Új privát üzeneted érkezett!

ENIGMA TESSÉK JÖNNI ÉS MINDENT ELMONDANI!!!!!! aKÁRMI IS VANKépKépKépKép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran, köszi! Ha baj van a kromoszómákkal, az konkrétan mit okoz? Csak a beágyazódást akadályozza meg?
Remélem, szép nyaralásotok lesz!!!! Kikapcs aztán ezerrel Kép
png

Bocsi Lányok! Se otthon se a munkahelyemen nem volt tegnap internet. Tehát 5.ciklusnapon vagyon (Png, nem sikerült a 3.dem, szombat-vasi-hétfőn direkt nem akartam szólni, mert még rossz következtetésekre jutottál volna magaddal kapcsolatban...)Tegnap voltam Dokinknál, kezdjük az inszemet. 29 éves vagyok, 1.inszemem lesz. Kell valami más még atáblába, csák végigrohantam az üziken, mert húznom kell dolgozni.

Farkasok! A francba!!!!! A Ti szimpi hozzáállásotokkal biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog!!!!

Talcsi szerveződik ugye???? Legyünk jó sokan!!!!!!!!!

Puszillak Benneteket!!!! Péntek reggel jön valaki Dokinkhoz????
lkt

Lkt, úgy látom, hogy azért rendben vagy, és készülsz a következő lépcsőfokra. Remélem, ebből majd nem kell háromig elmennetek! Akkor végül az elsőre maradsz a Dévainál, és meglátod, hogy hogyan bírjátok anyagilag?
png

Sziasztok Kép
Voltam a dokinál. Azt mondta, hogy pco-s a petefészkem és nincs domináns tüsző. Fasza Kép Azt mondta ez most szerinte nem is fog már megjönni. Majd elsejétől duphastont kell szednem egy hétig, hogy tizedike körül megjöjjön és akkor kezdjük a következő stimut.
Az a gáz, hogy ha mégis megjön pl. jövő héten, mert akkor ahhoz képest egy hónappal késöbb kezdünk csak. Szóval most megint azért kell izgulni, hogy ne jöjjön meg. Kép

Wish

wish

Wish, ez tényleg gáz. Én nem is hallottam még ilyet, hogy pco miatt nem jön meg... Csináltál már máskor is ilyet? Annyira nem igazság, hogy végre egyszer kimarad, de nem azért, hogy örülhess neki Kép
png

WishKép
Ó, ne, még ez is? Hogy a manóba lettél pcos? Nem volt semmi jele...Vagy igen? Ó szegényke! Hát akkor most drukkolunk, hogy ne jöjjön meg!!!
hajnesz

WishKép
Szállj ki a cipőmből!!!
Nekem is lett PCO-m a stimu után.
Én tudod mit csinálnék?
Mérném reggelente a hőmet és ha esik elkezdenék utrot nyomni.
Igaz elseje még elég messze van ahhoz, hogy addig így késleltetni lehessen, de szerintem még jó másfél hétig fent lesz a hőd.
Persze csak ha kezdeni akarsz.
Én úgy voltam vele, hogy előbb tűnjenek el a ciszták (erre ajánlom a zsúrlófüves dunctkötést a petefészkekre).
Lehet, hogy jobb lenne a petefészkeknek, hogy ha nem lennének cisztásak a következő hormondömping idején, nem?
Azért drukkolok, hogy minden úgy legyen, ahogy Te szeretnéd!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép

Stella Kép
Már stimu elött is mondta Dévai, hogy sok pici cisztát lát a petefészkemben. A fura, hogy ezt elösször Dévai közölte velem, pedig a régi nőgyógyészomnál is csináltak UH-ot. Igaz ott csak hasit. Mondjuk a hormonleleteim sem utaltak PCO-ra és a mensim is pontos volt egész életemben.
Most gondolom a hormonok amiket kaptam jól bekavartak.
Dévai azt mondta ne foglalkozzak vele.
Nem tudom mi lenne a jó Kép

