Új privát üzeneted érkezett!

Eszter Kép
Ezen már én is gondolkodtam. Minden vitaminozva van (legalábbis zet írják rá...)

Na húzok haza, jók legyetek Kép

Wish

wish

Sziasztok!

Eszter!
Szerintem tutira rátapintottál a lényegre, csak már nem akartam a mai nap hoszzú lenni.

Wish!
Nekem kezd már elegem lennia jó dolgokból. Szinte minden kórház a csőd szélén áll. És Kopp Mária (magatartási intézet prof asszony) szerint is csak az orvosok türelme tartja fenn az egészet. de már elegem van abból, hogy zárót írni jobban tudok, mint beteget vizsgálni, és ez az egész hálapénz téma. Hát tutira elég volt.

A babáról van egy jó könyv. Nagyon régi, de gyerekkorom óta ezt olvasom. 1957-ben írta Franz Kahn. Akinek megvan olvasson bele. Õ azt is leírja, hoyg sok baba már azért nem jön össze, mert túl sokat fogalkoznak vele. A pszichiátria tankönyv ugyanezt fejtegeti. De azért jól csináljátok. Én most hagytam abba csak a fogamzásgátlót, de próbálom magamat max jóra felhozni ez alatt a pár hónap alatt. Így tudok érte megtenni mindent. És azt szeretném, ah minden esélye meglenne az egészséges életre. Hát ez ne rajtam múljon.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!
Hihetetlen nagy forgalom van itt a topicban, tegnap óta csak most tudtam visszaolvasni a leveleket!Kép

Narco!
Üdv itt, le a kalappal, hogy Te mi mindent tudsz!!!Kép Az egyik barátnöm is orvostanhallgató, most fog államvizsgázni, ö is panaszkodott a rezidensképzésröl, elmesélte nekem, hát tényleg elég rosszul van kitalálva!

Kivi!
Köszi a drukkot,kedves vagy!!!KépBár szerintem ez a hónap is csak olyan mint a többi, mert ugyanúgy semmit nem érzek!Csak egy kis fájdalmat, mert az egyik legjobb barátnöm az elsö hónapban teherbe esett!!Persze nem volt felkészülve semmire, azt sem tudta, mitöl húzódik a hasa, én mondtam,hogy teszteljen és én adtam neki Elevitet, azt sem tudta mi az!Rögtön odaadtam az enyémet, én úgysem szedemKép!Na mindegy, ez van!
Drukkolok a vizsgákhoz!Kép

Judit!
Régen írtál, minden ok?Kis Atti még bent van ugye?Fájások még mindig vannak?

Judyt!
Mikor engednek haza?Remélem minden rendben Veletek is!Kép

Szép napot kívánok Mindenkinek!Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok Kép
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat Kép
Tegnap sajnos már nem értem el dokimat. Most egyenlőre úgy tünik nem fáj a pocim és ennek nagyon örülök Kép
Igaz most már gőzöm sincs mi lehet ez.

Olik Kép
Abban lehet valami, hogy homok, vagy esetleg kő van bennem, mert nagyon-nagyon kevés folyadékot veszek magamhoz. Egyszerűen nem jut eszembe inni. Reggel egy pohár kakaó aztán nap közben csak 4-5 kávé és ennyi. Se leves, se semmi Kép
Na most jól megdorgáltok Kép
Most már azzal kezdtem a napot, hogy főztem magamnak egy kancsó teát Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:58-kor.
seszi

Sziasztok!

