Új privát üzeneted érkezett!

Szia lányok!

Paat! Naháááááááááááááát !? Kép Ilyen képeket majd én is megpróbálok csinálni , nagyon ötletes és a kivitelezés is csuda szép!
A rucik meg , hát mit is mondjak? Nagyon ingeláncsosak.KépSzjúúúper!!! Merre laksz? Ha ilyen ügyi vagy , szedek össze neked is anyagokat amiből tudsz varricskázni a gyerkőcöknek. JÓÓÓóóóóóó? Kép Egyébként én sem értem, hogy mitől lesz depis egy kismama. Kép

Mian, így is látszik azért a furfang . KépTe is aztán kitalálsz mindent, csak ne legyen olyan "felnyalom a szalit, aszt jól van" . Kép

Krimuszka! Mégegyszer köszi a segítséget teló ügyben!!
Képzeljétek Õ intézte el nekem, hogy működjön a telefonom.Ugye milyen tündér? Kép
Egyébként van egy csomó stencilem. Mielőtt nekifogsz a láda díszítéséhez ugorgyál fel öreganyádhoz átmolyolni a készletet, hátha találsz megfelelőt.

jó éjt csajszikák!
Kép
szorgosstuci

Jó reggelt Mindenkinek!

Segítseteket légyszi!
A kocsiban levő gyerekülést a csajok leélték, és ki kellene cserélni a huzatát. Neki is álltam, de a varrógépem nem igazán akar rajta dolgozni, tördeltem a tűket sorba és meguntam. Szerintetek?
Van valami jó ötlet? Csak kárpitoshoz ne küldjetek, mert azzal már beszéltem.
Köszi!
Szép napot mindenkinek!
Nolo
nolo

Szép napos délelőttöt kívánok mindenkinek!

Paat! Hát anyám, ennivaló az két kis ruci, na és a képek.... Stucci után szabadon: csillagos 5-ös, csakhogy én nem tudok feltenni mindenféle színes ötösöket, de még azokat a vigyorgó sárga gömböket sem. Viszont eszembe jutott, hogy kaptam én az uramtú egy csoda varrógépet egyik karácsonyra, az azóta is az ágy alatt porosodik, lehet, hogy meg kéne próbálnom mit tud....?

Na szóval gratula!!

Anyko! a pzs tartód nagyon tecc, mostmán én is kedvet kaptam ilyen csinálmányra, annyi variációt mutiztok, hogy csak bámulok...

Puszi: Vali
váradi_vali

Ja, Orsi, Te előző életedben képzőművész voltál?
Tuti! A képet mivel csináltad ilyen gyönyöre zöld fényesre?

Pusszantás: Vali
váradi_vali

Sziasztok!

Nolo drága! A varrógép szerelőt próbáltad már? Mármint megkérni, hogy javítsa meg a géped. Kép
milyen anyagot akarsz a kisgépen varrni? A túl vasatagot ezek nem nagyon bírják. Kép
Hozd el holmit megöltöm néked!

Vali, ha ilyet : )csinálsz szóköz nélkül akkor ez a sima mosoly, ha meg ilyet : O akkor a vigyori.
Ez meg : ( a bánatos. Kép

Nah, lejárt a reggeli szünet, menek robotolni, majd este jövök. Pá !!!
szorgosstuci

Paat!
Szerintem is spanyol viasz! Kép A ruhák pedig nagyon cukik! Lehet, hogy nekem is kellene egy leányzó?? Kép

Ez a maxi méretű köcsögöt ma reggel fejeztem be:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/ikerrozsas.JPG ...csináltam már hasonlókat, csak kicsiben, ezt most azért nehezebb volt..hogy úgy feküdjön a domborulatán a szalvi, ahogy kellene...

ez pedig egy óra (bár gondolom látszik rajta Kép )
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/barnarozsasora.JPG