wish

Drága lányokKép
Itt vagyok. Most leírom mi van velem, aztán megpróbálok visszaolvasni.
Most eljutottam már oda, hogy tudok erről beszélni, talán egy kicsit meg is nyugodtam, bár ez hullámzó. Ami azóta történt, hogy megkaptam a leleteket: (bocs ha hosszú leszek)
Tegnap voltunk a SOTE-n genetikai UH-n és genetikai tanácsadáson. Először adatokat vettek fel, majd az ultrahang következett. Persze futószalag, nagyüzem, irdatlan mennyiségű nő és picurkát feszült orvosok fogadtak minket. Bementem UH-ra, a dokinő (genetikus szakember) elkezdett nézelődni. Mindeközben szidta a rendszert, az orvoskollégákat, láthatóan tele volt a hócipője a nappal, pedig még csak fél 11 körül volt. Ezek ellenére velem rendi volt és sokáig nézte a lurkókat. Igazából laikusként én nem tudom eldönteni, hogy mennyire tud kiszúrni és kiszűrni bármit is, de annyira egyértelműen mondta, hogy minden OK, hogy elhittem neki. Ecsetelgettem neki a borzalmas leleteimet, de ezzel nagyon nem foglalkozott, odabent ő mindent rendben talált, nagy mocorgás volt, jókat rötyögött rajtuk és ennyi. Ezzel a leletemmel visszabattyogtunk a tanácsadásra. Ott behívott minket egy szimpatikus doki. Mondta, hogy a 2.6os AfP-m ikreknél teljesen OK, sem a korom, sem az UH, sem semmi nem teszi szükségessé a további vizsgálatokat, viszontlátásra. Na erre előkaptam az istenhegyis leletemet és megmutattam. Hát igen, erre elkezte vakarni a fejét, hogy így már megérti az aggodalmunkat és ha kérjük, természetesen megcsinálják az amniot, aminek következményeivel persze tisztában kell lenni. Aztán elkezdtük faggatni alaposabban, hogy mit gondol erről a vizsgálatról, amit ugye mi csak önszorgalomból csináltattunk meg és ha ez olyan nagyon megbíztható lenne akkor miért nem kötelező. Persze mondta, hogy ez drága és annyira nem is megbízható, rengeteg minden befolyásolhatja, meg hogy ikreknél meg nagy eltérések lehetnek. A két leginkább eltérő lelet vmi lepényhormon, nálam meg ugye két lepény van, ki tudja mekkorák, stb. De ennek ellenére a kezünkben vagy egy rossz lelet. Neki személy szerint hármas ikrei vannak, ők nem csináltattak ilyen vizsgálatot és ők az amniot sem vállalták. Mondta, hogy még van kb 2 hetünk dönteni, szóljunk ha akarunk menni. Előtte beutal egy magzati szív UH-ra, mert a rendellenességek nagytöbbsége jár szívproblémákkal.
Valahogy némi megnyugvással jöttünk el onnan, de ez nem sokáig tartott. Felhívtam a Dévait és elmondtam, hogy szinte kidobtak a SOTE-ról, mindent rendben találtak és ha nem lett volna az a leletem, akkor semmi jel nem utal semmi bajra, stb. Erre fennhangon mondta, hogy micsoda hülyeség ez és, hogy majd beteg gyerekeim születnek, próbáltam érvelni, de nem nagyon hallgatott, értett meg. Õ az amnio mellett van.
Na persze jól elszomorított, jót bőgtem és igazából nem értettem mire volt ez jó, legalább is ilyen stílusban. Persze nem szereti ha ellenkeznek, ne de én nem fogom azonnal hasbaszuratni magam.
Ma voltunk a Praxisban, elmondtuk, hogy rosszak a leletek. Megvizsgált alaposan. Végtaghossz, fej formája, nyak, orrcsont - semmit nem talált. Azt mondta gyönyörűek, olyanok mint minden egészséges kisbaba ebben a korban. Kicsit szégyenlősek voltak ugyan, befelé fordultak a méhlepénybe. Viszont 150%-ra mondta, hogy egy kisfiú és egy kislányKépKép
Szóval tőle is úgy jöttünk el, hogy mindent rendben talált, de mivel van az a rossz lelet, hát így nehéz a döntés....
Még egyeztettem a Hajdu Krisztinával, aki szintén fogad minket pénteken és megnézi a piciket, aztán hétfőn szív UH és akkor azt hiszem mindent megtettünk amit jelen helyzetben lehet.
Szóval a konklúzió, hogy van egy nagyon rossz lelet, ami rendellenességet feltételez. Ennek alapján a kockázatot ugyanakkorára becsülték mint amekkora kockázata az amnionak van. Ugyanakkor tudjuk, hogy ikrekre nincsenek releváns adatok, sokminden befolyásolhatja az eredményt, minden egyéb eddigi vizsgálat negatív, stb, stb. Persze a biztos az amnio, de rettegek, hogy bármi történhet a vizsgálat miatt. Ú, csajszik, teljesen kivagyok, fogalmam sincs. Ezen agyalok egyfolytában. Tudom, hogy hülye kérdés, de ti mit csinálnátok???
Láttam ma is őket, olyan szépek voltak. Az nem lehet, hogy beteg babáim legyenek, ugye??? De akkor mitől ilyen rossz az a lelet??? Gőzöm sincs mi a helyes döntés. Ha bevállalom elveszthetjük mindkettőt, akikre olyan sokat vártunk, hisz tudjátok. Ha nem vállalom be lehet, hogy beteg baba születik (de ezt muszáj kizárnunk!!!!) Ha kiderül, hogy baj van, onnantól már csak elég brutál megoldások vannak, hisz az eredmény 3-4 hét és akkor már kb 24 hetes a kismama.
ÁÁÁÁÁáááá, kész vagyok.
Ha van vélemény, gondolat, szívesen veszem. Most visszaolvasok.
Puszi nektek.
enigma
enigma