Annácska
Igenis jól megdorgálunk, kezdem is! Először is: FOLYADÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tessék bevésni a fejecskédbe, hoyg napi 2 liter minimum! Sokat jársz majd pisilni tőle, de muszály! Én reggel otthon iszok minimum 1 csésze teát, behozok magammal 1,5-2 litert egy palackban, és este is iszom még otthon. Nehéz volt rászoktatni a szervezetemet, de mára már automatikus a mozdulat hogy nyúlok a csészéért. Megszokja a szervezeted, és hiányolni fogja a folyadékot! És mint tudjuk, jót tesz a bőrnek, a méhnyálkahártyának, a vesének, és ha jól tudom alacsony vérnyomásnak is Kép
Másodszor: TESSÉK CSÖKKENTENI A KÁVÉT! Iszonyú sok az a napi 4-5 kávé! Ha babás leszel, nem fogsz tudni róla leszokni egyik napról a másikra, szerintem kezd el csökkenteni a mennyiséget! Hidd el, kávé nélkül is megtanul a szervezeted élni! Olyan kis vékonyka vagy, ne tedd tönkre a szervezeted, még egy babát ki kell hordanod! Kép
Komolyan, figyelj jobban magadra, ezen sok múlhat! Kép

Eszti
Leraktalak a tábla aljára, de nem töröltem ki a ciklusnapokat. Egyszer majd cask átírom 1-re. Viszont ha nem jön meg a hétvégén, szerintem menj el a dokidhoz, esetleg tesztelj előtte egyet, hoyg tuti nem baba van-e. És ha nincs, akkor a doki ad majd gyógyszert, amitől megjön a menzid, talán egy hormontükör sem ártana. És ha majd megjön, akkor talán érdemes lenne kipróbálnod Stella tea-csodáját a menzi beállítására. Nincs rendben ez a ciklus kérdés, lehet hogy így nehéz lesz a project Kép

Nárcisz
Elhiszem hoyg nagyon kiábrándító az orvosképzés, meg hoyg elmegy a kedved tőle. De ha te úgy érzed, hogy ez a hivatásod, erre születtél és doki akarsz lenni, akkor kérlek ne add fel, mert szüksége van az országnak lelkiismeretes dokinénikra, akármilyen szakdoki leszel is!

LÁnyok Kép
Szerintem anynira túlbonyolítottátok ezt a vitamin kérdést Kép Én nem lennék képes arra hogy a napi kajában számolgassan a vitaminokat, meg hogy épp csak olyat egyek Kép Én egyszerűen csak eszem ami jól esik (kivéve most, fogyókúra alatt, és a zsírosokra eddig is figyeltem Kép), adok hozzá egy kis gyümit meg zőcséget, egy kis elevitet meg folsavat, és ennyi! Kép Lécci ne kövezzetek meg ezért! Kép

Stella
300 oldalas könyv a vitaminokról meg tápanyagokról? :-o Akkor én haza is viszem a kis vitaminos könyvecskémet KépKépKép

HURRÁ PÉNTEK!!!!!!!!!!!!! Kép
Szép napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

AnnácskaKép
Tényleg rád férne egy kis dorgálás, de ha Te is tudod, hogy többet kéne innod, akkor csak szokás kérdése az egész.
Tessék minden nap lefőzni azt a kancsó teát, vagy vinni magaddal egy üveg ásványvizet és szépen iszogatni!

Örülök, hogy már jobban vagy!
Stella

Kép
stella9

Kinga
Nem baj ha nem érzel semmit! Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!! Kép Barátnőd miatt ne fájjon a fejed, tudom könnyű mondani, mert olyan nehéz ezt megértenünk Kép De biztosan tudom, hogy lesz babád neked is, cask hoyg mikor? Az kérdés marad. Reméljük, most Kép

Png
Üdv itt Kép

Mohácska
Csak nem jön meg az a menzi Kép Szoritok neked! Sikerült a pároddal megbeszélni a dolgot?

Virág
Kellemes okosodást Kép

Vanda Kép
Máté ne akarjon még kijönni Kép Reméljük vár még azokkal a fájásokkal Kép

Tündi

Na, egy tábla Kép

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Na, voltam tegnap dokinál a méhszájsebbel, lefagyasztotta. Úgyhogy ez a hónap is ugrott, két hét házasélet tilalom, akkor megnézi, és ha rendben van, akkor mensi után lehet teherbe esni. Most már kezdem érteni a hosszas várakozásokról szóló panaszaitokat.Kép

Na, de fel a fejjel, addig legalább levizsgázom, és akkor már csak erre kell koncentráljak.

