Sziasztok!
Már ezer éve nem jártam erre, de remélem a régiek még emlékeznek rám. Időnként beleolvasok a történésekbe, megkukk 1-2 linket (odavagyok a köcsögökért
- ha akadna e1-2 gyári hibás, szívesen átveszem
). Nagyritkán alkotok is, olyan lightosan. Más dolog foglalkoztat igazán. Most van két képrendelésem, de a következőkkel: pasztellszalvi, pasztellsárga kerettel (eleve az általam használt keret pasztellsárga, ha ráfestek, semmi nem látszik). De nem jó az a szalvi, amin az üveggömb vázában van a fehér virág, ne legyen az osztott margarétás. Csináltam kettőt, mert kettő kell, de nem jó, mert nem elég pasztell. Na más szalvit, ami nekem tetszene, szívesen megvennék a célra, még nem láttam. Nem igazán foglalkozom most ezzel.
Amiért viszon írok, az a könyvfűzős lányokhoz szólna.
A fiam most végzi a 4. osztályt. A tanító nénik kijelentették, hogy nem fogadnak el semmiféle készen vett ajándékot, mert ne költsük a pénzünket. Max. 1-1 szál virág. Kitaláltam, de még tavaly, hogy csinálunk emlékkönyvet. Erre az egyik SzMK-s idén a saját ötleteként elő is adta. Na mindegy. Felajánlottam, hogy ne vegyünk, én megcsinálom, és akkor teljes egészében sk. lesz. A gyerekek rajzolnak, írnak, meg fénykép is lesz benne, én meg megfűzöm, belerakom a képeket. Olyan bellap kellene nekem, ami elég vastag, nem durva, hanem puha, nem fehér, hanem valami pasztell. Igazán a merített papírra gondoltam, az tetszene is, de iszonyú drága. Még sosem csináltam, kísérletezgetni meg már nem lesz időm. Tudna valaki valami jó lelőhelyet? 28 lap kellene, valamivel nagyobb a méret, mint A/4, tehát vágatnom kellene. Még meg kellene keresnem a borítóhoz való szalvit, a tanár egyéniségéhez, ötletem ehhez van. De igazából függene a bellapoktól is.
Várom a gyors segítségeket. Léééééééééééééééééégysziiiiiiiiiiiiii!
Örök hálám minden segítő kéznek!!
Puszi Kriszta