Drága Enigma!
Alig vártam hogy jelentkezz, annyira izgultam értetek! Nagyon együttérzek veletek, hisz tudod, én is állandóan ezen agyalok! Kicsit meg is ijedtem, és motsmár nekm sincs fogalmam se, hogy milyen vizsgálatot csináltassak meg, vagy milyet ne? 30-án kell mennem Dévaihoz, ezek szerint ő az amniot fogja javasolni! Pláne nálunk, hogy nekünk ráadásul ICSI volt! Hát könnyű neki, csak így mondani! Talán még akkor is hamarabb bevállalnám, ha tudnám, bármikor spontán teherbe eshetek, de sajna erre esély sincs! Jövőhéten megyek az itteni orvosomhoz, ő genetikus is, úgyhogy vele majd megbeszélem valyon mit javasol!
Sokat olvasgattam én is utána, hogy például ikreknél nincsennek mérvadó adatok az AFP-re meg stb, sőt azt is, hogy ikreknél kevesebb az esélye a Down kórnak!
Amit meg én sem bírnék soha megbocsátani magamnak, hogy mi van ha rosszul sül el az amnio, és utána meg még megis jön a lelet, hogy minden oké. Ez a legnagyobb rémálmom! Csak sajna igen ott van a mérleg másik oldalán, hogy esetleg betegek! DE AZ LEHETETLEN! ENNYIRE SZERENCSÉTLENEK NEM LEHETÜNK! UGYE?
Na nem sokat segítettem, sőt! De nekem is jól jönne valami ötlet! Azt hiszem utánad megyek majd!
nikosz

Enigma,

muszáj megint beleszólnom, lehet...? Amikor a méhenkívülim volt, mellettem feküdt egy nő, aki megszülni volt kénytelen a 23.héten a beteg babáját, neki sajna Down kóros volt. No de amit mondani akarok neked, az az, hogy ugyanígy vacillált, végigjárta a poklot, DE! Neki a SOTE-n és a Szabolcs utcában a Hajdú dokinéni is több, mint 50%-ra mondták, hogy gyanús a baba, de megerősíteni nem tudták. És lám, nem tévedtek, nálad meg biztosra mondták, hogy jó. (Pedig a vérvétel és egyéb eredmények alapján határértékek voltak a nőnél.) Szóval szerintem ezek a nagyon tapasztalt uh-sok nagy biztonsággal ki tudják szűrni a dolgot, pláne ha mind a két helyen megnézitek, és még a szív uh-ra is elmentek! Én nem akarok beleszólni, de az amnio-t tényleg el tudják cseszni...
s_norka

Nikosz, kedvesKép
Ne izgulj előre, hisz nálatok még semmilyen rossz lelet nincsen, és nem is lesz!!!!
Most elolvastam amit WishKép csatolt linket és az alapján kisebbre teszik az amnio kockázatát (bár a sotés doki mást mondott). Így most a mérleg a rendellenesség felé mutatKép (szörnyű). Az előbb beszéltem egy barátnőmmel. Mondtam, hogy vegyespáros és már el is bőgtem magam. Úgy féltem őket, kár, hogy nem lehetünk felhőtlenül boldogok. Megkérdeztem az ikres lányokat egy másik topikban. Ott senki nem vállalta be. Fogalmam sincs továbbra sem.
Te jól vagy??? Barnázás elmúlt?
enigma

Enigma, engem nagyon meggyőztek azok a dokijaid, akik mindent rendben találtak! Ha tényleg nem lehet ikreknél pontosan megmondani az értékeket, én inkább rájuk hagyatkoznék, elég alaposnak tűntek! De persze ezt csak és kizárólag te döntheted el! Talán a szív ultrahangig kár is ezen filózni, hiszen annak fényében majd talán könnyebb lesz a döntés! Nagyon várjuk, hogy írj, ahogy megtudod, mi van veled, szorítunk nektek!!!