A vitaminokkal kapcsolatban Tündivel értek egyet, én is pont úgy csinálom, mint ő. Csak én még vasat is szedek, illetve ilyen vas+folsav pezsgőtablettát.

Annácska!
Tündinek igaza van az ivással kapcsolatban! Sajnos én is a nagyon keveset ivók közé tartozom, de tényleg muszáj. Az a legjobb módszer, ha a kezed ügyébe teszed az innivalót, hogy még felállni se kelljen miatta, és akkor mindjárt több fogy.

Na, megyek tanulni.

Mindenkinek minden jót!

Timi
szabotimi

Sziasztok!

Hát Kinga! Ez az egyik legfájdalmasabb dolog a világon. Tudom, hoyg ezt már megbeszéltük, de legalább (és ennek nem örülök) vannak olyan emberek, nők, akik megértik, hoyg mit érzek 1-1 nagypocakú nő láttán, vagy hogy kijelentik, hoyg valamely ismerős mikorra várja ababáját. Fel tudnék robbanni ilyenkor, és erre szerintem csak egy gyógyír létezik. De valóban az jön majd, amire számítunk, mármint érzelmileg?

Tündike!
Már rég kiábrándultam. Egyszerűen nem megy. Azt sajnálom, hoyg amit tanultunk, az mindennél jobban érdekelt.

Kép
narco

Most nézem csak a táblit, 2 hónap alatt 8 baba várható Kép

Juráról tud valaki valamit? Úgy emlékszem régen járt errefele...

Annácska, szerintem sem szabad hanyagolni az ivast, de ezt mar ugyis mindenki leirta. Nekem az a modszerem, hogy odarakok magam ele egy nagy pohar valamit (nalam altalaban ez gyumolcstea), aztan ha elfogy, mar toltom is utana, hogy megint csak fel kelljen emelni a poharat, es ne kelljen messze menni erte, mert az mar maceras Kép Es en pl. poharbol sokkal tobbet tudok meginni egyszerre, mint uvegbol, ezert inkabb mindig mindent kitoltogetek.
A pisiles persze neha idegesito tud lenni, de azert kibirhato!

Kitalaltam, hogy miert lesz jo, ha most nincs babo, igy mar nem is izgulok annyira Kép Kép Na jo, azert egy kicsit igen Kép Tegnap nem sikerult hot mernem, ugyanis reggel 6 korul fel kellett kellnem, annyira kellett pisilni (mar este lefekveskor gondoltam, hogy el kellene menni, de aztan ugy dontottem, hogy majdcsak kibirom reggelig), igy aztan a 7-kor mert ho szerintem nem ertekelheto. Legalabbis remelem, ugyanis csak 36.8 volt KépDe ma ujra 37 koruli, igy nem problemazom a tegnapon.

Kép
szdorka

Seszi Kép
Nem ijesztettél meg nagyon, tudom, hogy nem tesz jót a folyadék nélküliség, de igérem inni fogok Kép

Tündi Kép
Na ezt jól megkaptam Kép De igazad van!
A baj, hogy tényleg nem bírok inni Kép Annó mikor Annamarit szoptattam majd bele betegedtem, hogy meg kell innom 3 liter folyadékot.
A kávét azért iszom, hogy a vérnyomásom legalább a minimumot elérje. Így is olyan 90/54 körül mozog.

Stella Kép
Jól van iszom Kép Megigérem Kép
Le tudnád írni megint a cickafark receptedet? Kép

Lányok!
Judyttal most beszéltem. Jól vannak, úgy néz ki, hogy jövő héten hétvégére hazaengedik. A babák jól vannak és neki is egész jó volt hangja Kép Most már kibírja ezt a kis időt.
Puszil mindekit és a zebrásoknak gratulál Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

AnnácskaKép
A kávé tényleg jó a vérnyomás átmeneti emelésére, de amúgy vizet von el a szervezettől.
Igyál inkább teát, bármilyen nehéz is!
Lehet, hogy rendeződik valamennyire a vérnyomásod is, ha picit többet iszol.
Nekem is hasonló csúcsokat dönget a vérnyomásom, de próbálok többet mozogni, mert a rendszeres testmozgás javítja a vérkeringést és a vérnyomást.
Melyik cickafark recepre gondolsz?
A cickafark-palástfű-zsály koktél a ciklus beállítására jó (már akinél)! Ez ciklus első felében kell inni, reggel-este 2-2 deci. Ízesíteni mézzel és citromlével lehet, mert amúgy borzalmas.

