Akata30!
Hogy hogy a barátnőd még a klinikára jár rendelésre?Nekem a doki és az ambulancián dolgozók is rögtön mondták januárban, hogy a doki már csak szülésre és műtétekre megy be! Mondjuk két hete pont kifogtam, hogy bent volt és kellett egy áramlásvizsgálatot csinálni és mondta, hogy menjek, mert megcsinálja lent az UH-n.
Amúgy van UH készüléke a rendelőben, de persze komolyabb az a gép,ami a klinikán van. Nekem minden vizsgálatkor csinál UH-t a rendelőjében, kivéve tegnap, mert a klinikán is UH-ztak.
Csajok!
Most először voltam ilyen "tömeges" UH-n a CTG után és borzalmas volt.Kb. 25-30-an voltunk. Kereken 3 órát(!!!) vártam
, hogy sorra kerüljek, s kb 3 perc alatt elintézett a a doki, s jól összekenődött a nadrágom is a zselével.Hála Istennek jövő héten nem kell mennem, csak CTG-re!
A tegnapi nap nekem is nagyon gáz volt.Tegnapra virradó éjszaka összesen 4 és fél órát sikerült aludnom, mert egyrészt agyaltam egy dolgon, ami bántott, másrészt az 5 óra-i pisilés után nem tudtam visszaaludni csak 7 után, s nyolckor meg kelnem kellett a CTG miatt. Így iszonyú fáradt voltam a 3 órás várakozás alatt, s csak az utolsó órában került mellém két olyan csaj, akikkel lehetett beszélgetni.És olyan bosszantó volt, hogy csomó nőcit(nem kismamát) hoztak oda orvosok soron kivül és vitték be őket. Egy fiatal csajszi volt, akit aláírom,hogy soron kivül be kellett vinni, mert rém rosszul volt, s nem is tudták, hogy most babát vár vagy mi van. De a többit!!!
Utána hazakúsztam, aludtam egy órát, s készülhettem, mert mentem a dokimhoz magánba.Én olyan kómás voltam ,hogy nem kérdeztem meg egy jó pár dolgot, amit akartam, s még azt is hagytam, hogy elmaradjon az UH, pedig a klinikán ugye csak a köldökzsinóros vizsgálat volt, s a dokinál meg megnézhettem volna a méreteket is. Ja és a tetejébe a párom nem ért oda a időben a rendelőhöz, mert autóval beragadt a városi dugóba.Szóval nagyon élveztem a tegnapi napot!
Pedig nem szoktam ilyen lenni.
Úgyhogy Lini, köszi a kérdédesed, most már jól vagyok
Még annyit, hogy a dokim tegnap azt mondta, hogy úgy tünik szép a méhszáj, nem igen változott múlt hét óta, de mielőtt elváltunk volna, mosolyogva közölte, hogy szerinte egy héten belül itt szülés lesz!Hát izgi!
Titi!
Mi van Veletek? Csak nem szülésre áll a dolog???!!!
Puszi
Szilvi