Lányok, segítsetek! Múlt csütörtök-pénteken nagyon el kezdett görcsölni a hasam, három napos pihi alatt minden rendben, viszont tegnap meg ma megint nagyon görcsöltem. Ma szinte alig bírtam hazajönni. Igazából csak akkor fáj a hasam, ha megyek, ha kicsit ledőlök, egyből jobban leszek. ELvileg holnap kellene megjönnie, előtte kb. öt napot szoktam barnázni, de még semmi. Felhívjam a dokit? Nem tudom, hogy ez mennyire normis, néha télleg nagyon begörcsölök....
png

Hú Nóri, ez most nagyon jól esik a lelkemnekKép
Köszönöm.
Ugyan a SOTE-s nő nem mondta, hogy mit csinál, de annyira egyértelműen azt mondta, hogy minden OK, hogy azt érzi az ember, hogy megnyugodhat, vagy sem.
A Győrffy a Praxisban nem értette a leletet, mindent renben talált.
Nyílván ezeket már leírtam, de jó ismételni magam.
A Hajdu-hoz mondjuk csak pénteken megyünk, de remélem ő is megnyugtat.
Szóval szerinted is ha az UH-k rendben vannak, akkor megnyugodhatunk? Annak a lánynak is először az UH-kon látták, hogy baj van? De gondolom a szülés előtt megcsinálták az amniot??

Fú csajszik. Úgy általában ennél egyel határozottabb szoktam lenni, de most kezdek megzizzenni....

Köszönöm nektek a sok segítséget.

enigma
enigma

CsajokKép,

bejöttem a gimibe kicsit olvasgatni.
már mennünk kell, mert zárják az épületet.

Enigma, drága kislányKép, minden rendben lesz. A francba azzal a szemét AFP-vel, hogy rád ijesztettek! Hívlak még. Nyugodj meg, drága, VELED ilyen nem történik!!!!!!!!!!!!!

Jelentem, érdekel a jún. 5-i találkozás, de szeretném, ha ez a babás lányokat sem riasztaná vissza (Dia, Gigi). Ha ők sem jönnek, alig lennénk. Mondjam azt, hogy "zsarolni" fogom őket Kép? Szóval, DiaKép és GigiKép, ha jöttök, én is jövök. Annyira szeretném megismerni, kikkel beszélgettem hónapokon át, és milyen kistündérek születtek a sok küzdelem utánKép! Én sem szoktam nagyon utazgatni, kímélem magam. De Dévainak mondtam kedden, hogy Dévais találkozó lesz Cegléden és szeretnék elmeni, elenged-e. Vigyorgott, azt mondta, kerülni a kátyúkat, lassan menni... Elbúcsúztam Dévaitól, a Margit Kórházban fogok szülni. Megpusziltam.

A táblázat szuper! Már 35 éves vagyok, nem 34Kép. A 13. hétben vagyok és nov. 24-re vagyok kiírva. Nekem még most jönnek azok a szörnyű vizsgálatok, amiktől jól ki lehet készülni. Az eddigiek alapján a baba egészséges, 11 cm-es és szopja az ujját. Dévai persze mondta az amniót, de én nem akarom!!!!! NEM! NEM! NEM!!!

Most majd pár naponta bejövök a gimibe és olvasgatlak titeket. Nem megyek vissza dolgozni.

Mennem kell.

Sok ezer millió puszi és drukk!!!!

Szani
szani

PngKép
Köszi amit írtál.
A görcsökre, hát nem tudom mit mondjak. Azt érzed, hogy mid fáj? Ha nem barnázol az mindenképp bíztató. Szerintem ne ijedj meg. Ú nagyon drukkolok neked, ez azért inkább jót jelent mint rosszat!!!!!

enigma
enigma

Wish!!!Nem fog megjönni!!!!A Stella ötletéhez mit szólsz???

Enigma!
Tudjuk Dévairól, hogy mindig a legrosszabbra készít fel. Tudom, hogy iszonyúan nehéz higgadt fejjel gondolkodni, de ha a nap mint nap problémás magzatokat látó dokik teljes nyugalommal mondtak Neked minden ok-t, akkor ezt el kell hinned. Persze a pénteki vizsgálat még sokat fog befolyásolni a döntésedben.

Png! Ja, annyi a munkám, meg Keksz kutya is lefoglal, hogy nem nagyon tudok gondolkodni. Azért szombaton kivoltam. Görcsölésileg nem tudok sajna segíteni, várjuk meg a holnapot, és péntek reggel hívd fel, szerintem.

Nóri! Aranyos vagy, hogy sok-sok okosággal jössz! Nagyon megnyugtató vagy mindig.KépKöszönjük!!!
lkt

Enigma,
ha Hajdú dokinéni sem talál semmit, meg a szív uh-n sem találnak semmit, akkor szerintem megnyugodhatnál. Azt nem tudom, hogy az amnio-t megcsinálták-e végül a csajnál, szerintem nem, mert az uh-k mondták ki (? inkább sugallták) nála a végső szót, és sürgette az idő a 24.hét közeledte miatt. De ez lényegtelen, mert a megszült babán végülis látszott, hogy beteg.

