Sziasztok!
Jaaaj, ne harizzatok, de olyan lusta vagyok
Mármint írtam már, hogy amióta jó idő van, délelőtt amíg alszik Máté (rekord 3-4 órákat), takcsizok, főzök stb., ebéd után meg húzunk le, megyünk Regiért, játszó, vásárlás, szóval este jövünk. És annyira kifáraszt ez a nyüzsgés, hogy fogalmam sincs mi lesz nyáron, ha Regi is itt lesz velünk egész nap
Tegnap vidámparkban voltunk, REgi bazira élvezte, olyanokra is felült velem, amire csak 6 éves kortól lehet...se sebesség, se magasság nem hatja meg
Mátéról...egyre többet dumál, tulképp totál kifejezi magát, szavakban mindig mondja, hogy mit akar, ért mindent, meg is csinálja amiket kérünk tőle, a kedvence a pusziadás
Kijött mind a 16 foga végre, úgyhogy már csak a hátsó négy maradt jövőre
Amióta túlvagyunk ezen is, alszunk, mint a bunda, úgyhogy (kopp-kopp), csak jót tudok írni róla. Most már annyi galibát se csinál, mint pár hónapja, megtanulta, mit szabad, mit nem, és szót is fogad szerencsére. Regivel egyre jobban eljátszanak, én meg élvezem ennek előnyét
Amúgy kegyetlen autó és labda rajongó, természetesen ezt a két szót használja a legtöbbet!
Jaj, és tök véletlen derült ki, hogy tud simán pohárból inni, ugyanis barátnőméknél rávetődött Regi poharára, és nyomatta félreivás nélkül. Etetőszéket eladom, mert a nagy asztalnál ül, Regi magasítóján, nyugiban amíg kajál! Úgyhogy vehetünk még egyet
Huhh, rólunk nagyjából ennyi
Illetve annyi még, hogy az elmúlt 2 hétben én is betegeskedtem, volt, hogy a hangom is elment (irtóra jót mulatott rajtam lányom, nem tudtam ordibálni vele
). Úgyhogy még az antibiom végét szedem, sajnos muszáj volt
Hanzi,
Nektek is jobbulást! Jól belemásztatok
Szirom,
Miksa elég hiperaktívnak tűnik, ahogy írod
Nem lehet könnyű....
Mese,
Tessék többet jönni!
És fotókat is kérünk! Megmondom őszintén, hogy a terhesség alatt mi is lányt akartunk újfent...de én örültem a legjobban, mikor megtudtuk, hogy fiú lesz! És persze, akkor is boldog lennék, ha csaj lenne ő is, de valahogy számomra így kerek a világ, hogy mindkettőből "van itthon" egy-egy
Természetesen most már el nem tudnám másképp képzelni!
Marycus,
Örülök, hogy jól vagytok, ahogy időd engedi, gyere majd! És nagyon várjuk a képeket ám
Manó,
Hogy álltok oviügyben?
Nyuszi,
Holnap lesz a keresztelő? Jó szórakozást a bográcsozáshoz, hogy én azt hogy imádom!
Kérünk majd tőled is képeket!
Jaj, Szirom, hogy álltok a készülődésben?
Nagyon közeleg a banzáj
Hú, csajok, egyik nap Regi elnézegetve öcsit kijelentette, hogy ő LÁNYÖCSIT akart
Azt hittem, menten betojok a röhögéstől
Kissé elkésett vele, na meg nem mintha sokat nyomott volna a latban az ő akarata
Egyébként azért jött rá sztem, mert a barátnőjének valszeg hugicája lesz...
No megyek vacsizni...időben, nem?
Kriszta