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Már ezer éve nem jártam erre, de remélem a régiek még emlékeznek rám. Időnként beleolvasok a történésekbe, megkukk 1-2 linket (odavagyok a köcsögökért Kép - ha akadna e1-2 gyári hibás, szívesen átveszem KépKépKép). Nagyritkán alkotok is, olyan lightosan. Más dolog foglalkoztat igazán. Most van két képrendelésem, de a következőkkel: pasztellszalvi, pasztellsárga kerettel (eleve az általam használt keret pasztellsárga, ha ráfestek, semmi nem látszik). De nem jó az a szalvi, amin az üveggömb vázában van a fehér virág, ne legyen az osztott margarétás. Csináltam kettőt, mert kettő kell, de nem jó, mert nem elég pasztell. Na más szalvit, ami nekem tetszene, szívesen megvennék a célra, még nem láttam. Nem igazán foglalkozom most ezzel.
Amiért viszon írok, az a könyvfűzős lányokhoz szólna.
A fiam most végzi a 4. osztályt. A tanító nénik kijelentették, hogy nem fogadnak el semmiféle készen vett ajándékot, mert ne költsük a pénzünket. Max. 1-1 szál virág. Kitaláltam, de még tavaly, hogy csinálunk emlékkönyvet. Erre az egyik SzMK-s idén a saját ötleteként elő is adta. Na mindegy. Felajánlottam, hogy ne vegyünk, én megcsinálom, és akkor teljes egészében sk. lesz. A gyerekek rajzolnak, írnak, meg fénykép is lesz benne, én meg megfűzöm, belerakom a képeket. Olyan bellap kellene nekem, ami elég vastag, nem durva, hanem puha, nem fehér, hanem valami pasztell. Igazán a merített papírra gondoltam, az tetszene is, de iszonyú drága. Még sosem csináltam, kísérletezgetni meg már nem lesz időm. Tudna valaki valami jó lelőhelyet? 28 lap kellene, valamivel nagyobb a méret, mint A/4, tehát vágatnom kellene. Még meg kellene keresnem a borítóhoz való szalvit, a tanár egyéniségéhez, ötletem ehhez van. De igazából függene a bellapoktól is.
Várom a gyors segítségeket. Léééééééééééééééééégysziiiiiiiiiiiiii!

Örök hálám minden segítő kéznek!!

Puszi Kriszta

mohácska

Nolo!
Hányas tűvel dolgozol? Valmi jó 80-100-ast tegyél bele.Én múltkor ágytakarót gyömöszkéltem a gép alatt vatelinnel...elvitte.

Stuccim virágom!
Képes vagy most szólni a stencilekről? Mikó két órát rajzolgattam a mintáimat? No de megálljcsak van énnekem még ládám, meg szekrénykém! Kép
Majd jól megnézem, ha menek a gyarmatáruért!

Mohácska!
Könyvkötésben nem vagyok jártas, de régebben lehetett kapni szines fénymásoló papírt, igaz az csak A4-es Kép De kérdezd az okosakat, van valami módszer hogy teával lehet a papírt antik színűvé tenni, az nem lenne jó? Ja meg a kreppapírokkal is biztos lehetne valami módon szinesíteni a fehér lapokat, mert azok nagyon engedik a színt magukból. Gondolom valahogy belekéne meríteni a szinesvízbe aztán kivasalni.
De javítsatok ki, ha hülyeségeket írok, mert ezeket csak úgy kigondolom, sose csináltam Kép

Már 2 szín fent van a ládámon, naaagyon pepecselős...

Kép
krimo

Stuci, Krimo!

Köszi a válaszokat! Igazából egy normál vastagságú anyag, talán csak vászon volt eredetileg. Én most megpróbáltam farmer anyagot /gondoltam hátha tovább tart/. Kibélelni azt a valamit vettem, amit kabátokba szoktak tenni bélésként, fehér /lehet, hogy vatelin?/ és mindkét oldala vékony papír szerű anyaggal van bevonva. Szóval az a micsoda, amiről természetesen gőzőm nincs, hogy mi a neve. Ehhez is sokat értek mi? Na mindegy, még próbálkozom. A gondom igazából a részek összevarrásánál volt. A tű pedig kb. 80-as. Már gondolkodtam a ragasztáson is. Majd lesz valami
Sziasztok
Nolo
nolo

Sziasztok!
Csak gyorsan kiosztok mindenkit aztán menek isKép
Paat nagyon jó lett a keret, de a rucik lettek a tutik nálam! Nagyon ügyi vagy! De hogy ne légy 1edül elárulom neked, hogy én a múltkor a Lilla cipőcskéjét kentem le gessovalKép Ugyanis első alkalommal sikerült az alkalmi cipőcskéjének az orrát lehúzni, persze apávalKép
Jubi! Hoztad a formád!Kép Az óra nagyon jó kis antik darab, őszintén elmodhatnád melyik régiség boltból szerváltad!?Kép
Én is antikoltam egy pzs.tartót -kék rózsás, minikének hála!Kép- mert ma is mentünk a főorvosnőhöz ugyanis mindkét csajszi beteg ismét...Hangusnak is készítettem egy virágtündiset és a kórházba a gyerekeknek egy kis tigrises képet. Még tálcákat is alapoztam le, hogy jó kis citrongyos szalik kerüljenek rá!
Krimoka! Nagyon várom már, hogy láthassam azt a kincsesládát!Kép
Stucikám! Nem amiatt nem volt telcsi mert modem kell hozzá, ahhoz meg áram?!...ez csak tipp! 1ébként az én csajaimra is gondolhatsz anyagügyben főleg ha hozzád kerül valami barbies-bár ezt kétlemKép
Orsi! Ne sokkolj! Nagggyon jók a képek! Ha ezt anno készítetted, akkor most miket szoktál művelni?! Nem semmi vagy te nőci!Kép
Nekem is van ilyen pzs tartóm mint Anykonak, csak én anno sokkal jobban krétáztam. http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=85141&index=6 -csak hogy emlékezzetekKép Néha azt érzem, hogy egy darabon akarok mindent megmutatni amit csak tudok erről a technikáról és lehet, hogy az már viszont sok!
Na jó lépek!
Vigyázzatok magatokra!
abby
abby

