Sziasztok!
Annácska
Igenis jól megdorgálunk, kezdem is! Először is: FOLYADÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tessék bevésni a fejecskédbe, hoyg napi 2 liter minimum! Sokat jársz majd pisilni tőle, de muszály! Én reggel otthon iszok minimum 1 csésze teát, behozok magammal 1,5-2 litert egy palackban, és este is iszom még otthon. Nehéz volt rászoktatni a szervezetemet, de mára már automatikus a mozdulat hogy nyúlok a csészéért. Megszokja a szervezeted, és hiányolni fogja a folyadékot! És mint tudjuk, jót tesz a bőrnek, a méhnyálkahártyának, a vesének, és ha jól tudom alacsony vérnyomásnak is
Másodszor: TESSÉK CSÖKKENTENI A KÁVÉT! Iszonyú sok az a napi 4-5 kávé! Ha babás leszel, nem fogsz tudni róla leszokni egyik napról a másikra, szerintem kezd el csökkenteni a mennyiséget! Hidd el, kávé nélkül is megtanul a szervezeted élni! Olyan kis vékonyka vagy, ne tedd tönkre a szervezeted, még egy babát ki kell hordanod!
Komolyan, figyelj jobban magadra, ezen sok múlhat!
Eszti
Leraktalak a tábla aljára, de nem töröltem ki a ciklusnapokat. Egyszer majd cask átírom 1-re. Viszont ha nem jön meg a hétvégén, szerintem menj el a dokidhoz, esetleg tesztelj előtte egyet, hoyg tuti nem baba van-e. És ha nincs, akkor a doki ad majd gyógyszert, amitől megjön a menzid, talán egy hormontükör sem ártana. És ha majd megjön, akkor talán érdemes lenne kipróbálnod Stella tea-csodáját a menzi beállítására. Nincs rendben ez a ciklus kérdés, lehet hogy így nehéz lesz a project
Nárcisz
Elhiszem hoyg nagyon kiábrándító az orvosképzés, meg hoyg elmegy a kedved tőle. De ha te úgy érzed, hogy ez a hivatásod, erre születtél és doki akarsz lenni, akkor kérlek ne add fel, mert szüksége van az országnak lelkiismeretes dokinénikra, akármilyen szakdoki leszel is!
LÁnyok
Szerintem anynira túlbonyolítottátok ezt a vitamin kérdést
Én nem lennék képes arra hogy a napi kajában számolgassan a vitaminokat, meg hogy épp csak olyat egyek
Én egyszerűen csak eszem ami jól esik (kivéve most, fogyókúra alatt, és a zsírosokra eddig is figyeltem
), adok hozzá egy kis gyümit meg zőcséget, egy kis elevitet meg folsavat, és ennyi!
Lécci ne kövezzetek meg ezért!
Stella
300 oldalas könyv a vitaminokról meg tápanyagokról?
Akkor én haza is viszem a kis vitaminos könyvecskémet
HURRÁ PÉNTEK!!!!!!!!!!!!!
Szép napot mindenkinek!
Tündi