Én mostanában csak üres cickafark teát szoktam inni, mert azt nagyon ajánlják női bajokra!
Stella

Kép
stella9

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:07-kor.
seszi

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:58-kor.
seszi

ÉviKép
Hát téged mindíg ennyire megkínoznak???
Ez már tényleg nagyon dühítő lehet, és pont most kéne nyugotnak lennetek és szeretnetek egymást.
Sokszor a dokik azt hiszik, hgoy gépek vagyunk!

Drukkolok neked, hogy hétvégén megrepedjen az a szép nagy tüsző!!
Én lehet, hogy adtam volna már egy repesztő szurit neked, de ehhez a dokinak kell értenie!
Drukkolok nagyon! Még egy pici kitartás!!!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Nem is tudtam, hogy a kávé vizet von el.
Ha megnyugtat ma még nem ittam egy kávét sem, de már 3 bögre teán túl vagyok és már fő a következő adag Kép
A sportolás nálam sajnos nem vált be. Storttagozatos voltam, mikor egy rutinellenőrzésen derült ki, hogy ennyire alacsony a vérnyomásom még a rendszeres tesedzés mellett is. Gyerekkorom óta küzdök vele, de nem segítettek annó méga gyógyszerk sem. Így jobb híján kávézom és fekete teát iszom.
Még ma veszek cickafarot Kép

Hű hát nem is olyan könnyű egészségesen élni Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Tényleg nem könnyű, de nagyon jó úton haladsz!!
Akkor erre most iszunk Kép!
Kép

Kép
stella9

Sziasztok Kép

Jó, hogy ennyit írtatok az ivásrol, ki is mentem a konyhába gyorsan vízért Kép

Tündi Kép
De hát én is ezt mondta, eszem a vitamint, meg a gyümit Kép Csak elgondolkoztam rajta, ogy ha a kakaótól kezdve a vajig minden vitaminozott, akkor ha számolnánk, mennyivel többet vinnáénk be az elvileg szükségesnél. (Szerintem semmenyivel, mert ez csak marketingfogás Kép)

Timi Kép Évi Kép
Jaj, szegények. Én is Kép lennék. De meglátjátok meglesz az eredménye Kép

Annácska Kép
Úgy van a hogy Tündi mondta, el kell kezdenni inni, és ha már egy hete sokat iszol utánna automatikusan menni fog. Nekem mostmár a lombik után minden nap lecsúszik 2,5-3 liter.
De! képzeljétek a sivatagban a beduinok napi fél litert isznak csak. Mi meg nyomorult túristák csak úgy döntöttük magunkba a sok vizet Kép

És ott tudjátok, hogy gondozzák a piciket a beduinok? A nagyobb gyerekek vigyáznak rájuk. A képen ami a "nagy" kislány (= kb 6 éves) hátán van, abban a cuccban van az egy hónapos bébi, ami a másik képen a mamája ölében. Elég rideg körülmények között élnek. A mama is csak olyan huszonöt év körüli volt, ez az ötödik babája, de csak a harmadik aki életben maradt Kép
KépKép

wish

Wish Kép
Akkor lehet, hogy én is beduin vagyok Kép

Stella Kép
Annyira édes vagy Kép

Annácska

annácska

Lányok!!!
Merre vagytok?