Sziasztok!

Ma is csináltam két pzs tartót. De "sajnos" még vár rám 8 db! Kicsit unalmas mindig pzs tartót csinálni, de ha ezt veszik, ám legyen! Kép
Innen lapozzatok! Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=233822&index=30

Abby! De jó a pzs tartód! Kép Nem is láttam ezt ! Kép Szerintem nem baj, hogy olyan élénkek a szíek! Én vagyok ilyen bátor, de néha nem ártana! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Szia Abby!
Ezek szerint nálatok is tombol a Barbies korszak? Nálunk legalábbis igen, bár csak ruhában, babázás terén hál'isten annyira nem. Minden jó, csak barbirózsaszín legyen! Ráadásul az sem baj, ha egyforma a kettő leányzóé!Szóval nekem néha fáj a fejem emiatt....Mi lesz később??
Nolo
Ui. Bocs mindenkinek a más témáért
nolo

Nolo!
Az,az vatelin. Lehet hogy kicsit sok neki a farmerrel egybe. Kép Te hány évre gyártod azt az ülést? Kép Varrd külön össze a vatelint, meg a farmert, és aztán kézzel öltögesd egymáshoz. Most hirtelen nincs jobb ötletem.

Kép
krimo

Szia Krimo!
Nem az évekkel van bajom, hanem az csajszijaimmal akik mindenre képesek!
És figyusz, szerinted a vatelin alá már nem kell valamilyen vékony bélés, úgy gondolom ahogy a ruhánál?
Szia
Nolo
nolo

Húú, lányok, köszi a sok dícséretet mindenkinekKép Jól esett, mert először csak egy konyhai roló miatt vettem elő a gépet, de mindenki tudja, hogy húzzák magukkal a dolgok egymástKép Már be van fűzve egy szín, hopp, felhajtom azt a színű nadrágot stb. Ez 5 napja tart, de rendesen ürül a kosárKép Meg minden nap be kell mennem a röviáruboltos csajokhoz, alig röhögnek...

Nincs valakinek árusjegye a holnapi babaruhabörzére, akinek nem kell, vagy osztozna? Kép Olyan szívesen eladnék pár cuccot, de lehet, hogy kínomban végigfotózom, és felteszem egy oldalra.
Jubi! Szabad a pálya kislány ügyben! Kép
Én nagyon élvezem, igaz Áron este már megkérdezte: azt is a Virágnak kötöd?! -mintha ő nem kapna...Kép
Szép napsütést!
paat

Nolo!

Ha csak a borítója "rosszult el" az üléseknek, nem lenne egyszerűbb csak egy vékony, gumis felső réteget csinálni és ráhúzni a régire? Kép
Paat. a lusta
paat

És praktikus! Kép
Szerintem már nem kell mégegy réteg a vatelin alá. Úgysem fog látszani.

Kép
krimo

Hahó Csajszikák!
Kitört újra a tavasz! Veszem észre, otthon is! Kép mert nincs "forgalom"; gondolom aki csak teheti élvezi a napocskát.
Én azért még az esösebb napokon követtem ee 1-2 dolgot:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/131585.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/131586.jpg

Jubi,
tutkós a rózsá köcsög, meg szép nagyon az óra is, csak nekem valahogy hiányzik még róla valami! Kép

Anyko,
már iszonyatos professzor leszel a pzs. tartó gyártásban. Ha nekem kéne vennem, már választani sem tudnék, mert egyre szebbek lesznek! Kép

Jó hétvégét és ünnepet mindenkinek! Mian
mian

Sziasztok!

Én képzőművész???Köszi lányok,de messze vagyok én attólKép
Engem minden művészettel kapcsolatos dolog érdekel,de festeni imádok a legjobban.Mostanában nem nagyon van rá időm,bár kaptam egy ajánlatot,hogy kiállítanák a képeimet jövő nyáron...hát nem tudom mi lesz belőle.

