivel szinte ugyanannyit tudok foglalkozni, mint szülés előtt.
Ditta
Beninél én is G.W.-t használtam, és jó volt, de azt csak 1 hónapos kortól lehet, ezért próbáltuk ki most az Infacolt.
Mi is beszéltük, hogy lassan máj. vége és még mindig fűteni kell. Nem is tudom mi lenne velünk ha gázzal fűtenénk, a gatyánk rámenne.
Kriszta
Látom a bevallásra már Marika válaszolt.
Apának utólag sok boldog szülinapot. Milyen lett a torta?
A DM-est már kihasználtad?
Zita
Mosogatógép szuper találmány, nem is tudom, hogy mi lenne velem most nélküle
(vagyis tudom, ugyanaz mint mikor Beni született, mosatlan edényhalmok, elmosva az amiből éppen enni akarunk
)
Ági
Nyugi, Beninek még tavaly nyáron is csak
ekkora haja volt, most meg már nő neki szépen, havonta vágni kell. Igaz ő fiú.
Koda
Pocira puszit köszönjük, remélem használni fog.
Betti
Hibajavítóval lehet javítani.
Hány vizsgád van még?
Matyinak gyors gyógyulást kívánok.
Niki
DM-es tegnap nekem küldött kódot. De a fotókat elég sokára készítik el. Vasárnap töltöttem fel és holnap du. 4 után mehetek érte. Látom a PH-hoz te is több adagot töltöttél fel
Cat
Méhszáj
Mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen. Azért néha írjál, hogy mi újság veletek.
Úgy látszik nekem a PH-val szerencsém volt, 6 után sikerült belépnem, gyorsan töltötte fel (kb. 15 perc), el sem merem árulni, hogy hány adagot töltöttem fel.
Hurrá, süt a nap.
Csak itt már kora du. annyi a szúnyog, hogy nem lehet kint megmaradni.
Puszi mindenkinek, Panka