Annácska

annácska

Annácska Kép
Én itt a Tüköry utcában Kép. Dolgozás van gondolom... vagy korai ebéd, esteleg egy kis séta a napsütésben Kép

wish

Wish Kép
Te olyan jófej vagy!!!
Szerinet egyszerűen péntek van és mindenki "rápihen" a hétvégreKép!
Kép

Kép
stella9

Évi
Hát már én sem tudnám eldönteni hogy mennyi tüszőm van és mekkora Kép Remélem a melóhelyed tolerálja még a reggeli késéseket, kitartás, most már tényleg kell hogy repedt tüsződ is legyen Kép Bármi van is, akciózást ne adjátok fel semmiképpen! Kép

Annácska
Remélem nem haragszol a dorgálásért, a többiek sokkal humánusabbak voltak Kép SZoritok neked hogy sikerüljön az ital-kúra! Kép

Timi
Sajnálom, hogy akkor ez a hónap is kimarad, nagyon rátok jár a rúd Kép A vizsgák végeztével biztos jobb idők járnak majd felétek, addig tarts ki, aztán tényleg teljes gőzzel tudsz majd a kistesóra koncentrálni! Kép

Tündi
Vendég

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:59-kor.
seszi

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:59-kor.
seszi

Seszi Kép
Nekem nem hosszabbak a ciklusaim Kép Normál 28-30 naposak KépIgen, mostanság van/várható tüszőrepi Kép Ezért aztán nagyon várom a nap végét, hogy hazamehessek és jóóóóól megszeretgethessük egymást a párommal Kép
Mintha az előbb kicsi billingseset láttam volna, de nem igazán átlátszó volt, inkább fehér, de lesz ez még jobb is remélem Kép Hajrá akciózások Kép

Tündi
Vendég

Szisztok!

MA PÉNTEK VAN! Bár én a tegnapra is azt hittem, hoyg péntek van, csak délután szóltak, hoyg csütörtök. De így lagalább kétszer örülhetek a dolognak. :D

A beduinok szegények, és akkor két gyeremeke meghalt? Ez nagyon szomorú dolog. Kép

Jó zebrásodást.

Én mikor kerülök fel a táblázatra? Kép

Kép
narco

Sziasztok!

Nárcisz!
Lenne egy hülye kérdésem. Gondoltam nem hozom zavarba a dokimat, de már nagyon kíváncsi vagyok. Miért lesz valaki nőgyógyász? Már a gyógyítás iránti vonzalmon kívül, mert ugye ez alapján ugyanúgy dönthetett volna más szak mellett is.
Pesze a szülés nagyon szép dolog, talán még a terhesség is, de ha jól gondolom ez csak kis hányada a munkájuknak.

Annácska!
Óvatosan azzal a kávéval! Egyrészt vízhajtó, mint azt fentebb említették, másrészt iszonyúan hozzá lehet szokni, és babavárás alatt nem túl egészséges fogyasztani. Marad a leszokás, ami mint minden aljzószernél ill. élvezeti cikknél ez esetben sem könnyű. Szóval hajrá előre!
Talán ha kombinálod, hogy egyre többet iszol folyadékot és egyre kevesebb koffein és tein tartalmú lötyit, akkor könnyebb.

Tündi!
Még azért várok, mert szerintem lesz ebből ciklus zárás, csak lassabban. Végülis ha azt vesszük a múltkori 23 nappal lehet, hogy letudtam az ehavit.Kép
De ha valóban még egy hét múlva sem, akkor meglátogatom Dokibáscim!

Timi, Évi!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ezt nektek küldöm! Derűbogyók!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Kedves Ironram!

Nem hiszem, hoyg a választás tudatos lenne. Vannak akik a pénz miatt, és ami engem megragadott az az volt, hogy végülis ez egy egészséges dolog. Sokkal kevesebb a betegség, mint más osztályokon. A babák nagyon aranyosak. Nincs jobb, mint egy pár perces babát pelenkázni. Nekem ez volt a lagnagyobb élményem, amikor a szülésznőnek nem volt csecsemőse, mert tumultus volt az osztályon. engem kért meg, hoyg lássam el a picikét. Hát ez örök életemre megmarad.
És végülis a szülészet egy olyan szakma, amely mindenre kiterjed. Lehet "betegeket" fogadni, szülni, műteni, kivizsgálni, onkológia is van. Ki mit szeretne. Csak azt sajnálom, hogy az igazi szülésznők nagyon kevesen vannak már.
Mondjuk az is elgondolkodtató, hoyg miért lesz valaki orvos egyáltalán. Én már 5 éves korom óta tudom, hoyg műteni nagyon jó. Bár nem leszek sebész, mert az nagy munkát kíván, és én inkább családot szeretnék, hát ezért is nem lettem nőgyógyász, mert sokkal többet kell ügyelni, mint máshol.

puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok, de tényleg nem érzek semmit,hasam sem feszül...

Évi,Tündi!
Nagyon "aktív" hétvégét kívánok Nektek!Mindent bele!!!Kép

Timi!
Sajnálom nagyon, remélem két hét múlva már minden rendben lesz!!!

Wish!
Mi is voltunk két éve, teljesen más élet van ott, a beduinoknak az életvitele nem hasonlítható az európaiakhoz,ahol mi voltunk, nagyon nagy szegénység volt, a gyerekek a földröl ettek!

Annácska!
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, 90/70, én reggel iszom egy kávét és többet nem. Én úgy tudom, hogy nem csak vizet von el a szervezetböl, hanem Calciumot is!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!!
Kinga79

Nárcisz Kép
Tegnap leírtam a táblamagyarázatba, keresd vissza Kép Egyébként akkor van értelme felkerülni a táblába, amikor már megy a babaproject szerintem (hisz pont erről szól a tábla), de ettől függetlenül szivesen beírlak ha szeretnéd Kép

Éva
Nem pontosan értem a kérdésed, de talán arra gondolsz hogy károsodik-e a petesejt ha később szabadul ki? Hát szerintem nem. Hiszen a petesejt érik, ennek része a tüszőrepi, és az pont akkor történik meg (legjobb esetben)amikor megfelelően érett ahhoz meg tudjon termékenyülni, ezáltal befejeződjön az érés. Tehát a petesejt érése és a tüsző megrepedése nem független egymástól szerintem.

Jó hétvégét azoknak, akik már készülődnek hazafelé! Kép
Én még maradok egy kicsit, olyan jó itt..... KépKépKép

Tündi
Vendég

Helló Csajszik,
Annácska,
már láttam hogy a többiek jól megdorgáltak én már csak annyit teszek hozzá hogy irgum-burgum tessék szépen iszogatni!!! Remélem már nem fáj annyira odalenn!!

Seszi,
1700 Ft-ért vettél ovi tesztet?!?! Párom a gyógyszertárban 4300 Ft és szintén 5 db van benne és csík mentes!! Megyek a Rossmanba!!

Évi,
jaj szegény hogy ennyit kellett várnod, tényleg úgy elveszi az ember kedvét, sőt még meg is kínoztak! Pulsz ezután a "sok jó" után még késel is. A párodra ne legyél pipa bizti Õ is türelmetlen volt már. Png írta hogy a gugolás jó a tüszörepinek, lehet hogy fel tudod gyorsítani a folyamatot. Neked egy ciklus alatt hányszor van UH?

Kinga,
nem is kell érezned semmit, elég ha nem jön meg úúúúúgy szorííííííííítok!!! A fájdalom elmúlik a barátnőd nagyon szerencsés pont annyira mint a sógornőm, ő is csak ezt vette hogy hoppá babócája van! de te is leszel ám anyuka tudom én !!