Vali!
A zöld keretet úgy csináltam,hogy sötétzölddel lefestettem a keretet,aztán beleszivacsoztam sárgával,majd egy kis csónaklakk,és ilyen lett.Kép

Paat!
Nekem is nagyon tetszenek a micimacis képek!

Abby!
Nagyon szép lett a te pzs tartód is!!!

Jubi!
Tőled már megszoktam ezeket a szép köcsögöket,már régóta tetszik a stílusod!Az óra is szép!

Krimo!
Én kíváncsi vagyok arra a rajzra,mutasd meeeeg!!!!!

Anikó!
Nem csoda,hogy veszik a pzs tartóidat,gyönyörűek!És már megint a kedvenc szalvim....Kép

Mian!
Remélem még sokszor fog esni az eső,ha te olyankor ilyen szépségeseket készítesz!Kép

Jó éjt!

Orsi
orsi21

Mian!
Szép lett az "esős termés" Kép Egyre jobban tetszik nekem az a virágos szalvi, amit a másodikon használtál...először nem jött be, aztán egy kicsit, most meg már naaaaaaaaagyon kéne...majd megyek vadászni Kép

Jubi, aki most nem dekupál, hanem alapot ás Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

JubiKép
Már ássátok az alapot?????? Szuper! Mármint nem az ásás, henm az, hogy elkezdtétekKép
A dobozok mikorra kellenek? Feladjam postán? vagy jártok erre, Még van egy kis munka rajtuk, de lassan aktuális az átadásKép

MianKép
belőleda legjobbakat hozza ki az esőKép nagyon szuperek megint! Bár az első kép kicsit homályos sajnos.

PaatKép
ha lányopm lenne, már rég megrendeltem volna tőled egy ilyen rucit!!

OrsiKép
Szerintem belevághatsz a kiállításba!!

AnykóóóóóóóóóKép
Az az olivás pzs tartó! baromi jó lett!
Ecsetek? Semmi? Kép

Mi holnap Zsuzsimanóékkal Egerbe fogunk kiárándulniKép Ti mentek valamerre??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Lányok!
Mindnekinek köszönöm a dícsérő szavakat! Kép

Koda! Kép
Ecset tegnap délután megérkezett hozzám! Kép Nagyon szépen köszönöm és gondolkodj, hogy hogyan hálálhatnám meg! Kép Nekem nagyon tetszenek és ki is akarom próbálnia hétvégén őket! Viszont itt sehol nem lelek ilyet! De még van egy hely, ahol nem néztem.

Ma volt az első foglalkozásom! Kép Nagyon jól sikerült, viszont lámpalázas voltam. Kép A fényképezőmet elvittem csak leesett a betonra! Kép Így nincs kép, amit tudnék mutatni! Na de majd a következő alkalommal, ha addig megjavul a gép!

Zsuékat puszilom, ha találkoztok Koda! Kép És érezzétek magatokat jól! Kép

Mi is megyünk, de csak egy autó motor kiállításra Gerivel, mert imádja a járgányokat. Most pedig a kertbe....füvet nyírni... Kép
Szép napot mindenknek, aki erre jár!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Koda!
Bizony, végre ásunk!! Szerencsére nem sáv- hanem pontalapunk lesz, így csak 20 db földbe öntött betonoszlop helyét kell kiásnunk. Ha kíváncsi vagy az izmaimra (vagy azok helyére Kép ) itt meglesheted: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/asok1.JPG ...azzal, hogy én is beálltam ásni, két legyet ütöttem egy csapásra: megspóroltam az edzőterem és a szolárium bérlet árát Kép
A dobozokra már nagyon kíváncsi vagyok! Kép Ha jól emléxem jún.4-én megyünk Miskolcra, akkor fel tudnék menni értük...Előre is köszönöm őket!!
Jó kirándulást Egerbe! Nekem az az egyik kedvenc magyar városom, nagyon sokszor voltam már a várban!

Anyko!
Örülök, hogy jól sikerült a debütálás Kép, a fényképező gépet viszont sajnálom Kép

J

Kép
Kép
Kép
juborka

Mian!
Az a zűd kis köcsögféle pont kéne nekem a konyhapócra!!! Kép

Na jó Orsi csak neked, na meg hogy röhögjetek egy jót! Kép
<!--attachment: neszeneked-223742.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*180.1**neszeneked%2ebmp --><center><pre>
Kép
neszeneked.bmp (180.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
A ládám szebb lessz! Kép

Kép
krimo

Jubi!
Nagyon jól áll a kezedben az ásó! Kép Én is nagyon örülök, hogy végre elkezdődhetett a nagy munka! Remélem szuper kis házikótok lesz majd és öröm lesz benne lakni! Kép
és ami nagyon fontos, érezzétek magatokat benne nagggyon jól! Kép
De azért várjuk a képeket a további fejleményekről!

