Sziasztok!
Olik es Lamika,
remelem jol vagytok azert! Hanyinger ellen nincs otletem, nekem semmi sem hasznalt csak az, amit irtal: alvas. Egyedul ejszaka nem volt hanyingerem, de legtobbeknek tenyleg segit a felkeles elotti szaraz kekszek ragcsalasa. Van, aki az egesz napot csak igy tudja tulelni. Mas a hideg tejre vagy a fagyira eskuszik. Ki kell probalni. En az elso 3 honapban mindig estere lettem a legcudarabb allapotban, viszont tenyleg elmult a 12-13 heten! Kitartas!
Annacska,
en is elsosorban egy orvost ajanlanek, jobb lenne, ha valaki megnezne es ugy adna tanacsot es gyogyszert, ha szukseges. Mellesleg en is cickafark parti vagyok mint Stella, tea es ulofurdo formajaban is, valamint rengeteg folyadek!!!
Timi,
orulok, hogy jobban van apukad es hogy ilyen ugyesen veszed a vizsga akadalyait is a rengeteg stressz mellett! Nagyon ugyes vagy, komolyan!
Valaki kerdezte, hogy mi van Gyongyiekkel? Egy 2 hettel ezelotti sms alapjan tudok referalni, hogy jol vannak, rengeteget kell fekudnie es folyamatosan kapja eszi a magneziumot, de o otthon van, vagyis nem ellenorzik ennyire gyakran a babocait, mint Juditnak. Judit babai viszont oriasiak! Ennyit szamitana a fekves? En nagyjabol egyidos tehes vagyok vele es nekem az egy babam akkora, mint neki barmelyik. Penteken volt Mate 2200gr
Tegnap iszonyat rosszul voltam ejjel, hajnali 1/2 4-kor meg az orat bamultam, hogy ez most szules vagy nem? Ugy tunik, csak valami nem tetszett a gyomromnak, de vigyazzban ultem az agyban, mert annyira cudarul ereztem magam.
Narco,
orulok, hogy csatlakoztal hozzank! Milyen orvos leszel?
Nicol,
csodalatos Vivike, annyira szep kis kisimult babapofija van. Nem lehetne olyan kepet is kerni, ahol latszik a labacskaja kezecskeje, pocakja? A parod kezeben allati edes, olyan meghatok az ilyen apucis kepek, amikor meg melvesznek a nagy emberek kezei kozott!
Vanda