Tündi,
engem is nagyon felhúzott ez a ovi teszt, ha van ideged hozzá akkor próbáld ki, de az a tuti ha jó sokszor megszeretgeted a párodat :o))

Lányok akinek most aktuális, annak jó hancurt kívánok, akinek meg nem, annak is!!! :o)
Jó hétvégét!!és Köszönöm a vizsgadrukkokat!
Kivi
kivi2

Lányok!
Mindekinek nagyon szép hétvégét Kép
A pocakosoknak boldog gömbölyödést Kép
Az aktuáis idősöknek kellemes együtt tölött perceket Kép
A pici babásoknak, pedig sok-sok tejcsit és örömöt Kép
Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Elég régen jelentkeztem utoljára, remélem még nem felejtettetek el teljesen.Kép Tegnaptól a Kaáli Intézet betegeinek számát gyarapítom, ugyanis bejelentkeztünk a párommal. Jövő hónaptól inszem... Nem mondom, hogy nem félek tőle, de a legrosszabb az, hogy nem hiszek a sikerességében. Alig hallok olyat, hogy valakinek így sikerült volna baba. Szerintetek?

Annácska!

Hol találod ezeket a tök jó képeket? Iszogatás megy? Én is "vedelek", most kezdtem egy üveg Szentkirályit. (ez itt a reklám helyeKép)

Wish!

Mi most indulunk a moziba a férjemmel, megnézzük a Star Wars III. részét. BibibíííKépKépKépKépRemélem jó lesz!

Egyébként szerintem is tuti jó a guggolás tüszőrepesztőnek! Ma volt bent egy kolleganő a kisfiával a munkehelyene, és elég sokat guggoltam mellette, és már érzem az ismerős fájdalmat, ami szerintem a repi. Pedig még csak a 11. napon vagyok.
Az ovulációs tesztről annyit, hogy én is kipróbáltam, és nekem a Babymark bejött. Azóta se láttam még teszten két csíkot.

Na megyek készülődni a moziba!

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi Kép
Én láttam a bemutatót szerdánKép Nyertem rá jegyet Kép
Egyébként a a "ma megint megjöttben" mostanában volt egy csomó sikeres inszem. Szóval bízz magadtokban és a babában!
Jó mozizást Kép

Wish

wish

Sziasztok lányok!
Két napig nem volt net,csak most jött vissza,de visszaolvasni nem volt időm,csak az utolsókat.
Évi
Milyen moziba mész? De jó neked. Én is megyek egy irodalmi estre,nem tudom,milyen lesz,biztos jó.
Holap reggeltől kezdem a hüvelyi hőmérőzést,ma vettem be az első elevitet,de csak két naponta fogom szedni(de lehet,hogy ezt már írtam)
Mindenkinek nagyon jó hétvégét,jó időt...nekem is kerítéskészítés lesz talán
Zita
ebba

Sziasztok!

Évi!
Ne így állj hozzá, nem rég az ismerőseim között is született egy hármasiker. Csak arra számíts, hoyg akár egész életedre letudod a babagyártást :D
Sok sikert kívánok neked.

Egyébként egy tök jó fazon van a Baross utcai női klinikán is. Urbancsek a neve. Iszonyat jó fej pasi. ő is beültetéseket csinál. de mellette még egy csomó más módszer is van. A könyv legalább 7-et felsorol. Hidd le valamelyik biztosan bejön

Kép
narco

Sziasztok!

Ma 1 cn Kép - de nem annyira. Viszont a férjem igen Kép. Talán eljut a jövő héten dokihoz.

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok lányok!!!
Emlékeztek még rám? Kép Kép Kép
3 hét várakozás után végre bekötötték az internetet... hihetetlen változás az életemben! Kép

Sajnos nem tudtalak olvasni titeket szóval nem vagyok képben hogy kivel mi van, de visszaolvasok ahogy tudok, bár irtó sokat kell pótolnom!!!

EdinkaKép NicolKép

Azért a babáitok érkezése még hozzám is eljutott, gratulálok nektek!!! Remélem, ha visszanézem az archivumot, akkor képeket is találok majd! Kép

VandaKép

Email megy!