Mian!
Szuperek az alkotásaid! De az a köcsög...hmmmm...nagyon tecc! Hol vetted? Na ez hülye kérdés volt! Kép

Én is akarok még ma alkotni, de most magamnak..bár szerencsére ki sem látok a munkából és a megrendelésekből. Csak sajnos a pzs tartó megy nagyon és borzasztóan unom.... Kép

Ha alkottam és tudok kérni kölcsön gépet, mutizok, hogy ne csaka szám járjon! Kép

Szép estét!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Krimo,
megbeszéltük! Kép elteszem Neked! Itt rohangásztam vele tegnap, mert nem passzolt sehova sem! Kép

Ömlik az esö, de nagyon! Szerencsére csak most este kezdett rá, így a kertben nem akadályozta a munkát. De kupálni azt nem tudtam; Kép csak egy sütire futotta az idömböl - de azt most nem fotóztam le!
A kirándulóknak holnapra jó idöt, s mégtöbb jó kedvet kívánok! Kép
mian

Sziasztok!
Nolo! Biza nekünk is nagy a hercegnős mániaKép Jöhet minden rózsaszín de természetesen még a csattoknak is passzolniuk kell a rucihoz, de az sem mind1 milyen is a frizuraKép Mondjuk nagyon aranyosak amikor talpig hercegnős kesztyűben, varázspálcával kavarnak a lakásbanKép Ha van olyan szali amit nagyon keresel emiatt csak szólj, hátha nekem van belőle, vagy tudok esetleg szerezniKép
Anyko! Nekem tetszik ez a finimabb változat ami nincs annyira krétázva mint az enyém, finomabb lett így. De a gyerekeseket azért még maszatolnám kicsitKép
Mian! Nagyon jó lett mindkét műved. Nekem is van ez a szali, de nem mertem még vele semmit sem csinálni, Te viszont nagyon jól eltaláltad az egészet! Gratula!Kép
Jubi! Nem is tudtam, hogy ilyen kis izmos vagy!Kép Látod mit tett a sok dekupálás eddig ezzel készültél az alapásásra most már elismerheted!Kép én is nagyon örülök, hogy elkezdtétek és remélem sikerül is úgy és akkora befejezni ahogy terveztétek. A fiúk gondolom már nagyon várjákKép Ha tudod a pontos miskolci út időpontját akkor szólj légyszi, hogy minikének leadhassam a megrendelést és persze a pénzt is utalhassam neki!Kép
Sajna nekünk semmi kirándulás nem jut mert a csajok csak alakulnak de még nem tökéletesek. Viszont több napos Hanga napot tartunk!Kép 18.-án lesz a névnapja, de most minden nap jön hozzánk valaki emiatt. Végre történik velük valami nem csak úgy be vannak zárva. Kapott a kiscsaj egy vaciúj hatalmas nagy bicajt- lesz mivel jókat esni! Ma készült 1-2 kép majd eccer mutizok is.
Mindenkinek kellemes pünkösdölést!
abby
abby

Na ezt majd elfelejtettem. Itt vannak a csajszikról a rajzok, ha már úgyis művészkedtek, legalább én is dicsekedjek-persze más tollazatávalKép Remélem Orsinak és a többi művésznőnek is fog tetszeni!
http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=85145&index=4
Itt Hanga: http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=85145&index=5
Na és Krimoka! Nagyon tetszik a kép, főleg azért mert ilyet a lányok keresztpapája szokott nekünk készíteni szülinapra, karácsonyra. Én nem merem föltenni mert az 1ben karikatúra is és akkor kiderül milyen is a családunk igazábólKép Szóval gratula, nagyon tuti lett!Kép
na végeztemKép
abby
abby

Sziasztok Lyányok!

Régebben ígértem, hogy megmutatom a kulcstartónak készült gipszképemet. Íme:
KépKép
Szemből is lefényképeztük, de az nem akarja megmutatni magát!Kép
Szóval, nem tudom mikor fog kimozgósodni a kampó a kulcscsomóktól, de az már nem is az én problémám....
Könnyen bele tudtam tekerni a vitrázstartó-kampót a képbe, nem túrta fel maga körül a gipszet, s így szépen lehetett festeni is!
Na, most csak ennyi!
Üdv Mindenkinek: Tünde
totne

Sziasztok!

Krimo!KépNagyon aranyos a rajzod!

Abby!Keresztpapa,nagyon ügyes,gratulálok neki!

Tünde!Micsoda ötletet adtál nekem!KépTe a már megszáradt gipszbe fúrtad a kampókat?Én kipróbálnám milyen,ha akkor teszem bele,amikor az akasztót,tehát még folyékony állapotban.

