Sziasztok!
Megjöttünk a nagy világjárásból!
Sebi annyira meg volt illetődve, hogy végre itthon vagyunk, hogy egy fél órát teljesen egyedül elvolt az itthoni kiságyában szopi után!
Amúgy jól sikerült a kerti sütögetés is, a Mátra is, bár volt néhány nézeteltérésünk a cicirágcsálás fölött, aztán meg ma reggel a Mikulás is megérkezett...
Szóval nagyon jót aludt az utazóágyban, jót fürdött az utazókiskádban, jókat aludt kirándulás közben a babakocsiban (pedig úgy zötyögött!!!), szóval jól sikerült a hétvége.
Csak nekem nem sikerült túl sokat aludni, mert ugye egy szobában aludtunk, ráadásul először az én ágyam mellé tettük az övét, és persze megint minden sóhajtására felébredtem.
Ja, és persze búcsúzóul az utsó tisztábatevésnél a hotelszobát is felavattuk! Jutott belőle apa gatyájára, de a szoba szőnyegére főleg! Annyira röhögtünk, Sebi meg boldogan gagyarászott.
Nikcsi
Már én is ott tartottam 2 napja, hogy lefejem, és üvegből adom neki, mert Sebinek is sikerült véreset szopiznia...
Aztán azóta sikerül minden szopinál helyesen ráharapnia, így sokat javult a dolog. Remélem így is folytatjuk, persze itt már sokszor tartottunk...
Egy ciciből etetés: mivel sosem fejtem, ezért nálam elég jól beállt a kereslet-kínálat, így fogalmam sincs, 3-4 óra múlva a köv. etetésre elég lenne-e. De ezt biztosan be lehet állítani.
Amikor rohadtul fájt, akkor nagyon nem érdekelt, hogy melyik mellem mekkora lesz, ha a jobbot leállítom. Sajna Sebi tönkrevágott annyira, hogy ez a kis esztétikai probléma sokat nem rontana a helyzeten.
Le a kalappal előtted, hogy képes vagy felcsörgetni magadat a fejés kedvéért! Én hálát adnék az égnek, ha sikerülne végre 2-3 óránál többet aludnom éjjel 2 etetés között!
Laga
Teus... Ez tetszik! Nagyon aranyos becenév!
Minden elismerésem, hogy így bírod a strapát a két gyerekkel.
Ismerős mesélte, hogy a 3 év körüli nagyobb tesó dadogni kezdett, mikor a kicsit hazavitték. Remélem ilyen nálatok nem lesz! Vilmosnak gyógyulást!