Ennyi uh, ennyi sasszem nem tévedhet.
s_norka

Enigma,
Hát mit ne mondjak. Szerintem ne fessük a falra az ördögöt. Tessék megvárni a dokicsajszit pénteken, hogy mit mond, de hát biztos meg fog nyugtatni, hogy minden rendben van a törpékkel. Mellesleg, ahogy Snori is mondta, neked mindent jónak láttak, nem csináltak újabb vérvételt, na ezt nem értem? Szóval nyugi, tessék pihentetni, és semmi para-piri izét beképzelni. Szólj ha jobban csesszelek le, megy nekem.
Pénteken várjuk az eredményt(ami a korábbi UH-sokat megerősíti=minden OK).
Tessék nézni Columbot vagy az UEFA kupát.
Puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Szani!!!!
DE jó!Kép De jó!KépDe jó!Kép
Persze hogy jönni fog Gigi és lldicsi is!!!!Kell nekünk a példa!!!!

Inszemes lányok! (tudom, hogy nincs tumultus) Hogy van ez a nincs repesztő szuri inszemkor dolog. Én meg voltam győződve róla, hogy adnak ilyet. Utolsó pillanatban kérdeztem meg doktorunktól ezt a dolgot már a székről felállva, annyit mondott, hogy ő nem szokott.Próbálok pénteken puhatolózni, csak nem akarok okoskodó libának tűnni nála.

Ja Wish! Köszi a táblát!!!!Nagyon jó fej vagy!!!Én pasim is Starwarst tervez péntekre Dévai után, én rohanok haza vonattal Keksz kutyámhoz.
lkt

Timi Kép
Fontolóra vettem Stella ötletét Kép

SzaniKép
De jó, hogy jelentkeztél. Kép Ha Dévai elngedett Ceglédre, akkor jönnöd kell!!! Kép Akár jönnek Diáék, akár nem. És nem is leszünk kevesen legalább öten leszünk és Farkasok még nem mondtak semmit.

Enigma Kép
Én azt emelném ki a cikkből, hogy az ultrahang szerintük megbízhatóbb, mint a vérvételes eredmények! Szerintem ha Hajdu Krisztina is azt mondja, hogy minden OK és a szívultrahang is rendben van, akkor hagyd a fenébe az amniocentézist. Nem éri meg a kockázat. Tudom, hogy ez nagyon nehéz döntés, nekem is az lenne, még azon is nagyon tipródom, hogy mit írjak neked, de én ezt dönteném.

Lányok Kép Most jöttem a Star Wars III bemutatóról, nyertem rá jegyet, szerencsét hozott a rohamosztagos fénykép, vagy mi Kép Egész jó volt. Ha ismeritek a sztorit, akkor tudjátok, hogy ebben a részben derül ki, hogy terhes Padme, aki megszüli Lukot és Leilát. Én is tudtam, de amikor a filmen elmondta, nagyon spontán az jött ki belőlem, hogy "bazmeg, még ez is terhes...". A párom jót röhögött rajtam. Kép Ja, és vicces volt, hogy az űrkorszakban azt nem is tudták, hogyikrek lesznek, csak a végén derült ki. De azért jó volt Kép

Mindjárt teszek fel táblit.

Pusza Wish

wish

SzanikaKép
De jó, hogy itt vagy!!! Hogy-hogy nem mész vissza dolgozni??? És mit szól ehhez a manager asszony?Kép Megjegyzem jól teszed...
Neked is amnio???? Talán a korod miatt? (Megjegyzem a Szani kinéz vagy 25-nek) Én ezt nem is értem, de nem is kommentálnám. Mondjuk az megnyugtat, hogy mindenkit elküld. Nikosz, készülhetsz. De persze nem kell feltétlen hinni neki!!!!
Lányok lassan meg a visszaolvasás, mert hála az égnek sokan írtokKép Igyekszem.
WishKép Szuper a tábla. Én 29. 18+3 nap ma. Ez a PCO, hát nem tudom. Azért nem tesztelsz mégis csak megint? Vagy legalább hőmérés??? Hát, hogy mindig van valami!!!! Nagyon drukkolok.
Képzeld az anyócám elutalta a pénzet. Ha túlvagyunk ezen a hercehurcán, belevágunk ebbe a projektbe is.
JuditKép Úgy sajnálom, nem is tudom mit mondjak. Hidd el hamar eltelik az idő. És bízz a dokidban, az nagyon fontos!!!