Koda!Jó utat nektek!

Új műveim egyike:
Kép
Ez pedig egy 14 hónappal ezelötti Kép
Kép

Orsi
orsi21

OrsiKép
Hát a 14 hónappal ezelőtti műved egyszerűen utánozhatatlanKép Gáborral (kedeves férjemmel)végignéztük Domi albumát, az összeset. Gyönyörű, tüneményes kisfiú. Legjobban a bocis tipegős kép tetszi nekünkKépKép
Persze ez a fűszernövényes is szuper lett! Tuti a repesztés!!!!!!!

TündeKép
Már azt hittem, nem is írsz ide. A kulcstartó igazi találmány . Én is ki fogom próbálni belenyomni a kész gipszbe a kampótKép

JubiKép
Oké, akkor addigra tuti kész lesznek a dobozokKép
Gábornak is tetszik az ásós kép, ő egyből tudta, hogy épp mit ásol. Tudod az építész szeme mindent látKép

KrimoKép
Én nem tudom megnézni a képet, de addig próbálkozok, amíg nem sikerül. kíváncsi vagyokKépKép

Megyek pizzát enni, ma nem készítek vavsit. Marci nagyiéknál van, mi meg pihenünk itthonKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Na itt vagyok újra!

Az előbb, még fűvágás közben voltam, csak a szomszédfiú akkor ért rá... Most meg még fürdés előtt, mint egy ördög!
Szóval! Azért kell utólag, a már megkötött gipszbe tekerni a menetes vitrázskampót, mert hát a folyékonyba nem lehet előre - csak a hátuljába! Nem????
De így utólag sincs vele semmi gáz, csak egyik kézzel tartani, hogy egyenesen álljon, a másikkal jó erősen tekerni, s közben fújni a gipszport... Szóval ennyi!
Sziasztok: Tünde
totne

Szia Csajszikáim!
Kikeveredtem a varrógép mögül és mán megint mit látok??? Gyönyörű gyerkőcöket , szépséges alkotásokat és egy sport lady-t. Kép Jubikám remélem az én gödreimet is kiásod és aztán nem költözünk egy darabig! Kép És akkor most nem lesz egy jó kis pinyó ami csak a Tiéd lenne alkotó területnek??? Kép

Krimuszkám, mikóóó föstötted ezt a képet és mivel? KépAranyos! Kép
Na akkor én is mutizok egy régi rajzot , de szerintem nem fogtok ráismerni, hogy kiről készült. Kép ez egy kb 15 évvel ezelötti fotóról van.

Kép Egy énekes, többet nem mondok.
Kép

Abbyke, most akkor a lányokról ki csinálta a portrékat? Nagyon szépek és a töbitt is szeretném látni!!!! Ne titkolóckodggggyááá!!Kép

A többi rajzomat , majd csak úgy naponta fogom csöpögtetni, nehogy sokkot kapjatok a gyönyörtől. Kép Kép

jó éjt Mindenkinek és szép napot holnapra.
Kép
szorgosstuci

Koda!Kép
Aranyosak vagytok a férjeddel együtt,köszi Domi nevében.KépHogy volt türelmetek ezt a sok albumot végignézni...Kép

Tünde!KépÉs ténylegKépKépKéphogy én milyen buta vagyokKéphát persze,hogy nem lehet belerakni így...

Stuci!
Nagyon szupi a rajz,bár nem tudom ki ő.De ez valószínű azért van,mert én 15 éve még csak 6 éves voltam és Halász Juditot hallgattam.Kép
orsi21

Orsi! Köszi! Azé mondtam, hogy nem fogtok ráismerniKép Sajnos már nem ilyen szép fijjú,( ? ) kiderült, hogy meleg /hiába epekedtem utána Kép /a zenéje se olyan már és tulképpen el is tűnt , tavaly hallottam róla utoljára . Õ is vén már mint én. Kép
szorgosstuci

George Michael. Tuti nem jól írtam le a nevét. Kép Én azonnal felismertem. Kép

Tegnap alkottam egy nagyon Barbie-s kuklcstartót. Ha a férjem ma megcsinálja a gépet, mutizok!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Kép Gratulálok!
Vegyél magadnak egy fagyit a nevembe! Kép
szorgosstuci

Stucikám! Én is kérném a fadzslajtot!Kép Első ránézésre lehetett tudni, hogy ki is az, kár volt a többi info, anélkül is lehetett tudni!Kép De nagyon jó! Na lehet fölteszem én is azt a képet amit a férjemről rajzoltam anno...mondjuk inkább david bowiera hasonlítKép
A képeket a keresztpapától kaptam anyáknapjára, de egy barátja Angel készítette. nagyon tehetséges a srác, olyanokat csinál, hogy ihaj!
Stuci azokat a képeket csak neked csak emilben!Kép

abby
Ja! A kis srác nagyon édes tényleg, nekem is jobban tetszik, mint a kép pedig az is igazán hinnya!Kép
abby

Helóóó csajszik!