Gyöngyi

bgy

Kérdésem: Már egy hete nagyon csúnyán köhögök,mint egy tüdőbajosKép szedek gyógyszert,algopirint,meg acc-t,de nem tudom hogy mi legyen a babaprojektel,állítsuk le a hónapra? Direkt ezért szedek csak ilyen gyógyikat,meg a vitamit is szedem,de nem múlikKép
Na most mi legyen szerintetek???????
ebba

Kérdésem: Már egy hete nagyon csúnyán köhögök,mint egy tüdőbajosKép szedek gyógyszert,algopirint,meg acc-t,de nem tudom hogy mi legyen a babaprojektel,állítsuk le a hónapra? Direkt ezért szedek csak ilyen gyógyikat,meg a vitamit is szedem,de nem múlikKép
Na most mi legyen szerintetek???????
ebba

------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:00-kor.
seszi

sziasztok
eddíg csak olvasgattam, de bátorkodom "benézni"
nyár óta próbálkozunk, aminek még nincs "eredménye", én lassan betöltöm a 32-t, a férjem már betöltötte.
kb. két-három hónapja pajzsmirigy túlműködést állapítottak meg nálam, amíg ez nem rendeződik nem tud megfoganni azt mondta a doki (a hormonháztartásom nem megfelelő)
a kérdésem a következő, esetleg van Köztetek valaki, akinek hasonló gondja volt, és tud valami biztatót mondani, tanácsolni??
előre is köszi
hmoncsi

Seszi!
Csak a dokival az a baj,hogy sosem akkor rendel,mikor itthon vagyok.Pont fordítva dolgozunk! De ha nem lesz jobb,valahogy hétfőn megoldom!!
Hmoncsi!
Üdvözöllek itt,ha azonnal nem válaszolnak,kérdezd meg még egyszer,mert most sokan nincsenek fönn,csak hét közbenKép
zita
ebba

Hmoncsi!

Nekem is van pajzsmirigy gondom,de nekem alulműködik. Az se jobb... Viszont a húgom sógornőjének is túlműködik, és minden gond nélkül teherbe tudott esni. Ráadásul most 7 hónapos a pici, és már jön a tesóbaba, teljesen váratlanul!!! Szóval szerintem nem lesz gond!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hmoncsi!

Nekem egy barátnőmnél volt gond (azt sajna nem tudom, hogy alul vagy túlműködött), legelöször azt mondták neki, hogy kb. 5 évig ne is gondoljon a babára (ez tavaly februárban volt), aztán talált egy jó dokit, és júniusban már babát várt!!! Azóta kicsilány is megszületett, és nem volt semmi gond!
A dokija egyébként Fehérvári, ha esetleg érdekel, tudok hozzá számot szerezni. Õ nagyon dícsérte, pillanatok alatt rendbetette, és azt mondta, hogy ő az a doki, akiben teljesen megbízik!

Kép
szdorka

Sziasztok!

Seszi!
Örülök, hoyg érdeklődtél.
Még csak most hagytam abba a fogamzásgátlót. Most azt várom, hoyg beálljon a ciklusom. Most vagyok 14 cn, de ma biztos jelei voltak a tüszőrepedésemnek. Én szinte mindegyiket érzem és más egyéb is. ez most nagyon megnyugtatott. Szerintem jövő hónapban megkezdhetjük a babprojektet. Már elkezdtem szedni folsavat és sommal (vas van benne) tömöm magamat, de nagyon útálom. A dolof még attól is függ, hoyg találok-e munkát és milyen lesz a szerződésem, mert az egyik barátnőmet azért rúgták ki, mert elárulta idő előtt, hoyg babát vár. Én ezt nem szeretném.
Egyébként 24 éves vagyok, és már nagyon régen várom azt az időt, amikor nem áll semmi a szülés útjában. Nagyon reménykedem Kép

puszi: Nárcisz

Kép
narco

Gyöngyi!

De jó hogy újra vagy! Mi a helyzet a lányokkal? Hogy érzed magad? Mit mondanak az orvosok stb.
Képek?

Kép
szdorka

Sziasztok Lányok!
Nem tudom tud-e valaki segíteni nekem, de én egy 2005-ös kínai naptárat kergetek, aminek segítségével szeretnék tavasszal egy egészséges kislány anyukája lenni.Már a bármilyen módszer jó lenne állapotnál tartunk.Remélem jó ötleteket tudtok adni(vagy mondjak le róla?). Juditb
juditb

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?