Hú, már hozzámnőtt a gép. Holnap folytatom.
Jó éjt.
enigma
enigma

Tali. 2005. Június 5. Cegléd

wish

EnigmaKép
Jó, hogy jelentkeztél és az még jobb, hogy jó híreket hoztál.
Ez tényleg nagyon nehéz döntés, de én még mindíg azt érzem, hogy nincs a vegyespárossal semmi gond!
Egyáltalán nem ismerem ezeket a vizsgálatokat és dokikat, de ha ez a Hajdu Kriszta ennyire jó, akkor várd meg az ő véleményét és a szívultrahangot.
Ha minden rendben, akkor felejtsd el az aminot és azt a rossz leletet!!
Õszintén szólva én, ha a helyedben lennék nem csináltatnám meg! Nem tudom megmagyarázni, mert persze hogy senki sem akar beteg gyerekeket világra hozni, vagy kihordani és a szülés után elveszteni, de akkor se...
Nem bírnám.
Nagyon remélem, hogy mindent rendben találnak és nem lesz szükség az aminora! Ennyi küzdelem után nem kockáztatnék, ha egy lelet áll csak szemben 5 másikkal!
Légyszi, írd majd meg, hogy mi volt, jó?!

SzaniKép
De jó, hogy jelentkeztél!!! Örülök, hogy minden rendben és szépen növögettek! Ha tudsz gyere többször is, de csak akkor ha ez nem árt!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Enigma!

Ezt nem hiszem el! Hihetetlen, hogy ez veled történik. Bíztatót én sem tudok, mi még nem kezdtük el, de már most nem értünk egyet ebben a kérdésben. A férjem szeretné, ha megcsináltatnánk az aminot, én ellene vagyok. Sokat beszélgetünk erről. Egyik oldalon ott van a kockázat, ami nálad még nagyobb, a másik oldalon ő meg azzal érvel, hogy egy beteg babát nem élne túl a házasságunk. Mert senkit nem ismerünk akik együtt maradtak volna. Szóval nagyon megértem a dillemmádat, itt nem lehet okos az ember. Bízni kell, hogy minden rendben, s Dévairól meg tudni kell, hogy mindenkit elküld... Próbálj picit megnyugodni, s hallgass a belső megérzéseidre, segíteni fog jó döntést hozni. Puszi

Eszter
Kép
roxal

Engima, az tényleg gyanús, hogy Dévai mindenkit aminora küld (Szaninak minek?), szóval valszeg nem kizárólag miattad ragaszkodik ehhez az egészhez. Sztem várjátok meg a szívUH-t, és utána menj be hozzá, mert ilyet szerintem jobban meg lehet beszélni személyesen, mint telefonon. Akkor majd szépen eléteszed a leleteket, és megbeszélitek.

Lányok, nekem sikerült olyan szinten rosszul lennem éjszaka, hogy ma reggel bementem a klinikára. Annyira görcsölt a hasam, hogy csak na.... azt persze nem tudtam, hogy Dévai nincs csütörtökönként Kép Az öreg doki volt csak ott, mondta, hogy ő sajnos nem tud UH-zni, de megvizsgálni megvizsgál, mert amiből baj lehet,a z a méhen kívüli, és azt így is ki lehet szűrni. Megnézett, és azt mondta, hogy nem talált semmi rosszat, és hogy a méhem alapján terhes vagyok, a méhszájam alapján viszont nem, szóval vagy-vagy... Azt javasolta, hogy ha holnap is rosszul lennék, akkor menjek be Dévaihoz, ha éjjel nagyon-nagyon, akkor a Jánosba, ott is meg tudnak nézni. De hogy elvileg az egész erős görcsölés lehet attól, hogy az irűányított során ugye több pete érik, vastagabb a méhnyálkahártya, ráadásul pici a méhem, szóval lehet, hogy nagyon durva mensim lesz, és azt jelzi előre.... Mindenesetre én egyre kevésbé bírok menni, úgyhogy holnap asszem irány még egyszer a doki. Meg rá kéne magam szánni egy tesztre.....
png

PngKép
Hát ez nagyon rosszul hangzik! Sajánlom, hogy ennyit kell most szenvedned, de remélem, hogy van miért, illetve kiért!
Elő azzal a teszttel, én tutira nem bírnám ki!
Stella

Kép
stella9

Png! Hát, ha rosszul vagy annyira,hogy nem bírod holnapig, irány a János!!!!!!Ha csinálnál egy tesztet, sokat segítene!!!!!Jelentkezz feltétlenül!!!!!Nagyon ott vagyok Veled!!!
lkt

Png Kép
Nagyon drukkolok. Remélem csak a baba fészkelődik és semmi komoly!!!