Stuci!
Vehetek egy fél gombócot magamnak? Az infók után én is rájöttem kijaz! Kép
A csudálatos rajzomat a gépen alkottam, mikor szünetelt az internet... Kép
Mian!
Nekem tökéletesen illene a konyhapolcomra, ne keringélj vele a lakásba, hozd egyenesen ide! Kép
Különben van amikor én is úgy járok, tetszik valami, megcsinálom, csak pont sehova sem illik..
Tündi!
Nagy feltaláló vagy! Pont szerenék egy kulcstartót csinálni, de asszem nállunk nem jönne be, mert az embernek "betörő" kucscsomója van Kép
Orsi!
Kép vidultam itt a folyékony gipszbe tegyünk kampót...Mostmá nem húztok be a csőbe, mint Ánizs a száraznövényekkel! Kép Mit gyakorlatoztam azon is! Kép
Koda!
Sose bánd, ha nem látod a rajzom! Kép veszett már több is Mohácsnál.

No és akkor immel ámmal kész a ládám, mármint a teteje az még sehol, de én már mint egy kábult szipus úgy üldögélek itt. Úgyhogy pont eluntam a végére.
Kép
krimo

Kép
krimo

SziasztokKép

megérkeztünk az egri kirándulásról, ahol Zsuzsimanókkal voltunk. Szuper volt és az idő is megkegyelmezett. Mikor Miskolcon megláttam a reggeli földindulást, hát elgondolkoztam az elinduláson. De szerencsénk volt, Egerben szuper időt fogtunk kiKép Itt vannak a bizonyítékokKép
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4299/131849.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4299/131850.jpg

KrimoKép
Ez a doboz csúcsszuper! Nagyon tetszik! Remélem a malackáid nem lettek függők a szagtólKép

StucikámKép
Én is kitaláltam egyből!

OrsiKép
Imádjuk a kisbabákat, és az albumok nagyon aranyosak. Ez bizony nem volt nekünk fáradságKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Kodaaaaa!
Megelőztél Kép akkor én más képeket teszek felKép

Jubi!
Szerintem nagyon aranyosan ásolKép (viszont az én túlzott hasizmomon sem röhögni!!! Lásd Koda képeKép)

Ezt a dobozt Kodától kaptam:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/3038/131866.jpg
Ezt a köcsögöt a kirakodóvásáron vettük (Minimaxi figyelmébe ajánlvaKép)
http://www.babanet.hu/album/albumimages/3038/131864.jpg
Ezt az órát meg nem tom milyen szalvétával kéne feldobnom... bár lehet lefestem az egészet másmilyenre (amúgy egy ócska rossz óra volt, de így csak egy órszerkezetet kell kicserélni...)
http://www.babanet.hu/album/albumimages/3038/131868.jpg

végül off: egy kép kristófommal:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/3038/131869.jpg

jóccakát mindenkinek, használjátok ki, hogy holnap is szünnapKép
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Megint én....
Krimo!
Mennyi ideig tartott a láda elkészítése? És mennyi föstéket evett meg?? Nagyon mutatós darad lett!!!

Paat!
A kisruhák édesek lettek, ilyenkor azért bánom, hogy fiam van... A keresztszemes újságban én is nézetm ezt a mintát, csak nem mertem belefogni...

Orsi, aképid is tetszenek, de a Babócád főleg!!! Aranyos!!

Stuci!
Eladásra is csinálhatnál portrékat, nyáron ebből elegen elég jól megélnek:-))))

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Krimo!
Megérte beszipuzni, mert nagyon szép kis lába lett. Van valahol nekem egy 1*1*2m-es, ha esetleg szülinapomra...Kép
Csak vicc, az tetszik simánKép

Jubi!
Hajrá!
Én is ilyen megfontolásból gyúrom a telket. A színemen már látszik, a konditermi vonalon még nem igazánKép
De lesz egy szép házatok!Kép Remélem, ősszel mi is elkezdhetjük. Igaz, csak egy kis hétvégi ház, de a lakásal együtt pont ideálisKép

Kodám! Akkor ma pizza-ünneped van ugye? Ez már a jövő hó elejei?Kép Bocs...Kép
Mi is kiadtuk hétvégére a piciket, Virágot most először, de jól bírta. Mi meg kirándulgattunk, aludtunkKépKépKép

Tünde! Gratula az ötletedhez, ha beválik lenyúljukKép Én azért teszteltem volna, mert elég kellemetlen lenne bosszús szavak kíséretében visszakapni.Kép De a díszítése is nagyon szép lett!

Anikó!
Te meg szedte-vedte sír a szád, mikor olyan szép zsepitartókat gyártasz, hogy csak no! Főleg, hogy apud dolgozik előKépKépKép Fontolgatom após csatasorba állítását, de az utóbbi időben annyi mindent csinált nekünk. (Most épp gyerekágyat gyárt magától a nyaralóba, mert kitalálta, hogy szerdán leviszi Áront, a régi meg kicsi)

Krimo!
Jött egy újabb kiritikusod: Szép ládikó, csak kicsi a fogantyúja és nem bírja el a ládát. Meg kereke sincs... KépKépKép
paat

Szép estét Mindannyiótoknak!

A kulcstartós ötlet nem egészen az enyém, ezt azért el kell mondjam: a barátnémat kértem, válasszon szalvit az ajándék képéhez. Mire Õ: Nem lehetne ez a kép egyben kulcstartó is? Hááát? Nem repestem az ötlettől, gondoltam, mit? honnan? és hogy? is kellene? Aztán kérdeztem Tőletek, innét kaptam a vitrázstartó-kampó ötletét, s majd mikor már bejártam a környék összes hobbyboltját, akkor ismét innen jött, hogy barkácsboltba menjek.
Tehát összegezve, az egész kulcstartós sztori a Ti segítségetekkel jött létre!
Amúgy én mondtam a barátosnémnak, hogy sztem kimozgósodik a kampó, és csak kis kulcscsomókkal teszteljék....

Krimo! Állat a láda....Kép
Stucika! Én is egyből felismertem a pasit! Tök jó rajz!Kép
Üdv: Tünde
totne

Hali Lányok!
Minden nyertesnek kiutalva a fagynyali! Kép

Krimuszka! Ezmáaztán DÖFI !!! Félkészen is jól nézett ki , de most aztán már szóhoz se nem jutok!! Nagyon csecsés!!! KépNem piskóta az a meló amit ezen végeztél!!!

Koda , Zsuzsi! Szépasszonyok völgye is meg lett látogatva? Jó féle kis vörös borocska benyakalás ügyileg????? Kép
Zsuzsi, szép kis dobozt kaptal , de várd ki, hogy millen csodásat fog még gyártani a Művésznő., ha megkapja az anyagokat. Kép
Erről jut eszembe, hogy milyen bunkó vagyok. Kép Meg sem kérdeztem, hogy ki fog szállítani és egyáltalán nem e teher az, hogy még én is küldök ( küldenék)1-2 dobozt?
Ez úton kérdezem, hogy küldhetem a lányoknak a rongyokat????

Paat! Még mindig nem válaszoltál, hogy kérsz e Te is textiliát?

Na és akkor egy újabb rejtvény, Kép ez egy zsírkrétával készült kép, ezt se bírta még senki kitalálni, hogy mit ábrázol. De bízom a fantáziátokban! Kép

Kép
szorgosstuci

Talán egy fűzfa a naplementében??????
totne

Stuci!
Magyarország elmosódott térképe?
Kép szerintem ezé nem jár nekem gombóc...

Csajok köszi a dicseket! Kép

Kodáék, szerencsére szellőztették a fejüket a jólevegőn hejettem Kép Itt még mindíg olyan szag van...asszem ma is jól alszom. A röfik függőségét még fokozom, mert még van egy ládám, meg néhány szekrényke...

Kép
krimo

Nahát Tündi!!!!! Képkiutalva!!! Kép

Krimusz Te meg egy ilyet kapol Kép
de Te fizetsz nekem egy nyallintást! Kép
szorgosstuci

Stuci! Ez azt jelenti, hogy fűzfa???
Pedig amikor elküldtem, még magam is röhögtem, hogy de béna vagyok, hogy ezt leírtam...
A kelyhet viszont most nagyon elfogadnám!Kép
Jóccakát!Sziasztok! Menek bubukálni, mert már alig látok!
totne

Sziasztok!

Ja de sok szépséget láttam itt hiretlen!

Koda, Zsu!
Biztos szuper lehetett a kirándulás! Kép Aranyosak vagytok! Kép

Stuci!
Fagyit holnap veszem és eszem! Kép

Hoztam valamit. Nagyon nem tecc, mert túl rózsaszín! Kulcstartó, ha valaki nem jönne rá. Ez az egy szalvim volt, amit rá tudtam tenni. Kép
Azért megpróbálom eladni. Kép Hátha lesz rá vevő.Kép
Kép

Megyek, mert késő van!
Jó éjt!
Anikó Kép

Kép

KépKép
anyko

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?