Wish

wish

Köszi, lányok! A Jánosba nem akarok bemenni, Dévain kívül nem bízom senkiben, meg különben is, szerintem a tegnap éjszakainál rosszabb már nem lehet, legalábbis remélem! Tesztelni meg azért félek, mert annyira nem tudom elképzelni, hogy egyszer nekem is zebra lesz, így meg legalább hihetem azt, hogy azért szenvedek, mert baba van a pocimban Kép Kép De azért köszi! Majd holnap reggelig eldöntöm! (Bár most a doki is mondta, hogy szerinte azzal kellene kezdeni)
png

Png!

Hú, te aztán hős vagy. Nehéz lehet kibírni a tesztet, na a görcsökről nem is beszélve... Remélem, hogy baba miatt vagy rosszul, akkor megbocsátható Kép

Eszter
Kép
roxal

png

Png Kép
Kérlek csinálj egy tesztet Kép
Úgy szeretnék örülni Kép

wish

Köszi, Png a cikket! Az az érzésem, hogy egy kis fogalomzavar van. Aszisztált reprodikciós kezelés= csak lombik??? Szerintem nemcsak a lombik tartozik bele, hanem min.az inszem is, dea kár még az irányítoot is, hiszen látjuk, hogy nekünk is még az irányított alatt is 2 naponta kellett járni UH-ra.Rosszul gondolom??
lkt

Lkt, sajnos rosszul gondolod, ők csak a lombikra értik.... Legalábbis én így értelmeztem.
Mennyiben lesz más ez a hónapod, mint az irányított alatt?
png

Timi Kép
Ezen én is gondolkodtam. Szerintem sajnos nem elkképzelhetetlen, hogy csak a lombikot értik bele. Azon gondolkodtam, hogy ez talán jó alkalom arra, hogy életemben elöször elmenjek a kerületi képvislő fogadóórájára és presszionálni egy kicsit, hogy figyeljen oda erre az egész dologra.

wish

Túlképp abból a szempontból igazuk van, hogy a lombik a legdurvább, akkor kell két-három hét betegszabira menned, tehát ilyenkor rúgják ki a legtöbb embert. Persze az már nem számít, hogy szurizni, meg UH-zni inszemnél is egy csomószor mész, de amiatt csak késel... Mondjuk, kiváncsi lennék, melyik munkaadó bírja ki, hogy hónapokon keresztül mondjuk nyolc helyett csak 10-re írsz be az első két hétben.... Nem baj, örülnünk kell, hogy egyáltalán valakiben felmerült, hogy nem tökéletes a szabályozás, később még lehet majd finomítani rajta!
png

EnigmaKép
Végre hírek rólad! A lányok után igazán újat nem tudok mondani neked, csak azt, hogy ha ott van a szemetek előtt a monitoron két gyönyörű baba, és ezt még a szakértők is alátámasztják, plusz tudjuk, hogy ikreknél teljesen más értékek lehetnek, hát ez nagyon sok bíztató jel, sőt, nekem elég lenne, ahhoz, hogy határozottan nemet mondjak az amniora. Szorítok nagyon a pénteki uh-hoz, gyere majd hamar, ha tudsz!!!
PngKép
Tessék tesztelni! Bár értem, mit mondasz, ismerős az érzés, "legalább addig hadd gondoljam, hogy terhes vagyok...", de hátha, úgy szeretném, ha hoznátok már a sok zebrás hírt!!!
SzaniKép
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy szépen pocakosodsz! Gyere a talira és tanítsd meg nekünk a spontán babás fortélyokat!!!Kép
WishKép
Nem ám elmesélni az egész sztorit!!! Persze elég kiszámítható, mik fognak történni, de már nagyon várom, hogy lássam! Nahát, ez a Padmé, se egy UH, se amnio...micsoda felelőtlen nőszemély! Kép
hajnesz

szevasztok,
Olvasom a kormányon linket. Hát nekünk jó hír, bár kérdés mi a jó. Mi lombikolunk és még van 2 gyerkőcre felvett 1.600.000Ft hitelünk is 6 évre, amiből novemberben letelik a 2. Szóval jó lenne átmenni nyúlba és potyogtatni a törpéket, mert még igénybe kell vennem.

Png,
Tesztelj szerintem is. Azt kell mondjam nem vonható le következtetés abból hogy vannak jelek vagy nincsenek, ismerjük a példákat. Szóval pisilj egyet.

Farkasok J

Kép
farkasok

Png Kép
Hányadik ciklusnapon vagy?

Wish

wish

28
png

Helló lányok!

Png!Kép
Szerintem is jobb egy teszt, mint a bizonytalanság! Én is nagyon (és sokáig) görcsöltem, már nem is hittem hogy terhes lehetk, és mégis!

Wish!Kép
Szupi a táblicsku! A talcsira sajna nem hiszem hogy megyek, ugyanis én nem nagyon autózhatok! És is félek, hogy majd mi lesz ha menni kell Dévaihoz! A múltkor is nehezen viseltem! Úgyhogy sajna ez van, de remélem majd egyszer összejön!
Amúgy 25éves vagyok! És ez így tök jól néz ki hogy első lombik sikerült, de tudod, nekem volt eleőtte 2*hiprstimum, sőt nekem is volt PCO-s is a petefészkem! Most 11 hetes vagyok, és mindíg keddenként "váltok"!

Enigma!KépKép
Voltam ma a védőnőmnél! Beszéltem neki rólad, meg erről a helyzetről! Kicsit megnyugtatott, mert képzeld neki is van Pesten egy rokona akik a koruk miatt ugyan, de megcsináltatták a 4markerest. Tök szar eredményük lett! Aztán őt is elküldték amniora, mert hogy "az a biztos!" Csak neki arra már kéő volt és a placentából vettek mintát, ami még veszélyesebb. Persze nála jól sült el, semmi gond nem volt, és az eredményi is jók lettek. Most egy egészséges kisbaba boldog anyukája! A védőnőm szerint ez a 4markeres egyáltalán nem egy megbízható dolog, sőt, inkább pénzrablásank nevezné! Ha tényleg olyan szupi dolog lenne, akkor már rég kötelezővé tették volna, és támogatná a TB. Sok orvosnak is ez a véleménye, hogy ezt csak a pénz miatt csinálják.
Ne félj minden rendben lesz! Írj majd hogy miújság!
nikosz

Png Kép
Szerintem tesztelj. A petezsákot csak egy héttel ez elmaradt menses után lehet látni az UH-n, de ha + a teszt és görcsölsz, akkor biztos kitalál valamit a doki. Engem is azért nem nézett meg UH-n a múlt hétenmert akkor még csk 3 napja késett.

Wish

wish

wish, köszi. Ma az asszisztens meg az idősebb doki azt mondta, hogy UH-n már látszana... Én is úgy tudtam, hogy arra azért még kicsit várni kell...
png

Huuu,most jöttem haza a suliból. Iszonyat ez az első nap, visszarázódni a gyerekek hülyeségeibe. Nem is tudom,miért sürgettem ennyire a visszamenetelt. MÁr itthon is majd' megbuggyantam.

Enigma drágaKépKépKépKép Hát ennél jobb híreket nem is hozhattál volna. én magasról leszarnám a további vizsgálódást, ha ennyien azt mondták, hogy minden rendben van. A világ minden kincséért nem mennék el arra az amniora!!!!
Inkább azt javasolnám, csinálják meg újra, amiből azok a sz.r leleteredmények születtek, hátha tényleg elcsesszerintettek valamit. Ha újra totál uazokat hozza ki, akkor más a helyzet.
az meg különösen aranyos, hogy egy fiú egy lány!!!! NEm lesz ott semmi baj, meglátod!!! NEM LEHET, HOGY BAJ LEGYEN!!!!!

WishKép ezek tényleg nem a legjobb infók, a francba...Stellára hallgass, ha tényleg nem akarod, hgoy megjöjjön.

SZaniKép De jó, hogy itt vagy. Hiányzol!!!

HajneszKép Na, voltál a genetikain??
ezer pussz, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
Képzeld, rábeszéltem az uracskámat is, hogy eljöjjön, mert nagyon kíváncsi vagyok mindkettőnk eredményére és ugye úgy az igazi, szóval jövő hét keddre találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot, addig valahogy kibírom.Kép
8-ra már lehet menni, nem tudod? Ja és ide is éhgyomorral kell menni?
Nem irigyellek a sok kamasz miatt én nagyon elkényelmesedtem a nyugis kis cégesangolos felnőttkéimmel. Már a jövő évet is eltervezték nekem, szépen angolozunk tovább, az ikrek meg ellesznek órán a hordozóban vagy a kollégák babusgatják addig őket.Kép
hajnesz

Hogy vagy, Png????????
lkt

Kép
Jaj, már nagyon izgulok érted!!

Kép
stella9

Png Kép
Igen, tessék jelentkezni! Nem tudok dolgozni,mert 10 percenként megnézem írtál-e valamit Kép

Nikosz Kép
A stimukat nem írjuk be külön a táblába, az a mi titkunk marad Kép De ha szeretnéd, akkor odateszem zárójelbe, mint a fagyibabás akciókat.
Kár, hogy nem tudsz eljönni a talira, de megértem.

Stella Kép
Képzeld, már 2 napja 36.8 csak hüvelyben mért hő. Az első pár napban 37 fölött volt, de most stabilan ezen tartja magát úgy tűnik. Hihetetlen gáz ez a ciklusom. De nem baj jövő héten megvarrnak és akkor ez is biztos rendbe jön Kép

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?